Fjärde Kolonistigen 1

Västerås kommun Se på karta

395 000 kr

475 000 kr -17 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
30 m²
Tomtarea
408 m²
Driftkostnad
7 800 kr/år

Kontakta mäklaren för privatvisning

Välkommen till Hälla Koloniområde, där du kan finna denna fantastiska stuga med hörnläge, perfekt för trädgårdsentusiasten.
Denna charmiga stuga erbjuder en stor tomt med gott om utrymme för odling, inklusive existerande äppelträd, plommonträd, krusbär, hallon samt vinbär. Med en växthus på tomten kan du också njuta av att odla dina egna grönsaker och kryddor.
Inuti stugan finner du en mysig kamin som ger en varm och inbjudande känsla på kyliga dagar. Boendet har ett kök med bänkyta, kyl/frys, ett bekvämt vardagsrum samt ett sovrum för en god natts sömn efter en dag i trädgården.
Detta är den perfekta platsen att komma bort från stadens liv och rörelse, samtidigt som du kan njuta av naturen och sköta om din egen trädgård. Taket lades om för endast två år sedan, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för några stora underhållsproblem på länge.
Så om du letar efter en plats där du kan utforska dina gröna fingrar och få ut det mesta av ditt odlingsintresse, är denna stuga med en stor tomt i Hälla Koloniområde det perfekta valet för dig.

Kom och se den själv - du kommer inte att bli besviken!

Läs mer hos mäklaren
Mälardalens Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Fredrik Björkell

Mälardalens Fastighetsförmedling AB
Mäklare Fredrik Björkell, Mälardalens Fastighetsförmedling AB
0763-13 32 67

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.