Mäklarhuset Vänersborg

Mäklarhuset Vänersborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bangatan 12, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 12

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 510 kr/mån
7 182 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en trevlig genomgångslägenhet (fönster åt två håll), om två rum och kök samt balkong i sydvästläge! Lägenheten fördelas på: välkomnande hall i vinkel med nylagt golv. Kök med vita köksluckor och matplats. Vardagsrum med utgång till balkongen. Sovrum i bra storlek, samt badrum med dusch. Önskas en öppnare planlösning, skall man kunna öppna upp (ta ned väggen) mellan kök och vardagsrum, men för säkerhets skull är det bra att stämma av med bostadsrättsföreningen först. Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Bostadsrättsföreningen har nyligen bytt yttertak och installerat solcellsanläggning. I samband med det har man gjort om så att man har ett gemensamt abonnemang för elen och individuell mätning för varje lägenhets/hushålls elförbrukning, detta gör att lägenhetsinnehavaren ej behöver betala nätavgiften. Fiber finns indraget. Bostadsrättsföreningen har lagt ned stort arbete på utomhusmiljön och det finns exempelvis flera gemensamma uteplatser. I närområdet finns pizzeria, minilivsbutik, apotek, busshållplats m.m. Det är även ganska nära till Sportcentrum och ca 1,5 km till centrum. Ring, mejla, eller boka visning på hemsidan! Välkomna.

  • Balkong
Flanaden 16, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 16

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
125 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
5 359 kr/mån
2 049 kr/m²

Tvåa med nytt, totalrenoverat badrum (via bostadsrättsföreningens och dess gemensamma upphandling. Klinkergolv och helkaklade väggar) och balkong i sydostläge. Lägenheten ligger på våning två av två och har ett bra läge - ytterläge, gränsande till stor gräsyta på norra sidan samt fri utsikt. Endast 4 lägenheter i anslutning till trappuppgången. Fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer läggas på avgiften för detta). Lägenhetsförråd om ca 5 m² finns i anslutning till trapphuset, intill lägenheten (vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö), cykelförråd och motorcykelförråd Fräscha tvättstugor. Solarium finns att hyra. Dessutom tillhandahåller föreningen ett gym för sina medlemmar - där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år! Närhet till matbutiker, skolor, sportcentrum, vårdcentral och busshållplatser. Välkommen att boka visning!

  • Balkong
Flanaden 4, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 4

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
370 000 kr
76,5 m²
3 rum
6 229 kr/mån
4 837 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en välplanerad trerumslägenhet i markplan, med nyrenoverat badrum och trevlig uteplats i bästa läge! Lägenheten fördelas på: rymlig hall med hatthylla och en garderob. Kök med vita profilerade köksluckor och en rymlig matplats. Vardagsrum med parkettgolv - fritt från insyn och med utgång till uteplatsen, som gränsar till stor gräsyta. Två separerade sovrum med garderober samt det nyrenoverade badrummet. Fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna (ca 130 kr kommer läggas på avgiften för detta). I det bilfria området finns flera innergårdar med lekplatser samt fräscha tvättstugor (renoverade -07). Relativt nyligen har fönster bytts och balkonger fått en uppfräschning. Dessutom tillhandahåller föreningen ett gym för sina medlemmar (där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år), samt bastu och solarium (bokas/avgift). Möjlighet till garageplats i öppet/gemensamt garage, eller p-plats, ovanpå garaget (separat kö och avgift). Här bor man med närhet till mataffärer, skolor, förskola, vårdcentral, sportcentrum och med bra bussförbindelser. Varmt välkomna att boka visning!

  • Uteplats
Bokgatan 25, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 25

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
175 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
5 346 kr/mån
2 652 kr/m²

Trivsam och rymlig tvårumslägenhet med fri utsiktsvy över närområdet, begränsad insyn, samt inglasad balkong i österläge mot stor innergård. Lägenheten ligger högst upp i huset, vilket ger bra ljusinsläpp och man slipper ev. störande ljud ovanifrån. Bra planlösning, fördelad på: hall i vinkel med platsbyggda garderober. Kök med rymlig matplats och passage till vardagsrum. Vardagsrum med utgång till inglasade balkongen. Sovrum i bra storlek med fyra platsbyggda garderober, samt badrum med bl. a. dusch och tvättmaskin (gemensam tvättstuga finns). Till lägenheten hör även två förråd (i markplan). OBS! I den inre reparationsfonden finns idag 7 991 kronor som övertas av köpare och en tillgång vid framtida renovering. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV. Fördelaktigt bredbandsavtal för 160 kr/månad och el via gemensamt elavtal om 300 kr/månad - båda dessa ligger som obligatoriska tillägg till månadsavgiften. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller även: cykelrum, lekplats, övernattningslägenhet och en välskött innergård. Det finns möjlighet att ha tillgång till garageplats (300 kr /månad), parkeringsplats med elstolpe (200 kr/månad), eller parkeringsplats utan elstolpe (120 kr/månad) - samtliga har separata köer. I närheten finns fina promenadstråk, matbutiker, sportcenter samt busshållplats. Välkommen att boka visning!

