Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Amiralitetstorget 23, Trossö, Karlskrona kommun
 • Fre 6 okt kl 17:00

Amiralitetstorget 23

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 950 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/4
3 333 kr/mån
30 469 kr/m²

Välskött ljus trea med fin interiör med fräckt kök med inredning i rött renoverat 2004. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier mot Amiralitetsparken och utgång till balkongen som har ett fritt läge mot parken med förmiddagssol. Matplats och utsikt över parken. Två välplanerade sovrum och hall med gott om förvaring. Helkaklat duschrum renoverat vid stambytet. Lägenhetens har ljusa färgsättningar och fina golv. Lugnt läge in mot parken med stora fönsterpartier med fin ljusinsläpp. Här bor ni i en välskött förening med mycket god ekonomi. Fin uteplats, nyrenoverad tvättstuga och tillgång till gästrum är några av de saker som föreningen erbjuder. På Amiralitetstorget bor ni med närhet till centrum och dess utbud av affärer och restauranger men samtidigt nära Amiralitetsparken med lekplats och inbjudande uteplatser.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Enholmsvägen 29, Hästö, Karlskrona kommun

Enholmsvägen 29

Radhus
Hästö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
4 425 000 kr
104 m²
4 rum
218 m² tomt

Välkommen till Enholmsvägen 29 ett välplanerat hörnradhus på Hästö med havsutsikt! Huset består av en hall, tre sovrum, gäst wc, badrum, kök och vardagsrum. Mysig baksida med altandäck och del gräsmatta. Hästö är ett attraktivt område och en av Karlskronas centrumöar. Här bor du i ett fint villakvarter med närhet till havet, badstrand, fina strövområde och promenadavstånd till områdets matbutik. Det är endast ca. 5 kilometer in till Karlskrona centrum och endast 3,5 kilometer till Lyckeby med Amiralen köpcentrum som erbjuder det mesta. I området finns skola, förskola och busskommunikation in till Karlskrona centrum och Lyckeby dit det även finns cykelbana.

Ekegårdsvägen 11, Rödeby, Karlskrona kommun
 • Mån 9 okt kl 15:30

Ekegårdsvägen 11

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 395 000 kr
90 + 146 m²
4 rum
944 m² tomt

Välkommen till ett renoverat och välplanerat hus i Rödeby. Med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Stora renoveringar har gjort i detta hus, Nytt tak med solceller, nytt kök, nya fönster. Byggt stor altan på baksidan. Nytt värmesystem luft/vatten. installerat braskamin. I Rödeby bor du med bra bussförbindelser, närhet till förskola och skola F-9. Affärer, pizzeria och vårdcentraler. Här finns skidbacke samt inom och utomhusbad.

 • Plus
Hamnvägen 1, Sturkö, Karlskrona kommun

Hamnvägen 1

Villa
Sturkö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 450 000 kr
151 + 60 m²
4 rum
3 272 m² tomt

Välkomna till Sturkö och Hamnvägen 1. Ett 1,5 plans hus med källare, dubbelgarage med inredd lägenhet ovan. Fastigheten har ett stort altandäck med pool. Husets entréplan består av en rymlig och välkomnande hall, nytt kök med plats för matbord, vardagsrum med braskamin som sprider härlig värme och ett helkaklat duschrum. Övreplan består av två sovrum och en toalett. Källaren består av pannrum, förråd, tvättstuga och pump rum. Till fastigheten så finns det ett dubbelgarage med en inredd lägenhet ovan. Lägenheten har en hall, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett sovrum och ett helkaklat duschrum. Vackra Sturkö med fin natur, flera badplatser och naturreservat. Ön lever sitt eget liv med populär skola, förskola, livsmedels butik, bageri, välbesökt camping och gym. Båtpendel går från Sturkö, Bredavik brygga, året om och gör det möjligt att snabbt ta sig mellan centrala Karlskrona och Sturkö. Följ kusten 500m norrut från fastigheten och du hittar Sandahamnen där Skärgårdstrafikens bryggstopp under sommarhalvåret ger dig möjlighet att kryssa mellan öarna i Karlskronas fina skärgård. Bekvämt promenadavstånd, 250 m, till närmsta busshållplats.

