Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sofia Andersson

Sofia Andersson

Om mig

Jag heter Sofia Andersson och har arbetat som mäklare sedan 2002. Jag förmedlar villor, fritidshus och bostadsrätter. Varmt välkomna att kontakta mig om ni behöver hjälp med att sälja er bostad, hitta något nytt eller om vill veta vad värdet av er bostad är.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottninggatan 50B, Trossö, Karlskrona kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Drottninggatan 50B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Drottninggatan 50B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Drottninggatan 50B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/5
5 188 kr/mån
26 250 kr/m²

Rymliga citytrea med generösa ytor och en härlig känsla av rymd. Stort kök med köksö som smälter samman med vardagsrummet i en öppen planlösning som ger gott om plats för matbord för mysiga middagar och vardagsrumsmöblering för umgänge och häng. Trendigt kök renoverat 2019 med en industriell känsla med dova mörka färger med släta luckor i svart, rikligt med spotlights och belysning och rostfria vitvaror. Köket har stora bänkytor och gott om förvaring. Lägenheten har en genomgående planlösning där båda sovrummen har ett lugnt gårdsläge. Möblerbar hall i lägenhetens centrum som ger ett ljust och rymligt första intryck av lägenheten. Välutrustat badrum renoverat 2021 med separat tvättdel komplett med både tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten är renoverad 2019 och framåt med nytt kök, badrum, nya golv och målade väggar, ny el och vvs. Här bor du centralt på Trossö nära allt som centrum har att erbjuda. Här finns ett brett utbud av restauranger, butiker och bekvämligheter inom gångavstånd.

  • Premium
  • Hiss
Hyttevägen 11, Aspö, Karlskrona kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Hyttevägen 11, Aspö, Karlskrona kommun, bild 2
Hyttevägen 11, Aspö, Karlskrona kommun, bild 3

Hyttevägen 11

Villa
Aspö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
6 595 000 kr
136 m²
5 rum
2 801 m² tomt

Välkommen till denna påkostade villa som passar perfekt för både permanent- och semesterboende. Stenhus byggt 2006 med exklusiva, moderna val för en bekväm och avkopplande livsstil. Huset erbjuder flera uteplatser där man kan söka både sol och skugga under dagen. Grillhus med utekök och mysig altan med spabad. Exklusivt poolområde med fullutrustat poolhus med stor stenlagd uteplats som bjuder på många soltimmar och härliga dopp i poolen. Från huset och trädgården ser du havet och det är endast en kort promenad ner till salta havsbad. Boendet är välplanerat och rymligt med 136 kvm boyta + uterum och poolhus och gästhus. Entréplanet har öppna och sociala ytor med en generös takhöjd och panoramafönster som ger fantastisk utsikt över poolområdet och havet. Huset har fyra sovrum och ett helkaklat duschrum. Stora sociala ytor med ett väldisponerat kök med inredning i ek. Vardagsrummet ha en rymlig takhöjd med och ett rikligt ljusinsläpp med stora fönsterpartier från golv till tak ger rummet rikligt med ljus och den fria utsikten över poolområdet och havet i bakgrunden ger en magisk känsla av rummet. Utgång till uterummet på 25 kvm med stora glaspartier med skjutdörrar så att rummet kan öppnas upp sommartid. Gjuten pool på 50 kvm med ett djup på 1,6 meter med pooltak och inbjudande inramning med stor stenlagd uteplats och intilliggande poolhus. Poolhuset rymmer uterum med stora glaspartier, kök och sovrum samt toalett, dusch och bastu. Här vinns även en egen uteplats i österläge med utsikt över omgivningen och havet. Garage stort nog för att rymma en bil och förvaring. I förlängningen till garaget ligger tvättstugan och ett gästhus med ett sovrum och separat toalett och dusch. Under 2023 har 24 solpaneler installerats samt elbilsladdare. Aspö - en favorit bland Karlskronas skärgårdsöar både bland de som vill bo permanent men även för semesterfirare. Här finns skola, förskola samt affär. Ön trafikeras flitigt av bilfärjorna som tar dig in till centrala Karlskrona. Sommartid kan man även åka med skärgårdstrafiken. Aspö erbjuder en fin skärgårdsmiljö med sandstränder och bad från klipporna. Öns Kastell har en historik från 1600-talet och bjuder idag in till guidade turer, restaurang och sommartid även till konserter.

  • Premium
Ledjavägen 16, Holmsjö, Karlskrona kommun

Ledjavägen 16

Villa
Holmsjö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 100 000 kr
63 + 40 m²
3 rum
2 567 m² tomt

1 1/2-planshus på stor tomt med flera uteplatser, ett uterum på övervåningen och separat uterum i trädgården. Flera förrådsbyggnader finns på tomten. Huset har flera entrér, kök med intilliggande vardagsrum med plats för soffa och matbord. Ett sovrum på entréplanet och ett stort sovrum/allrum på övervåningen där det även finns braskamin och uterum. Separat tvättstuga och duschrum. Trädgården ligger inbäddad i grönska med flera rabatter, en damm, flera olika bärbuskar och fruktträd. Ledjavägen 16 ligger strax utanför Holmsjö. Perfekt område för er som vill bo i mer lantlig miljö men med en kort bilresa in till centrum med affär och annan service, tågstation och skola.

Landsvägsgatan 12 C, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Imorgon
Landsvägsgatan 12 C, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Landsvägsgatan 12 C, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Landsvägsgatan 12 C

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 395 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 471 kr/mån
22 320 kr/m²

Trea eller rymlig tvåa med balkong i västerläge. Lägenheten är från början en tvåa på 62,5 kvm men matrummet har gjorts om till ett mindre sovrum. Köket är numera ett arbetskök med möjlighet att ha större matbord i det rymliga vardagsrummet. Ytterligare ett sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Helkaklat duschrum renoverat vid stambyte. BRF Stenbocken är en äldre förening med låg belåning. Under senare år har föreningen genomfört stora renoveringar på fastigheten. Här bor ni nära till allt från mataffärer, shopping, gym och precis intill Tullparken och nära till busshållplats precis utanför huset. Här har ni cykelavstånd till Trossö centrum och högskolan. Flera badständer inom räckhåll och vackra promenadstråk längs havet.

  • Premium
  • Balkong
Fogdevägen 7B, Galgamarken, Karlskrona kommun

Fogdevägen 7B

Lägenhet
Galgamarken, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
995 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 4/5
2 722 kr/mån
26 533 kr/m²

Etta på Galgamarken med ett högt läge med utsikt över stan och havet. Balkong i bästa västerläge med sol från mitt på dagen till solnedgången. Fritt läge helt utan insyn. Välplanerad etta i ekonomiskt stark bostadsrättsföreningen där värme, vatten, kabel-tv och bredband 1000/1000 ingår i månadsavgiften. Separat kök med plats för matbord vid fönster och med utsikt över havet. Allrum som har plats för flera funktioner så som sovdel, vardagsrumsdel och skrivbord för hemarbete eller studier. Duschrum renoverat vid stambyte 2001. Hiss finns i huset. Galgamarken ligger högt beläget med promenadavstånd till högskolan, Telenor och flera företag samt sjukhuset. Täta bussförbindelser med Karlskrona centrum och på Bergåsa resecentrum, som ligger på promenadavstånd, passerar de flesta stadsbussar och tåg går mot Malmö/Köpenhamn och Emmaboda. Här är nära till Västra Mark idrottsplats med motionsspår och Studentviken med fin sandstrand. Inventarier kan köpas separat.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Långgatan 3B, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Imorgon
Långgatan 3B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Långgatan 3B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Långgatan 3B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
875 000 kr
41,8 m²
1 rum
vån 1/5
2 477 kr/mån
20 933 kr/m²

Välplanerad etta på omtyckta Pantarholmen! Yteffektiv lägenhet med kvadratmeterna på rätt plats. Kök med rymlig matplats som rymmer ett större antal matgäster och vardagsrum med sovalkov. Klädkammare som ger bra förvaring och ett helkaklat duschrum. Perfekt läge för studenten med gång- och cykelavstånd till BTH Högskola. Bra bussförbindelse till såväl Karlskrona centrum som övriga delar av kommunen. Närhet till havet och naturen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Pantarholmskajen 4C, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Imorgon

