Dragsöstuga nr M11

Karlskrona Centrum, Karlskrona kommun Se på karta

350 000 kr

395 000 kr -11 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
16 m²
Driftkostnad
250 kr/år
Arrende
6 500 kr/år

På semsterparadiset Dragsö ligger dessa två röda massonitstugor med ett högt läge och från huset kan man skönja havet mellan träden. Ett par hundra meter från stugan ligger havet med sandstrand och campingens kiosk, affär och populära restaurang. Som att bo på camping fast ändå inte.

En av stugorna är köksstugan och har solceller på taket för att driva runt ett litet kylskåp och för att ladda mobilen mm. Den andra är sovstugan med två sängplatser. Stugorna ligger med närhet till servicehuset där det från maj till och med augusti är tillgång till dusch och toaletter. Stugorna säljs med inventarier.

Arrendet med Karlskrona kommun omfattar endast marken där stugan ligger. För mer information läs bif. dokument ordningsregler från Karlskrona kommun!

Dragsö - ett semesterparadis som erbjuder allt man behöver för en lyckad sommar. Här finns en fin sandstrand med brygga och lekplats med ruschkanor i vattnet för barnen. Flera fina badställen längs med havet både med sandstrand men även från klipporna. På området finns en fin lekplats, en minigolfbana och fotbollsplan. Fint promenadstråk runt Dragsö längs med havet och lummiga Trollskogen.

Dragsö ligger bara ett par kilometer från Karlskrona centrum och man kan promenera in till centrum eller ta Skärgårdsbåten Axel eller hop on hop off båten inte till staun.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Kontakta mäklaren

Sofia Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
Mäklare Sofia Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
0704663606