Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kvarteret Golfrundan, Saxnäs, Mörbylånga kommun
 • 2 lediga bostäder

Kvarteret Golfrundan

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
fr. 3 745 000 kr
94,7 m²
4 rum
657 m² tomt

Missa inte möjligheten att köpa din nya drömbostad på Öland i lugn & ro - Just nu endast 2st villor kvar till försäljning! Passa på och flytta in när det passar dig, antingen med en gång eller varför inte till våren? Här bor man nära natur, hav, golfbana, Ölandsbron och mycket av det bästa med Öland! Bostäderna har ett genomgående varmt och skönt intryck för livet här på Öland. Direkt i entrén finns gott om avhängningsmöjligheter och en klädkammare. Intill även ett duschrum med tvättmöjligheter. Välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och direkt koppling till såväl uteplatsen som trädgården. Större sovrum med egen klädkammare samt två ytterligare sovrum med garderober. På tomten finns ett förråd samt utrymme för två bilar på uppfarten. Perfekt bostad för att bo & leva här året-runt alternativt som en fritidsbostad. Du avgör! Varmt välkommen till vårt visningshus på Svinggränd 5

 • Nybyggnadsprojekt
Körsbärsvägen 4, Tveta, Mörbylånga kommun
 • Sön 21 apr kl 13:00
Körsbärsvägen 4, Tveta, Mörbylånga kommun, bild 2
Körsbärsvägen 4, Tveta, Mörbylånga kommun, bild 3

Körsbärsvägen 4

Fritidshus
Tveta, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 950 000 kr
80 m²
4 rum
990 m² tomt

Välkomna till Tveta på Öland och detta välskötta boende med allting i ett och samma boende-plan. Här får ni ett skönt liv på Öland med närhet till det mesta. Såväl vacker natur runt knuten och på behagligt avstånd till flera härliga badstränder och till Färjestaden samt Ölandsbron/Kalmar. Huset som är renoverat och tillbyggt 2016, har tre möjliga sovrum, varav ett i dagsläget är kombinerat som ett allrum, med utgång till altan. Utöver det finns ett ljust vardagsrum också med utgång direkt till uteplatsen med sydväst läge samt ett kök med matplats och ett duschrum med tvättmöjligheter. Trädgården är naturskön & med flera vackra rabatter samt häckar som ger insynsskydd. Dessutom finns det både en gäststuga och ett förråd, vilket ger dig extra utrymme för att förvara saker eller låta vännerna och familjen bo över. Samfällighet och stugföreningen i Tveta är mycket aktiv, här finns flera aktiviteter för de boende och framförallt ett populärt poolområde sommartid. Du når poolen på ca 500m promenad ifrån bostaden.

 • Premium
Tommy Eliassons väg 12A, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Tommy Eliassons väg 12A

Radhus
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 180 000 kr
107 m²
4 rum
6 697 kr/mån
20 374 kr/m²

Prisjusterat Radhus med Bästa läget i Åkerblomman? Nu saluför vi ett av kvarteret Åkerblommans kanske mest attraktiva lägen. Denna bostad har föreningens största tomt som på allvar ger möjligheter att utnyttja ytan till era intressen! Dessutom i söderläge som gör det soltillgängligt och odlingsbart för den intresserade med gröna fingrar. Detta är ett gavelradhus i 2-plan med duschrum i båda planen. Kök/vardagsrum med öppen planlösning direkt i entréplan och en trappa upp på det övre plan finns två sovrum samt ett allrum men som är möjligt att dela av enkelt till ett 3:e sovrum. Trädgården som tillhör bostaden nås enkelt genom ett trappsteg ifrån uteplatsen som ligger i anslutning till vardagsrummet. Till bostaden tillhör även ett förråd och en P-plats alldeles intill. BRF Åkerblomman som redan ifrån start varit ett mycket lyckat projekt som vi på Svensk Fastighetsförmedling samarbetat tillsammans med OBOS Bostad kring blev slutsålt fort. Kvarteret ligger intill Östra Skolan som bedriver verksamhet mellan F-9 skolan samt att alla service finns på gångavstånd in till Färjestaden. Behagligt avstånd får ni till Ölandsbron och med snabb access ut på Ölandsbron. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Rylgatan 9C, Färjestaden , Mörbylånga kommun

Rylgatan 9C

Lägenhet
Färjestaden , Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 245 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
3 738 kr/mån
23 491 kr/m²

