Mäklare Philip Andersson

Philip Andersson

Om mig

På Svensk Fastighetsförmedling har jag hjälp av branschens starkaste varumärke och ett flertal unika produkter och tjänster som skapar de allra bästa förutsättningarna för att vi ska nå fler potentiella köpare till just din bostad. Nyckeln till att just din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att välja en mäklare som drivs av utmaningar, är engagerad och som lägger stort fokus på just dina behov och önskemål i processen – vilket är självklara egenskaper hos mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flaggränd, Saxnäs, Mörbylånga kommun

Flaggränd

Radhus
Saxnäs, Mörbylånga kommun
OBOS i Sverige

2 810 000 kr

83 m²

3 rum

5 513 kr/mån
33 855 kr/m²

I detta parhus har du stor tomt och stor altan i söderläge. Huset är ett ytterst välplanerat och trivsamt hem med allt du behöver i markplan: två sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Kvarteret har ett guldläge precis vid golfbanan i Saxnäs. Förutom närheten till härliga golfrundor har Saxnäs mycket att erbjuda: fina vandringsleder, långgrunda stränder för svalkande bad och surfing. Till all service i Färjestaden tar du dig smidigt med bil eller cykel, och därifrån in till Kalmar på en kvart. I denna bostad får du: • 2 sovrum • Öppna sällskapsytor • Rymlig altan med trädäck • Badrum med tvättmaskin och torktumlare • Parkeringsplats och förråd • Parkeringsplats för golfbil Kontakta Philip för mer information och bokning av visning!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Svinggränd 5, Saxnäs, Mörbylånga kommun
 • Sön 18 jun kl 10:00
Svinggränd 5, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 2
Svinggränd 5, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 3

Svinggränd 5

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

3 895 000 kr

94,7 m²

4 rum

592 m² tomt

Inflyttningsklart till sommaren 2023 - Nu presenterar vi tillsammans med OBOS Bostad synnerligen välplanerade och trivsamma hus i Saxnäs! Här bor man nära natur, hav, golfbana, Ölandsbron och mycket av det bästa med Öland! Bostäderna har ett genomgående varmt och skönt intryck för livet här på Öland. Direkt i entrén finns gott om avhängningsmöjligheter och en klädkammare. Intill även ett duschrum med tvättmöjligheter. Välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och direkt koppling till såväl uteplatsen som trädgården. Större sovrum med egen klädkammare samt två ytterligare sovrum med garderober. På tomten finns ett förråd samt utrymme för två bilar på uppfarten. Perfekt bostad för att bo & leva här året-runt alternativt som en fritidsbostad. Du avgör! Varmt välkommen till vårt visningshus på Svinggränd 1

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Juni 2023
 • Uteplats
Gårdsvägen, Ekerum, Borgholms kommun
 • Sön 18 jun kl 11:00

Gårdsvägen

Radhus
Ekerum, Borgholms kommun
OBOS i Sverige

3 900 000 kr

91 m²

4 rum

5 044 kr/mån
42 857 kr/m²

En ytterst välplanerad bostad med allt du behöver i markplan. Direkt innanför entrén ligger kök och vardagsrum med extra takhöjd och stora ljusinsläpp. Bostaden rymmer två sovrum och ett allrum som går att göra om till ytterligare ett sovrum. Förutom badrum med tvättmaskin och torktumlare finns här dessutom en extra wc. Du får också njuta av en stor, härlig uteplats på framsidan och en lite mindre på baksidan av huset. Att leva nära naturen är enkelt på Öland – och särskilt här i Ekerum. Bostäderna vi bygger i området ligger bara ett stenkast från de två populära 18-hålsbanorna som är bland de bästa i Sverige. Men förutom härliga golfrundor har du även nära till tennis- och padelbanor, ett dopp i havet och fina löp- och mountainbikespår genom det öländska landskapet. Här får du: - Två eller tre sovrum - Öppna sällskapsytor med extra takhöjd - Dubbla uteplatser - Badrum med tvättmaskin och torktumlare - Gästtoalett - Förråd i trädgården - Parkeringsplats för två bilar Anmäl dig till mäklare Per-Henric vid intresse!

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Uteplats
Fläggränd, Saxnäs, Mörbylånga kommun
 • Sön 18 jun kl 10:00

Fläggränd

Radhus
Saxnäs, Mörbylånga kommun
OBOS i Sverige

2 720 000 kr

83 m²

3 rum

5 513 kr/mån
32 771 kr/m²

I Brf Golfrundan är det enkelt att njuta av huslivet i det lite mer lätthanterliga formatet, oavsett om du bor här året runt eller har huset som semesterboende. Du kliver in i den välkomnande entrén med praktiskt klinkergolv. I anslutning till entrén ligger husets två sovrum, det största med plats för dubbelsäng och gott om garderober. Badrummet har WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och om du önskar kan du sätta in ett badkar som tillval. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrumsdelen skapar en ljus och härlig sällskapsyta.Väljer du ett av gavelhusen som detta får du också ett fint fönster över diskbänken. I anslutning till vardagsrummet ligger den rymliga altanen som står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva. Kontakta Philip för mer information om bostaden eller visning!

