Mäklare Fredrik Carlsson

Fredrik Carlsson

Om mig

Hej! Jag vill hjälpa dig/er att lyckas med er livs största affär! Att köpa eller sälja ett hus är troligen en av de största affärer du kommer att göra i ditt liv. Det kommer ofta med många känslor och frågor. Mitt mål som fastighetsmäklare är att hjälpa er göra er största affär till er bästa affär. Förtroende, ödmjukhet och stort engagemang är ledorden. *HALMSTADS MEST ANLITADE VILLA- OCH FRITIDSHUSMÄKLARE 2022 *HALMSTADS MEST ANLITADE MÄKLARE AV FRITIDSHUS 2020, 2021 och 2022

Mäklarens försäljning på Hemnet
Blomstervägen 5, Centralt - Öster, Halmstads kommun
 • Tor 5 okt kl 17:15

Blomstervägen 5

Övrigt
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
5 850 000 kr
321 m²
1 051 m² tomt

Stort hyreshus nu till salu med 6 lägenheter på ett centralt och lättuthyrt läge. Fastigheten är överlag i mycket gott skick och har fina vidareutvecklingsmöjligheter med gällande attefallsregler. Under fliken övrigt byggnad finner ni nuvarande ägares utförda renoveringar, som visar på att denna fastighet har underhållits väl under årens lopp. Faktisk hyresintäkt lgh 1: (L0901, 30 kvm, 1a) 52 584 kr/år. Faktisk hyresintäkt lgh 2: (L0902, 35 kvm, 1a) 52 872 kr/år. Faktisk hyresintäkt lgh 3: (L1001, 120 kvm, 4a) 137 952 kr/år. Faktisk hyresintäkt lgh 4: (L1101, 52 kvm, 2a) 70 596 kr/år. Faktisk hyresintäkt lgh 5: (L1102, 64 kvm, 3a) 77 304 kr/år. Faktisk hyresintäkt lgh 6: (L1201, 20 kvm, 1a) 51 696 kr/år. Faktisk bruttointäkt: 443 004 kr/år. Faktisk driftkostnad: 67 569 kr/år. Driftnetto = 375 435 kr/år. Direktavkastning: 6,42 % Friskrivningsklausul kommer att upprättas och någon förhandlingsordning finns inte! Kort och gott en tacksam hyresfastighet antingen för förstagångsköparen eller för den som vill utöka beståndet. Hjärtligt välkomna!

 • Plus
Brandbergs väg 3, Söndrum-Havssidan, Halmstads kommun

Brandbergs väg 3

Villa
Söndrum-Havssidan, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
6 900 000 kr
166 + 157 m²
7 rum
1 301 m² tomt

Vi på Fastighetsbyrån hälsar er varmt välkomna till Söndrum och synnerligen havsnära Brandbergs väg 3. På en trevlig och uppvuxen trädgårdstomt om hela 1300 kvm återfinns denna 40-talare som genom årens lopp har förädlats och bjuder idag på många mervärden i trevliga omgivningar. Total yta om drygt 320 kvm som fördelar sig över två bostäder, då till huvudbyggnad, vi även finner en separat lägenhet. Perfekt för generationsboende, hemmakontor eller kanske till tonåringen som inte har checkat ut? En välvårdad fastighet med flera större renoveringar och förbättringar utförda såsom, tillbyggnad av lägenhet, nytt värmesystem (jordvärme), tak, merparten av fönsterna (3-glas isoler), kök, badrum, dragning av vattenburen golvvärme till just kök, badrum och hall. Braskamin på ovanvåning, bytt badrum i lägenheten, toalett på källarplan osv. Läget präglas av lugn & harmoni och med absolut närhet till saltstänkta bad, Prins Bertils stig och Halmstad city. Detta är en helt unik fastighet på ett sällan skådat läge, så ta nu chansen innan någon annan gör det!