Hässlevägen 10, Sturkö, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hässlevägen 10

Villa
Sturkö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 495 000 kr
97 + 97 m²
5 rum
1 117 m² tomt

Välkomna till Sturkö och Hässlevägen 10. Ett välplanerat 1 plans hus med källare. Ett hus där du kan kan skapa ditt drömboende. Huset har idag 3- 4 sovrum på övreplan, samt duschrum kök och vardagsrum. Mysig trädgård med havsutsikt. Garage och förråd finns även till fastigheten. Vackra Sturkö med fin natur, flera badplatser och naturreservat. Ön lever sitt eget liv med populär skola, förskola, livsmedels butik, bageri, välbesökt camping och gym. Båtpendel går från Sturkö, Bredavik brygga, året om och gör det möjligt att snabbt ta sig mellan centrala Karlskrona och Sturkö. Vid Sandahamnen där Skärgårdstrafikens bryggstopp under sommarhalvåret ger dig möjlighet att kryssa mellan öarna i Karlskronas fina skärgård. Besiktningsprotokoll finns till huset. OBS, Huset säljs med friskrivningsklausul.

 • Plus
Violvägen 4, Lyckeby, Karlskrona kommun

Violvägen 4

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 995 000 kr
95 + 95 m²
4 rum
768 m² tomt

Välkommen till ett modernt hus med bra planlösning. Öppet mellan matplats, vardagsrum och kök. Vardagsrummet har en braskamin som sprider härlig värme. Snyggt helkaklat duschrum samt gäst wc. Tre sovrum i bra storlek med förvaringsmöjligheter. Källaren består av hobbyrum, gillestuga, tvättstuga, gym och bastu. Till fastigheten så finns det även ett garage. Violvägen 4 ligger centralt i Lyckeby. Här är promenadavstånd till allt vad Lyckeby har att erbjuda med Amiralen och Slottsbackens köpcentrum, fik, restauranger, skola, förskola, busskommunikationer mm.

Amiralitetsgatan 6B, Trossö, Karlskrona kommun

Amiralitetsgatan 6B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 900 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/5
3 490 kr/mån
26 761 kr/m²

Välkommen till en fräsch och trevlig trea med låg månadsavgift renoverad under 2020-2021. Trea med perfekt planlösning med fönster i två väderstreck. På 71 välplanerade kvadratmeter med mycket ljusinsläpp finner ni stilrent kök, luftigt och inbjudande vardagsrum, två stora sovrum, mycket förvaring samt ett duschrum som är renoverat vid stambytet i bostadsrättsföreningen och en separat gästtoalett. Perfekt boende för dig/er som vill bo med låg boendekostnad i ett modernt hem mitt på Trossö Här bor ni i en välskött förening med mycket god ekonomi. Fin uteplats, nyrenoverad tvättstuga och tillgång till gästrum är några av de saker som föreningen erbjuder. På Amiralitetsgatan 6B bor ni med närhet till centrum och dess utbud av affärer och restauranger men samtidigt nära Amiralitesparken med lekplats och inbjudande uteplatser.

 • Hiss
Västra Prinsgatan 14A lgh 1102, Trossö, Karlskrona kommun
Västra Prinsgatan 14A lgh 1102, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Prinsgatan 14A lgh 1102, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Prinsgatan 14A lgh 1102

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 890 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/5
2 381 kr/mån
40 213 kr/m²

Charmig 2:a med nytt kök, helkaklat duschrum och med balkong. Bostaden disponeras över 47 kvm och 2 rum och kök. En lägenhet som har en trevlig och bra planlösning. Helt nyrenoverat men trots detta tidstypiskt kök, med utgång till den nya, arkitektritade balkongen med eftermiddagssol. Nyrenoverat helkaklat duschrum med 10 års garanti. Här får du en renoverad lägenhet, på ett centralt och bra läge på Trossö.

