Mäklare Heléne Thornberg

Heléne Thornberg

Om mig

Heléne Thornberg började i fastighetsbranschen 2009 och har arbetat som mäklare sedan 2011. I nuläget förmedlar hon mest villor, men har erfarenhet från olika slags fastighetsaffärer. Heléne är en engagerad mäklare som är bra på att skapa relationer. Hon gillar att träffa glada människor i arbetet och med sin känsla för rättvisa ser hon till så att alla parter är nöjda i varje affär. Heléne är Halmstadbo sedan barnsben och bor med man och två barn på Furet i Halmstad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brunnsgatan 8, Vrenninge-Oskarström, Halmstads kommun

Brunnsgatan 8

Villa
Vrenninge-Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 195 000 kr
124 + 52 m²
5 rum
911 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska enplanshus i det eftertraktade området Vrenninge! Det här är drömhemmet du har väntat på, med alla bekvämligheter du kan önska dig. Huset erbjuder fyra rymliga sovrum, stort allrum, välplanerat kök samt en nyligen renoverad tvättstuga. Härliga uteplatser i den stora trädgården samt ett garage.

Vendelvägen 20, Söndrum, Halmstads kommun

Vendelvägen 20

Villa
Söndrum, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
5 295 000 kr
117 m²
4 rum
494 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem! Detta enplanshus erbjuder en oöverträffad kombination av stil, funktionalitet och komfort. Med en fantastiskt bra planlösning är detta hus perfekt för dig som söker det ultimata boendet. Placerat på en hörntomt får du en lagom stor trädgård runt huset.

Balders gränd 10, Frösakull, Halmstads kommun

Balders gränd 10

Fritidshus
Frösakull, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
3 595 000 kr
64 m²
3 rum

Välkommen till ditt hus i underbara Frösakull! Detta charmiga 1 1/2 plans hus är den perfekta platsen att kalla hem. Med två sovrum, ett mysigt allrum, en härlig och stor tomt, har du alla förutsättningar för ett bekvämt och harmoniskt boende.

Gatehus 34, Östra Stranden, Halmstads kommun

Gatehus 34

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 475 000 kr
24 m²
2 rum

Återigen kan vi presentera 24 kvadrat livskvalitet paketerat i ett supercharmigt fritidshus på Gatehus! Vi befinner oss närmare bestämt på stuga nr 34. Här har vi ett smart planerat fritidshus som bjuder på allrum, sovrum, badrum samt inglasat uterum. Välkommen på visning för att uppleva denna pärla. Vem vet, kanske är det du som tillbringar kommande vår och sommar i denna stuga.

Rönnvägen 2, Furet, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rönnvägen 2

Radhus
Furet, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 585 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
412 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska radhus på Furet, en pärla som erbjuder både komfort och elegans i en naturskön omgivning. Här ges du möjligheten att bo i en avkopplande atmosfär samtidigt som du har alla bekvämligheter nära till hands. Det första som möter dig är den rymliga hörntomten, perfekt placerad för att maximera ditt utomhusliv. Här har du gott om plats för trädgårdsaktiviteter och sociala samlingar. Ett praktiskt förråd och ett garage ger dig möjlighet att förvara dina ägodelar på ett organiserat sätt, samtidigt som du håller din bil skyddad från väder och vind.

Tallgatan 15, Furet, Halmstads kommun

Tallgatan 15

Villa
Furet, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
4 250 000 kr
115 m²
3 rum
694,4 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska enplanshus i det fridfulla området Furet! Detta enplans kedjehus är verkligen ett hem att bli förälskad i. Den ljusa och luftiga atmosfären skapar en känsla av rymd och frihet, medan det välskötta underhållet ger dig trygghet och bekvämlighet. Oavsett om du är en ung familj som söker ett praktiskt hem eller ett par som längtar efter ett lugnt och fridfullt boende, kommer detta hus att uppfylla dina drömmar.

Blyvägen 21, Vallås, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Blyvägen 21

Radhus
Vallås, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 785 000 kr
114 + 22 m²
4 rum
325 m² tomt

Vi är stolta över att presentera detta nyrenoverade kedjehus som ligger i ett fantastiskt läge med en vacker allmänning precis framför tomten. Det ger dig möjlighet att njuta av grönska, frisk luft och möjligheter till utomhusaktiviteter direkt utanför din dörr. För barnfamiljer är detta en dröm, där barnen kan leka fritt och du kan ha koll på dem från ditt eget hem. Med sitt bekväma läge nära bekvämligheter som skolor, affärer och kommunikationer, är detta kedjehus perfekt för den aktiva familjen. Du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll samtidigt som du kan njuta av lugnet och naturen.

Marbäck Solhäll 250, Marbäck, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Marbäck Solhäll 250

Villa
Marbäck, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 200 000 kr
130 m²
4 rum
2 363 m² tomt

I detta ljusa tvåplanshus bor du på 130 kvadratmeter fördelade på fyra rum och kök. Huset byggdes 1909 och bjuder på bland annat bra planlösning, sociala ytor och braskamin.

Gaggegatan 40, Rotorp, Halmstads kommun

Gaggegatan 40

Villa
Rotorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
4 475 000 kr
170 + 11 m²
6 rum
546,6 m² tomt

Detta perfekt planerade tvåplanshus är 170 kvadratmeter stort och byggdes 1911. Ett inbjudande hem om 6 rum och kök med mysig, insynsskyddad och trevlig uteplats som bjuder på lättmöblerade ytor och pool.

Snäppan fritidsby 60, Östra Stranden, Halmstads kommun

Snäppan fritidsby 60

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 675 000 kr
34 m²
2 rum

Välkommen till denna fantastiska pärla på Östra Stranden. Stugan erbjuder en upplevelse av avkoppling och en fridfull semester med sin placering på ett lugnt ställe. Från balkongen har man en härlig panoramautsikt över det glittrande havet. Stugan renoverades år 2010-2011 och byggdes då även till. Idag finns det plats för 6-8 övernattande gäster på de två loften samt i en sovalkov. Den stora uteplatsen är perfekt för att njuta av solens strålar. Här finns plats för utemöbler och en grillplats, vilket gör den till den ultimata platsen för en utomhusmiddag med vänner och familj.

Maredsvägen 3, Oskarström, Halmstads kommun

Maredsvägen 3

Tomt
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
3 295 000 kr
786 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva och uppföra ditt alldeles egna nyproducerade hus i gemytliga Oskarström! På en tomt om 786 kvm kan vi presentera denna stundande nybyggnation som sker tillsammans med Halmstadhus. Föreslaget hus är en traditionell 1-plansvilla om 93,6 kvm från Mjöbäcksvillan. En lika praktisk som trivsam bostad där du har allt samlat på ett och samma plan. Önskas istället ett större 1-planshus om 137,7 kvm kan så fås med ett pristillägg om 426 000 kr. Alternativt kan du uppgradera till ett 1,5-planshus om 150,7 kvm mot ett pristillägg om 589 000 kr. Nämnvärt är att tomten idag är skogsbevuxen, något som däremot kommer att rensas upp i samband med byggstart, och således ingår i priset. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Psst! Gå gärna in och designa ditt alldeles egna hus på följande länk; https://byggonline.mjobacks.se/c/mjobacks/firstchoice1classic 

Stenhuggarevägen 47, Haverdal, Halmstads kommun

Stenhuggarevägen 47

Tomt
Haverdal, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
2 950 000 kr
900 m² tomt

Här har vi en härlig hörntomt i fina Haverdal. På tomten finns idag en stuga som med hjälp av nya ägares idéer kan bli en trevlig plats att andas ut på när man vill tillbringa sin tid i en härlig miljö. Möjlighet finns att skapa ett åretruntboende eller fritidshus. På tomten finns även förberett för en friggebod.

Visar alla 12