Grönfinksvägen 25

Farsta, Huddinge kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
33 m²
Tomtarea
2 664 m²
Byggår
1963

Fritidshus med stor tomt i populära Vidja. Huvudhuset är på 33 kvm och på tomten står även en gäststuga och förråd. Finns inget vatten eller avlopp inkopplat men kommunalt v/a är beräknat till ca 2027. Perfekt för dig som vill ha ett sommarhus eller vill bygga ditt eget. Möjlighet till snabb affär!
Vidja är ett lugnt fritidshusområde som nu omvandlas till permanentboende. Förutom fin natur och Ringsättrabadet vid Orlången på 10 minuters promenadavstånd så finns Ågesta Golfklubb och Ågesta Ridhus i närheten. Bra kommunikationer finns med buss 833 till pendeltåg och tunnelbana vid Farsta Strand/Farsta C. Skolbuss finns också. Affärer vid Farsta Strand och Farsta Centrum.

Vad kommer man få bygga enligt detaljplan?
Högst en huvudbyggnad. Huvudbyggnad i två våningar får byggas med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad i en våning får byggas med högst 150 kvm BYA. Komplementbyggnader får sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får ha högst 40 kvm bruttoarea (BTA). Alternativt får den mindre bostaden inrymmas i befintligt fritidshus som har en högsta BYA och BTA om 50 kvm. Se mer i bifoga detaljplan.

Gatukostnadsersättning och kostnad för kommunalt v/a tillkommer.

Säljs med friskrivningsklausul, hör av dig till ansvarig mäklare för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Jens Berg

Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Jens Berg, Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
+46738366332