Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Strandslingan 34, Åre By, Åre kommun
Strandslingan 34, Åre By, Åre kommun, bild 2
Strandslingan 34, Åre By, Åre kommun, bild 3

Strandslingan 34

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 950 000 kr
43 m²
3 rum
3 500 kr/mån
68 605 kr/m²

Alldeles intill Åre strand hittar du denna väldisponerade bostad med stugkänsla. En kort promenad tar dig till Holiday Club, Station Åre och inom några minuter är du vid Åre Torg och Bergbanan som tar dig ut i skidsystemet. Denna yteffektiva bostadsrätt har allt du behöver för en kort eller lång vistelse i vår vackra dalgång. Bostaden har ett ombonat allrum med braskamin samt två sovrum. Genomgående vattenburen golvvärme med separata termostater i varje rum. I anslutning till entrén finns uteplats i härligt söderläge. Bostaden säljs med möbler och inventarier. Bostaden ligger på uthyrningsavtal med Skistar. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
Källvägen 15 lgh 1302, Åre By, Åre kommun

Källvägen 15 lgh 1302

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 900 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 3
2 361 kr/mån
55 072 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet om ca 34 kvm, belägen på tredje våningen med en fantastisk utsikt över omgivningarna. Här erbjuds en ljus och rymlig hall med gott om plats för både klädavhängning och förvaring. Entrén leder direkt till ett öppet allrum i halvöppen planlösning med köket, nyligen renoverat med nytt kakel och en bekväm diskmaskin. Badrummet är rymligt och inrett med handfat, toalett och en dusch. Förberedelser för tvättmaskin finns även för att underlätta din vardag. Förvaring är inget problem då det finns ett fristående förråd tillgängligt. Dessutom ingår en parkeringsplats i avgiften, vilket är ett stort plus för bilägare. Denna välutrustade lägenhet erbjuder alla bekvämligheter du behöver för att trivas och skapa ditt drömhem. Njut av lugnet samtidigt som du har närhet till stadens puls. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad!

  • Plus
  • Hiss
Paradisvägen 9D, Duved Semesterby, Åre kommun

Paradisvägen 9D

Lägenhet
Duved Semesterby, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 950 000 kr
33 m²
2 rum
vån 1/1
2 600 kr/mån
59 091 kr/m²

Välkommen till Duveds semesterby! Denna kvadratsmarta bostadsrättslägenhet är perfekt för dig som söker en mindre lägenhet i Duved. Här bor du med balkong i härligt söderläge, ski in/walk out till Duveds skidbackar, gångavstånd till centrala Duved där du hittar butiker, restauranger, skola, padelhall, gym och allmänna kommunikationer. Med sin optimala storlek på 33 kvadratmeter erbjuder den smarta planlösningen ett bekvämt boende för både singlar och par. Kliv ut på den trevliga balkongen i söderläge och njut av solens varma strålar. Här kan du avnjuta härliga sommarkvällar eller bara koppla av efter en dag i backen. Bostaden har en fantastiskt genomtänkt planlösning och erbjuder allt du behöver för ett bekvämt boende. Med tillgång till parkeringsplats direkt i anslutning till entrén så slipper du oroa dig för var du ska parkera bilen och i skidförrådet precis intill entrén är det smidigt att förvara din utrustning. Kontakta oss idag för mer information och för att boka din visning.

  • Plus
  • Balkong
Huså Skutstigen 1, Huså, Åre kommun
  • Tis 30 jul kl 11:00

Huså Skutstigen 1

Fritidshus
Huså, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 500 000 kr
45 m²
2 rum
220 m² tomt

Vid Åreskutans fot och med Kallsjön i blickfånget hittar ni denna trevliga stuga på Huså Skutstigen 1. Här bor du med Ski-in/ski-out till skidbacken och runt knuten finns ett paradis för dig som älskar allt med natur, svamp, bär, skidor, skoter, fiske, cykel, vandring och löpning. Från fastigheten är det dessutom ca 200 m till skoterspår. Stugan är ombonad med allrum och kök i en öppen planlösning där braskaminen är den självklara mittpunkten. Här finns ett sovrum samt ett badrum med tvättmaskin. I anslutning till entrén finns förråd för skidförvaring. Uppvärmningen är el och luft/luftvärmepump. Fastigheten har som medlem i Fjällfotens samfällighetsförening tillgång till det för området gemensamma bastuhuset som har omklädningsrum, duschrum, toalett, bastu och relax. Huså erbjuder ett naturnära boende som är ett paradis om du älskar allt med natur, svamp, bär, skidor, skoter, fiske, cykel, vandring och löpning. I Huså och dess närområde finns något för alla friluftsälskare. Från fastigheten är det ca 200 m till skoterspår. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren!

