Mäklare Anna Zacconi

Anna Zacconi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hallsta 352, null, Ånge kommun

Hallsta 352

Villa
Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
995 000 kr
87 + 30 m²
5 rum
4 566 m² tomt

Lantligt men endast ca 5 minuter till centrala Ånge! Som husets hjärta ligger vardagsrum med värmande öppenspis och kök som har mysiga sällskapsytor, vid matplatsen kan du njuta av härlig utsikt. Huset bjuder dessutom på tre sovrum, klädkammare, wc, badrum samt en rymlig tvättstuga med dusch. För soldyrkaren är detta paradiset då du här kan följa solen från soluppgång till solnedgång och från uteplatsen på framsidan har du en vidsträckt och idyllisk utsikt med sjöutsikt, där du från första parkett kan följa naturens årstidsväxlingar. På tomten finns dessutom ett garage, isolerad gäststuga och två förråd. Fastigheten har Bergvärme och solceller Hör av dig till mäklaren Anna Zacconi om du är intresserad eller har några frågor!

Solberg 226, null, Härnösands kommun

Solberg 226

Fritidshus
Härnösands kommun
HusmanHagberg Sundsvall
400 000 kr
80 m²
2 rum
1 180 m² tomt

Ljuvligt torp i bästa läge från förra sekelskiftet, Stor uppvuxen trägårdstomt om 1180 m² som ligger inbäddad i grönska med härliga äppelträd, dass och stor förrådsdel. Fastigheten ligger lättillgängligt på lugn återvänds väg. Här finns plats för familj och vänner att njuta av den enkla charmen och svenska sommaren. Inredningsbar vind med snedtak och fönster på båda sidor. Foton från insidan kommer inom några veckor.

Åkervägen 24, Fränsta, Ånge kommun

Åkervägen 24

Villa
Fränsta, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
950 000 kr
110 m²
4 rum
1 084 m² tomt

Välkommen till Åkervägen 24 och detta trevliga enplanshus. Här möts du av en välkomnande hall, ett ljust kök , ett rymligt vardagsrum med öppning mot den stora takadealtanen, wc, fräscht badrum med dusch och tvättstuga samt tre sovrum. Längst med husets baksida finns en stor altan med tak. Husets tomt har härliga gräsytor för lek och spel. På tomten finns även garage och ett förråd. Huset har genomgått flera renoveringar de senaste åren nytt kök och bergvärme 2020 installerad. Välkommen att höra av dig till mäklaren Anna Zacconi på Husmanhagberg redan nu om ni har några frågor!

Klingsta 412, Allsta-Klingsta, Sundsvalls kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Klingsta 412

Villa
Allsta-Klingsta, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
3 700 000 kr
156 m²
6 rum
1 546 m² tomt

Välkommen till vackra Klingsta och denna ljusa härliga villa! Huset är placerad på en lugn och barnvänlig gata med en fantastisk omgivning. Här finns fina vyer över den vackra naturen närhet till skoterled, skidspår, skog, Ljungan och bad i Klingstatjärnen. Idag har bostaden fyra sovrum men möjligheten till flera sovrum finns efter behov. När du slår upp dörren och kliver in genom huvudentrén möts du direkt av en hemtrevlig känsla i kombination av ljusa materialval. Hallen är rymlig och välkomnande och leder dig vidare in i hemmet. Köket ger generöst med utrymme och plats för mycket matlagning. Vardagsrummet har en öppen planlösning med sociala ytor, värmande kamin och härifrån finns också en utgång till inglasade uterummet och den härliga trädgården. Vidare på entréplan finner du tre sovrum, badrum och tvättstuga. Efter att tagit stegen upp för trappan kommer du upp till den stora övervåningen. Här uppe finns idag ett sovrum efter ena kortsidan och i det stora allrummet finns möjligheter till fler sovrum eller stor social yta som passar bra för umgänge, lek och spel. På fastigheten finns även ett isolerat garage med vidbyggd carport som ger utrymme för att parkera 2 bilar under tak. Klingsta och Allsta bjuder på en fin miljö och omgivning samtidigt som det bara ligger ca 9 km från Sundsvalls centrum vilket gör att du både bor centralt men ändå lantligt med fin miljö. Bussen går kontinuerligt till Sundsvall centrum och tar ca 20 min. Allsta skola som är en F-6-grundskola ligger bara ca femton minuters promenad från fastigheten. Ytterligare skolor, Ica butik, motionsspår, skidspår och slalombacke finns i Sidsjö friluftsområde som ligger ca 7 km bort. Välkommen att boka er på visning via vår hemsida eller via mäklaren Anna Zacconi direkt på mobil nr: 076-6251010 Mail: [email protected]

