Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ledjavägen 16, Holmsjö, Karlskrona kommun

Ledjavägen 16

Villa
Holmsjö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 100 000 kr
63 + 40 m²
3 rum
2 567 m² tomt

1 1/2-planshus på stor tomt med flera uteplatser, ett uterum på övervåningen och separat uterum i trädgården. Flera förrådsbyggnader finns på tomten. Huset har flera entrér, kök med intilliggande vardagsrum med plats för soffa och matbord. Ett sovrum på entréplanet och ett stort sovrum/allrum på övervåningen där det även finns braskamin och uterum. Separat tvättstuga och duschrum. Trädgården ligger inbäddad i grönska med flera rabatter, en damm, flera olika bärbuskar och fruktträd. Ledjavägen 16 ligger strax utanför Holmsjö. Perfekt område för er som vill bo i mer lantlig miljö men med en kort bilresa in till centrum med affär och annan service, tågstation och skola.

Landsvägsgatan 12 C, Pantarholmen, Karlskrona kommun
 • Tor 25 jul kl 12:00
Landsvägsgatan 12 C, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Landsvägsgatan 12 C, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Landsvägsgatan 12 C

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 395 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 471 kr/mån
22 320 kr/m²

Trea eller rymlig tvåa med balkong i västerläge. Lägenheten är från början en tvåa på 62,5 kvm men matrummet har gjorts om till ett mindre sovrum. Köket är numera ett arbetskök med möjlighet att ha större matbord i det rymliga vardagsrummet. Ytterligare ett sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Helkaklat duschrum renoverat vid stambyte. BRF Stenbocken är en äldre förening med låg belåning. Under senare år har föreningen genomfört stora renoveringar på fastigheten. Här bor ni nära till allt från mataffärer, shopping, gym och precis intill Tullparken och nära till busshållplats precis utanför huset. Här har ni cykelavstånd till Trossö centrum och högskolan. Flera badständer inom räckhåll och vackra promenadstråk längs havet.

 • Premium
 • Balkong
Fogdevägen 7B, Galgamarken, Karlskrona kommun
 • Fre 26 jul kl 15:10

Fogdevägen 7B

Lägenhet
Galgamarken, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
995 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 4/5
2 722 kr/mån
26 533 kr/m²

Etta på Galgamarken med ett högt läge med utsikt över stan och havet. Balkong i bästa västerläge med sol från mitt på dagen till solnedgången. Fritt läge helt utan insyn. Välplanerad etta i ekonomiskt stark bostadsrättsföreningen där värme, vatten, kabel-tv och bredband 1000/1000 ingår i månadsavgiften. Separat kök med plats för matbord vid fönster och med utsikt över havet. Allrum som har plats för flera funktioner så som sovdel, vardagsrumsdel och skrivbord för hemarbete eller studier. Duschrum renoverat vid stambyte 2001. Hiss finns i huset. Galgamarken ligger högt beläget med promenadavstånd till högskolan, Telenor och flera företag samt sjukhuset. Täta bussförbindelser med Karlskrona centrum och på Bergåsa resecentrum, som ligger på promenadavstånd, passerar de flesta stadsbussar och tåg går mot Malmö/Köpenhamn och Emmaboda. Här är nära till Västra Mark idrottsplats med motionsspår och Studentviken med fin sandstrand. Inventarier kan köpas separat.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Holmgatan 16F, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Holmgatan 16F

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
925 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 476 kr/mån
24 667 kr/m²

Välkomna till en supermysig etta på Pantarholmen. En charmig och välplanerad etta med magisk havsutsikt. Renoverat vitt kök med plats för matbord, vackert fiskbensparkett i rummet som sätter sin karaktär. Rummet är ljust och här finns plats för både soffa och säng. Hiss finns. BRF Fregatten är en äldre förening med stabil ekonomi. Pantarholmen är en central del av Karlskrona mitt mellan högskolan och centrum. På Pantarholmen ligger havet nära och här finns flera fina promenadstråk till bland annat Långö badplats, Studentviken och Väster udd och även en fin promenad längs med havet in till centrumkärnan. Flera busslinjer passerar Pantarholmen så området erbjuder goda kommunikationer och ligger endast en kort promenad från tågstationen. På Pantarholmen finns café, pizzerior och flera matbutiker. Välkommen till ett trivsamt område med närhet till det mesta Karlskrona centrum har att erbjuda!