  • Plus
Kallgården 5 lgh 43, Kall, Åre kommun

Kallgården 5 lgh 43

Lägenhet
Kall, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
390 000 kr
31 m²
2 rum
vån 1/2
3 500 kr/mån
12 581 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad om två rum och kök i det trivsamma och vackra området Kall. Läget är centralt, med närhet till Hotell Kallgården och gångavstånd till ICA för bekvämlighetens skull. Bostaden hälsar dig välkommen med en rymlig hall, perfekt för att hänga av sig kläder. Allrummet är öppet och inbjudande, med ett funktionellt arbetskök där både matgrupp och soffa får plats. Det rymliga sovrummet ger möjlighet till olika möbleringsalternativ, som exempelvis en dubbelsäng eller två våningssängar. Från köket når du den trevliga balkongen, vilken erbjuder både lättmöblerade ytor och härligt morgonsol. Att avnjuta en kopp kaffe på balkongen under sommartid är verkligen livskvalitet. På samma våningsplan har föreningen en bastu med dusch och toalett, samt en praktisk tvättmaskin som delas gemensamt. Det bästa av allt är att möbler och inventarier ingår i köpet, vilket gör det ännu mer bekvämt för dig som köpare. Välkommen att boka in en visning för att upptäcka denna fina bostad på nära håll!

  • Plus
  • Balkong
Vik 113, Björnänge, Åre kommun
  • Budgivning pågår
Vik 113, Björnänge, Åre kommun, bild 2
Vik 113, Björnänge, Åre kommun, bild 3

Vik 113

Lägenhet
Björnänge, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 350 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/2
3 502 kr/mån
37 903 kr/m²

Välkommen till denna lantligt belägna hörnlägenhet i Vik, där du kan njuta av en fantastisk utsikt över Åresjön och Renfjället. Med en välkomnande entré och en ljus öppen planlösning mellan allrummet och köket, får du en trivsam och rymlig atmosfär. Här finns även två bekväma sovrum samt ett helkaklat badrum med både dusch och bastu för avkoppling efter en lång dag. Förvaringsbehovet är också väl tillgodosett, med ett separat lägenhetsförråd som ingår för varje bostad. Parkering finns att hyra till varje lägenhet (200kr/månad). Området är barnvänligt och har en liten lekplats där de minsta kan ha roligt och leka säkert. När det gäller bekvämligheter och service finns det gott om möjligheter på nära håll. Du hittar allt från länstrafikens hållplats inom gångavstånd till ICA Björnänge, Åre Chokladfabrik och Åre Ridcenter bara en kort cykeltur eller promenad bort. Cykel- och gångväg finns till Åre by. Detta är verkligen en unik möjlighet att bo i en härlig lägenhet med fantastisk utsikt och närhet till allt du behöver. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Smedjeviken  (Arrende på Smedjeviken 1:6), Huså, Åre kommun

Smedjeviken (Arrende på Smedjeviken 1:6)

Fritidshus
Huså, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
900 000 kr
100 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkomna till detta charmiga fritidshus beläget i en mysig och lantlig miljö i strax utanför Huså, Järpen. Med närhet till bad och vacker sjöutsikt erbjuder denna arrendetomt en perfekt plats att koppla av och njuta av naturen. Bär och svampplockning finns inpå husknuten. Detta fritidshus erbjuder en trivsam atmosfär med sin eldstad, perfekt för mysiga kvällar framför brasan. Med tre rum finns gott om utrymme för familj och vänner att samlas. Utöver det charmiga huset finns också andra byggnader såsom dass och förråd, som ytterligare förhöjer bekvämligheten. Arrendetomtens storlek är generös med 1000 kvadratmeter, vilket ger utrymme för trädgårdsarbete eller andra aktiviteter utomhus. Här får du möjlighet att bo nära både skog och vatten, vilket ger fantastiska möjligheter till naturupplevelser och aktiviteter året runt. Låt detta bli din fristad i natursköna Smedjeviken. Enskilt sommarvatten från sjön och utedass. Stugan säljes med möbler och inventarier. Varmt välkommen!