  • Plus
Skönsmogatan 38A, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 12:30

Skönsmogatan 38A

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
950 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
4 552 kr/mån
13 768 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 3:a i genomgående fint skick och endast en trappa upp! Här bor du en lägenhet med trevlig planlösning, lättmöblerade ytor och fönster i två väderstreck vilket ger ett fint genomgående ljusinsläpp. Bostaden har två sovrum samt ett generöst vardagsrum med utgång till den charmiga balkongen mot innergården. Köket är rymligt med yta för matgrupp samt gott om både bänkyta och förvaring. Badrummet är helkaklat med golvvärme, badkar och praktisk väggförvaring. Här bor du bekvämt med promenadavstånd till centrum samt med närhet till grönområden, vårdcentral, konditori och mataffär. Välkommen att boka er på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bågevägen 93A, null, Sundsvalls kommun

Bågevägen 93A

Lägenhet
Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
1 150 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 231 kr/mån
13 855 kr/m²

Topprenoverad trea i populära Bosvedjan! Här är det bara att flytta in i denna ljusa och modernt renoverade 3:a! Alla ytskikt är nya och mycket fina, appstyrd belysning och med ett mindre nätverk i flera rum gör det denna lägenhet mycket bekväm. Bostaden ligger i et trevligt läge i området med en fantastisk utsikt över Södra Berget. Bostaden har det stora omtyckta L-köket som är modernt genomtänkt med mycket plats för matlagning och många gäster. Inglasad balkong med skyddat läge och härlig utsikt och fint kaklat badrum med tvättmaskin. Bostaden har två rymliga sovrum och ett stort ljust allrum du når från flera håll. Bostaden har genomgått en totalrenovering och går i en lugn färgskala med enhetliga golv. Bredband ingår i månadsavgiften. Bosvedjan erbjuder lugnt boende med närhet till naturen, bussförbindelse, skolor, förskola, livsmedelsbutik. BRF Bosvedjan är en av Sveriges största Bostadsrättsföreningar den är välskött med flera genomförda renoveringar. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Norra vägen 100, Sundsbruk, Sundsvalls kommun

Norra vägen 100

Villa
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
HusmanHagberg Sundsvall
2 695 000 kr
120 + 63 m²
5 rum
1 402 m² tomt

Välkommen till denna vackra villa! Här möts vi av en ljus öppen planlösning och många trevliga sociala ytor. Bostaden har moderna färgval och enhetligt trägolv som ger bostaden en lugn och vacker känsla. Hela bostaden har plats för mycket gäster, umgänge och härliga bjudningar. Mysig golvvärme på entréplan och övervåning, Den härliga trädgården med stor altan och träddäck bjuder till odling och lugn. Huset är ett Skidstahus byggt 2015 på en äldre renoverad källargrund. På entréplanet finns kaminen, det stora vardagsrummet i öppen planlösning med matrumsdel och kök. Här finns även utgång till den stora takade altanen. Välkommen upp på det övre planet och de mer privata utrymmena. Här finns tre sovrum, klädkammare med platsbyggd förvaring, ytterligare ett stort badrum med dusch och badkar. Här finns också ett mindre allrum. I källarplanet finns gillestuga/sovrum, Bastu med dusch utanför, wc, stort pannrum, matkällare och plats för mycket förvaring egen ingång till källarplanet med vedförvaringsdel. På fastigheten finns även ett dubbelgarage med, förrådsdel, 2 garageportar som ger utrymme för att parkera 2 bilar samtidigt. Här är förberett för golvvärme Gårdsplanen har plats för att parkera flera och större bilar. Detta är ett hus som måste upplevas på plats! Välkommen med er visningsbokning!