 • Hiss
Långgatan 3B, Pantarholmen, Karlskrona kommun
 • Fre 26 jul kl 14:00
Långgatan 3B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Långgatan 3B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Långgatan 3B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
875 000 kr
41,8 m²
1 rum
vån 1/5
2 477 kr/mån
20 933 kr/m²

Välplanerad etta på omtyckta Pantarholmen! Yteffektiv lägenhet med kvadratmeterna på rätt plats. Kök med rymlig matplats som rymmer ett större antal matgäster och vardagsrum med sovalkov. Klädkammare som ger bra förvaring och ett helkaklat duschrum. Perfekt läge för studenten med gång- och cykelavstånd till BTH Högskola. Bra bussförbindelse till såväl Karlskrona centrum som övriga delar av kommunen. Närhet till havet och naturen. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Pantarholmskajen 4C, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Pantarholmskajen 4C

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 287 kr/mån
22 714 kr/m²

Välplanerad etta med riktigt kök och sovalkov! 35 kvadratmeter en trappa upp i huset med viss havsutsikt och optimal planlösning som erbjuder praktiskt planerat allrum med sovalkov och ett rymligt kök med plats för matbord. Lägenheten är fräsch och har ljusa väggar, fina golv och ett riktigt kök med matplats. Duschrum renoverat vid stambyte i huset. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt hushållsel. BRF Pantarholmen är en mindre bostadsrättsförening med ett fint läge precis intill Borgmästarefjärden med strandpromenad och småbåtsbrygga. Flera stora renoveringar är genomförda. Solceller på taket. Pantarholmen är en central del av Karlskrona. Här bor du mitt mellan centrum och högskolan. På Pantarholmen finns café, pizzerior och flera matbutiker. Havet ligger precis intill och här finns flera fina promenadstråk till bland annat Långö badplats, Studentviken och Västra mark och även en fin promenad längs med havet in till centrumkärnan. Flera busslinjer passerar Pantarholmen så området erbjuder goda kommunikationer och ligger endast en kort promenad till tågstationen. Välkommen till ett trivsamt område med närhet till allt vad Karlskrona centrum har att erbjuda!

 • Plus
Lagmansgatan 24, Långö, Karlskrona kommun

Lagmansgatan 24

Lägenhet
Långö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/7
3 740 kr/mån
18 426 kr/m²

Ljus och välplanerad 2a på Långö. Hörnlägenhet på femte våninge med fint ljusinsläpp och med en havsglimt från flera fönster. Stort vardagsrum med utgång till balkong i österläge. Helkaklat duschrum renoverat vid stambyte. Renoveringsbehov finns. I månadsavgiften ingår förutom värme, vatten och kabel-tv även bredband. Bostadsrättsföreningen Lärkträdet är en mycket omtyckt förening med god ekonomi. I området finns både grillplats, lekplats och flera fina uteplatser. Gym, bastu och övernattningslägenhet finns till föreningen. Föreningen har genomfört flera stora renoveringar så som stambyte, fönsterbyte, säkerhetsdörrar mm. Långö är ett attraktivt bostadsområde omgiven av havet och av vacker natur. Fina promenadstråk längs med havet och Långö badplats med sandstrand en kort promenad från lägenheten. Sommartid kan du spela både beachvollyboll och minigolf på området. Populär kajak-klubb finns i området. Busshållplats i området med goda kommunikationer med stadskärnan. Från Långö är det ca. 1,2 km in till Trossö.

 • Balkong
 • Hiss
Skepparegatan 18C, Trossö, Karlskrona kommun

Skepparegatan 18C

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
850 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/5
1 951 kr/mån
29 310 kr/m²

Yteffektiva etta med låg månadsavgift med attraktivt läge på Trossö. Optimalt planerad där allrummet rymmer många funktioner. Funktionellt pentry med köksinredning med en klassisk ramlucka i grått och bänkskiva i ekliknande laminat, intilliggande matplats i allrummet vilket skapar ett fint samband i planlösningen och optimerar funktionen i pentryt. Stort fönsterparti med utsikt över Amiralitetsgatan. Hallen har plats för både ytterkläder. Helkaklat duschrum renoverat vid stambyte. Föreningen Taube 31 är en väletablerad bostadsrättsförening med gott rykte. God ekonomi och välskött fastighet. I föreningen finns tillgång till gästrum, hobbyrum och gym, flera fina tvättstugor och en fin innergård med flera sittgrupper. På Skepparegatan 18 bor du ett stenkast från Stortorget och Trossös centrumkärna med shoppingstråk, restauranger och caféer. På Amiralitetsgatan finns busshållplats med flera busslinjer som passerar.

 • Hiss
 • Energieffektiv
Sunnavägen 13B, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Sunnavägen 13B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 150 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/5
2 979 kr/mån
31 081 kr/m²

På populära och trivsamma Pantarholmen nära BTH finner ni denna välplanerade etta om 37 kvadratmeter med stilrent kök och fräscht duschrum! Lägenheten erbjuder en härlig rymd och har balkong med lugnt läge in mot innergården i öster. Hela lägenheten är renoverad under senare år med moderna materialval och ljusa färger. Stilrent kök renoverat 2018 med en trendig vit lucka och med matplats vid fönster med en glimt av havet. Helkaklat badrum renoverat 2020 med kakel och klinkers. Väldisponerade kvadratmeter med genomgående planlösning som ger ett ljus intryck, möblerbar hall i centrum och allrummet med med plats för både säng och soffa in mot innegården. Pantarholmen är en central del av Karlskrona mitt mellan högskolan och centrum. Flera busslinjer passerar Pantarholmen så området erbjuder goda kommunikationer och ligger endast en kort promenad från tågstationen. Här finns café, pizzerior och flera matbutiker. Oavsett var på Pantarholmen du befinner dig så finns havet nära och här finns flera fina promenadstråk till bland annat Långö badplats, Studentviken och Västra Mark och även en fin promenad längs med havet in till centrumkärnan.

 • Balkong
Västgötens väg 21, Trummenäs, Karlskrona kommun

Västgötens väg 21

Villa
Trummenäs, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 950 000 kr
90 + 10 m²
4 rum
751 m² tomt

Charmigt och hemtrevligt boende på ca 100 kvm med en mysig baksida, helt insynsskyddad och med sol stora delar av dagen. Huset är praktiskt planerat med en planlösning där det generösa vardagsrummet smälter samman med det intilliggande köket och det rymlig matrummet med utgång till altanen och trädgården. Rymligt med öppet upp till nock med synliga balkar i vardagsrummet viket skapar en luftig känsla och den vackra kakelugnen ger värme till hela huset och är som en vacker inredningsdetalj i rummet. Köket är funktionellt planerat med en klassisk inredning med vit ramlucka. Ett sovrum på entréplanet och två sovrum fördelat på två loft med mysiga snedtak och vackra vyer över landskapet och en glimt av havet. Helkaklat duschrum och separat tvättstuga. Friköpt tomt - Ompysslad trädgård där baksidan är en härlig oas, helt insynsskyddad och med sol stora delar av dagen. På husets framsida är det plan gräsmatta med dekorativa buskar och insynskyddande häckar. På populära Trummenäs har du möjlighet att bo i ett semesterparadis till vardag med närhet till naturen, golfbanan och havet med fin sandstrand och en omtyckt camping. Restaurang finns i området och en omtyckt förskola. Skulle du vilja ta dig från Trummenäs så finns fina bilvägar in till centrala Karlskrona och busshållplats finns vid stora vägen. En kort bilfärd tar dig ut till öarna och Karlskronas skärgård. På sommaren finns båt pendel som ska gå mellan Trummenäs, skärgården och Trossö centrum.

Jakobstorp 107, Tving, Karlskrona kommun

Jakobstorp 107

Villa
Tving, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 650 000 kr
150 + 11 m²
6 rum
2 790 m² tomt

