Mäklare Philip Andersson

Philip Andersson

Om mig

På Svensk Fastighetsförmedling har jag hjälp av branschens starkaste varumärke och ett flertal unika produkter och tjänster som skapar de allra bästa förutsättningarna för att vi ska nå fler potentiella köpare till just din bostad. Nyckeln till att just din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att välja en mäklare som drivs av utmaningar, är engagerad och som lägger stort fokus på just dina behov och önskemål i processen – vilket är självklara egenskaper hos mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Halltorpsgatan 65, Öland Mellersta, Borgholms kommun
Halltorpsgatan 65, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 2
Halltorpsgatan 65, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 3

Halltorpsgatan 65

Villa
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
3 975 000 kr
220 + 105 m²
5 rum
1 663 m² tomt

På perfekt läge mellan Färjestaden & Borgholm hittar du din nya imponerande villa. Välkommen till Halltorpsgatan 65 - din nya drömbostad! Med optimalt läget och närhet till både Borgholm och Färjestaden, får du allt du behöver inom behagligt räckhåll och samtidigt den avkoppling och lugn som Öland har att erbjuda. Sätt din dröm i rörelse och ta chansen att äga denna fantastiska villa på Halltorpsgatan 65. Detta är din möjlighet att uppleva Ölands charm och skapa minnen för livet! Denna imponerande villa med hela 220 kvadratmeter boendeyta, ett generöst garage om 105 kvadratmeter och en trädgård på hela 1663 kvadratmeter, finns här gott om plats för dig att skapa dina egna minnen och trivas i lugn och ro. När du kliver in i detta vackra hem möts du av stora och öppna sällskapsytor på båda plan. Här finns utrymme för familj och vänner att umgås och njuta. Oavsett om du älskar att laga mat, koppla av i bastun eller bara njuta av den generösa trädgården, har detta hem allt du behöver. För de som prioriterar avkoppling och nöjen har du nära till flera uppskattade platser. Njut av god mat och fantastisk underhållning på omtyckta Kakelstugan, utforska konstvärlden på Vida museum & konsthall, eller varför inte koppla av på Halltorps gästgiveri? För golfentusiaster är Ekerum resort med sina populära golfbanor bara 5 minuter bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Ripvägen 3, Nybro, Nybro kommun
 • Imorgon kl 14:30
Ripvägen 3, Nybro, Nybro kommun, bild 2
Ripvägen 3, Nybro, Nybro kommun, bild 3

Ripvägen 3

Villa
Nybro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
1 995 000 kr
114 + 65 m²
6 rum
1 128 m² tomt

Möjligheternas villa på centralt läge i Nybro - Varmt välkommen på visning! Är du frisör, massör eller driver annan verksamhet som du skulle vilja ha i anslutning till din bostad? Då är detta rätt hus för dig! Huset passar självfallet även som vanlig bostad där du istället kan nyttja den stora inglasade utbyggnaden som uterum och resten av suterrängplanet som gästrum, hemmagym, allrum eller förvaring. Lokalen är avgränsad från bostaden med en låsbar dörr där även uthyrning kan vara ett alternativ. Endast fantasin sätter gränser! Villan ligger centralt med busshållplats utanför, men samtidigt har du nära till naturen, dels tack vare den stora trädgården på baksidan, men även eftersom tomten gränsar mot ett skogsparti där du kan plocka blåbär till frukost och sen ta dig vidare till cykelvägen strax bakom för en skön promenad. Ett växthus ger möjlighet till odling och eftersom trädgården är kuperad och har inslag av stenblock och träd känns den livfull och spännande. Det här är en trädgård där du kan finna en hörna för att vara i fred och samtidigt ha gott om plats för att umgås, fika och må bra! Här har mycket av originaldetaljerna från 50-talet bevarats, som till exempel fönstren, för att inte förvanska stilen på huset. Dock har innerglasen bytts ut mot energieffektiva glas för att behålla husets stil men hålla driftskostnaderna nere.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Karlevi 102B , Karlevi Hills, Mörbylånga kommun
Karlevi 102B , Karlevi Hills, Mörbylånga kommun, bild 2
Karlevi 102B , Karlevi Hills, Mörbylånga kommun, bild 3

Karlevi 102B

Villa
Karlevi Hills, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
5 475 000 kr
135 m²
4 rum
1 862 m² tomt

Välkomna upp på Landborgskanten! Nybyggd enplansvilla (135kvm) med fantastiska vyer över Öland, hav och solnedgången. Ta chansen att bli den första som flyttar in i denna villa och skapa ditt nya drömboende på Öland och med ett riktigt unikt läge och i en genuin Ölansby. Direkt i entrén och genom hela huset finns ett fantastiskt ljus och nästan var du än slår dig ner går det inte att släppa blicken från utsikten! Huset är välplanerat med tre sovrum, två duschrum samt rejäl tvättstuga och groventré. Ryggåstaket i vinkeln skapar extra rymd i husets centrala delar med kök och vardagsrum placerat med två utgångar till den väl tilltagna terrassen där endast ett sömnlöst glasräcke gränsat av mot tomten. Vid infarten är trädgården terrasserad på ett sätt som gjort att man lyckats hantera höjderna på tomten väl och som även ger möjligheter till ett framtida garage, attefallshus eller varför inte en pool med Ölands bästa vy? * Förberett för kamin – tilluft i platta. * Driftsatta solceller, 8 kW. * Solskyddsglas i alla fönster * VA/EL förberett till Gäststuga/Pool * Elrör förberett för Laddstolpar/stolpbelysning * Hustillverkarens visningshus - Nybyggt! Sugna på att se mer? Välkomna att boka en privat visningstid med ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Uteplats
Älgvägen 5, Tveta, Mörbylånga kommun
Älgvägen 5, Tveta, Mörbylånga kommun, bild 2
Älgvägen 5, Tveta, Mörbylånga kommun, bild 3

Älgvägen 5

Fritidshus
Tveta, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 750 000 kr
80 m²
1 092 m² tomt

