Fastighetsbyrån Halmstad

Fastighetsbyrån Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Österängsgatan 30, Öster, Halmstads kommun

Österängsgatan 30

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 395 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/5
5 902 kr/mån
17 012 kr/m²

Nu har du chansen att bli ny ägare till den här trivsamma trerummaren. Här bor du på 82 kvadratmeter med en välplanerad planlösning. Lägenheten är genomgående och bjuder på fönster åt två håll. Det bjuds på trevliga gemensamhetsytor, två sovrum, ett rymligt kök och ett funktionellt badrum. Här erbjuds även en inglasad balkong i härligt solläge. Här bor du med närhet till både centrum, matbutiker, skolor, förskolor, sporthall och natur. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Hertered 150, Hertered, Halmstads kommun

Hertered 150

Villa
Hertered, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
550 000 kr
69 m²
3 rum
1 142 m² tomt

Varmt välkommen till ett trevligt och välplanerat fritidshus i naturskön omgivning. Passande som både fritidshus eller permanentboende. Fastigheten har stått obebodd några månader, men bilderna i slutet visar på dess tidigare potential ! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Hjärtligt välkomna!

Rörvägen 10 E, Trönninge, Halmstads kommun

Rörvägen 10 E

Lägenhet
Trönninge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
595 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
6 163 kr/mån
9 154 kr/m²

Letar ni efter en ljus och välplanerad bostad i Trönninge? Se hit! Härlig uteplats, stort vardagsrum, sovrum med klädkammare och separat tvättavdelning inne i bostaden är bara några av fördelarna värda att nämna. Varmt välkomna att boka er visningstid!

 • Uteplats
Trönningevägen 4, Trönninge, Halmstads kommun
 • Sön 17 mar kl 10:00
Trönningevägen 4, Trönninge, Halmstads kommun, bild 2
Trönningevägen 4, Trönninge, Halmstads kommun, bild 3

Trönningevägen 4

Villa
Trönninge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
4 195 000 kr
209 + 172 m²
7 rum
1 302 m² tomt

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till Trönninge och denna otroligt välrenoverade 1,5-plansvilla på en rymlig och uppvuxen trädgårdstomt! Med en total disponibel yta om nästan 400 kvm, fyra sovrum och tre allrum vågar vi lova att ni inte kommer att trängas! Här finner ni otroligt härliga social ytor med bland annat en tillbyggnad med högt i tak, stora fönsterpartier (säkerhetsglas), öppningsbart hajomparti och solstyrd sunscreeen på över sex meter! Ytterligare allrum alldeles intill samt kök med bland annat påkostad granitbänskiva ger oss ett komplett entréplan, som klippt och skuret för sociala tillställningar. Fastigheten är dränerad, tilläggsiloerad, utrustad med nya 3-glasfönster, nytt tak, vattenburen golvvärme via luft/vattenvärmepump (Nibe F-2025-10) och en gigantisk solcellsanläggning med hela 52 paneler som producerar nästan 20 Mwh årligen! Detta borgar för otroligt låga driftskostnader och skulle temperaturen bli för låg, träder gaspannan in som back up. Den går på biogas vilket är både miljömässigt och prisvänligt. På entréplan finner vi tre sovrum och ett nyrenoverat badrum med vattenburen golvvärme. På sommaren kan golvvärmen drivas med el. Som ni ser har nuvarande ägare inte låtit lämna något åt slumpen! Detta är genomtänkt, påkostat och ligger helt rätt i tiden! En ovanvåning som har inretts med allrum, kupa, wc samt sovrum. Ett källarplan i osedvanligt bra skick med genomgående klinker, ljusa väggar och gott om plats åt både förvaring, verktyg, hobbyintressen och kontor. För den motorintresserade erbjuds ett stort dubbelgarage med elektroniska portar, förråd, fullständig isolering, el, vatten och luftvärmepump. Detta är ett på grunden genomarbetat hus med fina sociala ytor och med kloka investeringar redan gjorda, vilket lämnar tid över till annat.