Södra Brogårdsgatan 6, Getinge, Halmstads kommun

Södra Brogårdsgatan 6

Villa
Getinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 850 000 kr
177 + 148 m²
7 rum
1 306 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Getinge och denna klockrena familjevilla angränsande mot lekplats och med flera sovrum och väl avvägda ytor (totalt 325 kvm). En otroligt smakfull villa med hela fem sovrum, två allrum samt rejäla biytor med både källare och garage. Ett entréplan skapat med känsla för färg och form där vi möts av en imponerande spiraltrappa med wow-känsla. Vidare finner vi ett nyrenoverat kök med köks-ö, ett öppet vardagsrum med infällda downlights och utgång till altan och uterum. Här finns även badrum och två sovrum. Ett övre plan med hela tre sovrum och ett generöst allrum, perfekt för barnens lekar eller när man inte kan samsas om vilket tv-program som ska visas. Vi gillar verkligen de generösa ytorna och husets skick upplevs välvårdat och modernt. Smidig och effektiv uppvärmning via luft/vattenvärmepump (energiklass C) samt luftvärmepump om man skulle önska lite extra kyla sommartid. Trevlig och insynsskyddad trädgård med härlig trädäckad altan, fasadbelysning och robotgräsklippare som sköter gräsklippningen :)

Johannistorp 23, Östra Stranden, Halmstads kommun

Johannistorp 23

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 495 000 kr
28 + 15 m²
2 rum

Tröttnat på att leta efter det perfekta fritidsboendet? Då har du en hiskelig tur då du nu ges en chans att förverkliga dina drömmar tack vare att denna stugpärla nu finns till förfogande. På ett mycket bra läge med närhet till parkering, lekplats och grönområde finner vi detta mycket moderna och attraktiva fritidshus där det bara är att flytta rakt in. Härligt inglasat uterum för trivsamma stunder, genomgående vattenburen golvvärme, trevliga och bra materialval samt ett loft med god takhöjd som erbjuder flertalet sängplatser är ett axplock av vad som nu erbjuds dig som ny ägare. Hjärtligt välkomna!

Sandkroksvägen 1 A, Villshärad, Halmstads kommun
 • Lör 30 sep kl 10:00
Sandkroksvägen 1 A, Villshärad, Halmstads kommun, bild 2
Sandkroksvägen 1 A, Villshärad, Halmstads kommun, bild 3

Sandkroksvägen 1 A

Fritidshus
Villshärad, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
5 500 000 kr
70 + 15 m²
4 rum
797 m² tomt

Med västkustens bästa badstränder och med harmonisk klang av havsbrus kommer här en pärla du inte får missa! Friköpt tomt om 797 kvm helt omsluten av Haverdalsreservatets grönska och med sandstrand utanför dörren erbjuder vi nu ett läge som sällan kommer ut på den öppna marknaden. Här bor ni helt utan insyn och kommer undan vardagens stress. På tomten finns idag ett mindre hus med stora renoveringsbehov, men potentialen och de omgivande miljöerna är minst sagt värda en närmare titt. Som balsam för själen är ett uttryck som stämmer mycket bra på detta trivsamma läge. Eller som Gessle skulle säga: Här kommer kung av sand! /Fastighetsbyrån Fredrik Carlsson

 • Premium
Öppinge 674, Öppinge, Halmstads kommun

Öppinge 674

Villa
Öppinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 750 000 kr
87 + 6 m²
3 rum
1 309 m² tomt

Med ett lugnt och rofyllt läge, längst in på återvändsgata och med skogen som granne kommer här en mysig fastighet som ni bara inte får missa! En mindre enplansvilla med två sovrum samt goda sociala ytor väntar de nya ägarna. Vi finner vidare en mysig kamin samt en härlig inglasad altan. Vi gillar det lugna läget som verkligen ger ro från vardagens stress. Hit flyttar ni som värdesätter ett avskilt läge men för den delen vill ha stadens utbud på bekvämt avstånd. Fastigheten har en djupborrad brunn, ny 3-kammarbrunn från 2018, infiltration 2023, renoverad och tilläggsisolerad fasad, luftvärmepump, delvis nya fönster, krypgrundsavfuktare mm. Överlag ett välvårdad inre och yttre. Vi hälsar er hjärtligt välkomna till Öppinge 674 !

