Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sandra Steen

Sandra Steen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Holmgatan 16F, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Holmgatan 16F

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
925 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/3
3 476 kr/mån
24 667 kr/m²

Välkomna till en supermysig etta på Pantarholmen. En charmig och välplanerad etta med magisk havsutsikt. Renoverat vitt kök med plats för matbord, vackert fiskbensparkett i rummet som sätter sin karaktär. Rummet är ljust och här finns plats för både soffa och säng. Hiss finns. BRF Fregatten är en äldre förening med stabil ekonomi. Pantarholmen är en central del av Karlskrona mitt mellan högskolan och centrum. På Pantarholmen ligger havet nära och här finns flera fina promenadstråk till bland annat Långö badplats, Studentviken och Väster udd och även en fin promenad längs med havet in till centrumkärnan. Flera busslinjer passerar Pantarholmen så området erbjuder goda kommunikationer och ligger endast en kort promenad från tågstationen. På Pantarholmen finns café, pizzerior och flera matbutiker. Välkommen till ett trivsamt område med närhet till det mesta Karlskrona centrum har att erbjuda!

  • Hiss
Drottninggatan 50A, Trossö, Karlskrona kommun

Drottninggatan 50A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 050 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2
5 393 kr/mån
25 949 kr/m²

En ljus och sammanhängande trerummare med generösa ytor och en balkong som vetter mot väster, perfekt för att njuta av den härliga eftermiddags- och kvällssolen. Lägenheten bjuder på fina färgval samt bra förvaringsmöjligheter som underlättar vardagen. Den öppna planlösningen skapar en härlig rymd och ger ett generöst flöde av naturligt ljus. I köket finner du en stilfull köksö som både erbjuder extra arbetsyta och blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Den rymliga hallen är utrustad med säkerhetsdörr för extra trygghet. Här bor du med närhet till all tänkbar service så som affärer, kommunikationer och restauranger. Hiss finns i huset för din bekvämlighet. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Västra Prinsgatan 14b lgh 1101, Trossö, Karlskrona kommun
Västra Prinsgatan 14b lgh 1101, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Prinsgatan 14b lgh 1101, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Prinsgatan 14b lgh 1101

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 890 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
2 971 kr/mån
37 059 kr/m²

Kampanj: Avgiftsfritt i 3 år eller 100 000 kr rabatt på denna sekelskifteslägenhet– om du köper i juli 2024. På den mysiga innegården finner ni denna fina 2:a med härligt ljusinsläpp, nytt kök, helkaklat duschrum och med balkong. Bostaden disponeras över 51 kvm och 2 rum och kök. En lägenhet som har en trevlig och bra planlösning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helt nyrenoverat men trots detta tidstypiskt kök. Nyrenoverat helkaklat duschrum med 10 års garanti. Här får du en totalrenoverad lägenhet, på ett centralt och bra läge på Trossö. En ack så charmig sekelskiftare Du slår upp portdörren som bara någon sekund efter slår igen bakom dig. När du sen vänder dig om ser du regnet ösa ner genom portens spröjsade fönster. Du hann hem. Upp genom trapphusets välbekanta kyliga luft. Trots att du har gått i trapporna så många gånger förr, förundras du fortfarande över det mönstrade stengolvet och räcket i mörkt trä som slingrar sig upp genom trapphuset. Nästan precis då, nyper du dig i armen. Välkommen hem till din oas mitt i stan. På Trossö, bara ett par kvarter från havet, reser sig två ståtliga sekelskifteshus med blicken vända mot Västra Prinsgatan. Huset är klädd i ett flackt sadeltak och restaurerad fasad i samma kulör som när det byggdes för snart ett sekel sen. Här bor du mitt i historiens vingslag. Trossö, en ö i skärgården och grunden för Karlskrona, ägdes på 1600-talet av en av traktens bönder. Under den senare delen av 1600-talet tvångsinlöstes marken, Karlskrona grundades och det byggdes broar för att förena Trossö med fastlandet. Några hundra år senare är Trossö Karlskronas hjärta. Husen på fyra våningar står stolt runt en av stans största innergårdar. Rofylld med ett arkitektritat grönområde och sitt- och grillplats för ljumma sommarkvällar. Helt insynsskyddad och med föreningens egna parkeringsplatser. Det har skapats trivsel i varje ett av husets alla vrån. Varsamt renoverade lägenheter i tidstypisk anda med renoverade kök, helkaklade badrum, intakta planlösningar med sparade detaljer från förr: dubbeldörrar, klassiskt gammalt brädgolv, djupa fönsternischer, höga och detaljrika listverk och stuckatur att häpnas över. Med klassisk, ljus färgsättning adderar du din egen charm i en redan ack så charmig sekelskiftare. Ett boende som med högt i tak och nya balkonger ger dig rymd att leva i. Utanför husets port flyter det samtida stadslivet på. Men av det märker du ingenting av när du i sol efter regn dricker både en och två koppar kaffe på innergården. Här är det enkelt att hitta hem. Här finns dåtid, samtid och kanske din framtid?