Vallen 236, HAVERÖ, Ånge kommun
  • Budgivning pågår
Vallen 236, HAVERÖ, Ånge kommun, bild 2
Vallen 236, HAVERÖ, Ånge kommun, bild 3

Vallen 236

Villa
HAVERÖ, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
850 000 kr
110 + 13 m²
4 rum
2 180 m² tomt

Välkommen till vackra Vallen! Nu finns chansen att bli ny ägare av denna fina fastighet från slutet av 1800-talet! Storstugan är varsamt och mycket fint renoverad i modern/gammal stil här är det bara att flytta in. Enligt säljaren har det här tidigare bedrivits café, skrädderi och telefonväxel. Vi möts på nedre plan av en ljus hall med plats för förvaring ett vackert rymligt kök med plats för matgrupp, inbyggt skafferi, spis, fläkt och diskmaskin. Matrum med vackra timmerväggar och plats för större matgrupp vid behov kan det användas som sovrum. Allrum med genomgång med plats för möbelgrupp. Badrum med wc, handfat och dusch och trappa upp till övervåningen där vi hittar två större sovrum, rymlig hall med två förvaringsskrubbar och ett badrum med tvättmaskin. Här finns egen brunn, ny el och ny el/ved panna. Lillstugan "Stallet" är även den vackert timrad. Här finns en fin storstuga med öppenspis, oinrett loft. och vedförråd. Här finns även en fin trädgård på 2180 kvm med växthus, jordkällare, buskar, träd och stenmurar. Här bor man året runt nära fiske, natur och skidåkning i Klövsjö/Vemdalen.

  • Premium
Önsta 311, null, Ånge kommun
  • Budgivning pågår

Önsta 311

Gård/Skog
Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
1 250 000 kr
95 + 26 m²
4 rum
3,4 ha tomt

Här erbjuds du en privat och fantastisk plats. Här bor du i fridfulla omgivningar i Önsta strax utanför Ånge. En huvudbyggnad som använts som permanentbostad men som även passar som fritidshus. Här finns möjlighet att ta med alla djuren eller bara njuta av en stor härlig insynsskyddad tomt med stora möjligheter för odling, lek och spel. Huvudbyggnaden är ett 1 ½ plans hus och har en boarea om 95kvm. Entréplan fördelar sig på ett välplanerat rymligt kök med vedspis, diskmaskin, ligger i anslutning till vardagsrummet. Här finns även ett klädförvaringsrum som kan göras om till ett tredje sovrum. wc med vattentoalett och ett utrymme för tvättmaskin, Från hallen når ni ut till uteplatsen under tak med förrådsdel. Övre plan erbjuder två sovrum och en hall med plats för möblering. Tomten är en natur- och trädgårdstomt om 4352 kvm. Fastigheten taxeras som Lantbruksenhet, bebyggd, typkod 120 Välkommen att kontakta mäklaren för mer information! Mäklare Anna Zacconi telefon: 076-6251010 [email protected]

  • Plus
Fränstavägen 277, Fränsta, Ånge kommun

Fränstavägen 277

Övrigt
Fränsta, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
1 700 000 kr
131 m²
869 m² tomt

Här finner du ett rymligt boende och affärsutrymme, en perfekt kombination av komfort och affärsmöjligheter. På de två övre planen finns en bra planerad yta för ett privat boende eller en rymlig lägenhet på ca 100 kvadratmeter för uthyrning. Den består idag av stor generös hall, kök, ett stort och ljust vardagsrum med öppenspis som inbjuder till härligt umgänge . Fyra sovrum i olika storlekar. Ett stort härligt badrum, wc och en härlig tomt samt balkong som ger möjlighet till utomhusavkoppling och underbara vyer över Fränsta. Denna bostad lämpar sig bra för dig som söker både bostad, uthyrningsmöjligheter, affärslokal eller vill utveckla fastigheten vidare. Affärslokalen är idag uthyrd och ger en bra intäckt varje månad. Möjlighet med förlängning med hyresgäst av lokal finns. Idag bor säljaren i den stora lägenheten och flera möjligheter till uthyrning av parkering samt garage finns. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Energieffektiv
Floravägen 4A, Centrum, Ånge kommun

Floravägen 4A

Lägenhet
Centrum, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
100 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 4/4
5 162 kr/mån
1 290 kr/m²

Välkommen till en 3a med närhet till det mesta. Högt belägen på våning 4a med fin utsikt från balkongen. Rymliga sovrum, bra plats för matbord och balkong utanför vardagsrummet. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter i garderober smart placerade i lägenheten. På gården utanför lägenheten finns härliga grönytor och en mysig uteplats med grillmöjlighet. Här kan man gå till matbutiker, skola, förskola och Järnvägsstationen. Möjlighet till snabbt tillträde finns! Välkommen till Floravägen 4A!

  • Balkong
Ö 223, null, Ånge kommun

Ö 223

Villa
Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
1 490 000 kr
117 m²
5 rum
2 988 m² tomt

Välkommen till Ö och denna fina villa som är ett 1,5 plans hus med insynsskyddat läge. Med denna fastighet har du lyxen av att ha ett eget stort dubbelgarage om ca 90 kvm, stor härlig altan härlig vy, mysigt spabad, och en trevlig trädgårdstomt om 2 988kvm. Här finns även stora möjligheter att parkera husvagn, trailer eller flera bilar. Huset är mycket fint renoverat och med alla dessa utrymmen för förvaring och bilar ger det stora möjligheter. Lugnt område där man får en egen oas innanför härlig grönska. Här bor du i ett bra lantligt läge med bara ca 15 minuter bilresa till Ånge centrum. I Ånge finns buss och tågstation för pendlare, skola, förskola och gymnasium. på närmare avstånd inns friskola i Erikslund. För naturälskare finns skidspår, skoterled och fiske i Ljungan eller enkla promenader i de vackra omgivningarna. Välkommen att boka er på visning!

Norra Gullgård 512, Fränsta, Ånge kommun

Norra Gullgård 512

Villa
Fränsta, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
695 000 kr
119 + 5 m²
1 641 m² tomt

Välkommen till detta charmiga "Villa Villekulla" hus strax utanför Fränsta i området Norra Gullgård Huset ligger i en grönskande idyll med ett fin solläge. En vacker ek och annan grönska omger huset. Fastigheten har anslutning till kommunalt vatten, avlopp och anslutet till fiber. Entrén till huset sker från en liten altan med tak. Hallen är rymlig och har bra plats för förvaring och gott om plats att hänga av sig ytterkläder. Vidare in i huset så når man husets allrum. Det är öppna och ljusa ytor mellan kök, matrum och Allrum. Allrummet har en kakelugn ombyggd med insats som värmer upp huset extra under de kallare årstiderna. Till hjälp med värme finns även en luftvärmepump installerad. Badrum med tvättmaskin, WC, kommod och duschkabin. Från Allrummet har man utgång till en trevlig altan som ligger mysigt inbäddad bland uppväxta buskar. På tomten finns även ett förråd som kan användas som gäststuga eller ge plats för gräsklippare och utemöbler. De andra äldre byggnaderna är i sämre skick men kan vara ett renoveringsprojekt i framtiden. Här når du snabbt E14 och kan ta skidorna på axeln och promenera för en tur utför Getbergets branta pist. Getbergets slalombacke Getberget ligger mellan Fränsta och Ljungaverk. Skyltat från E14. Skidbackens topp ligger 348 m över havet, har en fallhöjd på 140 m och en längd på 510 m. Backen har två liftar, en bygellift och en knapplift samt ny belysning. Den har internationella mått och flera FIS-tävlingar har avgjorts här. Servering finns vid knappliften. Den vackra utsikten gör Getberget till ett välbesökt besöksmål. https://www.ange.se/uppleva-och-gora/idrott-motion-och-friluftsliv/slalombacke-getberget.html

Storboda 407, Torpshammar, Ånge kommun

Storboda 407

Övrigt
Torpshammar, Ånge kommun
HusmanHagberg Sundsvall
800 000 kr
60 m²
2,6 ha tomt

Nu finns chansen att köpa dessa fyra små stugor vid Lomtjärn. Stugorna passar lika bra för privat som till uthyrningsverksamhet. I stora service stugan finns kök och hygienutrymme, de tre små finns plats för två våningssängar i var stuga. Fiber finns indraget och en stor tomt på 26.000 kvadratmeter gör att möjligheterna för utveckling finns. Idag hyrs två sovstugor ut med tillgång till servicebyggnaden, hyresgästen har hyrt i 3 år från ca mitten av april till slutet av oktober. Vid sidan om den stora vändplanen finns en mysig grillplats med vindskydd. På fastigheten finns även en förråds byggnad, stor vändplan, nära till badmöjligheter i tjärn som har badbrygga. Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare då stugorna idag har hyresgäst.

Visar alla 14