 • Premium
 • Energieffektiv
Laxavägen 2, Haverdal-skallen, Halmstads kommun
 • Lör 9 mar kl 11:30
Laxavägen 2, Haverdal-skallen, Halmstads kommun, bild 2
Laxavägen 2, Haverdal-skallen, Halmstads kommun, bild 3

Laxavägen 2

Villa
Haverdal-skallen, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
6 995 000 kr
134 + 85 m²
6 rum
1 371 m² tomt

Här kan vi med glädje presentera Laxavägen 2 i vackra Haverdal och Skallen! Läget går inte att klaga på med fri havsutsikt från tomten och naturreservatet som granne - det kan inte bli bättre! Med en hörntomt på hela 1 371kvm finns det utrymme för att skapa sin dröm vad gäller både bostad och trädgård. Själva boningshuset bjuder på en fin planlösning med den sociala delen på entréplan med kök, vardagsrum, matsal, gäst-wc samt ett sovrum/kontor. Övre plan bjuder på tre sovrum, badrum samt allrum. Behövs det mer yta så går det även bra att inreda vinden då ett rum redan finns på plats. Utöver detta finns även en klassisk källare med pannrum, tvättstuga samt förvaring. På tomten hittar vi även en gästlägenhet som är inredd med två- tre sovrum, pentry samt badrum. Även garage finns att tillgå. Det är en klassisk trädgård då vi erbjuds stora gräsytor och fina fruktträd. I området finns det bra förskolor, skola, matbutik, gårdsbutiker, fotbollsplan, Haverdalsstrand, restauranger, minigolf och mycket mer för att hålla sig underhållen och för att ha en bra vardag. Känns detta som det rätta boendet för er? Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
Ängsgårdsvägen 15, Vallås, Halmstads kommun
 • Sön 10 mar kl 13:00

Ängsgårdsvägen 15

Villa
Vallås, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 475 000 kr
115 m²
4 rum
205 m² tomt

Välkommen till Vallås och detta ljusa och öppna 1/2-planshus. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i. Huset har en yta om 115 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Välkommen till ett hem att trivas i.

 • Plus
Snöstorpsvägen 12 D, Centralt, Halmstads kommun

Snöstorpsvägen 12 D

Lägenhet
Centralt, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 595 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 835 kr/mån
23 985 kr/m²

Välkommen till Snöstorpsvägen 12 D och den härtrivsamma tvårummaren som nu söker en ny ägare. På markplan med närhet till city ligger den här tvårummaren som erbjuder en plats att trivas på. Med sin välplanerade planlösning finner vi här ett rymligt vardagsrum, ett sovrum, ett välplanerat kök och ett funktionellt badrum med badkar. Här erbjuds även ett inglasat uterum med en vy över den mysiga innegården. Med några minuters promenad finner du Halmstad city och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Med cykel når du även havet, högskolan och stormarknad på bara några minuter. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Rösvägen 12, Harplinge, Halmstads kommun

Rösvägen 12

Villa
Harplinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 850 000 kr
122 m²
5 rum
1 012 m² tomt

Ett ljust, öppet och hemtrevligt hus beläget på en stor, lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med stora gräsytor. Huset byggdes 1981 och består av fem rum och kök.

Fanérvägen 4, Oskarström, Halmstads kommun

Fanérvägen 4

Övrigt
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
5 195 000 kr
1 300 m²
6 108 m² tomt

Med ett fint läge i Oskarström med närheten till god kommunikationer finner du nu detta investeringstillfälle med mycket möjligheter. Total uthyrningsbar yta om ca 1300 kvm. Asfalterade ytor runt om fastigheten och ytterligare byggrätt om ca 600-700 kvm finns till förfogande för dig som ny ägare. Ca 730 kvm av fastigheten är uthyrd i dagsläget men det finns fortfarande ca 400 kvm lagerlokal samt 200 kvm kontor att disponera/hyra ut. Ett ypperligt tillfälle för dig med egen verksamhet eller för dig som bara vill göra en bra investering.

Österängsgatan 20 , Öster, Halmstads kommun

Österängsgatan 20

Lägenhet
Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 450 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 4/5
3 664 kr/mån
32 584 kr/m²

Östergård har sedan slutet på 60-talet varit ett mycket populärt och omtyckt bostadsområde, och vi förstår verkligen varför! Här bor man med förmånlig avgift i välskött förening samt behagligt avstånd till citylivet och högskolan men samtidigt intill lugnet och grönskan. Varmt välkomna att boka din visningstid!

 • Balkong
 • Hiss
Plantvägen 6, Söndrum, Halmstads kommun
 • Sön 3 mar kl 10:45

Plantvägen 6

Villa
Söndrum, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
5 995 000 kr
153 + 57,5 m²
5 rum
995 m² tomt

Med ett fantastiskt läge på återvändsgata och mot allmänning i Söndrum erbjuder vi nu denna magiska 1,5-planare med det lilla extra! Vad sägs om en modern och öppen planlösning på entréplan med köks-ö, kakelugn och stora skjutpartier? Fint genomgående trägolv på hela nedervåningen (Tarkett Noble Oak Scandinavia), väggar i beige kulör och svarta kontrastgivande strömbrytare. Med känsla för färg och form har nuvarande ägare skapat ett hem med hög stil och elegans där det är lätt att föreställa sig middagar med familj och vänner. På köks-ön ligger en gedigen bänkskiva i Silestone och i vinkylen finner ni något svalkande. Läckert badrum med stora rektangulära kakelplattor, dubbel kommod, ovalt badkar, dusch och givetvis med golvvärme, downlights och stilsäkra svarta detaljer. Vidare på entréplan finner vi en praktisk groventré med bra förvaring i Elfa-system, upphöjd tvättmaskin och torktumlare, läckert kakel mm. Ett sovrum finns på entréplan för de som har lite större barn och i annat fall finner vi upp till tre sovrum en trappa upp. Trädgården har omsorgsfullt bearbetats där buskage och odlingar har lämnat plats för en ny gräsmatta, 120 kvm tralldäck, nytt staket mot gatan och en vintergrön thujahäck. Allt vävs samman till en lugn och lättskött oas som lämnar tid över till annat. På tomten återfinns en snygg och rymlig garageuppfart med kullerstensbeläggning framför ett attraktivt dubbelgarage med dubbla portar. Det är också värt att nämna husets goda skick. Taket har varit bytt och idag ligger läckert glaserade tegelpannor. Fasaden är vitmålad på panel och med silikatfärg på tegel. Fönster och skjutparti med isolerglas och en ny luftvärmepump bidrar tillsammans till snälla driftskostnader. Det är egentligen bara för nästa ägare att möblera upp och trivas från första stund. Plantvägen präglas av lugn och harmoni och vi gillar närheten till havet och Prins Bertils stig, centrum med dess mysiga restauranger, flygstadens handelsområde och de omkringliggande skolorna och förskolorna som är renommerade av många. Här erbjuds en komplett helhet och med en tilltalande stil där ni kommer att trivas i många år fram över. Hjärtligt välkomna! /Fredrik

 • Plus
Helmfeldtsgatan 53, Centralt, Halmstads kommun

Helmfeldtsgatan 53

Lägenhet
Centralt, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 895 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/4
3 725 kr/mån
42 111 kr/m²

Nu har vi fått in en fantastisk trivsam tvåa i populära Brf Piccolo till försäljning! Här andas det nytt nytt nytt, en härlig känsla! Bostaden har en smart planlösning med gott om smart förvaring, ett rejält badrum med egen tvättmaskin, fransk balkong, läckert kök. Varmt välkommen hem!

