Mäklare Monica Norberg

Monica Norberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Edsåsen 3:141, Edsåsdalen, Åre kommun

Edsåsen 3:141

Tomt
Edsåsdalen, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

1 200 000 kr

729 m² tomt

Varmt välkommen till Edsåsen i södra Årefjällen och denna unika möjlighet att förvärva en hörntomt för byggandet av ditt alldeles egna drömboende. Tomten ligger på södersluttning med utsikt mot Välliste. Det här är ett fantastiskt fjällnära boende med skoterleder, fina fiskevatten och härliga skid- och vandrings -leder i närområdet. 6 min med bil västerut tar dig till Edsåsdalen med hotell, restaurang, preparerade elljusspår för längdåkning och skidbackar. 5 min med bil i andra riktningen tar dig till Undersåker, där ICA butik, förskola, skola (f-6) samt tågstations finns. Gemensamhetsanläggning för avlopp och väg är upprättat. Kommunalt vatten finns framdraget till tomtgräns. Anslutningskostnaden för vatten är enligt 2023-års taxa för att ansluta ett enfamiljshus till kommunalt vatten 95 703 kr inklusive moms. Fiber finns i området men ej anslutet. Anslutningskostnaden för el är ca 36 000 kr. Kostnad för gemensamhetsanläggning avlopp och väg förväntas bli ca 5 000kr/år. Största byggnadsarea är 150kvm och max en lägenhet. Se vidare information i bilagd detaljplan under fliken "Dokument". Varmt välkommen till ditt framtida boende med hela fjällvärlden precis utanför knuten.

Lingonstigen 12, Järpen, Åre kommun

Lingonstigen 12

Lägenhet
Järpen, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

545 000 kr

65,9 m²

2 rum

2 533 kr/mån
8 270 kr/m²

Varmt välkommen till Lingonstigen 12 och denna fritidsbostad belägen på återvändsgata med skogen som granne och gångavstånd till allt i Järpen. Bostaden har en rymlig hall med gott om garderober, ett stort sovrum, fullt utrustat kök med matplats och badrum med badkar. I vardagsrummet är det utgång till altan med ett härligt sydostläge. Altanen rymmer både matplats och loungedel om så önskas. Bostaden har tillgång till ägarförråd på samma våningsplan samt en för föreningen gemensam tvättstuga. Här erbjuds du ett boende centralt i Järpen med gångavstånd till butiker, service, buss och tågförbindelser samt motionsspår/elljusspår och skoterled. Ca 25 minuter med bil tar dig till Åre alternativt de södra Årefjällen med bla Ottsjö, Edsåsdalen och Trillevallen. Bostaden säljs möblerad. Kontakta mäklaren för en personlig visning!

 • Uteplats
Björnen Ekorren 7, Åre - Björnen, Åre kommun

Björnen Ekorren 7

Lägenhet
Åre - Björnen, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

1 650 000 kr

19 m²

1 rum

1 692 kr/mån
86 842 kr/m²

Välkommen in i denna välplanerade och kvadratsmarta bostad belägen centralt i Åre Björnen med skidbacken och Åre XC Arena några stavtag från bostaden. Denna fräscha etta erbjuder allt du behöver för en smidig fjällvistelse. Allrum med soffa och våningssäng, genomgångskök med matplats för 2-4 personer, hall med förvaring och badrum med dusch. I fastigheten finns även gemensam relax med bastu, tvättstuga och skidförråd. I avgiften ingår bredband, tv, el, vatten och värme. Ett perfekt fjällboende med naturen och äventyren precis utanför knuten. Kontakta mäklaren för en personlig visning.

 • Plus
Lillfjällsvägen 9E, Åre - Sadeln, Åre kommun

Lillfjällsvägen 9E

Lägenhet
Åre - Sadeln, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

4 650 000 kr

76 m²

3 rum

4 499 kr/mån
61 184 kr/m²

På Lillfjällsvägen 9E hittar ni denna optimalt planerade hörnlägenhet med ett fint privat läge i attraktiva Sadelbyn. Här bor ni med ski in ski out till Fröåsvängen som tar dig ner till Sadelexpressen och vidare ut i hela Åres skidsystem. Bostaden har entré med uteplats i härligt söderläge där du kan njuta av utsikt mot Renfjället och Åresjön. Riktigt klara dagar bjuds du en vidsträckt utsikt även mot bla Välliste och Lunndörrsfjällen. Bostaden har en välkomnande och välplanerad hall. Allrum och kök är i en öppen social planlösning med braskaminen som den självklara samlingspunkten efter en dag i skidbacken. I bakkant av allrummet finns en alkov som passar utmärkt till gästrum samt en separat gästtoalett. Bostadens två sovrum ligger i fil från entréhallen och i anslutning till sovrum och entré finns det helkaklade badrummet med bastu och tvättmaskin. Här bor man på en underbar plats med backe, skidspår, cykelleder, natur och allt vad Åre har att erbjuda, året runt, precis utanför knuten. Välkommen att förverkliga dina drömmar om en egen bostad i fjällen.

