Mäklare Erling Miles

Erling Miles

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tönnersa Liljegården 209, Tönnersa, Halmstads kommun
 • Sön 11 jun kl 14:15

Tönnersa Liljegården 209

Gård/Skog
Tönnersa, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 595 000 kr

176 m²

5 rum

3,6 ha tomt

Välkommen till Tönnersa och denna fint belägna hästgård med stort boningshus där man bjuds på en härlig och familjevänlig planlösning med mycket umgängesytor och hela fyra sovrum. Väl tilltagen innergård och rejäl ekonomibyggnad med mycket möjligheter. 8 godkända boxar i stallbyggnaden samt 4 mindre boxar (ej godkända) i ekonomibyggnaden vilken även erbjuder stor maskinhall, loge etc. Här finns också ytterligare uthus med utebox för lösdrift och överbyggd gödselplatta. Bra hagar och paddock. Missa inte detta, varmt välkommen till din nya hästgård!

 • Plus
Gamla Nissastigen 197, Oskarström, Halmstads kommun

Gamla Nissastigen 197

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 595 000 kr

96 m²

4 rum

1 625 m² tomt

Här erbjuds du nu ett lättskött och välskött hus med naturnära läge och en stor härlig tomt. Flertalet investeringar utförda senaste åren då alla fönster bytts, luft/vattenvärmepump installerats och målning/underhåll skötts på ett oklanderligt sätt. Trivsam och anpassningsbar planlösning där man har möjlighet att göra hela tre sovrum. Stort kök med charmig vedspis som både värmer och ger mysfaktor. Friliggande garage med vedbod i anslutning. Kort och gott ett hemtrevligt och mysigt boende för dig som vill bo lugnt och lantligt. Välkommen till Gamla Nissastigen 197!

Viggen 180, Östra Stranden, Halmstads kommun

Viggen 180

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 395 000 kr

26 m²

2 rum

Är du den som vill äta kakan och ändå ha den kvar? Lite så känns det när man besöker Viggens Fritidsby 180. Här har du en stuga med stort S! Charm och modernitet samsas i en härlig symfoni. Dessutom ett klockrent insynsskyddat läge som ger dig både närheten till havsbrus och en av västkustens bästa badstränder men också väl skyddad mot de hårda saltstänkta vindarna. Barnfamilj? Toppen, här kommer ni trivas tack vare känslan av egen "tomt" och möjlighet till lek och spring, kort och gott en grön oas i vardagen, välkommen till din nya stugdröm!

 • Plus
 • Uteplats
Minkvägen 3, Haverdal, Halmstads kommun

Minkvägen 3

Villa
Haverdal, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

5 450 000 kr

128 m²

5 rum

1 157 m² tomt

Med ett lugnt och gemytligt läge i det alltid så attraktiva Haverdal finns nu möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till en välplanerad och familjevänlig 1-plansvilla med stor tomt. Närheten till hav, strand, golf och ett underbart naturreservat med en unik skog och endast 1,5 km till vattenbrynet ger en väldigt lyxig känsla som har uppskattats av nuvarande ägare. Minkvägen 3 är fastigheten och huset med möjligheter för dig som antingen vill bygga ut eller njuta från dag 1. Anmäl intresse redan idag!

 • Uteplats
Grävlingvägen 5, Haverdal, Halmstads kommun

Grävlingvägen 5

Villa
Haverdal, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 095 000 kr

120 m²

5 rum

På ett trivsamt och naturskönt läge i det alltid så attraktiva Haverdal har du nu möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till en gedigen 1-plansvilla med fina umgängesytor och bra planlösning. Här erbjuds du fräscht kök samt helkaklat badrum. En härlig insynsskyddad tomt med mycket växtlighet och möjligheter för den grönfingrade men också för lek och springsugna ben. Bekvämt badrocksavstånd till en av västkustens bästa badstränder är ytterligare plus för detta boende som kan nyttjas både som fritids- eller permanentboende. Valet är ditt, välkommen till Grävlingvägen 5!

