Kommande

Hökviken 191

Hökviken, Falun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
31 m²
Tomtarea
2 545 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
5 966 kr/år
Kommande

DRÖMMER DU OM ETT FRITIDSHUS MED EN FANTASTISK SJÖTOMT, då kan du sluta leta nu!

Här erbjuds en lummig och insynsskyddad tomt med egen badplats. Det bästa med fastigheten är den takade altanen med utsikt över vackra Varpan!

Fastigheten erbjuder ett välplanerat kök med bra skåpförvaring, vedspis, spisplattor, ugn, kyl, micro samt diskho. Innanför köket finns ett rum med utrymme för matplats samt en våningssäng. Allrummet rymmer soffa, matplats och en extra säng om så önskas. Här finns en öppen spis.

På tomten finns en mycket användbar förrådslänga med vedbod, förråd och dass, lekstuga, carport samt en med presenning övertäckt grusplan som t ex kan användas till minitennis eller badminton. Planen har nätstolpar, men saknar spellinjer.

Här trivs du som vill komma bort från allt som har med stress att göra. Tänk att få sitta och njuta av solnedgången en varm sommarkväll på altanen med sjön precis framför huset!

Här bor du med direkt närhet till bad, fiske och båtliv. Här finns naturen in på knuten som erbjuder fina vandringsleder upp på Jungfruberget som leder bort mot bland annat Lugnet samtidigt som du har cykelavstånd till Faluns centrum.

Detta läge är något utöver det vanliga och måste upplevas på plats!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Monica Sahlin 070-314 16 40 för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falun

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.