Letar ni efter ett hus på landet utan grannar direkt inpå? Då kan detta vara huset för er! Villan ligger med avskilt läge med enbart 1 km till badsjö samtidigt har ni bara 5 min in till Tving med skola Huset har många sovrum tack vare en utbyggnad 2018 vilket ger plats för den stora familjen. Tomten är inbäddad i skog och ramas fint in av en stenmur. För den odlingsintresserade finns här gott om plats för både grönsaksland och spring och lek. Huset har totalt 6 rok samt två badrum och kök med plats för matbord intill. 2018 byggdes huset ut med 3 sovrum varav 2 på entréplan och ett med öppet upp i nock på andra våningen. Vardagsrummet har både eldstad och utgångs till uteplatsen. Sedan 2007 har bland annat kök, båda badrummen och mycket ytskikt bytts ut. Huset har lite behov av lite små renoveringar framöver och några färdigställande efter renoveringar. På tomten finns några uthus men i stort behov av renovering men kan eventuellt vara ex hönshus och redskapsbod. Längt ner på tomten går en liten stig ner till sjön och i skogen runt finns gott om svamp och bär. Välkommen att boka er för en visning och uppleva lugnt på landet

Arkitektgatan 4E, Långö, Karlskrona kommun
 • Sön 28 jul kl 10:00

Arkitektgatan 4E

Lägenhet
Långö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 550 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 700 kr/mån
26 496 kr/m²

Toppenfin tvåa på attraktiva Långö. Trivsam lägenhet med en väldisponerad planlösning med ett stort vardagsrum, välplanerat sovrum och gott om förvaring i klädkammare och garderober. Lägenheten renoverad med ljusa tidlösa materialval. Trendigt kök i vitt med genomtänkt planering, gott om förvaring och bra bänkytor. Helkaklat duschrum renoverat vid stambytet 2003. Absolut bästa platsen i lägenheten är den stora balkongen i ostört österläge med fantastisk havsutsikt och utsikt över området. Bara att flytta in och trivas! Bostadsrättsföreningen Lärkträdet är en mycket omtyckt förening med god ekonomi. I området finns både grillplats med fint uterum, lekplats, boulbana och flera fina uteplatser att kunna sitta på. Föreningen har genomfört flera stora renoveringar så som stambyte, fönsterbyte, säkerhetsdörrar mm. Just nu gör föreningen ett gym och bastu på Lagmansgatan 26. Långö är ett attraktivt bostadsområde omgiven av havet och av vacker natur. Fina promenadstråk längs med havet och Långö badplats med sandstrand en kort promenad från lägenheten. Sommartid kan du spela både beachvolleyboll och minigolf på området. Busshållplats i området med goda kommunikationer med stadskärnan. Från Långö är det ca. 1,2 km in till Trossö.

 • Plus
 • Balkong
Kyrkogatan 9A, Trossö, Karlskrona kommun

Kyrkogatan 9A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 100 000 kr
43 m²
1 rum
vån 4/4
2 597 kr/mån
25 581 kr/m²

På Kyrkogatan 9A bor du med ett perfekt cityläge endast ett par hundra meter från Stortorget och stadens utbud av shopping och restauranger. Rymlig etta med låg månadsavgift i en fin välskött bostadsrättsförening. Lägenheten har en rymlig hall med gott om förvaring. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med gott om plats för både soffa och säng och en stor fönsternisch med fint ljusinsläpp och utsikt över hela Kyrkogatan och med en glimt av havet. Vardagsrummet är tillräckligt stort för att kunna skärma av en sovalkov. Intill vardagsrummet ligger köket med genuin köksinredning från 60-talet med skjutdörrar. Helkaklat renoverat badrum. BRF Fenix är en omtyckt förening med stabil ekonomi med stora renoveringar så som takrenovering, stambyte mm är gjorda. Fina gemensamma utrymme där du även har möjlighet att hyra en föreningslokal.

 • Hiss
Drottninggatan 50A, Trossö, Karlskrona kommun

Drottninggatan 50A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 050 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2
5 393 kr/mån
25 949 kr/m²

En ljus och sammanhängande trerummare med generösa ytor och en balkong som vetter mot väster, perfekt för att njuta av den härliga eftermiddags- och kvällssolen. Lägenheten bjuder på fina färgval samt bra förvaringsmöjligheter som underlättar vardagen. Den öppna planlösningen skapar en härlig rymd och ger ett generöst flöde av naturligt ljus. I köket finner du en stilfull köksö som både erbjuder extra arbetsyta och blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Den rymliga hallen är utrustad med säkerhetsdörr för extra trygghet. Här bor du med närhet till all tänkbar service så som affärer, kommunikationer och restauranger. Hiss finns i huset för din bekvämlighet. Välkommen att boka dig på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Skillingevägen 24, Nättraby, Karlskrona kommun
Skillingevägen 24, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 2
Skillingevägen 24, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 3