  • Balkong
Flanaden 40, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 40

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
395 000 kr
76,5 m²
3 rum
6 229 kr/mån
5 163 kr/m²

Tillfälle att förvärva en trea i markplan med stor uteplats samt uterum i väster/sydväst som vetter mot innergård. Ett perfekt läge för barnfamiljen, då lägenheten ligger i markplan och lekplats finns på innergården. Även fräsch tvättstuga precis intill. Hela lägenheten har en mycket bra planlösning. Här finns ett praktiskt kök med stor matplats, ett fint badrum som totalrenoverades för några år sedan och från vardagsrummet är det utgång till den stora uteplatsen i väster/sydväst. I trapphuset, (precis intill), ligger lägenhetsförrådet. För den träningssugne invigde bostadsrättsföreningen hösten 2022 ett gym och kostar endast 500 kr/lgh. och år! Fiber finns indraget (Telia), ingår ej i månadsavgiften. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. Stamrenoveringen är i full gång, preliminär tidplan för Flanaden 38-42 är september till november 2024. Relativt nyligen har föreningen gjort flera renoveringar såsom: nya fönster, nya ytterdörrar till lägenheterna, byte av panel på balkonger och uteplatser samt byte av balkongräcken. Området erbjuder bland annat stora innergårdar där flera har både lekplats och grillplats. Öppna gräsytor, flera lekplatser, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Parkeringsplats i gemensamt garage under tak eller på parkeringsdäck finns att hyra (separat kö och i skrivande stund finns det lediga platser, avgift på båda). I närområdet finns det mesta, såsom mataffärer, sportcenter, vårdcentral och busshållplats med mera. Avståndet till centrum är cirka två kilometer och knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Välkommen kontakta mäklaren för visning!

  • Uteplats
Bokgatan 4, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 4

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
220 000 kr
67,5 m²
2 rum
5 439 kr/mån
3 259 kr/m²

Nu förmedlar vi en tvåa i markplan med uteplats i bästa läge - söderläge och gränsande till stor gräsyta och vidare ett radhusområde. Lägenheten har kvar det mesta av originaldetaljerna med bland annat platsbyggda garderober i hall och sovrum och det platsbyggda köket. Badrum är dock renoverat på senare tid (2016/-17) med kaklade väggar och dusch med glasade vikdörrar. Detta gjordes i brf. regi och i samband en traditionell stamrenovering. Även elen sågs då över i alla lägenheter och jordfelsbrytare installerades. Bra planlösning med entré till rymlig hall i vinkel med intilliggande förråd/klädkammare. Kök med matplats och gott med plats för förvaring. Vardagsrum med parkettgolv, stora fönster och utgång till uteplatsen i perfekt söderläge. Sovrum i bra storlek. Samtliga lägenheter fick nya fönster och balkongdörrar sommaren 2023. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till fast pris om 205 kr/månad. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Trevlig innergård med bl. a. nyare grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter och strövområden. Välkomna att boka visning!

