Fastighetsbyrån Halmstad

Fastighetsbyrån Halmstad

Mäklare

Pihlgatan 12, Söder, Halmstads kommun
 • Sön 12 feb kl 10:00

Pihlgatan 12

Villa
Söder, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

4 175 000 kr

120 m²

5 rum

565,7 m² tomt

Varmt välkomna till härliga Söder och denna gedigna 30-talare adresserad Pihlgatan 12. Vi kan här stolt presentera ett 1 ½-planshus med källare om totalt 179 kvm. Invändigt erbjuds bland annat ett toppmodernt och påkostat kök anno 2020 som samspelar med matplats/vardagsrum i en socialt öppen lösning. Vidare har vi tre bra sovrum samt ett smakfullt badrum med kakel och klinker. På källarplan finner vi följaktligen allrum, tvättstuga, toalett samt goda förrådsutrymmen. Utvändigt har vi en härlig trädgård försedd med uterum med skjutpartier samt intilliggande stensatt uteplats med kvällssol. Friliggande garage, förråd och uppställningsplats finner vi på framsidan. Nämnvärt i dessa tider är dessutom att bostaden bjuder på kamin, värms upp genom luft-/vattenvärmepump samt är utrustad med solceller från 2022 - Det talar för riktigt goda driftskostnader! Kort och gott ett inflyttningsklart boende där ägarna låtit utföra flera smakfulla, likväl som praktiska, investeringar. Missa inte att ta del av den fylliga renoveringslistan i annonsen. Välkomna att boka in er tid för att på plats uppleva denna bostad, med ett nära läge till allt du önskar.

 • Plus
Mossared 301, null, Hylte kommun
 • Lör 18 feb kl 10:40

Mossared 301

Fritidshus
Hylte kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

450 000 kr

52 m²

2 rum

1 530 m² tomt

Varmt välkomna till Mossared 301! Här bor man som närmsta granne till naturen i en mysig stuga som ligger fint placerat på tomten. Det är nuvarande ägare som har byggt upp stället från grunden under 1991-1992 som sedan blev tillbyggt under 1996 med ett sovrum. Tänk att bara kunna gå rätt ut i skogen från sin egna bostad där det också finns närhet till badplats för de varma dagarna och Älmö naturreservat för härliga promenader. Tomten som är hela 1530 kvm har stor potential för att uppfylla alla ens drömmar. I dagsläget är det en naturtomt men det går naturligtvis att utveckla till det man önskar. Vilken dröm att på sommaren få hänga i sitt sommarparadis och på vintern mysa i vinterparadiset! Känns detta rätt för dig, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare! Vi ses på visningen!

 • Plus
Slingan 38, Kärleken, Halmstads kommun
 • Lör 11 feb kl 10:00

Slingan 38

Villa
Kärleken, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

4 295 000 kr

114 m²

5 rum

351,4 m² tomt

På det alltid så omtyckta Kärleken finns nu möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till denna 50-talspärla som genomgått omfattande renoveringar senaste åren. Här bor du bekymmersfritt med absolut närhet till all slags service. Närheten till lekplats och fina promenadslingor gör detta även till ett toppenboende för barnfamiljen. Bra planlösning med möjlighet till hela fyra sovrum. Stort och fräscht kök samt helkaklat badrum och fina umgängesytor. Lättskött trädgård med en fin baksida och vidsträckt utsikt över nejden. Låt dig förföras av denna Inflyttningsklara 50-talsskönhet som är redo att börja bo i från dag 1, välkommen till Slingan 38 och ert nya hem!

 • Plus
 • Uteplats
Västervägen 9B, Snöstorp, Halmstads kommun

Västervägen 9B

Villa
Snöstorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 995 000 kr

110 m²

5 rum

718 m² tomt

På lugn och barnvänlig återvändsgata finns nu snart möjlighet att förvärva ett sällsynt trevligt 1-planshus med bra planlösning och härlig trädgård. Här flyttar man rakt in och erbjuds nyare kök och badrum samt en bra planlösning. Uthyrningsdel eller tonårsrum med eget pentry och badrum finns även till förfogande liksom ett vidbyggt garage. Allt detta på en insynsskyddad och trivsam tomt där du kan njuta på både fram- och baksidan! Välkommen till Västervägen 9B och ditt nya hem!

 • Uteplats
Nötstigen 11, Marbäck, Halmstads kommun

Nötstigen 11

Fritidshus
Marbäck, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 995 000 kr

65 m²

3 rum

1 037 m² tomt

I lugna och natursköna Marbäck ges du nu möjligheten att köpa livskvalitet i form av detta mysiga och tilltalande fritidshus där du med fördel kan bo året om som nuvarande ägare gjort. Här erbjuds du ett lättskött och välplanerat boende som passar ypperligt för den lilla familjen eller för dig som vill ta steget att bli husägare för första gången. Trevlig planlösning med hela tre sovrum och två fräscha helkaklade badrum källarplanet inkluderat. Om du är ute efter en plats att kunna andas i lugn och rofylld omgivning så är Nötstigen 11 något du bör ta dig en närmare titt på. Varmt välkommen att boka din visningstid!