Välkommen till Rylgatan 9C i Färjestaden, där en bekväm och praktisk tvårumslägenhet på markplan väntar på dig. Detta hem är perfekt för alla som letar efter en plats att koppla av och njuta av det enkla livet på Öland. Du kommer att älska den bekväma närheten till allt du behöver. Med en busshållplats nära till hands är utflykter till Kalmar eller utforskning av Ölands natursköna omgivningar lättillgängligt. Dessutom finns vårdcentralen och matbutikerna bara en kort promenad bort, vilket ger dig både trygghet och bekvämlighet. När du kliver in i lägenheten välkomnas du av ett ljust och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Här kan du njuta av gemenskapen med familj och vänner medan du lagar mat eller kopplar av i den trivsamma atmosfären. Badrummet är elegant kaklat och utrustat med en våtmatta, vilket ger dig både komfort och stil. Det generösa sovrummet erbjuder gott om plats för en bekväm säng och tillräckligt med utrymme för förvaring. Här kan du varva ner och njuta av lugnet efter en dag fylld med aktiviteter eller utflykter. Sammanfattningsvis är Rylgatan 9C det perfekta valet för dig som söker en bekväm och tillgänglig bostad på vackra Öland. Med sin praktiska planlösning och närhet till alla bekvämligheter, erbjuder denna lägenhet en härlig livsstil för dig som vill njuta av det lättsamma livet på ön. Både parkeringsplats och ett kallförråd ingår i avgiften och tillhör lägenheten. Inom en snar framtid kommer denna trevliga bostadsrätt att nå marknaden! Kom och upplev allt detta charmiga hem har att erbjuda – boka din visning redan idag!

Ormgatan 21C, Färjestaden, Mörbylånga kommun
 • Tor 25 apr kl 16:00
Ormgatan 21C, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 2
Ormgatan 21C, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 3

Ormgatan 21C

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 470 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/2
4 480 kr/mån
22 969 kr/m²

Nu finns chansen att bli den första ägaren av denna ljuvliga och helt inflyttningsklara markplanstvåa. Denna härliga lägenhet har ett riktigt drömläge med cykelavstånd till Färjestadens centrum och närhet till grönskade natur samt mysiga promenadstråk. Direkt när du kliver innanför dörren möts du av ljusa och stilrena ytskikt som skapar en alltigenom tidlös känsla. Till vänster är köket praktiskt beläget med plats för matgrupp om ca 4-personer. Köket går i stilrent vitt och är från kvalitativa Ballingslöv, utrustat med allt vad som krävs för att briljera med middagsbestyren. Köket går i social och öppen planlösning med vardagsrummet som tillsammans med de tilltagna fönsterpartierna i två värdesträck inbringar ett vackert ljusinsläpp och skapar en luftig atmosfär. Från vardagsrummet når du den stenlagda uteplatsen som vetter mot grönska och skapar en egen liten oas som bjuder in till härliga stunder under sommarens varma dagar. Sovrummet är rymligt och ligger i direkt anslutning till vardagsrummet. Det helkaklade badrummet bjuder på såväl golvvärme som egna tvättmöjligheter. Detta är helt enkelt ett hem att trivas i! Här bor du på i en BRF som är nybildad men som bjuder på fin gemensamskap samt ordning och reda. Läget är trivsamt med närhet till allt vad som kan tänkas behövas. Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visningstid som passar dig!

 • Premium
 • Uteplats
Alunbruksgatan 1-8, Södra Bruket/Degerhamn, Mörbylånga kommun
Alunbruksgatan 1-8, Södra Bruket/Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 2
Alunbruksgatan 1-8, Södra Bruket/Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 3

Alunbruksgatan 1-8

Övrigt
Södra Bruket/Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
3 000 000 kr
1,3 ha tomt

Nu saluförs 3 bostadsfastigheter med totalt 23 hyreslägenheter på Södra Öland och som är en sällsynt möjlighet till någon som nu vill vara delaktig i att utveckla Södra Bruket med anrik i historia vidare! Här får man en kombination att få god avkastning men även samtidigt ett kulturarv att förvalta. Byggnaderna är särskilt intressant ur kulturmiljö synpunkt och historien om en viktigt epok av Södra Öland finns bevarat här. Byggnaderna som redan på 1800-talet uppfördes med liggande timmer har under århundraden tjänat som arbetsbostäder åt Ölands Alunbruk när det begav sig. Här förädlade man alunskiffer och var under storhetstiden ett av Skandinaviens största producenter. Alunbruksgatan 1/ Degerhamn 4:67 = 8lgh. Möjlig hyresintäkt ca 420.000kr/år Alunbruksgatan 2 / Degerhamn 4:66 = 10lgh. Möjlig hyresintäkt ca 320.000kr/år Alunbruksgatan 5 / Degerhamn 4:87 = 5lgh. Möjlig hyresintäkt ca 220.000kr/år Alunbruksgatan 4 = SÅLD Alunbruksgatan 8 = SÅLD Bostäderna har i takt med tiden moderniserats och i början av 2010 bildades BRF Södra Bruket som förvärvade byggnaderna för att omvandla lägenheterna till bostadsrätter. Lägenheterna har fn. såväl permanenta hyresgäster som tillfälliga under sommarhalvåret. Utöver bostadsbyggnaderna finns även förråd och en stenbyggnad med gemensam tvättstuga. Senaste årens investeringar. * 2011 - Exteriör ommålning utav byggnaderna. * 2012 - Omläggning av yttertaket. Alunbruksgatan 2. * 2017 - Fiber indraget för IT/TV/Telefoni. * 2020 - Radonfläktar monterade. * 2023 - Solceller på taket, tvättstugan. Området har många historiska inslag ifrån den tidigare förädlingen av alunskiffer som är intressant att utforska och natur omkring är verkligen unik för denna delen utav Öland. Mellan 100-300m ifrån bostäderna finns en kilometerlång klapperstenstrand samt en äldre hamn med bodar. Mycket trivsam miljö som verkligen skänker ett lugn åt själen. I omgivningarna har man nära till Ölands fina stråk av natur och framförallt fågelskådning. I Södra Möckleby finns 24/7 mataffär, blomsterbutik samt frisör och pizzeria. Allt detta på promenad- och cykelavstånd. OBS! Fastigheterna säljs antingen gemensam eller var för sig. Överlåtelse sker med sk. Friskrivningsklausul vad gäller fastigheternas skick. Byggnadernas utformning är skyddade enligt nuvarande planbestämmelser. Se dokumentationen under filer.

 • Premium
Halltorpsgatan 65, Öland Mellersta, Borgholms kommun
 • Lör 20 apr kl 11:00
Halltorpsgatan 65, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 2
Halltorpsgatan 65, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 3

Halltorpsgatan 65

Villa
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
4 175 000 kr
220 + 105 m²
5 rum
1 663 m² tomt

Välkommen till Halltorpsgatan 65 - ditt kommande drömhem! Med optimalt läget, närhet till både Borgholm och Färjestaden, får du allt du behöver inom behagligt räckhåll och samtidigt den avkoppling och lugn som Öland har att erbjuda. Sätt din dröm i rörelse och ta chansen att äga denna fantastiska villa på Halltorpsgatan 65. Detta är din möjlighet att uppleva Ölands charm och skapa minnen för livet! Denna imponerande villa med hela 220 kvadratmeter boendeyta, ett generöst garage om 105 kvadratmeter och en trädgård på hela 1663 kvadratmeter, finns här gott om plats för dig att skapa dina egna minnen och trivas i lugn och ro. När du kliver in i detta vackra hem möts du av stora och öppna sällskapsytor på båda plan. Här finns utrymme för familj och vänner att umgås och njuta. Oavsett om du älskar att laga mat, koppla av i bastun eller bara njuta av den generösa trädgården, har detta hem allt du behöver. För de som prioriterar avkoppling och nöjen har du nära till flera uppskattade platser. Njut av god mat och fantastisk underhållning på omtyckta Kakelstugan, utforska konstvärlden på Vida museum & konsthall, eller varför inte koppla av på Halltorps gästgiveri? För golfentusiaster är Ekerum resort med sina populära golfbanor bara 5 minuter bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Solvägen 4, Färjestaden, Mörbylånga kommun
Solvägen 4, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 2
Solvägen 4, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 3

Solvägen 4

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 875 000 kr
152 + 45 m²
5 rum
786 m² tomt

Här ges nu ett ypperligt tillfälle att förvärva ett av de tidiga husen från villasamhället Färjestaden som växte fram runt hamnen och färjetrafiken! Byggnaden är gedigen och såväl interiört som exteriört finns många detaljer väl bevarade och väl värda att ta om hand! Bostaden har en skön känsla och originaldetaljerna i kök, allrum, lejdarna i trappan och glasdörrar som i högsta grad bidrar härtill! Samtidigt är kloka ändringar utförda i modern tid såsom dränering runt källaren, taket är bytt för cirka 20 år sedan. Läget har vi inte nämnt än, men det är förstås gott om du vill ha närhet till skola, bra bad, affärer, restauranger med bra mat, fik och strövområden. Sammantaget ett läge och hus som passar många att njuta av i ett lugnt område med bra grannskap och nära till mycket!

