Gatehus 122

Östra Stranden, Halmstads kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 695 000 kr -12 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
28 m²
Biarea
12 m²
Driftkostnad
14 400 kr/år
Arrende
7 000 kr/år

NYTT PRIS - NY VISNING !

På attraktiv mark kan vi nu erbjuda en smakfull och lättskött stuga med direkt närhet till saltstänkta bad! Vackert inbäddad i stugområdet finner vi stuga 122 som är ytterst välplanerad med allrum, snyggt kök, fräscht badrum och separat sovrum. Standarden är genomgående hög med bland annat våtutrymme med dusch och golvvärme. Ljusa stilfulla ytskikt i kombination med en gedigen renoveringslista borgar för många härliga och förhoppningsvis underhållsfria år fram över. Här är det bara att öppna resväskorna och njuta från första stund!

Stugan erbjuder vidare en riktigt härlig och lite mer privat innegård - perfekt för lata dagar med grillning och socialt umgänge. Framåt kvällen kryper man med fördel in i uterummet med tända ljus, varvid kontakten mot innergården är helt fenomenal. På tal om fenomenal så är uterummet just detta, med stora skjutpartier och gott om plats. Detta blir stugans hjärta och självklara samlingsplats.

På Gatehus bor ni på havssidan med ett fenomenalt läge mot havet. Här erbjuds också rejäla lekytor för de yngre med gunga, rutschkanor och gräsplan/fotbollsplan. På bekvämt promenadavstånd finner ni Japans fina minigolfbanor, Strandtorps Golfklubb, paddelbanor samt flera restauranger och fina strövarområden. Cykelavstånd till såväl Hallarnas handelsområde som Halmstad City.

Önskar ni ett synnerligen lättskött och smidigt fritidsboende precis vid kusten har ni hittat helt rätt! Vi hälsar er välkomna till sommarstaden och attraktiva Östra stranden!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Halmstad

Kontakta mäklaren

Fredrik Carlsson

Fastighetsbyrån Halmstad
Mäklare Fredrik Carlsson, Fastighetsbyrån Halmstad
0723966224

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas