Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Monica Norberg

Monica Norberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Högåsstigen 21G, lgh 1202 (lgh 38), Åre - Sadeln, Åre kommun
  • Sön 31 mar kl 13:00
Högåsstigen 21G, lgh 1202 (lgh 38), Åre - Sadeln, Åre kommun, bild 2
Högåsstigen 21G, lgh 1202 (lgh 38), Åre - Sadeln, Åre kommun, bild 3

Högåsstigen 21G, lgh 1202 (lgh 38)

Lägenhet
Åre - Sadeln, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
5 595 000 kr
75 m²
4 rum
vån 3/4
4 376 kr/mån
74 600 kr/m²

Varmt välkommen till Sadelbyn 7, med förstklassig utsikt mot Renfjället och omgiven av två skidbackar, finns denna exklusiva, yteffektiva hörnlägenhet med fönster i två väderstreck och optimalt planerad med påkostade materialval, platsbyggda sängar och förvaringslösningar av lokala snickeriföretaget Joinery. Totalt 8 bäddar skapar möjligheten att ha vänner med eller om två familjer önskar dela. SE FILMEN och välkommen till en plats att älska! Denna kompletta bostad har allt man önskar för en förstklassig vistelse i fjällen. Bostadens ypperliga läge med ski in/ski out till både Fröåsvängen och Hermelinliften tar dig lätt vidare ut i hela Åres skidsystem både österut mot Björnen och västerut mot centrala Åre. Kanske dagen lockar med ett besök på Åreskutan och ett långt åk ner mot VM:8:an eller härliga svängar offpist på baksidan för att ta dig direkt tillbaka till Sadelbyn genom ett härligt fjälläventyr i en magisk fjällnatur. Bostadens hjärta är allrummet med den öppna sociala planlösningen som inbjuder till mys framför brasan och långa härliga middagar med familj och vänner. Köket från Marbodal har all maskinell utrustning som familjens matlagare önskar och behöver. Här i allrummet är det ombonat med träpanel på väggarna och utsikten bjuder på panoramavy mot Renfjället och kringliggande, levande skidbackar. Här skapas ro i själ och pepp inför nästa skiddag när man från fönstren ser pistmaskinen preparera och lysa upp backarna. Från allrummet når man balkongen och här sitter man kanske under påsken och njuter av den varma eftermiddagssolen efter en lång och härlig dag i backen. Kanske sommartid njuta av kvällssolen fram till cirka 21.00 efter lite fiske, cykel, klättring eller vandring. Plats finns för mat- och loungegrupp. Bostaden har tre välplanerade sovrum med platsbyggda sängar och förvaring, dubbla badrum med golvvärme, dusch, wc, handdukstork och handfat med kommod. Det ena badrummet är även utrustat med kombinerat tvättmaskin/torktumlare och bastu med härlig utsikt mot Renfjället. I markplan finns skidförråd med låsbar ägardel innanför samt i en fristående byggnad finns ytterligare ett ägarförråd med galler, på cirka 3 kvm, som hör till bostaden. Till bostaden hör också en egen uppmärkt parkeringsplats som är utrustad med elbilsladdare. Från 7/4 är bostaden fri från uthyrningsavtal. För den som önskar finns möjlighet till goda hyresintäkter vid uthyrning. Samtliga möbler kan överlåtas separat om så önskas. Sadelbyn har ett attraktivt läge både sommar och vinter, här finns något för alla åldrar med både skidåkning och cykel-/vandrings-leder precis utanför knuten. Varmt välkommen till ett drömboende med allt man kan önska sig och med kanske det bästa läget i hela Sadelbyn!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tegefjäll Alptoppen 14B, Åre - Tegefjäll, Åre kommun
  • Budgivning pågår

Tegefjäll Alptoppen 14B

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 850 000 kr
57 m²
4 rum
vån 2/2
2 323 kr/mån
50 000 kr/m²

