Garnviksvägen 38

Öresjö, Trollhättan Se på karta

775 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
32 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
2 440 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
16 156 kr/år

Nu ges chansen att förvärva ett fritidshus i populärt område ute vid Öresjö!
Huset ligger högt beläget samt lite avskilt och innan det är fullt lövat ute har man viss sjöutsikt.
På fastigheten finns även en separat byggnad om ca 25 m² som är uppförd omkring -79/-80. Där finns ett ganska rymligt rum samt badrum med torrtoalett, dusch och intilliggande bastu samt en källare, som kan användas som hobbydel och förvaring.

Huvudbyggnaden är uppförd 1935 och har mycket av originaldetaljerna bevarade som bland annat trägolv, vitmålade trätak, öppen spis och vedspis i gjutjärn - varav de sistnämnda bidrar till en hög trivselfaktor. Huset fördelas på ett ganska rymligt kök samt storstugan. Från storstugan har man även utgång till inbyggd veranda i sydostläge. Här finns också en vind som skulle kunna inredas till ett sovloft.

På senare tid har stället inte nyttjats och därför är det i behov av underhåll och då mest utvändigt.
Vatten genom egen djupborrad brunn (indraget i köket via enkel slanglösning - endast för sommarbruk) samt gemensamt avlopp via samfällighetsförening (OBS! ej inkopplat).

Läget är fridfullt och man har vacker natur och stora strövområden runt omkring. En allmänning leder ner till sjön (endast ca 300 m från fastigheten), vilket gör det enkelt att ta sig ner för ett dopp och svalka av sig en varm sommardag!

Fastigheten säljs inklusive möbler och övrigt lösöre.
Någon mer städning kommer ej att utföras vare sig av byggnader eller tomt.

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, så klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni även upp bildtexten.
Välkomna att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vänersborg