  • Premium
  • Balkong
Konstapelsgatan 27, Trossö, Karlskrona kommun
  • Ons 31 jul kl 12:00
Konstapelsgatan 27, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Konstapelsgatan 27, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Konstapelsgatan 27

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 950 000 kr
38 m²
2 rum
vån 4/4
1 977 kr/mån
51 316 kr/m²

Unik 2:a med härligt ljusinflöde, högre takhöjd och attribut från 1900- talets början, högst upp i det varsamt renoverade sekelskifteshuset med hiss. Bostaden disponeras över 38 kvm och 2 rum och kök. Charmen är total och bostaden präglas av bevarade original detaljer så som fungerande kakelugn, stuckaturer, och snickerier. Dessa välbevarade detaljer skapar en ombonad känsla. Helt renoverad men trots detta tidstypiskt kök, här finns även plats för matbord. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Huset på fyra våningar står stolt runt en av stans största innergårdar. Rofylld med ett grönområde och sitt- och grillplats för ljumma sommarkvällar. Helt insynsskyddad och med föreningens egna parkeringsplatser. En kort promenad så når du havet, Stumholmen eller Saltö där du kan sola och bada när vädret tillåter eller bara ta en härlig promenad längs med havet. Utanför husets port flyter det samtida stadslivet på. Men av det märker du ingenting av när du i sol efter regn dricker både en och två koppar kaffe på innergården. Här är det enkelt att hitta hem. Här finns dåtid, samtid och kanske din framtid? Utanför entrén har du närhet till allt såsom mataffärer, restauranger, butiker, caféer och bra tåg och bussförbindelse. Välkomna hem till Konstapelsgatan 27.

  • Premium
  • Hiss
Alamedan 25, Trossö, Karlskrona kommun

Alamedan 25

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
945 000 kr
37,8 m²
1 rum
vån 2/5
2 163 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till en trevlig, kvadratsmart etta centralt på Trossö. Lägenheten har en bra hall med förvaringsmöjligheter, ett praktiskt kök med plats för matbord vid fönstret. Ett rum där man få plats med både soffa och säng. Ett billigt boende i stabil förening. Här bor du centralt men på ett lugnt läge. Promenad avstånd till både restauranger, affärer och med bra buss- tåg förbindelse.

  • Hiss
Drottninggatan 55, Trossö, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår

Drottninggatan 55

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4/4
4 665 kr/mån
25 299 kr/m²

Välkomna till en 2 rum och kök på 67 kvm, centralt på Trossö med balkong mot gården. Stort vitt kök med plats för matbord. Mysigt sovrum med fönster mot innegården. Helkaklat duschrum med egen kombinerad tvättmaskin Hiss finns. Här bor du centralt men på ett lugnt läge. Promenad avstånd till både restauranger, affärer och med bra buss- tåg förbindelse.