 • Premium
 • Balkong
Hallarnavägen 18, Hasslö, Karlskrona kommun
 • Tor 5 okt kl 17:30
Hallarnavägen 18, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 2
Hallarnavägen 18, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 3

Hallarnavägen 18

Villa
Hasslö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 200 000 kr
95 + 95 m²
5 rum
1 268 m² tomt

Trivsamt 50-talshus i ett plan med källare. Välskött hus med stor tomt med uterum och uteplats i söderläge där du kan följa solen från tidig förmiddag till sena kvällen. Isolerad gäststuga med el. Välplanerade 95 kvm i ett plan där det mesta renoverats under senare år. Rymlig välplanerat kök renoverat med en modernt grå ramlucka. Fin planlösning med intilliggande vardagsrum med en braskamin mellan rummen. Praktiskt planerat med fyra sovrum samt ett stort helkaklat duschrum och en liten gästtoalett. Uterum med skjutbara glaspartier från golv till tak. Källarplanet rymmer tvättstuga, har gott om förvaringsmöjligheter och pannrum. På Hallarnavägen bor du på Hasslös västra sida med närhet till havet och fina skärgårdsmiljöer. Du bor även med närhet till affär, restaurang, bageri, busshållplats, förskola, skola mm. Hasslö har en vacker skärgårdsmiljö med långgrunda stränder, salta havsbad och småbåtshamn.

 • Premium
Riksvägen 50A, Lyckeby, Karlskrona kommun

Riksvägen 50A

Radhus
Lyckeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 795 000 kr
117 m²
4 rum
652 m² tomt

På Riksvägen 50A bor du med ett central läge i Lyckeby med utsikt över Lyckebyån. Insynsskyddad baksida med välskött trädgård med lummig grönska och äldre fruktträd. 1987 gjordes det pampiga sekelskifteshuset om till ett parhus och då renoverades hela huset både interiört och exteriört. Sedan dess har huset kontinuerligt underhållits och renoverats. 117 välplanerade kvadratmetrar med stort härligt vardagsrum med värmande braskamin och plats för både soffa och större matbord. Intilliggande kök med gott om skåp och arbetsytor samt matplats vid fönster. På entréplanet finns även tvättstuga och en extra toalett. Övervåningen har mycket karaktär med trägolv, synlig balkar i taket, platsbyggda hyllor, mysig veranda, tre sovrum samt stort helkaklat duschrum där det finns plats för både dusch och badkar. Huset har flera trivsamma uteplatser i olika väderstreck. Stor terrass på övervåningen i soligt söderläge samt stor altan i attraktivt västerläge och inglasat uterum i anslutning till husets entré. Solpaneler och laddbox är installerade. Riksvägen 50A ligger med ett centralt läge i Lyckeby med utsikt över omgivningarna. Här är promenadavstånd till allt vad Lyckeby har att erbjuda med Amiralen och Slottsbackens köpcentrum, fik, restauranger, skola, förskola, busskommunikationer mm.

Madvägen 5, Rödeby, Karlskrona kommun

Madvägen 5

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 695 000 kr
99 + 98 m²
6 rum
933 m² tomt