Pantarholmskajen 4C

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 287 kr/mån
22 714 kr/m²

Välplanerad etta med riktigt kök och sovalkov! 35 kvadratmeter en trappa upp i huset med viss havsutsikt och optimal planlösning som erbjuder praktiskt planerat allrum med sovalkov och ett rymligt kök med plats för matbord. Lägenheten är fräsch och har ljusa väggar, fina golv och ett riktigt kök med matplats. Duschrum renoverat vid stambyte i huset. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt hushållsel. BRF Pantarholmen är en mindre bostadsrättsförening med ett fint läge precis intill Borgmästarefjärden med strandpromenad och småbåtsbrygga. Flera stora renoveringar är genomförda. Solceller på taket. Pantarholmen är en central del av Karlskrona. Här bor du mitt mellan centrum och högskolan. På Pantarholmen finns café, pizzerior och flera matbutiker. Havet ligger precis intill och här finns flera fina promenadstråk till bland annat Långö badplats, Studentviken och Västra mark och även en fin promenad längs med havet in till centrumkärnan. Flera busslinjer passerar Pantarholmen så området erbjuder goda kommunikationer och ligger endast en kort promenad till tågstationen. Välkommen till ett trivsamt område med närhet till allt vad Karlskrona centrum har att erbjuda!

  • Plus
Lagmansgatan 24, Långö, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lagmansgatan 24

Lägenhet
Långö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/7
3 740 kr/mån
18 426 kr/m²

Ljus och välplanerad 2a på Långö. Hörnlägenhet på femte våninge med fint ljusinsläpp och med en havsglimt från flera fönster. Stort vardagsrum med utgång till balkong i österläge. Helkaklat duschrum renoverat vid stambyte. Renoveringsbehov finns. I månadsavgiften ingår förutom värme, vatten och kabel-tv även bredband. Bostadsrättsföreningen Lärkträdet är en mycket omtyckt förening med god ekonomi. I området finns både grillplats, lekplats och flera fina uteplatser. Gym, bastu och övernattningslägenhet finns till föreningen. Föreningen har genomfört flera stora renoveringar så som stambyte, fönsterbyte, säkerhetsdörrar mm. Långö är ett attraktivt bostadsområde omgiven av havet och av vacker natur. Fina promenadstråk längs med havet och Långö badplats med sandstrand en kort promenad från lägenheten. Sommartid kan du spela både beachvollyboll och minigolf på området. Populär kajak-klubb finns i området. Busshållplats i området med goda kommunikationer med stadskärnan. Från Långö är det ca. 1,2 km in till Trossö.

  • Balkong
  • Hiss
Skepparegatan 18C, Trossö, Karlskrona kommun

Skepparegatan 18C

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
850 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/5
1 951 kr/mån
29 310 kr/m²

Yteffektiva etta med låg månadsavgift med attraktivt läge på Trossö. Optimalt planerad där allrummet rymmer många funktioner. Funktionellt pentry med köksinredning med en klassisk ramlucka i grått och bänkskiva i ekliknande laminat, intilliggande matplats i allrummet vilket skapar ett fint samband i planlösningen och optimerar funktionen i pentryt. Stort fönsterparti med utsikt över Amiralitetsgatan. Hallen har plats för både ytterkläder. Helkaklat duschrum renoverat vid stambyte. Föreningen Taube 31 är en väletablerad bostadsrättsförening med gott rykte. God ekonomi och välskött fastighet. I föreningen finns tillgång till gästrum, hobbyrum och gym, flera fina tvättstugor och en fin innergård med flera sittgrupper. På Skepparegatan 18 bor du ett stenkast från Stortorget och Trossös centrumkärna med shoppingstråk, restauranger och caféer. På Amiralitetsgatan finns busshållplats med flera busslinjer som passerar.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Sunnavägen 13B, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Sunnavägen 13B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 150 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/5
2 979 kr/mån
31 081 kr/m²