Skillingevägen 24

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
4 800 000 kr
205 m²
5 rum
6 518 m² tomt

Uppe på höjden med majestätisk utsikt över åkrar och ängar och havet i fjärran ligger denna pampiga villa om 205 kvadratmeter i två plan. Grundhuset är byggd 1850 och kallas för ”Gamle gården i Skillinge”, och var dåvarande storbonden. Genom en omfattande totalrenovering är byggnadsåret 2024 och räknas som nyproduktion men andan och känslan från sin gamla prakt tid finns kvar i huset. I denna villa möts gammal stil med modern teknik, exklusiva val och öppen planlösning. Centrum av huset är köket och vardagsrummet i öppen planlösning med en härlig rymd och hög takhöjd med stora fönsterpartier och utgång till husets baksida i västerläge. Den vackra specialtillverkade trappa tar dig till övervåningen som har fyra sovrum och den fantastiska utsikten. Skillinge är en lantlig idyll precis utanför Nättraby, den perfekta platsen för att känna sig hemma. Högt läge med en stor tomt med gräsytor och en mindre åker. På tomten finns en lada om ca. 160 kvm, garage med förråd.

 • Premium
Västra Prinsgatan 14b lgh 1101, Trossö, Karlskrona kommun
 • Ons 24 jul kl 15:00
Västra Prinsgatan 14b lgh 1101, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Prinsgatan 14b lgh 1101, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Prinsgatan 14b lgh 1101

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 890 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
2 971 kr/mån
37 059 kr/m²

Kampanj: Avgiftsfritt i 3 år eller 100 000 kr rabatt på denna sekelskifteslägenhet– om du köper i juli 2024. På den mysiga innegården finner ni denna fina 2:a med härligt ljusinsläpp, nytt kök, helkaklat duschrum och med balkong. Bostaden disponeras över 51 kvm och 2 rum och kök. En lägenhet som har en trevlig och bra planlösning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helt nyrenoverat men trots detta tidstypiskt kök. Nyrenoverat helkaklat duschrum med 10 års garanti. Här får du en totalrenoverad lägenhet, på ett centralt och bra läge på Trossö. En ack så charmig sekelskiftare Du slår upp portdörren som bara någon sekund efter slår igen bakom dig. När du sen vänder dig om ser du regnet ösa ner genom portens spröjsade fönster. Du hann hem. Upp genom trapphusets välbekanta kyliga luft. Trots att du har gått i trapporna så många gånger förr, förundras du fortfarande över det mönstrade stengolvet och räcket i mörkt trä som slingrar sig upp genom trapphuset. Nästan precis då, nyper du dig i armen. Välkommen hem till din oas mitt i stan. På Trossö, bara ett par kvarter från havet, reser sig två ståtliga sekelskifteshus med blicken vända mot Västra Prinsgatan. Huset är klädd i ett flackt sadeltak och restaurerad fasad i samma kulör som när det byggdes för snart ett sekel sen. Här bor du mitt i historiens vingslag. Trossö, en ö i skärgården och grunden för Karlskrona, ägdes på 1600-talet av en av traktens bönder. Under den senare delen av 1600-talet tvångsinlöstes marken, Karlskrona grundades och det byggdes broar för att förena Trossö med fastlandet. Några hundra år senare är Trossö Karlskronas hjärta. Husen på fyra våningar står stolt runt en av stans största innergårdar. Rofylld med ett arkitektritat grönområde och sitt- och grillplats för ljumma sommarkvällar. Helt insynsskyddad och med föreningens egna parkeringsplatser. Det har skapats trivsel i varje ett av husets alla vrån. Varsamt renoverade lägenheter i tidstypisk anda med renoverade kök, helkaklade badrum, intakta planlösningar med sparade detaljer från förr: dubbeldörrar, klassiskt gammalt brädgolv, djupa fönsternischer, höga och detaljrika listverk och stuckatur att häpnas över. Med klassisk, ljus färgsättning adderar du din egen charm i en redan ack så charmig sekelskiftare. Ett boende som med högt i tak och nya balkonger ger dig rymd att leva i. Utanför husets port flyter det samtida stadslivet på. Men av det märker du ingenting av när du i sol efter regn dricker både en och två koppar kaffe på innergården. Här är det enkelt att hitta hem. Här finns dåtid, samtid och kanske din framtid?