Enplansvilla med gillestuga och källare med närhet till idrottsplatsen Åvallen med fotbollsplan, konstgräsplan och paddelbanor. Villans entréplan om 99 kvm erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med öppen spis, stort fönsterparti och utgång till stor altan med tak i söderläge med direktaccess till husets trädgård. Trivsamt kök med matplats. På entréplan finns även tre sovrum samt ett stort badrum. Bostadens källarplan ger huset ytterligare 98 kvm av praktiska ytor och mycket förvaringsmöjligheter. Här finns både en gillestuga, ett sovrum, helkaklat duschrum, en praktisk tvättstuga med torkrum samt ett hobbyrum som kan anpassas efter behov. Källaren kompletteras även med bra förvaringsmöjligheter. Praktiskt med intilliggande garage med plats för en bil. Stor plan trädgårdstomt med förråd. Belägenheten på lugn villagata - återvändsgata- gör det tryggt för barnen och trädgården har plats för både studsmatta och fotboll. Förskolor, skolor och idrottsaktiviteter finns på nära håll. Bra cykelleder och busskommunikation gör det smidigt att ta sig till centrum.

Gamla landsvägen 28, Fågelmara, Karlskrona kommun

Gamla landsvägen 28

Villa
Fågelmara, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
975 000 kr
180 m²
6 rum
2 486 m² tomt

Med ett naturskönt läge på insynsskyddad tomt på Gamla Landsvägen 28 i Fågelmara hittar vi denna rymliga villa om 180 kvm i 1 1/2. Huset erbjuder tre sovrum, två duschrum, vardagsrum och två allrum varav en med öppen eldstad och ett rymligt och trivsamt kök. Inglasad altan och stor balkong i söderläge med utsikt över omgivningen. Huset är byggt 1909 och tillbyggt med övervåning 1974. Stor tomt med lada med allrum och förrådsmöjligheter samt en källarvind med pannrum och förvaring samt fristående garage med intilliggande tvättstuga och bastu. Tomten ligger intill en åker vilket ger ett fritt läge. Fågelmara är ett mindre samhälle norr om Karlskrona med skola, förskola, livsmedelsbutik, pizzeria och fotbollsplan. Här bor du med närhet till en semesterpärla i Kristianopel, havet och 25 minuters resväg längs E22 till Karlskrona.

 • Plus
Alvägen 1, Rödeby, Karlskrona kommun

Alvägen 1

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 200 000 kr
172 + 52 m²
4 rum
963 m² tomt

Välplanerat enplanshus med källare i Rödeby på återvändsgata. Övre plan består av duschrum, vardagsrum, kök och 3 sovrum. Källarplan består av gillestuga, tvättstuga, gäst wc, sovrum, pannrum, och förråd. Stor altan på baksidan. I Rödeby bor du med bra bussförbindelser, närhet till förskola och skola F-9. Affärer, pizzeria och vårdcentraler. Här finns skidbacke samt inom och utomhusbad.

Västra Prinsgatan 14b lgh 1302, Trossö, Karlskrona kommun
Västra Prinsgatan 14b lgh 1302, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Prinsgatan 14b lgh 1302, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Prinsgatan 14b lgh 1302

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 175 000 kr
55 m²
3 rum
vån 4/4
2 786 kr/mån
39 545 kr/m²

Nytt Pris ! Charmig och fin vindslägenhet på Trossö! En 3:a med härligt ljusinsläpp, nytt kök, helkaklat duschrum och med balkong. Vardagsrum med högt i tak och med synliga balkar. Harmoniskt ljusflöde genom dom stora takfönsterna. Nyrenoverat helkaklat duschrum med 10 års garanti. Här får du en renoverad vindspärla, på ett centralt och bra läge på Trossö.

 • Premium
 • Balkong
Rosengången 1, Trummenäs, Karlskrona kommun
 • Ons 4 okt kl 16:00

Rosengången 1

Villa
Trummenäs, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 750 000 kr
135 + 65 m²
5 rum
900 m² tomt

Välkommen till ett modernt och välplanerat hus i populära Trummenäs Ett enplanshus på 135 kvm med tre sovrum. Stort vardagsrum med öppen spis samt utgång till den stora altanen i söderläge. I huset så finns det två duschrum, det ena är nybyggt år 2021. Renoverad krypgrund med avfuktare. Till fastigheten så finns det även ett stort varmgarage, med luft/luft värmepump, på 65 kvm. Låg arrendeavgift ( f.n. 6468 kr / år, till våren 2025) Omgivningarna ger tillgång till fin natur och det är endast en kort bilfärd ut till öarna och Karlskronas skärgård. Här finns Trummenäs golfbanan och havet med fin sandstrand samt omtyckt restaurang. För barnfamiljen är det praktiskt avstånd både till Ramdala förskola men även till Trummenäs nyöppnade förskola. Kommunikationer - bussar till öarna ansluter till E22:ans bussar så det är bra kommunikationer längs gängletorpsvägen.

 • Plus
Holks väg 14, Sturkö, Karlskrona kommun

Holks väg 14

Villa
Sturkö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
3 195 000 kr
91 + 90 m²
5 rum
1 112 m² tomt

Trivsam tegelvilla på lugn återvändsgränd med havet i sikte och endast en kort promenad ner till salta havsbad. Välskött villa med trivsam planlösning med ett stort uterum i attraktivt västerläge med både havsutsikt och kvällssol. På entréplanet är det en öppen social planlösning med vardagsrum, matrum och kök med ett fint samband. Vardagsrummet har braskamin och stora fönster i flera väderstreck vilket ger rummet ett härligt ljus samt utgång till uterummet som har skjutbara glaspartier från golv till tak. På entréplanet finns det även ett sovrum och ett allrum som även det kan göras om till ett sovrum. Perfekt med två helkaklade duschrum, ett i varje plan samt bastu på nedervåningen. Stort sovrum på nedre plan, praktisk tvättstuga, bra förvaringsmöjligheter och garage. Huset är renoverat under senare år och har en välskött interiör. Luft/vattenvärmepump med vattenburen golvvärme i hela källarplanet, kök och uterum. Nya 3-glas isolerfönster, solskyddsglas mot ost, syd och väst." Stor trädgård med uteplats och havsutsikt. Lugnt villakvarter och huset ligger som näst sista hus på återvändsgata. Havet med båtplatser och badstrand ligger på bekvämt "badrocksavstånd" och här finns även lekplats för barnen. Vackra Sturkö med fin natur, flera badplatser och naturreservat. Ön lever sitt eget liv med populär skola, förskola, livsmedels butik, bageri, välbesökt camping och gym. Båtpendel går från Sturkö, Bredavik brygga, året om och gör det möjligt att snabbt ta sig mellan centrala Karlskrona och Sturkö. Följ kusten 500m norrut från fastigheten och du hittar Sandahamnen där Skärgårdstrafikens bryggstopp under sommarhalvåret ger dig möjlighet att kryssa mellan öarna i Karlskronas fina skärgård. Bekvämt promenadavstånd, 250 m, till närmsta busshållplats.

Vargungevägen 10, Nättraby, Karlskrona kommun

Vargungevägen 10

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
3 750 000 kr
141 + 38 m²
5 rum
660 m² tomt

Renoverat och välplanerat 1,5 planshus i Nättraby. Med en modern och trevlig planlösning, öppet mellan vardagsrum, matrum och kök. Braskamin i vardagsrummet som sprider en härlig värme. Entréplan består av hall, vardagsrum, matrum, kök, duschrum, tvättstuga och sovrum. Övre plan består av allrum, två sovrum och ett ny renoverat badrum. Fastigheten har en mysig trädgård, här finns ett inglasat uterum, pergola och växthus. Till fastigheten så finns det ett garage med förråd.

Parkvägen 7, Rödeby, Karlskrona kommun

Parkvägen 7

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 200 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
786 m² tomt

Trevlig enplansvilla med källare i Rödeby. Nytt kök med matplats och vardagsrum intill. Två sovrum på övreplan samt ett duschrum. Källaren är inredd, här finns det 2-3 ytterligare sovrum, hobbyrum, tvättstuga, gäst wc och pannrum. Här bor du med närhet till förskola, skola (Rödeby skolan F-9 klass), med bra bussförbindelser. Natur, skidbacke och inom - samt utomhusbad. Affärer, vårdcentral och pizzerior.

