Mäklarhuset Vänersborg

Mäklarhuset Vänersborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kroken 344, Västra Tunhem, Vänersborgs kommun

Kroken 344

Villa
Västra Tunhem, Vänersborgs kommun
775 000 kr
110 + 18 m²
4 rum
1 872 m² tomt

Fastigheten ligger utefter väg 2005, några km söder om Vargön och med närhet till både Vänersborg och Trollhättan, samt Halle- och Hunneberg. På bergen erbjuds stora strövområden och fina svamp- och bärmarker. Där finns bland annat fina vandringsleder, mountainbikeleder och flera små sjöar och tjärnar som det går att fiska och bada i. Huset är uppfört 1931 och har ett stort renoveringsbehov, förutom yttertaket som byttes 2017. På tomten finns även ett dubbelgarage, en del fruktträd samt någon enstaka bärbuske. Idag fås vatten via egen brunn men möjlighet finns att koppla på sig till kommunalt vatten via gemensamhetsanläggning (Ga). Avloppet är anslutet till det kommunala via Ga. Fiber ej indraget eller betalt men det går en fiberledning över tomten. Säljare är ett dödsbo och fastigheten säljs med en så kallad friskrivning mot alla fel och brister. Köpare bör därför utöva sin rättighet att besiktiga/undersöka fastigheten. Säljare kommer ej tömma fastigheten eller utföra någon städning av vara sig hus, tomt eller i övrigt. Köpare får därmed överta fastigheten i det skick den är vid visningstillfället. Välkomna att boka visning!

Poppelvägen 54, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 54

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
105 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
3 863 kr/mån
2 442 kr/m²

Enrumslägenhet om hela 43 m² med bland annat kök i bra storlek och helkaklat badrum (totalrenoverat 2011 i samband med stamrenovering). Lägenheten ligger på våning 3 av 3 och är i behov av renovering. Det finns dock en inre reparationsfond och i dagsläget är det ca 4 400 kr i denna (avsättning 46 kr/månad). Välskött bostadsrättsförening, där de boende bl. a. har tillgång till gym (500 kr/år) samt gästlägenhet med fem bäddplatser. Under 2023 är en del på gång som bl. a. fönster- och balkongdörrbyten, tilläggsisolering av tak och byte av låssystem till bostäder och gemensamma utrymmen (se mer under rubriken kommande renoveringar i föreningen). Tvättstuga i separat byggnad. Fiber finns installerat. Fr.o.m. tidigast december är det planerat ett kollektivt avtal gällande TV och fiber (Telia) för en kostnad om 150 kr/mån. Möjlighet finns till garage. Innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Närhet till busshållplats, mataffärer, skolor, dagis och idrottscenter. Välkommen att boka visning!

Karlstorpsvägen 129, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 129

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
880 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 592 kr/mån
11 812 kr/m²

Endast en halvtrappa upp hittar ni denna fräscha och trivsam trerumslägenhet med inglasad balkong i söder/sydväst! Mycket välplanerad och trevlig planlösning med till exempel platsbyggda garderober som ger dig förvaring från golv till tak. Här ligger det även parkettgolv i alla rum, förutom i badrummet som har våtrumsmatta och kaklade väggar. Badrummet är stilrent och totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2004. Här bor du bekvämt och lugnt med närhet till trevliga promenadstråk samtidigt som du bara har 2-3 kilometer till Högskolan Väst och centrum. Ett mellanting mellan stad och villaområde. Här erbjuds parkering i direkt närhet, precis utanför huset och även möjlighet till garageplats. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplats (linje 23, 24 och 52). I närområdet finns bland annat livsmedelsaffär, pizzeria och bensinmack. Välskött förening med god ekonomi, bland annat tack vare intäkter från tre lokaler som hyrs ut. Varmt välkomna på visning, bokning krävs!

Flanaden 28, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 28

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
350 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 055 kr/mån
5 738 kr/m²

Trivsam tvårumslägenhet som omfattande renoverats för ett år sedan, med nytt kök, nya golv, ljusspottar i kökets tak, samt omtapetsering och målning. I hallen har även klädkammare tagits bort för en större och möblerbar hall. Badrum är i behov av renovering men det kommer renoveras i samband med bostadsrättsföreningens bad- och stamrenovering (byte av värmerör, vattenrör m.m.) - denna renovering har påbörjats i den delen av området med de lägsta numren gällande adresserna. Fiber finns indraget. Lägenhetsförråd om ca 5 m² finns i anslutning till trapphuset, intill lägenheten (vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö), cykelförråd och motorcykelförråd Fräscha tvättstugor. Solarium finns att hyra. Dessutom tillhandahåller föreningen ett gym för sina medlemmar - där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år! Närhet till matbutiker, skolor, sportcentrum, vårdcentral och busshållplatser. Välkommen att boka visning!

