Lervik 625

Degerfors Se på karta

Pris saknas

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
263 m²
Tomtarea
1 550 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
29 500 kr/år
Antal besök
13 988
Dagar på Hemnet
23

Exeptionell villa på egen sjötomt om hela 263 kvm med en vidunderlig utsikt över Möckeln. Egen brygga och egen badstrand med absolut premiumläge! Här finns precis allt du behöver för att kunna njuta av livet till fullo. Spatiösa umgänges ytor för den stora familjen med möjligheter till storslagna bjudningar där släkt vänner kan samlas och fira oförglömliga storhelger tillsammans på bästa tänkbara sätt. Huset har 4 sovrum och kan med enkla medel omvandlas till 6 sovrum vid behov. Masterbedroom erbjuder egen klädvård och spaliknande badrum med bubbelbadkar. Utgång till eget privat SpaBad från Villeroy & Boch där fredagskvällen kan avnjutas med den bästa av utsikter. Kök med stor köksö och plats för den stora matgruppen. Den utbyggda burspråket med panoramavy över vattnet är det perfekta stället i huset att sätta sig och läsa en bra bok och mellan sidorna blicka ut över det öppna vattnet. Huset har alla moderna bekvämligheter och värms upp med energieffektiv bergvärme. Fiber och kommunalt VA finns i huset.

Övervåningen inrymmer 2 sovrum och en mycket rymligt allrum samt badrum. Stora balkonger på bägge sidor utav övervåningen.

Huset erbjuder vidare en förrådsbyggnad med tillhörande gäststuga. Trappen ner till bryggan där man har sin privata svär där insynen är obefintlig. Här ges möjlighet till bad, fiske, vattensport, pimpelfiske och skridskor på vintern.

En möjlighet att förvärva en villa av den här kalibern på en sjötomt dyker sällan upp! Ta chansen att kontakta Lejon för privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Erik Lejon

Lejons Mäkleri
Mäklare Erik Lejon, Lejons Mäkleri
0709992990