Källvägen 13, Åre By, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Källvägen 13

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 200 000 kr
81 m²
3 rum
vån -1
4 915 kr/mån
39 506 kr/m²

Här i välskötta föreningen Totten i Åre bor du med gångavstånd till Åre Torg och allt som denna sprudlande by kan erbjuda. Bostaden är en trivsam och fräsch 3:a med utsikt mot Åresjön och Renfjället. Mysig balkong i öster där du kan njuta av utsikten och avnjuta en kopp kaffe i morgonsolen. Två sovrum samt en rejäl klädkammare som för den som önskar även kan nyttjas till sovalkov. Helkaklat badrum utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör en garageplats samt ett lägenhetsförråd. I föreningen Totten i Åre finns möjligheten att nyttja två tvättstugor, gästlägenhet, gästparkering, grillplats och lekplats. Föreningen är välskött och stabil. I avgiften ingår värme, kallvatten och basutbudet av digitala TV-kanaler, parkering och källarförråd. Varmt välkommen till ett boende för dig som vill ha närhet till det mesta av Åredalens fantastiska miljö!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ottsjö Harstigen 9, Ottsjö, Åre kommun

Ottsjö Harstigen 9

Tomt
Ottsjö, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 275 000 kr
1 065 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt? Då har du här en helt fantastiskt trevlig tomt i trivsamma Ottsjö med högt läge, fjällutsikt och för dig som älskar att gå på tur finns massor av fina leder i närområdet. För denna lättbyggda tomt finns detaljplan som har en tillåten byggnadsarea per fastighet om 110kvm. Utöver angiven byggnadsarea får ett uthus uppföras om max 30 kvm. Se vidare information i bilagd detaljplan under fliken "Dokument". I den lilla fjällbyn Ottsjö - södra Årefjällens pärla är det lika vackert året om och här finns alla möjligheter att njuta av lugnet, naturen, fina fiskevatten och den alltid närvarande fjällkänslan. I Ottsjö finns bla ICA-butik och till närliggande Undersåker är det ca 20 min med bil. I Undersåker finns tågstation, förskola och skola (F-3). Till Åre är det ca 30 km och till Vålådalen med dess unika miljö och vandringsleder är det ca 20 km. Vill du åka utför ligger Trillevallens fina skidanläggning bara knappa 15 minuter bort. Den här fastigheten lämpar sig utmärkt för både permanent och fritidsboende. Varmt välkommen att förverkliga dina byggdrömmar!

  • Plus
Romo Trädgård 491, Undersåker, Åre kommun
  • Budgivning pågår

Romo Trädgård 491

Fritidshus
Undersåker, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 250 000 kr
41 + 40 m²
4 rum
806 m² tomt

Varmt välkommen till detta charmiga torp med lantligt läge. Det här är boendet för dig där hjärtat klappar lite extra för trägolv, träpanel i taket, vedspis och att mötas av snickarglädjen på farstukvisten. I husets entréplan finns storstugan med kök, allt i öppen planlösning, badrum samt ett sovrum. En trappa upp finns två sovrum samt toalett med tvättmaskin. Fastigheten ligger ca 15 minuter med bil från Trillevallens skidanläggning och du har ungefär lika lång restid in till centrala Åre. I närliggande Undersåker finns tågstation, ICA-butik, restaurang, förskola samt skola (F-6). Goda pendlingsmöjligheter både västerut och österut. Kontakta mäklaren för att boka tid för visning.

Kallgården 5, lgh 57, Kall, Åre kommun
  • Budgivning pågår

Kallgården 5, lgh 57

Lägenhet
Kall, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
480 000 kr
31 m²
2 rum
vån 2/2
3 500 kr/mån
15 484 kr/m²

I BRF Kallgården hittar du denna fina och kvadratsmarta hörnlägenhet som bjuder på härlig utsikt över Kallsjön och Åreskutan. Bostaden om 31 kvadrat har sobra färgval, fint ljusinsläpp och balkong med utsikt mot både öster och söder. Allrummet är bostaden självklara samlingspunkt med en öppen social planlösning med köket. Bostadens sovrum är rymligt och badrummet är utrustat med dusch, toalett och handfat. I husets entréplan finns för föreningen gemensam bastu med dusch och toalett samt tvättmaskin. Här bor du centralt, intill Hotell Kallgården och med gångavstånd till ICA. Kall och dess närområde erbjuder vacker natur, vandring, längdåkning, skoter och fiske. Bara ca 35 minuter bilväg från Kall hittar du Åres skidbackar och lite närmare hittar du Gruvbacken i Huså. För skoteråkaren finns utmärkta leder alldeles intill. Se mer info på www.vasek.se. Varmt välkommen till ditt nya fjällboende.

