Mäklare Johannes Stynsberg

Johannes Stynsberg

Om mig

På Svensk Fastighetsförmedling har jag, utöver min egen insats, tillgång till marknadens bästa verktyg för att marknadsföra din bostad och hitta fler köpare. Bostadsmarknaden förändras ständigt och det kräver en mäklare som vill utvecklas och förbättras för att erbjuda dig som kund den bästa lösningen, till det bästa resultatet samt en trygg affär. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Saras väg 23A, Färjestaden, Mörbylånga kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00

Saras väg 23A

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 285 000 kr
74 m²
4 rum
vån 1/1
5 994 kr/mån
30 878 kr/m²

Välkommen till Saras väg 23A – en charmig bostadsrätt på 74 m² som erbjuder allt du och din familj kan önska! Denna rymliga 4:a med tre sovrum är perfekt för den växande familjen som värdesätter ett lugnt och familjevänligt område. Bostaden utmärker sig med sin generösa takhöjd som skapar en ljus och luftig känsla i hela hemmet. De tre sovrummen ger gott om plats för familjen, och det finns även utrymme för ett hemmakontor eller gästrum om behovet skulle uppstå. Det stora vardagsrummet är perfekt för umgänge och mysiga stunder tillsammans, medan det moderna köket är utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter för både vardagsmatlagning och festliga middagar. En annan pärla med denna bostad, är den trevliga trädgården, en grön oas där både stora och små kan njuta av utomhuslivet, leka eller odla egna grönsaker. Här kan ni skapa minnesvärda stunder tillsammans, oavsett årstid. Saras väg 23A ligger i ett lugnt och tryggt område som är idealiskt för familjer. Här finns närhet till skolor, lekplatser och parker, vilket gör det enkelt och bekvämt för familjelivet. Området är känt för sin gemenskap och trivsel, och du kommer snabbt känna dig som hemma här. Direkt närhet till all service i Färjestaden, på promenadavstånd till skola, förskola, hälsocentral, sporthall & Ölands Köpstad. Strax utanför finns även en busshållplats för kollektivt åkande.

  • Plus
  • Uteplats
Ångersvägen 33, Kastlösa , Mörbylånga kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Ångersvägen 33, Kastlösa , Mörbylånga kommun, bild 2
Ångersvägen 33, Kastlösa , Mörbylånga kommun, bild 3

Ångersvägen 33

Villa
Kastlösa , Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 895 000 kr
99 m²
4 rum
1 218 m² tomt

Välkommen till Ångersvägen 33, en fantastisk enplansvilla belägen i det lugna området Kastlösa. Denna välskötta fastighet med solceller erbjuder en underbar trädgård som nuvarande ägares stora trädgårdsintresse lagt grunden till. Här kan ni slå er ner med en kopp kaffe och blicka ut över de frodiga fruktträden och de unika blommorna som omger er. Det fullutrustade köket är ljust och välplanerat, vilket gör det till den perfekta platsen för trivsamma middagar med familj och vänner. I anslutning till köket finns vardagsrummet med en värmande täljstenskamin. Från vardagsrummet nås sedan husets inglasade uterum. Uterummet välkomnar våren något tidigare samt förlänger de vackra höstarna. Från uterummet nås sedan altanen. Altanen i sig ligger i sydvästläge. Här kan ni njuta av solen stora delar av dagen. Med tre sovrum och bra förvaringsmöjligheter finns det gott om plats för hela familjen. Badrummet är fräscht och utrustat med dusch, WC, samt handfat. Vid ännu mer förvaringsbehov finns en tvättstuga. I tvättstugan finns en kombinerat tvättmaskin/torktumlare samt ett torkskåp och gott om plats för förvaring. På tomten finns en gäststuga för övernattande gäster, vilket gör det enkelt att välkomna vänner och släkt. Ägarna har ett stort trädgårdsintresse. Inte enbart för vackra blommor och växter, utan också för det goda i livet. Alltså grönsaker. För att enklare kunna odla t.ex tomater så har ägarna låtit bygga ett växthus. Det kommer finnas kvar på tomten när fastigheten frånträds. Vid entrén möts ni av en carport med tillhörande förråd. Fastigheten ligger dessutom belägen på en återvändsgata, så mycket trafik är här inte att tala om. Med endast cirka 15 minuter bilfärd når du Mörbylånga, där du hittar matbutiker, caféer och gym. Cirka 45 minuter bilfärd kommer du över Ölandsbron till Kalmar, där du kan utforska sevärdheter som Kalmarslottet och njuta av shoppingmöjligheter. Även om Mörbylånga, Färjestaden och Kalmar inte ligger allt för långt bort så finns det väldigt mycket fint i Kastlösa! Här finns en fin by-bastu som används flitigt, en synnerligen trevlig bygdegård en trevliga föreningar och gemenskap. I byn finns ett konstintresse. Fotografering, matlagning och målande är några av de konstinslag ni kan lära mer av i Kastlösa! Varmt välkommen till din nästa drömbostad!