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Uteplats
Gårdstorp 108, Södra Öland, Mörbylånga kommun
 • Sön 18 jun kl 12:00

Gårdstorp 108

Villa
Södra Öland, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

5 995 000 kr

280 m²

8 rum

6 380 m² tomt

Sällsynt tillfälle i Ölandsbyn Gårdstorp där nu möjligheten finns att förvärva den tidigare prästgården i byn. Fastigheten ligger alldeles intill odlingslandskapet, Alvaret och Kalmarsund! Här får man allt det bästa med södra Öland på samma gång. Njut av naturen, väderomslag och solnedgångar som du bara drömt om tidigare! Fastigheten är genomgående i mycket bra skick. Ägarna har bevarat och behållit flera karakteristiska drag såsom lertegel, pastorsexpedition med tillhörande arkiv-rum, kakelugnar och en fantastiskt snickarglädje i huset. Redan genom den pampiga entrén och allén till huset inser man att detta är något alldeles extra. Genom dörrarna vid glasverandan når man entréplanet med tre stora rum i fil och direkt den vidunderliga utsikten! Övre plan har flera sovrum och två fräscha badrum. På tomten finns ett större garaget för flertalet fordon och med förråd bakom. I Södra Möckleby finns mataffär och blomsterbutik. Till Grönhögen Links golfbana tar det ca 15min med bil & till Södra Udden och Långe Jan för otroliga naturupplevelser och fågelskådning ca 20min. Rakt ner ifrån fastigheten västerut över odlingslandskapet och nere i dalen finns det badmöjligheter i Kalmarsund. Till Färjestadens rika utbud och Ölandsbron till fastlandet ca 25min bilresa. Alldeles i närheten utav Gårdstorp ligger också ett av Ölands mest kända gravfält och utkiksplatser år efter år - Gettlinge gravfält. Vilket verkligen gör detta till en historisk spännande miljö att bo och leva kring. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Gårdsvägen, Ekerum, Borgholms kommun
 • Sön 18 jun kl 11:00

Gårdsvägen

Radhus
Ekerum, Borgholms kommun
OBOS i Sverige

2 850 000 kr

83 m²

3 rum

4 686 kr/mån
34 337 kr/m²

Allt du behöver i ett plan! I detta radhus bor du bekvämt på 83 kvm. Här får du härliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är inrett med moderna vitvaror och har gott om arbetsytor. Radhuset rymmer även två sovrum och ett fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. På både fram- och baksida får du stora, härliga altaner – perfekt för både morgonkaffe och kräftkalas! Här kan du bo året runt, eller ha som tillflyktsort när du vill spela golf eller bara ta det lugnt och njuta av Öland. Du bor bokstavligen ett stenkast från golfbanan. Ekerum bjuder på aktiviteter året runt, så här kan du tillbringa även hösten och vintern med att utforska allt som resorten och området har att erbjuda. Testa padel, mountainbike eller vandra. Under sommarhalvåret kan du ta en cykeltur till populära Kackelstugan för en bit mat eller se en konsert.   Här får du: - Två sovrum - Öppna sällskapsytor - Dubbla uteplatser - Badrum med tvättmaskin och torktumlare - Förråd i trädgården - Parkeringsplats för två bilar Kontakta Philip som är mäklare i projektet om du är intresserad eller boka en privat visning!

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Gårdsvägen, Ekerum, Borgholms kommun
 • Sön 18 jun kl 11:00

Gårdsvägen

Radhus
Ekerum, Borgholms kommun
OBOS i Sverige

4 450 000 kr

93 m²

4 rum

5 133 kr/mån
47 849 kr/m²

Här bor du i ett nytt och fint enplanshus med lyxiga detaljer! Du får mycket boendekvalitet per kvadratmeter. Stora fönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar härliga ytor för social samvaro. Detaljer som köksö, tillval som braskamin och den riktigt stora altanen bidrar extra mycket till den lyxiga känslan. Här flyttar du in i ett hem som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren med hög nivå. Såväl material som utrustning är vald med omsorg – du får bland annat fönsterbänkskivor i sten, ljusa golv och ett vitt kök med induktionshäll! - Tre sovrum - Dubbla uteplatser, den ena i vinkel - Badrum med tvättmaskin och torktumlare - Förråd intill bostaden - Parkeringsplats för två bilar Är du intresserad eller vill veta mer? Kontakta Philip Andersson som är mäklare i projektet!

