Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Heléne Thornberg

Heléne Thornberg

Om mig

Heléne Thornberg började i fastighetsbranschen 2009 och har arbetat som mäklare sedan 2011. I nuläget förmedlar hon mest villor, men har erfarenhet från olika slags fastighetsaffärer. Heléne är en engagerad mäklare som är bra på att skapa relationer. Hon gillar att träffa glada människor i arbetet och med sin känsla för rättvisa ser hon till så att alla parter är nöjda i varje affär. Heléne är Halmstadbo sedan barnsben och bor med man och två barn på Furet i Halmstad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hästskon Fritidsby stuga 31, Östra Stranden, Halmstads kommun

Hästskon Fritidsby stuga 31

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 750 000 kr
42 m²
2 rum

Äntligen! Nu har det uppstått ett sällan skådat tillfälle att bli lycklig ägare till ett mycket trivsamt fritidshus på attraktiva stugområdet Hästskon på Östra stranden. På ett härligt läge finner vi denna trevliga stuga med ett rymligt uterum. Tar vi oss in erbjuds ett tilltalande och välutrustat kök, helkaklat badrum med duschplats, luftigt allrum samt sovrum. Med ett läge på "rätt sida" om Sommarvägen har vi här en direkt närhet till all service och nöje som kan tänkas önska. Inom bara några hundra meter erbjuds golfbana, padelbanor samt givetvis saltstänkta bad. Varmt välkommen att boka in din visningstid.

Fastarp Lyckebo 228, Holm, Halmstads kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 12 maj kl 13:30

Fastarp Lyckebo 228

Gård/Skog
Holm, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
5 995 000 kr
122 + 28 m²
4 rum
1,4 ha tomt

Välkommen till det idylliska paradiset för hästälskare – Stig in i drömmen om det perfekta lantlivet på denna avstyckade hästgård, där harmoni och komfort möter den oemotståndliga charm som endast landsbygden kan erbjuda. Boningshuset är i ett plan och är en sann pärla med tre rymliga sovrum och generösa sällskapsytor, både inomhus och utomhus. Nyinstallerade solceller som självklart ger en lägre energikostnad. Belägen bland de mjuka kullarna och de gröna ängarna, erbjuder denna gård en spektakulär utsikt som tar andan ur dig och får dig att längta efter att spendera dagarna i naturens famn. Med generösa utrymmen för hästar att ströva fritt i beteshagar. Här erbjuds ridvägar som lockar till äventyr, är detta perfekt för både ryttare och deras fyrfota vänner.

  • Plus
Richardsonsgatan 7, Rotorp, Halmstads kommun

Richardsonsgatan 7

Villa
Rotorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 850 000 kr
89 + 44 m²
4 rum
354 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i Halmstad, perfekt för familjen som söker ett bekvämt och trivsamt hem. Här erbjuds 4 rum, varav 3 sovrum, med gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. Med en boyta på 89 kvadratmeter, en biyta på 44 kvadratmeter samt ett garage så finns det gott om utrymme att trivas på. Det trevliga närområdet bjuder på vacker natur och närhet till allt man kan önska sig. Med en tilltalande uteplats kan du njuta av både soliga grillkvällar och sköna stunder utomhus. Dessutom är det nära till grönområden, lekplats och promenadstråk, perfekt för den aktiva familjen. Denna bostad från 1944 med en trevlig planlösning erbjuder en trygg och mysig plats att kalla hemma. Med närhet till allt och bekväma ytor är detta en bostad att trivas i under många år framöver. Välkommen att upptäcka allt detta hem har att erbjuda tillsammans med oss!

Ängsgårdsvägen 15, Vallås, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 15:00

Ängsgårdsvägen 15

Villa
Vallås, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 475 000 kr
115 m²
4 rum
205 m² tomt

Välkommen till Vallås och detta ljusa och öppna 1/2-planshus. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i. Huset har en yta om 115 kvadratmeter som fördelas på fyra rum och kök. Välkommen till ett hem att trivas i.

  • Plus
Rösvägen 12, Harplinge, Halmstads kommun

Rösvägen 12

Villa
Harplinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 850 000 kr
122 m²
5 rum
1 012 m² tomt

Ett ljust, öppet och hemtrevligt hus beläget på en stor, lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med stora gräsytor. Huset byggdes 1981 och består av fem rum och kök.

Påarps Furuväg 2, Påarp, Halmstads kommun

Påarps Furuväg 2

Tomt
Påarp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
4 000 000 kr
1 091 m² tomt

Här får vi presentera ett fantastisk läge där man kan bygga sitt drömhus. En härlig hörntomt på dryga 1000 kvm med en möjlighet till att bygga ett hus med byggarea 250kvm. Med havet nära har du en härlig havsutsikt och du bor nära en härlig natur och omgivning.

  • Plus
Perstorp 358, Eldsberga, Halmstads kommun

Perstorp 358

Villa
Eldsberga, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 195 000 kr
140 + 55 m²
7 rum
1 248 m² tomt

Välkommen till denna underbara funkisvilla, där tidlös elegans och modern komfort möts på ett perfekt sätt. Belägen på en härlig tomt med mycket yta, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet till ett liv i harmoni och stil. Huset är byggt med omsorg och med fokus på de klassiska funkisinslagen som skapar en tidlös och stilfull atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en häpnadsväckande utsikt över den grönskande trädgården och det omgivande landskapet

Snäppan fritidsby 60, Östra Stranden, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Snäppan fritidsby 60

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 350 000 kr
34 m²
2 rum

Välkommen till denna fantastiska pärla på Östra Stranden. Stugan erbjuder en upplevelse av avkoppling och en fridfull semester med sin placering på ett lugnt ställe. Från balkongen har man en härlig panoramautsikt över det glittrande havet. Stugan renoverades år 2010-2011 och byggdes då även till. Idag finns det plats för 6-8 övernattande gäster på de två loften samt i en sovalkov. Den stora uteplatsen är perfekt för att njuta av solens strålar. Här finns plats för utemöbler och en grillplats, vilket gör den till den ultimata platsen för en utomhusmiddag med vänner och familj.

Visar alla 8