 • Hiss
 • Energieffektiv
Norra vägen 20, Centralt - Galgberget, Halmstads kommun

Norra vägen 20

Lägenhet
Centralt - Galgberget, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 895 000 kr
66 m²
2 rum
3 267 kr/mån
28 712 kr/m²

Välkommen till den här tvårummaren på markplan med perfekt läge nära city. Lägenheten bjuder på en välplanerad planlösning med ett rymligt vardagsrum, rejält kök, ett sovrum, och stilrent badrum med tvättmöjligheter. Här bjuds det även på ett inglasat uterum i skyddat läge. Med sitt trevliga läge finner vi Halmstad City som närmsta granne och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Vi närheten hittar vi även trevliga promenadstråk i närheten på populära Galgberget. Varmt välkommen på visning.

 • Uteplats
 • Hiss
Klara Johansons Gata 7, Centralt - Nissastrand, Halmstads kommun

Klara Johansons Gata 7

Lägenhet
Centralt - Nissastrand, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 550 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 658 kr/mån
38 346 kr/m²

Klara Johansons Gata 7 erbjuder 66 trevliga kvadratmeter där kök och vardagsrum samspelar på ett mycket härligt sätt. Här finns dessutom en underbar balkong i västerläge med utsikt över den trevliga innergården och - inte minst Nissan som ringlar fram! På kvällen tänds en mängd lyktor i trädgården. Du bor även i en förening som håller god och stabil ekonomi. Med staden och hela dess utbud runt hörnet och mysigt promenadstråk längs med Nissan året runt.

 • Balkong
 • Hiss
Magnus Stenbocks väg 52, Väster, Halmstads kommun
 • Imorgon kl 10:30
Magnus Stenbocks väg 52, Väster, Halmstads kommun, bild 2
Magnus Stenbocks väg 52, Väster, Halmstads kommun, bild 3

Magnus Stenbocks väg 52

Villa
Väster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
9 950 000 kr
265 + 45 m²
8 rum
1 193 m² tomt

Välkommen till denna extraordinära arkitektritade funkisvilla på hela 265 kvm, som tar livet till en ny nivå av bekvämlighet och stil. Detta hem utstrålar kreativitet, komfort och en genomtänkt design som är en hyllning till den tidlösa skönheten hos den moderna arkitekturen. Denna villa är unik med sin imponerande planlösning i flera nivåer som skapar en atmosfär av rymd och rörelse. Här hittar du generösa sällskapsytor som ger utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar. Ljuset flödar in genom stora fönsterpartier och ger en fantastisk känsla av rymd. Här finner du flertalet sovrum, hela tre badrum samt ett läckert kök med utgång till altan med morgonsol. Vill du njuta av morgonsolen med en kopp kaffe eller tända grillen för en trevlig kväll med vänner och familj? Här erbjuds du flera uteplatser som är perfekta för alla tillfällen. Välj mellan en stor överbyggd uteplats, mindre terrass eller en mysig balkong, samtliga med vacker utsikt över den frodiga trädgården. Tomten är som ett eget litet paradis med mycket möjligheter. Här kan du koppla av i total avskildhet och lugn. Den vackert anlagda trädgården är insynsskyddad och erbjuder gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete eller bara för att njuta av naturens skönhet. Välkommen att bo i ett av Halmstads mest attraktiva områden där du har närhet till allt du behöver, från skolor och shopping till natur och hav. Unik möjlighet som du bör ta tillvara på så tveka inte utan boka din visning av Magnus Stenbocks väg 52 redan idag!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Augustivägen 7A, Östra Stranden, Halmstads kommun

Augustivägen 7A

Villa
Östra Stranden, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
5 950 000 kr
139 + 44 m²
5 rum
889 m² tomt

I ett smakfull enplanshus med härliga ytor bor du med bara några steg från hav och strand. Ett hus för den större familjen eller kanske som fritidshus för två familjer. Möjligheterna är många. En lättskött trädgård, garage samt inglasat uterum.