 • Uteplats
Enplansvägen 16, Söndrum-havssidan, Halmstads kommun

Enplansvägen 16

Villa
Söndrum-havssidan, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

5 495 000 kr

123 m²

4 rum

891 m² tomt

Vi på Fastighetsbyrån hälsar er varmt välkomna till Söndrum och synnerligen havsnära Enplansvägen. På en trevlig och uppvuxen trädgårdstomt återfinns denna villa med stor potential för er som gillar att sätta er egen prägel! En gedigen enplanare med 3 bra sovrum samt vardagsrum mot kök, vilket med fördel öppnas upp. Stommen uppvisar ett gott skick och har försetts med 3-glas isoler samt ett modernt värmesystem (Luft-/vattenvärmepump). Läget präglas av lugn & harmoni och med absolut närhet till saltstänkta bad, Prins Bertils stig och Halmstad city. Detta är en helt unik fastighet på ett sällan skådat läge, så ta nu chansen innan någon annan gör det.

Hertig Knutsgatan 37 D, Centralt - Öster, Halmstads kommun

Hertig Knutsgatan 37 D

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 200 000 kr

30 m²

1 rum

1 512 kr/mån

40 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyproducerade etta i högskolenära område. Bostaden bjuder på bekvämligheter som helkaklat badrum, ekparkettgolv och ett snyggt stilrent kök. Här bor man billigt då allt ingår i avgiften förutom hemförsäkringen! Närheten till hav, ICA maxi, city och härliga grönområden är också ett plus. Varmt välkommen till Brf Fartyget 1.

 • Hiss
Hertig Knutsgatan 37 A, Centralt - Öster, Halmstads kommun

Hertig Knutsgatan 37 A

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 200 000 kr

30 m²

1 rum

1 512 kr/mån

40 000 kr/m²

En ljus och tjusig nyproducerad större etta söker sin nya ägare! Här bor man i lugna kvarter med närhet till högskola, salta stränder och fina grönområden. Närheten till resecentrum och arenan är också ett plus. Bostaden är ljus och fin med stora takfönster, fräscht kök och badrum. Varmt välkommen till Hertig Knutsgatan 37 A!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Kasten Rönnowsgatan 6, Centralt, Halmstads kommun

Kasten Rönnowsgatan 6

Lägenhet
Centralt, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 925 000 kr

68,5 m²

3 rum

3 466 kr/mån

28 102 kr/m²

Hur skönt hade det inte varit att hitta den där perfekta trean i centrala Halmstad? Titta hit! Här har vi en mycket fint renoverad bostad som erbjuder välplanerade ytor med ett stort vardagsrum, ett bra kök och ett nyrenoverat badrum. En trappa ner finner vi den trevliga innergård med sittplatser. Gångavstånd till city med all tänkbar service. Flytta in och njut, välkommen på visning!

Öringe 5:22, Öringe, Laholms kommun

Öringe 5:22

Tomt
Öringe, Laholms kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 495 000 kr

1,5 ha tomt

Här finner du en stor, lättbebyggd och fridfull tomt om 14 761 kvm. En tomt med fina möjligheter att skapa sitt drömhem. Ett lugnt och skönt läge med en fantastisk utsikt över nejderna. Här får man en glimt av havet och delar av Bjärehalvön så som Båstad och Hovshallar. I huset man skapar finns det stora möjligheter att utforma som man önskar. Även i de två uthusen som kan byggas sätter fantasin bara gränser. Egen verksamhet eller stall eller kanske en hobby som du drömt om att få plats med. Här bor man med en enkel anknytning till Laholm eller till Halmstad.

Österängsgatan 20 , Öster, Halmstads kommun

Österängsgatan 20

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 450 000 kr

44,5 m²

1 rum

2 805 kr/mån

32 584 kr/m²

Östergård har sedan slutet på 60-talet varit ett mycket populärt och omtyckt bostadsområde, och vi förstår verkligen varför! Här bor man med förmånlig avgift i välskött förening samt behagligt avstånd till citylivet och högskolan men samtidigt intill lugnet och grönskan. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information om bostaden.

 • Balkong
 • Hiss
Pålsgatan 4, Oskarström, Halmstads kommun

Pålsgatan 4

Lägenhet
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 550 000 kr

141 m²

6 rum

6 380 kr/mån

10 993 kr/m²

Varmt välkomna till denna gedigna familjebostad om 141 kvm fördelad på två plan i lugna och barnvänliga Oskarström. Bostaden har i dagsläget fem sovrum, två badrum, ett rejält kök med plats för många matgäster samt ett trevligt inglasat uterum och en härlig insynsskyddad tomt. Dessutom har man även tillgång till ett eget garage som ligger i anslutning till uppfarten. Mer villakänsla än såhär blir det inte, detta är ett boende att växa i eller för den som vill ha mycket yta att röra sig på! Välkomna på visning!

 • Uteplats
Slättetorpet 14, Kvibille, Halmstads kommun

Slättetorpet 14

Lägenhet
Kvibille, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

950 000 kr

64,5 m²

2 rum

4 156 kr/mån

14 729 kr/m²

Återigen har vi fått förtroendet till att ta hand om ytterligare en försäljning i detta idylliska bostadsområde som heter Slättetorpet! Denna gången förmedlar vi en trivsam tvåa i markplan. Bostaden har två uteplatser med fina sollägen, två förråd, egen separat tvättstuga samt en tilltalande och lättmöblerad planlösning. Du bor även i en stabil och trivsam förening mitt i detta Bullerby-lika område med grönskan inpå knuten. Varmt välkommen till Slättetorpet 14!