  • Premium
  • Uteplats
Kalles gränd 1, Degerhamn, Mörbylånga kommun
  • Borttagen före visning
Kalles gränd 1, Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 2
Kalles gränd 1, Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 3

Kalles gränd 1

Fritidshus
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
696 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun
  • Idag kl 15:00
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 2
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 3

Stora Frögårdsvägen 12

Lägenhet
Stora Frö, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 895 000 kr
57,4 m²
3 rum
vån 2/2
2 281 kr/mån
33 014 kr/m²

I en fantastisk miljö kan du nu bli nästa ägare där du blir granne med kalmarsund och kan njuta av många fina solnedgångar och mysiga stunder vid stranden. Här finner du denna trevliga trea som genomgick en stor renovering 2022. Vi hälsar dig varmt välkommen till Stora Frögården och en välplanerad trerumslägenhet där den öppna planlösningen mellan kök och sällskapsrum ger fina sociala ytor. Det ljusa köket från Electrolux bjuder på all den utrustning du behöver. Maskinellt är köket utrustat med kyl, frys, häll, fläkt, diskmaskin och inbyggnadsmikro. Från köket och sällskapsrummet når du balkongen med en fantastisk havsutsikt. Precis intill ligger också innegården där du hittar en populär restaurang och café som bl.a. erbjuder fantastiska vedugnsbakade pizzor. Det fint renoverade och moderna badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, spegelskåp och tvättmaskin. Är du en person som uppskattar att vara i vattnet så ligger Surfers Center Öland i din närhet som har både uthyrning och försäljning av brädor, segel, kites, våtdräkter mm. Det finns även möjlighet att gå kurser i både vindsurfing och kitesurfing. När vinden är stilla så passar det perfekt att ge sig ut för en paddeltur på en SUP. Gillar du land bättre så är Öland känt för sina vackra landskap och utomhusaktiviteter, inklusive vandring. I området finns många stigar att utforska, allt från lätta promenader genom åkrar och skogar till mer utmanande vandringar i tuffare terräng. Öland är också ett populärt resmål för fågelskådning på grund av dess varierande utbud av livsmiljöer, inklusive skogar, våtmarker och kustområden. Ta en promenad till Beijershamn i Stora Frö eller ta bilen till Ottenby, båda har ett fantastiskt fågelliv som är väl värda ett besök. Stora frögårdsvägen är dessutom en bostadsrättsförening som tillåter uthyrning. Uthyrningen i sig sköts via ett obligatoriskt avtal med driftbolaget. Skulle det vara som så att ni själva kanske inte hinner njuta av sommaren eller hösten i Stora Frö, varför inte då låta någon annan göra det samtidigt som ni själva tjänar pengar på uthyrning? Under 2024 är det i nuläget ett högt tryck på bokningar. Återkom till mig för att få veta exakta datum. Sammanfattningsvis är det här ett boende omgivet av vacker natur med direkt närhet till Kalmarsund i ett lugnt och soligt område på vackra Öland. I den tacksamma månadsavgiften på 2 281 kr ingår förråd, parkeringsplats.

  • Premium
Gjuterivägen 46, Strandskogen, Mörbylånga kommun
Gjuterivägen 46, Strandskogen, Mörbylånga kommun, bild 2
Gjuterivägen 46, Strandskogen, Mörbylånga kommun, bild 3

Gjuterivägen 46

Gård/Skog
Strandskogen, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 985 000 kr
45 + 36 m²
2 rum
1,8 ha tomt

Varmt välkomna till Gjuterivägen 46! Denna imponerande fastighet på Gjuterivägen 46 i Strandskogen är en unik möjlighet som erbjuder hela 1,8 hektar mark med flera byggnader på tomten. Huvudbostaden perfekt för en familj. Den generösa trädgården och den mysiga verandan ger möjlighet till avkoppling och utsikt över den omgivande naturen. På fastigheten finns även en vacker komplementbyggnad som kan användas för olika ändamål, som extra boende, gäststuga eller kontor. Möjligheterna är stora! Läget är perfekt med närhet till Färjestaden, brofästet och Kalmar, vilket ger bekväm tillgång till alla nödvändiga bekvämligheter. Dessutom finns vackra badplatser, en golfbana( Saxnäs Golfklubb) och fantastiska skogspromenader bara en kort promenad bort. Detta är en unik möjlighet att äga en fastighet som ger dig både ett drömhem och spännande investeringsmöjligheter. Kontakta mig idag för mer information och att boka en visning. Missa inte chansen att göra denna fastighet till din!