  • Plus
  • Balkong
Skolbacken 7, Hallenbygden, Åre kommun

Skolbacken 7

Villa
Hallenbygden, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
1 700 000 kr
92 + 100 m²
6 rum
1 530 m² tomt

Här på Skolbacken 7 bor du med ett sällsynt attraktivt läge med vacker utsikt över Storsjön och gångavstånd till både skola och affär i Hallen. Denna trevliga souterrängvilla erbjuder ett rymligt boende med härliga umgängesytor, rejält kök och 4-5 sovrum. I entréplan finns badrum och i souterrängplan finns dusch samt gästtoalett. För den som önskar finns möjligheten till ytterligare förvaring eller boendeyta i den oinredda vinden. I husets souterrängplan finns ett isolerat garage, perfekt för den motorintresserade. Fiber finns indraget och bergvärme borgar för låga driftskostnader. Stor härlig tomt med utrymme för både lek och egen odling. Hallenbygden är beläget i hjärtat av Jämtland och utgörs av en traditionell jordbruksbygd. Söker du fjälltoppar och förstklassig utförsåkning finns Bydalsfjällen ca 20 min från fastigheten. Citypuls och centrala Östersund når du på ca 50 minuter med bil. Mycket snabbare än så när isvägarna är öppna och även kortare väg med färja. Varmt välkommen till familjevillan för er med höga krav på er boendemiljö.

Ottsjö Fjällkroken 15, Ottsjö, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ottsjö Fjällkroken 15

Fritidshus
Ottsjö, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
4 900 000 kr
129 m²
4 rum
991 m² tomt

Varmt välkommen till Ottsjö - södra Årefjällens pärla. Här är det lika vackert året om och här finns alla möjligheter att njuta av lugnet, naturen, fina fiskevatten och den alltid närvarande fjällkänslan. På Ottsjö Fjällkroken 15 hittar ni detta trevliga hus byggt 2022 som passar utmärkt för både permanent och fritidsboende. I husets entréplan finns allrum och kök i en öppen social planlösning, sovrum med anslutande klädkammare, tvättstuga samt badrum med dusch och bastu. En trappa upp finns ytterligare ett allrum, badrum och ett sovrum. Om man önskar finns utrymme för ytterligare sovrum på det övre våningsplanet. Stor härlig altan i soligt läge, perfekt för att njuta av vårvintern. Bakom huset har du direkt access till skidspåret Olivehällsrundan, 5 och 7 km! I den lilla fjällbyn Ottsjö finns bla ICA-butik och förskola. Till närliggande Undersåker är det ca 20 min med bil. I Undersåker finns tågstation, förskola och skola (F-3). Till Åre är det ca 30 km och till Vålådalen med dess unika miljö och vandringsleder är det ca 20 km. Vill du åka utför ligger Trillevallens fina skidanläggning bara knappa 15 minuter bort. I Ottsjö finns den äkta fjällkänslan med vildmark, skid- och vandringsleder, magiska fjäll och en härlig klar sjö med ädelfisk och fantastiska sandstränder. Kontakta mäklare Christina Marktin för mer info och visning av ditt nya fjällboende.

Vålådalsvägen 258, Trillevallen, Åre kommun

Vålådalsvägen 258

Tomt
Trillevallen, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
850 000 kr
1 550 m² tomt