På populära och trivsamma Pantarholmen nära BTH finner ni denna välplanerade etta om 37 kvadratmeter med stilrent kök och fräscht duschrum! Lägenheten erbjuder en härlig rymd och har balkong med lugnt läge in mot innergården i öster. Hela lägenheten är renoverad under senare år med moderna materialval och ljusa färger. Stilrent kök renoverat 2018 med en trendig vit lucka och med matplats vid fönster med en glimt av havet. Helkaklat badrum renoverat 2020 med kakel och klinkers. Väldisponerade kvadratmeter med genomgående planlösning som ger ett ljus intryck, möblerbar hall i centrum och allrummet med med plats för både säng och soffa in mot innegården. Pantarholmen är en central del av Karlskrona mitt mellan högskolan och centrum. Flera busslinjer passerar Pantarholmen så området erbjuder goda kommunikationer och ligger endast en kort promenad från tågstationen. Här finns café, pizzerior och flera matbutiker. Oavsett var på Pantarholmen du befinner dig så finns havet nära och här finns flera fina promenadstråk till bland annat Långö badplats, Studentviken och Västra Mark och även en fin promenad längs med havet in till centrumkärnan.

  • Balkong
Västgötens väg 21, Trummenäs, Karlskrona kommun

Västgötens väg 21

Villa
Trummenäs, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 950 000 kr
90 + 10 m²
4 rum
751 m² tomt

Charmigt och hemtrevligt boende på ca 100 kvm med en mysig baksida, helt insynsskyddad och med sol stora delar av dagen. Huset är praktiskt planerat med en planlösning där det generösa vardagsrummet smälter samman med det intilliggande köket och det rymlig matrummet med utgång till altanen och trädgården. Rymligt med öppet upp till nock med synliga balkar i vardagsrummet viket skapar en luftig känsla och den vackra kakelugnen ger värme till hela huset och är som en vacker inredningsdetalj i rummet. Köket är funktionellt planerat med en klassisk inredning med vit ramlucka. Ett sovrum på entréplanet och två sovrum fördelat på två loft med mysiga snedtak och vackra vyer över landskapet och en glimt av havet. Helkaklat duschrum och separat tvättstuga. Friköpt tomt - Ompysslad trädgård där baksidan är en härlig oas, helt insynsskyddad och med sol stora delar av dagen. På husets framsida är det plan gräsmatta med dekorativa buskar och insynskyddande häckar. På populära Trummenäs har du möjlighet att bo i ett semesterparadis till vardag med närhet till naturen, golfbanan och havet med fin sandstrand och en omtyckt camping. Restaurang finns i området och en omtyckt förskola. Skulle du vilja ta dig från Trummenäs så finns fina bilvägar in till centrala Karlskrona och busshållplats finns vid stora vägen. En kort bilfärd tar dig ut till öarna och Karlskronas skärgård. På sommaren finns båt pendel som ska gå mellan Trummenäs, skärgården och Trossö centrum.

Arkitektgatan 4E, Långö, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 10:00

Arkitektgatan 4E

Lägenhet
Långö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 550 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 700 kr/mån
26 496 kr/m²

Toppenfin tvåa på attraktiva Långö. Trivsam lägenhet med en väldisponerad planlösning med ett stort vardagsrum, välplanerat sovrum och gott om förvaring i klädkammare och garderober. Lägenheten renoverad med ljusa tidlösa materialval. Trendigt kök i vitt med genomtänkt planering, gott om förvaring och bra bänkytor. Helkaklat duschrum renoverat vid stambytet 2003. Absolut bästa platsen i lägenheten är den stora balkongen i ostört österläge med fantastisk havsutsikt och utsikt över området. Bara att flytta in och trivas! Bostadsrättsföreningen Lärkträdet är en mycket omtyckt förening med god ekonomi. I området finns både grillplats med fint uterum, lekplats, boulbana och flera fina uteplatser att kunna sitta på. Föreningen har genomfört flera stora renoveringar så som stambyte, fönsterbyte, säkerhetsdörrar mm. Just nu gör föreningen ett gym och bastu på Lagmansgatan 26. Långö är ett attraktivt bostadsområde omgiven av havet och av vacker natur. Fina promenadstråk längs med havet och Långö badplats med sandstrand en kort promenad från lägenheten. Sommartid kan du spela både beachvolleyboll och minigolf på området. Busshållplats i området med goda kommunikationer med stadskärnan. Från Långö är det ca. 1,2 km in till Trossö.