  • Uteplats
Örsberg Trolldansen 1, Örsberg, Melleruds kommun

Örsberg Trolldansen 1

Villa
Örsberg, Melleruds kommun
850 000 kr
80 + 5 m²
3 rum
2 861 m² tomt

Lantligt och i vackert landskap, samt med närhet till Örsjön och Kroppefjäll, ligger detta enplanshus. Tomt om hela 2 861 m² med gott om plats för exempelvis barns lek. På tomten finns även garage (som även inrymmer förråd och vedbod) samt en jordkällare som nyligen fått nya dörrar. Husets planlösning är genomtänkt och rummen rymliga. När man kommer in i huset möts man av en välkomnande hall, som leder vidare till köket. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och ett plus är vedspisen, som tjänar som en extra värmekälla samt en backup ifall strömmen skulle gå. Rymligt vardagsrum med fönster åt två håll. De båda sovrummen är separerade och i badrummet finns bl. a. dusch och tvättmaskin Interiört har huset äldre ytskikt men det är väldigt välaktat! Exteriört behöver bland annat husfasaden lite extra kärlek. Örsjön är ca 23 meter djup, har en yta på 5,01 kvadratkilometer. Sjön ligger på gränsen mellan Dalboslätten och Kroppefjäll. Den har en längdutsträckning i nordsydlig riktning om ca 9 km och en största bredd av ca 4 km. I norra änden finns en badplats och man kan fiska i sjön med fiskekort. Gillar man att vistas i skog och mark, finns stora strövområden att tillgå på Kroppefjäll som ligger nära. Kroppefjäll är enligt uppgift södra Sveriges största naturområde med över 100 km vandringsleder och 12 naturreservat. Där finns också skid- och motionsspår, som vid Skidans Hus, Granan och vid Dals-Rostocks friluftsanläggning. Se mer om Kroppefjäll via länken: https://kroppefjall.se Till närmaste lite större ort, Mellerud, är det ca 9,5 km. Säljares önskemål är att fastigheten säljs inklusive möbler/lösöre (se mer info. under övrigt). Endast förbokade visningar. Välkomna att boka!

Flanaden 58, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 58

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
190 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
5 359 kr/mån
3 115 kr/m²

Tvårumslägenhet med bra läge i området och gavelläge, samt med inglasad balkong i söder/sydost med utsikt mot gräsbelagd innergård. Lägenheten har en genomtänkt planlösning. Entré till hall i vinkel med intilliggande klädkammare (nås även från sovrum). Kök med gott om förvaringsmöjligheter och matplats. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkongen. Sovrum i bra storlek. Från köket och vardagsrum har man utsikt mot innergården och från sovrumsfönstret har man fri utsikt mot mot stor gräsyta. Badrum med våtrumsmatta och -tapet. Bostadsrättsföreningen har påbörjat stambyte och i samband med det kommer alla badrum totalrenoveras. Badrummen blir helkaklade och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. Fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna (ca 130 kr kommer läggas på avgiften för detta). I området finns flera innergårdar med lekplatser samt fräscha tvättstugor (renoverade -07). Relativt nyligen har fönster bytts och balkonger fått en uppfräschning. Dessutom tillhandahåller föreningen ett gym för sina medlemmar (där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år), samt bastu och solarium (bokas/avgift). Möjlighet till garageplats i öppet/gemensamt garage, eller p-plats, ovanpå garaget (separat kö och avgift). Här bor man med närhet till mataffärer, skolor, förskola, vårdcentral, sportcentrum och med bra bussförbindelser. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
Bokgatan 35, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 35

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
250 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
5 806 kr/mån
3 788 kr/m²

Fräsch och välplanerad tvåa på 66 kvadratmeter! Skyddat läge på fjärde våningen, här finns inga grannar ovanför som kan störa. Flera renoveringar har skett de senaste åren. 2022 lades det nya golv i både köket och vardagsrummet och så målades det även om i vardagsrummet. Kökets luckor har fått ny färg, lackad av proffs 2023 och matplatsen rymmer hela familjen. Vardagsrummet går även det i gråa toner och stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. Härifrån når ni balkongen som vetter ut mot en trevlig och skyddad innergård i söder. Rejält sovrum med fyra platsbyggda garderober. Badrummet är helkaklat och har golvvärme, handdukstork och tvättmaskin. Renoveringen skedde år 2007 i samband med föreningens stamrenovering. Förmånligt vad gäller hushållselen - fast avgift (obligatoriskt tillägg till månadsavgiften) om endast 300 kr/månad. Inre reparationsfond finns om hela 3 568 för underhåll av bostaden. Till lägenheten hör även ett förråd. HSB brf. Mejseln är en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och dessutom bredband och el (bredbandet och elen (oavsett förbrukning)) som obligatoriska tillägg om 160 respektive 300 kr/mån. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller även: tvättstuga, cykelrum, lekplats, övernattningslägenhet och en trevlig och välskött innergård. Det finns möjlighet att ha tillgång till garageplats för 300 kr /månad och parkeringsplats med elstolpe 120 kr/månad, utan 70 kr/mån, båda med separata köer. Här har man närhet till det mesta såsom skola, livsmedelsbutiker, sportcentra, busshållplats med mera. Naturområdet Holmängen vid Vänern ligger bara en kilometer bort och avståndet till centrum är cirka tre kilometer. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
Salstad 52, Salstad, Grästorps kommun

