Bostorp 172

Öland Mellersta, Mörbylånga kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 425 000 kr -9 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
23 m²
Tomtarea
1 189 m²
Byggår
1999
Driftkostnad
11 000 kr/år

Nu är det dags att saluföra Bostorp 172!

Fastigheten ligger i Bostorp som ligger strax öster om Färjestaden. Detta fritidshus är för dig som vill ha en plats att koppla av på. Huset är 23 kvm stort och sprider ut sig över 1 plan. Här finns idag ett stort rum som kan möbleras på olika vis. Antingen använder ni det som nuvarande ägarna gör och har en matsal alternativt ett vardagsrum med bäddsoffa för svalare årstider. På tomten finns ytterligare 2 byggnader. Det andra huset är ett attefallshus som byggdes 2015. Här finns plats för flertalet bäddar. I attefallsstugan finns ett vardagsrum med en härlig kamin, ett sovrum samt ett sovloft. I vardagsrummet ser jag framför mig att yatzy-mästerskapen avgöras!
Den 3:e byggnaden är mindre och innehåller en våningssäng. Perfekt för övernattande gäster!

Trädgården är rymlig och härligt grön om sommarn. Här finns gott om plats för gemenskap.
Är du en person som tycker mycket om trädgårdsarbete och vill kunna odla egna grönsaker så finns det gott om plats för det. Vill du utmana dina vänner och bekanta i kub-turneringar så finns det plats för det. Vill du kunna sätta upp ett partytält runt midsommar och ställa till med kalas så finns det plats för det. Möjligheterna är många!
Min egen rekommendation är att dra på sig vandringskängorna och utforska skog och natur. Gärna en ruskig höstdag. för att sedan komma hem, dra igång braskaminen och njuta av spraket från elden.

Bostorp är som sagt var en plats för dig som vill ha en stilla plats att kunna komma till och koppla av. Lyssna till Näktergalens nattliga sång och njut av skog och natur om dagarna.

Låter detta intressant?
Kontakta mig så ska jag berätta mer!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Kontakta mäklaren

Johannes Stynsberg

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Mäklare Johannes Stynsberg, Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
+46736548035