  • Plus
  • Balkong
Kyrkogatan 9A, Trossö, Karlskrona kommun

Kyrkogatan 9A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 100 000 kr
43 m²
1 rum
vån 4/4
2 597 kr/mån
25 581 kr/m²

På Kyrkogatan 9A bor du med ett perfekt cityläge endast ett par hundra meter från Stortorget och stadens utbud av shopping och restauranger. Rymlig etta med låg månadsavgift i en fin välskött bostadsrättsförening. Lägenheten har en rymlig hall med gott om förvaring. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med gott om plats för både soffa och säng och en stor fönsternisch med fint ljusinsläpp och utsikt över hela Kyrkogatan och med en glimt av havet. Vardagsrummet är tillräckligt stort för att kunna skärma av en sovalkov. Intill vardagsrummet ligger köket med genuin köksinredning från 60-talet med skjutdörrar. Helkaklat renoverat badrum. BRF Fenix är en omtyckt förening med stabil ekonomi med stora renoveringar så som takrenovering, stambyte mm är gjorda. Fina gemensamma utrymme där du även har möjlighet att hyra en föreningslokal.

  • Hiss
Skillingevägen 24, Nättraby, Karlskrona kommun
Skillingevägen 24, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 2
Skillingevägen 24, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 3

Skillingevägen 24

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
4 800 000 kr
205 m²
5 rum
6 518 m² tomt

Uppe på höjden med majestätisk utsikt över åkrar och ängar och havet i fjärran ligger denna pampiga villa om 205 kvadratmeter i två plan. Grundhuset är byggd 1850 och kallas för ”Gamle gården i Skillinge”, och var dåvarande storbonden. Genom en omfattande totalrenovering är byggnadsåret 2024 och räknas som nyproduktion men andan och känslan från sin gamla prakt tid finns kvar i huset. I denna villa möts gammal stil med modern teknik, exklusiva val och öppen planlösning. Centrum av huset är köket och vardagsrummet i öppen planlösning med en härlig rymd och hög takhöjd med stora fönsterpartier och utgång till husets baksida i västerläge. Den vackra specialtillverkade trappa tar dig till övervåningen som har fyra sovrum och den fantastiska utsikten. Skillinge är en lantlig idyll precis utanför Nättraby, den perfekta platsen för att känna sig hemma. Högt läge med en stor tomt med gräsytor och en mindre åker. På tomten finns en lada om ca. 160 kvm, garage med förråd.

  • Premium
Hallengrensvägen 12, Nättraby, Karlskrona kommun
Hallengrensvägen 12, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 2
Hallengrensvägen 12, Nättraby, Karlskrona kommun, bild 3

Hallengrensvägen 12

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 595 000 kr
73 + 70 m²
5 rum
900 m² tomt

Mindre villa centralt i Nättraby med fin trädgård med fruktträd och en insynskyddande häck runt stora delar av trädgården. Dubbelgarage samt extra redskapsförråd. Huset ligger centralt i Nättraby på lugn återvändsgränd. Här är det en kort promenad till Nättrabyskolan och flera förskolor. Det finns flera lekplatser i området och på varma sommardagar har man cykelavstånd till fina badplatser. Nättraby centrum ligger på promenadavstånd och det är enkelt att ta sig till Karlskronas stadskärnan med buss, bil eller cykel. Nättraby är ett populärt villaområden och en favorit för barnfamiljer! Nuvarande ägare har under senare år målat huset och byggt två stora altaner så ni kan följa solen från tidig morgon till sena kvällen. Altan med tak i österläge och på entrésidan av huset finns ytterligare en stor altan i bästa solläget sydväst. Huset har en trivsam planlösning där det finns två sovrum på entréplan, helkaklat duschrum, familjärt trivsamt kök med matplats och ett stort härligt vardagsrum med öppen spis. Källarplan med två sovrum, toalett, tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter.

  • Premium
Hallengrensvägen 14, Nättraby, Karlskrona kommun

Hallengrensvägen 14

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 650 000 kr
72 + 70 m²
4 rum
727 m² tomt

Teglad villa med stort garage med ett centralt läge i Nättraby. Husets 72 kvm är välplanerade och erbjuder stort vardagsrum med gott om ljusinsläpp, braskamin och utgång till altanen i soligt västerläge. Kök med nyare luckor och matplats. Helkaklat duschrum. Källarplanet innehåller sovrum, gott om förvaringsmöjligheter, tvättstuga med dusch samt en extra toalett. Fjärrvärme. Uppfart med plats för flera bilar samt ett dubbelgarage samt extra förråd. Hallengrensvägen 14 ligger centralt i Nättraby med en kort promenad till Nättrabyskolan och flera förskolor. Det finns flera lekplatser i området och på varma sommardagar har man cykelavstånd till fina badplatser. Nättraby centrum ligger på promenadavstånd och det är enkelt att ta sig till Karlskronas stadskärnan med buss, bil eller cykel. Nättraby är ett populärt villaområden och en favorit för barnfamiljer!

Arklimästaregatan 14, Trossö, Karlskrona kommun

Arklimästaregatan 14

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 595 000 kr
77,4 m²
3 rum
vån 1/5
4 066 kr/mån
20 607 kr/m²

Välkomna till en 3:a på Trossö med egen uteplats och möjlighet till garageplats. Trivsam lägenhet med fin genomgående planlösning med ett stort vardagsrum och välplanerat kök. Två rymliga sovrum och en klädkammare som gjorts om till en alkov. Två toaletter, en gästtoalett samt ett rymligt duschrum med duschkabin. Renoverat med nya färgsättningar och nya golv i hall, kök och sovrum under 2023. Stabil och bra förening med tillgång till parkeringsgarage där en plats kan erbjudas köparen. Samlingslokal samt möjlighet till gästrum. Stor innergård med pergola och möjlighet till grill. Lägenheten är lättillgänglig, man kan gå in från kortsidan av huset och behöver vare sig hiss eller trappor för att nå bostaden. Utanför lägenheten är det en stor inhägnad innergård utan någon trafik vilket gör att det blir en lugn och trygg plats för stora som små. På Trossö bor du med närhet till affärer, restauranger havet och med bra bussförbindelse. Välkommen att boka dig för visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Dragsöstuga M15, Dragsö, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dragsöstuga M15

Fritidshus
Dragsö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
275 000 kr
14 m²
1 rum

Arrendestuga om 14 kvm på semsterparadiset Dragsö! Stugan är byggd 1999 och ligger med närhet till servicehuset där det från maj till och med augusti är tillgång till dusch och toaletter. Stugan säljs med inventarier och erbjuder flera sängplatser. Kök med gasol med kokplatta, mindre kyl och förvaringsutrymme. Arrendet med Karlskrona kommun omfattar endast marken där stugan ligger. För mer information läs bif. dokument ordningsregler från Karlskrona kommun! Stugan ligger mitt på Dragsö med en kort promenad till Dragsös fina sandstrand och campingens kiosk, affär och en populär restaurang. Som att bo på camping fast ändå inte. Dragsö - ett semesterparadis som erbjuder allt man behöver för en lyckad sommar. Här finns en fin sandstrand med brygga och lekplats med ruschkanor i vattnet för barnen. Flera fina badställen längs med havet både med sandstrand men även från klipporna. På området finns en fin lekplats, en minigolfbana och fotbollsplan. Fint promenadstråk runt Dragsö längs med havet och lummiga Trollskogen. Dragsö ligger bara ett par kilometer från Karlskrona centrum och man kan promenera in till centrum eller ta Skärgårdsbåten Axel eller hop on hop off båten inte till Trossö.