 • Premium
Svinggränd 5, Saxnäs, Mörbylånga kommun
 • Lör 4 maj kl 10:00
Svinggränd 5, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 2
Svinggränd 5, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 3

Svinggränd 5

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
3 795 000 kr
94,7 m²
4 rum
593 m² tomt

Missa inte möjligheten att köpa din nya drömbostad på Öland i lugn & ro - Just nu endast 2st villor kvar! Passa på och flytta in när det passar dig, antingen med en gång eller varför inte till sommaren? Här bor man nära natur, hav, golfbana, Ölandsbron och mycket av det bästa med Öland! Bostäderna har ett genomgående varmt och skönt intryck för livet här på Öland. Direkt i entrén finns gott om avhängningsmöjligheter och en klädkammare. Intill även ett duschrum med tvättmöjligheter, Välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och direkt koppling till såväl uteplatsen som trädgården. Större sovrum med egen klädkammare samt två ytterligare sovrum med garderober. På tomten finns ett förråd samt utrymme för två bilar på uppfarten. Perfekt bostad för att bo & leva här året-runt alternativt som en fritidsbostad. Du avgör! Varmt välkommen till vårt visningshus på Svinggränd 5

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
Lövängsvägen 25, Saxnäs, Mörbylånga kommun
 • Borttagen före visning
Lövängsvägen 25, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 2
Lövängsvägen 25, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 3

Lövängsvägen 25

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
5 495 000 kr
146 + 104 m²
5 rum
1 199 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Sirapsgatan 24 + 22, Mörbylånga, Mörbylånga kommun

Sirapsgatan 24 + 22

Tomt
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 275 000 kr
848 m² tomt

Nu säljer vi 2 (!) tomter tillsammans med ett av områdets bästa lägen i Norra Viken i Mörbylånga. Härliga vyer och möjlighet till havsutsikt beroende på husmodell och placering på tomten. Oavsett vad har du garanterat badrocksavstånd till Kalmarsund. Granne med badplats, badbrygga och ett fågelrikt naturområde. Gångavstånd till service och några minuters cykelväg till förskola och skola. Ta chansen att få bygga med valfri husleverantör för att skapa ditt eget drömboende! Se bifogad plankarta för detaljer om byggrätterna på fastigheterna. Kontakta ansvarig mäklare för mer ingående detaljer & en personlig visning!

 • Plus
Skogsvägen 10, Stora Frö, Mörbylånga kommun
Skogsvägen 10, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 2
Skogsvägen 10, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 3

Skogsvägen 10

Fritidshus
Stora Frö, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 475 000 kr
65 + 13 m²
3 rum
300 m² tomt

Välkommen till en väl omhändertagen liten pärla med Kalmarsund cirka 200 meter nedanför! Här är perfekt stuga för familjen men även ypperlig för flera då gästhus finns samt friggebod att utveckla, idag som förråd. Trädgården är prunkande med grönska, ytan är behändig och lättskött samt ger lite plats för lek. Är du sugen på en väl fungerande stuga i omtyckta Sandbergen med dess härliga strövområden, skogspromenader och badrocksavstånd till bad så har du här ett bra tillfälle, välkommen att kika in!

 • Premium
Lökenäs/Glömminge Tomt 17-21, Öland Mellersta, Mörbylånga kommun
Lökenäs/Glömminge Tomt 17-21, Öland Mellersta, Mörbylånga kommun, bild 2
Lökenäs/Glömminge Tomt 17-21, Öland Mellersta, Mörbylånga kommun, bild 3

Lökenäs/Glömminge Tomt 17-21

Tomt
Öland Mellersta, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
950 000 kr