 • Uteplats
Helmfeldtsgatan 53, Centralt - Öster, Halmstads kommun
Helmfeldtsgatan 53, Centralt - Öster, Halmstads kommun, bild 2
Helmfeldtsgatan 53, Centralt - Öster, Halmstads kommun, bild 3

Helmfeldtsgatan 53

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 695 000 kr

109 m²

4 rum

6 966 kr/mån

33 899 kr/m²

Nu har vi fått in en fantastisk trivsam fyra i populära Brf Piccolo till försäljning! Här andas det nytt nytt nytt, en härlig känsla! Bostaden har en trivsam planlösning med gott om smart förvaring, ett rejält badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, gäst-WC, TVÅ fina balkonger, läckert kök och gott om plats i sovrummen. Närheten till stad, hav, resecentrum och högskola är ett stort plus. Varmt välkommen hem!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Skogsflyvägen 7, Åled, Halmstads kommun

Skogsflyvägen 7

Villa
Åled, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

4 495 000 kr

164 m²

7 rum

573 m² tomt

Är du ute efter ett synnerligen trevligt boende så bör du rikta blickarna mot Skogsflyvägen 7 och denna minst sagt väl tilltagna familjevilla. Här finns precis allt man kan önska, en rymlig och öppen planlösning med mycket umgängesytor för hela familjen samt flertalet sovrum. Fräscha badrum och kök med estetiskt tilltalande materialval i proffsigt utförande. Behändig trädgård med både plats för lek och spring såväl som en rejäl altan för de eftertraktade grillstunderna med släkt och vänner. Åled är ett av de mest attraktiva bostadsområdena för barnfamiljer i Halmstad! Här bor du i ett modernt och trivsamt villaområde med vackra grönområden och en barnvänlig miljö. Men det är inte bara den natursköna omgivningen som gör detta område så eftertraktat. Det finns också enkel tillgång till bra kommunikationer med bussar och bilvägen tar det endast 10 min in till city. Dina barn kommer också att trivas här, eftersom området ligger nära skola/förskola. Här ger du dem den bästa starten i livet och möjlighet att utvecklas och växa. Vänta inte längre, boka visning idag av ditt nya drömhem i detta fantastiska bostadsområde och skapa minnen för livet med din familj. Friliggande uterum är extra plus liksom garaget med tillhörande förråd om totalt 40 kvm. Välkommen att bo här!

 • Plus
 • Uteplats
Kullagatan 16, Oskarström, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kullagatan 16

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 395 000 kr

145 m²

5 rum

1 500 m² tomt

Vi hälsar er åter välkomna till Oskarström och till denna 1,5-plansvilla belägen i attraktiva Vrenninge! En charmig 20-talare som under 2006-2007 byggdes om och erbjuder idag en trevlig och sällskaplig planlösning med många mysiga inslag. Vi finner två vardagsrum på nedre plan där det ena erbjuder både kamin och utgång till uterum och altan. Vi finner ett övre plan med tre bra sovrum och ett mindre allrum, perfekt för barnfamiljen! Lummig trädgårdstomt med härligt gröna ytor, garage, tralldäck i söderläge och gott om plats att bara koppla av. Kullagatan ligger beläget en bit in på återvändsgata och har närhet till bekvämligheter såsom förskola, skola, idrottsanläggningar, isbana, simhall, skidbacke och mataffärer. Lugna villakvarter med fina bussförbindelser runt knuten. Ta nu tillfället i akt och fånga denna pärla!

Virshultsvägen 5, Sennan, Halmstads kommun

Virshultsvägen 5

Villa
Sennan, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 800 000 kr

128 m²

6 rum

780 m² tomt

Med ett lugnt och fridfullt läge i Sennan och med direkt närhet till båda Oskarström och Halmstad City finner ni här ett smakfullt boende! Villan erbjuder idag 3-4 sovrum, allrum, kök, dubbla badrum samt ett vinterisolerat uterum! Nuvarande ägare har vårdat fastigheten kontinuerligt och blandad annat låtit montera nya fönster, nytt värmesystem (luft/vatten), nytt badrum, kök, fiber, dragit om el/ jordfelsbrytare och såklart uterummet som ger den där extra lyxiga villakänslan som man önskar. Härlig, lummig och välskött trädgårdstomt - perfekt för barnfamiljen som värdesätter lugnet och tryggheten. Hjärtligt välkomna till Virshultsvägen 5

Hambovägen 12, Söndrums Kyrkby, Halmstads kommun

Hambovägen 12

Radhus
Söndrums Kyrkby, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 895 000 kr

104 m²

4 rum

5 812 kr/mån

37 452 kr/m²

Tänk er att flytta in till 4 rok på populära Hambovägen. Här har de nuvarande ägarna älskat att bo, men har nu bestämt sig för nya äventyr! På fint läge i Brf Söndrums Kyrkby hälsar vi er varmt välkomna. Här bor vi på 104 väldisponerade kvm fördelat på två plan där det i dagsläget finns tre sovrum, rymligt vardagsrum, två badrum och kök med matplats. Detta bekymmersfria boende erbjuder även en egen trädgård där morgnar liksom kvällar med fördel kan spenderas. I barnvänliga Söndrums kyrkby kan vi njuta av en vacker boendemiljö med flera mervärden. Vad sägs om att ta cykeln till stranden, Riccardos glassbar eller en promenad i natursköna Möllegård? På bekvämt gångavstånd hittar vi också förskola och skola. Att bo i en bostadsrätt innebär flera bekvämligheter för dig som ägare. Förutom att föreningen står för en del av underhållsansvaret, behöver du som köpare inte heller betala för lagfart eller pantbrev. Missa inte denna chans, välkomna på visning