Avstyckad och byggklar tomt mitt i Tvetas fina område på Öland. Här kan ni bygga er bostadsdröm med ett inflyttningsklart hus genom Vallsjöhus för 2.750.000kr Nu kan du bygga ett nytt drömboende efter dina egna behov här på Öland. Med detta läget i Tveta så får du nära till mycket av det bästa med Öland, såväl östra som västra sidan finns på ett behagligt avstånd. Intill tomtgränsen finns kommunalt Vatten & Avlopp förberett för anslutning samt erlagd avgift. Byggrätten på tomten omfattar 80 + 30kvm byggyta för uppförande av bostad sam komplementbyggnad. Tillsammans med Vallsjöhus kan ni skapa er nya Ölandsdröm, de kommer hjälpa dig från start till mål med ett sagolikt boende på Öland. Läs mer på: www.vallsjohus.se - för att upptäcka vilja husmodeller som passar dina drömmar. Alternativ ta kontakt genom [email protected] alt. – 070-6710199 Tomten säljs separat och hus samt entreprenadkontrakt träffas genom ansvarig på Vallsjöhus. Varmt välkommen att kontakta oss för en privat visning!

 • Premium
Jägarevägen 12A, Funkabo, Kalmar kommun
 • Ons 31 jul kl 16:00
Jägarevägen 12A, Funkabo, Kalmar kommun, bild 2
Jägarevägen 12A, Funkabo, Kalmar kommun, bild 3

Jägarevägen 12A

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
995 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
2 787 kr/mån
26 184 kr/m²

Kvadratsmart och tidlöst renoverad lägenhet i BRF Talldungen i Kalmar. Nu finns en fin möjlighet att bli nästa ägare till detta härliga hem och denna otroligt smakfulla lägenhet som ligger i ett naturnära och stadsnära område i Kalmar. Lägenheten har genomgått renovering med nya ytskikt, nytt kök och en helt egen planlösning som är väldigt tilltalande. Här trivs man ifrån första stund! Ägaren har inte hållit igen utan in i minsta detalj förbättrat och förfinat lägenheten i samband med renoveringen 2021. Köket är platsbyggt med alla vitvaror som behövs för en bra middag och plats finns för dina bästa vänner att samlas här tillsammans. Taket har försetts med spotlights för bästa och den mest stilrena belysningen. Vardagsrummet har en fransk balkong med eftermiddagssol som söker sig in mellan trädtopparna utanför och är praktiskt avdelat med en sovalkov. Dessutom bor ni i en äldre och stabil förening. i BRF Talldungen planerar man för framtiden med förbättringar på ett klokt vis men trots det även vidhålla en låg månadsavgift om 2787 kr. * Lägenheten kan säljas helt eller delvis möblerad. * Låg månadsavgift (73 kr/kvm). * Promenadavstånd till Svinö & Tallhagsskolan * Cykelavstånd till Linnéuniversitetet samt gymnasieskolorna i Kalmar. * Möjligt med omgående tillträde! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Sankt Sigfridsvägen 42, Hanemåla, Nybro kommun
Sankt Sigfridsvägen 42, Hanemåla, Nybro kommun, bild 2
Sankt Sigfridsvägen 42, Hanemåla, Nybro kommun, bild 3

Sankt Sigfridsvägen 42

Villa
Hanemåla, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
1 695 000 kr
166 + 58 m²
6 rum
1 009 m² tomt

Välkommen till ett hus som inte är som alla andra! Den här villan har ett mycket bra läge på en återvändsgata och spännande trädgård. En lättskött tegelvilla med garage och förråd. Mellan huset och garaget når du trädgården på baksidan via en trappa. Här har du din egen lilla oas där en stor rhododendron bildar en portal över en trappa ner mot gärdesgården som omger trädgården. Längst ner finns en grind där du tar dig direkt ut i Svartbäcksmåla naturreservat och kan ta en promenad längs ån eller ta längdskidorna direkt till skidspåret. Här finns aktiviteter året runt! Villans entré är på framsidan och du kommer in i en hall med siktlinje genom hela huset till balkongen på baksidan. Via en mindre hall till vänster når du badrummet ,som idag har badkar och våtrumsmatta på golv och väggar samt kakel vid tvättstället. VIdare förbi badrummet når du ett av sovrummen och kan därifrån gå direkt till köket via en andra dörr. Köket har bänkar och skåp på två sidor och plats för ett mindre matbord vid det stora fönstret. En charmig serveringslucka finns i väggen mellan kök och matrum/vardagsrum så du kan skicka in maten direkt till de hungriga gästerna. Vardagsrummet är stort och ljust med vackert parkettgolv och stora fönster så du kan njuta av att ha naturen precis utanför fastän du bor i stan. Det bästa av två världar. Eftersom rummet ligger på övre plan får du en härlig känsla av att sitta högt och se ut över trädkronorna. Via hallen precis intill vardagsrummet tar du dig ut på balkongen som även den har härlig utsikt. Intill vardagsrummet finns det största sovrummet, som även det har utgång till balkongen. Här finns plats för dubbelsäng. På övre plan finns ytterligare ett sovrum med fönster mot framsidan och en rymlig klädkammare. Trappan till nedre plan är i två etage och med spaljé som ger en luftig känsla. Här nere finns ett sovrum, eller arbetsrum om du så vill, och ett stort allrum med braskamin och luft/luft värmepump. Från allrummet når du trädgården och här finns en liten uteplats med trädäck, där en del är under tak tack vare balkongen ovanför. På nedre plan hittar du även tvättstuga, förråd, bastu, dusch och toalett. Till villan finns ett dubbelgarage, även det i souterräng med ett stort förråd undertill, som du når direkt från trädgården på baksidan. Den här villan kan du sätta din egen prägel på och få ett unikt boende med det bästa av närheten till skola och service samtidigt som du har Nybros pärla Svartbäcksmåla precis utanför din egen trädgård. I närområdet finns tre förskolor, skola f-6 och även högstadieskola och gymnasieskola på bekvämt cykelavstånd. Här bor du bra! Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
Gösvägen 20, Nybro, Nybro kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Gösvägen 20, Nybro, Nybro kommun, bild 2
Gösvägen 20, Nybro, Nybro kommun, bild 3