  • Balkong
  • Hiss
Skepparegatan 18A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår

Skepparegatan 18A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 850 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/5
4 184 kr/mån
25 000 kr/m²

Välplanerad trea i en av Karlskronas mest attraktiva bostadsrättsföreningar med låga månadsavgifter. Välskött trea med perfekt lugnt centrumläge med en kort promenad till Karlskronas stadskärna. Lägenheten har en ljus genomgående planlösning med stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i västerläge. Smakfullt helkaklat duschrum renoverat vid stambytet 2011. Välplanerat kök i vinkel med inredning i ek och vitt, bra förvaringsmöjligheter och bänkytor samt matplats vid fönster. Två sovrum belägna mot föreningens innergård. Praktiskt boende där du har hiss från entréplan. Föreningen har god ekonomi och ett välskött hus. I huset finns tillgång till gästlägenhet med pentry samt ett välutrustat gym. Fin stenlagd innergård där det finns möjlighet att grilla eller bara njuta en stund i pergolan.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Östergatan 10a, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Östergatan 10a

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 250 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 2
2 915 kr/mån
34 247 kr/m²

Charmig och praktisk etta på Pantarholmen med balkong mot havet. Härlig takhöjd och orginaldetaljer finns bevarade. En välplanerad etta med sovalkov. Nytt fräscht kök med plats för matbord. Här bor du med närhet till allt, en kort promenad till Trossös gågator. Närhet till hav, natur och högskolan BTH. Varmt välkommen att boka dig för visning !

  • Balkong
Ålyckevägen 16, Lyckeby, Karlskrona kommun
  • Ons 31 jul kl 15:00
Ålyckevägen 16, Lyckeby, Karlskrona kommun, bild 2
Ålyckevägen 16, Lyckeby, Karlskrona kommun, bild 3

Ålyckevägen 16

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
3 495 000 kr
120 + 80 m²
4 rum
1 571 m² tomt

Ett trevligt hus i Lyckeby med magisk utsikt mot Lyckeby ån. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Huset består av 4 rum och kök varav 2-3 sovrum. Entréplan består av en stor och välkomnade hall med plats för ytterkläder, kök och vardagsrum samt matplats, det nyrenoverade badrummet / tvättstugan. Övreplan består av stort allrum, vilket kan delas av och skapa fler sovrum. Två sovrum. År 2023 blev det större renoveringar på huset så som: Helt nytt tak, nytt värmesystem (luft/vatten) samt en helt nytt badrum helkaklat. Här bor du med närhet till naturen, vatten och förskola och skola. I Lyckeby. Denna idylliska stadsdel, med sin förtrollande utsikt över Lyckebyån, är en pärla för boende och besökare. Här finns allt du behöver inom räckhåll: smidig kollektivtrafik, ett välsorterat köpcentrum, närbelägna skolor och spännande resmål. Följ de mysiga stigarna längs floden och njut av lugnet på den tysta gatan, där vänliga grannar skapar en varm gemenskap.

  • Premium
Amiralitetstorget 13A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Mån 29 jul kl 12:00
Amiralitetstorget 13A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Amiralitetstorget 13A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Amiralitetstorget 13A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 895 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2
3 038 kr/mån
32 393 kr/m²

Välkommen till en modern tvåa med balkong. Välplanerat och mysig lägenhet centralt på Trossö. Stort vardagsrum med plats för både soffa och matbord, och utgång till balkong. Stort kök med plats för matbord. Helkaklat duschrum med egen tvättmaskin. Här bor du centralt men på ett lugnt läge. Promenad avstånd till både restauranger, affärer och med bra buss- tåg förbindelse.