 • Uteplats
Middagsvägen 15, Vallås, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Middagsvägen 15

Villa
Vallås, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 850 000 kr

125 m²

5 rum

289 m² tomt

Söker ni ett trivsamt boende där det bara är att flytta rakt in och njuta? Jag tänkte väl det! Jag välkomnar er till Middagsvägen 15 med ett bra läge på populära Vallås. Vi har här en klockren familjebostad om 125 kvm fördelat över två plan. Invändigt erbjuds här ett smakfullt kök som läckert samspelar med vardagsrummet i en öppen lösning. Från vardagsrummet når vi ut till den behändiga trädgården, med sitt soliga västerläge. Vidare inrymmer bostaden i nuläget hela 4 sovrum, dubbel uppsättning badrum samt separat tvättstuga. Som klippt och skuret för familjen. Tar vi oss ut på framsidan ligger stilrena stensättningar vilket skapar ett inbjudande intryck. Ytterligare plus är det intilliggande garaget med förrådsdel. Välkomna att boka in er visningstid!

 • Uteplats
Frögatan 12, Centralt-nyatorp, Halmstads kommun
 • Budgivning pågår

Frögatan 12

Villa
Centralt-nyatorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 295 000 kr

87 m²

4 rum

433 m² tomt

Med ett centralt läge på Frögatan 12 kan vi nu erbjuda ett inflyttningsklart ytterradhus med källare i smakfullt utförande. Sedan nuvarande ägare flyttade in har flera goda investeringar gjorts. Bland annat har man låtit helrenovera dubbel uppsättning badrum, varav det ena erbjuder tvättmöjligheter. Elen är bytt, likaså elcentral samt att större delen VA är ny i huset. Vidare har köket renoverats samt att genomgående ytskiktsrenovering har utförts i bostaden. Utvändigt har vi en härlig trädgård på hörnläge med generösa soltimmar. Värt att nämna är att vi dessutom erbjuds uppställningsplats för två fordon. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Ungbergsvägen 4, Marbäck, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ungbergsvägen 4

Fritidshus
Marbäck, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 995 000 kr

72 m²

3 rum

1 267 m² tomt

Här erbjuds du nu denna "Minivilla" vackert belägen mellan Torvsjön och Fylleån i natursköna omgivningar. Solcellerna garanterar mycket låg elkostnad och ger även inkomst sommarhalvåret. Förberett för laddstolpe, bara att koppla på. Underbar uppvuxen trädgård med flera Magnolior, Rosor, Fruktträd och många olika perenner. Huset är välisolerat. kvadratsmart och synnerligen välplanerat där det är lätt att trivas och som passar ypperligt för både ung som gammal. Välkommen till Ungbergsvägen 4 och ditt nya boende!

 • Uteplats
Örlogsvägen 26, Karlstorp, Halmstads kommun

Örlogsvägen 26

Radhus
Karlstorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

4 795 000 kr

175 m²

6 rum

243 m² tomt

Välkommen till Karlstorp och detta ytterradhus i absoluta världsklass. Här erbjuds du rejäla ytor, 175 kvm fördelat på tre plan. Här har nuvarande ägare trivts som fisken i vattnet under 15 år och har under denna tid gjort flertalet påkostade och attraktiva renoveringar. Här bor du i ett lugnt och minst sagt barnvänligt område med närhet till förskola, skola och inte minst behagligt promenadavstånd till en av västkustens bästa sandstrand Tylösand. Planlösningen är ypperlig med mycket ytor för social samvaro, hela fyra sovrum, fräscht helkaklat badrum och en lättskött och insynsskyddad trädgård. Tack vare att huset ligger ytterst så får vi direkt tillgång till garaget från trädgården och behöver inte gå runt för att komma hem, för övrigt så är trädgården vänd i ett alldeles strålande solläge. Har du letat efter en bostad som erbjuder det mesta du kan tänka dig, välkommen hem till Örlogsvägen 26!

 • Balkong
 • Uteplats
Torsgatan 3B - vån 6/6!, Centralt, Halmstads kommun
Torsgatan 3B - vån 6/6!, Centralt, Halmstads kommun, bild 2
Torsgatan 3B - vån 6/6!, Centralt, Halmstads kommun, bild 3

Torsgatan 3B - vån 6/6!

Lägenhet
Centralt, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 095 000 kr

67 m²

2 rum

4 204 kr/mån

31 269 kr/m²

Vill du köpa en bostad som du slipper renovera? Då är denna genomläckra tvåa något för just Dig! Bostaden är renoverad med smakfulla och moderna materialval, badrummet är helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare, köket är snyggt och praktiskt på samma gång och för att inte tala om den läckra utsikten som vardagsrummet bjuder på över stadens takåsar. Här bor man dessutom till en bra avgift där både värme, vatten, bredband och kabel-TV ingår. Förutom ett eftertraktat läge med fin utsikt och begränsad insyn högst upp i huset, erbjuder denna adress även en trygg och stabil förening. På Torsgatan 3 B bor vi i lugnare område men med stan och hela dess utbud av butiker och restauranger som närmsta granne. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Jonstorp 704, Eldsberga, Halmstads kommun
 • Lör 11 feb kl 13:30

Jonstorp 704

Villa
Eldsberga, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 495 000 kr

129 m²

4 rum

1 331 m² tomt

Du välkomnas nu till en verkligt välplanerad och fräsch 1-plansvilla som är lantligt belägen och där du kan fly vardagsstressen och koppla av med familjen. Stor och härlig tomt med insynsskyddad baksida som gränsar mot skogsområde. Invändigt finner vi en trivsam planlösning med tre sovrum, två badrum samt ett rejält vardagsrum med insatskamin samt utgång till ett stort uterum. I anslutning till huset har vi även garage samt större förrådsrum vilket ger ytterligare möjligheter. Välkommen till Jonstorp 704!