Oskarströmsvägen 69, Sennan, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Oskarströmsvägen 69

Villa
Sennan, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 750 000 kr
156 + 84 m²
6 rum
2 697 m² tomt

Framför oss har vi en otroligt charmig 30-talare som verkligen fångar ögat. Fastigheten mäter hela 239 kvm och därutöver finner vi flertalet uthus och garage. Fastigheten byggdes om 1979 och har en solid stomme men givetvis lämnas här utrymme för näste ägare att sätta sin egen prägel. Ett pampigt entréplan med rymlig entréhall, kamin, vardagsrum med läckra pardörrar, kök samt en mindre wc. Ett övre plan med hela fyra sovrum och källaren bjuder på fina förvaringsmöjligheter, tvättstuga mm. En otroligt rymlig och trevlig trädgårdstomt på ett fridfullt och avskilt läge. Vi hälsar er hjärtligt välkomna!

Viggen 171, Östra Stranden, Halmstads kommun

Viggen 171

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 500 000 kr
26 + 15 m²
3 rum

Hjärtligt välkomna till Väskusten och Halmstads paradis, Östra Stranden! Här har du en stuga med stort S! Charm och modernitet samsas i en härlig symfoni. Dessutom ett klockrent insynsskyddat läge som ger dig både närheten till havsbrus och en av västkustens bästa badstränder men också väl skyddad mot de hårda saltstänkta vindarna. Barnfamilj? Toppen, här kommer ni trivas tack vare känslan av egen "tomt" och möjlighet till lek och spring, kort och gott en grön oas i vardagen, välkommen till din nya stugdröm!

Björsgårdsgatan 22, Oskarström, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björsgårdsgatan 22

Övrigt
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
Pris saknas
1,9 ha tomt

Byggnationsprojekt på centralt läge i Oskarström finns nu ute till försäljning till högstbjudande! Den tidigare handelsträdgården är sanerad och taxerad för bostadsändamål. Målet 1 rymmer ungefär 30 bostäder i blandad bebyggelse. Läs mer under övrigt eller kontakta ansvarig mäklare!

Karlsgatan 3, Oskarström, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Karlsgatan 3

Tomt
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
350 000 kr
956 m² tomt

Rymlig tomt i centrala Oskarström finns nu ute till försäljning! Här tillåts byggnation av enplanshus samt inredd vind (1,5-plans) om så önskas. Tillåten byggyta om hela 250 kvm ger gott om plats till eventuellt garage mm. Högsta byggnadshöjd 3,5 m och 3 m för garage/uthus. Takvinkel huvudbyggnad 45 grader för garage 30 grader. Hör gärna av dig till ansvarig mäklare eller valfri husleverantör.

Karlsgatan 5, Oskarström, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Karlsgatan 5

Tomt
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
350 000 kr
958 m² tomt

Rymlig tomt i centrala Oskarström finns nu ute till försäljning! Här tillåts byggnation av enplanshus samt inredd vind (1,5-plans) om så önskas. Tillåten byggyta om hela 250 kvm ger gott om plats till eventuellt garage mm. Högsta byggnadshöjd 3,5 m och 3 m för garage/uthus. Takvinkel huvudbyggnad 45 grader för garage 30 grader. Hör gärna av dig till ansvarig mäklare eller valfri husleverantör.

Karlsgatan 7, Oskarström, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Karlsgatan 7

Tomt
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
350 000 kr
966 m² tomt

Rymlig tomt i centrala Oskarström finns nu ute till försäljning! Här tillåts byggnation av enplanshus samt inredd vind (1,5-plans) om så önskas. Tillåten byggyta om hela 250 kvm ger gott om plats till eventuellt garage mm. Högsta byggnadshöjd 3,5 m och 3 m för garage/uthus. Takvinkel huvudbyggnad 45 grader för garage 30 grader. Hör gärna av dig till ansvarig mäklare eller valfri husleverantör.