Nu finns chansen att köpa en av totalt 22 tomter i området, naturnära och badrocksavstånd till Lökenäs härliga badstrand. Tomterna är byggklara och säljs till högstbjudande med utgångspris 950 000 kr. Att bygga nyproducerat hus som är anpassat utifrån familjens önskemål är en process som i slutändan ger en skön känsla och stor glädje, här ges nu chansen att själv få styra de val som man skall leva med och en miljö att trivas i. En av fördelarna är också att planera för rätt värmesystem, energieffektivitet och driftskostnader för bostaden, i dagsläget högintressant. Ett nytt hus ger möjligheten till smarta lösningar och låga driftskostnader gångbara över tid. Dessutom, med nu gällande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren efter att ditt hus är färdigbyggt, vilket också bidrar att ge dig den bästa tänkbara ekonomin i ditt boende! Denna annons är en samlingsannons för de 22 tomterna. På svenskfast.se/morbylanga finns de andra 22 annonserna och uppdateras löpande vartefter de säljs. Tomten säljs av en entreprenör vilken ansvarar för anläggande av infrastrukturen, tomterna är inte kopplad till någon specifik husleverantör. Valet är Ditt! Nedan finns säljarens önskemål kring säljprocessen avseende tomterna i Lökenäs och om du är intresserad av att gå vidare i processen och köpa tomt är det viktigt att ta del av följande: • Läs igenom samtliga dokument rörande fastigheten under "Dokument" längre ner på hemsidan. • Anmäl intresse via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida. Gör en intresseanmälan på varje tomt du finner intressant. Intresseanmälan säkerställer att mäklaren vet att du är intresserad av tomten. •Det skapas en spekulantgrupp via de intresseanmälningar som kommit in på respektive tomt. Har du gjort en intresseanmälan via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida finns du antecknad på intresselistan. •Eventuell budgivning kommer hållas av ansvarig fastighetsmäklare på en tomt i taget. •När eventuell budgivning är avslutad skrivs omgående köpekontrakt. I samband med tillträdet betalar köparen till säljaren ersättning för anslutningsavgifter för vatten och avlopp enligt Mörbylånga kommuns taxa, se kommunens hemsida för uppdaterad kostnad. Detta är en samlingsannons för tomterna Mörbylånga Glömminge 1:83-1:104. För detaljerad information och intresseanmälan för respektive tomt klicka dig vidare till respektive sida. SÅLDA TOMTER: 4, 5, 7, 9, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 TOMT 1: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-1---glomminge-1-83/359248 TOMT 2: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-2---glomminge-1-84/359282 TOMT 3: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-3---glomminge-1-85/359281 TOMT 6: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-6---glomminge-1-88/359276 TOMT 8: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-8---glomminge-1-90/359274 TOMT 10: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-10---glomminge-1-92/359271 TOMT 11: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-11----glomminge-1-93/359270 TOMT 12: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-12---glomminge-1-94/359269 TOMT 13: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-13---glomminge-1-95/359268 TOMT 14: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-14---glomminge-1-96/359267 TOMT 15: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-15---glomminge-1-97/359266

 • Premium
Svinggränd 4, Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svinggränd 4, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 2
Svinggränd 4, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 3

Svinggränd 4

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
4 095 000 kr
122 m²
4 rum
728 m² tomt

Nu erbjuds tillfället att få bli den första ägaren till denna enplansvilla och skapa ditt nya drömhem. Huset som ligger i ett av Ölands mest expansiva kvarter, Saxnäs, står nu precis färdigställd och väntar på dig! Här lever man nära det bästa av Öland, natur, havet och golfbana. Behagligt avstånd till Ölandsbron är en fördel många uppskattar i Saxnäs. I kvarteret bor det många nyinflyttade familjer så det kommer bli enkelt att trivas. Huset har allting i ett och samma plan, tre sovrum, varav ett större med skjutdörrsgarderober. De andra två är i samma storlek och även de med vanliga garderober. Två duschrum som är fullt utrustade och med stilsäkra val. Ljus och välkomnande hall direkt vid entrén samt även en groventré/tvättstuga på gaveln utav huset. Köket som för många är mittpunkten hemmet är ljus och modernt med rostfria vitvaror. Alla snickerier kommer ifrån Vedum och ger ett rejält intryck för att verkligen svänga runt bland kastruller och karotter här! Genom solceller på taket blir dessutom riktigt snålt att bo och leva i för framtiden. Huset är uppfört av Smålandsvillan och av modellen Fredriksdal. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Puttgränd 1, Saxnäs, Mörbylånga kommun

Puttgränd 1

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
3 795 000 kr
94,9 m²
4 rum
600 m² tomt