 • Premium
 • Balkong
Hallengrensvägen 12, Nättraby, Karlskrona kommun
 • Tis 23 jul kl 12:00
Hallengrensvägen 12, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 2
Hallengrensvägen 12, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 3

Hallengrensvägen 12

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 595 000 kr
73 + 70 m²
5 rum
900 m² tomt

Mindre villa centralt i Nättraby med fin trädgård med fruktträd och en insynskyddande häck runt stora delar av trädgården. Dubbelgarage samt extra redskapsförråd. Huset ligger centralt i Nättraby på lugn återvändsgränd. Här är det en kort promenad till Nättrabyskolan och flera förskolor. Det finns flera lekplatser i området och på varma sommardagar har man cykelavstånd till fina badplatser. Nättraby centrum ligger på promenadavstånd och det är enkelt att ta sig till Karlskronas stadskärnan med buss, bil eller cykel. Nättraby är ett populärt villaområden och en favorit för barnfamiljer! Nuvarande ägare har under senare år målat huset och byggt två stora altaner så ni kan följa solen från tidig morgon till sena kvällen. Altan med tak i österläge och på entrésidan av huset finns ytterligare en stor altan i bästa solläget sydväst. Huset har en trivsam planlösning där det finns två sovrum på entréplan, helkaklat duschrum, familjärt trivsamt kök med matplats och ett stort härligt vardagsrum med öppen spis. Källarplan med två sovrum, toalett, tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter.

 • Premium
Konstapelsgatan 27, Trossö, Karlskrona kommun
 • Ons 31 jul kl 12:00
Konstapelsgatan 27, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Konstapelsgatan 27, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Konstapelsgatan 27

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 950 000 kr
38 m²
2 rum
vån 4/4
1 977 kr/mån
51 316 kr/m²

Unik 2:a med härligt ljusinflöde, högre takhöjd och attribut från 1900- talets början, högst upp i det varsamt renoverade sekelskifteshuset med hiss. Bostaden disponeras över 38 kvm och 2 rum och kök. Charmen är total och bostaden präglas av bevarade original detaljer så som fungerande kakelugn, stuckaturer, och snickerier. Dessa välbevarade detaljer skapar en ombonad känsla. Helt renoverad men trots detta tidstypiskt kök, här finns även plats för matbord. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Huset på fyra våningar står stolt runt en av stans största innergårdar. Rofylld med ett grönområde och sitt- och grillplats för ljumma sommarkvällar. Helt insynsskyddad och med föreningens egna parkeringsplatser. En kort promenad så når du havet, Stumholmen eller Saltö där du kan sola och bada när vädret tillåter eller bara ta en härlig promenad längs med havet. Utanför husets port flyter det samtida stadslivet på. Men av det märker du ingenting av när du i sol efter regn dricker både en och två koppar kaffe på innergården. Här är det enkelt att hitta hem. Här finns dåtid, samtid och kanske din framtid? Utanför entrén har du närhet till allt såsom mataffärer, restauranger, butiker, caféer och bra tåg och bussförbindelse. Välkomna hem till Konstapelsgatan 27.

 • Premium
 • Hiss
Alamedan 25, Trossö, Karlskrona kommun

Alamedan 25

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
945 000 kr
37,8 m²
1 rum
vån 2/5
2 163 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till en trevlig, kvadratsmart etta centralt på Trossö. Lägenheten har en bra hall med förvaringsmöjligheter, ett praktiskt kök med plats för matbord vid fönstret. Ett rum där man få plats med både soffa och säng. Ett billigt boende i stabil förening. Här bor du centralt men på ett lugnt läge. Promenad avstånd till både restauranger, affärer och med bra buss- tåg förbindelse.

