Mäklare Bo-Göran Kling

Bo-Göran Kling

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nygatan 23, Nordstan, Vänersborgs kommun

Nygatan 23

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
975 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/3
6 449 kr/mån
11 818 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en rymlig trerumslägenhet om 82,5 m² med uteplats i väster-/sydvästläge och under tak, belägen i Nordstan och i den populära HSB brf. Häggen. Här fås ett centralt och bekvämt boende med hiss till lägenheten och garageplats under mark i öppet garage (hissen går ända ner). I anslutning till trapphuset precis intill lägenheten finns ett rymligt förråd. Det finns också tvättstuga, cykelförråd, gästlägenhet (bokas för 100 kr natten) samt gästparkering i garaget (bokas högst för 4 dygn i taget). Stor innergård med flera uteplatser. Här bor man med några hundra meter till parken Skräcklan, Vänern och nära centrum. Lägenheten fördelas på hall, inre hall, rymligt kök med utgång till balkongen, vardagsrum , två separerade sovrum samt badrum med tvättmöjlighet (separat tvättstuga finns också). OBS! I månadsavgiften ingår värme, vatten, garageplats samt internet, TV och telefoni (obligatoriskt tillägg - bredbandet har en hastighet av 300-500 Mbit/s, TV-utbudet är 24 HD-kanaler). Gargeplats är möjlig att hyra ut ifall man ej är i behov av densamma. Endast förbokade visningar. Varmt välkomna att boka visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Brevik 136, Brevik/Öresjö, Lilla Edets kommun

Brevik 136

Villa
Brevik/Öresjö, Lilla Edets kommun
2 275 000 kr
135 m²
3 rum
3 082 m² tomt

Lantligt och lite avskilt belägen villa med närhet till sjön Öresjö samt med ett strategiskt läge, i det närmaste mitt i Trestad. På den stora tomten om hela 3 082 m² finns även ett rejält dubbelgarage om ca 60 m² (isolerat, luft/luft värmepump, 3-fas uttag samt en av portarna fjärrstyrd), växthus samt en lite större fiskdamm med omkringliggande trädäck. Runtikring finns stora strövområden, med gott om bär och svamp och det är inte så långt till den populära kommunala badplatsen vid Öresjö (ca 7 km). Villan är i 1,5 -plan och från början var vinds-/ovanplanet helt oinrett. Sedan inreddes en del av ovanplanet med några sovrum men nuvarande ägare tog ned mellanväggar och idag är det ett större sovrum/allrum med utgång till balkongen. En del av ovanplanet är fortsatt oinrett och planen är där ett sovrum med intilliggande toalett (visst arbete påbörjat). Nuvarande ägare har även gjort en ombyggnad och totalrenovering av köket, som är fräscht och rymligt. Stort vardagsrum om drygt 40 m² med utgång till altanen. Därutöver en rymlig, välkomnande hall, sovrum, badrum, tvätt-/groventré (som nås utifrån via en tillbyggd del, som idag används till förvaring). Det senast gjorda förbättringarna är en nyare avloppsanläggning via minireningsverk (Biovac) och en ny dränkbar pump (ca 4 månader). Endast förbokade visningar. Varmt välkomna att boka tid!

Korteredsvägen 13, Skogshöjden, Trollhättans kommun

Korteredsvägen 13

Lägenhet
Skogshöjden, Trollhättans kommun
1 400 000 kr
80,5 m²
3 rum
6 583 kr/mån
17 391 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en trea i markplan, med uteplats i öst-/sydost och med gavelläge. Lägenheten är handikappanpassad och köket har höj- och sänkbar köksbänk samt ett höj- och sänkbart skåp (som också går att fälla ut). Rymlig hall med intilliggande klädkammare. Vardagsrum med burspråk och utgång till uteplatsen. Två bra sovrum samt helkaklat badrum med golvvärme (el), som renoverades för ca 8-9 år sedan. Bostadsrätten ligger på populära Skogshöjden med närhet till strövområden och i ett lugnt område. Fiber/TV via Telia ingår i månadsavgiften. Till bostadsrätten hör två stycken förråd. Tvättstuga finns i samma hus. Möjlighet att hyra garage (i länga) eller p-plats - båda har separat kö. Föreningen tillhandahåller även tre kvartershus, en lokal, två övernattningslägenheter och tre bastuar. Välkommen att boka visning!

