Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ann-Mari Larséns gata 6, Vickleby, Mörbylånga kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Ann-Mari Larséns gata 6, Vickleby, Mörbylånga kommun, bild 2
Ann-Mari Larséns gata 6, Vickleby, Mörbylånga kommun, bild 3

Ann-Mari Larséns gata 6

Villa
Vickleby, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
4 395 000 kr
101 m²
3 rum

Nu uppförs och saluförs ett av Öland mest spännande hus i Vickleby. Här kommer ni fått ett riktigt fantastiskt boende och liv i en av Ölands mest attraktiva byar med liv och rörelse året-runt. Husen byggs med spännande material och en annorlunda arkitektur som verkligen sticker ut. Såväl interiören som exteriören har noga utvalda material med kalksten, puts och trä för att ge en härligt och estetiskt extra tilltalande hus. Bygganden uppförs med allting i ett och samma plan samt med praktiska detaljer som egen tvättstuga med grovkök, klädkammare och garderober. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning och med stora ljusa fönster för ett härligt ljusinsläpp. Dörrar som leder ut till trädgården och tomten. På gaveln av huset finns ett orangeri med plats för många sällskap och sena kvällar med gemenskap. Vickleby är en av Ölands mest kända byar som många konstnärer och andra kreatörer söker sig till, mycket på grund av Capellagårdens verksamhet. Detta gör också att bygatan har liv och rörelse året runt. Det finns också en förskola i byn (Föräldrakooperativet Flisan), behagligt avstånd från Ölandsbron och närhet till all service och utbud i både Färjestaden och i Mörbylånga. Området Artie ligger även nära såväl havet som Alvaret. Att leva nära konst ger oss ett tillfredsställande liv och harmoni.

  • Premium
Saras väg 23A, Färjestaden, Mörbylånga kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00

Saras väg 23A

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 285 000 kr
74 m²
4 rum
vån 1/1
5 994 kr/mån
30 878 kr/m²

Välkommen till Saras väg 23A – en charmig bostadsrätt på 74 m² som erbjuder allt du och din familj kan önska! Denna rymliga 4:a med tre sovrum är perfekt för den växande familjen som värdesätter ett lugnt och familjevänligt område. Bostaden utmärker sig med sin generösa takhöjd som skapar en ljus och luftig känsla i hela hemmet. De tre sovrummen ger gott om plats för familjen, och det finns även utrymme för ett hemmakontor eller gästrum om behovet skulle uppstå. Det stora vardagsrummet är perfekt för umgänge och mysiga stunder tillsammans, medan det moderna köket är utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter för både vardagsmatlagning och festliga middagar. En annan pärla med denna bostad, är den trevliga trädgården, en grön oas där både stora och små kan njuta av utomhuslivet, leka eller odla egna grönsaker. Här kan ni skapa minnesvärda stunder tillsammans, oavsett årstid. Saras väg 23A ligger i ett lugnt och tryggt område som är idealiskt för familjer. Här finns närhet till skolor, lekplatser och parker, vilket gör det enkelt och bekvämt för familjelivet. Området är känt för sin gemenskap och trivsel, och du kommer snabbt känna dig som hemma här. Direkt närhet till all service i Färjestaden, på promenadavstånd till skola, förskola, hälsocentral, sporthall & Ölands Köpstad. Strax utanför finns även en busshållplats för kollektivt åkande.

  • Plus
  • Uteplats
Ångersvägen 33, Kastlösa , Mörbylånga kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Ångersvägen 33, Kastlösa , Mörbylånga kommun, bild 2
Ångersvägen 33, Kastlösa , Mörbylånga kommun, bild 3

Ångersvägen 33

Villa
Kastlösa , Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 895 000 kr
99 m²
4 rum
1 218 m² tomt

Välkommen till Ångersvägen 33, en fantastisk enplansvilla belägen i det lugna området Kastlösa. Denna välskötta fastighet med solceller erbjuder en underbar trädgård som nuvarande ägares stora trädgårdsintresse lagt grunden till. Här kan ni slå er ner med en kopp kaffe och blicka ut över de frodiga fruktträden och de unika blommorna som omger er. Det fullutrustade köket är ljust och välplanerat, vilket gör det till den perfekta platsen för trivsamma middagar med familj och vänner. I anslutning till köket finns vardagsrummet med en värmande täljstenskamin. Från vardagsrummet nås sedan husets inglasade uterum. Uterummet välkomnar våren något tidigare samt förlänger de vackra höstarna. Från uterummet nås sedan altanen. Altanen i sig ligger i sydvästläge. Här kan ni njuta av solen stora delar av dagen. Med tre sovrum och bra förvaringsmöjligheter finns det gott om plats för hela familjen. Badrummet är fräscht och utrustat med dusch, WC, samt handfat. Vid ännu mer förvaringsbehov finns en tvättstuga. I tvättstugan finns en kombinerat tvättmaskin/torktumlare samt ett torkskåp och gott om plats för förvaring. På tomten finns en gäststuga för övernattande gäster, vilket gör det enkelt att välkomna vänner och släkt. Ägarna har ett stort trädgårdsintresse. Inte enbart för vackra blommor och växter, utan också för det goda i livet. Alltså grönsaker. För att enklare kunna odla t.ex tomater så har ägarna låtit bygga ett växthus. Det kommer finnas kvar på tomten när fastigheten frånträds. Vid entrén möts ni av en carport med tillhörande förråd. Fastigheten ligger dessutom belägen på en återvändsgata, så mycket trafik är här inte att tala om. Med endast cirka 15 minuter bilfärd når du Mörbylånga, där du hittar matbutiker, caféer och gym. Cirka 45 minuter bilfärd kommer du över Ölandsbron till Kalmar, där du kan utforska sevärdheter som Kalmarslottet och njuta av shoppingmöjligheter. Även om Mörbylånga, Färjestaden och Kalmar inte ligger allt för långt bort så finns det väldigt mycket fint i Kastlösa! Här finns en fin by-bastu som används flitigt, en synnerligen trevlig bygdegård en trevliga föreningar och gemenskap. I byn finns ett konstintresse. Fotografering, matlagning och målande är några av de konstinslag ni kan lära mer av i Kastlösa! Varmt välkommen till din nästa drömbostad!