Salstad 52

Villa
Salstad, Grästorps kommun
1 950 000 kr
112 + 100 m²
7 rum
1 993 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva ett trivsamt, omfattande renoverat och energisnålt hus (energiklass B) i ett plan, plus källare och med integrerat garage (ny fjärrstyrd port). På baksidan av huset finns inglasat uterum med intilliggande altaner, för solmöjligheter hela dagen och skyddade från insyn. Under de senaste två åren har omfattande renovering genomförts interiört. På entréplanet har uppfräschning gjorts av samtliga rum: nytapetsering, nya lister, väggar och tak. En vägg har satts upp för ett extra sovrum och dessutom har badrummet totalrenoverats med nytt klinker, kakel och ny badrumsinredning. I källaren är det nya golv (förutom i gillestuga och gäst-/sovrum) och där det inte är betong eller klinker, ligger det lammelparkettgolv i ek (under dessa ligger det platonmatta och det är ventilerade golvlister). Nya ytskikt på väggar (förutom någon enstaka vägg). Några dörrar omlackerade. Helt nytt duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar samt nytt innertak. Huset har en tilltalande planlösning med bl. a. välkomnande hall, rymligt kök, vardagsrum (här går murstocken, så troligen möjligt att sätta in en kamin om man så önskar) med utgång till inglasat uterum, 3 sovrum, samt badrum med bl. a. dusch och dubbla handfat. Källare med gillestuga (öppen spis, golvvärme, el), rum som exempelvis kan användas som sov-/gästrum, rymlig tvättstuga, gästtoalett, duschrum och bastu, allrum, hobbyrum, två bra förråd samt mindre matkällare. Uppvärmning via bergvärme, installerad 2014. På den stora tomten finns bra med plats för parkering, separat förråd/vedbod samt rejäla gräsytor. Fiber är ej indraget men finns vid tomtgräns i sydost. Läget är strategiskt med behagligt pendlingsavstånd till Grästorp, Lidköping, Vänersborg och Trollhättan. Till Tre Älgar, varifrån det finns bussförbindelser är det ca 2 km om man tar närmaste väg och närmaste tågstopp (ca 7 km) finns i Grästorp. Gillar man att vistas ute i naturen, är det ganska nära till både Halle- och Hunneberg som erbjuder stora strövområden, vandrings- och cykelleder samt en del utflyktsmål. Vid Bergagården på Hunneberg finns även elljusspår. Fin badplats vid Vänern finns exempelvis i Gaddesanna (lång sandstrand och långgrunt) och dit är det ca 13 km. Huset är besiktigat och säljare kommer teckna en försäkring mot dolda fel, vilket är en trygghet även för blivande köpare. Välkommen att boka visning!

  • Energieffektiv
Poppelvägen 39, Torpa, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Poppelvägen 39

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
140 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
6 304 kr/mån
1 944 kr/m²

Nu förmedlar denna trea som har ett renoveringsbehov, men bra läge och potential! Inre reparationsfond finns (avsättning 74 kr/månad), som man kan nyttja i samband med renoveringen och i dagsläget är det 5 083 kr i denna. Lägenheten är en genomgångslägenhet med fönster åt två håll, balkong i söderläge mot trevlig innergård och med intilliggande villaområde. Nyligen har bostadsrättsföreningen genomfört fönsterbyten, byte av fönsterbrädor och av balkongdörrar samt nytt låssystem med nya nycklar. Ett kollektivavtal finns gällande TV/bredband, via Sappa - hastighet 1 000/1 000 Mbit/s. Detta för en kostnad om 150 kr/månad och ingår i månadsavgiften som ett obligatoriskt tillägg. I månadsavgiften ingår även värme och vatten. Gemensamt abonnemang för alla medlemmar vad gäller hushållselen, men det är individuell mätning i varje lägenhet. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller även ett gym, där medlemmar får träna för endast 500 kr/år! Möjlighet till garage (separat kö). Lägenheten säljs i det skick den är, så någon mer städning kommer ej att göras. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
Flakeberg Hedbacka 2, Hedbacka, Grästorps kommun

Flakeberg Hedbacka 2

Fritidshus
Hedbacka, Grästorps kommun
445 000 kr
47 m²
2 rum
1 321 m² tomt

Lantligt och vinterisolerat hus, beläget på tomt om 1 321 m² och ca 3,5 km från Grästorps centrum. På tomten finns flera fruktträd, odlingslådor, uthus med bastu och förråd/vedbod samt en nygjord p-plats. Bara några hundra meter från fastigheten finns busshållplats och det finns även ny cykelbana in till Grästorp. Huset består av hall med intilliggande badrum. Rymligt kök med fungerande vedspis. Vardagsrum med fönster åt två håll och med kakelugn (måste besiktigas och godkännas innan användande). Ovanplan med sovloft (snedtak) samt sovrum. Nuvarande ägare har bott permanent och har sedan förvärvet 2021, bland annat installerat en djupborrad brunn (ca 60 m djup) med ny dränkbar pump och nya vattenledningar in till huset, samt installerat vattenfilter. Installerat en luft/luft värmepump, samt öppnat upp fasaden för installation altandörr till den nybyggda altanen om ca 55 m². Varmt välkomna att boka visning!