  • Premium
  • Uteplats
Ormgatan 21B, Färjestaden , Mörbylånga kommun
  • Mån 29 jul kl 16:45
Ormgatan 21B, Färjestaden , Mörbylånga kommun, bild 2
Ormgatan 21B, Färjestaden , Mörbylånga kommun, bild 3

Ormgatan 21B

Lägenhet
Färjestaden , Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 795 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
5 667 kr/mån
26 397 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska bostadsrätt på markplan, belägen på Ormgatan 21B i populära Färjestaden. Här erbjuds ett nyligen nyproducerat hem med genomtänkt design och hög standard som möter alla dina behov. Lägenheten har en optimal planlösning med generösa utrymmen och rymmer tre rum och kök. Här möts du av en öppen och luftig planlösning som förenar kök och vardagsrum på ett smakfullt sätt. De stora fönstren släpper in rikligt med ljus och skapar en härlig atmosfär. Köket är modernt utrustat och erbjuder gott om arbetsyta samt förvaring, perfekt för både vardagsmatlagning och festmiddagar. De två rymliga sovrummen ger plats för både säng och förvaring, vilket gör dem ideala för både par och den mindre familjen. Ett stilrent och påkostat duschrum utrustat med dusch, handfat, WC samt en tvättmaskin och torktumlare ger dig möjligheten att njuta av vardagens bekvämligheter i en lyxig miljö. Ormgatan 21B ligger i ett barnvänligt område med närhet till allt du kan önska. I krokarna finner du busshållplatsen som gör pendlingen till Kalmar smidig och enkel. Skolor, förskolor och mataffärer ligger också inom bekvämt avstånd, vilket underlättar vardagen för hela familjen. Det här är hemmet för dig som vill ha ett bekvämt och modernt boende med närhet till allt! Missa inte chansen att förvärva denna pärla – boka din visning redan idag. Välkommen hem till Ormgatan 21B – här kommer du att trivas!

  • Premium
  • Uteplats
Irisvägen 9, Färjestaden, Mörbylånga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 16:00
Irisvägen 9, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 2
Irisvägen 9, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 3

Irisvägen 9

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
4 495 000 kr
178 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Stig in i detta rymliga och välskötta hem och låt dig genast omfamnas av dess varma atmosfär och omsorgsfulla detaljer. Beläget på en lugn och fridfull gata, erbjuder Irisvägen 9 inte bara en trevlig utsikt över vidsträckta ängar och grönskande åkrar i öst, utan också en inbjudande känsla av hemtrevnad och komfort. Denna imponerande familjevilla sträcker sig över generösa 4 sovrum och 2 badrum, vilket garanterar att varje familjemedlem får sitt eget utrymme att trivas i. Den ljusa och luftiga planlösningen skapar en perfekt balans mellan gemensamma sällskapsytor och privata reträtter. Om så önskas så kommer nästa ägare kunna skapa även ett 5:e sovrum. Utrymmet finns! Njut av att tillbringa tid i det välutrustade köket, där kulinariska äventyr blir till verklighet med stilrena vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Den öppna matsalen och vardagsrummet bjuder in till avslappnade stunder med nära och kära, medan de generösa fönstren släpper in naturligt ljus och ger en ständig påminnelse om den vackra omgivningen. På tomten finner du även en isolerad gäststuga, perfekt för besökande släktingar eller som en privat reträtt för arbete eller kreativitet, ett rymligt förråd, samt en välskött trädgård som bjuder in till utomhusaktiviteter och lek. Med närhet till köpstaden, busshållsplats, skolor och förskolor, är Irisvägen 9 mer än bara ett hem - det är en komplett livsstilsupplevelse. Ge dig själv och din familj förmånen att kalla detta fantastiska hus för ert hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som Irisvägen 9 har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
Slånvägen 5, Djupvik, Borgholms kommun
Slånvägen 5, Djupvik, Borgholms kommun, bild 2
Slånvägen 5, Djupvik, Borgholms kommun, bild 3

Slånvägen 5

Tomt
Djupvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
895 000 kr
1 009 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget paradis vid havet? Då är denna vackra tomt på 1009m² precis vad du letar efter! Belägen bara ca 800 meter från det glittrande havet, erbjuder denna plats en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i ett av Ölands mest idylliska områden. Med hjälp av erfarna byggmästare från Vallsjöhus är det enkelt att förverkliga din vision. Från planering till färdigställande kan du lita på deras expertis för att skapa ett boende som passar din livsstil och behov perfekt. För bäst service så ta en kontakt med Mats Nilsson på Vallsjöhus, honom når ni på 070-671 01 99. Omgiven av naturskön skönhet och lugn, men ändå med bekvämligheten av närhet till Borgholm, badstränder och läckra restauranger, erbjuder Slånvägen 5 den perfekta balansen mellan avkoppling och bekvämlighet. Ett stort plus är att avgiften för kommunalt vatten och avlopp är betalad. Missa inte chansen att skapa ditt egna lilla paradis i denna underbara del av Öland. Kontakta oss nu för mer information och boka din visning av denna fantastiska tomt!