 • Plus
 • Uteplats
Tegebäcksvägen 3D, Åre - Tegefjäll, Åre kommun

Tegebäcksvägen 3D

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

3 150 000 kr

70 m²

4 rum

3 658 kr/mån
45 000 kr/m²

Varmt välkommen till Nyvallen och denna kvadratsmarta bostad med rejält förråd i anslutning till entrén. Här bor du med gångavstånd till Tegeliften, skidbuss in till Åre och gångavstånd till sköna kalla bad i Tegeforsen. Bostaden har en trivsam entré med förråd mitt emot ytterdörren, tre sovrum, social öppen planlösning mellan allrum och kök, härifrån finns utgång till härlig uteplats i söder med utsikt mot Renfjället. Bostaden har ett fräscht helkaklat badrum med bastu och tvättmaskin och i anslutning till entréhallen finns en praktisk klädkammare. Bostaden har smakfulla materialval och det finns golvvärme i alla rum. Den här bostaden passar lika bra för fritidsboende som permanentboende. Länsbussen har hållplats i anslutning till området. I närliggande Duved finns vår nyrenoverade skola för klasserna F-9, fotbollsplan, elljusspår och Åre Sportcenter med paddel, tennis och gym. Bostaden säljs med möbler. Kika in på den digitala 3D visningen i länken ovan och kontakta mäklaren för att boka en personlig visning. Välkommen till ditt nya boende i attraktiva Tegefjäll!

 • Plus
 • Uteplats
Kyrkängesvägen 3H, Åre - Tegefjäll, Åre kommun

Kyrkängesvägen 3H

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

3 600 000 kr

77 m²

4 rum

4 194 kr/mån
46 753 kr/m²

Varmt välkommen till Kyrkängesvägen 3H och denna ombonade och trevliga gavellägenhet som bjuder på härligt ljusinsläpp, utsikt mot Renfjället, balkong i söderläge och gångavstånd till skidliften i MiniTege som tar er upp i Tegefjälls och Duveds skidsystem. I närområdet finns också busshållplats som går in till Åre och Duved flera gånger om dagen. Bostaden är smakfullt inredd och med den genomtänkta planlösningen är detta en bostad som passar lika bra till fritidsboende som permanent. Allrummet är den centrala mittpunkten i bostaden och inbjuder till umgänge i den öppna sociala planlösning. Det stilrena Ballingslöv köket är en dröm för varje matlagare som älskar långa middagar med nära och kära. Tre rymliga sovrum, helkaklat badrum med bastu samt separat gästtoalett är allt man behöver för att trivas. Goda förvaringsmöjligheter med klädkammare i det ena sovrummet och ett rymligt förråd i direkt anslutning till entrén. Det är genomgående golvvärme via bergvärme i hela lägenheten. Lägenheten säljs omöblerad och är fri från uthyrningsavtal! Kontakta mäklaren för en personlig visning!

