Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Frönäsudden 2, 3 tr, Åre By, Åre kommun

Frönäsudden 2, 3 tr

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 500 000 kr
62 m²
2 rum
vån 5/5
4 382 kr/mån
40 323 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna pärla till bostad - en alltigenom smakfullt inredd vindsvåning med balkong i söder, utsikt mot Åresjön och Renfjället samt på bekvämt gångavstånd till Åre Torg. Bostaden är belägen högst upp i huset och präglas av ljus och rymd i allrummet som har en öppen och social planlösning med köket. Från allrummet är det utgång till balkongen som bjuder på sol från morgon till kväll. Helkaklat badrum och ett rymligt sovrum gör denna bostad komplett. Till bostaden hör ett förråd samt om man önskar finns parkering att hyra. En perfekt bostad för paret eller dig som söker ett boende med närhet till allt vad Skandinaviens största skidort har att erbjuda. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Tegelbruksvägen 16, Duved, Åre kommun

Tegelbruksvägen 16

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 800 000 kr
60,7 m²
2 rum
vån 2/2
3 673 kr/mån
29 654 kr/m²

På återvändsgata och med gångavstånd till Duved centrum hittar ni denna dröm 2:a som passar alltifrån en förstagångsköpare till både par och den lilla familjen som letar efter ett lugnt naturnära boende med gångavstånd till allt vad Duved har att erbjuda. Bostaden har varma ombonade färger, trägolv och fint ljusinsläpp från fönstren i söder. Det är en välkomnande hall som erbjuder bra ytor för klädavhängning och förvaring, rymligt vardagsrum samt ett sovrum med flera garderober och här finns även utrymme för hemmakontoret. Badrummet har dusch och toalett. Till bostaden hör också två förråd samt två parkeringsplatser med eluttag. I föreningen finns gemensamma utrymmen att nyttja såsom relax med bastu, tvättstuga och vallabod/"mekplats". Kring föreningens byggnader finns grönområde med sittplatser, grill och rök. Här finns även möjlighet till odling i pallkragar. Endast några minuter bort finner ni först Åre Sportcenter med padel, tennis, klätterhall och gym. I Duved centrum finns allt ni behöver från en Ica affär, förskola, skola åk 1-9, restauranger, längdspår, cykelleder och självklart liftarna till Duved/Tegefjäll skidområde. Om inte det redan lockar så ligger Duvedsälven endast 150m från bostaden, och skoterleden ca 300m bort. Varmt välkommen till ett boende för dig som vill ha närhet till det mesta av Åredalens fantastiska miljö!

Lundsgårdsvägen 17, Åre By, Åre kommun
Lundsgårdsvägen 17, Åre By, Åre kommun, bild 2
Lundsgårdsvägen 17, Åre By, Åre kommun, bild 3

Lundsgårdsvägen 17

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 600 000 kr
49 + 3 m²
3 rum
vån 5
2 727 kr/mån
73 469 kr/m²

”En självmedveten byggnad som klättrar stolt på fjället” Så beskrevs Nya Lundsgården när det byggdes 1989 och visst får vi hålla med om att byggnaden är någonting alldeles extra med Jämtländsk kalksten, ekdörrar och den Jämtländska färgskalan brunrött, blåmättat och mörkgrönt som lyfter fram byggnadens lokala förankring. Att det dessutom är Ski In/Ski Out till VM 8:an, nästgårds Alpina National Arenan samt gångavstånd till Åre Torg gör detta till den optimala skidåkarbostaden. Bostaden har en välkomnande entré, allrum och kök i en öppen social planlösning. Från allrummet är det utgång till balkongen i söderläge där du bjuds på härlig utsikt mot Åresjön och Renfjället. Rymligt sovrum med dubbelsäng och flera garderober samt alkov med våningssäng. Helrenoverat kaklat badrum med klinker på golv med golvvärme. Till lägenheten hör ett ägarförråd, skidförråd och boende har tillgång till gemensam tvättstuga, dusch och bastu, skidverkstad samt pingisrum. I anslutning till byggnaden finns parkering som ingår i avgiften. Möbler säljes separat för utom personliga tillhörigheter. Varmt välkommen till välskötta BRF Nya Lundsgården och din nya fjällbostad med perfekt läge mitt i Åres skidsystem.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kyrkängesvägen 8M, Åre - Tegefjäll, Åre kommun

Kyrkängesvägen 8M

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 990 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
2 372 kr/mån
48 537 kr/m²