Förverkliga dina byggdrömmar! Nu har vi förmånen att förmedla en tomt med perfekt läge - nära naturen, skidåkning, skoterleder, vandringsleder och fiske. Fjällutsikt! Skoterled alldeles intill som går upp mot fjället. Fastigheten ligger ca 5 min från Trillevallen som erbjuder perfekta längdspår och välpistade nedfarter samt ca 10 min från Undersåker där tågstation, ICA-butik, restauranger och förskola samt skola (F-6) finns. Tomten är på 1 550 kvm och ligger intill en enskild väg som går parallellt med Vålådalsvägen. Utfart kommer att ske söderut via gamla landsvägen. Tomten är röjd på skog. Fastigheten ligger inte inom detaljplanelagt område varför detaljplan saknas och bygglov söks hos Åre Kommun. Anläggning av gemensamt avlopp och borrad vattentäkt bekostas av säljaren. Servitut kommer att upprättas för gemensamt avlopp, gemensam borrad vattentäkt och utfartsväg. El kommer dras fram till tomtgräns. Anslutningskostnad för el bekostas av köparen samt el till del i gemensam vattentäkt. Fastigheten saknar taxeringsvärde pga nyligen genomförd avstyckning. Den här fastigheten lämpar sig utmärkt för permanentboende.

Olhemmings Gärdsta 148-154, Hallenbygden, Åre kommun

Olhemmings Gärdsta 148-154

Gård/Skog
Hallenbygden, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 750 000 kr
170 m²
5 rum
3 ha tomt

Välkommen till Gärdsta och denna fastighet - Olhemmings - med ett lantligt, lagom avskilt läge med två bostadsbyggnader. På fastigheten finns också ett tredje hus som idag innehåller kontor och garage, ekonomibyggnader, ladugård och maskinhall. Gårdscentrat är omgivet av den egna åkermarken. Idag används fastigheten för uthyrning av fordonsplatser och i lägenhetshuset hyrs två lägenheter ut. Totala hyresintäkter ca 300 000 kr/år. Detta är en perfekt gård för den som vill kombinera eget boende med verksamhet av olika slag. Stor kontorslokal på övre plan i "slöjdhuset". Här finns också en bakugn på nedre plan, vilket gör att man kan ha sin egen bagarstuga. Flispanna från 2020 med ackumulatortank på 3000 l går att installera. Sista inkopplingen mot kulvert och driftsättning återstår. Kulvert in till de båda bostadshusen. Detta kommer att sänka uppvärmningskostnaderna. Alla byggnader är funktionsdugliga men har olika renoveringsbehov. Denna fastighet har inrymt postkontor, slöjdateljé mm under åren. Gärdsta är en härlig plats med promenadavstånd till Storsjön, fina strövområden och skoterleder. I närliggande Hallen hittar du mataffär, skola (F-9), förskola och vårdcentral. Hallenbygden är beläget i hjärtat av Jämtland och utgörs av en traditionell jordbruksbygd. Söker du fjälltoppar och förstklassig utförsåkning finns Bydalsfjällen ca 3 mil från fastigheten. Citypuls och centrala Östersund når du på ca 45 minuter med bil. Mycket snabbare än så när isvägarna är öppna. Kortare väg även med färja. För köpare som ej varit skrivna i Åre kommun minst ett år krävs förvärvstillstånd. Mäklaren hjälper köparen med ansökan till Länsstyrelsen. Kostnaden är 4 600 kr för privatperson och 7 100 kr för juridisk person.

Tegefjäll Nedre Alpen 10C, Tegefjäll, Åre kommun

Tegefjäll Nedre Alpen 10C

Lägenhet
Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 550 000 kr
54 m²
4 rum
vån 1/3
2 970 kr/mån
47 222 kr/m²

Varmt välkommen till snöparadiset Tegefjäll och denna välplanerade 4:a med bekvämt pjäxavstånd till Tegeliften och skidbussen vid Tegetornet. Bostaden har en välkomnande entré, ombonat allrum med en öppen social planlösning med köket, tre stycken sovrum samt badrum med bastu. Självklart finns braskamin att mysa vid i allrummet efter en dag i skidbacken och en altan i härligt söderläge, perfekt för afterski i vårsolen. Till bostaden hör en parkeringsplats och i anslutning till entrén finns skidförråd. Bostaden säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
  • Balkong
Tegebäcksvägen 9F, lgh 5:22, Åre - Tegefjäll, Åre kommun

Tegebäcksvägen 9F, lgh 5:22

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 600 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/2
5 387 kr/mån
37 143 kr/m²