  • Premium
  • Uteplats
Kalles gränd 1, Degerhamn, Mörbylånga kommun
  • Borttagen före visning
Kalles gränd 1, Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 2
Kalles gränd 1, Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 3

Kalles gränd 1

Fritidshus
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
696 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Halltorpsgatan 65, Öland Mellersta, Borgholms kommun
Halltorpsgatan 65, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 2
Halltorpsgatan 65, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 3

Halltorpsgatan 65

Villa
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
3 975 000 kr
220 + 105 m²
5 rum
1 663 m² tomt

På perfekt läge mellan Färjestaden & Borgholm hittar du din nya imponerande villa. Välkommen till Halltorpsgatan 65 - din nya drömbostad! Med optimalt läget och närhet till både Borgholm och Färjestaden, får du allt du behöver inom behagligt räckhåll och samtidigt den avkoppling och lugn som Öland har att erbjuda. Sätt din dröm i rörelse och ta chansen att äga denna fantastiska villa på Halltorpsgatan 65. Detta är din möjlighet att uppleva Ölands charm och skapa minnen för livet! Denna imponerande villa med hela 220 kvadratmeter boendeyta, ett generöst garage om 105 kvadratmeter och en trädgård på hela 1663 kvadratmeter, finns här gott om plats för dig att skapa dina egna minnen och trivas i lugn och ro. När du kliver in i detta vackra hem möts du av stora och öppna sällskapsytor på båda plan. Här finns utrymme för familj och vänner att umgås och njuta. Oavsett om du älskar att laga mat, koppla av i bastun eller bara njuta av den generösa trädgården, har detta hem allt du behöver. För de som prioriterar avkoppling och nöjen har du nära till flera uppskattade platser. Njut av god mat och fantastisk underhållning på omtyckta Kakelstugan, utforska konstvärlden på Vida museum & konsthall, eller varför inte koppla av på Halltorps gästgiveri? För golfentusiaster är Ekerum resort med sina populära golfbanor bara 5 minuter bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun
  • Idag kl 15:00
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 2
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 3

Stora Frögårdsvägen 12

Lägenhet
Stora Frö, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 895 000 kr
57,4 m²
3 rum
vån 2/2
2 281 kr/mån
33 014 kr/m²

I en fantastisk miljö kan du nu bli nästa ägare där du blir granne med kalmarsund och kan njuta av många fina solnedgångar och mysiga stunder vid stranden. Här finner du denna trevliga trea som genomgick en stor renovering 2022. Vi hälsar dig varmt välkommen till Stora Frögården och en välplanerad trerumslägenhet där den öppna planlösningen mellan kök och sällskapsrum ger fina sociala ytor. Det ljusa köket från Electrolux bjuder på all den utrustning du behöver. Maskinellt är köket utrustat med kyl, frys, häll, fläkt, diskmaskin och inbyggnadsmikro. Från köket och sällskapsrummet når du balkongen med en fantastisk havsutsikt. Precis intill ligger också innegården där du hittar en populär restaurang och café som bl.a. erbjuder fantastiska vedugnsbakade pizzor. Det fint renoverade och moderna badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, spegelskåp och tvättmaskin. Är du en person som uppskattar att vara i vattnet så ligger Surfers Center Öland i din närhet som har både uthyrning och försäljning av brädor, segel, kites, våtdräkter mm. Det finns även möjlighet att gå kurser i både vindsurfing och kitesurfing. När vinden är stilla så passar det perfekt att ge sig ut för en paddeltur på en SUP. Gillar du land bättre så är Öland känt för sina vackra landskap och utomhusaktiviteter, inklusive vandring. I området finns många stigar att utforska, allt från lätta promenader genom åkrar och skogar till mer utmanande vandringar i tuffare terräng. Öland är också ett populärt resmål för fågelskådning på grund av dess varierande utbud av livsmiljöer, inklusive skogar, våtmarker och kustområden. Ta en promenad till Beijershamn i Stora Frö eller ta bilen till Ottenby, båda har ett fantastiskt fågelliv som är väl värda ett besök. Stora frögårdsvägen är dessutom en bostadsrättsförening som tillåter uthyrning. Uthyrningen i sig sköts via ett obligatoriskt avtal med driftbolaget. Skulle det vara som så att ni själva kanske inte hinner njuta av sommaren eller hösten i Stora Frö, varför inte då låta någon annan göra det samtidigt som ni själva tjänar pengar på uthyrning? Under 2024 är det i nuläget ett högt tryck på bokningar. Återkom till mig för att få veta exakta datum. Sammanfattningsvis är det här ett boende omgivet av vacker natur med direkt närhet till Kalmarsund i ett lugnt och soligt område på vackra Öland. I den tacksamma månadsavgiften på 2 281 kr ingår förråd, parkeringsplats.