I omtyckta Ängsvallen hittar ni denna kvadratsmarta 2:a som passar utmärkt för paret eller dig som söker din första egna lya. Här bor du på pjäxavstånd till skidåkningen i Tegefjäll som är sammanlänkat med Duveds skidsystem och sommartid eller vinter har du gångavstånd till Tegeforsen och dess svalkande bad. Bostaden har ett högt läge i området och i anslutning till entrén finns skidförråd och uteplats i söderläge med fin utsikt mot Renfjället. Till bostaden hör också ett mindre varmförråd. Väl inne i bostaden möts du av en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv, rakt fram från entrén finns ett helkaklat badrum och till höger ett socialt allrum med vardagsrumsdel och kök i öppen planlösning. Allrummet har ett fint ljusinsläpp från fönsterpartiet mot söder. I bakkant av bostaden finns sovrummet som har garderober för förvaring samt en angränsande klädkammare. Genomgående i bostaden är det golvvärme. Detta är boendet som passar utmärkt för både permanent och fritidsboende. I närområdet finns hållplats för länsbussen som går till Åre och Duved flera gånger om dagen och det är även gångavstånd till Tegeliften och skidbussen vid Tegetornet. I närliggande Duved finns förskola, skola för klasserna F-9, fotbollsplan, elljusspår och Åre Sportcenter med paddel, tennis, klätterhall och gym. Varmt välkommen till ditt nya fjällboende.

 • Uteplats
Strandslingan 34, Åre By, Åre kommun
Strandslingan 34, Åre By, Åre kommun, bild 2
Strandslingan 34, Åre By, Åre kommun, bild 3

Strandslingan 34

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 150 000 kr
43 m²
3 rum
3 500 kr/mån
73 256 kr/m²

Alldeles intill Åre strand hittar du denna väldisponerade bostad med stugkänsla. En kort promenad tar dig till Holiday Club, Station Åre och inom några minuter är du vid Åre Torg och Bergbanan som tar dig ut i skidsystemet. Denna yteffektiva bostadsrätt har allt du behöver för en kort eller lång vistelse i vår vackra dalgång. Bostaden har ett ombonat allrum med braskamin samt två sovrum. Genomgående vattenburen golvvärme med separata termostater i varje rum. I anslutning till entrén finns uteplats i härligt söderläge. Bostaden säljs med möbler och inventarier. Bostaden ligger på uthyrningsavtal med Skistar. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för att boka visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kallgården 5, Kall, Åre kommun
Kallgården 5, Kall, Åre kommun, bild 2
Kallgården 5, Kall, Åre kommun, bild 3

Kallgården 5

Lägenhet
Kall, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
350 000 kr
31 m²
2 rum
vån 2/2
3 500 kr/mån
11 290 kr/m²

Varmt välkommen till ett kvadratsmart fjällboende i trivsamma Kall. Här bor du med rogivande utsikt över Kallsjön , Åreskutan och Kalls Kyrka med möblerbar balkong i härligt västerläge. Bostaden erbjuder allrum och kök i öppen planlösning, ett rymligt sovrum samt badrum med dusch och toalett. I föreningen finns gemensam bastu med dusch och toalett samt tvättmaskin. Oavsett om du längtar efter lugn och ro eller vill aktivera dig, så är Kall platsen för dig. Här bor du centralt, intill Hotell Kallgården och med gångavstånd till ICA. Kall och dess närområde erbjuder vacker natur, vandring, längdåkning, skoter och fiske. Bara ca 35 minuter bilväg från Kall hittar du Åres skidbackar och lite närmare hittar du Gruvbacken i Huså. För skoteråkaren finns utmärkta leder alldeles intill. Se mer info på www.vasek.se. Kontakta mäklaren för visning.

 • Premium
 • Balkong
Källvägen 13, Åre By, Åre kommun
 • Budgivning pågår
Källvägen 13, Åre By, Åre kommun, bild 2
Källvägen 13, Åre By, Åre kommun, bild 3

Källvägen 13

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 600 000 kr
81 m²
3 rum
vån -2
4 826 kr/mån
44 444 kr/m²

På Källvägen 13 hittar ni denna fräscha och välplanerade bostad med fint läge i huset. Här bor du med uteplats i härligt sydvästläge, gångavstånd till Åre Torg och Tottliften. I anslutning till området finns gym, hälsocentral, Campus Åre och House Be. Bostaden om 81 kvm har en halvöppen planlösning mellan kök och allrum, två stora sovrum samt en praktisk klädkammare. Rymligt helkaklat badrum med klinker, golvvärme, badkar, tvättmaskin och torktumlare. I föreningen Totten i Åre har du möjlighet att nyttja två tvättstugor, gästlägenhet, gästparkering, grillplats och lekplats. Föreningen är välskött och stabil. I månadsavgiften ingår värme, basutbudet av digitala TV-kanaler, parkering och källarförråd. Till lägenheten hör en garageplats samt lägenhetsförråd. Välkommen till en bostad att trivas i.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Vålådalsvägen 258, Trillevallen, Åre kommun