På Tegebäcksvägen 9F hittar du denna välplanerade bostad med balkong i härligt söderläge och utsikt mot Renfjället. Bostadens 70 kvadratmeter är fördelat på 3 sovrum, allrum och kök i en öppen social planlösning, helkaklat fräscht badrum med bastu samt rymlig entré med praktisk klädförvaring. I den här bostaden är det genomgående golvvärme, trivsamma färgval och fräscha ytskikt. I anslutning till entrén finns ett förråd som hör till lägenheten med belysning. Den här bostaden passar lika bra för fritidsboende som permanentboende. Här bor du i ett trevligt, barnvänligt område med gångavstånd till Tegeliften, skidbuss in till Åre och gångavstånd till sköna kalla bad i Tegeforsen. Länsbussen har hållplats i anslutning till området och i närliggande Duved finns vår nyrenoverade skola för klasserna F-9, fotbollsplan, elljusspår och Åre Sportcenter med paddel, tennis och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Kallströmsväg 29, lgh 1102, Åre By, Åre kommun
  • Budgivning pågår

Kallströmsväg 29, lgh 1102

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
5 300 000 kr
63 m²
4 rum
vån 4/9
2 575 kr/mån
84 127 kr/m²

Letar du en bostad med hög standard, pjäxavstånd till VM 8:an och inglasad balkong med fantastisk utsikt över Åredalen Då har du hittat rätt på Kallströmsväg 29 och denna underbara bostad med balkong både i öster och söder. Denna bostad erbjuder allrum och kök i en öppen social planlösning med kök från Ballingslöv och ett fint ljusinsläpp. Bostaden har också 3 välplanerade rum och ett helkaklat badrum med bastu och kombitvättmaskin. Till bostaden finns ett lägenhetsförråd och ett skidförråd. Bostaden har genomgående golvvärme. Bostaden är fri från uthyrningsavtal så du kan nyttja bostaden som du vill direkt vid inflyttning. I föreningen finns garage, carport & p-plats till vilket det är separat kö och hyresavtal tecknas via AGO i Åre. Denna kompletta bostad har allt man önskar för en förstklassig vistelse i fjällen och är helt perfekt för dig som älskar att stå på skidor. Här kan du njuta av allt som Åre, Skandinaviens största skidort, har att erbjuda. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkängesvägen 1G, Åre - Tegefjäll, Åre kommun

Kyrkängesvägen 1G

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 100 000 kr
77 m²
4 rum
vån 3/3
5 033 kr/mån
40 260 kr/m²

Varmt välkommen till Ängsvallen och denna trivsamma gavellägenhet högst upp i huset med en genomtänkt planlösningen som passar lika bra till fritidsboende som permanent. Här bor du på bekvämt avstånd till Tegeliften som tar dig upp i Tegefjäll och vidare ut i Duveds skidsystem. I närområdet finns också hållplats för buss som går in till Åre och Duved flera gånger om dagen. Bostaden har ett fint ljusinsläpp, genomgående golvvärme, utsikt mot både Åreskutan och Renfjället, balkong i söderläge och en öppen social planlösning i bostadens centrala mittpunkt allrummet. Det välplanerade och stilrena köket i grått från Ballingslöv inbjuder till umgänge och långa middagar med nära och kära. Bostaden har genomgående smakfulla materialval och en generös takhöjd, tre rymliga sovrum varav ett med klädkammare, helkaklat badrum med bastu samt separat gästtoalett. Goda förvaringsmöjligheter med det rymliga förrådet som finns i direkt anslutning till entrén. Extra förvaring finns också i förråd på balkongen. Den här bostaden har allt man behöver för att trivas! Välkommen att boka visning!

  • Balkong
Huså Husåvägen 1, Huså, Åre kommun

Huså Husåvägen 1

Villa
Huså, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 800 000 kr
157 m²
4 rum
1 578 m² tomt

Varmt välkommen till den vackra fjällbyn Huså belägen mitt i den Jämtländska fjällvärlden och denna renoverade villa. . Villan om 157 kvadrat har en välkomnande entréhall, ljust och rymligt kök med fint ljusinsläpp, utgång till altan, två sovrum, badrum med bastu, tvättstuga och gästtoalett. En trappa upp är det öppet upp i nock och charmigt snedtak, här finns möjlighet till ytterligare sovplatser samt en allrumsdel. Från det övre våningsplanet är det utgång till balkong i nordväst. På fastigheten finns ett fristående dubbelgarage och gott om gräsytor för lek och aktiviteter. Bara någon minuts promenad från bostaden kan du avnjuta ett svalkande dopp i Kallsjön. Här på Åreskutans norra sida hittar du Gruvbacken en liten skidanläggning med sex pistade nedfarter samt ett stort offpist område som ringlar ner mot byn. Huså erbjuder ett naturnära boende som är ett paradis om du älskar allt med natur, svamp, bär, skidor, skoter, fiske, cykel, vandring och löpning. I Huså och dess närområde finns något för alla friluftsälskare. Fastigheten är belägen med bra pendlingsavstånd till både Järpen och det är ca 20 min i bil till Åre Björnen.