Flanaden 114, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 114

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
215 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
5 360 kr/mån
3 525 kr/m²

Tvåa med bra läge - ytterläge, gränsande till gräs-/grönyta på norra sidan med fri utsikt, samt med balkong i sydostläge. Lägenheten ligger på våning två av två och har en genomtänkt planlösning, fördelad på: hall med avhängningsmöjligheter och intilliggande klädkammare. Kök med matplats. Vardagsrum med utgång till balkongen. Sovrum med utsikt mot gräs-/grönytan, samt badrum med dusch. Fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer läggas på avgiften för detta). Lägenhetsförråd om ca 5 m² finns i anslutning till trapphuset, intill lägenheten (vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö), cykelförråd och motorcykelförråd Fräscha tvättstugor. Dessutom tillhandahåller föreningen ett gym för sina medlemmar (där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år), samt bastu och solarium (bokas/avgift). Närhet till matbutiker, skolor, sportcentrum, vårdcentral och busshållplatser. Välkommen att boka visning!

  • Balkong
Mollbergsvägen 12, Brålanda, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mollbergsvägen 12

Villa
Brålanda, Vänersborgs kommun
950 000 kr
124 + 148 m²
5 rum
835 m² tomt

På lugn återvändsgata och med privat baksida ligger denna villa i ett plan + källare, samt med isolerat integrerat garage! Villan erbjuder bra sällskapsytor och bland annat öppen spis i gillestugan. Rymligt kök med utgång till trädgården, tre sovrum i bra storlek. Äldre ytskikt men gillestugan renoverad på senare år. Badrum på entréplanet samt dusch i källaren. Privat uteplats på husets baksida i söderläge. Brålanda är ett samhälle ca 2,5 mil norr om Vänersborg. Här finns skola (F-åk 6), matbutik, vårdcentral, äldreboende etc. Bra bussförbindelser från E 45, till exempelvis Vänersborg, Trollhättan och Mellerud. Gillar man att vistas i skog och mark, finns stora strövområden att tillgå på Kroppefjäll som ligger ganska nära. Kroppefjäll är enligt uppgift södra Sveriges största naturområde med över 100 km vandringsleder och 12 naturreservat. Där finns också skid- och motionsspår och närmast är Skidans Hus Granan (där SK Granan har sin klubbstuga). Se mer om Kroppefjäll via länken: https://kroppefjall.se Välkomna att boka visning!

Bokgatan 26, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 26

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
180 000 kr
46 m²
1 rum
vån 2/4
4 032 kr/mån
3 913 kr/m²

Fräsch och trivsam enrumslägenhet om hela 46 m², samt med gavelläge! Lägenheten totalrenoverades 2017 i bostadsrättsföreningens regi och med ett riktigt fräscht badrum (renoverat i samband med att bostadsrättsföreningen genomförde en traditionell stamrenovering under 2016/-17, (alla badrum i föreningen renoverades då). I samband med stamrenoveringen gick man även över elen och jordfelsbrytare installerades. Under sommaren/hösten 2023 genomförde bostadsrättsföreningen byte av fönster, fönsterbrädor och balkongdörrar, vilket blev ett ytterligare lyft. När man kommer in i lägenheten möts man av en rymlig och ljus hall i vinkel med bl. a. platsbyggda garderober. Köket har vita släta köksluckor och från matplatsen har man utsikt mot innergård och närområde. Intill köket finns ett rymligt förråd. Vardagsrum i bra storlek, med parkettgolv och bra ljusinsläpp och härifrån har man fri utsiktsvy. Badrum med kaklade väggar och dusch med glasade vikdörrar. Ett mindre separat förråd finns också i markplan (stort som en garderob). Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till fast pris om 205 kr/månad. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Trevlig innergård med bl. a. nyare grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter och trevliga strövområden. Varmt välkomna att boka visning!

Poppelvägen 58, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 58

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
250 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
5 506 kr/mån
4 032 kr/m²

Nu finns tillfället att förvärva en renoverad tvårumslägenhet med hörnläge högst upp i huset. Perfekt läge för den önskar få grannar och mycket ljusinsläpp. Lägenheten ger ett fräscht intryck då det mesta renoverats de senaste åren. Köket (från IKEA) är knappt två år gammalt (2022). Badrummet är helkaklat och totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2011. För den som vill ändra något golv eller tapeter finns det en inre reparationsfond om över 9 000 kronor som följer med i köpet av lägenheten. Stor balkong i skyddat läge mot innergård i väst-/sydvästläge. Fönster- och balkongdörrbyte samt byte av låssystem med nya nycklar blev klart 2024. Föreningen har tecknat ett fördelaktigt kollektivavtal med internetuppkoppling (bredband, Sappa) och kabel-TV för 150 kr/månad som ligger med i månadsavgiften. Detta gäller hela föreningen (alla medlemmar), så egna avtal slipper tecknas. I övrigt så ingår värme och vatten i avgiften. Välskött bostadsrättsförening, där de boende bl. a. har tillgång till gym (500 kr/år) samt gästlägenhet med fem bäddplatser. Tvättstuga i separat byggnad. Innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Närhet till busshållplats, mataffärer, skolor, dagis, idrottscenter samt fina promenadleder. Välkomna att boka visning!

  • Balkong
Bokgatan 26, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 26

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
185 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 3/4
4 217 kr/mån
3 895 kr/m²

Ljus och trevlig enrumslägenhet om hela 47,5 m² med bl. a. tillval gjorda vid renovering av badrum 2016/-17 i samband med stamrenovering (som bl. a. klinkergolv och annan kakling) och nyrenoverat vardagsrum 2023. Balkong mot söder/sydost och gavelläge. Entré till rymlig och ljus hall vinkel med bl. a. platsbyggda garderober. Kök med matplats och med och gott om förvaringsmöjligheter (köksluckorna i original men nymålade utvändigt 2023). Väggar och tak har målats Vardagsrum i bra storlek med nytt parkettgolv och målade väggar, samt med utgång till balkongen. Fräscht helkaklat badrum med bl. a. dusch med glasade vikdörrar. Samtliga lägenheter fick nya fönster och balkongdörrar sommaren 2023. I lägenheten finns ett rymligt förråd som en del använder till exempelvis kontor eller sovdel. Ett mindre separat förråd finns också i markplan (stort som en garderob). Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till fast pris om 205 kr/månad. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Trevlig innergård med bl. a. nyare grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter och strövområden. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
Rådmansgatan 4, Mariero, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rådmansgatan 4

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
240 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/4
2 404 kr/mån
9 231 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en trevlig och välplanerad 1:a, belägen på andra våning, med fri utsiktsvy över närområdet och med fransk balkong sydost. När man kommer in i lägenheten möts man av en hall med klinkergolv och garderober med spegelinslag. Hallen öppnar upp mot ett ljust vardags-/allrum med sovalkov. Helkaklat badrum med dusch, samt kökspentry med ny spis och kyl med frysfack. Fiber finns indraget. Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Föreningen har ganska nyligen installerat solcellsanläggning och i samband med det har man gjort om så att man har ett gemensamt abonnemang för elen och individuell mätning för varje lägenhets hushålls elförbrukning, (nätavgiften ingår således i månadsavgiften). Bostadsrättsföreningen har lagt ned stort arbete på utomhusmiljön och det finns även flera gemensamma uteplatser. I närområdet finns pizzeria, minilivsbutik, apotek, busshållplats m.m. Det är även ganska nära till Sportcentrum och matbutiker, samt ca 1,5 km till centrum. Varmt välkomna att boka visning!

Granåsvägen 104, Halleskog, Vänersborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 1 aug kl 17:00

Granåsvägen 104

Lägenhet
Halleskog, Vänersborgs kommun
960 000 kr
74,5 m²
2 rum
3 594 kr/mån
12 886 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en fräsch och rymlig tvårumslägenhet i markplan, belägen i utkanten av bostadsområdet, samt med två uteplatser, varav den ena övergår till en gräsyta. Här bor man i ett populärt, barnvänligt och trafikfritt område, med närhet till förskola, skola, Hallevi sportcenter, fina strövområden (som exempelvis på Halle- och Hunneberg), samt ca 2,5 km till populär badplats vid Vänern. Till tågstation är det ca 1,8 km och till matbutik (ICA) är det ca 2,5 km med bil. (Något kortare cykelvägen). Lägenheten fördelas på: hall med klinkergolv närmast entrén och intilliggande förråd/klädkammare. Rymligt kök med nyare köksluckor. Vardagsrum med utgång till uteplats i söderläge. Rymligt sovrum, samt helkaklat badrum med tvättavdelning (renoverat 2014). Fiber installerat. Garage i länga, eller carport finns att hyra (kö). Finns även fria parkeringsplatser. Föreningslokal finns att hyra. I bilagda dokument finns viktig information att fås genom årsredovisning, stadgar och energideklaration. Ta gärna del av mer information om Halle- och Hunneberg, via denna webbadress: https://www.vastsverige.com/visittrollhattanvanersborg/produkter/vandring-pa-halle--och-hunneberg/ Välkomna att boka visning!

  • Plus
  • Uteplats
Trombälgen 215, null, Vänersborgs kommun

Trombälgen 215

Fritidshus
Vänersborgs kommun
995 000 kr
63 m²
3 rum
1 020 m² tomt

I en skogsglänta mitt mellan två sjöar ligger detta fritidshus/mindre villa lugnt och fridfullt. I närheten finns flertalet sjöar och närmsta badplats ligger på cirka 500 meters promenad från stugan. Under 2019 gjordes flera renoveringar såsom nya plankgolv i sovrummen, samt i köket, vardagsrummet och i de båda sovrummen har tak samt väggar målats. SOLIGA DAGAR På den väl tilltagna altanen om cirka 7,5 x 11 meter ryms det mesta. Här kan man ha: grill, matbord, lounge-del och solstolar, allt på samma gång. För den aktive finns en mängd möjligheter till många olika aktiviteter. Här erbjuds ett utmärkt läge för de som till exempel gillar att fiska, cykla, åka vattenskidor (vid Lillesjön ligger Vänersborgs vattenskidklubb) eller plocka svamp- och bär . REGNIGA DAGAR När inte solen skiner kan man som alternativ enkelt ta sig till något köpcentra. Restid till Torp i Uddevalla respektive Överby i Trollhättan är båda knappt 20 minuter. På tomten finns två uthus samt flera fruktträd, såsom äpple, päron och körsbär. Uppvärmning sker med luftvärmepump, elradiatorer och /eller braskaminen med energikassett. Eget vatten från en borrad brunn. Avloppet går till en sluten tank. Upplevs bäst på plats. Kontakta fastighetsmäklaren för visning!

Bokgatan 26, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 26

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
195 000 kr
46 m²
1 rum
vån 4/4
4 032 kr/mån
4 239 kr/m²

Högst upp i huset hittar ni denna stora och renoverade etta med hörnläge! Lägenheten fick sig en rejäl uppfräschning under 2022. Då lades det genomgående gråa laminatgolv i samtliga utrymmen utom badrummet. Hallen, köket och vardagsrummet tapetserades om. Nya garderober med spegeldörrar i hallen. Köksinterören fick sig en uppfräschning med nymålade luckor, nya bänkskivor och kakel över köksbänk samt vitvaror. Badrummet totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2017, då även elen sågs över. Förråd inne i lägenheten som säljaren nyttjat som sovrum, passar också utmärkt som kontor eller spelrum. Nya fönster och balkongdörrar i hela föreningen, byte skedde sommaren 2023. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till ett fast pris om 205 kr/månad. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Lungt läge med trevlig innergård med bland annat grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter, knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Avstånd till centrum är cirka 2,5 km (gång-/ cykelvägen). Kontakta fastighetsmäklaren för visning, upplevs bäst på plats!

Poppelvägen 80, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 80

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
175 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
3 784 kr/mån
4 268 kr/m²

Passa på och titta på denna fräscha och trevlig etta med gavelläge. Lägenheten genomgick en större renovering 2019. Inbjudande hall med klinkergolv och gott om förvaring. Stilrent kök från IKEA med vita släta köksluckor, klinker på golv, snyggt med dold diskmaskin med mera. Här finns även plats för ett mindre matbord. Rymligt och ljust vardagsrum med laminatgolv och vitmålade väggar. Snyggt helkaklat badrum i grå nyanser som totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2011. Byte av låssystem med nya nycklar blev precis klart (2024). Föreningen har tecknat ett fördelaktigt kollektivavtal för bredband (1000/1000 Mbit/s) och kabel-TV för 150 kr/månad som ligger med i månadsavgiften. Detta gäller hela föreningen (alla medlemmar), så egna avtal slipper tecknas. I övrigt så ingår värme och vatten i avgiften. Välskött förening (HSB). Som medlem här har man tillgång till bland annat gym för endast 500 kr/år. Gästlägenhet finns med fem bäddplatser. Stor gräsbelagd innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Här bor man med närhet till bland annat mataffärer, skolor, dagis, idrottscenter och busshållplats. Avstånd till centrum är cirka tre kilometer samt knappt två kilometer till Vänern med bad och trevliga promenadstråk. Läs gärna mer under fliken "Området". Upplevs bäst på plats, bokning krävs!