Vålådalsvägen 258

Tomt
Trillevallen, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
850 000 kr
1 550 m² tomt

Förverkliga dina byggdrömmar! Nu har vi förmånen att förmedla en tomt med perfekt läge - nära naturen, skidåkning, skoterleder, vandringsleder och fiske. Fjällutsikt! Skoterled alldeles intill som går upp mot fjället. Fastigheten ligger ca 5 min från Trillevallen som erbjuder perfekta längdspår och välpistade nedfarter samt ca 10 min från Undersåker där tågstation, ICA-butik, restauranger och förskola samt skola (F-6) finns. Tomten är på 1 550 kvm och ligger intill en enskild väg som går parallellt med Vålådalsvägen. Utfart kommer att ske söderut via gamla landsvägen. Tomten är röjd på skog. Fastigheten ligger inte inom detaljplanelagt område varför detaljplan saknas och bygglov söks hos Åre Kommun. Anläggning av gemensamt avlopp och borrad vattentäkt bekostas av säljaren. Servitut kommer att upprättas för gemensamt avlopp, gemensam borrad vattentäkt och utfartsväg. El kommer dras fram till tomtgräns. Anslutningskostnad för el bekostas av köparen samt el till del i gemensam vattentäkt. Fastigheten saknar taxeringsvärde pga nyligen genomförd avstyckning. Den här fastigheten lämpar sig utmärkt för permanentboende.

Rödningsbergsvägen 2, Järpen, Åre kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rödningsbergsvägen 2

Villa
Järpen, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 300 000 kr
65 m²
4 rum
1 286 m² tomt

Varmt välkommen till Rödningsbergsvägen 2 och denna charmiga tvåplansvilla på hörntomt. Här bor du med ett lugnt och lantligt läge men har ändå nära till Järpen centrum, där det bla. finns butiker, skola, ishall, badhus, paddelhall, fotbollsplan och elljusspår. I villans entréplan finns kök och vardagsrum samt badrum. En trappa upp finns två stycken sovrum med charmigt snedtak. På fastigheten finns också en fristående förrådsbyggnad. Tomten har ett fantastiskt solläge och är perfekt för den odlingsintresserade. Skoterleden går precis utanför tomtgränsen och kan ta dig till välpreparerade och upplysta elljusspår. Det här är den perfekta bostaden för den lilla familjen eller unga paret som söker ett eget boende som har närhet till det mesta i Järpen och endast 30 minuter från Åre. Fastigheten är överlåtelsebesiktigad. Välkommen på visning!

Huså Myllerstigen 3, Huså, Åre kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Huså Myllerstigen 3, Huså, Åre kommun, bild 2
Huså Myllerstigen 3, Huså, Åre kommun, bild 3

Huså Myllerstigen 3

Fritidshus
Huså, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 475 000 kr
45 m²
2 rum
289 m² tomt

Varmt välkommen till Åreskutans norra sida och denna trivsamma stuga på Myllerstigen. Här bor du med fantastisk utsikt över Kallsjön, Ski-in/ski-out till skidbacken och Sveriges bästa off-pist! Runt knuten finns ett paradis för dig som älskar allt med natur, svamp, bär, skidor, skoter, fiske, cykel, vandring och löpning. Stugan är ombonad och erbjuder en öppen social planlösning mellan allrum och kök där braskaminen är den centrala samlingspunkten. Stugan har ett sovrum och badrum med tvättmaskin. Altan med platsbyggda sittmöbler med förvaring runt 3 sidor av huset. Fastigheten har som medlem i Fjällfotens samfällighetsförening tillgång till det för området gemensamma bastuhuset som har omklädningsrum, duschrum, toalett, bastu och relax. Från fastigheten är det bara några hundra meter till närmsta skoterspår. Varmt välkomna på visning.

 • Premium
Tegefjäll Bäckvägen 7C, Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Tegefjäll Bäckvägen 7C, Åre - Tegefjäll, Åre kommun, bild 2
Tegefjäll Bäckvägen 7C, Åre - Tegefjäll, Åre kommun, bild 3

Tegefjäll Bäckvägen 7C

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 390 000 kr
40 m²
3 rum
vån 1/2
1 608 kr/mån
59 750 kr/m²

Med Tegeliften, Tegetornet och skidbuss till Åre bara några stavtag från bostaden får vi nog säga att detta är ett optimalt skidåkarläge i Tegefjäll. Barnbacken, Minitege, hittar ni också på bekvämt avstånd, endast ca 150m från bostaden. På Bäckvägen 7C hittar ni denna välplanerade och nyrenoverade bostad med två sovrum i bakkant, allrum och kök i öppen social planlösning samt badrum med bastu. Entré via rymlig uteplats i söderläge som bjuder på fjällutsikt och i anslutning till entrén finns skidförråd. Bostaden är ljus och välkomnande med sobra färger och bra planlösning. Möjlighet till goda hyresintäkter via avtal med Skistar. Nuvarande ägares avtal är uppsagt från och med 30/4-24. Uthyrningen har under tidigare vintersäsong inbringat ca 70 000kr. Säljs med möbler (inköpta 2022) och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Driftkostnaderna hålls nere med luftvärmepump med värmetråg och fjärrstyrning som installerades hösten 2022. Varmt välkommen till snöparadiset Tegefjäll och denna bostad som har allt för en bekväm vistelse i fjällen och som passar både för permanentboende och fritidsboende. Kontakta mäklaren för att boka visning!

 • Premium
 • Uteplats
Brattland 102, Undersåker, Åre kommun

Brattland 102

Tomt
Undersåker, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 795 000 kr
3 508 m² tomt

Mellan Undersåker och Såå hittar ni denna tomt om 3508 kvadratmeter. Fastigheten har enkel access till befintlig väg från E14 och ligger lite på en höjd och kan vid klart väder bjuda på en glimt av både Renfjället och Åreskutan. Längs med hela fastigheten finns en befintlig väg. Den här fastigheten lämpar sig ypperligt för dig med visioner - kanske förverkligar du ditt byggprojekt för villa, fritidshus eller någon form av verksamhet? Tomten är idag skogbeklädd med avverkningsmogen granskog. Vatten och avlopp saknas och fastigheten är ej ansluten till el. Säljaren har sökt och beviljats förhandsbesked på enbostadshus med garage på fastigheten, se mer information under dokument samt kontakta mäklaren för närmare information. Slutligt bygglov prövas från fall till fall då fastigheten är belägen utom planlagt område. Varmt välkommen att kontakta mäklaren med ditt intresse.

Olhemmings Gärdsta 148-154, Hallenbygden, Åre kommun

Olhemmings Gärdsta 148-154

Gård/Skog
Hallenbygden, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 975 000 kr
170 m²
5 rum
3 ha tomt

Välkommen till Gärdsta och denna fastighet - Olhemmings - med ett lantligt, lagom avskilt läge med två bostadsbyggnader. På fastigheten finns också ett tredje hus som idag innehåller kontor och garage, ekonomibyggnader, ladugård och maskinhall. Gårdscentrat är omgivet av den egna åkermarken. Idag används fastigheten för uthyrning av fordonsplatser och i lägenhetshuset hyrs två lägenheter ut. Totala hyresintäkter ca 300 000 kr/år. Detta är en perfekt gård för den som vill kombinera eget boende med verksamhet av olika slag. Stor kontorslokal på övre plan i "slöjdhuset". Här finns också en bakugn på nedre plan, vilket gör att man kan ha sin egen bagarstuga. Flispanna från 2020 med ackumulatortank på 3000 l går att installera. Sista inkopplingen mot kulvert och driftsättning återstår. Kulvert in till de båda bostadshusen. Detta kommer att sänka uppvärmningskostnaderna. Alla byggnader är funktionsdugliga men har olika renoveringsbehov. Denna fastighet har inrymt postkontor, slöjdateljé mm under åren. Gärdsta är en härlig plats med promenadavstånd till Storsjön, fina strövområden och skoterleder. I närliggande Hallen hittar du mataffär, skola (F-9), förskola och vårdcentral. Hallenbygden är beläget i hjärtat av Jämtland och utgörs av en traditionell jordbruksbygd. Söker du fjälltoppar och förstklassig utförsåkning finns Bydalsfjällen ca 3 mil från fastigheten. Citypuls och centrala Östersund når du på ca 45 minuter med bil. Mycket snabbare än så när isvägarna är öppna. Kortare väg även med färja. För köpare som ej varit skrivna i Åre kommun minst ett år krävs förvärvstillstånd. Mäklaren hjälper köparen med ansökan till Länsstyrelsen. Kostnaden är 4 600 kr för privatperson och 7 100 kr för juridisk person.

Tegefjäll Nedre Alpen 10C, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Nedre Alpen 10C

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 550 000 kr
54 m²
4 rum
vån 1/3
2 970 kr/mån
47 222 kr/m²

Varmt välkommen till snöparadiset Tegefjäll och denna välplanerade 4:a med bekvämt pjäxavstånd till Tegeliften och skidbussen vid Tegetornet. Bostaden har en välkomnande entré, ombonat allrum med en öppen social planlösning med köket, tre stycken sovrum samt badrum med bastu. Självklart finns braskamin att mysa vid i allrummet efter en dag i skidbacken och en altan i härligt söderläge, perfekt för afterski i vårsolen. Till bostaden hör en parkeringsplats och i anslutning till entrén finns skidförråd. Bostaden säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Kontakta mäklaren för visning!

 • Plus
 • Balkong
Tegebäcksvägen 9F, lgh 5:22, Åre - Tegefjäll, Åre kommun

Tegebäcksvägen 9F, lgh 5:22

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 700 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/2
5 387 kr/mån
38 571 kr/m²

På Tegebäcksvägen 9F hittar du denna välplanerade bostad med balkong i härligt söderläge och utsikt mot Renfjället. Bostadens 70 kvadratmeter är fördelat på 3 sovrum, allrum och kök i en öppen social planlösning, helkaklat fräscht badrum med bastu samt rymlig entré med praktisk klädförvaring. I den här bostaden är det genomgående golvvärme, trivsamma färgval och fräscha ytskikt. I anslutning till entrén finns ett förråd som hör till lägenheten med belysning. Den här bostaden passar lika bra för fritidsboende som permanentboende. Här bor du i ett trevligt, barnvänligt område med gångavstånd till Tegeliften, skidbuss in till Åre och gångavstånd till sköna kalla bad i Tegeforsen. Länsbussen har hållplats i anslutning till området och i närliggande Duved finns vår nyrenoverade skola för klasserna F-9, fotbollsplan, elljusspår och Åre Sportcenter med paddel, tennis och gym. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Kallströmsväg 29, lgh 1102, Åre By, Åre kommun

Kallströmsväg 29, lgh 1102

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
5 490 000 kr
63 m²
4 rum
vån 4/9
2 575 kr/mån
87 143 kr/m²

Letar du en bostad med hög standard, pjäxavstånd till VM 8:an och inglasad balkong med fantastisk utsikt över Åredalen? Då har du hittat rätt på Kallströmsväg 29 och denna underbara bostad med balkong både i öster och söder. Bostaden erbjuder allrum och kök i en öppen social planlösning med kök från Ballingslöv och ett fint ljusinsläpp. Bostaden har också 3 välplanerade rum och ett helkaklat badrum med bastu och kombitvättmaskin. Till bostaden finns ett lägenhetsförråd och ett skidförråd. Bostaden har genomgående golvvärme. Bostaden är fri från uthyrningsavtal så du kan nyttja bostaden som du vill direkt vid inflyttning. I föreningen finns garage, carport & p-plats till vilket det är separat kö och hyresavtal tecknas via AGO i Åre. Denna kompletta bostad har allt man önskar för en förstklassig vistelse i fjällen och är helt perfekt för dig som älskar att stå på skidor. Här kan du njuta av allt som Åre, Skandinaviens största skidort, har att erbjuda. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Höge 268, Hallenbygden, Åre kommun

Höge 268

Gård/Skog
Hallenbygden, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
6 500 000 kr
260 + 40 m²
7 rum
9 ha tomt

Nu har vi det stora nöjet att presentera Höge Gård - denna välskötta och otroligt påkostade gård om drygt 9 ha i Höge, ca 10 minuter med bil från Hallen. Allt är i mycket gott skick. Jordvärme i stora huset och fiber i båda husen. Vackert boningshus om totalt ca 300 m2 fördelat på två plan. Flertalet fungerande eldstäder, inglasad veranda och stor altan i soligt läge. På entréplanet finns ett stort ombonat lantligt kök, matrum med utgång till delvis inglasad altan, vardagsrum med kakelugn, sovrum och badrum. Praktisk groventré med tvättstuga. En trappa upp i huset finns allrum, tre stora sovrum och ett lyxigt badrum. Gården erbjuder också en mycket charmig gammalstuga i samma fina, renoverade skick, med stort kök med klassisk bakugn, perfekt som gäststuga eller för generationsboende. Bakugnen väntar på tunnbrödsbak eller pizza! Eller kanske detta hus kan bli ditt eget bed and breakfast? Lantkök, badrum och bastu samt tre sovrum. På fastigheten finns också en jordkällare, för vinkännaren eller för dig som älskar att odla, sylta och safta. Här finns alla möjligheter för dig som vill ha djur eller vill ha gott om ekonomibyggnader för verksamhet av något slag. Stall med fyra boxar, fd snickeri i gott skick med solcellsanläggning mm. Fastigheten är omgiven av böljande åker och äng. I närliggande Hallen hittar du mataffär, skola (F-9), förskola och vårdcentral. Hallenbygden är beläget i hjärtat av Jämtland och utgörs av en traditionell jordbruksbygd. Söker du fjälltoppar och förstklassig utförsåkning finns Bydalsfjällen ca 3 mil från fastigheten. Citypuls och centrala Östersund når du på ca 40 minuter med bil. Mycket snabbare än så när isvägarna är öppna. Varmt välkommen att förverkliga dina drömmar om en gård på landet. En gård med lagom avskilt läge utan hus inpå men ändå med ljus från grannars fönster på avstånd. För köpare som ej varit skrivna i Åre kommun minst ett år krävs förvärvstillstånd. Mäklaren hjälper köparen med ansökan till Länsstyrelsen. Kostnaden är 4 600 kr för privatperson och 7 100 kr för juridisk person.

Lövsta 210, Lövsta/Nordhallen/Häggsjön, Åre kommun
 • Budgivning pågår

Lövsta 210

Fritidshus
Lövsta/Nordhallen/Häggsjön, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 350 000 kr
22 m²
1 rum
1 895 m² tomt

Här i Lövsta bor du lantligt och omgiven av vacker natur men har ändå nära till service och skidbackar i Duved som du når med bil på ca 10 min. Nära till skoteråkning. . Det här lilla fritidshuset erbjuder allrum och kök i en halvöppen planlösning med braskamin att mysa vid efter en dag ute i naturen. I anslutning till allrummet finns en sovalkov. Stugan har el indraget och uppvärms via luft/luft värmepump och kamin. Enskilt vatten som borrades sommaren 2022, vatten är framdragning till husvägg men ej påkopplat/inkopplat. Enskilt avlopp anlagt 2022 men ej framdraget och ej inkopplat till huset. Förbränningstoalett finns. Stor altan i härligt sydvästläge där det är möjligt att följa solen eller sitta på läsida då altanen löper runt huset på tre sidor. På fastigheten finns också ett förråd, vedbod och utedass. I närliggande Duved finns mataffär, restaurang, järnvägsstation, förskola och skola (F-9), gym och paddelhall. I Duved finns också några av Åre skidområdes bästa pister och området är sammanlänkat med Tegefjälls backar. För längdåkaren har Duved en av Årefjällens spårcentraler med preparerade längdspår. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka tid för visning.

Kyrkängesvägen 1G, Åre - Tegefjäll, Åre kommun

Kyrkängesvägen 1G

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 100 000 kr
77 m²
4 rum
vån 3/3
5 033 kr/mån
40 260 kr/m²

Varmt välkommen till Ängsvallen och denna trivsamma gavellägenhet högst upp i huset med en genomtänkt planlösningen som passar lika bra till fritidsboende som permanent. Här bor du på bekvämt avstånd till Tegeliften som tar dig upp i Tegefjäll och vidare ut i Duveds skidsystem. I närområdet finns också hållplats för buss som går in till Åre och Duved flera gånger om dagen. Bostaden har ett fint ljusinsläpp, genomgående golvvärme, utsikt mot både Åreskutan och Renfjället, balkong i söderläge och en öppen social planlösning i bostadens centrala mittpunkt allrummet. Det välplanerade och stilrena köket i grått från Ballingslöv inbjuder till umgänge och långa middagar med nära och kära. Bostaden har genomgående smakfulla materialval och en generös takhöjd, tre rymliga sovrum varav ett med klädkammare, helkaklat badrum med bastu samt separat gästtoalett. Goda förvaringsmöjligheter med det rymliga förrådet som finns i direkt anslutning till entrén. Extra förvaring finns också i förråd på balkongen. Den här bostaden har allt man behöver för att trivas! Välkommen att boka visning!