Gösvägen 20

Radhus
Nybro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
1 295 000 kr
92 m²
4 rum
577 m² tomt

Välkommen till ett välskött litet hus med härlig uteplats. Huset ligger på en hörntomt i ett lugnt och naturnära område där det samtidigt är nära till skolor och service. Det här är ett rymligt hus i litet format med tre sovrum och ett härligt vardagsrum med braskamin. Entrén är speciell och har en dekorativ stenläggning. I den ljusa hallen ligger vacker blankpolerad öländsk kalksten på golvet hela vägen in i köket. Köket är ljust med gott om skåp och arbetsbänkar där du får plats att laga mat och baka. Från köket kliver du rakt ut på uteplatsen som har en skuggande markis för varma dagar och ett härligt uterum där du kan höra regnet smattra på taket de dagar du inte har lust att sitta ute. När det blir dags att flytta in igen framåt kvällen går du från uterummet direkt in i vardagsrummet där du njuter av värmen framför den snygga täljstenskaminen. Vardagsrummet är rymligt och ljust med parkettgolv. Innanför vardagsrummet finns det största sovrummet i ljusa färger med plats för dubbelsäng. Det lilla huset har ytterligare två mindre sovrum. Ett av dessa används idag som kontor och har en dörr direkt ut till garaget. Badrummet är fräscht med dusch och tvättmaskin, renoverat 2010 med våtrumsmatta och våtrumstapet. Trädgården är mysig där du förutom den insynsskyddade uteplatsen även har en extra insynsskyddad hörna där du till exempel kan ha en mindre pool eller badtunna. Här finns trädgårdsskjul för förvaring och en jättesöt gäststuga med pentry och en egen liten altan, och till och med en egen parkeringsplats till gästerna. Till huset finns ett garage med fjärrstyrd port och utrymme för förvaring utöver bilen. Det här huset erbjuder ett lättskött boende i lugn och trevlig miljö. På bekvämt cykelavstånd finns tre förskolor, skolor från förskoleklass till gymnasium, livsmedelsbutik, busshållplats och övrig service. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
Svinggränd 19, Saxnäs, Mörbylånga kommun
 • Imorgon kl 10:00
Svinggränd 19, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 2
Svinggränd 19, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 3

Svinggränd 19

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
3 745 000 kr
94,7 m²
4 rum
658 m² tomt

Endast 1 hus kvar! Missa inte möjligheten att köpa din nya drömbostad på Öland i lugn & ro. Passa på och flytta in när det passar dig, antingen med en gång i sommar eller varför inte till skördefesten? Här bor man nära natur, hav, golfbana, Ölandsbron och mycket av det bästa med Öland! Bostäderna har ett genomgående varmt och skönt intryck för livet här på Öland. Direkt i entrén finns gott om avhängningsmöjligheter och en klädkammare. Intill även ett duschrum med tvättmöjligheter. Välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och direkt koppling till såväl uteplatsen som trädgården. Större sovrum med egen klädkammare samt två ytterligare sovrum med garderober. På tomten finns ett förråd samt utrymme för två bilar på uppfarten. Perfekt bostad för att bo & leva här året-runt alternativt som en fritidsbostad. Du avgör! Varmt välkommen till vårt visningshus på Svinggränd 19

 • Premium
 • Nyproduktion
Hammarby 107, Degerhamn, Mörbylånga kommun
 • Imorgon kl 12:30
Hammarby 107, Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 2
Hammarby 107, Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 3

Hammarby 107

Villa
Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
3 975 000 kr
170 m²
5 rum
2 539 m² tomt

Vik av ifrån landsvägen ner mot Hammarby, här passerar du på vägen mot ditt nya drömställe; Alvaret med sin unika fauna och natur, odlingslandskapet med otroliga öppna fält mot Kalmarsund och vackra platser såsom Eckelsudde och Gåssten. Väl framme möter ni denna välbevarade Ölandsgård med otroliga utrymmen som är användbara till precis allting. Här har ägarna med sin varsamma hand och efter bästa förmåga valt att behålla samt bevara så mångas karakteristiska samt tidlösa detaljer som möjligt. Denna gård kommer stå sig lika vacker om ännu ett sekel eller flera! Bostadshuset som är i 2-plan kommer snabbt att bli ert nya hem, här möts man direkt av en härlig känsla redan i entrén och dess veranda som vätter mot gårsplanen. De sociala ytorna med matsal och vardagsrum ligger i fil med varandra. Sedan finns ett lantligt kök med gott om svängutrymme för den skicklige kocken att svänga sina karotter. Fräsch duschutrymme som är helkaklat och med tvättmöjligheter. Övreplan nås genom trappa i entréhallen och ger sedan hela tre stora och rejäla sovrum samt en extra WC för att slippa gå i trapporna mer än nödvändigt. På fastigheten finns sedan en större lada med inredd och isolerad verkstad, stora portar för att komma in med större maskiner och i de två traktorgaragen intill att parkera dem. Ett äldre brygghus i kalksten avslutar biutrymmena på gården som ligger närmast huset och huserar även en större matkällare eller framtida vincavé. I det mest solsäkra hörnet har ägarna byggt en fristående veranda för att kunna njuta av de svalare kvällarna eller när brisen ifrån havet blir kylig nog för att gå under tak här på solen och vindarnas Ö. Gångavstånd från fastigheten finns en oslipad pärla i Gåssten där doppet i Kalmarsund bäst tas samt umgänget med grannarna på landet är som enklast. I Södra Möckleby finns obemannad 24/7 affär, blomsteraffär, frisör och en Pizzeria. Till Kastlösa med bykrog och fler evenemang är det bara 10min med bil samt till Grönhögen för Golf ca 15min. Varmt välkomna till Radbyn Hammarby och "Pers Gården" på Södra Öland!

