Sidovägen 3

Sågmon, Katrineholms kommun Se på karta

795 000 kr

895 000 kr -11 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
36 m²
Tomtarea
1 024 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1971
Driftkostnad
34 700 kr/år

Med ett perfekt läge nära sjö, skog och natur finner vi detta mysiga fritidshus. Varmt välkomna till Sidovägen 3 i Sågmon strax utanför Katrineholm.
Detta hus ligger på en återvändsgata och har skogen inpå knuten och beroende på vilken årstid ges en fantastisk färgprakt. Här välkomnas man av en trevlig altan under tak med sol hela dagen. Huset har ett stort allrum där familj och vänner får plats både invid matbordet och i tv-soffan. Ett litet kök som har allt som önskas. En toalett med handfat och spegel samt ett litet fönster. Rofyllt sovrum med fint golv och ljusa väggar. Till fastigheten tillhör även ett mysigt gästhus för flera övernattande gäster, en snickarbod med det som kan tänkas behövas i trädgården, utrymme med dusch och bastu samt en liten tvättstuga. Tomten är på 1 024 kvm och är en natur- och trädgårdstomt där både odling och lek kan kombineras. Intill huset finns grusad uppfart med plats för flera bilar. Med gång eller cykelavstånd nås barnvänlig badplats i sjön Stor-Jälken. Här finns även möjlighet till båtplats. Njut av fina skogsområden med Sörmlandsleden på kort avstånd från huset.
I Sågmon finns bra kommunikationer med buss in till Katrineholms stadskärna och här kan tåget tas tex till Stockholm eller Örebro.
Här finns närhet till det som önskas!

Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns hos Linda Hjalmar, ansvarig mäklare.

Varmt välkomna att höra av er för inbokning av visning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Linda Hjalmar

Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Linda Hjalmar, Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm