Mäklare Sandra Steen

Sandra Steen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brändaholm kolonistuga nr 16, Trossö, Karlskrona kommun

Brändaholm kolonistuga nr 16

Fritidshus
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 700 000 kr
32 + 13 m²
2 rum
476 m² tomt

En unik möjlighet - något av det bästa som Karlskrona har att erbjuda Karlskronaborna. Brändaholm - finns det något mer idylliskt än Brändaholm på sommaren? En oas centralt i Karlskrona med välskötta sommarstugor, röda med vita knutar, välskötta prunkande trädgårdar med små grusade gångar mellan husen omgivna av havet. Det känns verkligen som en sagovärld att vistas här för mer idyll än så här blir det inte. Brändaholm stuga 16 "Havsbris" ligger med ett högt läge på ön med utsikt över Borgmästarefjärden. Stugan har en egen båtplats och del i brygga. Trädgården är en oas med fruktträd, blomstrande buskar, fina blomsterplanteringar och odlingar och det finns flera uteplatser att njuta av både solen och utsikten. Stugan är 32 kvadratmeter (byggyta) och modernt inredd. Utvändigt har huset ett klassiskt utseende men interiören är modern med ett stort rum som delvis har ryggåstak, stilrent vitt kök, stor matplats, plats för soffa och ett sovloft samt ett sovrum med plats för dubbelsäng intill. Uthuset på tomten omfattar ett helkaklat duschrum med toalett dusch, tvättställ och kombinerad tvätt/tork maskin och ett gästrum. För den odlingsintresserade finns det många odlingsmöjligheter på tomten. Brändaholm beskrivs av många som Sveriges vackraste koloniområde och är exklusivt för karlskronabor då det endast är de som är skrivna i Karlskrona kommun som får köpa stuga här. Här finns lekplats samt möjlighet att hyra föreningshuset med plats för flera gäster. Holmen ligger ca. 3 kvm från Karlskronas centrum och man kan promenera in till centrum eller ta skärgårdsbåtarna från Ångbåtsbryggan.

Dalvägen 17, Rödeby, Karlskrona kommun
 • Mån 11 mar kl 16:00

Dalvägen 17

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 495 000 kr
103 + 83 m²
8 rum
701 m² tomt

Stort välplanerat och mysigt hus i Rödeby. Ett hus med bra och trevlig planlösning, öppet mellan det nyrenoverade köket och vardagsrummet som har en braskamin som sprider härlig värme. Entréplan består av, hall, sovrum, WC, tvättstuga, hobbyrum och förråd. En trapp upp så finns det vita fräscha köket med köksö som har utgång till det stora altan däcket. Vardagsrum med braskamin som sprider härlig värme. Helkaklat badrum och tre sovrum. Ytterligare en trapp upp så kommer du till vindsvåningen, som består av ett allrum samt ett sovrum. Dalvägen 17 ligger i ett lugnt och familjevänligt område i centrala Rödeby så du har närhet till allt man kan tänkas behöva såsom affärer, skola F-9, idrottsanläggningar, gymnastiksal, simhall, utomhusbad, vårdcentral, tandläkare, gym, apotek, pizzerior, natur, elljusspår och bra busskommunikation som tar en till övriga Karlskrona!

 • Plus
Bredgatan 11, Trossö, Karlskrona kommun
 • Sön 17 mar kl 14:00

Bredgatan 11

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
5 595 000 kr
183 m²
6 rum
vån 2/3
9 455 kr/mån
30 574 kr/m²