 • Premium
Sankt Sigfridsvägen 17, Hanemåla, Nybro kommun
 • Ons 31 jul kl 15:00
Sankt Sigfridsvägen 17, Hanemåla, Nybro kommun, bild 2
Sankt Sigfridsvägen 17, Hanemåla, Nybro kommun, bild 3

Sankt Sigfridsvägen 17

Villa
Hanemåla, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
3 295 000 kr
144 + 72 m²
7 rum
1 570 m² tomt

Välkomna till en riktigt fin villa i barnvänliga Hanemåla! Här, på en återvändsgata, ligger detta hus pampigt på en höjd, vilket gör det helt insynsskyddat från gatan. Villan erbjuder många möjligheter eftersom sovrummen är fördelade på tre plan. Med ett sovrum på entréplan, två på övre plan (med möjlighet till tre) samt två på källarplan passar det såväl tonårsboende som dig som vill ha hemmakontor eller när du har gäster på besök. Från gatan leder en trappa upp på höjden där huset ligger. Gången upp till entrén är stenlagd och på framsidan intill huset finns en uteplats i västerläge där du kan njuta av kvällssolen. I hallen känner du direkt att detta är en villa utöver det vanliga. Stora, blanka klinkerplattor ligger på golvet och en svängd trappa med små spotlights som lyser upp nedtill ger en känsla av lyx. Till vänster kommer du in i ett stort allrum med fönster åt två håll. Rummet är stort med gott om plats för både matsalsbord och soffgrupp. På golvet ligger ett snyggt parkettgolv. Innanför allrummet finner du ett av de fem sovrummen, här med samma parkettgolv som i allrummet. Från allrummet når du även köket. Här kan du som gillar att laga mat verkligen njuta. Köket är riktigt snyggt med en kombination av mörka och vita luckor, samt vitt kakel som ger en fräsch känsla. Ett stort fönster mot trädgården på baksidan ger ett härligt ljusinsläpp. Ovanför en av arbetsbänkarna är det öppet ovanför, in mot matplatsen, vilket ger en öppen känsla och är praktiskt när du serverar måltiderna eller dukar upp en festbuffé. Vidare från köket leder en dörr till groventrén, som är lika snygg som huvudentrén med samma blanka klinker på golvet. Här hittar du också det ena badrummet som har dusch och toalett. Badrummet är helkaklat med snygga material och en våtrumsfläkt som ger bra ventilation. Från groventrén leder en trappa ner till källarplan som även den helt klart känns som en bodel. Här finns två sovrum, alternativt kontor och sovrum/gästrum. Snygg glasbetong ger läckert ljusinsläpp i det inre rummet. Även här ligger samma parkettgolv som i övriga huset. Nedanför trappan leder en korridor med klinker på golvet bort till husets tvättstuga. Tvättstugan är även den ett rum att trivas i. Snygg och praktisk med kakel och klinker, diskho och arbetsbänkar. Här kan du drömma dig bort och kanske lyssna på en podd eller ljudbok medan du viker tvätt eller stryker. Nu blir plötsligt tvätten något du ser fram emot. Lite egentid helt enkelt. Från tvättstugan leder en dörr vidare till ett stort förrådsrum. Här finns en ytterdörr som leder ut till trädgården mot garaget. Praktiskt när du kommer in från trädgården eller vill gå ut och hänga tvätten ute. Sist men inte minst - övre plan! Här finns två sovrum och ytterligare ett stort allrum. Här har det tidigare varit två mindre rum, så möjlighet finns att få ytterligare ett sovrum i kombination med ett mindre allrum. Samma snygga parkettgolv ligger genomgående i hela huset. Här på övre plan finns det större badrummet där du kan njuta av ett avkopplande bubbelbad efter en lång dag på jobbet. Trädgården är på hela 1 570 kvadratmeter och har en stor öppen yta på baksidan där hela familjen får plats med olika aktiviteter. Här finns plats för lek, odling eller en gäststuga om det behovet finns. Både läget uppe på en höjd samt trädgårdens växtlighet i form av träd och buskar ger fint insynsskydd. Tack vare trädgårdens storlek får du sol både för- och eftermiddag på olika ställen. På baksidan finns en upphöjd uteplats där du kan sitta med en kaffekopp och titta när barnen leker på den stora gräsytan nedanför. I området finns skola f-6 och två förskolor. Här har du också nära till fantastiska Svartbäcksmåla Aktivitetsområde, se mer under länkar. Den här villan är verkligen i fint skick med snygga materialval! Här kan du använda de olika rummen efter familjens behov vid olika tidpunkter. Här bor du bra! Missa inte chansen att komma och se den här härliga fräscha villan! Hör av dig för m

 • Premium
Diktarens väg 7, Nybro, Nybro kommun
 • Ons 31 jul kl 16:00

Diktarens väg 7

Villa
Nybro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
1 450 000 kr
103 + 43 m²
4 rum
689 m² tomt