 • Balkong
Sällbacken 10, Duved, Åre kommun
 • Budgivning pågår

Sällbacken 10

Fritidshus
Duved, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 100 000 kr
72 m²
4 rum
1 293 m² tomt

I Sällbacken, ca 3 km väster om Duved, hittar ni detta trevliga hus som passar bra för både fritidsboende och permanentboende. Huset är i ett plan och de 72 kvadratmeterna inrymmer allrum och kök i öppen social planlösning, braskamin att mysa vid efter en dag på skidorna, tv-rum och tre sovrum samt badrum med tvättmaskin. Inglasat uterum och stor altan. Fastigheten säljs fullt möblerad. Matbord med tillhörande stolar och personliga tillhörigheter ingår ej. På fastigheten finns också en fristående byggnad om ca 15 kvm som nyttjas till förråd och i dess anslutning har nuvarande ägare ordnat med sittplatser, perfekt utrymme för grillen. Här bor du med känslan av naturen inpå knuten och du hittar preparerade längdspår inom gångavstånd samt skoterled på bekvämt lättillgängligt avstånd från fastigheten. Centrala Duved med skidbackar, tågstation, butiker, restauranger, paddelhall, gym, hälsocentral, förskola samt skola (f-9) når du på bara några minuter med bil. Inom området finns en gemensam tennisbana och för den golfintresserade finns Åre Golfklubb med 18-hålsbana några minuter med bil västerut. Fastigheten är överlåtelsebesiktigad, kontakta fastighetsmäklaren för protokoll. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning.

 • Plus
Huså Odlingsvägen 2, Huså, Åre kommun

Huså Odlingsvägen 2

Fritidshus
Huså, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 450 000 kr
78 m²
4 rum
2 295 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga stuga med naturnära läge och gångavstånd till svalkande dopp i Kallsjön. Stugan är i ett plan och erbjuder tre sovrum, renoverat kök, stort allrum med öppet upp i nock med öppen spis med insats samt renoverat badrum med golvvärme och tvättmaskin. På fastigheten finns en friggebod som nyttjas till förråd. Ca 1 km från fastigheten hittar du Gruvbacken, en liten skidanläggning på Åreskutans norra sida med sex pistade nedfarter samt ett stort offpist område. Huså erbjuder ett naturnära boende som är ett paradis om du älskar allt med natur, svamp, bär, skidor, skoter, fiske, cykel, vandring och löpning. I Huså och dess närområde finns något för alla friluftsälskare. Den här bostaden passar både för fritidsboende och permanentboende. Fastigheten är belägen med bra pendlingsavstånd till både Järpen och Åre, det är ca 20 min i bil till Åre Björnen. Varmt välkommen att boka tid för visning.

Huså Husåvägen 1, Huså, Åre kommun

Huså Husåvägen 1

Villa
Huså, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 800 000 kr
157 m²
4 rum
1 578 m² tomt

Varmt välkommen till den vackra fjällbyn Huså belägen mitt i den Jämtländska fjällvärlden och denna renoverade villa. . Villan om 157 kvadrat har en välkomnande entréhall, ljust och rymligt kök med fint ljusinsläpp, utgång till altan, två sovrum, badrum med bastu, tvättstuga och gästtoalett. En trappa upp är det öppet upp i nock och charmigt snedtak, här finns möjlighet till ytterligare sovplatser samt en allrumsdel. Från det övre våningsplanet är det utgång till balkong i nordväst. På fastigheten finns ett fristående dubbelgarage och gott om gräsytor för lek och aktiviteter. Bara någon minuts promenad från bostaden kan du avnjuta ett svalkande dopp i Kallsjön. Här på Åreskutans norra sida hittar du Gruvbacken en liten skidanläggning med sex pistade nedfarter samt ett stort offpist område som ringlar ner mot byn. Huså erbjuder ett naturnära boende som är ett paradis om du älskar allt med natur, svamp, bär, skidor, skoter, fiske, cykel, vandring och löpning. I Huså och dess närområde finns något för alla friluftsälskare. Fastigheten är belägen med bra pendlingsavstånd till både Järpen och det är ca 20 min i bil till Åre Björnen.

Vällviken 635, Hallenbygden, Åre kommun

Vällviken 635

Villa
Hallenbygden, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 500 000 kr
298 m²
9 rum
9 289 m² tomt