  • Premium
Ormgatan 21H, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Ormgatan 21H

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 695 000 kr
78 m²
4 rum
vån 2/2
6 500 kr/mån
21 731 kr/m²

Modern och smakfull bostad som fortfarande andas nytt. Denna bostad stod färdig så sent som i juni - 23. Balkongen som ligger i ett insynsskyddat läge där du genom årstiderna kan njuta av naturen som finns precis utanför dörren. Den öppna planlösningen gör inte bara bostaden enkel att möblera utan bjuder också in till mycket middagar och trevligt umgänge. Burspråket i köket ger också det extra ljusinsläppet som man önskar i varje bostad. Nu tar vi ett kliv in i lägenheten, i hallen når du bostadens två av tre sovrum. Ett till vänster och ett till höger. Vidare in i lägenheten har vi det vita stilrena köket till höger och ett helkaklat badrum till vänster. Badrummet med gott om förvaring har också tvätt station med tvättmaskin och torktumlare. Går vi några steg in på den ljusa parketten når vi också det stora master bedroom till vänster och rakt fram den generösa balkongen. Dessa bostäder är byggda med bra materialval med ekparkett från Kärhrs, Ölandssten som kakel i badrummet och ett Ballingslöv. Inte nog med den fina bostaden har vi också en parkeringsplats i carport med eget förråd, allt för att underlätta vardagen. Detta är en bostad ni verkligen inte vill missa.

  • Plus
  • Balkong
Gammalsby 216, Gammalsby, Mörbylånga kommun

Gammalsby 216

Fritidshus
Gammalsby, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 295 000 kr
53 m²
3 rum

Välkommen till Gammalsby 216 - den ultimata platsen för att hitta din inre zen och samtidigt skapa den perfekta undanflykten från vardagen! Här finns flera tomter tillgängliga att köpa och ett sprillans nytt fritidshus med en utsikt så vacker att du kommer att tappa hakan! Säg hejdå till bråket och stressen i staden och välkomna lugnet i Gammalsby! Här kan du koppla av och återfå din sinnesfrid medan du njuter av den närbelägna naturen. Ta en promenad, meditera eller bara njut av en god bok - möjligheterna är oändliga när du är omgiven av sådan harmoni. Och vänta bara tills kvällen kommer, kvällssol i väster! Ta fram kameran och förbered dig på att ta bilder som kommer att få dina vänner att avundas dig! Så skynda dig och missa inte chansen att uppleva Gammalsby 216 - en plats där du kan njuta av vacker utsikt, lugn och ro, och skapa ditt alldeles egna fritidsimperium! Kontakta oss nu för att få mer information och boka dig till visning innan det är för sent! Glöm inte att anmäla er till visning via hemsidan. Vi ses!

  • Plus
  • Uteplats
Ekvalls väg 11, Strandskogen , Mörbylånga kommun

Ekvalls väg 11

Tomt
Strandskogen , Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
775 000 kr
1 142 m² tomt

Nu är det dags att saluföra denna trevliga tomt med adress Ekvalls väg 11! Tomten är belägen i populära Strandskogen strax norr om brofästet, Färjestaden och Saxnäs. Det är två mil till Kalmar och drygt två mil till Borgholm. Gångavstånd till busshållsplats på väg 136. Här är en tomt mitt i naturen och det öländska lugnet. Perfekt för er som vill bygga det hus ni alltid drömt om. I det lugna området finns en blandning av permanentboende och fritidshus. Det är cykelavstånd till flera populära badplatser, som Lökenäs och Röhälla. Det är också nära till Saxnäs och Ekerums golfbanor. Området som tomten är belägen i är ett område som expanderar. I Saxnäs planeras byggnation av flertalet bostäder i form av både bostadsrätter och villor. Likaså planeras byggnation i Glömminge. I direktområdet till denna tomt hägrar lugnet. Här finns trevliga permanentboende grannar samt sommargäster. Som om inte det vore nog så finns vatten och avlopp samt även fiber framdraget till tomtgränsen och avgiften för anslutningen av VA är betald! Låter detta intressant? Hör av er till mig så berättar jag gärna mer och bokar en tid för privat tomtvisning.

Visar alla 11