Sandkroksvägen 1 A, Villshärad, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Lör 9 mar kl 10:00
Sandkroksvägen 1 A, Villshärad, Halmstads kommun, bild 2
Sandkroksvägen 1 A, Villshärad, Halmstads kommun, bild 3

Sandkroksvägen 1 A

Fritidshus
Villshärad, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
5 500 000 kr
70 + 5 m²
4 rum
797 m² tomt

Med västkustens bästa badstränder och med harmonisk klang av havsbrus kommer här en pärla du inte får missa! Friköpt tomt om 797 kvm helt omsluten av Haverdalsreservatets grönska och med sandstrand utanför dörren erbjuder vi nu ett läge som sällan kommer ut på den öppna marknaden. Här bor ni helt utan insyn och kommer undan vardagens stress. På tomten finns idag ett mindre hus med stora renoveringsbehov, men potentialen och de omgivande miljöerna är minst sagt värda en närmare titt. Som balsam för själen är ett uttryck som stämmer mycket bra på detta trivsamma läge. Eller som Gessle skulle säga: Här kommer kung av sand! /Fastighetsbyrån Fredrik Carlsson

 • Premium
Svanens Fritidsby 5, Östra Stranden, Halmstads kommun
Svanens Fritidsby 5, Östra Stranden, Halmstads kommun, bild 2
Svanens Fritidsby 5, Östra Stranden, Halmstads kommun, bild 3

Svanens Fritidsby 5

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 995 000 kr
60 + 15 m²
3 rum
250 m² tomt

Svanen 5 äger en andel i stugföreningen Svanen som har friköpt marken. Välkommen till Östra stranden och fritidsområdet Svanen där du nu ges möjligheten att köpa dig ditt alldeles egna paradis i form av denna vita pärla där du kan fly vardagsstressen och ladda batterierna. Bra läge i området med en lättskött och insynsskyddad tomt, trevlig planlösning med två bra sovrum, fint vardagsrum samt stort inglasat uterum som förlänger säsongen. Bra parkeringsmöjligheter alldeles intill stugan. Ett boende för dig som söker efter ett fritidsboende att nyttja årets alla dagar eller för dig som rentav vill bo året-om. Missa inte att boka in dig på visningen av Svanens Fritidsby 5!

 • Premium
 • Uteplats
Bissmarksgatan 2 , Centrum, Halmstads kommun

Bissmarksgatan 2

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
3 495 000 kr
102 m²
5 rum
vån 4/4
6 054 kr/mån
34 265 kr/m²

Nu söker den här alldeles unika bostaden en ny ägare. Längst upp i lägenhetshuset finner vi den här charmiga takvåningen. Här bjuds det på härliga ljusinsläpp, snedtak med synliga takbjälkar och en interiör i toppskick. Bostaden består idag av tre sovrum, ett vardagsrum med utgång till bostadens balkong, ett toppmodernt kök och ett helkaklat badrum. Här är det bara att flytta rätt in. Vardagsrummet kan med enkla medel även göras om så att bostaden får ett extra sovrum. Med sitt trevliga läge har vi Halmstad City som närmsta granne och dess stora utbud av shopping, nöjen, restauranger och trevliga caféer. Vi finner även trevliga promenadstråk i närheten på populära Galgberget. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
Lyckåkersgatan 16, Alet, Halmstads kommun

Lyckåkersgatan 16

Övrigt
Alet, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
7 995 000 kr
788,2 m² tomt

Centralt beläget har du nu möjligheten att bli nästa ägare till denna mycket trevliga och välhållna hyresfastighet bestående av hela 8 lägenheter fördelat på två friliggande bostadsbyggnader. Totala hyresintäkter är ca 557 000 kr gör detta till en lönsam investering för både dig som vill utöka beståndet eller för dig som skall investera i ditt första hyreshus. I dagsläget finns en lägenhet ledig för ny köpare. Låga driftskostnader tack vare ett effektivt värmesystem med bergvärme. Till byggnaderna hör även ett garage vilket möjliggör extra intäkter. Anmäl intresse redan idag till Lyckåkersgatan 16!

 • Plus
 • Uteplats
Gäddvägen 35, Fyllinge, Halmstads kommun

Gäddvägen 35

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 587 kr/mån
20 764 kr/m²

Nu presenterar vi en fantastiskt välskött och stilig trea på andra våning. Bostaden har renoverats med nytt kök, fina ytskikt, nya parkettgolv och inglasad balkong med klinkergolv vid entrén. Till bostaden tillhör det även en härlig balkong med eftermiddag/kvällssol samt en uteplats på markplan där man kan njuta av grillning och sol. Du bor även i en fantastiskt välskött och trevlig förening där man har god koll på underhåll och ekonomi. Varmt välkommen till familjetrevliga Fyllinge och Gäddvägen 35!

 • Balkong
Maskinvägen 5B, Getinge, Halmstads kommun

Maskinvägen 5B

Övrigt
Getinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
685 000 kr
53 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till din alldeles egna lagerlokal/garage på expansivt industriområde i populära Getinge. Lokalen uppmäter ca 48,5 m² 6,1 m x 7,9 m, isolerad med betalda VA och el-anslutningsavgifter samt egen vikport 3 m x 3,5 m. Här finns möjlighet att bygga entresolplan/loft där man kan installera kök och badrum och din lagerlokal är fulländad. Allt detta med närhet till mycket goda kommunikationer i en trivsam omgivning. Lokalerna kommer att ingå i en samfällighetsförening med 28 lokaler totalt, årsavgift 4 800 kr/lokal. Lagfartskostnad utgår vid köp 1,5 % för privatperson och 4,25 % för juridisk person.

 • Nyproduktion
Enslövsvägen 5, Centralt - Öster, Halmstads kommun

Enslövsvägen 5

Lägenhet
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 450 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 978 kr/mån
34 118 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad på centralt läge nära centrum, resecentrum och Halmstad Högskola. Bostaden erbjuder stort vardagsrum med utgång till balkong, ljust kök, sovrum och helkaklat badrum. Välkommen att boka din visningstid!

 • Balkong
Pålsgatan 12, Oskarström, Halmstads kommun

Pålsgatan 12

Lägenhet
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 395 000 kr
141 m²
6 rum
6 700 kr/mån
9 894 kr/m²

I nära anslutning till bostadens ingång finns tillgång till både garageplats och parkering. Några steg till höger och vi når entrén - Välkomna in! Denna hemtrevliga bostadsrättvilla bjuder på rymligt kök, allrum, badrum, tvättstuga och sovrum på entréplan samt en övre hall, tre sovrum och badrum på övre plan. Att äga en bostadsrätt innebär en bekvämlighet då föreningen står för en del av underhållsansvaret. Pantbrev och lagfart är också något som du inte behöver fundera över. Varmt välkommen till visningen av hemtrevliga Pålsgatan!

 • Uteplats
Betesstigen 13, Albinsro, Halmstads kommun

Betesstigen 13

Lägenhet
Albinsro, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/5
4 838 kr/mån
39 408 kr/m²

Nu kan den här trivsamma hörntrean bli din. Välkommen upp till våning tre och den här ljusa och rymliga trerummaren. Bostaden består av två sovrum, ett rymligt badrum med tvättmöjligheter, ett kök och vardagsrum som samspelar fint och som ger härliga gemensamhetsytor. Ett stort plus är också såklart den inglasade balkongen. I Albinsro bor du med närhet till flertalet förskolor, lekplatser, grönområden, hav och flygstaden med dess utbud av flertalet butiker. Vid intresse av att komma på visning, kontakta ansvarig mäklare.

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 92