I snöparadiset Tegefjäll hittar ni denna klassiska bostad med optimalt skidåkarläge precis intill Tegeliften. Bostaden är i mycket gott originalskick och erbjuder 57 välplanerade kvadrat fördelat på entréplan och loftplan. I entréplanet finns ett sovrum, allrum och kök i en öppen social planlösning med öppet upp i nock samt badrum med bastu och tvättpelare. På loftplanet finns ytterligare två sovrum. Från allrummet nås balkongen i härligt söderläge, en perfekt samlingsplats för en stund i eftermiddagssolen på vårkanten. Från balkongen är det utsikt mot skidbacken och i fonden tronar Renfjället. I anslutning till entrén finns ett utvändigt skidförråd. I föreningen finns gemensam vallabod med viss trädgårdsutrustning och grillplats med tak alldeles i anslutning till skidbacken. Bostaden säljs möblerad förutom personliga tillhörigheter. Bostaden har endast haft 1 ägare och är fri från uthyrningsavtal. Ett perfekt fjällboende för dig som vill njuta av friluftsliv och fjäll året om samt ett optimalt skidåkarläge med Tegeliften, Tegetornet och skidbuss till Åre bara några stavtag från bostaden. Välkommen på visning!

  • Balkong
Brattland 102, Undersåker, Åre kommun

Brattland 102

Tomt
Undersåker, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 795 000 kr
3 508 m² tomt

Mellan Undersåker och Såå hittar ni denna tomt om 3508 kvadratmeter. Fastigheten har enkel access till befintlig väg från E14 och ligger lite på en höjd och kan vid klart väder bjuda på en glimt av både Renfjället och Åreskutan. Längs med hela fastigheten finns en befintlig väg. Den här fastigheten lämpar sig ypperligt för dig med visioner - kanske förverkligar du ditt byggprojekt för villa, fritidshus eller någon form av verksamhet? Tomten är idag skogbeklädd med avverkningsmogen granskog. Vatten och avlopp saknas och fastigheten är ej ansluten till el. Säljaren har sökt och beviljats förhandsbesked på enbostadshus med garage på fastigheten, se mer information under dokument samt kontakta mäklaren för närmare information. Slutligt bygglov prövas från fall till fall då fastigheten är belägen utom planlagt område. Varmt välkommen att kontakta mäklaren med ditt intresse.

Högåsstigen 9D, LGH 10, Åre - Sadeln, Åre kommun
  • Tis 2 apr kl 14:30
Högåsstigen 9D, LGH 10, Åre - Sadeln, Åre kommun, bild 2
Högåsstigen 9D, LGH 10, Åre - Sadeln, Åre kommun, bild 3

Högåsstigen 9D, LGH 10

Lägenhet
Åre - Sadeln, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
7 200 000 kr
130 m²
6 rum
vån 3/3
6 763 kr/mån
55 385 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad i två plan och med ett fantastiskt läge nära backe, skidspår, cykelleder, vandring och natur. Här bor du med direkt anslutning till liftsystemet och Fröåsvängen, som tar dig ner till Sadelexpressen och vidare ut i hela Åres skidsystem. Bostaden välkomnar dig med en rymlig och välplanerad entré, allrum och kök i öppen social planlösning med öppet upp i nock , braskamin som skänker både mys och värme. Totalt fyra sovrum-två på entréplan och ytterligare två på det övre våningsplanet. Där finns också ett ytterligare allrum och badrum med bastu. Badrum med dusch och tvättmaskin finns i bostadens entréplan. Utvändigt i markplan finns skidförråd med låsbar ägardel längst in i förrådet samt i en fristående byggnad finns ytterligare ett separat ägarförråd. Tillgång till p-plats med motorvärmare. Bostaden har uthyrningsavtal med SkiStar, kontakta mäklaren för närmare information kring reserverade ägarveckor och uthyrning. Säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Ditt nya fjällboende hittar du här med alla bekvämligheter och närhet till allt vad Åre har att erbjuda, året runt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tegefjäll Nedre Alpen 10C, Tegefjäll, Åre kommun
  • Imorgon kl 14:15

Tegefjäll Nedre Alpen 10C

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 550 000 kr
54 m²
4 rum
vån 1/3
2 970 kr/mån
47 222 kr/m²