Äntligen kan vi erbjuda ett av dessa populära enplans kedjehus till försäljning. Ett perfekt boende för dig som vill ha en trädgård utan att det är för mycket att sköta och ett enkelt boende när du vill lägga tid på annat i livet. Detta praktiska lilla hus erbjuder ett garage och uteplats på både framsidan och baksidan. Entrén har ett skärmtak där du kan ställa ner dina matkassar torrt och säkert medan du låser upp. Hallen är ljus med plats för ytterkläder och här ser man in i vardagsrummet som ligger rakt fram. Vardagsrummet är stort med fint parkettgolv. Här når du uteplatsen på framsidan som är stenlagd och har ett skyddande tak. Till höger om vardagsrummet finns ett mysigt sovrum med fönster mot baksidan. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng. Även sovrummet till vänster från hallen, mot husets framsida, är rymligt och här finns gott om garderober. Väggarna är nymålade. Till höger från hallen finns köket som har gott om skåp och bra bänkytor och plats för köksbord. Innanför köket ligger det mindre sovrummet som har nymålat och ny tapet. Från hallen når du även husets två toaletter, det ena en mindre gästtoalett, och den andra ett badrum med dusch. Våtrumsmatta och våtrumstapet finns på golv och väggar. Direkt till höger från entrén finns tvättstugan där du även tar dig ut på uteplatsen på baksidan, vilket är praktiskt om du vill hänga tvätten ute. Här finns möjlighet att göra större tvättstuga eller bygga ut köket eftersom det finns både ett förråådsrum och ett mindre kontorsrum i anslutning till tvättstugan. Från kontorsrummet når du husets garage , som även det har en dörr ut till trädgården på baksidan. Det här huset har som du märker förvånansvärt många rum och praktiska utrymmen, som kan passa för många olika behov och användningsområden. Området är lugnt med nära till naturen, men även nära till förskola, grundskola och gymnasieskola. Åkrahälls idrottsplats med skogen intill erbjuder aktiviteter för alla åldrar och fina uppmärkta motionsleder. Via gång- och cykelväg når du centrum på bara några minuter. Välkommen att anmäla dig till visning redan idag!

 • Plus
Golfbanevägen 5C, Saxnäs, Mörbylånga kommun
 • Imorgon kl 10:00

Golfbanevägen 5C

Radhus
Saxnäs, Mörbylånga kommun
OBOS i Sverige
2 270 000 kr
83 m²
3 rum
282 m² tomt

Oslagbart läge! Beläget i det natursköna Saxnäs, Öland, har du nära till en mängd aktiviteter och sevärdheter. Slå en boll på golfbanan, ta ett uppfriskande dopp i närbelägna bad eller utforska de härliga skogspromenaderna. Naturen är alltid nära! Dessutom har du bekvämt avstånd till Ölandsbron och Kalmar, vilket gör detta till ett perfekt läge för dig som uppskattar närhet till service och bekvämligheter. Detta trivsamma enplans radhus erbjuder: två sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare – och en stor altan i söderläge. Och som ett extra plus ingår en mysig liten tomt, där du kan odla blommor eller njuta av soliga dagar. Här finns allt du behöver för en härlig semester och vardag. TRYGG MÅNADSAVGIFT! För att ge dig som köpare i Brf Golfrundan en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift fram till 2028. Det ger dig friheten att planera din ekonomi flera år framåt. Kontakta oss idag så berättar vi mer. Kontakta mäklaren för att boka tid för visning redan idag. Välkommen hem!

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Uteplats
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun
 • Lör 17 aug
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Pettersholm 6

Villa
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
13 400 000 kr
212 m²
4 rum
10 ha tomt

Unik fastighet på Öland med vackra vyer över Kalmarsund samt egen mark och strandlinje ner till Kalmarsund! Totalt ca 405kvm bostadsyta och ytterligare 163kvm garage fördelat över flera byggnader. Välkomna till Pettersholm - Här finns nu möjlighet att förvärva två fastigheter om totalt 10ha med såväl egen skog som betesmark. Fastigheterna sträcker sig hela vägen ifrån landborgskanten ner till Kalmarsund där en egen strandremsa väntar på en ny ägare! På fastigheterna finns flertalet byggnader för boende, uthyrning, verksamhet, förvaring och annat skoj! Bostadshuset är uppfört av Willa Nordic och är en bostad med synnerligen spännande arkitektur. Utöver det två fullt utrustade gästhus som kan nyttjas för antingen egen räkning eller kanske uthyrning? Vidare finns även en maskinhall, lada och ett 4-bilsgarage med bostad ovanför. Perfekt för den fordonstokige! Genom härliga miljöer och naturreservatet nedanför byggnaderna når man havet och strandremsan vid Kalmarsund. Fastigheterna ligger synnerligen strategisk mellan Ölandsbron och Borgholm. Vilket gör den tillgänglig både i vardagen och för många Ölands-besök. Precis runt knuten ligger Vida Konstmuseum, Halltorps Gästgiveri, Ekerum Resort och Kackelstugan i Västra Sörby. Fastigheten visas fortlöpande för intressenter. Varmt välkommen att uppleva Pettersholm på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Alunbruksgatan 1-2, Södra Bruket/Degerhamn, Mörbylånga kommun
Alunbruksgatan 1-2, Södra Bruket/Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 2
Alunbruksgatan 1-2, Södra Bruket/Degerhamn, Mörbylånga kommun, bild 3

Alunbruksgatan 1-2

Övrigt
Södra Bruket/Degerhamn, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 000 000 kr
1,2 ha tomt

Nu saluförs 2 bostadsfastigheter med totalt 18 hyreslägenheter på Södra Öland och som är en sällsynt möjlighet till någon som nu vill vara delaktig i att utveckla Södra Bruket med anrik i historia vidare! Här får man en kombination att få god avkastning men även samtidigt ett kulturarv att förvalta. Byggnaderna är särskilt intressant ur kulturmiljö synpunkt och historien om en viktigt epok av Södra Öland finns bevarat här. Byggnaderna som redan på 1800-talet uppfördes med liggande timmer har under århundraden tjänat som arbetsbostäder åt Ölands Alunbruk när det begav sig. Här förädlade man alunskiffer och var under storhetstiden ett av Skandinaviens största producenter. Alunbruksgatan 1/ Degerhamn 4:67 = 8lgh. Möjlig hyresintäkt ca 420.000kr/år Alunbruksgatan 2 / Degerhamn 4:66 = 10lgh. Möjlig hyresintäkt ca 320.000kr/år Alunbruksgatan 5 = SÅLD Alunbruksgatan 4 = SÅLD Alunbruksgatan 8 = SÅLD Bostäderna har i takt med tiden moderniserats och i början av 2010 bildades BRF Södra Bruket som förvärvade byggnaderna för att omvandla lägenheterna till bostadsrätter. Lägenheterna har fn. såväl permanenta hyresgäster som tillfälliga under sommarhalvåret. Utöver bostadsbyggnaderna finns även förråd och en stenbyggnad med gemensam tvättstuga. Senaste årens investeringar. * 2011 - Exteriör ommålning utav byggnaderna. * 2012 - Omläggning av yttertaket. Alunbruksgatan 2. * 2017 - Fiber indraget för IT/TV/Telefoni. * 2020 - Radonfläktar monterade. * 2023 - Solceller på taket, tvättstugan. Området har många historiska inslag ifrån den tidigare förädlingen av alunskiffer som är intressant att utforska och natur omkring är verkligen unik för denna delen utav Öland. Mellan 100-300m ifrån bostäderna finns en kilometerlång klapperstenstrand samt en äldre hamn med bodar. Mycket trivsam miljö som verkligen skänker ett lugn åt själen. I omgivningarna har man nära till Ölands fina stråk av natur och framförallt fågelskådning. I Södra Möckleby finns 24/7 mataffär, blomsterbutik samt frisör och pizzeria. Allt detta på promenad- och cykelavstånd. OBS! Fastigheterna säljs antingen gemensam eller var för sig. Överlåtelse sker med sk. Friskrivningsklausul vad gäller fastigheternas skick. Byggnadernas utformning är skyddade enligt nuvarande planbestämmelser. Se dokumentationen under filer.

