Huså Sveavägen 21B

Huså, Åre kommun Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
992 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
31 047 kr/år

Varmt välkommen till detta helt nybyggda fritidshus med ett högt och fint läge i den vackra fjällbyn Huså.
Här vid Åreskutans fot, mitt i den Jämtländska fjällvärlden, bor du med Kallsjön i blickfånget och Gruvbacken, Huså´s egen skidanläggning med 6 pistade nedfarter samt ett stort offpist område, bara några stavtag från fastigheten.

Efter en dag på fjället är allrummet stugans självklara samlingsplats, här är det öppet upp i nock och stora panoramafönster släpper in ljuset och bjuder på en makalös utsikt mot Kallsjön. Självklart finns här en braskamin att mysa vid och avhandla dagens äventyr. Allrum, kök och matplatsen, allt samsas i en öppen social planlösning.
På entréplanet finns ett sovrum samt ett helkaklat badrum. En trappa upp på loftet finns utrymme för förvaring eller extra sovplatser.

För släkten och vänner på besök eller familjen med tonåring finns gäststugan på gården som bjuder på två sovrum, kök med matplats samt badrum. Perfekt när man blir många.

Huså erbjuder ett naturnära boende som är ett paradis om du älskar allt med natur, svamp, bär, skidor, skoter, fiske, cykel, vandring och löpning.

Kontakta mäklaren för visning av ditt nya vinterparadis!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

Kontakta mäklaren

Monica Norberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
Mäklare Monica Norberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
0702-536060