Svärdsjövägen 433

Hagmuren, Sandvikens kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
32 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
1 551 m²
Byggår
2006

Fritidshus på stor rogivande tomt omfamnad av naturen! Här kan du koppla av och njuta under årets alla årstider. Storstugan har en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och entré med vacker ekparkett på golvet. Utrymmena värms främst av den nya luft-luft-värmepumpen och av braskamin. Badrum finns med bekvämligheter som dusch och wc sommartid. Stugan ger idag plats för ett sovrum med garderober men på tomten finns gäststuga vilken rymmer ca 3 extra bäddar samt att här finns egen kokvrå med minispis, fläkt och kyl. Perfekt under semesterveckor där familj och vänner önskar göra dig sällskap på denna fridfulla plats.
Mellan trädstammarna glittrar Småsjöarnas vattenspegel men när du önskar ta ett svalkande dopp tar du dig förslagsvis med en kort cykeltur till Stensjön med sin badplats.
På tomten finner du även redskapsbod i anslutning till stugan, friggebod samt utedass.

Härifrån har du ca 30 min bilresa till Kungsbergets anläggning för vinter- och sommarsport i backarna samt att du på ca 15 min når Lumshedens camping med badplats såväl som Kungsgården för matvaruinköpen, eller 30 min till Sandvikens större shopping utbud.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sandviken

Kontakta mäklaren

Patricia Lüdke

SkandiaMäklarna Sandviken
Mäklare Patricia Lüdke, SkandiaMäklarna Sandviken
070-694 00 52