Bokgatan 10 , Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 10

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
435 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/4
7 270 kr/mån
4 579 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en av få fyrarumslägenheter i denna bostadsrättsförening! Lägenheten ligger med gavelläge - har två renoverade kaklade badrum från 2017 (renoveringen genomfördes via bostadsrättsföreningens upphandling för samtliga bostadsrätter och i samband med stamrenovering), samt inglasad balkong i söder-/sydostläge. Genomtänkt planlösning med separerade sovrum, vardagsrum i bra storlek samt kök med matplats. I anslutning till hallen finns ett rymligt förråd/klädkammare. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Tele2 gällande bredband till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s) - detta ligger med som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften. Garage finns i länga. Möjlighet till egen parkeringsplats - separat kö till båda. Tre gemensamma cykelförråd. I närheten finns fina strövområden, matbutiker, sportcentrum samt bra busskommunikationer. Varmt välkomna att boka visning!

 • Balkong
Salstad 52, Salstad, Grästorps kommun

Salstad 52

Villa
Salstad, Grästorps kommun
1 800 000 kr
112 + 100 m²
7 rum
1 993 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva ett energisnålt hus (energiklass B) i ett plan, plus källare samt med integrerat garage med ny fjärrstyrd port. Uppvärmning via bergvärme, installerad 2014. På den stora tomten finns bra med plats för parkering, separat förråd/vedbod samt rejäla gräsytor. Fiber är ej indraget men finns vid tomtgräns i sydost. Huset känns trivsamt och välskött och har under senaste året genomgått en omfattande uppfräschning av i stort sett samtliga rum, med nytapetsering, samt målning av lister, väggar och tak. Tilltalande planlösning med bl. a. välkomnande hall, rymligt kök, vardagsrum med utgång till inglasat uterum (med intilliggande altaner, för sol hela dagen), 3-4 sovrum, nyrenoverat helkaklat badrum, gillestuga med öppen spis (golvvärme, el), rymlig tvättstuga, gästtoalett (med bl. a. nytt handfat och spegel), dusch och bastu, allrum (idag hemmagym), hobbyrum, matkällare samt klädkammare och förråd. Läget är strategiskt med behagligt pendlingsavstånd till Grästorp, Lidköping, Vänersborg och Trollhättan. Till Tre Älgar, varifrån det finns bussförbindelser är det ca 2 km om man tar närmaste väg och närmaste tågstopp (ca 7 km) finns i Grästorp. Gillar man att vistas ute i naturen, är det ganska nära till både Halle- och Hunneberg som erbjuder stora strövområden, vandrings- och cykelleder samt en del utflyktsmål. Vid Bergagården på Hunneberg finns även elljusspår. Fin badplats vid Vänern finns exempelvis i Gaddesanna (lång sandstrand och långgrunt) och dit är det ca 13 km. Huset är besiktigat och säljare kommer teckna en försäkring mot dolda fel, vilket är en trygghet även för blivande köpare. Endast förbokade visningar. Välkomna att boka tid!

Bokgatan 20, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 20

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
195 000 kr
46 m²
1 rum
vån 2/4
3 877 kr/mån
4 239 kr/m²

Rymlig 1:a, belägen en trappa upp och med gavelläge. En ombyggnad har gjorts där man tagit ned vägg mellan kök och tidigare rymligt förråd och därmed fått en sovalkov. Hall med bra med garderober, kök med vita släta köksluckor (ej original), vardagsrum med parkettgolv samt fräscht badrum (totalrenoverat 2016/-17 i brf:s försorg och i samband med stamrenovering, då även elen sågs över). Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till fast pris om 205 kr/månad. Ett mindre separat förråd som tillhör lägenheten och som nås från trapphus finns i markplan (stort som en garderob). Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Trevlig innergård med bl. a. nyare grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter och strövområden. Varmt välkomna att boka visning!

Flanaden 26, Flanaden, Vänersborgs kommun

Flanaden 26

Lägenhet
Flanaden, Vänersborgs kommun
150 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 055 kr/mån
2 459 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en ljus och välplanerad tvårumslägenhet med bra läge i området - ytterläge, gränsande till stor öppen gräsyta i norr och med balkong i söderläge! Lägenheten fördelas på hall i vinkel med intilliggande klädkammare, kök med matplats, vardagsrum med parkettgolv i original och utgång till balkongen, rymligt sovrum samt badrum med bland annat badkar och tvättmaskin. Badrummet kommer för övrigt att renoveras genom bostadsrättsföreningens försorg, då det kommer genomföras bad-/och stamrenovering (har påbörjats i föreningen). Möjlighet finns för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval gällande badrumsrenoveringen. Informationsblad finns och mer information kan fås av styrelsen. Fiber finns indraget. Lägenhetsförråd om ca 5 m² finns i anslutning till trapphuset, intill lägenheten (vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö), cykelförråd och motorcykelförråd Fräscha tvättstugor. Solarium finns att hyra. Dessutom tillhandahåller föreningen ett gym för sina medlemmar - där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år! Varmt välkomna att boka visning!

 • Balkong
Bokgatan 20, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 20

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
295 000 kr
67,5 m²
2 rum
5 239 kr/mån
4 370 kr/m²

Fräsch tvårumslägenhet i markplan med bland annat nyare köksinteriör, fräscht badrum och en del nytapetsering. Lägenheten ligger med gavelläge och med uteplats i nordväst! Entré till rymlig hall i vinkel med intilliggande förråd/klädkammare. Kök med matplats och gott med plats för förvaring. Vardagsrum med parkettgolv, stora fönster och utgång till uteplatsen. Sovrum i bra storlek. Badrum med kaklade väggar och dusch - totalrenoverat under 2016/-17 i brf. regi och i samband med detta sågs även elen över i alla lägenheter och jordfelsbrytare installerades. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till fast pris om 205 kr/månad. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Trevlig innergård med bl. a. nyare grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter och strövområden. Välkomna att boka visning!

Poppelvägen 54, Torpa, Vänersborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Poppelvägen 54

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
98 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
3 863 kr/mån
2 279 kr/m²

Enrumslägenhet om hela 43 m² med bland annat kök i bra storlek och helkaklat badrum (totalrenoverat 2011 i samband med stamrenovering). Lägenheten ligger på våning 3 av 3 och är i behov av renovering. Det finns dock en inre reparationsfond och i dagsläget är det ca 4 400 kr i denna (avsättning 46 kr/månad). Välskött bostadsrättsförening, där de boende bl. a. har tillgång till gym (500 kr/år) samt gästlägenhet med fem bäddplatser. Under 2023 är en del på gång som bl. a. fönster- och balkongdörrbyten, tilläggsisolering av tak och byte av låssystem till bostäder och gemensamma utrymmen (se mer under rubriken kommande renoveringar i föreningen). Tvättstuga i separat byggnad. Fiber finns installerat. Fr.o.m. tidigast december är det planerat ett kollektivt avtal gällande TV och fiber (Telia) för en kostnad om 150 kr/mån. Möjlighet finns till garage. Innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Närhet till busshållplats, mataffärer, skolor, dagis och idrottscenter. Välkommen att boka visning!

Flanaden 28, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 28

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
350 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 055 kr/mån
5 738 kr/m²

Trivsam tvårumslägenhet som omfattande renoverats för ett år sedan, med nytt kök, nya golv, ljusspottar i kökets tak, samt omtapetsering och målning. I hallen har även klädkammare tagits bort för en större och möblerbar hall. Badrum är i behov av renovering men det kommer renoveras i samband med bostadsrättsföreningens bad- och stamrenovering (byte av värmerör, vattenrör m.m.) - denna renovering har påbörjats i den delen av området med de lägre numren gällande adresserna och en byggnad är gjord (stambyte med nya badrum). Detta ska föreningen nu utvärdera. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. Fiber finns indraget. Lägenhetsförråd om ca 5 m² finns i anslutning till trapphuset, intill lägenheten (vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö), cykelförråd och motorcykelförråd Fräscha tvättstugor. Solarium finns att hyra. Dessutom tillhandahåller föreningen ett gym för sina medlemmar - där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år! Närhet till matbutiker, skolor, sportcentrum, vårdcentral och busshållplatser. Välkommen att boka visning!

