Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Monica Norberg

Monica Norberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Källvägen 13, Åre By, Åre kommun
 • Fre 12 jul kl 16:00

Källvägen 13

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 200 000 kr
81 m²
3 rum
vån -1
4 915 kr/mån
39 506 kr/m²

Här i välskötta föreningen Totten i Åre bor du med gångavstånd till Åre Torg och allt som denna sprudlande by kan erbjuda. Bostaden är en trivsam och fräsch 3:a med utsikt mot Åresjön och Renfjället. Mysig balkong i öster där du kan njuta av utsikten och avnjuta en kopp kaffe i morgonsolen. Två sovrum samt en rejäl klädkammare som för den som önskar även kan nyttjas till sovalkov. Helkaklat badrum utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör en garageplats samt ett lägenhetsförråd. I föreningen Totten i Åre finns möjligheten att nyttja två tvättstugor, gästlägenhet, gästparkering, grillplats och lekplats. Föreningen är välskött och stabil. I avgiften ingår värme, kallvatten och basutbudet av digitala TV-kanaler, parkering och källarförråd. Varmt välkommen till ett boende för dig som vill ha närhet till det mesta av Åredalens fantastiska miljö!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Romo Trädgård 491, Undersåker, Åre kommun

Romo Trädgård 491

Fritidshus
Undersåker, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 250 000 kr
41 + 40 m²
4 rum
806 m² tomt

Varmt välkommen till detta charmiga torp med lantligt läge. Det här är boendet för dig där hjärtat klappar lite extra för trägolv, träpanel i taket, vedspis och att mötas av snickarglädjen på farstukvisten. I husets entréplan finns storstugan med kök, allt i öppen planlösning, badrum samt ett sovrum. En trappa upp finns två sovrum samt toalett med tvättmaskin. Fastigheten ligger ca 15 minuter med bil från Trillevallens skidanläggning och du har ungefär lika lång restid in till centrala Åre. I närliggande Undersåker finns tågstation, ICA-butik, restaurang, förskola samt skola (F-6). Goda pendlingsmöjligheter både västerut och österut. Kontakta mäklaren för att boka tid för visning.

Tegefjäll Nedre Alpen 10C, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Nedre Alpen 10C

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 550 000 kr
54 m²
4 rum
vån 1/3
2 970 kr/mån
47 222 kr/m²

Varmt välkommen till snöparadiset Tegefjäll och denna välplanerade 4:a med bekvämt pjäxavstånd till Tegeliften och skidbussen vid Tegetornet. Bostaden har en välkomnande entré, ombonat allrum med en öppen social planlösning med köket, tre stycken sovrum samt badrum med bastu. Självklart finns braskamin att mysa vid i allrummet efter en dag i skidbacken och en altan i härligt söderläge, perfekt för afterski i vårsolen. Till bostaden hör en parkeringsplats och i anslutning till entrén finns skidförråd. Bostaden säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Kontakta mäklaren för visning!

 • Plus
 • Balkong
Kallströmsväg 29, lgh 1102, Åre By, Åre kommun

Kallströmsväg 29, lgh 1102

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
5 300 000 kr
63 m²
4 rum
vån 4/9
2 575 kr/mån
84 127 kr/m²

Letar du en bostad med hög standard, pjäxavstånd till VM 8:an och inglasad balkong med fantastisk utsikt över Åredalen Då har du hittat rätt på Kallströmsväg 29 och denna underbara bostad med balkong både i öster och söder. Denna bostad erbjuder allrum och kök i en öppen social planlösning med kök från Ballingslöv och ett fint ljusinsläpp. Bostaden har också 3 välplanerade rum och ett helkaklat badrum med bastu och kombitvättmaskin. Till bostaden finns ett lägenhetsförråd och ett skidförråd. Bostaden har genomgående golvvärme. Bostaden är fri från uthyrningsavtal så du kan nyttja bostaden som du vill direkt vid inflyttning. I föreningen finns garage, carport & p-plats till vilket det är separat kö och hyresavtal tecknas via AGO i Åre. Denna kompletta bostad har allt man önskar för en förstklassig vistelse i fjällen och är helt perfekt för dig som älskar att stå på skidor. Här kan du njuta av allt som Åre, Skandinaviens största skidort, har att erbjuda. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kyrkängesvägen 1G, Åre - Tegefjäll, Åre kommun

Kyrkängesvägen 1G

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 100 000 kr
77 m²
4 rum
vån 3/3
5 033 kr/mån
40 260 kr/m²

Varmt välkommen till Ängsvallen och denna trivsamma gavellägenhet högst upp i huset med en genomtänkt planlösningen som passar lika bra till fritidsboende som permanent. Här bor du på bekvämt avstånd till Tegeliften som tar dig upp i Tegefjäll och vidare ut i Duveds skidsystem. I närområdet finns också hållplats för buss som går in till Åre och Duved flera gånger om dagen. Bostaden har ett fint ljusinsläpp, genomgående golvvärme, utsikt mot både Åreskutan och Renfjället, balkong i söderläge och en öppen social planlösning i bostadens centrala mittpunkt allrummet. Det välplanerade och stilrena köket i grått från Ballingslöv inbjuder till umgänge och långa middagar med nära och kära. Bostaden har genomgående smakfulla materialval och en generös takhöjd, tre rymliga sovrum varav ett med klädkammare, helkaklat badrum med bastu samt separat gästtoalett. Goda förvaringsmöjligheter med det rymliga förrådet som finns i direkt anslutning till entrén. Extra förvaring finns också i förråd på balkongen. Den här bostaden har allt man behöver för att trivas! Välkommen att boka visning!

 • Balkong
Högåsstigen 9F, LGH 2, Åre - Sadeln, Åre kommun

Högåsstigen 9F, LGH 2

Lägenhet
Åre - Sadeln, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
4 995 000 kr
76 m²
4 rum
vån 1/3
4 023 kr/mån
65 724 kr/m²

Varmt välkommen till Högåsstigen 9F och denna välplanerade fjällbostad. Här bor ni med ski in ski out till Fröåsvängen som tar dig ner till Sadelexpressen och vidare ut i hela Åres skidsystem. Området erbjuder underbar natur med både cykelleder och vandringsleder precis utanför knuten. Bostaden har entré med uteplats i härligt söderläge. Väl inne i den rymliga entréhallen finner du två sovrum till höger, rakt fram i entrén finns det helkaklade badrummet med bastu och tvättmaskin. Till vänster från entrén öppnar allrummet upp sig. Här är det en öppen social planlösning med köket och braskaminen blir den självklara samlingspunkten efter en dag i skidbacken. I bakkant av allrummet finns en alkov som passar utmärkt till gästrum samt en separat gästtoalett. Bostaden har genomgående fina och genomtänkta materialval i en sober färgsättning. Touchdimmer finns i entré, allrum och sovrum. Skidförråd finns i anslutning till bostaden med låsbar ägardel längst in i förrådet samt ytterligare ett separat ägarförråd i en fristående byggnad. Tillgång till p-plats med motorvärmare samt möjlighet att köra bilen fram till ytterdörren för i och ur lastning. Bostaden är på uthyrningsavtal med AGO under säsongen 2023/2024, vecka 9 och påsk vecka 13 är undantagna som ägarveckor. Lägenheten säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Kontakta mäklaren för att boka tid för visning.

 • Plus
 • Uteplats
Ånn Ånnvägen 54, Ånn, Åre kommun

Ånn Ånnvägen 54

Villa
Ånn, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 000 000 kr
200 + 74 m²
13 rum
6 188 m² tomt

Varmt välkommen till Ånn och denna spännande fastighet med ett hus i 3 plan. En gång i tiden var detta pensionat Rengården, numera nyttjas fastigheten till fritidsbostad. Huset innehåller 4 separata bostäder. Här finns alltså gott om plats för den stora familjen, släkten eller kompisgänget. Ett perfekt boende för dig som vill nyttja en del av huset själv och även kunna hyra ut. Fastigheten är centralt placerad i Ånn med gångavstånd till Ånn tågstation. På fastigheten finns också ett härbre, en jordkällare och vedbod. I husets entréplan finns gemensam tvättstuga samt en bostad med allrum och kök i öppen planlösning, två sovrum samt badrum med bastu. En trappa upp finns två separata bostäder om vardera med allrum, ett litet kök, två sovrum samt badrum med bastu. I husets översta våningsplan finns ytterligare en bostad, här är det allrum och kök, tre sovrum samt badrum. Ånn är en liten by i Väst Jämtland som ligger mellan Åre och Storlien. Här finns storslagen natur i alla väderstreck och Ånn är framförallt känd för sitt rika fågelliv och många mil skoterleder. I närområdet finns många platser att upptäcka, åk till Storulvån och vandra den klassiska Jämtlandstriangeln, åk slalom i närbelägna skidanläggningarna i Storlien, Duved eller Åre. Fiska, bada eller åk långfärdsskridskor på Ånnsjön eller bara njut av naturen och skogens skafferi av svamp och bär. Fastigheten säljs delvis med möbler och inventarier. Välkommen till en fastighet med möjligheter. Kontakta mäklaren för visning.