Bangatan 14, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 14

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
370 000 kr
48 m²
1 rum
vån 4/4
3 933 kr/mån
7 708 kr/m²

Trevlig etta om hela 48 m² och som kan ses som en 1,5:a. Lägenheten ligger högst upp i huset - takfönster i kök och matplats samt stora fönster i vardagsrum, ger bra ljusinsläpp. Det höga läget gör att man bor insynsskyddat och har bra utsikt över närområdet. Lägenheten fördelas på hall med klinkergolv, stor inre hall/passage som kan nyttjas som sovdel. Barkök med intilliggande matplats, vardagsrum med parkettgolv i original och utgång till balkong i sydvästläge. Dessutom rymligt badrum med dusch och tvättmaskin. Vindsförråd på samma våningsplan - praktiskt i sig. Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Föreningen har installerat solcellsanläggning och i samband med det har man gjort om så att man har ett gemensamt abonnemang för elen och individuell mätning för varje lägenhets hushålls elförbrukning, (nätavgiften ingår således i månadsavgiften). Fiber finns indraget. Bostadsrättsföreningen har lagt ned stort arbete på utomhusmiljön och det finns även flera gemensamma uteplatser. I närområdet finns pizzeria, minilivsbutik, apotek, busshållplats m.m. Det är även ganska nära till Sportcentrum och ca 1,5 km till centrum. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
Flanaden 122, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 122

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
345 000 kr
76,5 m²
3 rum
6 229 kr/mån
4 510 kr/m²

Tillfälle att förvärva en trea med något så ovanligt som två uteplatser! Den ena ligger i Ö/NO (morgonsol) och den andra, som ligger i V/SV har även ett inglasat uterum. Häftigt vardagsrum med infällda spotlights i taket. Nyare kök med stor matplats. Två välplanerade sovrum. Helkaklat badrum som kommer att renoveras i och med kommande stamrenovering. För den träningssugne invigde bostadsrättsföreningen hösten 2022 ett gym och kostar endast 500 kr/lgh. och år! Fiber finns indraget (Telia), ingår ej i månadsavgiften. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum). Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras, men hela stamrenoveringen för föreningen beräknas vara klar om cirka två år. Renoveringen går från låga adressnummer till höga till Man har börjat i ena änden med låga nummer. Relativt nyligen har föreningen gjort flera renoveringar såsom: nya fönster, nya ytterdörrar till lägenheterna, byte av panel på balkonger och uteplatser samt byte av balkongräcken. Området erbjuder bland annat stora innergårdar där flera har både lekplats och grillplats. Öppna gräsytor, flera lekplatser, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Parkeringsplats i gemensamt garage under tak eller på parkeringsdäck finns att hyra (separat kö och i skrivande stund finns det lediga platser, avgift på båda). I närområdet finns det mesta, såsom mataffärer, sportcenter, vårdcentral och busshållplats med mera. Avståndet till centrum är cirka två kilometer och knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Lyxigt med två uteplatser, kom på visning. Den här lägenheten bör upplevas på plats, bokning krävs!

  • Uteplats
Bangatan 20, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 20

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/4
3 933 kr/mån
8 229 kr/m²

Varmt välkomna till denna härliga vindslägenhet med charmigt snedtak, takfönster, nya fräscha ytskikt (-21) och genomgående laminatgolv. Planlösningen har ändrats om och numer finns ett sovrum med plats för 160 cm säng och inbyggda sänglampor i huvudgaveln ger en lyxig känsla och ljusknappen inom bekväm räckvidd. En klädkammare har smarts byggts upp i vardagsrummet, som diskret förvarar alla dina kläder. Fullutrustat kök med intilliggande matplats. Vardagsrummet har generöst fönsterparti och utgång till balkongen som ligger i sydvästläge, ger sol större delen av dagen. Föreningen har nyligen installerat solcellsanläggning och i samband med det har de gjort om så att man har ett gemensamt fördelaktigt abonnemang för elen och individuell mätning för varje lägenhets/hushålls elförbrukning. Fiber finns indraget. Tvättstuga, torkrum och cykelrum finns i huset. Avgiftsfri parkering på gatan utanför huset samt på en närliggande parkeringsplats. Cirka 200 meter till busshållplatsen där buss 65 tar dig till vidare direkt till Trollhättan och bland annat Högskolan Väst. En kvadratsmart, ljus och fräsch bostad att flytta rätt in i, helt klart värd ett besök- välkommen på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 47