 • Balkong
Bokgatan 26, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 26

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
190 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 3/4
4 055 kr/mån
4 000 kr/m²

Ljus och trevlig enrumslägenhet om hela 47,5 m² med balkong mot söder/sydost och gavelläge. Tillval vad gäller badrum och nyrenoverat vardagsrum 2023. Installation av nya fönster och balkongdörrar görs just nu. Entré till rymlig och ljus hall vinkel med bl. a. platsbyggda garderober. Kök med matplats och köksluckor i original (gott om förvaringsmöjligheter). Vardagsrum i bra storlek, nyligen renoverat med nytt parkettgolv och nymålade väggar. Från vardagsrum har man utgång till balkongen. Fräscht helkaklat badrum med tillval gjorda, som bland annat vad gäller kakel, samt att det är klinkergolv (totalrenoverades 2017, via bostadsrättsföreningens gemensamma upphandling och i samband med traditionell stamrenovering). I samband med stamrenoveringen sågs även elen över och jordfelsbrytare installerades. I lägenheten finns ett rymligt förråd som en del använder till exempelvis kontor eller sovrum. Ett mindre separat förråd finns också i markplan (stort som en garderob). Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till fast pris om 205 kr/månad. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Trevlig innergård med bl. a. nyare grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter och strövområden. Varmt välkomna att boka visning!

 • Balkong
Flanaden 40, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 40

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
325 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 923 kr/mån
4 248 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en trerumslägenhet på våning 3 av 3 med balkong i väst-/sydvästläge (eftermiddags-/kvällssol) och mot stor gräsbelagd innergård! Lägenheten har en genomtänkt planlösning med bland annat separerade sovrum, vardagsrum med utgång till balkongen. Kök med rymlig matplats, samt badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Fiber finns indraget. Lägenhetsförråd om ca 5 m² finns i anslutning till trapphuset, intill lägenheten (vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö). Dessutom finns cykelförråd och motorcykelförråd Fräscha tvättstugor. Solarium finns att hyra. Föreningen tillhandahåller även ett gym för sina medlemmar - där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år! Flera lekplatser finns i området och det är nära till livsmedelsbutiker, skola, vårdcentral, sportcentrum och bra bussförbindelser. Till centrum är det ca 2,5 km (kortaste vägen/cykelvägen). Stambyte är påbörjat och i samband med det renoveras badrummen. Stamrenoveringen, (en byggnad gjord, stambyte med nya badrum), är pausad för utvärdering, men beräknas återupptas våren 2024 (tidsplan ej helt 100%). Varmt välkomna att boka visning!

 • Balkong
Lantmannavägen 60, Kronogården, Trollhättans kommun

Lantmannavägen 60

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
5 242 kr/mån
6 429 kr/m²

Nu är en välskött trea med bra läge på Lantmannavägen till salu. Lägenheten ligger på våning 2 av 3 och med en stor inglasad balkong i sydvästläge! Balkongen är nyrenoverad/ombyggd och har skjutbara glaspartier samt fjärrstyrd solgardin - härifrån har man fri utsiktsvy och solmöjligheter stor del av dagen. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med bland annat separerade sovrum, varav ett större med gott om garderober. Rymligt kök med matplats samt vardagsrum med parkettgolv och utgång till inglasade balkongen med utsikt mot innergården. Tvättmaskin (äldre) är installerad i badrummet (tvättstuga finns i källaren). Till lägenheten hör ett ovanligt stort förråd, beläget i källaren. Fri parkering på området för föreningens medlemmar (max två fria parkeringar per lägenhet). Endast förbokade visningar. Varmt välkomna att boka visning!