 • Plus
 • Uteplats
Kärrvägen 24, Steninge, Halmstads kommun

Kärrvägen 24

Villa
Steninge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

4 595 000 kr

103 m²

6 rum

978 m² tomt

I gemytliga och barnvänliga Steninge finner vi denna synnerliga välplanerade och trivsamma 1-plansvilla. Stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrum, 3-4 sovrum, badrum med dusch, gästtoalett samt allrum/uterum, uteplatser för alla tillfällen. En kamin i vardagsrummet höjer mysfaktorn under vinterhalvåret och under sommaren njuter man av att kunna sitta ute och känna havsbrisen efter en solig dag. Det är inte bara insidan som är välskött utan trädgården fortsätter i samma spår. En fin trädgårdstomt med många möjligheter. Tomten ligger även väldigt privat med åker och öppna vyer på ena sidan och naturreservat på andra. Ägaren har även satsat på solceller som sattes upp under 2021. Steninge är ett havsnära och naturskönt område. Förutom härliga bad finns här trevliga löpvägar, promenadstigar och trivsam natur att ströva runt i. Om man sedan vill njuta en härlig middag med vänner och familj kan man avnjuta detta på lokala restauranger som är väldigt populära. Känns detta som det rätta boendet för dig tveka inte att kontakta ansvarig mäklare!

Esperedsvägen 14, Oskarström, Halmstads kommun

Esperedsvägen 14

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 495 000 kr

84 m²

6 rum

1 088 m² tomt

På lugn gata och i barnvänligt kvarter välkomnar detta generösa hem om 1,5 plan med källare. Här väntar ett stort kök med ett anslutande vardagsrum som bjuder på värmande kamin och otroliga fönster och som tillsammans ger rummen en härlig sällskapsyta för hela familjen. Villan erbjuder också en mycket väldisponerad planlösning om idag tre bra sovrum som med enkla medel görs om till fyra vid behov, helkaklat badrum, gästtoalett samt en superfin tvättstuga. Tomten har även plats för lek och i kvarteret finns ytterligare lekplatser samtidigt som vi har nära till det vardagen kräver. Skolor, förskolor, ishall, badplats, mataffärer, träningsanläggningar och Halmstad City ligger allt inom räckhåll. Ett lugnt och tryggt område som har allt vi kan tänkas behöva! Känns detta som det rätta boendet för dig? Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare och boka er på visning.

Patrikshillvägen 4, Centralt, Halmstads kommun

Patrikshillvägen 4

Lägenhet
Centralt, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 495 000 kr

94,5 m²

4 rum

4 792 kr/mån

36 984 kr/m²

Med endast ett stenkast från Stora Torg, Nissan och Västra stranden ligger Patrikshillvägen 4 omgiven av Slottsparkens grönska. Denna fantastiska bostad bjuder på ett mycket smakfullt och hemtrevligt boende i markplan med en egen uteplats där krukor och blommor med fördel kan ta plats. Idag erbjuds en 3:a, som med enklare medel kan göras om till en 4:a. Dessutom finns både badrum och gästtoalett. Utanför dörren hittar vi fina promenadstråk året runt och på bara några minuters promenad ligger Halmstad city och dess stora utbud av restauranger, shopping och nöjen. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Sikvägen 6, Fyllinge, Halmstads kommun

Sikvägen 6

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 750 000 kr

88 m²

4 rum

3 667 kr/mån

31 250 kr/m²

En nyproducerad markplansbostad med fyra rum och kök från 2020 samt en tillhörande tomt om cirka 320 kvm söker nu sin nya ägare. Bostaden ligger även på en hörntomt vilket gör att man får en ordentlig och trivsam utemiljö. Söker du ett praktiskt boende där man inte behöver göra någonting de närmsta åren i form av underhåll så har du hittat precis rätt! Rummen är ljusa och fina, golvvärme i hela bostaden, fint och praktiskt kök och härliga umgängesytor såväl inne som ute. Välkommen till Sikvägen 6!

 • Plus
 • Uteplats
Lantmannagatan 2, Centralt-nyatorp, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lantmannagatan 2

Villa
Centralt-nyatorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 795 000 kr

82 m²

5 rum

670 m² tomt

Belägen på hörntomt med omedelbar närhet till city och all slags service finner du nu denna minsta sagt trivsamma och nätta 1-plansvilla med inredd vind och hel källare. Här erbjuds du en kvadratsmart planlösning som passar för de allra flesta. Trots sin totalyta om ca 152 kvm är denna villa billig i drift tack vare fjärrvärme, något som i dessa tider är väldigt tacksamt. Fin trädgård med många soltimmar och plats för två bilar på uppfarten. Friggebod samt förrådsbyggnad är ytterligare plus. Boka visning redan idag och välkommen till Lantmannagatan 2!