Den charmiga familjevillan i Saxnäs är ett perfekt val för dig som söker ett välplanerat och rymligt hem i ett lugnt och naturskönt område. Här finner du allt du behöver på ett och samma plan, vilket gör det bekvämt och praktiskt för hela familjen. De tre sovrummen ger gott om utrymme och möjligheter för både barn och vänner att övernatta. Mellanrummet i huset utgör de sociala umgängesytor där familjen kan samlas och skapa minnen tillsammans. På taket finns det monterade solceller (3,7kw) som producerar egen el till bostaden och som hjälper till med att säkerställa låga drift- och boendekostnader i framtiden. En av de mest välkomnande dragen är den avskärmade men öppna entrén, som ger huset en härlig förvaring i nischen och ett välkomnande intryck. Köket är modernt och rymligt, perfekt för festliga tillfällen. Det sociala flödet mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att umgås samtidigt som maten tillagas. Det genomgående höga standarden och de stilfulla materialvalen i hela bostaden ger en enhetlig och harmonisk känsla. Ett helkaklat duschrum samt en gäst WC erbjuder praktiskt och komfort i vardagen. En klädkammare och en rejäl tvättstuga med groventré gör livet smidigt och organiserat. Huset ligger i det expansiva och attraktiva bostadsområdet Saxnäs på vackra Öland. Här finns redan många året-runt boende familjer och det är en plats där gemenskap och välbefinnande står i fokus. Med närheten till Saxnäs Golfklubb och naturen runt hörnet finns det många möjligheter till aktiviteter för både stora och små. Dessutom gör Ölandsbron att pendling och resor till fastlandet blir enkelt och smidigt. Missa inte chansen att bli den första att skapa ett hem i denna välplanerade och stilfulla familjevilla. Välkommen på visning och upplev allt detta och mer!

 • Plus
Ormgatan 17B, Öland Mellersta, Mörbylånga kommun

Ormgatan 17B

Lägenhet
Öland Mellersta, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/1
3 850 kr/mån
30 818 kr/m²

Nytt pris! Välkommen till Ormgatan 17B, ett stilrent Brf-radhus i Färjestaden på fantastiska Öland. Med sina 55 välplanerade kvadrat fördelat på 2 rum och kök förtrollar denna bostad dig från första stund med sin genomgående planlösning, tilltagna takhöjd och stilfulla design. Här finns möjligheten att bli den första ägaren på plats! Det första som möter dig är de stora fönsterpartierna som släpper in naturligt ljus och skapar en luftig samt öppen atmosfär i varje rum, vilken förgyller bostadens hemtrevliga känsla. De påkostade materialvalen och den ljuvliga 3 stavsparketten i ek som löper i samtliga av bostadens rum inbringar en känsla av lyx, samtidigt som det på ett vackert sätt samspelar med den ljusa och enhetliga interiören. Det tilltagna vardagsrummet ger plats för större möblemang som blir den självklara platsen för umgänge. Med utgång till en egen uteplats får du möjlighet att njuta av soliga dagar och varma kvällar utomhus. Köket, som kommer från kvalitativa Ballingslöv, är en dröm för den som älskar matlagning och sociala sammankomster. Här finns gott om plats för ett större matbord där du kan bjuda in vänner och familj för minnesvärda måltider. Sovrummet är rymligt och lättmöblerat, med gott om plats för förvaring i flertalet garderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare som förenklar vardagsbestyren. Pricken över i:et är golvvärmen som skapar optimal komfort. När det kommer till parkering är bekvämlighet nyckeln. Du har en egen uppställningsplats för din bil precis vid entrén, vilket gör det enkelt, smidigt och framförallt bekvämt att bära in tunga kassar. Dessutom har du tillgång till en carport med tillhörande kallförråd. Läget i Färjestaden ger dig närhet till vacker natur, goda kommunikationer, välsorterad livsmedelsbutik och allt du kan tänkas behöva inom bekvämt avstånd. Varmt välkomna på visning! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visningstid som passar dig!

 • Plus
 • Uteplats
Strandskogen 111, Strandskogen, Mörbylånga kommun

Strandskogen 111

Villa
Strandskogen, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
5 975 000 kr
140 m²
5 rum
7 540 m² tomt

Åretrunt-boende där 100-årigt sommarhus byggts till, moderniserats och getts en skön miljö med både gamla fina detaljer och nybyggnadskänsla! Just känsla är ledordet här! Bostaden är lätt att bli förälskad i och inbjuder till njutning från första mötet! Här finns utöver gott läge med närhet till bra bad, nära brofästet, golfbana samt ridhus i närheten, även ges gott om plats för släkt och vänner. Gästhusen är rymliga, praktiska, ger intäktsmöjligheter och även dessa byggda eller renoverade i modern tid vilket gett en trivsam miljö som många längtar till och har svårt att lämna... Skönt läge med front åt väster och kvällssolen, en njutbar pärla helt enkelt. På riktigt!