 • Premium
Svinggränd 4, Saxnäs, Mörbylånga kommun
 • Imorgon kl 10:00
Svinggränd 4, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 2
Svinggränd 4, Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 3

Svinggränd 4

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
3 945 000 kr
122 m²
4 rum
728 m² tomt

Nu erbjuds tillfället att få bli den första ägaren till denna enplansvilla och skapa ditt nya drömhem. Huset som ligger i ett av Ölands mest expansiva kvarter, Saxnäs, står nu precis färdigställd och väntar på dig! Här lever man nära det bästa av Öland, natur, havet och golfbana. Behagligt avstånd till Ölandsbron är en fördel många uppskattar i Saxnäs. I kvarteret bor det många nyinflyttade familjer så det kommer bli enkelt att trivas. Huset har allting i ett och samma plan, tre sovrum, varav ett större med skjutdörrsgarderober. De andra två är i samma storlek och även de med vanliga garderober. Två duschrum som är fullt utrustade och med stilsäkra val. Ljus och välkomnande hall direkt vid entrén samt även en groventré/tvättstuga på gaveln utav huset. Köket som för många är mittpunkten hemmet är ljus och modernt med rostfria vitvaror. Alla snickerier kommer ifrån Vedum och ger ett rejält intryck för att verkligen svänga runt bland kastruller och karotter här! Genom solceller på taket blir dessutom riktigt snålt att bo och leva i för framtiden. Huset är uppfört av Smålandsvillan och av modellen Fredriksdal. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Stenshamn 115, Karlskrona Skärgård, Karlskrona kommun
 • Idag kl 11:00
Stenshamn 115, Karlskrona Skärgård, Karlskrona kommun, bild 2
Stenshamn 115, Karlskrona Skärgård, Karlskrona kommun, bild 3

Stenshamn 115

Fritidshus
Karlskrona Skärgård, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 825 000 kr
68 + 9 m²
7 rum
903 m² tomt

Välkomna till Stenshamn och denna skärgårdspärla längst ut i Blekinges Ö-liv och det yttersta havsbandet. Det är verkligen en speciell plats att vistas på och att få möjligheten att äga något eget på denna Ö är få förunnat. De flesta fastigheterna går antingen i arv eller har ej sålts på den öppna marknaden i modern tid. Stugans läge på Stenshamn är ovanligt bra och har fri havsutsikt över havet och mot Utlängan. Två uteplatser i såväl öster som väster vilket gör att man kan söka såväl sol som skugga samt lä ifrån vinden. På gångavstånd från bostaden finns Stenshamn fina badplats och givetvis nära till hamnen. Bostaden är uppförd runt förra sekelskiftet och från 90-talet och fram till idag genomgått en modernisering med ständiga förbättringar. Huset har ett modernt kök, duschrum samt sällskapsrum och sovrum i entréplan. Övre plan med något lägre takhöjd erbjuder ytterligare sovplatser och man kan totalt räkna in 8 bäddar i huset. Förutom detta finns även ett uthus i bra skick om ca 36kvm som idag är verkstad samt förråd. Här finns alla möjligheter att utveckla byggnaden ytterligare efter egna behov och intressen. Till Stenshamn kommer ni genom Skärgårdstrafiken i Karlskrona, antingen ifrån Yttre Park eller Fisktorget i Karlskrona City. Men med fördel har ni en egen båt för att inte behöva anpassa er till tidtabellen. Båtplatser finns och hyra i hamnen och på fastlandet om man vill ha båda delarna. Detta gör såklart att Ön är bilfri och de flesta nyttjar antingen cykel, flakmoped eller fyrhjuling för att ta sig runt på ett smidigt vis. Historien om Stenshamn och Utlängan kan bäst berättas av andra, men här har såklart fiskenäring varit en central del i alla tider. Idag finns det en handfull fastboende på Ön året runt men de flesta vistas här från tidig vårkant till senhösten. Gästhamnen är mycket populär sommartid med många besökande båtar, då finns även "Pelles Sjöbod" som bjuder på enkel förtäring och det mest nödvändiga till både ö-bor samt gästerna. Här finns också en fin gemensamhetslokal, bastu och servicehus. Kommunalt Vatten finns vid utsatta tappkranar, annars är det vattnet ifrån egen brunn som gäller. Varmt välkomna ut till Stenshamn på visning!