  • Premium
Karlevi 102B , Karlevi Hills, Mörbylånga kommun
Karlevi 102B , Karlevi Hills, Mörbylånga kommun, bild 2
Karlevi 102B , Karlevi Hills, Mörbylånga kommun, bild 3

Karlevi 102B

Villa
Karlevi Hills, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
5 475 000 kr
135 m²
4 rum
1 862 m² tomt

Välkomna upp på Landborgskanten! Nybyggd enplansvilla (135kvm) med fantastiska vyer över Öland, hav och solnedgången. Ta chansen att bli den första som flyttar in i denna villa och skapa ditt nya drömboende på Öland och med ett riktigt unikt läge och i en genuin Ölansby. Direkt i entrén och genom hela huset finns ett fantastiskt ljus och nästan var du än slår dig ner går det inte att släppa blicken från utsikten! Huset är välplanerat med tre sovrum, två duschrum samt rejäl tvättstuga och groventré. Ryggåstaket i vinkeln skapar extra rymd i husets centrala delar med kök och vardagsrum placerat med två utgångar till den väl tilltagna terrassen där endast ett sömnlöst glasräcke gränsat av mot tomten. Vid infarten är trädgården terrasserad på ett sätt som gjort att man lyckats hantera höjderna på tomten väl och som även ger möjligheter till ett framtida garage, attefallshus eller varför inte en pool med Ölands bästa vy? * Förberett för kamin – tilluft i platta. * Driftsatta solceller, 8 kW. * Solskyddsglas i alla fönster * VA/EL förberett till Gäststuga/Pool * Elrör förberett för Laddstolpar/stolpbelysning * Hustillverkarens visningshus - Nybyggt! Sugna på att se mer? Välkomna att boka en privat visningstid med ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Uteplats
Älgvägen 5, Tveta, Mörbylånga kommun
Älgvägen 5, Tveta, Mörbylånga kommun, bild 2
Älgvägen 5, Tveta, Mörbylånga kommun, bild 3

Älgvägen 5

Fritidshus
Tveta, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 750 000 kr
80 m²
1 092 m² tomt

Avstyckad och byggklar tomt mitt i Tvetas fina område på Öland. Här kan ni bygga er bostadsdröm med ett inflyttningsklart hus genom Vallsjöhus för 2.750.000kr Nu kan du bygga ett nytt drömboende efter dina egna behov här på Öland. Med detta läget i Tveta så får du nära till mycket av det bästa med Öland, såväl östra som västra sidan finns på ett behagligt avstånd. Intill tomtgränsen finns kommunalt Vatten & Avlopp förberett för anslutning samt erlagd avgift. Byggrätten på tomten omfattar 80 + 30kvm byggyta för uppförande av bostad sam komplementbyggnad. Tillsammans med Vallsjöhus kan ni skapa er nya Ölandsdröm, de kommer hjälpa dig från start till mål med ett sagolikt boende på Öland. Läs mer på: www.vallsjohus.se - för att upptäcka vilja husmodeller som passar dina drömmar. Alternativ ta kontakt genom [email protected] alt. – 070-6710199 Tomten säljs separat och hus samt entreprenadkontrakt träffas genom ansvarig på Vallsjöhus. Varmt välkommen att kontakta oss för en privat visning!

  • Premium
Gjuterivägen 46, Strandskogen, Mörbylånga kommun
Gjuterivägen 46, Strandskogen, Mörbylånga kommun, bild 2
Gjuterivägen 46, Strandskogen, Mörbylånga kommun, bild 3

Gjuterivägen 46

Gård/Skog
Strandskogen, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 985 000 kr
45 + 36 m²
2 rum
1,8 ha tomt

Varmt välkomna till Gjuterivägen 46! Denna imponerande fastighet på Gjuterivägen 46 i Strandskogen är en unik möjlighet som erbjuder hela 1,8 hektar mark med flera byggnader på tomten. Huvudbostaden perfekt för en familj. Den generösa trädgården och den mysiga verandan ger möjlighet till avkoppling och utsikt över den omgivande naturen. På fastigheten finns även en vacker komplementbyggnad som kan användas för olika ändamål, som extra boende, gäststuga eller kontor. Möjligheterna är stora! Läget är perfekt med närhet till Färjestaden, brofästet och Kalmar, vilket ger bekväm tillgång till alla nödvändiga bekvämligheter. Dessutom finns vackra badplatser, en golfbana( Saxnäs Golfklubb) och fantastiska skogspromenader bara en kort promenad bort. Detta är en unik möjlighet att äga en fastighet som ger dig både ett drömhem och spännande investeringsmöjligheter. Kontakta mig idag för mer information och att boka en visning. Missa inte chansen att göra denna fastighet till din!

  • Premium
  • Uteplats
Svinggränd 19, Saxnäs, Mörbylånga kommun
  • Sön 11 aug kl 10:00
Svinggränd 19, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 2
Svinggränd 19, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 3

Svinggränd 19

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
3 745 000 kr
94,7 m²
4 rum
658 m² tomt

Endast 1 hus kvar! Missa inte möjligheten att köpa din nya drömbostad på Öland i lugn & ro. Passa på och flytta in när det passar dig, antingen med en gång i sommar eller varför inte till skördefesten? Här bor man nära natur, hav, golfbana, Ölandsbron och mycket av det bästa med Öland! Bostäderna har ett genomgående varmt och skönt intryck för livet här på Öland. Direkt i entrén finns gott om avhängningsmöjligheter och en klädkammare. Intill även ett duschrum med tvättmöjligheter. Välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och direkt koppling till såväl uteplatsen som trädgården. Större sovrum med egen klädkammare samt två ytterligare sovrum med garderober. På tomten finns ett förråd samt utrymme för två bilar på uppfarten. Perfekt bostad för att bo & leva här året-runt alternativt som en fritidsbostad. Du avgör! Varmt välkommen till vårt visningshus på Svinggränd 19

  • Premium
  • Nyproduktion
Hammarby 107, Degerhamn, Mörbylånga kommun
  • Sön 11 aug kl 11:30
Hammarby 107, Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 2
Hammarby 107, Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 3

Hammarby 107

Villa
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
3 975 000 kr
170 m²
5 rum
2 539 m² tomt

Vik av ifrån landsvägen ner mot Hammarby, här passerar du på vägen mot ditt nya drömställe; Alvaret med sin unika fauna och natur, odlingslandskapet med otroliga öppna fält mot Kalmarsund och vackra platser såsom Eckelsudde och Gåssten. Väl framme möter ni denna välbevarade Ölandsgård med otroliga utrymmen som är användbara till precis allting. Här har ägarna med sin varsamma hand och efter bästa förmåga valt att behålla samt bevara så mångas karakteristiska samt tidlösa detaljer som möjligt. Denna gård kommer stå sig lika vacker om ännu ett sekel eller flera! Bostadshuset som är i 2-plan kommer snabbt att bli ert nya hem, här möts man direkt av en härlig känsla redan i entrén och dess veranda som vätter mot gårsplanen. De sociala ytorna med matsal och vardagsrum ligger i fil med varandra. Sedan finns ett lantligt kök med gott om svängutrymme för den skicklige kocken att svänga sina karotter. Fräsch duschutrymme som är helkaklat och med tvättmöjligheter. Övreplan nås genom trappa i entréhallen och ger sedan hela tre stora och rejäla sovrum samt en extra WC för att slippa gå i trapporna mer än nödvändigt. På fastigheten finns sedan en större lada med inredd och isolerad verkstad, stora portar för att komma in med större maskiner och i de två traktorgaragen intill att parkera dem. Ett äldre brygghus i kalksten avslutar biutrymmena på gården som ligger närmast huset och huserar även en större matkällare eller framtida vincavé. I det mest solsäkra hörnet har ägarna byggt en fristående veranda för att kunna njuta av de svalare kvällarna eller när brisen ifrån havet blir kylig nog för att gå under tak här på solen och vindarnas Ö. Gångavstånd från fastigheten finns en oslipad pärla i Gåssten där doppet i Kalmarsund bäst tas samt umgänget med grannarna på landet är som enklast. I Södra Möckleby finns obemannad 24/7 affär, blomsteraffär, frisör och en Pizzeria. Till Kastlösa med bykrog och fler evenemang är det bara 10min med bil samt till Grönhögen för Golf ca 15min. Varmt välkomna till Radbyn Hammarby och "Pers Gården" på Södra Öland!