Välkommen till en unik sekelskiftes-etagevåning på centrala Trossö. Lägenheten är byggd 2015 i ett sekelskifteshus. Det moderna möter sekelskiftet med högt i tak och skapar den perfekta mixen med en härlig rymd. Vacker spiraltrappa som blir en fin detalj i den sociala planlösningen där kök och vardagsrum har en öppen planlösning med intilliggande matrum med utgång till balkongen i västerläge med ett lugnt gårdsläge. Lägenheten är hela 183 kvm med 6 rum och kök varav 4 sovrum. Exklusiva val och en ljus smakfull interiör med stilrent kök med köksinredning från Ballingslöv med en modern lucka i vitt, påkostat med stenskiva och stor köksö som skapar en social plats där hela familjen kan umgås vid matlagningen. Två helkaklade duschrum, samt en egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Allrum på övervåningen med fönsternisch med havsglimt, ett master bedroom och gott om förvaringsmöjligheter i form av flera garderober och en generös walk-in-closet. Stort förråd som ligger intill lägenheten. Lägenheten har ingång från trapphuset på båda planen. Bredgatan 11 har ett optimalt cityläge på en lugn gata med stor fin innergård som verkligen är en oas mitt i stan med fina planteringar, flera uteplatser och lusthus. Carport där det finns en plats till lägenheten. I föreningen finns möjlighet att hyra övernattningsrum.

 • Plus
 • Balkong
Västra Prinsgatan 14B, lgh 1202B, Trossö, Karlskrona kommun
 • Imorgon kl 12:45
Västra Prinsgatan 14B, lgh 1202B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Prinsgatan 14B, lgh 1202B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Prinsgatan 14B, lgh 1202B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 775 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/4
2 505 kr/mån
41 279 kr/m²

Välkommen till en renoverad 2:a från sekelskiftet med högre takhöjd som ligger på den lugna innergården på bra läge på Trossö. Härliga detaljer som fint ljusinsläpp, djupa fönsternischer och högre takhöjd men trots det en bra planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och köksö. En varsamt renoverad lägenhet med nytt kök samt nyrenoverat helkaklat duschrum med 10 års garanti.

 • Premium
Västra Prinsgatan 14b lgh 1101, Trossö, Karlskrona kommun
Västra Prinsgatan 14b lgh 1101, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Prinsgatan 14b lgh 1101, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Prinsgatan 14b lgh 1101

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 090 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
2 971 kr/mån
40 980 kr/m²

På den mysiga innegården finner ni denna fina 2:a med härligt ljusinsläpp, nytt kök, helkaklat duschrum och med balkong. Bostaden disponeras över 51 kvm och 2 rum och kök. En lägenhet som har en trevlig och bra planlösning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helt nyrenoverat men trots detta tidstypiskt kök. Nyrenoverat helkaklat duschrum med 10 års garanti. Här får du en totalrenoverad lägenhet, på ett centralt och bra läge på Trossö. En ack så charmig sekelskiftare Du slår upp portdörren som bara någon sekund efter slår igen bakom dig. När du sen vänder dig om ser du regnet ösa ner genom portens spröjsade fönster. Du hann hem. Upp genom trapphusets välbekanta kyliga luft. Trots att du har gått i trapporna så många gånger förr, förundras du fortfarande över det mönstrade stengolvet och räcket i mörkt trä som slingrar sig upp genom trapphuset. Nästan precis då, nyper du dig i armen. Välkommen hem till din oas mitt i stan. På Trossö, bara ett par kvarter från havet, reser sig två ståtliga sekelskifteshus med blicken vända mot Västra Prinsgatan. Huset är klädd i ett flackt sadeltak och restaurerad fasad i samma kulör som när det byggdes för snart ett sekel sen. Här bor du mitt i historiens vingslag. Trossö, en ö i skärgården och grunden för Karlskrona, ägdes på 1600-talet av en av traktens bönder. Under den senare delen av 1600-talet tvångsinlöstes marken, Karlskrona grundades och det byggdes broar för att förena Trossö med fastlandet. Några hundra år senare är Trossö Karlskronas hjärta. Husen på fyra våningar står stolt runt en av stans största innergårdar. Rofylld med ett arkitektritat grönområde och sitt- och grillplats för ljumma sommarkvällar. Helt insynsskyddad och med föreningens egna parkeringsplatser. Det har skapats trivsel i varje ett av husets alla vrån. Varsamt renoverade lägenheter i tidstypisk anda med renoverade kök, helkaklade badrum, intakta planlösningar med sparade detaljer från förr: dubbeldörrar, klassiskt gammalt brädgolv, djupa fönsternischer, höga och detaljrika listverk och stuckatur att häpnas över. Med klassisk, ljus färgsättning adderar du din egen charm i en redan ack så charmig sekelskiftare. Ett boende som med högt i tak och nya balkonger ger dig rymd att leva i. Utanför husets port flyter det samtida stadslivet på. Men av det märker du ingenting av när du i sol efter regn dricker både en och två koppar kaffe på innergården. Här är det enkelt att hitta hem. Här finns dåtid, samtid och kanske din framtid?

 • Premium
 • Balkong
Rosenbergsvägen 1, Ramdala, Karlskrona kommun

Rosenbergsvägen 1

Villa
Ramdala, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 450 000 kr
89 + 89 m²
4 rum
5 877 m² tomt

Välkommen till Rosenbergsvägen 1, en fastighet med många möjligheter. Med stor och lummig tomt, lada samt uthus. Fastigheten är ett enplanshus med källare. Huset har idag 2 sovrum på entréplan. Här finns möjligheter till odling med många olika ytor att planera på. Här bor du med närhet till förskola, skola och bussförbindelse. Huset är besiktigat och kommer att försäkrats mot dolda fel.

Filarevägen 9, Jämjö, Karlskrona kommun

Filarevägen 9

Villa
Jämjö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 195 000 kr
112 + 81 m²
4 rum
959 m² tomt

Välkommen till ett trevligt hus på en återvändsgata i Jämjö. Huset har en trevlig planlösning, entréplan består av hall, duschrum, kök, tre sovrum vardagsrum och ett badrum. Källarplan består av ett sovrum, förråd, tvättstuga, pannrum och verkstad. Fastigheten har ett äldre garage med smöjgrop och ett nytt fristående garage. På tomten finns även ett vedförråd, friggebod och ett växthus. I Jämjö bor du med närhet till förskola, skola och med naturen intill. Med bra bussförbindelse.

 • Plus
Dianavägen 6, Hasslö, Karlskrona kommun

Dianavägen 6

Villa
Hasslö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 495 000 kr
123 m²
5 rum
1 230 m² tomt

Välkomna till Hasslö och Dianavägen 6. En fastighet med större tomt och med en mysig altan, på en lugn återvändsgata. Huset har stora sociala ytor, öppet mellan kök och matrum. Renoveringar som gjort är nytt badrum, nytt stort kök, ny altan och installerat braskamin. På Dianavägen 6 bor du med ett centralt läge på Hasslö - i Karlskronas västliga skärgård. Ön har en vacker skärgårdsmiljö med långgrunda stränder, salta havsbad och småbåtshamn. Här har du promenadavstånd till affär, restaurang, bageri, busshållplats, förskola, skola mm.

Amiralitetsgatan 6B, Trossö, Karlskrona kommun

Amiralitetsgatan 6B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 900 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/5
3 490 kr/mån
26 761 kr/m²

Välkommen till en fräsch och trevlig trea med låg månadsavgift renoverad under 2020-2021. Trea med perfekt planlösning med fönster i två väderstreck. På 71 välplanerade kvadratmeter med mycket ljusinsläpp finner ni stilrent kök, luftigt och inbjudande vardagsrum, två stora sovrum, mycket förvaring samt ett duschrum som är renoverat vid stambytet i bostadsrättsföreningen och en separat gästtoalett. Perfekt boende för dig/er som vill bo med låg boendekostnad i ett modernt hem mitt på Trossö Här bor ni i en välskött förening med mycket god ekonomi. Fin uteplats, nyrenoverad tvättstuga och tillgång till gästrum är några av de saker som föreningen erbjuder. På Amiralitetsgatan 6B bor ni med närhet till centrum och dess utbud av affärer och restauranger men samtidigt nära Amiralitesparken med lekplats och inbjudande uteplatser.

 • Hiss
Vargungevägen 10, Nättraby, Karlskrona kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vargungevägen 10

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
3 500 000 kr
141 + 38 m²
5 rum
660 m² tomt

Renoverat och välplanerat 1,5 planshus i Nättraby. Med en modern och trevlig planlösning, öppet mellan vardagsrum, matrum och kök. Braskamin i vardagsrummet som sprider en härlig värme. Entréplan består av hall, vardagsrum, matrum, kök, duschrum, tvättstuga och sovrum. Övre plan består av allrum, två sovrum och ett ny renoverat badrum. Fastigheten har en mysig trädgård, här finns ett inglasat uterum, pergola och växthus. Till fastigheten så finns det ett garage med förråd.

Dianavägen, Hasslö, Karlskrona kommun

Dianavägen

Tomt
Hasslö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
675 000 kr

4 tomter på Hasslö. Nu har du möjlighet att förvärva en tomt på Hasslö och bygga ditt drömhus från Vårgårdahus. På ett fint och lugnt läge. Närhet till natur och havet en kort promenad bort. Här finns skola, förskola och affär. Vargardahus.se Tomt 1: ca 1300 kvm Tomt 2: ca 1300 kvm Tomt 3: ca: 1400 kvm Tomt 4: ca 1400 kvm Tomt 5: ca 1700 kvm. Pris från 675.000 kr. Totalt 5 st tomter som kommer styckas av från denna fastighet. Med storlek på ca 1300 –1700 m2 1 tomt är nu såld, 4 st kvar! Tomterna ligger på Dianavägen och Nymansväg. Kontakt på Vårgårdahus Tony Karlsson +46 73-328 24 63 [email protected]

Aspö, Aspö, Karlskrona kommun

Aspö

Tomt
Aspö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
825 000 kr
1 250 m² tomt

På ett centralt läge på Aspö har du nu möjlighet att förvärva en tomt och bygga ditt drömhus från Vårgårdahus. Närhet till natur och havet en kort promenad bort. Här finns skola, förskola och affär. Vargardahus.se

Västra Köpmansgatan 17, Trossö, Karlskrona kommun
Västra Köpmansgatan 17, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Köpmansgatan 17, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Köpmansgatan 17

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 395 000 kr
73,3 m²
3 rum
vån 3/5
4 459 kr/mån
32 674 kr/m²

Välkomna till en charmig trea med havsglimt, inglasad balkong, öppen spis och med helkaklat duschrum och gäst wc. Luftig hall med plats för avhängning. Två stora sovrum med förvaringsmöjligheter. Fräscht grått kök med plats för matbord vid fönstret. Här bor du centralt men på ett lugnt läge. Promenad avstånd till både restauranger, affärer och med bra buss- tåg förbindelse.

 • Premium
 • Balkong
Ekvägen 5, Holmsjö, Karlskrona kommun

Ekvägen 5

Villa
Holmsjö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 800 000 kr
125 m²
4 rum
1 146 m² tomt

Välplanerat och helrenoverat enplanshus i Holmsjö. Huset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet så finns det en braskamin som sprider härlig värme. Tre bra sovrum. Fräscht badrum och gästtoalett. Rejäl tvättstuga med utgång ut och duschmöjlighet. Här bor du med närhet till förskola, skola och naturen.

Linneslättsvägen 6, Sturkö, Karlskrona kommun

Linneslättsvägen 6

Tomt
Sturkö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
600 000 kr
1 000 m² tomt

Ca 1 000 kvm tomt i ett fint läge. Kommunalt VA + el i tomtgräns. Förhandsbesked finns. Köparen betalar kostnader i samband med avstyckning.

Barackvägen 2, Hasslö, Karlskrona kommun

Barackvägen 2

Tomt
Hasslö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
445 000 kr
1 000 m² tomt

Tomt på Hasslö. Nu har du möjlighet att förvärva en tomt på Hasslö och bygga ditt drömhus från Vårgårdahus. På ett fint och lugnt läge. Närhet till natur och havet en kort promenad bort. Här finns skola, förskola och affär. Vargardahus.se

Visar alla 16