 • Hiss
Västra Knutsgårdsvägen 13, Hasslö, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Ons 24 jul kl 16:00
Västra Knutsgårdsvägen 13, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Knutsgårdsvägen 13, Hasslö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Knutsgårdsvägen 13

Villa
Hasslö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 600 000 kr
92 + 80 m²
4 rum
965 m² tomt

Välkommen till Västra Knutgårdsvägen 13 på Hasslö eller "Lilla Hawaii" som Hasslöborna säger! Men det är väl inte så konstigt med sitt soliga väder och sina långgrunda stränder. Villan är fördelad med kök, vardagsrum, 3 sovrum och ett badrum på huvudplan, stor källare med gillestuga, 2 stora hobbyrum samt klädkammare, pannrum och tvättstuga med dusch. En perfekt familjevilla med låga driftkostnader i detta barnvänliga villaområde, närhet till skola, bad, strand och affär. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Kommentar från säljarna; Trevligt läge på hörntomt med insynsskyddad baksida. Flera trädäck runt huset med sol från morgon till kväll. Cykelväg och gräsplan precis utanför. Med grönområden och natur runtomkring.

 • Premium
 • Energieffektiv
Drottninggatan 50B, Trossö, Karlskrona kommun
 • Idag kl 11:00
Drottninggatan 50B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Drottninggatan 50B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Drottninggatan 50B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/5
5 188 kr/mån
26 250 kr/m²

Rymliga citytrea med generösa ytor och en härlig känsla av rymd. Stort kök med köksö som smälter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning som ger gott om plats för matbord för mysiga middagar och vardagsrumsmöblering för umgänge och häng. Trendigt kök renoverat 2019 med en industriell känsla med dova mörka färger med släta luckor i svart, rikligt med spotlights och belysning och rostfria vitvaror. Köket har stora bänkytor och gott om förvaring. Lägenheten har en genomgående planlösning där båda sovrummen har ett lugnt gårdsläge. Möblerbar hall i lägenhetens centrum som ger ett ljust och rymligt första intryck av lägenheten. Välutrustat badrum renoverat 2021 med separat tvättdel komplett med både tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten är renoverad 2019 och framåt med nytt kök, badrum, nya golv och målade väggar, ny el och vvs. Här bor du centralt på Trossö nära allt som centrum har att erbjuda. Här finns ett brett utbud av restauranger, butiker och bekvämligheter inom gångavstånd.

 • Premium
 • Hiss
Hyttevägen 11, Aspö, Karlskrona kommun
 • Mån 29 jul kl 17:30
Hyttevägen 11, Aspö, Karlskrona kommun, bild 2
Hyttevägen 11, Aspö, Karlskrona kommun, bild 3

Hyttevägen 11

Villa
Aspö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
6 595 000 kr
136 m²
5 rum
2 801 m² tomt

Välkommen till denna påkostade villa som passar perfekt för både permanent- och semesterboende. Stenhus byggt 2006 med exklusiva, moderna val för en bekväm och avkopplande livsstil. Huset erbjuder flera uteplatser där man kan söka både sol och skugga under dagen. Grillhus med utekök och mysig altan med spabad. Exklusivt poolområde med fullutrustat poolhus med stor stenlagd uteplats som bjuder på många soltimmar och härliga dopp i poolen. Från huset och trädgården ser du havet och det är endast en kort promenad ner till salta havsbad. Boendet är välplanerat och rymligt med 136 kvm boyta + uterum och poolhus och gästhus. Entréplanet har öppna och sociala ytor med en generös takhöjd och panoramafönster som ger fantastisk utsikt över poolområdet och havet. Huset har fyra sovrum och ett helkaklat duschrum. Stora sociala ytor med ett väldisponerat kök med inredning i ek. Vardagsrummet ha en rymlig takhöjd med och ett rikligt ljusinsläpp med stora fönsterpartier från golv till tak ger rummet rikligt med ljus och den fria utsikten över poolområdet och havet i bakgrunden ger en magisk känsla av rummet. Utgång till uterummet på 25 kvm med stora glaspartier med skjutdörrar så att rummet kan öppnas upp sommartid. Gjuten pool på 50 kvm med ett djup på 1,6 meter med pooltak och inbjudande inramning med stor stenlagd uteplats och intilliggande poolhus. Poolhuset rymmer uterum med stora glaspartier, kök och sovrum samt toalett, dusch och bastu. Här vinns även en egen uteplats i österläge med utsikt över omgivningen och havet. Garage stort nog för att rymma en bil och förvaring. I förlängningen till garaget ligger tvättstugan och ett gästhus med ett sovrum och separat toalett och dusch. Under 2023 har 24 solpaneler installerats samt elbilsladdare. Aspö - en favorit bland Karlskronas skärgårdsöar både bland de som vill bo permanent men även för semesterfirare. Här finns skola, förskola samt affär. Ön trafikeras flitigt av bilfärjorna som tar dig in till centrala Karlskrona. Sommartid kan man även åka med skärgårdstrafiken. Aspö erbjuder en fin skärgårdsmiljö med sandstränder och bad från klipporna. Öns Kastell har en historik från 1600-talet och bjuder idag in till guidade turer, restaurang och sommartid även till konserter.