Nedre Sjöhagsvägen 8, Degerhamn, Mörbylånga kommun

Nedre Sjöhagsvägen 8

Tomt
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
650 000 kr
1 016 m² tomt

Unikt havsnära läge på Öland - Nu presenterar vi totalt 4 nya tomter i underbar miljö. I det södra samhället på Öland, Degerhamn, finns nu en sällsynt fin möjlighet att bli nybyggare med största valfrihet. Här får ni uppföra er nya drömbostad i helt egen regi. Antingen genom att på egen hand uppföra er bostad eller låta valfri husleverantör hjälpa er på resan. Utöver själva tomten tillkommer kostnaden för anslutningsavgift för V/A, EL & Fiber till tomtgräns. Tomten ligger på gångavstånd till Kalmarsund och småbåtshamnen i Degerhamn. Uppe i byn finns såväl 24/7 mataffär, pizzeria samt blomsterbutik. Kontakta ansvarig mäklare för fler frågor eller en privat tomtvisning.

Nedre Sjöhagsvägen 6, Degerhamn, Mörbylånga kommun

Nedre Sjöhagsvägen 6

Tomt
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
500 000 kr
1 073 m² tomt

Unikt havsnära läge på Öland - Nu presenterar vi totalt 4 nya tomter i underbar miljö. I det södra samhället på Öland, Degerhamn, finns nu en sällsynt fin möjlighet att bli nybyggare med största valfrihet. Här får ni uppföra er nya drömbostad i helt egen regi. Antingen genom att på egen hand uppföra er bostad eller låta valfri husleverantör hjälpa er på resan. Utöver själva tomten tillkommer kostnaden för anslutningsavgift för V/A, EL & Fiber till tomtgräns. Tomten ligger på gångavstånd till Kalmarsund och småbåtshamnen i Degerhamn. Uppe i byn finns såväl 24/7 mataffär, pizzeria samt blomsterbutik. Kontakta ansvarig mäklare för fler frågor eller en privat tomtvisning.

Nedre Sjöhagsvägen 4, Degerhamn, Mörbylånga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nedre Sjöhagsvägen 4

Tomt
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
500 000 kr
1 073 m² tomt

Unikt havsnära läge på Öland - Nu presenterar vi totalt 4 nya tomter i underbar miljö. I det södra samhället på Öland, Degerhamn, finns nu en sällsynt fin möjlighet att bli nybyggare med största valfrihet. Här får ni uppföra er nya drömbostad i helt egen regi. Antingen genom att på egen hand uppföra er bostad eller låta valfri husleverantör hjälpa er på resan. Utöver själva tomten tillkommer kostnaden för anslutningsavgift för V/A, EL & Fiber till tomtgräns. Tomten ligger på gångavstånd till Kalmarsund och småbåtshamnen i Degerhamn. Uppe i byn finns såväl 24/7 mataffär, pizzeria samt blomsterbutik. Kontakta ansvarig mäklare för fler frågor eller en privat tomtvisning.

Nedre Sjöhagsvägen 2, Degerhamn, Mörbylånga kommun

Nedre Sjöhagsvägen 2

Tomt
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
650 000 kr
1 276 m² tomt

Unikt havsnära läge på Öland - Nu presenterar vi totalt 4 nya tomter i underbar miljö. I det södra samhället på Öland, Degerhamn, finns nu en sällsynt fin möjlighet att bli nybyggare med största valfrihet. Här får ni uppföra er nya drömbostad i helt egen regi. Antingen genom att på egen hand uppföra er bostad eller låta valfri husleverantör hjälpa er på resan. Utöver själva tomten tillkommer kostnaden för anslutningsavgift för V/A, EL & Fiber till tomtgräns. Tomten ligger på gångavstånd till Kalmarsund och småbåtshamnen i Degerhamn. Uppe i byn finns såväl 24/7 mataffär, pizzeria samt blomsterbutik. Kontakta ansvarig mäklare för fler frågor eller en privat tomtvisning.

Kyrkbyn 600, Mörbylånga, Mörbylånga kommun

Kyrkbyn 600

Tomt
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
600 000 kr
1 600 m² tomt

Nu finns det möjlighet att bli nybyggare i Mörbylånga! Längs den mysiga gatan i Kyrkbyn erbjuds nu tillfället att förvärva denna tomt och tillsammans med Vallsjöhus uppföra din nästa drömbostad på Öland! Här erbjuds ett härligt länge med utsikt över Mörbylångadalen och det vackra odlingslandskapet på Öland. Förutom det även närhet till Kalmarsund och all service i Mörbylånga. Beroende på val av hustyp kommer det även vara möjligt att få havsutsikt! Får mer detaljerade uppgifter om vilka valmöjligheter Vallsjöhus erbjuder på tomten - Kontakta - [email protected] alt. 070-6710199 Välkommen att boka en privat tomtvisning med ansvarig mäklare.

