Sixarby 526

Tobo, Tierp Se på karta

995 000 kr

1 200 000 kr -17%
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
2 131 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1700

Massor av charm finner ni i detta soldattorp med anor från 1700-talet som ligger med soligt läge i utkanten av den vackra bruksorten Tobo. Ett torp med enklare standard som har renoverats med varsam hand så att den äldre charmen bevarats med bland annat fina golvtiljor, spegeldörrar, vedspis med vacker kåpa och bakugn.

Via verandan där kaffet kan intas i solskenet nås hallen där du till vänster har ett tidsenligt kök. Mellan kök och allrum finns en mysig kammare. Till höger i hallen nås allrummet med fint ljusinsläpp och såpat trägolv. Torpet är självförsörjande på el via solceller. Elen invändigt är nydragen. Utedass med förbränningstoalett (ej installerad), gästhus och garage. Lättskött trädgårdstomt.

Ca sex kilometer till Upptåget, endast några kilometer till badplats och en timme till Uppsala. I området runt fastigheten finns dessutom charmiga bruksmiljöer och gamla naturområden såsom Florarna naturreservat som är en riktig vildmark med vidsträckta myrar, gammelskog och små sjöar. Ett måste för natur- och fågelintresserade! För dig som gillar golf har du golfbanan vid Örbyhus slott.

Här kan du tillbringa semestern i år, välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tierp