Varmt välkommen till snöparadiset Tegefjäll och denna välplanerade 4:a med bekvämt pjäxavstånd till Tegeliften och skidbussen vid Tegetornet. Bostaden har en välkomnande entré, ombonat allrum med en öppen social planlösning med köket, tre stycken sovrum samt badrum med bastu. Självklart finns braskamin att mysa vid i allrummet efter en dag i skidbacken och en altan i härligt söderläge, perfekt för afterski i vårsolen. Till bostaden hör en parkeringsplats och i anslutning till entrén finns skidförråd. Bostaden säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
  • Balkong
Kallströmsväg 29, lgh 1102, Åre By, Åre kommun
  • Imorgon kl 15:15

Kallströmsväg 29, lgh 1102

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
5 490 000 kr
63 m²
4 rum
vån 4/9
2 575 kr/mån
87 143 kr/m²

Letar du en bostad med hög standard, pjäxavstånd till VM 8:an och inglasad balkong med fantastisk utsikt över Åredalen? Då har du hittat rätt på Kallströmsväg 29 och denna underbara bostad med balkong både i öster och söder. Bostaden erbjuder allrum och kök i en öppen social planlösning med kök från Ballingslöv och ett fint ljusinsläpp. Bostaden har också 3 välplanerade rum och ett helkaklat badrum med bastu och kombitvättmaskin. Till bostaden finns ett lägenhetsförråd och ett skidförråd. Bostaden har genomgående golvvärme. Bostaden är fri från uthyrningsavtal så du kan nyttja bostaden som du vill direkt vid inflyttning. I föreningen finns garage, carport & p-plats till vilket det är separat kö och hyresavtal tecknas via AGO i Åre. Denna kompletta bostad har allt man önskar för en förstklassig vistelse i fjällen och är helt perfekt för dig som älskar att stå på skidor. Här kan du njuta av allt som Åre, Skandinaviens största skidort, har att erbjuda. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkängesvägen 1G, Åre - Tegefjäll, Åre kommun

Kyrkängesvägen 1G

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 100 000 kr
77 m²
4 rum
vån 3/3
5 033 kr/mån
40 260 kr/m²

Varmt välkommen till Ängsvallen och denna trivsamma gavellägenhet högst upp i huset med en genomtänkt planlösningen som passar lika bra till fritidsboende som permanent. Här bor du på bekvämt avstånd till Tegeliften som tar dig upp i Tegefjäll och vidare ut i Duveds skidsystem. I närområdet finns också hållplats för buss som går in till Åre och Duved flera gånger om dagen. Bostaden har ett fint ljusinsläpp, genomgående golvvärme, utsikt mot både Åreskutan och Renfjället, balkong i söderläge och en öppen social planlösning i bostadens centrala mittpunkt allrummet. Det välplanerade och stilrena köket i grått från Ballingslöv inbjuder till umgänge och långa middagar med nära och kära. Bostaden har genomgående smakfulla materialval och en generös takhöjd, tre rymliga sovrum varav ett med klädkammare, helkaklat badrum med bastu samt separat gästtoalett. Goda förvaringsmöjligheter med det rymliga förrådet som finns i direkt anslutning till entrén. Extra förvaring finns också i förråd på balkongen. Den här bostaden har allt man behöver för att trivas! Välkommen att boka visning!

  • Balkong
Högåsstigen 9F, LGH 2, Åre - Sadeln, Åre kommun

Högåsstigen 9F, LGH 2

Lägenhet
Åre - Sadeln, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
4 995 000 kr
76 m²
4 rum
vån 1/3
4 023 kr/mån
65 724 kr/m²

Varmt välkommen till Högåsstigen 9F och denna välplanerade fjällbostad. Här bor ni med ski in ski out till Fröåsvängen som tar dig ner till Sadelexpressen och vidare ut i hela Åres skidsystem. Området erbjuder underbar natur med både cykelleder och vandringsleder precis utanför knuten. Bostaden har entré med uteplats i härligt söderläge. Väl inne i den rymliga entréhallen finner du två sovrum till höger, rakt fram i entrén finns det helkaklade badrummet med bastu och tvättmaskin. Till vänster från entrén öppnar allrummet upp sig. Här är det en öppen social planlösning med köket och braskaminen blir den självklara samlingspunkten efter en dag i skidbacken. I bakkant av allrummet finns en alkov som passar utmärkt till gästrum samt en separat gästtoalett. Bostaden har genomgående fina och genomtänkta materialval i en sober färgsättning. Touchdimmer finns i entré, allrum och sovrum. Skidförråd finns i anslutning till bostaden med låsbar ägardel längst in i förrådet samt ytterligare ett separat ägarförråd i en fristående byggnad. Tillgång till p-plats med motorvärmare samt möjlighet att köra bilen fram till ytterdörren för i och ur lastning. Bostaden är på uthyrningsavtal med AGO under säsongen 2023/2024, vecka 9 och påsk vecka 13 är undantagna som ägarveckor. Lägenheten säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Kontakta mäklaren för att boka tid för visning.