Alstugevägen 23, Karlskrona, Karlskrona kommun

Alstugevägen 23

Fritidshus
Karlskrona, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
850 000 kr
38 m²
2 rum
1 346 m² tomt

På Alstugevägen 23 i Allatorp hittar du denna torpstuga byggd 1874 – ett boende som är både mysigt och väl omhändertaget. Bostaden har fungerande kakelugnar för härlig värmespridning samt hög mysfaktor. I köket finns även en fungerande vedspis. Kommunalt avlopp och vatten. Toalett, dusch och tvättmaskin är i separat byggnad på tomten. Trädgården är lummig och har gott om växtlighet. Två bodar finns I trädgården samt ett garage/snickarverkstad och en lekstuga. I Allatorp bor du med närhet till Rödeby, Nättraby samt centrala Karlskrona. Friskrivningsklausul!

Alamedan 12, Trossö, Karlskrona kommun

Alamedan 12

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
2 395 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/6
5 044 kr/mån
26 611 kr/m²

Välkommen till Alamedan 12 på Trossö! Ljus och rymlig gavellägenhet med ett centralt läge och en välrenommerad förening. Föreningen har en stabil ekonomi med låg belåning per kvadratmeter, vilket ger dig som köpare en extra trygghet. Dessutom har föreningen installerat solceller och inkluderar nu elen i avgiften, vilket innebär att du kan njuta av både en hållbar och kostnadseffektiv boendemiljö. När du bor här har du tillgång till flera härliga faciliteter. Föreningen erbjuder ett gym för dig som är träningsintresserad och en snickarbod för den händige. Innergården är vackert utformad med ett uterum och en grillplats där du kan njuta av trevliga stunder med vänner och familj. Inne i lägenheten möts du av 90 väldisponerade kvadratmetrar med rymd och ljus. Arbetskök med ljus inredning med en blandning av 50-tals originalinredning och nyare inredning. Intilliggande matrum med möjlighet att duka upp för stora middagar. Tre välplanerade sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen. Stora renoveringar så som stambyte mm är redan genomfört, vilket innebär att du kan flytta in utan några större renoveringar att tänka på. Läget är också perfekt med närhet till allt vad centrala Karlskrona har att erbjuda, som shopping, restauranger och kommunikationer och Kungsbron och havet.

  • Balkong
  • Hiss
Byggmästaregatan 2F, Långö, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Byggmästaregatan 2F

Lägenhet
Långö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 450 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 919 kr/mån
27 358 kr/m²

Ljus tvåa en trappa upp i huset med stor inglasad balkong i soligt söderläge. Väldisponerad tvåa med stort vardagsrum och ett välplanerat sovrum. Lägenheten är renoverad under senare år med bland annat ett trendigt kök med grågrön lucka och dekorativa hyllor i ek vilket ger en fin kontrast, genomtänkt planering, gott om förvaring och bra bänkytor. Helkaklat duschrum renoverat vid stambytet 2004. Stor inglasad balkong med havsutsikt och sol stora delar av dagen. Bara att flytta in och trivas! Bostadsrättsföreningen Aspen är en mycket omtyckt förening med god ekonomi. I området finns både grillplats, lekplats och flera fina uteplatser att kunna sitta på. Gym, bastu, samlingslokal och övernattningslägenhet finns till föreningen. Fräsch tvättstuga i samma trappuppgång. Föreningen har genomfört flera stora renoveringar så som stambyte, fönsterbyte, säkerhetsdörrar och inglasning av balkonger mm. Långö är ett attraktivt bostadsområde omgivet av havet och av vacker natur. Fina promenadstråk längs med havet och Långö badplats med sandstrand en kort promenad från lägenheten. Sommartid kan du spela både beachvollyboll och minigolf på området. Populär kajakklubb finns i området. Busshållplats i området med goda kommunikationer med stadskärnan. Från Långö är det ca. 1,2 km in till Trossö.