Vällviken 635, Hallenbygden, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vällviken 635

Villa
Hallenbygden, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 975 000 kr
298 m²
9 rum
9 289 m² tomt

Med Storsjön i blickfånget och böljande ängar runtom finner du detta fantastiskt vackra hus som varsamt renoverats till sin forna prakt. I denna lantliga dröm bjuds du på utsikt över vida vidder, lummig grönska, gångavstånd till Storsjöns strand och nutida uppkoppling med omvärlden. Oavsett vad din dröm är med denna lantliga idyll så är detta fastigheten för dig. Ett perfekt boende för stora familjen eller dig som helt enkelt bara vill ha lite mer egen space. Fastigheten består av en huvudbyggnad i två plan samt halv källare, fd ladugård med loge, hönshus samt ett äldre bostadshus i behov av renovering. Huvudbyggnaden bjuder på breda golvtiljor, timmerväggar, synliga bjälkar, ombonat kök i lantlig stil och ett rymligt badrum med klinker och golvvärme. Ja, det här huset har allt som önskas för ett bekvämt och lantligt boende. Vällviken ligger ca 2 km från Månsåsen där det finns förskola och fritids. Det är ca 11 km till Myrviken och ca 2 mil Hallen. På båda orterna finns förskola, skola (årskurs f-9) och ICA butik. Söker du fjälltoppar och förstklassig utförsåkning finns Bydalsfjällen ca 44 km från fastigheten. Centrala Östersund når du på ca 40-45 minuter med bil via färjan som går varje hel och halvtimme eller via landsväg. Vintertid är ofta vintervägen öppen några månader och då når du Östersund på ca 20 minuter. Nära fastigheten finns Vällvikens ångbåtsbrygga som erbjuder båtplats att hyra förmånligt för bybor. Fastigheten är överlåtelsebesiktigad. Välkommen att boka tid för visning.

  • Energieffektiv
Högåsstigen 9F, LGH 2, Åre - Sadeln, Åre kommun

Högåsstigen 9F, LGH 2

Lägenhet
Åre - Sadeln, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
4 995 000 kr
76 m²
4 rum
vån 1/3
4 023 kr/mån
65 724 kr/m²

Varmt välkommen till Högåsstigen 9F och denna välplanerade fjällbostad. Här bor ni med ski in ski out till Fröåsvängen som tar dig ner till Sadelexpressen och vidare ut i hela Åres skidsystem. Området erbjuder underbar natur med både cykelleder och vandringsleder precis utanför knuten. Bostaden har entré med uteplats i härligt söderläge. Väl inne i den rymliga entréhallen finner du två sovrum till höger, rakt fram i entrén finns det helkaklade badrummet med bastu och tvättmaskin. Till vänster från entrén öppnar allrummet upp sig. Här är det en öppen social planlösning med köket och braskaminen blir den självklara samlingspunkten efter en dag i skidbacken. I bakkant av allrummet finns en alkov som passar utmärkt till gästrum samt en separat gästtoalett. Bostaden har genomgående fina och genomtänkta materialval i en sober färgsättning. Touchdimmer finns i entré, allrum och sovrum. Skidförråd finns i anslutning till bostaden med låsbar ägardel längst in i förrådet samt ytterligare ett separat ägarförråd i en fristående byggnad. Tillgång till p-plats med motorvärmare samt möjlighet att köra bilen fram till ytterdörren för i och ur lastning. Bostaden är på uthyrningsavtal med AGO under säsongen 2023/2024, vecka 9 och påsk vecka 13 är undantagna som ägarveckor. Lägenheten säljs med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter. Kontakta mäklaren för att boka tid för visning.