  • Uteplats
Ånn Ånnvägen 54, Ånn, Åre kommun

Ånn Ånnvägen 54

Villa
Ånn, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 000 000 kr
200 + 74 m²
13 rum
6 188 m² tomt

Varmt välkommen till Ånn och denna spännande fastighet med ett hus i 3 plan. En gång i tiden var detta pensionat Rengården, numera nyttjas fastigheten till fritidsbostad. Huset innehåller 4 separata bostäder. Här finns alltså gott om plats för den stora familjen, släkten eller kompisgänget. Ett perfekt boende för dig som vill nyttja en del av huset själv och även kunna hyra ut. Fastigheten är centralt placerad i Ånn med gångavstånd till Ånn tågstation. På fastigheten finns också ett härbre, en jordkällare och vedbod. I husets entréplan finns gemensam tvättstuga samt en bostad med allrum och kök i öppen planlösning, två sovrum samt badrum med bastu. En trappa upp finns två separata bostäder om vardera med allrum, ett litet kök, två sovrum samt badrum med bastu. I husets översta våningsplan finns ytterligare en bostad, här är det allrum och kök, tre sovrum samt badrum. Ånn är en liten by i Väst Jämtland som ligger mellan Åre och Storlien. Här finns storslagen natur i alla väderstreck och Ånn är framförallt känd för sitt rika fågelliv och många mil skoterleder. I närområdet finns många platser att upptäcka, åk till Storulvån och vandra den klassiska Jämtlandstriangeln, åk slalom i närbelägna skidanläggningarna i Storlien, Duved eller Åre. Fiska, bada eller åk långfärdsskridskor på Ånnsjön eller bara njut av naturen och skogens skafferi av svamp och bär. Fastigheten säljs delvis med möbler och inventarier. Välkommen till en fastighet med möjligheter. Kontakta mäklaren för visning.

Tegebäcksvägen 7H, Åre - Tegefjäll, Åre kommun

Tegebäcksvägen 7H

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 800 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1/2
5 387 kr/mån
40 000 kr/m²

Välplanerad bostad om 70 kvadrat med allrum och kök i öppen social planlösning, tre sovrum, badrum med bastu och separat gästtoalett samt uteplats i härligt söderläge. Lägenheten har genomgående golvvärme och ett stort förråd i anslutning till entrén. I brf Nyvallen 1 bor du på bekvämt gångavstånd till busshållplats som tar dig till Duved alternativt Åre samt har "walk out och ski in" till skidliften i MiniTege och Tegeliften som tar dig vidare ut i Tegefjäll och Duveds skidsystem. Den här bostaden har ett perfekt läge för barnfamiljen. Bredvid lägenheten finns ett litet "torg" som bjuder in till lek med uppsikt från köket. Kvällssolen värmer kortsidan av huset under vår, sommar och höst. Möjlighet till goda hyresintäkter finns vid uthyrning. Nuvarande ägare har hyrt ut bostaden via AirBnB. Lägenheten är dock fri från uthyrningsavtal och lämpar sig både som permanent- och fritidsboende. Till bostaden hör en parkeringsplats med motorvärmare och helt ny elbils laddare. Varmt välkommen att boka en tid för visning!