Årniltsvägen 55, Oskarström, Halmstads kommun

Årniltsvägen 55

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 500 000 kr
120 + 72 m²
5 rum
1 059 m² tomt

Vi hälsar er åter välkomna till Oskarström och till denna 1,5-plansvilla belägen i attraktiva Vrenninge! En charmig rödmålad 40-talare med vita knutar som har byggts till och erbjuder idag en trevlig och sällskaplig planlösning med många mysiga inslag. Vi finner två vardagsrum på nedre plan, kök, badrum och en rymlig entré. Ett övre plan med tre sovrum samt mindre toalett. Villan har löpande vårdats och bland annat försetts med luft/vattenvärmepump och tilläggsisolering. Fiber finns också. Lummig hörntomt med härligt gröna ytor, garage, altan och gott om plats att bara koppla av. Årniltsvägen är beläget med närhet till bekvämligheter såsom förskola, skola, idrottsanläggningar, isbana, simhall, skidbacke och mataffärer. Lugna villakvarter med fina bussförbindelser runt knuten. Ta nu tillfället i akt och fånga denna pärla!

Draredsvägen 6, Oskarström-johansfors, Halmstads kommun

Draredsvägen 6

Villa
Oskarström-johansfors, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 795 000 kr
104 + 130 m²
3 rum
1 133 m² tomt

Nytt pris !!! Välkommen till denna gedigna tegelvilla i Johansfors. Tomten angränsar mot skog och natur, altandäck på framsidan (söderläge) och ett inglasat uterum samt altandäck mot baksidans trädgård. Invändigt har villan renoverats löpande sedan 2014 och bjuder idag på luftiga 104 kvm + 130 kvm biarea. Entréplan består av två bra sovrum, stort vardagsrum med kamin, badrum och ett fräscht renoverat kök. Bra biytor i källaren med gillestuga och ytterligare en kamin, helkaklat badrum, gästrum, förråd, tvättstuga mm. Utvändigt finns parkeringsmöjligheter på stor uppfart samt i garaget. Nyligen har dessutom nuvarande ägare låtit installera solceller - vilket bådar för goda driftskostnader för en nästa ägare. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Uteplats
Ängsvägen 6, Getinge, Halmstads kommun

Ängsvägen 6

Villa
Getinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 150 000 kr
111 m²
4 rum
581 m² tomt

Fridfullt beläget mot grönområde erbjuds nu en trevlig familjevilla med många mervärden i alltid så populära Getinge! En smidig enplanare med goda sociala ytor, tre sovrum och med välvårdade ytskikt. Villan har genom årens lopp vårdats och bland annat försetts med ny ytterdörr, nytt tak, nytt värmesystem, ny fasad, altan, prydliga stenläggningar och elektrisk garageport. De senaste tillskotten består av en öppnare planlösning mellan kök och vardagsrum, ett ytterligare sovrum samt ett nytt badrum. Vi hälsar er hjärtligt välkomna!

 • Plus
Backavägen 20, Snöstorp, Halmstads kommun
 • Mån 25 sep kl 16:30

Backavägen 20

Villa
Snöstorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
3 895 000 kr
180 + 55 m²
6 rum
1 085 m² tomt

NYTT PRIS OCH ÅTER NYTT PRIS!!!! Med ett kanonläge på populära Snöstorp kan vi presentera Backavägen 20. Här bor du med ett bekvämt läge till både centrum och Hallarna, skolor och förskolor samt mataffär och annan service. På en generös tomt om 1 085 kvm finner vi denna rejäla 1,5-plansvilla med källare där det bara är att flytta rakt in och trivas! I grunden har vi en charmig 30-talsbyggnad som sedan år 2020 dessutom låtit genomgå omfattande renovering samt tillbyggnad. Bland annat innefattar det nytt yttertak, nytt värmesystem i form av luft-/vattenvärmepump, nya fönster, tre kaklade badrum (varav ett med tvättmöjligheter) samt nyrenoverat kök. Se den fullständiga renoveringslistan längre ner i annonsen! Välkommen att boka in din visningstid så att du på plats får uppleva detta smakfulla boende!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 16