  • Premium
Alunbruksgatan 1-2, Södra Bruket/Degerhamn, Mörbylånga kommun
Alunbruksgatan 1-2, Södra Bruket/Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 2
Alunbruksgatan 1-2, Södra Bruket/Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 3

Alunbruksgatan 1-2

Övrigt
Södra Bruket/Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 000 000 kr
1,2 ha tomt

Nu saluförs 2 bostadsfastigheter med totalt 18 hyreslägenheter på Södra Öland och som är en sällsynt möjlighet till någon som nu vill vara delaktig i att utveckla Södra Bruket med anrik i historia vidare! Här får man en kombination att få god avkastning men även samtidigt ett kulturarv att förvalta. Byggnaderna är särskilt intressant ur kulturmiljö synpunkt och historien om en viktigt epok av Södra Öland finns bevarat här. Byggnaderna som redan på 1800-talet uppfördes med liggande timmer har under århundraden tjänat som arbetsbostäder åt Ölands Alunbruk när det begav sig. Här förädlade man alunskiffer och var under storhetstiden ett av Skandinaviens största producenter. Alunbruksgatan 1/ Degerhamn 4:67 = 8lgh. Möjlig hyresintäkt ca 420.000kr/år Alunbruksgatan 2 / Degerhamn 4:66 = 10lgh. Möjlig hyresintäkt ca 320.000kr/år Alunbruksgatan 5 = SÅLD Alunbruksgatan 4 = SÅLD Alunbruksgatan 8 = SÅLD Bostäderna har i takt med tiden moderniserats och i början av 2010 bildades BRF Södra Bruket som förvärvade byggnaderna för att omvandla lägenheterna till bostadsrätter. Lägenheterna har fn. såväl permanenta hyresgäster som tillfälliga under sommarhalvåret. Utöver bostadsbyggnaderna finns även förråd och en stenbyggnad med gemensam tvättstuga. Senaste årens investeringar. * 2011 - Exteriör ommålning utav byggnaderna. * 2012 - Omläggning av yttertaket. Alunbruksgatan 2. * 2017 - Fiber indraget för IT/TV/Telefoni. * 2020 - Radonfläktar monterade. * 2023 - Solceller på taket, tvättstugan. Området har många historiska inslag ifrån den tidigare förädlingen av alunskiffer som är intressant att utforska och natur omkring är verkligen unik för denna delen utav Öland. Mellan 100-300m ifrån bostäderna finns en kilometerlång klapperstenstrand samt en äldre hamn med bodar. Mycket trivsam miljö som verkligen skänker ett lugn åt själen. I omgivningarna har man nära till Ölands fina stråk av natur och framförallt fågelskådning. I Södra Möckleby finns 24/7 mataffär, blomsterbutik samt frisör och pizzeria. Allt detta på promenad- och cykelavstånd. OBS! Fastigheterna säljs antingen gemensam eller var för sig. Överlåtelse sker med sk. Friskrivningsklausul vad gäller fastigheternas skick. Byggnadernas utformning är skyddade enligt nuvarande planbestämmelser. Se dokumentationen under filer.

  • Premium
Svinggränd 4, Saxnäs, Mörbylånga kommun
  • Sön 11 aug kl 10:00
Svinggränd 4, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 2
Svinggränd 4, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 3

Svinggränd 4

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
3 945 000 kr
122 m²
4 rum
728 m² tomt

Nu erbjuds tillfället att få bli den första ägaren till denna enplansvilla och skapa ditt nya drömhem. Huset som ligger i ett av Ölands mest expansiva kvarter, Saxnäs, står nu precis färdigställd och väntar på dig! Här lever man nära det bästa av Öland, natur, havet och golfbana. Behagligt avstånd till Ölandsbron är en fördel många uppskattar i Saxnäs. I kvarteret bor det många nyinflyttade familjer så det kommer bli enkelt att trivas. Huset har allting i ett och samma plan, tre sovrum, varav ett större med skjutdörrsgarderober. De andra två är i samma storlek och även de med vanliga garderober. Två duschrum som är fullt utrustade och med stilsäkra val. Ljus och välkomnande hall direkt vid entrén samt även en groventré/tvättstuga på gaveln utav huset. Köket som för många är mittpunkten hemmet är ljus och modernt med rostfria vitvaror. Alla snickerier kommer ifrån Vedum och ger ett rejält intryck för att verkligen svänga runt bland kastruller och karotter här! Genom solceller på taket blir dessutom riktigt snålt att bo och leva i för framtiden. Huset är uppfört av Smålandsvillan och av modellen Fredriksdal. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Kvarteret Golfrundan, Saxnäs, Mörbylånga kommun
  • 1 ledig bostad

Kvarteret Golfrundan

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
fr. 3 745 000 kr
95 m²
4 rum
658 m² tomt

Endast 1 hus kvar! Missa inte möjligheten att köpa din nya drömbostad på Öland i lugn & ro. Passa på och flytta in när det passar dig, antingen med en gång i sommar eller varför inte till skördefesten? Här bor man nära natur, hav, golfbana, Ölandsbron och mycket av det bästa med Öland! Bostäderna har ett genomgående varmt och skönt intryck för livet här på Öland. Direkt i entrén finns gott om avhängningsmöjligheter och en klädkammare. Intill även ett duschrum med tvättmöjligheter. Välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och direkt koppling till såväl uteplatsen som trädgården. Större sovrum med egen klädkammare samt två ytterligare sovrum med garderober. På tomten finns ett förråd samt utrymme för två bilar på uppfarten. Perfekt bostad för att bo & leva här året-runt alternativt som en fritidsbostad. Du avgör! Varmt välkommen till vårt visningshus på Svinggränd 5