Tegebäcksvägen 7H, Åre - Tegefjäll, Åre kommun

Tegebäcksvägen 7H

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 800 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1/2
5 387 kr/mån
40 000 kr/m²

Välplanerad bostad om 70 kvadrat med allrum och kök i öppen social planlösning, tre sovrum, badrum med bastu och separat gästtoalett samt uteplats i härligt söderläge. Lägenheten har genomgående golvvärme och ett stort förråd i anslutning till entrén. I brf Nyvallen 1 bor du på bekvämt gångavstånd till busshållplats som tar dig till Duved alternativt Åre samt har "walk out och ski in" till skidliften i MiniTege och Tegeliften som tar dig vidare ut i Tegefjäll och Duveds skidsystem. Den här bostaden har ett perfekt läge för barnfamiljen. Bredvid lägenheten finns ett litet "torg" som bjuder in till lek med uppsikt från köket. Kvällssolen värmer kortsidan av huset under vår, sommar och höst. Möjlighet till goda hyresintäkter finns vid uthyrning. Nuvarande ägare har hyrt ut bostaden via AirBnB. Lägenheten är dock fri från uthyrningsavtal och lämpar sig både som permanent- och fritidsboende. Till bostaden hör en parkeringsplats med motorvärmare och helt ny elbils laddare. Varmt välkommen att boka en tid för visning!

 • Uteplats
Kyrkängesvägen 3M, Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Kyrkängesvägen 3M, Åre - Tegefjäll, Åre kommun, bild 2
Kyrkängesvägen 3M, Åre - Tegefjäll, Åre kommun, bild 3

Kyrkängesvägen 3M

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 200 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
2 680 kr/mån
53 659 kr/m²

Varmt välkommen till trivsamma Ängsvallen och denna kvadratsmarta och toppfräscha 2:a. Här bor du på gångavstånd till skidåkningen i Tegefjäll som är sammanlänkat med Duveds skidsystem. Bostaden erbjuder en praktisk och välkomnande hall, helkaklat badrum, socialt allrum med vardagsrumsdel och kök i öppen planlösning. Fint ljusinsläpp från fönsterpartiet mot söder. I bakkant av bostaden finns sovrummet som har garderober för förvaring samt en angränsande klädkammare. I bostaden är det genomgående golvvärme. I anslutning till entrén finns uteplats och skidförråd. Till bostaden hör också ett mindre varmförråd. Detta är boendet som passar utmärkt för både permanent och fritidsboende. I närområdet finns hållplats för länsbussen som går till Åre och Duved flera gånger om dagen och från bostaden har du gångavstånd till sköna kalla bad i Tegeforsen. I närliggande Duved finns vår nyrenoverade skola för klasserna F-9, fotbollsplan, elljusspår och Åre Sportcenter med paddel, tennis och gym. Lägenheten säljs möblerad och är fri från uthyrningsavtal. Välkommen till det perfekta boendet för paret eller dig som söker din första egna lya.

 • Premium
 • Uteplats
Trillevallen 364, Trillevallen, Åre kommun
Trillevallen 364, Trillevallen, Åre kommun, bild 2
Trillevallen 364, Trillevallen, Åre kommun, bild 3

Trillevallen 364

Fritidshus
Trillevallen, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
5 400 000 kr
129,4 m²
4 rum
686 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera denna exklusiva och nyproducerade bostad vid foten av Välliste som bjuder på väl genomtänkta och påkostade materialval. En optimalt planerad bostad med det där lilla extra som skapar en unik boendemiljö med detta attraktiva läge. I husets entréplan finns allrum och kök i en öppen social planlösning. Från allrum och köksdel leder altandörr ut till altanen som går i vinkel runt huset. Härifrån bjuds du på utsikt över fjällen. På entréplan finns också två sovrum, förrådsutrymme samt lyxigt och smakfullt inrett badrum med bastu. Genomgående golvvärme på entréplan. En trappa upp finns ett stort rum som kan nyttjas till sovrum, allrum eller om man önskar dela av för att göra sovrum separat. På detta våningsplan finns en separat toalett. Trillevallen, som är en del av de Södra Årefjällen, erbjuder genuina naturupplevelser med 12-mils preparerade tur- och längdspår, 8 liftar och 21 nedfarter. Från fastigheten har du pjäxavstånd till skidbackarna och på gångavstånd finns också Trillevallens högfjällshotell och för skoterintresserade finns skoterleder i närområdet. Sommartid hittar du otaliga vandringsleder precis utanför knuten. Tågstation, ICA butik och skola (F-6) hittar du i närliggande Undersåker. Allt man önskar och behöver finns här för dig som önskar en komplett bostad i fjällen. Välkommen att bli först att flytta in i ditt nya fjällboende!

 • Premium

Visar alla 10