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Gårdsvägen, Ekerum, Borgholms kommun
 • Sön 18 jun kl 11:00

Gårdsvägen

Radhus
Ekerum, Borgholms kommun
OBOS i Sverige

2 850 000 kr

83 m²

3 rum

4 686 kr/mån
34 337 kr/m²

Allt du behöver i ett plan! I detta radhus bor du bekvämt på 83 kvm. Här får du härliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är inrett med moderna vitvaror och har gott om arbetsytor. Radhuset rymmer även två sovrum och ett fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. På både fram- och baksida får du stora, härliga altaner – perfekt för både morgonkaffe och kräftkalas! Här kan du bo året runt, eller ha som tillflyktsort när du vill spela golf eller bara ta det lugnt och njuta av Öland. Du bor bokstavligen ett stenkast från golfbanan. Ekerum bjuder på aktiviteter året runt, så här kan du tillbringa även hösten och vintern med att utforska allt som resorten och området har att erbjuda. Testa padel, mountainbike eller vandra. Under sommarhalvåret kan du ta en cykeltur till populära Kackelstugan för en bit mat eller se en konsert.   Här får du: - Två sovrum - Öppna sällskapsytor - Dubbla uteplatser - Badrum med tvättmaskin och torktumlare - Förråd i trädgården - Parkeringsplats för två bilar Kontakta Philip som är mäklare i projektet om du är intresserad eller boka en privat visning!

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Grodgatan 21A, Färjestaden, Mörbylånga kommun
 • Sön 18 jun kl 14:30
Grodgatan 21A, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 2
Grodgatan 21A, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 3

Grodgatan 21A

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

2 295 000 kr

82 m²

3 rum

5 917 kr/mån
27 988 kr/m²

Naturnära radhus i markplan! Inflyttningsklart boende som erbjuder ett härligt liv nära det bästa med Öland - Här kan ni följa såväl djur som natur utanför knuten året runt! Detta härliga radhus har ett riktigt drömläge, cykelavstånd till centrum och nära till mysiga promenadstråk. Ni kommer bo i en trygg BRF som är nybildad men som bjuder på fin gemensamskap samt ordning och reda. Lägenheten har direkt vid entrén en hall med avhängningsmöjligheter bakom skjutdörrar samt i garderob. Hallen har ett praktiskt klinkers golv. Vidare in i bostaden finns sedan samma genomgående ljusa parkettgolv. Efter den trevliga entrén kommer man direkt in i ett modernt och ljust kök. Köket är utrustat med kyl & frys, diskmaskin, spishäll, inbyggnadsmicro, inbyggnadsugn och köksfläkt. Alla vitvaror är ifrån Siemens och är rostfria. Vardagsrummet har stora fönster mot uteplatsen och med ett enkelt steg är man på uteplatsen med kvällssol. Förutom det även en härligt braskamin att njuta utav. Kökssnickerierna kommer ifrån HTH och är moderna med grå-beige släta luckor. Vidare in i lägenheten finns ett helkaklat duschrum med klinkers och kakel samt med spotlights i taket. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens) finns även här med bra förvaring tackvare överskåp och en bänkskiva. Här står även värmepumpen som är ifrån Nibe. En modern lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ni kan njuta av allt gott som Öland har att erbjuda. Sovrum med hel garderobsvägg, samt ett mindre sovrum med garderob. Vardagsrummet har utgång till uteplatsen som är ett tralldäck med soltillgänglighet större delen utav dagen. Till radhuset tillhör även en lagom stor trädgård att njuta av! Det finns även ett förråd om ca 5kvm samt en parkeringsplats som ingår i månadsavgiften. En lägenhet att bo och trivas i från första stund - Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun
 • Sön 25 jun
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Pettersholm 6

Gård/Skog
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

14 500 000 kr

212 m²

4 rum

10 ha tomt

Unik fastighet på Öland med vackra vyer över Kalmarsund samt egen mark och strandlinje ner till Kalmarsund! Välkomna till Pettersholm - Här finns nu möjlighet att förvärva två fastigheter om totalt 10ha med såväl egen skog som betesmark. Fastigheterna sträcker sig hela vägen ifrån landborgskanten ner till Kalmarsund där en egen strandremsa väntar på en ny ägare! På fastigheterna finns flertalet byggnader för boende, uthyrning, verksamhet, förvaring och annat skoj! Bostadshuset är uppfört av Willa Nordic och är en bostad med synnerligen spännande arkitektur. Utöver det två fullt utrustade gästhus som kan nyttjas för antingen egen räkning eller kanske uthyrning? Vidare finns även en maskinhall, lada och ett 4-bilsgarage med bostad ovanför. Perfekt för den fordonstokige! Genom härliga miljöer och naturreservatet nedanför byggnaderna når man havet och strandremsan vid Kalmarsund. Fastigheterna ligger synnerligen strategisk mellan Ölandsbron och Borgholm. Vilket gör den tillgänglig både i vardagen och för många Ölands-besök. Precis runt knuten ligger Vida Konstmuseum, Halltorps Gästgiveri, Ekerum Resort och Kackelstugan i Västra Sörby. Varmt välkommen att uppleva denna Pettersholm på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Flaggränd, Saxnäs, Mörbylånga kommun