  • Premium
  • Balkong
Västra Prinsgatan 14b lgh 1203, Trossö, Karlskrona kommun
Västra Prinsgatan 14b lgh 1203, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Prinsgatan 14b lgh 1203, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Prinsgatan 14b lgh 1203

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 890 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/4
2 971 kr/mån
37 059 kr/m²

Kampanj: Avgiftsfritt i 3 år eller 100 000 kr rabatt på denna sekelskifteslägenhet– om du köper i juli 2024. Välkommen till en charmig renoverad 2:a med balkong från sekelskiftet med högre takhöjd som ligger på den lugna innergården på bra läge på Trossö. Härliga detaljer som fint ljusinsläpp, djupa fönsternischer och högre takhöjd men trots det en bra planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat duschrum med golvvärme. Bostaden disponeras över 51 kvm och 2 rum och kök. En varsamt renoverad lägenhet med nytt kök samt nyrenoverat helkaklat duschrum med 10 års garanti.

  • Premium
  • Balkong
Sunnavägen 13B, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Sunnavägen 13B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
4 349 kr/mån
26 364 kr/m²

Välkommen till en trevlig tvåa på Pantarholmen. Vitt renoverat kök med plats för matbord. I lägenheten har man skapat två sovrum. Här finns ett mysigt vardagsrum med utgång till balkong. Pantarholmen är en central del av Karlskrona mitt mellan högskolan och centrum. På Pantarholmen ligger havet nära och här finns flera fina promenadstråk till bland annat Långö badplats, Studentviken och Väster udd och även en fin promenad längs med havet in till centrumkärnan. Flera busslinjer passerar Pantarholmen så området erbjuder goda kommunikationer och ligger endast en kort promenad från tågstationen. På Pantarholmen finns café, pizzerior och flera matbutiker. Välkommen till ett trivsamt område med närhet till det mesta Karlskrona centrum har att erbjuda!

  • Balkong
Mossvägen 13, Rödeby, Karlskrona kommun

Mossvägen 13

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 900 000 kr
95 + 8 m²
4 rum
893 m² tomt

Här i populära Rödeby är nu denna familjevänliga villa till salu. Här bor du i ett välplanerat hus, allt på ett och samma plan med tillhörande garage och förråd. Villan är väl omhändertagen och flera förbättringar i materialen har utförts som golv, tapet, ny färg på väggar samt kök. Här finner vi ett kök med härligt ljusinsläpp. Vardagsrum med stora sociala ytor för soffgrupp och matplats. Tre bra sovrum. Trevlig inglasad altan som nås från vardagsrummet som gör säsongen längre samt sommarkvällarna otroligt mysiga. En stor och bra trädgård med plats för planteringar, studsmatta eller en runda kubb. Denna villa hittar vi ett lugnt och barnvänligt område där huset ligger på en återvändsgata. Med närhet till både lekplats och skogsområde. Rödeby är även väl tilltaget med mataffärer, vårdcentral, tandläkare, skola och förskolor.

  • Plus
Rosenbergsvägen 1, Ramdala, Karlskrona kommun

Rosenbergsvägen 1

Villa
Ramdala, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 295 000 kr
89 + 89 m²
4 rum
5 877 m² tomt

Välkommen till Rosenbergsvägen 1, en fastighet med många möjligheter. Med stor och lummig tomt, lada samt uthus. Fastigheten är ett enplanshus med källare. Huset har idag 2 sovrum på entréplan. Här finns möjligheter till odling med många olika ytor att planera på. Här bor du med närhet till förskola, skola och bussförbindelse. Huset är besiktigat och kommer att försäkrats mot dolda fel.

Filarevägen 9, Jämjö, Karlskrona kommun
  • Mån 29 jul kl 16:15

Filarevägen 9

Villa
Jämjö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 195 000 kr
112 + 81 m²
4 rum
959 m² tomt

Välkommen till ett trevligt hus på en återvändsgata i Jämjö. Huset har en trevlig planlösning, entréplan består av hall, duschrum, kök, tre sovrum vardagsrum och ett badrum. Källarplan består av ett sovrum, förråd, tvättstuga, pannrum och verkstad. Fastigheten har ett äldre garage med smöjgrop och ett nytt fristående garage. På tomten finns även ett vedförråd, friggebod och ett växthus. I Jämjö bor du med närhet till förskola, skola och med naturen intill. Med bra bussförbindelse.

