Mäklare Charlotte Svensson

Charlotte Svensson

Om mig

Med fokus på att sälja villor/fritidshus/gårdar hoppas jag kunna hjälpa just dig! Med stort engagemang och driv hoppas jag kunna förmedla bostadsaffärer med fina resultat så att alla parter är nöjda. Valet att arbeta som fastighetsmäklare var enkel, det var möten med människor samt intresset för fastigheter som gjorde att jag valde denna yrkesvägen. Förtroende, ödmjukhet och driv är ledorden för att vi ska skapa ett fint samarbete!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Väret 12, Östra Stranden, Halmstads kommun

Norra Väret 12

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 950 000 kr
35 + 10 m²
2 rum

Vi når smidigt fram till stuga nr 12 på härliga Norra Väret - en solklar fritidshusidyll med stor potential. Med västkustens bästa badstränder (ca 400m bort) och med harmonisk klang av havsbrus kommer här en möjlighet ni inte får missa! Stugan befinner sig på alltid lika populära Östra Stranden där vi har alla bekvämligheter inom bra avstånd. Vi välkomnas in genom en välskött trädgård- här finns gott om plats för hopp och lek för hela familjen. På tomten har vi huvudstugan men också en gäststuga. Stugan är byggd 1962 och är inredd med pentry, allrum/sovrum, ytterligare sovrum samt en liten wc. Även ett gemytligt uterum finns på plats bra placerat intill pentryt. Gäststugan har gott om yta för dubbelsäng och ytterligare förvaring. Känner ni er redo för att hitta ert paradis? Då har ni chansen nu, både om ni vill renovera eller bygga nytt - alla möjligheter finns. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Gamla Årniltsvägen 12, Oskarström, Halmstads kommun

Gamla Årniltsvägen 12

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
1 295 000 kr
101 + 63 m²
5 rum
1 023 m² tomt

Varmt välkomna till detta suterränghus placerat i omtyckta Oskarström. Invändigt bjuder bostaden på bra planlösning med kök, vardagsrum, två sovrum, badrum, och en källare med suterrängdel där det finns fler sovrum. Kaminen i vardagsrummet skänker både värme och mysiga hemmakvällar och är ett fint komplement till uppvärmningen. Det finns en del renovering att göra, men då kan man skapa sitt egna boende med sin stil. Utvändigt har vi en trädgård med härlig utsikt då den ligger i sluttning. På Gamla Årniltsvägen 12 bor ni i ett lugnt och familjärt område. Vilken vardagslyx att ha gångavstånd till badplatsen och härliga grönområden! Även närhet till bra förskolor/skolor, kommunikationer och närservice är uppskattat i vardagen. Här finns allt man behöver inom räckhåll för att få en bra vardag. Känns detta som rätt boende för dig, tveka inte på att kontakta mäklaren eller boka en visningstid!

Flädervägen 4, Furet, Halmstads kommun

Flädervägen 4

Villa
Furet, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
3 695 000 kr
148 + 95 m²
5 rum
697,2 m² tomt

Varmt välkomna till Flädervägen 4 på härliga Furet! Atmosfär och känsla kännetecknar denna alldeles underbara trettiotalsvilla belägen på ljuvlig trädgårdstomt. Här bor du centralt men på idylliskt och barnvänligt villaområde med härlig grönska och lättskött bostad. Den generösa sällskapsytan erbjuder många möbleringsalternativ, om så önskas får det plats både soffgrupp och matbord i det stora vardagsrummet. Vidare bjuder fastigheten på kök, gäst-wc, sovrum, badrum samt källare. Även carport finns. Närhet finns till centrum, skola, förskolor, härlig natur och promenadstråk. Området har en bra infrastruktur med många cykelbanor och bekvämt cykelavstånd till centrum, några minuters promenad till bussar som går ofta och matbutik i området. På Flädervägen bor du centralt! Känns detta som ett boende för dig? Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus
Hulabäck 21:6, Steninge, Halmstads kommun

Hulabäck 21:6

Tomt
Steninge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
795 000 kr
1 167 m² tomt

Här har du möjlighet att bygga ditt drömboende i lugnt och ostört läge i Steninge med utsikt över grönskande fält och åkrar! I Steninge är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar. Ta chansen att förverkliga dina hus- eller fritidshusdrömmar på lagom stor och omsorgsfullt avstyckad tomt i fint läge. Tomten som är på 1167 kvm ligger i en lantlig idyll med närhet till havet. Steninge är ett havsnära och naturskönt område. Förutom härliga bad finns här trevliga löpvägar, promenadstigar och trivsam natur att ströva runt i. Om man sedan vill njuta en härlig middag med vänner och familj kan man avnjuta detta på lokala restauranger som är väldigt populära. Här finns också gott om förskolor, skola samt bra kollektivtrafik både mot Halmstads City och mot Falkenberg. Känns detta som din dröm? Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information.

Mellersta Knebildstorp 32, Mellersta Knebildstorp, Halmstads kommun

Mellersta Knebildstorp 32

Fritidshus
Mellersta Knebildstorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad
3 295 000 kr
58 m²
2 rum
600 m² tomt

Drömmer du om en solklar fritidsbostad belägen med en direkt närhet till saltstänkta bad, natursköna promenader och en samtida närhet till stadens puls? Då har du kommit helt rätt! Vi befinner oss närmare bestämt på Mellersta Knebildstorp 32, en adress som bjuder på en rakt igenom tilltalande fritidsbostad. Stugan om sina 58 kvm är smart planerad och upplevs än större, troligtvis tack vare sitt generösa ljusinsläpp och sina öppna ytor. På loftet erbjuds dubbla sovplatser. Utvändigt har vi en trädgård i ett utmärkt sydvästligt läge. Här finner vi även en friggebod med förråd-/verkstadsdel samt intilliggande toalettutrymme utrustat med wc och tvättmaskin. Det här är en möjlighet du inte vill missa! Välkommen att boka in din visningstid.

  • Uteplats

Visar alla 5