Flaggränd

Radhus
Saxnäs, Mörbylånga kommun
OBOS i Sverige

2 180 000 kr

83 m²

3 rum

5 513 kr/mån
26 265 kr/m²

Detta enplanshus är ett ytterst välplanerat och trivsamt hem med allt du behöver i markplan: två sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare – och en stor altan i söderläge. Kvarteret har ett guldläge precis vid golfbanan i Saxnäs. I denna bostad får du: • 2 sovrum • Öppna sällskapsytor • Rymlig altan med trädäck • Badrum med tvättmaskin och torktumlare • Parkeringsplats och förråd • Parkeringsplats för golfbil Kan du inte komma till Öland men är intresserad av bostaden så erbjuder vi även digital visning. Kontakta Philip för mer information och bokning av visning!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Ester Adolfssons gata, Vickleby, Mörbylånga kommun
Ester Adolfssons gata, Vickleby, Mörbylånga kommun, bild 2
Ester Adolfssons gata, Vickleby, Mörbylånga kommun, bild 3

Ester Adolfssons gata

Tomt
Vickleby, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

950 000 kr

430 m² tomt

Missa inte möjligheten att bli en ägare till ett vackert hus i ett spännande bostadsområde vid namn Artie som utvecklas i Vickleby på södra Öland. Här uppför Artie Arkitekt unika hus i såväl utformning som arkitektur, med skönhet, konstruktion och funktion som ledord. Tomterna som saluförs kommer att vara villkorade med uppförande utav hus i samma stil som finns i kvarteret idag men kan anpassas efter köparens egna preferenser och önskemål. I bildflödet finns exempelbilder från de bostäder som är uppförda idag. Husen har genomgående hög standard med materialval som smälter fint in i den vackra naturen i Vickleby, samtidigt som de är utmanande och unika. Här kan man finna ro för att bo antingen permanent eller utnyttja huset som fritidsbostad. Exteriören är en mix av ölandssten, 1-kupigt lertegel, dörrar och fönster i ek och underhållsfri lärk som gör det lättskött lång tid framöver. Interiören går i varma toner med både trägolv och ölandssten. Vickleby är en av Ölands mest kända byar där många konstnärer och andra kreativa människor söker sig till, mycket på grund av Capellagårdens verksamhet. Detta gör också att bygatan har liv och rörelse året runt. Det finns också en förskola i byn (Föräldrakooperativet Flisan), behagligt avstånd från Ölandsbron och närhet till all service och utbud i både Färjestaden och i Mörbylånga. Området Artie ligger även nära såväl havet som Alvaret. OBS! Detta är en samlingsannons för samtliga tomter i kvarteret som är till salu. Varm välkomna att anmäla er för visning på plats och få en presentation av hur er framtid här på Öland skulle kunna se ut! Det finns även mer information om projektet på hemsidan

 • Premium
Nedre Sjöhagsvägen 8, Degerhamn, Mörbylånga kommun

Nedre Sjöhagsvägen 8

Tomt
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

650 000 kr

1 016 m² tomt

Unikt havsnära läge på Öland - Nu presenterar vi totalt 4 nya tomter i underbar miljö. I det södra samhället på Öland, Degerhamn, finns nu en sällsynt fin möjlighet att bli nybyggare med största valfrihet. Här får ni uppföra er nya drömbostad i helt egen regi. Antingen genom att på egen hand uppföra er bostad eller låta valfri husleverantör hjälpa er på resan. Utöver själva tomten tillkommer kostnaden för anslutningsavgift för V/A, EL & Fiber till tomtgräns. Tomten ligger på gångavstånd till Kalmarsund och småbåtshamnen i Degerhamn. Uppe i byn finns såväl 24/7 mataffär, pizzeria samt blomsterbutik. Kontakta ansvarig mäklare för fler frågor eller en privat tomtvisning.

Nedre Sjöhagsvägen 6, Degerhamn, Mörbylånga kommun

Nedre Sjöhagsvägen 6

Tomt
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

500 000 kr

1 073 m² tomt

Unikt havsnära läge på Öland - Nu presenterar vi totalt 4 nya tomter i underbar miljö. I det södra samhället på Öland, Degerhamn, finns nu en sällsynt fin möjlighet att bli nybyggare med största valfrihet. Här får ni uppföra er nya drömbostad i helt egen regi. Antingen genom att på egen hand uppföra er bostad eller låta valfri husleverantör hjälpa er på resan. Utöver själva tomten tillkommer kostnaden för anslutningsavgift för V/A, EL & Fiber till tomtgräns. Tomten ligger på gångavstånd till Kalmarsund och småbåtshamnen i Degerhamn. Uppe i byn finns såväl 24/7 mataffär, pizzeria samt blomsterbutik. Kontakta ansvarig mäklare för fler frågor eller en privat tomtvisning.

Nedre Sjöhagsvägen 4, Degerhamn, Mörbylånga kommun

Nedre Sjöhagsvägen 4

Tomt
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

500 000 kr

1 073 m² tomt

Unikt havsnära läge på Öland - Nu presenterar vi totalt 4 nya tomter i underbar miljö. I det södra samhället på Öland, Degerhamn, finns nu en sällsynt fin möjlighet att bli nybyggare med största valfrihet. Här får ni uppföra er nya drömbostad i helt egen regi. Antingen genom att på egen hand uppföra er bostad eller låta valfri husleverantör hjälpa er på resan. Utöver själva tomten tillkommer kostnaden för anslutningsavgift för V/A, EL & Fiber till tomtgräns. Tomten ligger på gångavstånd till Kalmarsund och småbåtshamnen i Degerhamn. Uppe i byn finns såväl 24/7 mataffär, pizzeria samt blomsterbutik. Kontakta ansvarig mäklare för fler frågor eller en privat tomtvisning.

Nedre Sjöhagsvägen 2, Degerhamn, Mörbylånga kommun

Nedre Sjöhagsvägen 2

Tomt
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

650 000 kr

1 276 m² tomt

Unikt havsnära läge på Öland - Nu presenterar vi totalt 4 nya tomter i underbar miljö. I det södra samhället på Öland, Degerhamn, finns nu en sällsynt fin möjlighet att bli nybyggare med största valfrihet. Här får ni uppföra er nya drömbostad i helt egen regi. Antingen genom att på egen hand uppföra er bostad eller låta valfri husleverantör hjälpa er på resan. Utöver själva tomten tillkommer kostnaden för anslutningsavgift för V/A, EL & Fiber till tomtgräns. Tomten ligger på gångavstånd till Kalmarsund och småbåtshamnen i Degerhamn. Uppe i byn finns såväl 24/7 mataffär, pizzeria samt blomsterbutik. Kontakta ansvarig mäklare för fler frågor eller en privat tomtvisning.

Näckrosgatan 8, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Näckrosgatan 8

Fritidshus
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

1 895 000 kr

43 m²

2 rum

886 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en liten charmig sommarstuga mitt i centrala Färjestaden. Längst ner på Näckrosgatan finns denna stuga bevarad som en gång i tiden stått på fastlandet i de småländska skogarna men som här blivit en oas på Öland. Stugan har i entréplan ett kök, vardagsrum, sovrum samt tillbyggt med ett duschrum. Allting välbevarat och i bra skick. Lösöret som är förevisat på såväl bilder som på visningen kommer kunna följa med i köpet. Kommunalt Vatten och Avlopp är anslutet. På tomten finns även en gäststuga och ett uthus till förvaringsmöjligheter. Härifrån har man nära till Hamnplan i Färjestaden och badplatserna både vid Talludden & Granudden. Även all service och de goda kommunikationerna in till Kalmar City finns på gångavstånd. Med andra ord en perfekt utgångspunkt för att härligt sommarliv på Öland! * Inflyttningsklart & tillträde redan till sommaren! * Lösöre kan ingå i affären * Gångavstånd till Hamnplan * Charmig miljö i bostaden * Naturnära omgivningar Välkommen på visning.

Brf Rosenvingen, Ekerum, Borgholms kommun
 • 16 lediga bostäder

Brf Rosenvingen

Radhus
Ekerum, Borgholms kommun
OBOS i Sverige

fr. 2 850 000 kr

83-93 m²

3-4 rum

4 686 kr/mån

Hitta hem i Brf Rosenvingen - välplanerade enplanshus om 83, 91 och 93 kvadratmeter. Alla får härliga uteplatser med kvällssol och egen uppfart med två parkeringsplatser. Varje bostad får även en egen lättskött liten tomt. Sist men inte minst finns det tillvalsmöjligheter som gör livet extra härligt – vad sägs till exempel om en braskamin i vardagsrummet? Att leva nära naturen är enkelt på Öland – och särskilt här i Ekerum. Bostäderna vi bygger i området ligger bara ett stenkast från de två populära 18-hålsbanorna som är bland de bästa i Sverige. Men förutom härliga golfrundor har du även nära till tennis- och padelbanor, ett dopp i havet och fina löp- och mountainbikespår genom det öländska landskapet. Borgholms kommun erbjuder ett stort kulturellt utbud, särskilt på sommaren. Cykla till Kackelstugan på under kvart och se konserter med stora svenska artister. Till Borgholm tar du dig på 15 minuter med bil, och här hittar du ett fantastiskt utbud av butiker och restauranger i världsklass. Och vill du in till fastlandet tar bilfärden till Kalmar knappt en halvtimme.