  • Uteplats
Trillevallen 364, Trillevallen, Åre kommun
Trillevallen 364, Trillevallen, Åre kommun, bild 2
Trillevallen 364, Trillevallen, Åre kommun, bild 3

Trillevallen 364

Fritidshus
Trillevallen, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
5 400 000 kr
129,4 m²
4 rum
686 m² tomt

Nu har vi glädjen att presentera denna exklusiva och nyproducerade bostad vid foten av Välliste som bjuder på väl genomtänkta och påkostade materialval. En optimalt planerad bostad med det där lilla extra som skapar en unik boendemiljö med detta attraktiva läge. I husets entréplan finns allrum och kök i en öppen social planlösning. Från allrum och köksdel leder altandörr ut till altanen som går i vinkel runt huset. Härifrån bjuds du på utsikt över fjällen. På entréplan finns också två sovrum, förrådsutrymme samt lyxigt och smakfullt inrett badrum med bastu. Genomgående golvvärme på entréplan. En trappa upp finns ett stort rum som kan nyttjas till sovrum, allrum eller om man önskar dela av för att göra sovrum separat. På detta våningsplan finns en separat toalett. Trillevallen, som är en del av de Södra Årefjällen, erbjuder genuina naturupplevelser med 12-mils preparerade tur- och längdspår, 8 liftar och 21 nedfarter. Från fastigheten har du pjäxavstånd till skidbackarna och på gångavstånd finns också Trillevallens högfjällshotell och för skoterintresserade finns skoterleder i närområdet. Sommartid hittar du otaliga vandringsleder precis utanför knuten. Tågstation, ICA butik och skola (F-6) hittar du i närliggande Undersåker. Allt man önskar och behöver finns här för dig som önskar en komplett bostad i fjällen. Välkommen att bli först att flytta in i ditt nya fjällboende!

  • Premium
Edsåsen 3:141, Edsåsdalen, Åre kommun

Edsåsen 3:141

Tomt
Edsåsdalen, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 100 000 kr
729 m² tomt

Varmt välkommen till Edsåsen i södra Årefjällen och denna unika möjlighet att förvärva en hörntomt för byggandet av ditt alldeles egna drömboende. Tomten ligger på södersluttning med utsikt mot Välliste. Det här är ett fantastiskt fjällnära boende med skoterleder, fina fiskevatten och härliga skid- och vandrings -leder i närområdet. 6 min med bil västerut tar dig till Edsåsdalen med hotell, restaurang, preparerade elljusspår för längdåkning och skidbackar. 5 min med bil i andra riktningen tar dig till Undersåker, där ICA butik, förskola, skola (f-6) samt tågstations finns. Gemensamhetsanläggning för avlopp och väg är upprättat. Kommunalt vatten finns framdraget till tomtgräns. Anslutningskostnaden för vatten är enligt 2023-års taxa för att ansluta ett enfamiljshus till kommunalt vatten 95 703 kr inklusive moms. Fiber finns i området men ej anslutet. Anslutningskostnaden för el är ca 36 000 kr. Kostnad för gemensamhetsanläggning avlopp och väg förväntas bli ca 5 000kr/år. Största byggnadsarea är 150kvm och max en lägenhet. Se vidare information i bilagd detaljplan under fliken "Dokument". Varmt välkommen till ditt framtida boende med hela fjällvärlden precis utanför knuten.

Kyrkängesvägen 3H, Åre - Tegefjäll, Åre kommun

Kyrkängesvägen 3H

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 300 000 kr
77 m²
4 rum
vån 1
5 033 kr/mån
42 857 kr/m²

Varmt välkommen till Kyrkängesvägen 3H och denna ombonade och trevliga gavellägenhet som bjuder på härligt ljusinsläpp, utsikt mot Renfjället, balkong i söderläge och gångavstånd till skidliften i MiniTege som tar er upp i Tegefjälls och Duveds skidsystem. I närområdet finns också busshållplats som går in till Åre och Duved flera gånger om dagen. Bostaden är smakfullt inredd och med den genomtänkta planlösningen är detta en bostad som passar lika bra till fritidsboende som permanent. Allrummet är den centrala mittpunkten i bostaden och inbjuder till umgänge i den öppna sociala planlösning. Det stilrena Ballingslöv köket är en dröm för varje matlagare som älskar långa middagar med nära och kära. Tre rymliga sovrum, helkaklat badrum med bastu samt separat gästtoalett är allt man behöver för att trivas. Goda förvaringsmöjligheter med klädkammare i det ena sovrummet och ett rymligt förråd i direkt anslutning till entrén. Det är genomgående golvvärme via bergvärme i hela lägenheten. Lägenheten säljs omöblerad och är fri från uthyrningsavtal! Kontakta mäklaren för en personlig visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 13