  • Plus
  • Uteplats
Ånn Ånnvägen 54, Ånn, Åre kommun

Ånn Ånnvägen 54

Villa
Ånn, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 000 000 kr
200 + 74 m²
13 rum
6 188 m² tomt

Varmt välkommen till Ånn och denna spännande fastighet med ett hus i 3 plan. En gång i tiden var detta pensionat Rengården, numera nyttjas fastigheten till fritidsbostad. Huset innehåller 4 separata bostäder. Här finns alltså gott om plats för den stora familjen, släkten eller kompisgänget. Ett perfekt boende för dig som vill nyttja en del av huset själv och även kunna hyra ut. Fastigheten är centralt placerad i Ånn med gångavstånd till Ånn tågstation. På fastigheten finns också ett härbre, en jordkällare och vedbod. I husets entréplan finns gemensam tvättstuga samt en bostad med allrum och kök i öppen planlösning, två sovrum samt badrum med bastu. En trappa upp finns två separata bostäder om vardera med allrum, ett litet kök, två sovrum samt badrum med bastu. I husets översta våningsplan finns ytterligare en bostad, här är det allrum och kök, tre sovrum samt badrum. Ånn är en liten by i Väst Jämtland som ligger mellan Åre och Storlien. Här finns storslagen natur i alla väderstreck och Ånn är framförallt känd för sitt rika fågelliv och många mil skoterleder. I närområdet finns många platser att upptäcka, åk till Storulvån och vandra den klassiska Jämtlandstriangeln, åk slalom i närbelägna skidanläggningarna i Storlien, Duved eller Åre. Fiska, bada eller åk långfärdsskridskor på Ånnsjön eller bara njut av naturen och skogens skafferi av svamp och bär. Fastigheten säljs delvis med möbler och inventarier. Välkommen till en fastighet med möjligheter. Kontakta mäklaren för visning.

Tegebäcksvägen 7H, Åre - Tegefjäll, Åre kommun

Tegebäcksvägen 7H

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
2 800 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1/2
5 387 kr/mån
40 000 kr/m²

Välplanerad bostad om 70 kvadrat med allrum och kök i öppen social planlösning, tre sovrum, badrum med bastu och separat gästtoalett samt uteplats i härligt söderläge. Lägenheten har genomgående golvvärme och ett stort förråd i anslutning till entrén. I brf Nyvallen 1 bor du på bekvämt gångavstånd till busshållplats som tar dig till Duved alternativt Åre samt har "walk out och ski in" till skidliften i MiniTege och Tegeliften som tar dig vidare ut i Tegefjäll och Duveds skidsystem. Den här bostaden har ett perfekt läge för barnfamiljen. Bredvid lägenheten finns ett litet "torg" som bjuder in till lek med uppsikt från köket. Kvällssolen värmer kortsidan av huset under vår, sommar och höst. Möjlighet till goda hyresintäkter finns vid uthyrning. Nuvarande ägare har hyrt ut bostaden via AirBnB. Lägenheten är dock fri från uthyrningsavtal och lämpar sig både som permanent- och fritidsboende. Till bostaden hör en parkeringsplats med motorvärmare och helt ny elbils laddare. Varmt välkommen att boka en tid för visning!

  • Uteplats
Kyrkängesvägen 8F, Åre - Tegefjäll, Åre kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kyrkängesvägen 8F

Lägenhet
Åre - Tegefjäll, Åre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
3 200 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/3
4 050 kr/mån
45 714 kr/m²

Välkommen till Ängsvallen och Kyrkängesvägen 8F där denna välplanerade bostad är belägen. Här bor du på gångavstånd till skidliften i MiniTege och Tegefjäll som tar dig vidare ut i hela Tegefjäll och Duveds skidsystem. Bostaden om 4 rok har ett härligt ljusinsläpp, balkong i söderläge med utsikt mot Renfjället, 3 sovrum samt allrum och kök i öppen social planlösning. Helkaklat badrum med bastu samt separat gästtoalett. Genomgående golvvärme via bergvärme i lägenheten och föreningen har också solcellsanläggning på taket. Smidig access till bostaden från p-plats med motorvärmare som hör till bostaden. I anslutning till entrén finns ett rymligt förråd. Den här bostaden passar lika bra för fritidsboende som permanentboende. Länsbussen har hållplats i närheten. I närliggande Duved finns vår nyrenoverade skola för klasserna F-9, förskola, fotbollsplan, elljusspår och Åre Sportcenter med paddel, tennis och gym. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för att boka visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 31