 • Uteplats
Slingan 38, Kärleken, Halmstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Slingan 38

Villa
Kärleken, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 495 000 kr

114 m²

5 rum

351,4 m² tomt

På det alltid så omtyckta Kärleken finns nu möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till denna 50-talspärla som genomgått omfattande renoveringar senaste åren. Här bor du bekymmersfritt med absolut närhet till all slags service. Närheten till lekplats och fina promenadslingor gör detta även till ett toppenboende för barnfamiljen. Bra planlösning med möjlighet till hela fyra sovrum. Stort och fräscht kök samt helkaklat badrum och fina umgängesytor. Lättskött trädgård med en fin baksida och vidsträckt utsikt över nejden. Låt dig förföras av denna Inflyttningsklara 50-talsskönhet som är redo att börja bo i från dag 1, välkommen till Slingan 38 och ert nya hem!

 • Plus
 • Uteplats
Fridhemsgatan 4A, Oskarström, Halmstads kommun

Fridhemsgatan 4A

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 395 000 kr

120 m²

6 rum

850 m² tomt

Klockrent familjeboende på högt läge med stor trädgård. Här erbjuds du ett hemtrevligt och fräscht boende med smart och bra planlösning, läckert kök och badrum samt trädäckad altan med många soltimmar. Väl tilltagen trädgård som klippt och skuren för lek och spring och årstidernas alla aktiviteter. Till huset hör också en sidobyggnad med stort gästrum med egen WC på övre plan samt tvättstuga i bottenplan. kort och gott ett hus med mycket bekvämligheter som det är lätt för barnfamiljen att trivas i!

 • Plus
 • Uteplats
Nissastigen 25, Kärleken, Halmstads kommun

Nissastigen 25

Villa
Kärleken, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 850 000 kr

90 m²

3 rum

480 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva ett toppenläge på det alltid så attraktiva Kärleken. Trivsam och uppvuxen tomt med högt läge och vidsträckt utsikt. Ypperligt tillfälle för dig som vill bygga helt nytt alternativt bevara befintlig byggnad och bygga ut. Enligt detaljplanen kan du bygga upp till 120 m² byggarea samt inreda vind. Ett sällsynt bra tillfälle som du bör ta dig en närmare titt på redan idag. Varmt välkommen till Nissastigen 25!

Tönnersa Strandby 54, Tönnersa, Halmstads kommun

Tönnersa Strandby 54

Fritidshus
Tönnersa, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

995 000 kr

64 m²

3 rum

750 m² tomt

Du hälsas välkommen till Tönnersa Strandby, detta gemytliga och trevliga stugområde med öppna vyer och saltstänkta bad i närheten. Här har du nu tillfället att bli ny lycklig ägare till detta mycket charmiga och trivsamma fritidshus där du har möjligheten att bo både permanent- eller fritidsboende i en alldeles oslagbar atmosfär. Bra planlösning med två fina sovrum, stort kök och ett rymligt vardagsrum med härlig utsikt över nejden. Vidbyggt garage är extra plus. Missa inte detta, boka visning redan idag!

Snäppans Fritidsby 7, Östra Stranden, Halmstads kommun

Snäppans Fritidsby 7

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 895 000 kr

34 m²

2 rum

På första parkett och ett alldeles oslagbart läge finner du nu ditt nästa semesterparadis adresserat Snäppans Fritidsby 7! Här har du allt man kan önska av ett fritidshus och förutom det utomordentliga läget med endast ett kortare stenkast till strand och hav har du även en helfräsch interiör med en smart planlösning. Läckert kök och helkaklat badrum, fina uteplatser och en magisk utsikt från loftet (17 m²) och balkongen där man för övrigt mer än gärna avnjuter en god middag eller fika. Ett toppenläge vid havet, tveka inte utan boka din visning redan idag!