 • Nybyggnadsprojekt
Kvarteret Golfrundan, Saxnäs, Mörbylånga kommun
 • 8 lediga bostäder

Kvarteret Golfrundan

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

fr. 3 495 000 kr

94,7 m²

4 rum

728 m² tomt

Låt oss presentera ett fantastiskt trevligt enplanshus om 94,7 kvm i ett plan med rymligt kök, stort och öppet vardagsrum, fina sällskapsytor, tre sovrum, ett badrum och två klädkammare. Här kommer vi in i en ljus och rymlig entré. Rakt framför oss väntar det härliga köket som ligger i ett öppet samband med vardagsrummet och den inbjudande bardisken mot vardagsrummet förstärker den sociala känslan i huset. Här finns det plats för såväl soffmys med familjen som trevliga middagsbjudningar med vännerna. Från vardagsrummet kommer du också ut till den generösa altanen som sträcker sig över tre väderstreck. Till höger ligger husets tre sovrum och det lite större sovrummet har även en klädkammare. Detta är ett hus med riktigt välplanerade kvadratmetrar. I Saxnäs, granne med den populära golfbanan, har du chans att uppfylla drömmen om att bo på Öland. I kvarteret Golfrundan bygger OBOS 10 stycken enplanshus i etapper med närhet till havet och naturen. Här är det enkelt att njuta av den öländska naturen, samtidigt som du har både Färjestaden och fastlandet på bekvämt avstånd. På bara en kort promenad kommer du till Saxnäs Camping med sin omtyckta badstrand. Här bor du med guldläge till svalkande bad, promenader i vackra omgivningar och golfrundor med fantastiska vyer. Låter det intressant? Välkommen med din anmälan redan idag & besök vårt visningshus på Svinggränd 1

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Golfrundan, Saxnäs, Mörbylånga kommun
 • 25 lediga bostäder

Brf Golfrundan

Radhus
Saxnäs, Mörbylånga kommun
OBOS i Sverige

fr. 2 180 000 kr

83 m²

3 rum

589 m² tomt

I norra Saxnäs, granne med den populära golfbanan, har du chans att uppfylla drömmen om att bo på Öland. Brf Golfrundan bjuder på trivsamma marklägenheter med allt du behöver för en härlig semester och vardag. Här är det enkelt att njuta av den öländska naturen, samtidigt som du har fastlandet på bekvämt avstånd. Här bor bekvämt i bostadsrätt, i par eller radhus på 83 kvadrat i ett plan. Fina sällskapsytor, två sovrum, en rymlig altan och gott om praktiska detaljer – till exempel finns det en given parkeringsplats för golfbilen utanför dörren. Ja, som namnet antyder är kvarteret inspirerat av det sköna golflivet. Förutom närheten till härliga golfrundor har Saxnäs mycket att erbjuda: fina vandringsleder, långgrunda stränder för svalkande bad och surfing. Till all service i Färjestaden tar du dig smidigt med bil eller cykel, och därifrån in till Kalmar på en kvart. Kontakta mäklare för att köpa hus i Brf Golfrundan!

 • Nybyggnadsprojekt
Sirapsgatan 24 + 22, Mörbylånga, Mörbylånga kommun
 • Sön 18 jun kl 13:00

Sirapsgatan 24 + 22

Tomt
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

1 275 000 kr

848 m² tomt

Nu säljer vi 2 (!) tomter tillsammans med ett av områdets bästa lägen i Norra Viken i Mörbylånga. Härliga vyer och möjlighet till havsutsikt beroende på husmodell och placering på tomten. Oavsett vad har du garanterat badrocksavstånd till Kalmarsund. Granne med badplats, badbrygga och ett fågelrikt naturområde. Gångavstånd till service och några minuters cykelväg till förskola och skola. Ta chansen att få bygga med valfri husleverantör för att skapa ditt eget drömboende! Se bifogad plankarta för detaljer om byggrätterna på fastigheterna. Kontakta ansvarig mäklare för mer ingående detaljer & en personlig visning!

 • Plus
Kyrkbyn 600, Mörbylånga, Mörbylånga kommun

Kyrkbyn 600

Tomt
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

600 000 kr

1 600 m² tomt

Nu finns det möjlighet att bli nybyggare i Mörbylånga! Längs den mysiga gatan i Kyrkbyn erbjuds nu tillfället att förvärva denna tomt och tillsammans med Vallsjöhus uppföra din nästa drömbostad på Öland! Här erbjuds ett härligt länge med utsikt över Mörbylångadalen och det vackra odlingslandskapet på Öland. Förutom det även närhet till Kalmarsund och all service i Mörbylånga. Beroende på val av hustyp kommer det även vara möjligt att få havsutsikt! Får mer detaljerade uppgifter om vilka valmöjligheter Vallsjöhus erbjuder på tomten - Kontakta - [email protected] alt. 070-6710199 Välkommen att boka en privat tomtvisning med ansvarig mäklare.