  • Nybyggnadsprojekt
Ormgatan 21B, Färjestaden , Mörbylånga kommun
  • Mån 29 jul kl 16:45
Ormgatan 21B, Färjestaden , Mörbylånga kommun, bild 2
Ormgatan 21B, Färjestaden , Mörbylånga kommun, bild 3

Ormgatan 21B

Lägenhet
Färjestaden , Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 795 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
5 667 kr/mån
26 397 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska bostadsrätt på markplan, belägen på Ormgatan 21B i populära Färjestaden. Här erbjuds ett nyligen nyproducerat hem med genomtänkt design och hög standard som möter alla dina behov. Lägenheten har en optimal planlösning med generösa utrymmen och rymmer tre rum och kök. Här möts du av en öppen och luftig planlösning som förenar kök och vardagsrum på ett smakfullt sätt. De stora fönstren släpper in rikligt med ljus och skapar en härlig atmosfär. Köket är modernt utrustat och erbjuder gott om arbetsyta samt förvaring, perfekt för både vardagsmatlagning och festmiddagar. De två rymliga sovrummen ger plats för både säng och förvaring, vilket gör dem ideala för både par och den mindre familjen. Ett stilrent och påkostat duschrum utrustat med dusch, handfat, WC samt en tvättmaskin och torktumlare ger dig möjligheten att njuta av vardagens bekvämligheter i en lyxig miljö. Ormgatan 21B ligger i ett barnvänligt område med närhet till allt du kan önska. I krokarna finner du busshållplatsen som gör pendlingen till Kalmar smidig och enkel. Skolor, förskolor och mataffärer ligger också inom bekvämt avstånd, vilket underlättar vardagen för hela familjen. Det här är hemmet för dig som vill ha ett bekvämt och modernt boende med närhet till allt! Missa inte chansen att förvärva denna pärla – boka din visning redan idag. Välkommen hem till Ormgatan 21B – här kommer du att trivas!

  • Premium
  • Uteplats
Irisvägen 9, Färjestaden, Mörbylånga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 16:00
Irisvägen 9, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 2
Irisvägen 9, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 3

Irisvägen 9

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
4 495 000 kr
178 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Stig in i detta rymliga och välskötta hem och låt dig genast omfamnas av dess varma atmosfär och omsorgsfulla detaljer. Beläget på en lugn och fridfull gata, erbjuder Irisvägen 9 inte bara en trevlig utsikt över vidsträckta ängar och grönskande åkrar i öst, utan också en inbjudande känsla av hemtrevnad och komfort. Denna imponerande familjevilla sträcker sig över generösa 4 sovrum och 2 badrum, vilket garanterar att varje familjemedlem får sitt eget utrymme att trivas i. Den ljusa och luftiga planlösningen skapar en perfekt balans mellan gemensamma sällskapsytor och privata reträtter. Om så önskas så kommer nästa ägare kunna skapa även ett 5:e sovrum. Utrymmet finns! Njut av att tillbringa tid i det välutrustade köket, där kulinariska äventyr blir till verklighet med stilrena vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Den öppna matsalen och vardagsrummet bjuder in till avslappnade stunder med nära och kära, medan de generösa fönstren släpper in naturligt ljus och ger en ständig påminnelse om den vackra omgivningen. På tomten finner du även en isolerad gäststuga, perfekt för besökande släktingar eller som en privat reträtt för arbete eller kreativitet, ett rymligt förråd, samt en välskött trädgård som bjuder in till utomhusaktiviteter och lek. Med närhet till köpstaden, busshållsplats, skolor och förskolor, är Irisvägen 9 mer än bara ett hem - det är en komplett livsstilsupplevelse. Ge dig själv och din familj förmånen att kalla detta fantastiska hus för ert hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som Irisvägen 9 har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
Slånvägen 5, Djupvik, Borgholms kommun
Slånvägen 5, Djupvik, Borgholms kommun, bild 2
Slånvägen 5, Djupvik, Borgholms kommun, bild 3

Slånvägen 5

Tomt
Djupvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
895 000 kr
1 009 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget paradis vid havet? Då är denna vackra tomt på 1009m² precis vad du letar efter! Belägen bara ca 800 meter från det glittrande havet, erbjuder denna plats en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i ett av Ölands mest idylliska områden. Med hjälp av erfarna byggmästare från Vallsjöhus är det enkelt att förverkliga din vision. Från planering till färdigställande kan du lita på deras expertis för att skapa ett boende som passar din livsstil och behov perfekt. För bäst service så ta en kontakt med Mats Nilsson på Vallsjöhus, honom når ni på 070-671 01 99. Omgiven av naturskön skönhet och lugn, men ändå med bekvämligheten av närhet till Borgholm, badstränder och läckra restauranger, erbjuder Slånvägen 5 den perfekta balansen mellan avkoppling och bekvämlighet. Ett stort plus är att avgiften för kommunalt vatten och avlopp är betalad. Missa inte chansen att skapa ditt egna lilla paradis i denna underbara del av Öland. Kontakta oss nu för mer information och boka din visning av denna fantastiska tomt!