 • Premium
Golfbanevägen 5B , Saxnäs, Mörbylånga kommun
 • Imorgon kl 10:00
Golfbanevägen 5B , Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 2
Golfbanevägen 5B , Saxnäs, Mörbylånga kommun, bild 3

Golfbanevägen 5B

Radhus
Saxnäs, Mörbylånga kommun
OBOS i Sverige
2 180 000 kr
83 m²
3 rum
194 m² tomt

Nu bygger vi lättskötta enplanshem! Kom och upplev husen på plats och tillbringa nästa sommar på Öland. I ett lugnt kvarter ett stenkast från den populära golfbanan på Saxnäs bygger vi nu rad- och parhus i ett plan. Nära till havet och naturen, med Färjestaden och Ölandsbron på cykelavstånd. Här bor du modernt och bekvämt med allt du behöver på 83 kvadratmeter. Härliga sociala ytor, 2 sovrum och stor altan i söderläge. För att ge dig som köpare i Brf Golfrundan en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift fram till 2028. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

 • Premium
 • Nyproduktion
Sandslättsvägen 17, Alsterbro, Nybro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sandslättsvägen 17

Tomt
Alsterbro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
195 000 kr
5 158 m² tomt

Välkommen till den här stora tomten precis i utkanten av Alsterbro samhälle. Här kan du bygga nytt och redan nu finns en äldre ladugårdsbyggnad för förvaring eller verkstad framöver. Bilder kommer inom kort. Tomten är stor och lummig med omväxlande öppna ytor och träd som ger bra insynsskydd. Alsterbro är ett levande samhälle, med butik och bensinpump, skola f-9, förskola och fritids. Här finns även en pizzeria och ett minihotell, en populär camping och en padelhall. Badplatsen med hopptorn är mycket populär och kring sjön ordnas mycket aktiviteter sommartid. I sjön kan du fiska gädda och gös, fiskekort säljs i matbutiken. Sjön är cirka 11 meter djup. I västra änden av sjön ligger Bjällingsmåla naturreservat som erbjuder vacker natur och en fin mindre badstrand där du kan njuta av en ledig dag på solvarma klippor. Läs mer under länkar. Kommunalt vatten finns framdraget till tomtgräns, anslutningsavgift är 133 223 kr (2024 års taxa). Fastigheten ligger utanför verksamhetsområde för kommunalt avlopp, det är därför en enskild avloppsanläggning som blir aktuell. El är i dagsläget inte anslutet, kostnad ca 32 000 kr (enligt uppgift från Nybro Energi)

Kvarteret Golfrundan, Saxnäs, Mörbylånga kommun
 • 1 ledig bostad

Kvarteret Golfrundan

Villa
Saxnäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
fr. 3 745 000 kr
95 m²
4 rum
658 m² tomt

Endast 1 hus kvar! Missa inte möjligheten att köpa din nya drömbostad på Öland i lugn & ro. Passa på och flytta in när det passar dig, antingen med en gång i sommar eller varför inte till skördefesten? Här bor man nära natur, hav, golfbana, Ölandsbron och mycket av det bästa med Öland! Bostäderna har ett genomgående varmt och skönt intryck för livet här på Öland. Direkt i entrén finns gott om avhängningsmöjligheter och en klädkammare. Intill även ett duschrum med tvättmöjligheter. Välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och direkt koppling till såväl uteplatsen som trädgården. Större sovrum med egen klädkammare samt två ytterligare sovrum med garderober. På tomten finns ett förråd samt utrymme för två bilar på uppfarten. Perfekt bostad för att bo & leva här året-runt alternativt som en fritidsbostad. Du avgör! Varmt välkommen till vårt visningshus på Svinggränd 5

 • Nybyggnadsprojekt
Brf Golfrundan, Saxnäs, Mörbylånga kommun
 • 6 lediga bostäder

Brf Golfrundan

Radhus
Saxnäs, Mörbylånga kommun
OBOS i Sverige
fr. 2 180 000 kr
83 m²
3 rum
391 m² tomt

Vi byggstartar våra enplansradhus i Saxnäs - nu har du chans att uppfylla drömmen om att bo på Öland. Brf Golfrundan bjuder på trivsamma marklägenheter med allt du behöver för en härlig semester och vardag. Här är det enkelt att njuta av den öländska naturen, samtidigt som du har fastlandet på bekvämt avstånd. Här bor bekvämt i bostadsrätt, i par eller radhus på 83 kvadrat i ett plan. Fina sällskapsytor, två sovrum, en rymlig altan och gott om praktiska detaljer – till exempel finns det en given parkeringsplats för golfbilen utanför dörren. Ja, som namnet antyder är kvarteret inspirerat av det sköna golflivet. Förutom närheten till härliga golfrundor har Saxnäs mycket att erbjuda: fina vandringsleder, långgrunda stränder för svalkande bad och surfing. Till all service i Färjestaden tar du dig smidigt med bil eller cykel, och därifrån in till Kalmar på en kvart. Kontakta mäklare för att köpa hus i Brf Golfrundan!

 • Nybyggnadsprojekt
Tegvägen 15, Lindås, Emmaboda kommun

Tegvägen 15

Villa
Lindås, Emmaboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
450 000 kr
114 m²
4 rum
806 m² tomt

Varmt välkommen till Tegvägen 15. Här återfinns en välplanerad enplansvilla med naturen gränsandes mot baksidan. Bostaden är fördelad på hall, kök, gästtoalett, vardagsrum, tre sovrum, badrum samt groventré med tvättstuga. På baksidan finns rymlig och trevlig trädgårds-tomt med lugnt och avskilt läge. Här på Tegvägen bor du med närhet till affär, förskola och skola. Från Emmaboda central finns goda pendlingsmöjligheter till såväl Växjö, Kalmar och Karlskrona. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Göljemålagatan 23F, Paradiset, Nybro kommun

Göljemålagatan 23F

Lägenhet
Paradiset, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
225 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
4 706 kr/mån
3 689 kr/m²

Välkommen till en rymlig tvåa på 61 kvadrat! Denna gavellägenhet på andra våningen erbjuder ett bekvämt boende med hiss. I hallen finns flera platsbyggda garderober och plats för klädhängare och skoställ. Rakt fram ligger badrummet, som är rymligt, med dusch och egen tvättmaskin. Ytskikten i badrummet består av våtrumsmatta och våtrumstapet. Praktiskt vädringsfönster finns också i badrummet. Till höger kommer vi in i det ljusa köketsom har två fönster mot mot den trevliga, gröna innergården. Från köksfönstret har du bra uppsikt över barnen som leker utanför eller när du vill se hur det går för boulespelarna när de kör veckans match. I köket får du plats med köksbord eller en stor köksö om du hellre vill ha det och du har ändå plats för ett vitrinskåp eller liknande. I köket ligger en plastmatta på golvet. Vita köksluckor ger en ljus och fräsch känsla. Från köket når du sovrummet som har parkettgolv. En mindre platsbyggd garderob finns för förvaring av kläder. Även sovrummet har fönster mot grönområdet på innergården. Till vänster från hallen ligger det stora vardagsrummet med vacker stavparkett och fönster åt två håll, eftersom lägenheten ligger på husets gavel. Här kan du gå direkt ut på balkongen där solnedgången mot kyrktornet ger en fin utsikt att avsluta dagen med. En markis ger skön svalka när solen ligger på under varma sommardagar. I vardagsrummet får du plats med både matbord och soffgrupp, eller en mysig läsfåtölj för ruggiga höstkvällar. Nya persienner finns i alla rum. I källaren finns tillhörande förråd samt tvättstuga och cykelrum. Utanför entrén finns en stor grönyta med boulebana, utemöbler för en fika eller grillfest, gungor och stora öppna gräsytor med träd som ger skön skugga. Om du vill ha mer natur än så är det nära till fina strövområden vid Åkrahällsidrottsplats vid Åkrahälls gymnasieskola. Busshållplats finns runt hörnet på huset. Det här är verkligen en härlig lägenhet där du bor riktigt bra! Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

 • Plus
 • Hiss
Ann-Mari Larséns gata 6, Vickleby, Mörbylånga kommun
 • Imorgon kl 11:00
Ann-Mari Larséns gata 6, Vickleby, Mörbylånga kommun, bild 2
Ann-Mari Larséns gata 6, Vickleby, Mörbylånga kommun, bild 3

Ann-Mari Larséns gata 6

Villa
Vickleby, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
4 395 000 kr
101 m²
3 rum

Nu uppförs och saluförs ett av Öland mest spännande hus i Vickleby. Här kommer ni fått ett riktigt fantastiskt boende och liv i en av Ölands mest attraktiva byar med liv och rörelse året-runt. Husen byggs med spännande material och en annorlunda arkitektur som verkligen sticker ut. Såväl interiören som exteriören har noga utvalda material med kalksten, puts och trä för att ge en härligt och estetiskt extra tilltalande hus. Bygganden uppförs med allting i ett och samma plan samt med praktiska detaljer som egen tvättstuga med grovkök, klädkammare och garderober. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning och med stora ljusa fönster för ett härligt ljusinsläpp. Dörrar som leder ut till trädgården och tomten. På gaveln av huset finns ett orangeri med plats för många sällskap och sena kvällar med gemenskap. Vickleby är en av Ölands mest kända byar som många konstnärer och andra kreatörer söker sig till, mycket på grund av Capellagårdens verksamhet. Detta gör också att bygatan har liv och rörelse året runt. Det finns också en förskola i byn (Föräldrakooperativet Flisan), behagligt avstånd från Ölandsbron och närhet till all service och utbud i både Färjestaden och i Mörbylånga. Området Artie ligger även nära såväl havet som Alvaret. Att leva nära konst ger oss ett tillfredsställande liv och harmoni.

 • Premium
Tommy Eliassons väg 12A, Färjestaden, Mörbylånga kommun

Tommy Eliassons väg 12A

Radhus
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 180 000 kr
107 m²
4 rum
6 697 kr/mån
20 374 kr/m²

Prisjusterat Radhus med Bästa läget i Åkerblomman? Nu saluför vi ett av kvarteret Åkerblommans kanske mest attraktiva lägen. Denna bostad har föreningens största tomt som på allvar ger möjligheter att utnyttja ytan till era intressen! Dessutom i söderläge som gör det soltillgängligt och odlingsbart för den intresserade med gröna fingrar. Detta är ett gavelradhus i 2-plan med duschrum i båda planen. Kök/vardagsrum med öppen planlösning direkt i entréplan och en trappa upp på det övre plan finns två sovrum samt ett allrum men som är möjligt att dela av enkelt till ett 3:e sovrum. Trädgården som tillhör bostaden nås enkelt genom ett trappsteg ifrån uteplatsen som ligger i anslutning till vardagsrummet. Till bostaden tillhör även ett förråd och en P-plats alldeles intill. BRF Åkerblomman som redan ifrån start varit ett mycket lyckat projekt som vi på Svensk Fastighetsförmedling samarbetat tillsammans med OBOS Bostad kring blev slutsålt fort. Kvarteret ligger intill Östra Skolan som bedriver verksamhet mellan F-9 skolan samt att alla service finns på gångavstånd in till Färjestaden. Behagligt avstånd får ni till Ölandsbron och med snabb access ut på Ölandsbron. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Sirapsgatan 24 + 22, Mörbylånga, Mörbylånga kommun

Sirapsgatan 24 + 22

Tomt
Mörbylånga, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 275 000 kr
848 m² tomt

Nu säljer vi 2 (!) tomter tillsammans med ett av områdets bästa lägen i Norra Viken i Mörbylånga. Härliga vyer och möjlighet till havsutsikt beroende på husmodell och placering på tomten. Oavsett vad har du garanterat badrocksavstånd till Kalmarsund. Granne med badplats, badbrygga och ett fågelrikt naturområde. Gångavstånd till service och några minuters cykelväg till förskola och skola. Ta chansen att få bygga med valfri husleverantör för att skapa ditt eget drömboende! Se bifogad plankarta för detaljer om byggrätterna på fastigheterna. Kontakta ansvarig mäklare för mer ingående detaljer & en personlig visning!

 • Plus

Visar 1 - 25 av 32