  • Plus
  • Energieffektiv
Amiralitetsgatan 6B, Trossö, Karlskrona kommun

Amiralitetsgatan 6B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 900 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/5
3 490 kr/mån
26 761 kr/m²

Välkommen till en fräsch och trevlig trea med låg månadsavgift renoverad under 2020-2021. Trea med perfekt planlösning med fönster i två väderstreck. På 71 välplanerade kvadratmeter med mycket ljusinsläpp finner ni stilrent kök, luftigt och inbjudande vardagsrum, två stora sovrum, mycket förvaring samt ett duschrum som är renoverat vid stambytet i bostadsrättsföreningen och en separat gästtoalett. Perfekt boende för dig/er som vill bo med låg boendekostnad i ett modernt hem mitt på Trossö Här bor ni i en välskött förening med mycket god ekonomi. Fin uteplats, nyrenoverad tvättstuga och tillgång till gästrum är några av de saker som föreningen erbjuder. På Amiralitetsgatan 6B bor ni med närhet till centrum och dess utbud av affärer och restauranger men samtidigt nära Amiralitesparken med lekplats och inbjudande uteplatser.

  • Hiss
Dianavägen, Hasslö, Karlskrona kommun

Dianavägen

Tomt
Hasslö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
675 000 kr

4 tomter på Hasslö. Nu har du möjlighet att förvärva en tomt på Hasslö och bygga ditt drömhus från Vårgårdahus. På ett fint och lugnt läge. Närhet till natur och havet en kort promenad bort. Här finns skola, förskola och affär. Vargardahus.se Tomt 1: ca 1300 kvm Tomt 2: ca 1300 kvm Tomt 3: ca: 1400 kvm Tomt 4: ca 1400 kvm Tomt 5: ca 1700 kvm. Pris från 675.000 kr. Totalt 5 st tomter som kommer styckas av från denna fastighet. Med storlek på ca 1300 –1700 m2 1 tomt är nu såld, 4 st kvar! Tomterna ligger på Dianavägen och Nymansväg. Kontakt på Vårgårdahus Tony Karlsson +46 73-328 24 63 [email protected]

Aspö, Aspö, Karlskrona kommun

Aspö

Tomt
Aspö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
795 000 kr
1 250 m² tomt

På ett centralt läge på Aspö har du nu möjlighet att förvärva en tomt och bygga ditt drömhus från Vårgårdahus. Närhet till natur och havet en kort promenad bort. Här finns skola, förskola och affär. Vargardahus.se

Ekvägen 5, Holmsjö, Karlskrona kommun

Ekvägen 5

Villa
Holmsjö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 800 000 kr
125 m²
4 rum
1 146 m² tomt

Välplanerat och helrenoverat enplanshus i Holmsjö. Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet så finns det en braskamin som sprider härlig värme. Tre bra sovrum. Fräscht badrum och gästtoalett. Rejäl tvättstuga med utgång ut och duschmöjlighet. Här bor du med närhet till förskola, skola och naturen.

Linneslättsvägen 6, Sturkö, Karlskrona kommun

Linneslättsvägen 6

Tomt
Sturkö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
600 000 kr
1 000 m² tomt

Ca 1 000 kvm tomt i ett fint läge. Kommunalt VA + el i tomtgräns. Förhandsbesked finns. Köparen betalar kostnader i samband med avstyckning.

Barackvägen 2, Hasslö, Karlskrona kommun

Barackvägen 2

Tomt
Hasslö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
445 000 kr
1 000 m² tomt

Tomt på Hasslö. Nu har du möjlighet att förvärva en tomt på Hasslö och bygga ditt drömhus från Vårgårdahus. På ett fint och lugnt läge. Närhet till natur och havet en kort promenad bort. Här finns skola, förskola och affär. Vargardahus.se

Visar alla 21