 • Premium
Ekestorp 302, Söderåkra, Torsås kommun
Ekestorp 302, Söderåkra, Torsås kommun, bild 2
Ekestorp 302, Söderåkra, Torsås kommun, bild 3

Ekestorp 302

Gård/Skog
Söderåkra, Torsås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
8 995 000 kr
196 + 35 m²
7 rum
12 ha tomt

Välkomna till en unik och charmig hästgård i idylliska Ekestorp! Dess läge gör att man med bil enkelt når både Kalmar (ca 20 min) och Karlskrona (ca 40 min). Ägarna har med mycket kärlek 2022-2024 gjort mycket omfattande förbättringar och renoveringar. Här har man tänkt på varje liten detalj och gjort det där lilla extra. Mangårdsbyggnaden som har anor från 1875 har idag 7 rum och kök varav 3 sovrum. Det finns kakelugnar och vedspis som sprider härlig värme. Det platsbyggda köket i massivt trä är en fröjd att vistas i. Stora sällskapsytor i form av både matsal, vardagsrum och allrum. Till fastigheten finns ett renoverat gästhus, med allrum, kök, duschrum och sovrum på övervåningen. Perfekt för dig som vill hyra ut och få en extra inkomst eller för de som söker ett generationsboende. Stor ekonomibyggnad med 13 stallplatser och med sadelkammare. Flertalet garage, maskinhall och förråd/ verkstads delar. Så gott om utrymme! Hagarna ligger samlat alldeles intill gårdscentrat, där du kan se dina djur beta från fönstret. Längs markgränsen går Glasholmsån från vilken man har tillgång till vatten för bevattning. Solcellsanläggning, 18,7 kW, är installerad på stallets tak. Vattenburen golvvärme på entréplanet samt radiatorer på övervåning och i källare. Värmepump (Luft/Vatten). Laddbox finns installerad för elbil både i och utanför garage. Fastigheten är ansluten till fiber! Sammanfattningsvis en riktig dröm för den som vill bo lantligt, ha hästar eller andra djur eller varför inte ha företaget på hemmaplan!? Detta måste upplevas på plats, det är sällan sådan här fastighet är till salu!

 • Premium
Drottninggatan 55, Trossö, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår

Drottninggatan 55

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4/4
4 665 kr/mån
25 299 kr/m²

Välkomna till en 2 rum och kök på 67 kvm, centralt på Trossö med balkong mot gården. Stort vitt kök med plats för matbord. Mysigt sovrum med fönster mot innegården. Helkaklat duschrum med egen kombinerad tvättmaskin Hiss finns. Här bor du centralt men på ett lugnt läge. Promenad avstånd till både restauranger, affärer och med bra buss- tåg förbindelse.

 • Balkong
 • Hiss
Hallengrensvägen 14, Nättraby, Karlskrona kommun

Hallengrensvägen 14

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 650 000 kr
72 + 70 m²
4 rum
727 m² tomt

Teglad villa med stort garage med ett centralt läge i Nättraby. Husets 72 kvm är välplanerade och erbjuder stort vardagsrum med gott om ljusinsläpp, braskamin och utgång till altanen i soligt västerläge. Kök med nyare luckor och matplats. Helkaklat duschrum. Källarplanet innehåller sovrum, gott om förvaringsmöjligheter, tvättstuga med dusch samt en extra toalett. Fjärrvärme. Uppfart med plats för flera bilar samt ett dubbelgarage samt extra förråd. Hallengrensvägen 14 ligger centralt i Nättraby med en kort promenad till Nättrabyskolan och flera förskolor. Det finns flera lekplatser i området och på varma sommardagar har man cykelavstånd till fina badplatser. Nättraby centrum ligger på promenadavstånd och det är enkelt att ta sig till Karlskronas stadskärnan med buss, bil eller cykel. Nättraby är ett populärt villaområden och en favorit för barnfamiljer!

Visar 1 - 25 av 64