Poppelvägen 46, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 46

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
245 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
5 740 kr/mån
3 769 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en rymlig tvårumslägenhet om hela 65 m² med gavelläge och balkong i söder/sydostläge. Lägenheten fördelas på: hall, kök med matplats, vardagsrum med utsikt åt två håll, sovrum med utgång till balkongen, klädkammare som inretts som ett rum och använts som sovdel/barnrum, samt helkaklat badrum (totalrenoverat 2011, via föreningen i samband med stamrenovering). Föreningen har tecknat ett fördelaktigt kollektivavtal med internetuppkoppling (bredband, Sappa) och kabel-TV för 150 kr/månad som ligger med i månadsavgiften. Detta gäller hela föreningen (alla medlemmar), så egna avtal slipper tecknas. I övrigt så ingår värme och vatten i avgiften. Inre reparationsfond som i dagsläget uppgår till ca 5 450 kr (avsättning 69,61 kr/månad). Ett separat förråd som nås från trapphuset (på samma plan som lägenheten) tillhör också lägenheten. Garage finns att hyra (kö), cykelförråd finns precis intill. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller även ett eget gym där medlemmarna i föreningen kan träna för endast 500 kr/år! Under 2023 påbörjas en hel del renoveringar som bl. a. nya fönster- och balkongdörrbyten, tilläggsisolering av tak och byte av låssystem till bostäder och gemensamma utrymmen (detta är gjort för detta hus, förutom byte av låssystem). Se mer under rubriken kommande renoveringar i föreningen. Närhet till matbutiker, förskola, skola, sportcentrum, fina promenadstråk, bra bussförbindelser m.m. Välkomna att boka visning!

 • Balkong
Bangatan 14, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 14

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
390 000 kr
48 m²
1 rum
vån 4/4
3 933 kr/mån
8 125 kr/m²

Trevlig etta om hela 48 m² och som kan ses som en 1,5:a. Lägenheten ligger högst upp i huset - takfönster i kök och matplats samt stora fönster i vardagsrum, ger bra ljusinsläpp. Det höga läget gör att man bor insynsskyddat. Lägenheten fördelas på hall med klinkergolv, stor inre hall/passage som kan nyttjas som sovdel. Barkök med intilliggande matplats, vardagsrum med parkettgolv i original, samt rymligt badrum. Balkong i sydvästläge med bra utsikt över närområdet. Praktiskt med vindsförrådet på samma våningsplan. Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Föreningen har nyligen installerat solcellsanläggning och i samband med det har man gjort om så att man har ett gemensamt abonnemang för elen och individuell mätning för varje lägenhets/hushålls elförbrukning, (nätavgiften ingår). Fiber finns indraget. Bostadsrättsföreningen har lagt ned stort arbete på utomhusmiljön och det finns även flera gemensamma uteplatser. I närområdet finns pizzeria, minilivsbutik, apotek, busshållplats m.m. Det är även ganska nära till Sportcentrum och ca 1,5 km till centrum. Välkommen att boka visning!

 • Balkong
Poppelvägen 52, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 52

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
175 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 677 kr/mån
4 487 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en enrumslägenhet med bland annat nyare kök från 2019 och helkaklat badrum (totalrenoverat 2011). På senare tid har man också satt in nya innerdörrar, lagt golv, lagt nya golvlister satt upp taklister samt gjort målningsarbeten. Dessutom har man gjort om klädkammare till ett mindre sovrum (lagt in golv och satt in ventiler för tilluft). Lägenheten ligger två trappor upp (3:e våning) med gavelläge, och med balkong i söder mot innergården. Under 2023 är en del på gång som bl. a. fönster- och balkongdörrbyten, tilläggsisolering av tak och byte av låssystem till bostäder och gemensamma utrymmen (se mer under rubriken kommande renoveringar i föreningen). Välskött bostadsrättsförening, där de boende bl. a. har tillgång till gym (500 kr/år) samt gästlägenhet med fem bäddplatser. Tvättstuga i separat byggnad. Föreningen har tecknat ett fördelaktigt kollektivavtal med internetuppkoppling (bredband, Sappa) och kabel-TV för 150 kr/månad som ligger med i månadsavgiften. Detta gäller hela föreningen (alla medlemmar), så egna avtal slipper tecknas. I övrigt så ingår värme och vatten i avgiften. Möjlighet finns till garage. Innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Närhet till busshållplats, mataffärer, skolor, dagis och idrottscenter. Välkommen att boka visning!