Ekvalls väg 11, Strandskogen , Mörbylånga kommun

Ekvalls väg 11

Tomt
Strandskogen , Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
775 000 kr
1 142 m² tomt

Nu är det dags att saluföra denna trevliga tomt med adress Ekvalls väg 11! Tomten är belägen i populära Strandskogen strax norr om brofästet, Färjestaden och Saxnäs. Det är två mil till Kalmar och drygt två mil till Borgholm. Gångavstånd till busshållsplats på väg 136. Här är en tomt mitt i naturen och det öländska lugnet. Perfekt för er som vill bygga det hus ni alltid drömt om. I det lugna området finns en blandning av permanentboende och fritidshus. Det är cykelavstånd till flera populära badplatser, som Lökenäs och Röhälla. Det är också nära till Saxnäs och Ekerums golfbanor. Området som tomten är belägen i är ett område som expanderar. I Saxnäs planeras byggnation av flertalet bostäder i form av både bostadsrätter och villor. Likaså planeras byggnation i Glömminge. I direktområdet till denna tomt hägrar lugnet. Här finns trevliga permanentboende grannar samt sommargäster. Som om inte det vore nog så finns vatten och avlopp samt även fiber framdraget till tomtgränsen och avgiften för anslutningen av VA är betald! Låter detta intressant? Hör av er till mig så berättar jag gärna mer och bokar en tid för privat tomtvisning.

Karlevi 102B , Karlevi Hills, Mörbylånga kommun
Karlevi 102B , Karlevi Hills, Mörbylånga kommun, bild 2
Karlevi 102B , Karlevi Hills, Mörbylånga kommun, bild 3

Karlevi 102B

Villa
Karlevi Hills, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
5 975 000 kr
135 m²
4 rum
1 862 m² tomt

Hustillverkares Visningshus - Nybyggt! Välkomna upp på Landborgskanten! Här med milsvid utsikt över Södra Ölands odlingslandskap, Världsarv och Kalmarsund t.o.m hela vägen till Nybro ligger denna nyproducerad villa om 135kvm. Huset har tjänat som visningshus fram tills nyligen och är helt inflyttningsklart för att bli ett drömhem, kanske ditt? Direkt i entrén och genom hela huset finns ett fantastiskt ljus och nästan var du än slår dig ner går det inte att släppa blicken från utsikten! Huset är välplanerat med tre sovrum, två duschrum samt rejäl tvättstuga och groventré. Ryggåstaket i vinkeln skapar extra rymd i husets centrala delar med kök och vardagsrum placerat med två utgångar till den väl tilltagna terrassen där endast ett sömnlöst glasräcke gränsat av mot tomten. Vid infarten är trädgården terrasserad på ett sätt som gjort att man lyckats hantera höjderna på tomten väl och som även ger möjligheter till ett framtida garage, attefallshus eller varför inte en pool med Ölands bästa vy? * Förberett för kamin – tilluft i platta. * Driftsatta solceller, 8 kW. * Solskyddsglas i alla fönster * VA/EL förberett till Gäststuga/Pool * Elrör förberett för Laddstolpar/stolpbelysning Sugna på att se mer? Välkomna att boka en privat visningstid med ansvarig

 • Premium
 • Uteplats
Beteby 2:14 (Tomt 4), Beteby/Risinge, Mörbylånga kommun

Beteby 2:14 (Tomt 4)

Tomt
Beteby/Risinge, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
800 000 kr
2 000 m² tomt

Nu finns chans att bli nybyggare på en tomt med härligt havsläge strax söder om Mörbylånga i Beteby/Risinge! Här avstyckas nu totalt fyra tomter som alla får ett fint naturnära läge med havsutsikt över Kalmarsund och dess magiska solnedgångar på baksidan av tomten. I området kring tomterna ligger något av Södra Ölands bördigaste jord, vilket också gagnar för fina odlingsmöjligheter även här i Beteby. Generös byggrätt med 125kvm+ 50kvm byggyta är möjlig och tomterna är framtagna av Vallsjöhus som kommer hjälpa dig från start till mål med ett sagolikt boende på Öland. Läs mer på: www.vallsjohus.se - för att upptäcka vilja husmodeller som passar dina drömmar. Alternativ ta kontakt genom [email protected] alt. – 070 6710199 Här lever man nära odlingslandskapet på Öland men med närhet till all den fina service som finns i trevliga Mörbylånga. Ölandsbron nås på ca 20min med bil. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för en privat tomtvisning.

Visar alla 25