  • Premium
Skogsvägen 10, Stora Frö / Haga Park, Mörbylånga kommun
Skogsvägen 10, Stora Frö / Haga Park, Mörbylånga kommun, bild 2
Skogsvägen 10, Stora Frö / Haga Park, Mörbylånga kommun, bild 3

Skogsvägen 10

Fritidshus
Stora Frö / Haga Park, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 390 000 kr
65 + 13 m²
3 rum
300 m² tomt

Välkommen till en väl omhändertagen liten pärla med Kalmarsund cirka 200 meter nedanför! Här är perfekt stuga för familjen men även ypperlig för flera då gästhus finns samt friggebod att utveckla, idag som förråd. Trädgården är prunkande med grönska, ytan är behändig och lättskött samt ger lite plats för lek. Är du sugen på en väl fungerande stuga i omtyckta Sandbergen med dess härliga strövområden, skogspromenader och badrocksavstånd till bad så har du här ett bra tillfälle, välkommen att kika in!

  • Premium
Tommy Eliassons väg 12A, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Tommy Eliassons väg 12A

Radhus
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 180 000 kr
107 m²
4 rum
6 697 kr/mån
20 374 kr/m²

Prisjusterat Radhus med Bästa läget i Åkerblomman? Nu saluför vi ett av kvarteret Åkerblommans kanske mest attraktiva lägen. Denna bostad har föreningens största tomt som på allvar ger möjligheter att utnyttja ytan till era intressen! Dessutom i söderläge som gör det soltillgängligt och odlingsbart för den intresserade med gröna fingrar. Detta är ett gavelradhus i 2-plan med duschrum i båda planen. Kök/vardagsrum med öppen planlösning direkt i entréplan och en trappa upp på det övre plan finns två sovrum samt ett allrum men som är möjligt att dela av enkelt till ett 3:e sovrum. Trädgården som tillhör bostaden nås enkelt genom ett trappsteg ifrån uteplatsen som ligger i anslutning till vardagsrummet. Till bostaden tillhör även ett förråd och en P-plats alldeles intill. BRF Åkerblomman som redan ifrån start varit ett mycket lyckat projekt som vi på Svensk Fastighetsförmedling samarbetat tillsammans med OBOS Bostad kring blev slutsålt fort. Kvarteret ligger intill Östra Skolan som bedriver verksamhet mellan F-9 skolan samt att alla service finns på gångavstånd in till Färjestaden. Behagligt avstånd får ni till Ölandsbron och med snabb access ut på Ölandsbron. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ormgatan 21H, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Ormgatan 21H

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 695 000 kr
78 m²
4 rum
vån 2/2
6 500 kr/mån
21 731 kr/m²

Modern och smakfull bostad som fortfarande andas nytt. Denna bostad stod färdig så sent som i juni - 23. Balkongen som ligger i ett insynsskyddat läge där du genom årstiderna kan njuta av naturen som finns precis utanför dörren. Den öppna planlösningen gör inte bara bostaden enkel att möblera utan bjuder också in till mycket middagar och trevligt umgänge. Burspråket i köket ger också det extra ljusinsläppet som man önskar i varje bostad. Nu tar vi ett kliv in i lägenheten, i hallen når du bostadens två av tre sovrum. Ett till vänster och ett till höger. Vidare in i lägenheten har vi det vita stilrena köket till höger och ett helkaklat badrum till vänster. Badrummet med gott om förvaring har också tvätt station med tvättmaskin och torktumlare. Går vi några steg in på den ljusa parketten når vi också det stora master bedroom till vänster och rakt fram den generösa balkongen. Dessa bostäder är byggda med bra materialval med ekparkett från Kärhrs, Ölandssten som kakel i badrummet och ett Ballingslöv. Inte nog med den fina bostaden har vi också en parkeringsplats i carport med eget förråd, allt för att underlätta vardagen. Detta är en bostad ni verkligen inte vill missa.

  • Plus
  • Balkong
Sirapsgatan 24 + 22, Mörbylånga, Mörbylånga kommun

Sirapsgatan 24 + 22

Tomt
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 275 000 kr
848 m² tomt

Nu säljer vi 2 (!) tomter tillsammans med ett av områdets bästa lägen i Norra Viken i Mörbylånga. Härliga vyer och möjlighet till havsutsikt beroende på husmodell och placering på tomten. Oavsett vad har du garanterat badrocksavstånd till Kalmarsund. Granne med badplats, badbrygga och ett fågelrikt naturområde. Gångavstånd till service och några minuters cykelväg till förskola och skola. Ta chansen att få bygga med valfri husleverantör för att skapa ditt eget drömboende! Se bifogad plankarta för detaljer om byggrätterna på fastigheterna. Kontakta ansvarig mäklare för mer ingående detaljer & en personlig visning!