Hammarberget 12A, Påarp - Trönninge, Halmstads kommun

Hammarberget 12A

Fritidshus
Påarp - Trönninge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 095 000 kr

46 m²

2 rum

1 200 kr/mån

Ta chansen att bli nästa lyckliga ägare till detta mycket tilltalande och trevliga boende som lämpar sig utmärkt för både permanentboende såväl som för fritidsboende. Här har du närheten till salta bad och strand samt fina promenadslingor. Ta fram badrocken och ta en kort promenad till stranden för ett morgondopp. Förutom ett helfräscht boende har du också ett trivsamt och naturskönt stugområde där du erbjuds gemensamhetslokal med både bastu och gästlägenhet. Du erbjuds en kvadratsmart planlösning med smakfullt kök, helkaklat badrum samt värmande braskamin i vardagsrum med ryggåstak. Stor trädäckad altan med plats för utemöblemang. Välkommen till Hammarberget 12A!

Bergagårdsvägen 15, Harplinge, Halmstads kommun

Bergagårdsvägen 15

Villa
Harplinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 095 000 kr

119 m²

5 rum

1 165 m² tomt

Välkommen till Harplinge och detta mycket tilltalande 1-planshus beläget på en fin och lättskött tomt. Här möts du av en behändig planlösning där du har fräscht kök och vardagsrum i öppen planlösning, helkaklat badrum och hela fyra bra och ljusa sovrum. Perfekt läge på altanerna som ger många härliga soltimmar. Ett toppenboende för både den lilla såväl som den stora familjen. Bra parkeringsmöjligheter på den grusade uppfarten samt garage med tillhörande rymligt förråd. Boka din visning redan idag!

Sysslomansgatan 4, Centralt - Öster, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sysslomansgatan 4

Övrigt
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

5 395 000 kr

270 m²

628 m² tomt

Rejält och väl omhändertaget hyreshus på ett bra läge centralt på Öster finns nu till förfogande. I dagsläget finns tre lägenheter, två fyror samt en 1-rummare med kokvrå på vindsplanet som blir ledig för dig som ny ägare. Totala hyresintäkter om 309 000 kr. Möjlighet finns att göra om vindsplanet till en större lägenhet alternativt göra om till två 1 rok. Fastigheten har löpande renoverats och samtliga lägenheter är trivsamma och välhållna. Bra ytor i källarplan samt garage ger ytterligare intäktsmöjligheter. Fjärrvärme står för uppvärmningen vilket borgar för låga driftskostnader. Kort och gott en tacksam hyresfastighet antingen för förstagångsköparen eller för den som vill utöka beståndet. Välkommen till Sysslomansgatan 4!

 • Balkong
 • Uteplats
Stellan Mörners Gata 19, Centralt - Nissastrand, Halmstads kommun

Stellan Mörners Gata 19

Lägenhet
Centralt - Nissastrand, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 995 000 kr

41 m²

2 rum

3 530 kr/mån

48 659 kr/m²

SÄNKT PRIS! Har du länge letat efter en kvadratsmart bostad med en generös terrass som erbjuder sol så gott som hela dagen? Här har de nuvarande ägarna älskat att bo, men nu är det dags för en ny ägare att ta över denna pärla! År 2020 byggdes bostadsrätterna i Riksbyggens Brf Landgången på citynära läge. Till låg månadsavgift bjuder denna bostad på en hall med plats för avhängning, kök i samspel med allrum, sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Lägg därtill en generös terrass om hela 12 kvm där dagar liksom kvällar med fördel kan spenderas. I föreningen finns en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra och i källarplan finns ett separat förråd som tillhör lägenheten. Med promenad- och cykelavstånd till allt från högskola, matbutik, havet och stan med sitt stora utbud av caféer, butiker och restauranger är det enkelt att trivas på denna adress. Missa inte denna chans, boka din visningstid redan idag!

 • Balkong
 • Hiss
Vallmovägen 23, Oskarström, Halmstads kommun
 • Sön 12 feb kl 13:00

Vallmovägen 23

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 495 000 kr

136 m²

6 rum

798 m² tomt

NYTT PRIS! Här kan vi med glädje presentera detta härliga hus som är från 30-talet! Med mycket charm och tilltalande planlösning kan detta vara det rätta boende för dig. Vi erbjuds fina sociala ytor, tre till fyra sovrum, badrum, toalett, tvättstuga/bad, kök samt härlig uteplats. En stor fördel är att det även finns en inredd lägenhet med egen ingång ovanför garaget som man kan hyra ut. Kaminen i vardagsrummet skänker både värme och mysiga hemmakvällar och är ett fint komplement till bergvärmen. På Vallmovägen 23 bor du i ett lugnt och familjärt område. Vilken vardagslyx att ha gångavstånd till badplatsen och härliga grönområden! Även närhet till bra förskolor/skolor, kommunikationer och närservice är uppskattat i vardagen. Känns detta som det rätta huset för dig? Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
Guldflyvägen, Åled, Halmstads kommun

Guldflyvägen

Villa
Åled, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

4 475 000 kr

150,7 m²

6 rum

673 m² tomt

Intresserad av ett bekymmersfritt och splitternytt boende? Då har du kommit helt rätt! Med ett högt och fint läge i natursköna Åled kan vi stolt presentera denna nybyggnation på en tomt om 673 kvm belägen i förlängningen av Guldflyvägen. Här finns möjligheten till ett fördelaktigt förvärv där bygglov redan är klart och processen kan fortlöpa smidigt Projektet sker i samarbete med HalmstadHus där föreslaget hus är en klassisk 1 ½-plansvilla från Mjöbäcksvillan modell First Choice 1.5 - En bostad som inrymmer hela 6 rum fördelat på 150,7 kvm. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Broddesonsgatan 17, Centralt - Väster, Halmstads kommun

Broddesonsgatan 17

Lägenhet
Centralt - Väster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 125 000 kr

61 m²

2 rum

3 149 kr/mån

34 836 kr/m²

Sällan har vi sett en så charmig tvåa som på Broddesonsgatan 17. Två rum och kök på toppläge med ett vackert ljusinsläpp, balkong OCH en gemensam trädgård på baksidan söker nu ny ägare. På denna adress möter gammalt nytt på ett mycket smakfullt vis. Fiskbensparkett pryder golvet i vardagsrummet och högt i tak är en självklarhet på denna adress. Kort och gott - Två rum och kök på toppläge med generösa sällskapsytor, klädkammare och med placering på den mycket väl omtalade Broddesonsgatan. Allt detta till låg månadsavgift. Missa inte chansen att på plats uppleva denna bostad!