Björkenäs 830, Björkenäs, Karlskrona kommun
 • Imorgon kl 17:30

Björkenäs 830

Fritidshus
Björkenäs, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 495 000 kr
76 m²
3 rum
1 067 m² tomt

Fritidshus med ett havsnära läge i Karlskronas östra skärgård. Här är det endast en kort promenad till badstrand och brygga. Båtplats finns vid gemensam brygga. Stugan om ca. 76 kvm ligger i Björkenäs fritidshusområde med ett insynsskyddat läge. Enplanshus med inglasad altan i anslutning till altandäcket i soligt västerläge med sol från strax innan lunch till sena kvällen. Mysigt vardagsrum med öppen spis och utgång till altan med tak i österläge -perfekt frukostveranda. Kök med matplats, två sovrum och duschrum. Intilliggande förråd samt gäststuga på tomten. Björkenäs ligger längs med kustvägen i Karlskronas östra skärgård. Kuststräckan erbjuder vacker natur, havsbad och här är det flera mysiga gårdsbutiker och fik. Huset ligger med en kort promenad till Björkenäs camping med badplats, minigolfbana, lekplats och fotbollsplan. Huset är delägare i en gemensamhetsanläggning som ha en brygga och grillplats nere vid havet, båtplats ingår. Jämjö centrum ligger på 9 km avstånd och erbjuder affär och annan service.

 • Plus
Södra Sövesgårdsvägen 3, Hasslö, Karlskrona kommun

Södra Sövesgårdsvägen 3

Villa
Hasslö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 650 000 kr
107 + 60 m²
4 rum
1 848 m² tomt

Teglad 60-talsvilla med stor insynsskyddad tomt. Vid entrén till huset är det uteplats i västerläge. Entréplanet har en trivsam planlösning med ett familjärt kök med intilliggande matrum och vardagsrum i vinkel. På entréplanet finns även ett till två sovrum och badrum. Övervåningen är inredd på 80-talet med duschrum ett stort allrum med utgång till balkong i soligt söderläge samt ett rymligt sovrum. Källarplanet utgörs av flera praktiska ytor såsom verkstad, förråd och pannrum. Stor trädgård med gräsytor som omges av insynskyddande häckar. På Södra Sövegårdsvägen 3 bor du med ett centralt läge på Hasslö - i Karlskronas västliga skärgård. Ön har en vacker skärgårdsmiljö med långgrunda stränder, salta havsbad och småbåtshamn. Här har du promenadavstånd till affär, restaurang, bageri, busshållplats, förskola, skola mm.

Tallvägen 4, Rödeby, Karlskrona kommun

Tallvägen 4

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 900 000 kr
137 + 9 m²
4 rum
1 308 m² tomt

I omtyckta barnvänliga Rödeby finns nu chans att förvärva ett bekvämt boende i en enplans tegelvilla. Huset är i fint skick där mycket renoverats under senare år. Ljus interiör med öppen planlösning mellan det stilrena köket, matrummet och vardagsrummet med en trivsamt värmande braskamin. Tre sovrum och ett mycket smakfullt, helkaklat duschrum med duschväggar och gott om förvaring samt en extra toalett. Groventré/tvättstuga renoverad med klinkers och ny inredning. Stort uterum med utgång till altan med spabad samt ett altandäck med badtunna längs husets norra sida. Uppfart med plats för flera bilar samt ett garage med plats för en bil. Trädgården är generös och har sol från tidig morgon till solnedgång. Här är endast en kort promenad både till buss och centrum med mataffärer och annan service. För barnen är det endast 100 meter till Rödebyskolan, utomhusbad och badhus.

Del Av Kråkerum 16:1, Jämjö, Karlskrona kommun

Del Av Kråkerum 16:1

Villa
Jämjö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
850 000 kr
2,5 ha tomt

Tänkt avstyckning om ca. 2,5 hektar med ett lantligt läge strax utanför Jämjö. Mindre stuga med förråd finns på tomten idag men det är i dåligt skick. Köparen betalar avstyckningskostnader och övriga anslutningsavgifter. Bygglov ska sökas av köparen i samband med avstyckning.

Dianavägen, Hasslö, Karlskrona kommun

Dianavägen

Tomt
Hasslö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
675 000 kr

5 tomter på Hasslö. Nu har du möjlighet att förvärva en tomt på Hasslö och bygga ditt drömhus från Vårgårdahus. På ett fint och lugnt läge. Närhet till natur och havet en kort promenad bort. Här finns skola, förskola och affär. Vargardahus.se Tomt 1: ca 1300 kvm Tomt 2: ca 1300 kvm Tomt 3: ca: 1400 kvm Tomt 4: ca 1400 kvm Tomt 5: ca 1700 kvm. Pris från 675.000 kr. Totalt 5 st tomter som kommer styckas av från denna fastighet. Med storlek på ca 1300 –1700 m2 Tomterna ligger på Dianavägen och Nymansväg. Kontakt på Vårgårdahus Tony Karlsson +46 73-328 24 63 [email protected]

Bredgatan 11, Trossö, Karlskrona kommun

Bredgatan 11

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
5 355 000 kr
153 m²
5 rum
vån 2/3
7 905 kr/mån
35 000 kr/m²

Unik sekelskiftes-etagevåning med hög WOW-faktor Lägenheten är byggd 2015 i ett sekelskifteshus. Det moderna möter sekelskiftet med högt i tak och skapar den perfekta mixen med en härlig rymd. Läcker spiraltrappa som blir som ett smycke i den sociala planlösningen där kök och vardagsrum har en öppen planlösning med intilliggande matrum med utgång till balkongen i västerläge med ett lugnt gårdsläge. Lägenheten är hela 153 kvm med exklusiva val och en ljus smakfull interiör med stilrent kök med köksinredning från Marbodal med en modern lucka i vitt, påkostat med stenskiva, vinkyl och stor köksö som skapar en social plats där hela familjen kan umgås vid matlagningen. Två helkaklade duschrum, ett i varje plan varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Allrum på övervåningen med fönsternisch med havsglimt, två till tre sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i form av flera garderober och en generös walk-in-closet. Stort förråd som ligger intill lägenheten. Lägenheten har ingång från trapphuset på båda planen. Lägenheten är utrustad med Plejd system för att trådlöst hantera belysning på de flesta lamporna på båda våningarna. Bredgatan 11 har ett optimalt cityläge på en lugn gata med stor fin innergård som verkligen är en oas mitt i stan med fina planteringar, flera uteplatser och lusthus. Carport där det finns en plats till lägenheten. I föreningen finns möjlighet att hyra övernattningsrum.

 • Plus
 • Balkong
Landsvägsgatan 21C, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Landsvägsgatan 21C

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 795 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 085 kr/mån
27 829 kr/m²

Hörnlägenhet vid havet i välskött förening med fin trädgård och badbrygga. Trea högst upp i huset och med en underbar inglasad balkong i österläge med utsikt över parken och havet. Kök renoverat 2011 med intilliggande vardagsrum. Två sovrum och badrum med badkar. BRF Tullen är en äldre bostadsrättsföreningen med mycket god ekonomi. Föreningen har under senare år genomfört stora renoveringar på fastigheten men kunnat bibehålla låga avgifter. Fantastiskt läge vid havet med nyanlagd innergård, flera uteplatser, badplats och bryggor. Magisk utemiljö! Här bor ni nära till allt från mataffärer, shopping, gym och precis intill Tullparken och när till busshållplats precis utanför huset. Här har ni cykelavstånd till Trossö centrum och högskolan. Flera badständer inom räckhåll och vackra promenadstråk längs havet.

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 46