Karlevi 102B - Nybyggd Villa, Karlevi Hills, Mörbylånga kommun
Karlevi 102B - Nybyggd Villa, Karlevi Hills, Mörbylånga kommun, bild 2
Karlevi 102B - Nybyggd Villa, Karlevi Hills, Mörbylånga kommun, bild 3

Karlevi 102B - Nybyggd Villa

Villa
Karlevi Hills, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

5 975 000 kr

135 m²

4 rum

1 862 m² tomt

Välkomna upp på Landborgskanten! Här med milsvid utsikt över Södra Ölands odlingslandskap, Världsarv och Kalmarsund t.o.m hela vägen till Nybro ligger denna nyproducerad villa om 135kvm. Huset har tjänat som visningshus fram tills nyligen och är helt inflyttningsklart för att bli ett drömhem, kanske ditt? Direkt i entrén och genom hela huset finns ett fantastiskt ljus och nästan var du än slår dig ner går det inte att släppa blicken från utsikten! Huset är välplanerat med tre sovrum, två duschrum samt rejäl tvättstuga och groventré. Ryggåstaket i vinkeln skapar extra rymd i husets centrala delar med kök och vardagsrum placerat med två utgångar till den väl tilltagna terrassen där endast ett sömnlöst glasräcke gränsat av mot tomten. Vid infarten är trädgården terrasserad på ett sätt som gjort att man lyckats hantera höjderna på tomten väl och som även ger möjligheter till ett framtida garage, attefallshus eller varför inte en pool med Ölands bästa vy? * Förberett för kamin – tilluft i platta. * Driftsatta solceller, 8 kW. * Solskyddsglas och ljudisolering i alla fönster * Ljudisolerade tilluftsdon mot vägen. * VA/EL förberett till Gäststuga/Pool * Elrör förberett för Laddstolpar/stolpbelysning Sugna på att se mer? Välkomna att boka en privat visningstid med ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Uteplats
Sirapsgatan 20 - Hus 24, Kvarteret Havsbrisen - Norra Viken, Mörbylånga kommun

Sirapsgatan 20 - Hus 24

Radhus
Kvarteret Havsbrisen - Norra Viken, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

3 750 000 kr

94 m²

3 rum

421 m² tomt

Etapp 1 & 2 = Slutsåld! Nu påbörjar vi tillsammans med Småländska Hem nästa steg i utvecklingen av Norra Viken med Etapp 3. Välkomna till kvarteret Havsbrisen! Preliminär inflyttning Q3/Q4 2023 Här bor man på badrocksavstånd ner till underbara Kalmarsund, längs strandpromenaden som leder in till Mörbylånga Hamn & centrum i köpingen som precis fyllt 200år finns det både badplats och fina ytor till att vistas en härlig dag på Öland. Det är livskvalité! Området uppförs endast ca 15min ifrån Ölandsbron vilket gör det mycket smidigt att tas sig både hit och härifrån (om man nu skulle vilja det?). Mörbylånga är en av Södra Öland mysigaste hållplatser och under 2022 satsar både nya krogar samt glasscafé att etablera sig här och som dessutom blivit en omedelbar succé! Husen som nu uppförs är det populära Sundshuset, ett parhus med allting i 1-plan. Enplansvillorna om 94kvm (Sundshusen). Här får man större utrymme till samvaro i vardagsrummet samtidigt som middagen förberedes i det välutrustade köket Husen byggs i tilltalande stil och med genomgående bra materialstandard. Dessutom är det möjligt att göra tillval för att sätta din personliga prägel på boendet. Fasadpanelen är liggande och kulören målas i sk. Zinkfärg. Taken på soliga Öland är perfekta för att montera solceller och är en klok investering för att sänka driftkostnaderna. Samtliga hus uppförs med friköpt tomt och äganderätt, vilket ger flera fördelar – både möjligheten att åtnjuta amorteringsfrihet på ditt bolån (upp till 5år) samt fri fastighetsavgift/skatt de första 15åren. Det sammantaget gör att det är möjligt att bo här för endast ca 4900kr/mån. Under filer finns rumsbeskrivning på Sundshuset att läsa in detaljerna kring bostäderna.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Sirapsgatan 11, Kvarteret Havsbrisen - Norra Viken, Mörbylånga kommun

Sirapsgatan 11

Radhus
Kvarteret Havsbrisen - Norra Viken, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