 • Balkong
Gällenäs 920, Vänern/Gällenäs, Vänersborgs kommun

Gällenäs 920

Fritidshus
Vänern/Gällenäs, Vänersborgs kommun
3 400 000 kr
30 + 15 m²
1 rum
1 290 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva en unik fastighet som ligger på en ö i Vänern, ca 500 m från privat bryggläge på land (servitut för båtplats) och ca 25 km norr om Vänersborg (med båt 13 km). Detta är en av få öar med hus på i södra Vänern och här får man ett boende helt för sig själv och i ett med naturen. Mixen mellan grundare- och djupare vatten gör att man får en fantastisk djurupplevelse med många fågelarter - bland annat är lärkfalk, havsörn och fiskgjuse en vardaglig syn. Även älg, rådjur och bäver är vanligt förekommande på ön. Fiskevattnet är utmärkt och allmänt känt och vill man så kan man fiska direkt från ön. Här är det gott om bland annat abborre, gädda och den kända Vänerlaxen. Många stora gäddor har dragits upp från och vid ön och rekordet inom säljares vänskapskrets är en på 16 kg (se bild i bildkollaget). Det finns också en upptrampad stig på ön, så man kan promenera eller jogga runt obehindrat (ej så lång runda). Bada kan man göra direkt från ön men området är också känt för sina vikar med sand och det är inte långt till en långsträckt sandstrand. Vill man bryta stillheten på ön så kan man exempelvis ta sig till Sikhalls camping och badplats som ligger knappt två km med båt från fastigheten. Där finns en populär badplats med långgrunt vatten, minilivsbutik och restaurang med rättigheter. Nuvarande ägare förvärvade fastigheten för ca 12 år sedan och har lagt ned stort arbete för trivsam vistelse på ön. Här finns, förutom stugan med sovloft, bland annat en vedeldad bastu med altan (precis vid vattnet) och ett flytande gästhus/gästhusflotte. Tack vare solceller kopplade till batterier har man löst ström frågan och trådlöst internet fungerar alldeles utmärkt, liksom TV. Förutom boarean på 30 m² och biarean (inglasade uterummet om 15 m²) har man sovloftet om ca 20 m² golvyta (nås utifrån) och gästhusflotten om ca 30 m² (där finns även minikök och gasvärmare). En smart lösning gör också att man kan ta sig en varm dusch i duschkabinen som är placerad i den inglasade verandan (vattnet värms först och hälls i en behållare, som räcker till en dusch om upp till 10 minuter). Även utedasset har fått en uppgradering med installation av vanlig toalettstol (nyinstallerad vattenklosett, där spolning sker manuellt. Vidare en traditionell mulltoaprincip och kompostkammare). Det finns ingen egen brunn, utan vattnet tas direkt från Vänern. Fastigheten säljs inklusive lösöre/möbler (förutom möblerna ingår bland annat: en 30 hästars motorbåt (elektrisk utombordsmotor ingår också), en roddbåt, arbetsflotte, TV och "bioanläggning". Dessutom bensinaggregat (4 kW) och dieselvärmare (3 kW) samt inneliggande vedlager om ca 3 m³. En lista kommer upprättas angående lösöret och ett pris får sättas på detta (får ej blandas med den fasta egendomen). Förutom att man får ett unikt boende har man i princip ingen driftskostnad - kostnaden ligger i fastighetsavgift, försäkring, vägförening och underhåll. OBS! Fastigheten var ute en kort period förra året men försäljningen avbröts p.g.a. sjukdom (därav det höga antalet dagar sedan den publicerades på Hemnet). Fastigheten lades ut för försäljning igen den 10 augusti. Varmt välkomna med er intresseanmälan/visningsbokning!

Visar alla 17