 • Plus
 • Balkong
Högåsstigen 21A, lgh 1102, Åre - Sadeln, Åre kommun

Högåsstigen 21A, lgh 1102

Lägenhet
Åre - Sadeln, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

5 500 000 kr

75 m²

4 rum

4 227 kr/mån
73 333 kr/m²

Helt nytt med fantastiskt läge i attraktiva Sadelbyn! På Högåsstigen 21A, med Hermelinbacken och Fröåsvängen rakt utanför fönstret, hittar ni denna helt nya, välutrustade och välplanerade 4:a med balkong i härligt söderläge. Lägenheten har optimalt läge med fri utsikt mot Renfjället och Åresjön, Ski-in Ski-out, vandringsleder rakt utanför dörren samt promenadavstånd till Björnens längdspår och restauranger. Den här bostaden erbjuder allt för en njutbar vistelse i fjällen, oavsett årstid. Den öppna, ljusa planlösningen mellan kök och allrum gör lägenheten perfekt för socialt umgänge och sköna stunder vid braskaminen. Tre sovrum och dubbla badrum där det ena är utrustat med bastu och tvättmaskin. Genomgående fina och kvalitativa materialval med bla golv i parkett och klinker, vackra dörrar i ek samt kök och garderobslösningar från Marbodal. Genomgående golvvärme i hela bostaden. Bergvärme borgar för bra driftskostnader och värmen ingår i avgiften. Bredband är beställt och kan installeras mot en fast kostnad om 5000kr. Bostaden är idag fri från uthyrningsavtal men det finns möjlighet till goda hyresintäkter vid uthyrning om så önskas. Bostaden har ett eget skidförråd med låsbar ägardel som är placerat utvändigt i markplan samt ett lägenhetsförråd i gemensam fristående byggnad. Till bostaden hör också en p-plats med el-laddare. Backarna kring Sadeln är populära carvingbackar och här finns även Hermelinbacken som är utmärkt för barn och nybörjare. Enkel access till hela Åres skidsystem och till Björnens längdspårcentral samt flera XC- leder för alla cykelintresserade. Detta är helt enkelt ett fantastiskt läge året om! Varmt välkommen att bli den första att flytta in i detta drömboende! Tillträde möjligt från 2023-01-27!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vålådalsvägen 37, Undersåker, Åre kommun
Vålådalsvägen 37, Undersåker, Åre kommun, bild 2
Vålådalsvägen 37, Undersåker, Åre kommun, bild 3

Vålådalsvägen 37

Tomt
Undersåker, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

795 000 kr

1 525 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar i vackra Undersåker. En tomt med utsikt över både Edsåsen som Välliste. Ett fint läge med bara en km till Undersåkers centrum, där tågstation, ICA-butik, restauranger och förskola samt skola (F-6) finns. Behöver du pendla med tåget både västerut och österut så finns även detta på cykelavstånd från denna tomt. Storleken på tomten är 1525 kvm och ligger i anslutning till Vålådalsvägen. Servitut finns gällande utfartsväg. Fastigheten ligger inte inom detaljplanelagt område varför detaljplan saknas och bygglov söks hos Åre Kommun. Säljaren har tagit fram ett fantastiskt hus på 205 kvm som är godkänt hos Åre kommun men som har utgått i tid så nytt behövs att sökas. Ritningar finns för den nyfikna köparen. Säljaren har också haft kontakt med Miljöavdelningen i Åre kommun gällande ett minireningsverk för upp till 12 personer. Dock har det inte fullföljts eftersom tomten nu ska säljas vidare. Strandskydd har funnits på denna tomt men är nu upphävt. Möjlighet finns att ansluta till gemensamhetsanläggning för vatten och avlopp som delas med 3 andra fastigheter. Ett annat alternativ som säljaren har tagit fram och varit i kontakt med kommunen är för ett minireningsverk för upp till 2 fastigheter / 12 personer.

 • Premium
Vålådalsvägen 35, Undersåker, Åre kommun

Vålådalsvägen 35

Tomt
Undersåker, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

695 000 kr

3 266 m² tomt

Nu förmedlar vi en tomt strax utanför Undersåker med utsikt över Edsåsen och Välliste. Perfekt läge nära naturen, skidåkning, skoterleder, vandringsleder och fiske. Tomten bredvid på 1525 kvm är även denna till salu utifall du önskar att bygga två fastigheter där den stora familjen ryms. Det är ett lagom cykelavstånd om ca 1 km in till Undersåkers centrum, där tågstation, ICA-butik, restauranger och förskola samt skola (F-6) finns. Här finns goda pendlingsmöjligheter både västerut och österut. Tomten är på 3 266 kvm och ligger i anslutning till Vålådalsvägen. Servitut finns gällande utfartsväg. Fastigheten ligger inte inom detaljplanelagt område varför detaljplan saknas och bygglov söks hos Åre Kommun. Det har funnits ett strandskydd på men har nu hävts. Möjlighet finns att ansluta till gemensamhetsanläggning för vatten och avlopp som delas med 3 andra fastigheter. Ett annat alternativ som säljaren har påbörjat med Åre kommun är att bygga ett minireningsverk för 1-2 fastigheter med en kapacitet för 12 personer. Dock behöver man göra en ny ansökan som blivande ägare.

Visar alla 9