  • Plus
Puttgränd 1, Saxnäs, Mörbylånga kommun
  • Sön 11 aug kl 10:00

Puttgränd 1

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
3 645 000 kr
94,9 m²
4 rum
600 m² tomt

Den charmiga familjevillan i Saxnäs är ett perfekt val för dig som söker ett välplanerat och rymligt hem i ett lugnt och naturskönt område. Här finner du allt du behöver på ett och samma plan, vilket gör det bekvämt och praktiskt för hela familjen. De tre sovrummen ger gott om utrymme och möjligheter för både barn och vänner att övernatta. Mellanrummet i huset utgör de sociala umgängesytor där familjen kan samlas och skapa minnen tillsammans. På taket finns det monterade solceller (3,7kw) som producerar egen el till bostaden och som hjälper till med att säkerställa låga drift- och boendekostnader i framtiden. En av de mest välkomnande dragen är den avskärmade men öppna entrén, som ger huset en härlig förvaring i nischen och ett välkomnande intryck. Köket är modernt och rymligt, perfekt för festliga tillfällen. Det sociala flödet mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att umgås samtidigt som maten tillagas. Det genomgående höga standarden och de stilfulla materialvalen i hela bostaden ger en enhetlig och harmonisk känsla. Ett helkaklat duschrum samt en gäst WC erbjuder praktiskt och komfort i vardagen. En klädkammare och en rejäl tvättstuga med groventré gör livet smidigt och organiserat. Huset ligger i det expansiva och attraktiva bostadsområdet Saxnäs på vackra Öland. Här finns redan många året-runt boende familjer och det är en plats där gemenskap och välbefinnande står i fokus. Med närheten till Saxnäs Golfklubb och naturen runt hörnet finns det många möjligheter till aktiviteter för både stora och små. Dessutom gör Ölandsbron att pendling och resor till fastlandet blir enkelt och smidigt. Missa inte chansen att bli den första att skapa ett hem i denna välplanerade och stilfulla familjevilla. Välkommen på visning och upplev allt detta och mer!

  • Plus
Gammalsby 216, Gammalsby, Mörbylånga kommun

Gammalsby 216

Fritidshus
Gammalsby, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 295 000 kr
53 m²
3 rum

Välkommen till Gammalsby 216 - den ultimata platsen för att hitta din inre zen och samtidigt skapa den perfekta undanflykten från vardagen! Här finns flera tomter tillgängliga att köpa och ett sprillans nytt fritidshus med en utsikt så vacker att du kommer att tappa hakan! Säg hejdå till bråket och stressen i staden och välkomna lugnet i Gammalsby! Här kan du koppla av och återfå din sinnesfrid medan du njuter av den närbelägna naturen. Ta en promenad, meditera eller bara njut av en god bok - möjligheterna är oändliga när du är omgiven av sådan harmoni. Och vänta bara tills kvällen kommer, kvällssol i väster! Ta fram kameran och förbered dig på att ta bilder som kommer att få dina vänner att avundas dig! Så skynda dig och missa inte chansen att uppleva Gammalsby 216 - en plats där du kan njuta av vacker utsikt, lugn och ro, och skapa ditt alldeles egna fritidsimperium! Kontakta oss nu för att få mer information och boka dig till visning innan det är för sent! Glöm inte att anmäla er till visning via hemsidan. Vi ses!

  • Plus
  • Uteplats
Nedre Sjöhagsvägen 8, Degerhamn, Mörbylånga kommun

Nedre Sjöhagsvägen 8

Tomt
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
650 000 kr
1 016 m² tomt

Unikt havsnära läge på Öland - Nu presenterar vi totalt 4 nya tomter i underbar miljö. I det södra samhället på Öland, Degerhamn, finns nu en sällsynt fin möjlighet att bli nybyggare med största valfrihet. Här får ni uppföra er nya drömbostad i helt egen regi. Antingen genom att på egen hand uppföra er bostad eller låta valfri husleverantör hjälpa er på resan. Utöver själva tomten tillkommer kostnaden för anslutningsavgift för V/A, EL & Fiber till tomtgräns. Tomten ligger på gångavstånd till Kalmarsund och småbåtshamnen i Degerhamn. Uppe i byn finns såväl 24/7 mataffär, pizzeria samt blomsterbutik. Kontakta ansvarig mäklare för fler frågor eller en privat tomtvisning.

Nedre Sjöhagsvägen 6, Degerhamn, Mörbylånga kommun

Nedre Sjöhagsvägen 6

Tomt
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
500 000 kr
1 073 m² tomt

Unikt havsnära läge på Öland - Nu presenterar vi totalt 4 nya tomter i underbar miljö. I det södra samhället på Öland, Degerhamn, finns nu en sällsynt fin möjlighet att bli nybyggare med största valfrihet. Här får ni uppföra er nya drömbostad i helt egen regi. Antingen genom att på egen hand uppföra er bostad eller låta valfri husleverantör hjälpa er på resan. Utöver själva tomten tillkommer kostnaden för anslutningsavgift för V/A, EL & Fiber till tomtgräns. Tomten ligger på gångavstånd till Kalmarsund och småbåtshamnen i Degerhamn. Uppe i byn finns såväl 24/7 mataffär, pizzeria samt blomsterbutik. Kontakta ansvarig mäklare för fler frågor eller en privat tomtvisning.

Visar 1 - 25 av 30