3 495 000 kr

81 m²

3 rum

415 m² tomt

Här bor man på badrocksavstånd ner till underbara Kalmarsund, längs strandpromenaden som leder in till Mörbylånga Hamn & centrum i köpingen som precis fyllt 200år finns det både badplats och fina ytor till att vistas en härlig dag på Öland. Det är livskvalité! Området uppförs endast ca 15min ifrån Ölandsbron vilket gör det mycket smidigt att tas sig både hit och härifrån (om man nu skulle vilja det?) Inflyttningsklart 22/12 för en ny ägare. Enplansvillorna om 81kvm (Strandhusen) blev snabbt populära vi säljstarten och såldes omgående. Här får man fina siktlinjer ner mot havet och Kalmarsund samt på sin baksida med altan och trädgård i sydväst läge med magiska solnedgångar över Kalmarsund att njuta av! Husen byggs i tilltalande stil och med genomgående bra materialstandard. Fasadpanelen är liggande och med sk. Superwood panel i färgen Zink. På baksidan utav huset möts man av 18kvm trall innan ni kliver ut i er egen trädgård. Taken på soliga Öland är perfekta för att montera solceller och är en klok investering för att sänka driftkostnaderna i framtiden.

Sällsynt fint läge intill Kalmarsund! , Kvarteret Havsbrisen - Norra Viken, Mörbylånga kommun

Sällsynt fint läge intill Kalmarsund!

Radhus
Kvarteret Havsbrisen - Norra Viken, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

fr. 3 750 000 kr

94 m²

3 rum

421 m² tomt

Etapp 1 & 2 = Slutsåld! Nu påbörjar vi tillsammans med Småländska Hem nästa steg i utvecklingen av Norra Viken med Etapp 3. Välkomna till kvarteret Havsbrisen! Preliminär inflyttning Q3/Q4 2023 Här bor man på badrocksavstånd ner till underbara Kalmarsund, längs strandpromenaden som leder in till Mörbylånga Hamn & centrum i köpingen som precis fyllt 200år finns det både badplats och fina ytor till att vistas en härlig dag på Öland. Det är livskvalité! Området uppförs endast ca 15 min ifrån Ölandsbron vilket gör det mycket smidigt att tas sig både hit och härifrån (om man nu skulle vilja det?). Mörbylånga är en av Södra Öland mysigaste hållplatser och under 2022 satsar både nya krogar samt glasscafé att etablera sig här och som dessutom blivit en omedelbar succé! Husen som nu uppförs är det populära Sundshuset, ett parhus med allting i 1-plan. Enplansvillorna om 94kvm (Sundshusen). Här får man större utrymme till samvaro i vardagsrummet samtidigt som middagen förberedes i det välutrustade köket Husen byggs i tilltalande stil och med genomgående bra materialstandard. Dessutom är det möjligt att göra tillval för att sätta din personliga prägel på boendet. Fasadpanelen är liggande och kulören målas i sk. Zinkfärg. Taken på soliga Öland är perfekta för att montera solceller och är en klok investering för att sänka driftkostnaderna. Samtliga hus uppförs med friköpt tomt och äganderätt, vilket ger flera fördelar – både möjligheten att åtnjuta amorteringsfrihet på ditt bolån (upp till 5år) samt fri fastighetsavgift/skatt de första 15åren. Det sammantaget gör att det är möjligt att bo här för endast ca 4900kr/mån. Under filer finns rumsbeskrivning på Sundshuset att läsa in detaljerna kring bostäderna.

 • Nybyggnadsprojekt
Beteby 2:14 (Tomt 4), Beteby/Risinge, Mörbylånga kommun

Beteby 2:14 (Tomt 4)

Tomt
Beteby/Risinge, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

800 000 kr

2 000 m² tomt

Nu finns chans att bli nybyggare på en tomt med härligt havsläge strax söder om Mörbylånga i Beteby/Risinge! Här avstyckas nu totalt fyra tomter som alla får ett fint naturnära läge med havsutsikt över Kalmarsund och dess magiska solnedgångar på baksidan av tomten. I området kring tomterna ligger något av Södra Ölands bördigaste jord, vilket också gagnar för fina odlingsmöjligheter även här i Beteby. Generös byggrätt med 125kvm+ 50kvm byggyta är möjlig och tomterna är framtagna av Vallsjöhus som kommer hjälpa dig från start till mål med ett sagolikt boende på Öland. Läs mer på: www.vallsjohus.se - för att upptäcka vilja husmodeller som passar dina drömmar. Alternativ ta kontakt genom [email protected] alt. – 070 6710199 Här lever man nära odlingslandskapet på Öland men med närhet till all den fina service som finns i trevliga Mörbylånga. Ölandsbron nås på ca 20min med bil. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för en privat tomtvisning.

Visar alla 27