 • Uteplats
Marias gränd 13, Frösakull, Halmstads kommun

Marias gränd 13

Villa
Frösakull, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

6 500 000 kr

159 m²

4 rum

967 m² tomt

Välkommen till Frösakull och denna synnerligen trevliga 1-planare i vinkel. Här bor du längst in på återvändsgata med skogen som närmsta granne. Här finner du 159 välplanerade m² i en minst sagt trivsam och anpassningsbar planlösning. Huset bjuder på ett stort härligt kök, rymligt vardagsrum med mycket umgängesytor samt två badrum. Härlig tomt med mycket ytor för lek och spring. Boka din visning redan idag, adressen? Marias gränd 13!

Örlogsvägen 26, Karlstorp, Halmstads kommun

Örlogsvägen 26

Radhus
Karlstorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

4 395 000 kr

175 m²

6 rum

243 m² tomt

Välkommen till Karlstorp och detta ytterradhus i absoluta världsklass. Här erbjuds du rejäla ytor, 175 kvm fördelat på tre plan. Här har nuvarande ägare trivts som fisken i vattnet under 15 år och har under denna tid gjort flertalet påkostade och attraktiva renoveringar. Här bor du i ett lugnt och minst sagt barnvänligt område med närhet till förskola, skola och inte minst behagligt promenadavstånd till en av västkustens bästa sandstrand Tylösand. Planlösningen är ypperlig med mycket ytor för social samvaro, hela fyra sovrum, fräscht helkaklat badrum och en lättskött och insynsskyddad trädgård. Tack vare att huset ligger ytterst så får vi direkt tillgång till garaget från trädgården och behöver inte gå runt för att komma hem, för övrigt så är trädgården vänd i ett alldeles strålande solläge. Har du letat efter en bostad som erbjuder det mesta du kan tänka dig, välkommen hem till Örlogsvägen 26!

 • Balkong
 • Uteplats
Margaretagatan 15, Centralt - Öster, Halmstads kommun

Margaretagatan 15

Övrigt
Centralt - Öster, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

4 950 000 kr

241 m²

616 m² tomt

Drömmer du om en lönsam fastighetsinvestering? Då har du hittat rätt! Detta trevliga 2½-plans hyreshus ligger på ett utmärkt läge mellan Högskolan och City, med närhet till allt du behöver. Med 4 bekväma lägenheter, varav 1 källarlägenhet, erbjuder detta hus en unik möjlighet för dig som ska köpa ditt första hyreshus eller varför inte för dig som ska utöka beståndet. Nuvarande hyresintäkter på 325 800 kr visar på en god lönsamhet, med stora möjligheter till framtida utveckling. Med det friliggande garaget finns det också utrymme för extra intäkter och praktisk parkering för hyresgästerna. Anmäl intresse redan idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Dammvägen 27, Gullbrandstorp, Halmstads kommun
 • Sön 11 jun kl 10:30

Dammvägen 27

Villa
Gullbrandstorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

5 250 000 kr

138 m²

6 rum

803 m² tomt

Välkommen till Gullbrandstorp och denna mycket trivsamma och fräscha 1-plansvilla som uppfördes 2019. Här bor du på lugna och barnvänliga gatan på högt läge i attraktivt bostadsområde. De välplanerade ytorna i bostaden i kombination med den lättskötta trädgården gör detta till ett boende som det är lätt att trivas i från dag 1. Helfräscht kök, två helkaklade badrum med bra materialval samt stor trädäckad altan med många soltimmar är extra plus. Välkommen till ditt nya hem, adressen? Dammvägen 27!

 • Plus
 • Uteplats
Maskinvägen 9, Getinge, Halmstads kommun

Maskinvägen 9

Övrigt
Getinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

795 000 kr

72 m²

Nu finns chansen att bli ny ägare till din alldeles egna lagerlokal/garage på expansivt industriområde i populära Getinge. Lokalen uppmäter ca 72 m², isolerad samt indraget VA och el. Här finns möjlighet att bygga entresolplan/loft om ca 40 m². Installera kök och badrum på entresolplanet och din lagerlokal är fulländad. Allt detta med närhet till mycket goda kommunikationer i en trivsam omgivning.

 • Nyproduktion
Smultronvägen 18, Söndrum, Halmstads kommun

Smultronvägen 18

Villa
Söndrum, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

4 295 000 kr

124 m²

5 rum

554 m² tomt

Som sista hus på lugnt trafikerad återvändsgata finner du nu detta mycket trivsamma och välplanerade hus med härlig trädgård. Trevlig innergård med inglasat uterum varifrån man har access in i huset. Fräscht kök, helkaklat badrum och ny luft/vattenvärmepump som borgar för låga driftskostnader. Fin planlösning med bra fördelning av sovrum samt härliga umgängesytor med mycket ljusinsläpp. Stort dubbelgarage för dig med behov av mycket förvaring samt baksida som gränsar mot skogsdunge är extra plus. Välkommen till Smultronvägen 18!

 • Plus
 • Uteplats
Månadsgatan 7, Villshärad, Halmstads kommun

Månadsgatan 7

Villa
Villshärad, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

6 795 000 kr

180 m²

6 rum

1 024 m² tomt

I attraktiva och havsnära Villshärad har du nu möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till en stor och välplanerad villa med en rejäl tomt. Här flyttar du rakt in och erbjuds en synnerligen bra och anpassningsbar planlösning, två helkaklade och fräscha badrum. Fint kök och härliga umgängesytor med mycket rymd för hela familjen. Värmande braskamin i vardagsrummet, det härliga ljusinsläppet, takrymden och utgången till den insynsskyddade baksidan med poolområde är magiskt. Bra parkeringsmöjligheter för flertalet bilar på framsidan samt laddbox. Välkommen hem till Månadsgatan 7!

 • Plus
 • Uteplats
Västervägen 9B, Snöstorp, Halmstads kommun

Västervägen 9B

Villa
Snöstorp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

3 995 000 kr

110 m²

5 rum

718 m² tomt

På lugn och barnvänlig återvändsgata finns nu snart möjlighet att förvärva ett sällsynt trevligt 1-planshus med bra planlösning och härlig trädgård. Här flyttar man rakt in och erbjuds nyare kök och badrum samt en bra planlösning. Uthyrningsdel eller tonårsrum med eget pentry och badrum finns även till förfogande liksom ett vidbyggt garage. Allt detta på en insynsskyddad och trivsam tomt där du kan njuta på både fram- och baksidan! Välkommen till Västervägen 9B och ditt nya hem!

 • Uteplats
Nötstigen 11, Marbäck, Halmstads kommun

Nötstigen 11

Fritidshus
Marbäck, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

1 695 000 kr

65 m²

3 rum

1 037 m² tomt

I lugna och natursköna Marbäck ges du nu möjligheten att köpa livskvalitet i form av detta mysiga och tilltalande fritidshus där du med fördel kan bo året om som nuvarande ägare gjort. Här erbjuds du ett lättskött och välplanerat boende som passar ypperligt för den lilla familjen eller för dig som vill ta steget att bli husägare för första gången. Trevlig planlösning med hela tre sovrum och två fräscha helkaklade badrum källarplanet inkluderat. Om du är ute efter en plats att kunna andas i lugn och rofylld omgivning så är Nötstigen 11 något du bör ta dig en närmare titt på. Varmt välkommen att boka din visningstid!

 • Uteplats
Hammarberget 12A, Påarp - Trönninge, Halmstads kommun

Hammarberget 12A

Fritidshus
Påarp - Trönninge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 095 000 kr

46 m²

2 rum

1 200 kr/mån

Ta chansen att bli nästa lyckliga ägare till detta mycket tilltalande och trevliga boende som lämpar sig utmärkt för både permanentboende såväl som för fritidsboende. Här har du närheten till salta bad och strand samt fina promenadslingor. Ta fram badrocken och ta en kort promenad till stranden för ett morgondopp. Förutom ett helfräscht boende har du också ett trivsamt och naturskönt stugområde där du erbjuds gemensamhetslokal med både bastu och gästlägenhet. Du erbjuds en kvadratsmart planlösning med smakfullt kök, helkaklat badrum samt värmande braskamin i vardagsrum med ryggåstak. Stor trädäckad altan med plats för utemöblemang. Välkommen till Hammarberget 12A!