Med Storsjön i blickfånget och böljande ängar runtom finner du detta fantastiskt vackra hus som varsamt renoverats till sin forna prakt. I denna lantliga dröm bjuds du på utsikt över vida vidder, lummig grönska, gångavstånd till Storsjöns strand och nutida uppkoppling med omvärlden. Oavsett vad din dröm är med denna lantliga idyll så är detta fastigheten för dig. Ett perfekt boende för stora familjen eller dig som helt enkelt bara vill ha lite mer egen space. Fastigheten består av en huvudbyggnad i två plan samt halv källare, fd ladugård med loge, hönshus samt ett äldre bostadshus i behov av renovering. Huvudbyggnaden bjuder på breda golvtiljor, timmerväggar, synliga bjälkar, ombonat kök i lantlig stil och ett rymligt badrum med klinker och golvvärme. Ja, det här huset har allt som önskas för ett bekvämt och lantligt boende. Vällviken ligger ca 2 km från Månsåsen där det finns förskola och fritids. Det är ca 11 km till Myrviken och ca 2 mil Hallen. På båda orterna finns förskola, skola (årskurs f-9) och ICA butik. Söker du fjälltoppar och förstklassig utförsåkning finns Bydalsfjällen ca 44 km från fastigheten. Centrala Östersund når du på ca 40-45 minuter med bil via färjan som går varje hel och halvtimme eller via landsväg. Vintertid är ofta vintervägen öppen några månader och då når du Östersund på ca 20 minuter. Nära fastigheten finns Vällvikens ångbåtsbrygga som erbjuder båtplats att hyra förmånligt för bybor. Fastigheten är överlåtelsebesiktigad. I köpet kan även en fjälltomt i Gråftåvallen ingå (Storgräftån 1:101). För mer info kring tomten kontakta mäklaren. Välkommen att boka tid för visning.

 • Energieffektiv
Högåsstigen 9F, LGH 2, Åre - Sadeln, Åre kommun

Högåsstigen 9F, LGH 2

Lägenhet
Åre - Sadeln, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
4 995 000 kr
76 m²
4 rum
vån 1/3
4 023 kr/mån
65 724 kr/m²

Varmt välkommen till Högåsstigen 9F och denna välplanerade fjällbostad. Här bor ni med ski in ski out till Fröåsvängen som tar dig ner till Sadelexpressen och vidare ut i hela Åres skidsystem. Området erbjuder underbar natur med både cykelleder och vandringsleder precis utanför knuten. Bostaden har entré med uteplats i härligt söderläge. Väl inne i den rymliga entréhallen finner du två sovrum till höger, rakt fram i entrén finns det helkaklade badrummet med bastu och tvättmaskin. Till vänster från entrén öppnar allrummet upp sig. Här är det en öppen social planlösning med köket och braskaminen blir den självklara samlingspunkten efter en dag i skidbacken. I bakkant av allrummet finns en alkov som passar utmärkt till gästrum samt en separat gästtoalett. Bostaden har genomgående fina och genomtänkta materialval i en sober färgsättning. Touchdimmer finns i entré, allrum och sovrum. Skidförråd finns i anslutning till bostaden med låsbar ägardel längst in i förrådet samt ytterligare ett separat ägarförråd i en fristående byggnad. Tillgång till p-plats med motorvärmare samt möjlighet att köra bilen fram till ytterdörren för i och ur lastning. Bostaden är på uthyrningsavtal med AGO under säsongen 2023/2024, vecka 9 och påsk vecka 13 är undantagna som ägarveckor. Lägenheten säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Kontakta mäklaren för att boka tid för visning.

 • Plus
 • Uteplats
Ånn Ånnvägen 54, Ånn, Åre kommun

Ånn Ånnvägen 54

Villa
Ånn, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 000 000 kr
200 + 74 m²
13 rum
6 188 m² tomt

Varmt välkommen till Ånn och denna spännande fastighet med ett hus i 3 plan. En gång i tiden var detta pensionat Rengården, numera nyttjas fastigheten till fritidsbostad. Huset innehåller 4 separata bostäder. Här finns alltså gott om plats för den stora familjen, släkten eller kompisgänget. Ett perfekt boende för dig som vill nyttja en del av huset själv och även kunna hyra ut. Fastigheten är centralt placerad i Ånn med gångavstånd till Ånn tågstation. På fastigheten finns också ett härbre, en jordkällare och vedbod. I husets entréplan finns gemensam tvättstuga samt en bostad med allrum och kök i öppen planlösning, två sovrum samt badrum med bastu. En trappa upp finns två separata bostäder om vardera med allrum, ett litet kök, två sovrum samt badrum med bastu. I husets översta våningsplan finns ytterligare en bostad, här är det allrum och kök, tre sovrum samt badrum. Ånn är en liten by i Väst Jämtland som ligger mellan Åre och Storlien. Här finns storslagen natur i alla väderstreck och Ånn är framförallt känd för sitt rika fågelliv och många mil skoterleder. I närområdet finns många platser att upptäcka, åk till Storulvån och vandra den klassiska Jämtlandstriangeln, åk slalom i närbelägna skidanläggningarna i Storlien, Duved eller Åre. Fiska, bada eller åk långfärdsskridskor på Ånnsjön eller bara njut av naturen och skogens skafferi av svamp och bär. Fastigheten säljs delvis med möbler och inventarier. Välkommen till en fastighet med möjligheter. Kontakta mäklaren för visning.

Visar 1 - 25 av 35