 • Balkong
Ålvägen 35, Fyllinge, Halmstads kommun

Ålvägen 35

Radhus
Fyllinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 095 000 kr

117 m²

4 rum

5 343 kr/mån

26 453 kr/m²

I den solida och trivsamma föreningen Brf Fiskekroken finns nu ett riktigt trevligt och familjevänligt hörnhus till försäljning! Bostaden har en underbar planlösning med umgängesytorna fördelade på entréplan och sovrummen fördelade på övre plan. Det finns även ett badrum på vardera plan vilket gör boendet bekvämt och bra. Du har även tillgång till en egen trädgård samt ett inglasat uterum som förlänger sommarsäsongen på ett härligt sätt. För att fullända smidigheten med detta boende finns det även tillgång till garage i direkt anslutning till bostaden. Varmt välkommen till Ålvägen 35!

Karl Ifvarssons gata 2, Centralt - Öster, Halmstads kommun

Karl Ifvarssons gata 2

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 750 000 kr

62 m²

2 rum

2 687 kr/mån

28 226 kr/m²

En fantastisk trivsam och mysig tvåa finns nu ute till försäljning i den ekonomiskt stabila föreningen Brf Klippan! Bostaden är ljus och planlösningen är mycket tilltalande med härligt kök, bra förvaring och fina gemensamhetsytor. Här bor du billigt, något som kommer vara riktigt attraktivt framöver! Varmt välkommen till Karl Ifvarssons gata 2!

Rundan 22, Gustavsfält, Halmstads kommun

Rundan 22

Villa
Gustavsfält, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 995 000 kr

103 m²

4 rum

520,8 m² tomt

På alltid så populära Gustavsfält kan vi nu erbjuda ett synnerligen smidigt och trevligt enplansboende, med den centrala adressen Rundan 22! Total yta om 157 kvm fördelat över 4 rum och kök samt med garage, förråd och inglasat uterum. Bostadsdelen fördelar sig över ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum vilket pryds av ett vackert parkettgolv i fiskbensmönster. Här ryms både mat- och soffgrupp och med fönster i två väderstreck flödar ljuset. Vi gillar planlösningen där vi vidare finner 3 bra sovrum, lite mer avskilt, i husets andra ände. Här finns separat tvättstuga, badrum samt en extra toalett! Nuvarande ägare har vårdat denna pärla och bland annat bytt fönster till 3- glas isolerfönster, nytt vattenburet värmesystem (fjärrvärme) och adderat mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning (FTX) för en god inomhusluft och med låga driftskostnader som följd. Sist men inte minst måste vi bara nämna den fantastiskt härliga trädgårdstomten som ligger i perfekt solläge, men för den delen samtidigt erbjuder gott om skugga under plommonträdet. Här finns knotiga äppelträd, läskande vinbärsbuskar och härliga krusbär. Vackra jasminbuskar och syrénträd väver tillsammans med staketet ihop trädgården till en härlig och insynskyddad helhet. P.s tomten är friköpt och mäter hela 521 kvm !

Enslövs-Äspered 3:5, Oskarström, Halmstads kommun

Enslövs-Äspered 3:5

Tomt
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

375 000 kr

2 467 m² tomt

Välkommen till Oskarström och denna friköpta tomt! Här erbjuds en fridfull, lättbebyggd och stor tomt med ostört, vackert och lugnt läge. Ett utmärkt tillfälle för dig som drömmer om att bygga ett eget hus för permanent eller fritidsboende från grunden och samtidigt vill äga marken det står på. Med bil tar man sig till Halmstad på 20 minuter. Vill man promenera på Hallandsleden så går den alldeles intill.

Södra vägen 43, Söder, Halmstads kommun

Södra vägen 43

Lägenhet
Söder, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 495 000 kr

51 m²

2 rum

3 008 kr/mån

48 922 kr/m²

Med ett trevligt läge på Söder finner vi denna rymliga tvåa med stor inglasad balkong. Lägenheten är i genomgående fint skick med lättmöblerade kvadratmeter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar fina sociala ytor. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen med vy mot Nissan och fantastiskt solläge. Vidare finns ett sovrum, hall, klädkammare och badrum. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Maredsvägen 3, Oskarström, Halmstads kommun

Maredsvägen 3

Tomt
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 795 000 kr

786 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva och uppföra ditt alldeles egna nyproducerade hus i gemytliga Oskarström! På en tomt om 786 kvm kan vi presentera denna stundande nybyggnation som sker tillsammans med Halmstadhus. Föreslaget hus är en traditionell 1-plansvilla om 137,7 kvm från Mjöbäcksvillan. En bostad som inrymmer hela 4 sovrum och 2 allrum, allt samlat på ett plan. Önskas istället ett 1½-planshus kan så istället uppföras om 150,7 kvm, då med ett tillägg om 170 000 kr. Nämnvärt är att tomten idag är skogsbevuxen, något som däremot kommer att rensas upp i samband med byggstart, och således ingår i priset. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Pst! Gå gärna in och designa ditt alldeles egna hus på följande länk; https://byggonline.mjobacks.se/c/mjobacks/firstchoice1classic 