Hammarberget 13B, Påarp, Halmstads kommun

Hammarberget 13B

Fritidshus
Påarp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

595 000 kr

10 m²

1 rum

1 200 kr/mån

På attraktiva Hammarberget ges återigen möjlighet att få bygga ditt alldeles egna fritidsboende. Tomt om ca 300 kvm där du har möjligheten att bygga upp till 50 m² + 15 m² attefallstillbyggnad samt göra sovloft. Välskött och trivsam förening och ett bra läge i området med närhet till gemensamhetsanläggning där gästlägenhet, bastu och dusch finns till förfogande. I övrigt bjuder området på närhet till salta bad, minigolfbanor och fotbollsplan. Varmt välkommen att bli ny lycklig ägare, Hammarberget 13B är adressen!

Din Lokal i Getinge, Getinge, Halmstads kommun

Din Lokal i Getinge

Övrigt
Getinge, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

fr. 795 000 kr

72 m²

Getinge Gräv AB och Jonas Magnusson AB i samarbete med Fastighetsbyrån Halmstad presenterar nu nästa etapp av de populära lagerlokalerna på Getinge industriområde. De föregående 20 lokalerna gick som smör i solsken så passa på att boka din alldeles egna lagerlokal/garage redan idag. Lokalerna uppmäter ca 72 m², 6 x 12 m, samtliga isolerade med indraget VA, el samt egen port. 1 lokal är något mindre pga el-rum och uppmäter ca 60 m². Möjlighet att bygga entresolplan/loft om ca 40 m². Installera kök och badrum på entresolplanet och din lagerlokal är fulländad. Allt detta med närhet till mycket goda kommunikationer. OBS! 4 lokaler är redan bokade.

 • Nybyggnadsprojekt
Tyludden 291, Tylösand, Halmstads kommun

Tyludden 291

Fritidshus
Tylösand, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

2 495 000 kr

24 m²

1 rum

I attraktiva och bad- och barnvänliga Tylösand har du nu chansen att förverkliga drömmen om ett fritidsboende på ett synnerligen trivsamt läge. Med närhet till parkering, restauranger och glasskiosk och saktstänkta bad finns nu Tyludden 291 till förfogande för dig som är sommarstugejakt. Här bor du bekvämt med badrocksavstånd till strand och fina umgängesytor i både uterum och trädäck som inbjuder till samkväm. Varmt välkommen till Tylösand!

 • Plus
 • Uteplats
Onsjö 415A, Onsjö - Fammarp, Halmstads kommun
Onsjö 415A, Onsjö - Fammarp, Halmstads kommun, bild 2
Onsjö 415A, Onsjö - Fammarp, Halmstads kommun, bild 3

Onsjö 415A

Villa
Onsjö - Fammarp, Halmstads kommun
Fastighetsbyrån Halmstad

11 995 000 kr

163 m²

5 rum

2 888 m² tomt

I natursköna och trivsamma Onsjö har det nu uppenbarat sig en möjlighet helt utöver det vanliga. Den gamla läkarbostaden, Dr Aronssons hus är till salu och har sedan nuvarande ägares förvärv förvandlats till en bostadspärla som erbjuder allt man kan önska sig. Här erbjuds förutom ett boende med livskvalitet även möjligheten att fortsätta bedriva Hotel Insense med framgång likt nuvarande ägare. Huset bjuder på fantastiska ytor för umgänge, flertalet sovrum, modernt kök samt badrum och en hel källare som är otroligt rymlig och praktisk. Har du annan verksamhet eller drömmer om att ha? Perfekt, både källarplanet och den mycket välskötta hotellbyggnaden Insense hotell har allt du kan önska dig vare sig du väljer att bedriva hotellverksamhet eller annan form av uthyrning. Detta unika tillfälle är svårt att beskriva i ord, ett besök på plats är ett måste så boka din visning redan idag! Adressen? Onsjö 415A!

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 24