  • Balkong
Kornvägen 2, Lyckeby, Karlskrona kommun

Kornvägen 2

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
3 800 000 kr
217 + 65 m²
6 rum
1 007 m² tomt

1 1/2 plansvilla längst ner på återvändsgränd i ett omtyckt barnvänligt område i Lyckeby. 217 kvadratmeter som erbjuder en trivsam planlösning med generösa sociala ytor på både entréplan och övervåning. Köket med öppen planlösning mot matplatsen och ett fint samband med det intilliggande vardagsrummet skapar en perfekt miljö för umgänge och gemenskap. Vardagsrummet har en utgång till den stora altanen, och braskaminen i vardagsrummet skapar en mysig atmosfär. Härliga utomhusmiljöer med en stor pool i glasfiber och ett väl tilltaget altandäck på över 200 kvm med en del öppen och en del under tak. Altanen har ett österläge och som sista huset på gatan är läget insynsskyddat och gränsar till ett mindre skogsparti. Huset har renoverats 2014 och framåt med nya golv, Tarkett vinylgolv i grått i båda planen. Nytt kök med en klassisk vit ramlucka. Helkaklat duschrum på entréplanet och toalett på övre plan. Nya fönster 2017. Fyra sovrum, groventré med tvättstuga och bastu. Rymligt allrum på övervåningen med utgång till balkong i soligt söderläge. Entrén och uppfarten är belagda med stenplattor, och det garaget samt en elladdare för bil. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa!

Lomvägen  13, Trummenäs, Karlskrona kommun

Lomvägen 13

Fritidshus
Trummenäs, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 495 000 kr
50 + 25 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välskött stuga om ca. 50 kvm som ligger på Trummenäs västra sida med havsutsikt från stugan och tomten. Enplanshus med inglasad altan i anslutning till altandäcket i attraktivt västerläge med sol från strax innan lunch till sena kvällen. Mysigt vardagsrum med braskamin. Arbetskök med nyare luckor. Gäststuga på ca. 16 kvm med två sovrum samt bastu i separat hus samt förrådslänga. Nuvarande ägare har haft huset sedan 1999 och de har byggt till huset, byggt badrum, gäststuga och renoverat huset kontinuerligt sedan dess. Tomten är till stora delar insynsskyddad med en gedigen blomsterflora. Trummenäs är ett attraktivt expansivt område med närhet till naturen, golfbanan och havet med fin sandstrand och en omtyckt camping och ett populärt område för havsfiske. Restaurang finns i området och nu har en ny förskola precis öppnat upp. Skulle du vilja ta dig från Trummenäs så finns fina bilvägar in till centrala Karlskrona och busshållplats finns vid stora vägen. En kort bilfärd tar dig ut till öarna och Karlskronas skärgård. Båt pendel går mellan Trummenäs och Trossö centrum flera gånger per dag. Som att bo i ett semesterparadis till vardags!

  • Plus
Backabovägen 52F, Backabo, Karlskrona kommun

Backabovägen 52F

Villa
Backabo, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 550 000 kr
107 + 17 m²
5 rum
312 m² tomt

Välkomna till Backabovägen 52F och ett yteffektivt radhus i omtyckta Backabo. Hörnradhus med bra planlösning med kök och vardagsrum på entréplanet, Vardagsrummet är ljust med härligt ljusinsläpp och utgång till stor altan. Fyra sovrum, toalett och ett badrum på övervåningen. Huset erbjuder flera uteplatser i olika väderstreck. Intilliggande förråd. Backabo är ett omtyckt bostadsområde med närhet till det mesta. Endast 5 km in till Karlskrona centrum. Goda kommunikationer med buss och nära till City Gross- och Amiralen köpcentrum. Skönstavik ligger på en kort promenads avstånd och erbjuder fin badstrand och härlig natur.

Östra Köpmansgatan 13, Trossö, Karlskrona kommun

Östra Köpmansgatan 13

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
1 375 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 479 kr/mån
22 358 kr/m²

Rymlig tvåa med ljus interiör. Köket är väl tilltaget med äldre köksinredning och matplats. Välplanerad lägenhet som erbjuder både rymligt sovrum och vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Hall med gott om förvaring i garderober. Duschrum med äldre ytskikt. Stor inglasad balkong mot innergården. Förening med god ekonomi. Välskött trädgård med ett skyddat gårdsläge. Fina planteringar och uteplats. Här bor ni med ett perfekt cityläge mitt på Trossö. En promenad på ett par minuter tar er till Stortorget och gågatan med butiker, restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. Precis utanför ytterdörren ligger den lummiga Kapellparken.

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 36