Nyelundsvägen 5, Gustavsfält, Halmstads kommun

Nyelundsvägen 5

Villa
Gustavsfält, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 750 000 kr

104 m²

4 rum

517 m² tomt

Varmt välkommen till Gustavsfält och denna villa där du har allt i ett plan. Här erbjuds du nu ett fantastiskt läge med grönområde i anslutning, en trivsam och lättskött trädgård samt en planlösning som inte lämnar något åt slumpen. Helkaklat badrum, fräscht kök och fina umgängesytor är ytterligare saker som sätter guldkant på detta hemtrevliga boende. Perfekt för den lilla familjen eller för dig som är trött på trapporna i ditt stora hus!

 • Uteplats
Maskinvägen 12, Getinge, Halmstads kommun

Maskinvägen 12

Övrigt
Getinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

775 000 kr

72 m²

Nu finns chansen att bli ny ägare till din alldeles egna lagerlokal/garage på expansivt industriområde i populära Getinge. Lokalen uppmäter ca 72 m², isolerad samt indraget VA och el. Här finns möjlighet att bygga entresolplan/loft om ca 40 m². Installera kök och badrum på entresolplanet och din lagerlokal är fulländad. Allt detta med närhet till mycket goda kommunikationer i en trivsam omgivning.

 • Nyproduktion
Maskinvägen 2, Getinge, Halmstads kommun

Maskinvägen 2

Övrigt
Getinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

795 000 kr

72 m²

Nu finns chansen att bli ny ägare till din alldeles egna lagerlokal/garage på expansivt industriområde i populära Getinge. Lokalen uppmäter ca 72 m², isolerad samt indraget VA och el. Här finns möjlighet att bygga entresolplan/loft om ca 40 m². Installera kök och badrum på entresolplanet och din lagerlokal är fulländad. Allt detta med närhet till mycket goda kommunikationer i en trivsam omgivning.

 • Nyproduktion
Stenhuggarevägen 47, Haverdal, Halmstads kommun

Stenhuggarevägen 47

Tomt
Haverdal, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 950 000 kr

900 m² tomt

Här har vi en härlig hörntomt i fina Haverdal. På tomten finns idag en stuga som med hjälp av nya ägares idéer kan bli en trevlig plats att andas ut på när man vill tillbringa sin tid i en härlig miljö. Möjlighet finns att skapa ett åretruntboende eller fritidshus. På tomten finns även förberett för en friggebod.

Mellersta Knebildstorp 32, Mellersta Knebildstorp, Halmstads kommun

Mellersta Knebildstorp 32

Fritidshus
Mellersta Knebildstorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 295 000 kr

58 m²

2 rum

600 m² tomt

Drömmer du om en solklar fritidsbostad belägen med en direkt närhet till saltstänkta bad, natursköna promenader och en samtida närhet till stadens puls? Då har du kommit helt rätt! Vi befinner oss närmare bestämt på Mellersta Knebildstorp 32, en adress som bjuder på en rakt igenom tilltalande fritidsbostad. Stugan om sina 58 kvm är smart planerad och upplevs än större, troligtvis tack vare sitt generösa ljusinsläpp och sina öppna ytor. På loftet erbjuds dubbla sovplatser. Utvändigt har vi en trädgård i ett utmärkt sydvästligt läge. Här finner vi även en friggebod med förråd-/verkstadsdel samt intilliggande toalettutrymme utrustat med wc och tvättmaskin. Det här är en möjlighet du inte vill missa! Välkommen att boka in din visningstid.

 • Uteplats
Din Lokal i Getinge, Getinge, Halmstads kommun

Din Lokal i Getinge

Övrigt
Getinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

775 000 kr

72 m²

Getinge Gräv AB och Jonas Magnusson AB i samarbete med Fastighetsbyrån Halmstad presenterar nu nästa etapp av de populära lagerlokalerna på Getinge industriområde. De föregående 20 lokalerna gick som smör i solsken så passa på att boka din alldeles egna lagerlokal/garage redan idag. Lokalerna uppmäter ca 72 m², 6 x 12 m, samtliga isolerade med indraget VA, el samt egen port. 1 lokal är något mindre pga el-rum och uppmäter ca 60 m². Möjlighet att bygga entresolplan/loft om ca 40 m². Installera kök och badrum på entresolplanet och din lagerlokal är fulländad. Allt detta med närhet till mycket goda kommunikationer. OBS! 4 lokaler är redan bokade.

 • Nybyggnadsprojekt
Tyludden 291, Tylösand, Halmstads kommun

Tyludden 291

Fritidshus
Tylösand, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 495 000 kr

24 m²

1 rum

I attraktiva och bad- och barnvänliga Tylösand har du nu chansen att förverkliga drömmen om ett fritidsboende på ett synnerligen trivsamt läge. Med närhet till parkering, restauranger och glasskiosk och saktstänkta bad finns nu Tyludden 291 till förfogande för dig som är sommarstugejakt. Här bor du bekvämt med badrocksavstånd till strand och fina umgängesytor i både uterum och trädäck som inbjuder till samkväm. Varmt välkommen till Tylösand!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 49