Grävlingsvägen 12

Åstön, Timrå kommun Se på karta

1 850 000 kr

1 995 000 kr -7 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Tomtarea
1 284 m²
Byggår
1990

I den vackra miljön på Åstön finner ni detta bedårande sommarparadis och en kort promenad bort till närmsta bad och havet. Nuvarande ägare har i allra högsta grad satt sin egen prägel och karaktär. Framsidan av huset har man även valt att bygga en rymlig altan där ni kan njuta av solens strålar. Ca 200 meter bort finns bad- och föreningens vinch och båtramp som tillgår fastigheten.

Du välkomnas av ett allrum med många möjligheter. Till vänster om allrummet finner vi det härliga köket samt ett sovrum med vacker furu och plats för större säng eller mycket förvaring. Fortsätter vi vidare kommer vi till badrummet som står utrustat med dusch och wc. Den stora stugan med mindre öppning mellan kök och vardagsrum skapar sociala och kreativa lösningar. Stugan pryds genomgående med vackra trägolv och träpanel på väggarna samt fönster i fler väderstreck för extra ljusinsläpp. Eldstaden har använts av nuvarande och är en snygg detalj till huset. Den härliga altanen ligger de nuvarande ägarna varmt om hjärtat och här sitter de gärna. Här har man spenderat många middagar med gott sällskap.

För gäster eller familj finns det fina härbret med plats för stor våningssäng och sovloft.
En rymlig tomt om 1284 kvm som bjuder till lek och möjligheter. Tomten är lättskött och står redo för lekyta och kubbturnering. Fastigheten ligger väldigt trevligt och privat tack vare all den grönska som omger byggnaderna och tomten.
Åstön ligger många varmt om hjärtat och erbjuder allt från mysiga promenadstråk, havet, båtturer, badplatser och mycket mer. Här finns gemensam båtramp och tillgång till vinsch för enklare isättning och upptagning av båt. Trevlig grillplats. Härlig badplats vid havet och vackra klippor att sola på. Någon kväll kanske ni vill avnjuta en middag på Portercafét? Listan kan göras lång här finns mycket att upptäcka!

Denna underbara fastighet måste bara upplevas på plats! Bilder säger mer än tusen ord, men inget slår verkligheten.

Missa inte chansen till detta vackra hus här kan ni skapa härliga minnen och njuta av det vackra havet. Hjärtligt välkommen att boka er på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Sundsvall

Kontakta mäklaren

Anna Zacconi

HusmanHagberg Sundsvall
Mäklare Anna Zacconi, HusmanHagberg Sundsvall
076-625 10 10

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.