 • Balkong
Flanaden 28, Flanaden, Vänersborgs kommun

Flanaden 28

Lägenhet
Flanaden, Vänersborgs kommun
170 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
5 055 kr/mån
2 787 kr/m²

Här har ni en tvårumslägenhet med trevligt läge och renoveringschans. Verkligen ett utmärkt tillfälle att köpa en lägenhet till riktigt bra pris med tanke på att bostadsrättsföreningen planerar att framöver göra en stamrenovering, som troligen påbörjas slutet av 2023. Detta kommer innebära att även badrummen kommer att totalrenoveras. Mer information kommer under hösten. Praktisk planlösning i hela lägenheten. Hall i vinkel med klädkammare, korridorkök med matplats och balkong i S/SO som nås från vardagsrummet. Området erbjuder bl. a. öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift på båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, mataffärer samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 kilometer (gång-/ cykelvägen) och Vänern ligger bara 1,5 kilometer bort. Upplevs bäst på plats, välkomna på visning!

 • Balkong
Bokgatan 26, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 26

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
190 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 3/4
4 055 kr/mån
4 000 kr/m²

Ljus och trevlig enrumslägenhet om hela 47,5 m² med balkong mot söder/sydost och gavelläge. Tillval vad gäller badrum och nyrenoverat vardagsrum 2023. Installation av nya fönster och balkongdörrar görs just nu. Entré till rymlig och ljus hall vinkel med bl. a. platsbyggda garderober. Kök med matplats och köksluckor i original (gott om förvaringsmöjligheter). Vardagsrum i bra storlek, nyligen renoverat med nytt parkettgolv och nymålade väggar. Från vardagsrum har man utgång till balkongen. Fräscht helkaklat badrum med tillval gjorda, som bland annat vad gäller kakel, samt att det är klinkergolv (totalrenoverades 2017, via bostadsrättsföreningens gemensamma upphandling och i samband med traditionell stamrenovering). I samband med stamrenoveringen sågs även elen över och jordfelsbrytare installerades. I lägenheten finns ett rymligt förråd som en del använder till exempelvis kontor eller sovrum. Ett mindre separat förråd finns också i markplan (stort som en garderob). Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till fast pris om 205 kr/månad. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Trevlig innergård med bl. a. nyare grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter och strövområden. Varmt välkomna att boka visning!

 • Balkong
Marierovägen 12, Mariero, Vänersborgs kommun

Marierovägen 12

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
350 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/4
3 348 kr/mån
8 235 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en praktisk etta i trevliga Mariero. På andra våningen, en och en halv trappa upp, hittar ni denna trevliga bostad med en mysig och funktionell planlösning där det är möjligt att cirkulera runt i lägenheten från hallen, till köket, till vardagsrummet och tillbaka till hallen igen. Från vardagsrummet nås en ombonad inglasad balkong, som gör att lägenheten upplevs mycket större än vad arean säger. Badrummet renoverades under föreningens stamrenovering 1992-1993 och 2022 installerades nya badrumsskåp. Här finns även ett hemtrevligt kök med rymlig matplats. Med endast en kilometer till centrum och resecentrum, bor man här lugnt och centralt på en och samma gång. Välskött och populär bostadsrättsförening (HSB). Fiber finns indraget och TV (Telias paket lagom) samt bredband (500 Mbit/s) ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att uppgradera (för en kostnad) med mera tv-kanaler och snabbare bredband (upp till 1 000 Mbit/s). Tvättstuga och cykelförråd finns i källare och möjlighet finns till parkeringsplats (kö) eller garage (lång kö). Parkera kan man också göra på gatan utanför i mån av plats och utan kostnad. Bostadsrättsföreningens innergård har flera uteplatser, grillplats och lekplats . I direkt närhet finns minilivsbutik, pizzeria, förskola och busshållplats. Varmt välkomna att boka visning!

Flanaden 62, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 62

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
165 000 kr
40,5 m²
1 rum
3 732 kr/mån
4 074 kr/m²

Tillfälle att förvärva en praktisk etta med gavelläge och stor uteplats i S/SO. Tack vare gavelläget har vardagsrummet fönster åt två olika håll. Vilket gör det perfekt till att dela- eller skärma av till två mindre rum såsom vardagsrum och sovdel. Trevligt kök med plats för ett mindre matbord. Bostadsrättsföreningen planerar att framöver göra en stamrenovering, som troligen påbörjas slutet 2023. Detta kommer innebära att även badrummen kommer att renoveras. Mer information kommer under hösten. Området erbjuder bl. a. öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift på båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, mataffärer samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 kilometer (gång-/ cykelvägen) och Vänern ligger bara 1,5 kilometer bort. Upplevs bäst på plats, välkomna på visning!

 • Uteplats
Flanaden 40, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 40

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
325 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 923 kr/mån
4 248 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en trerumslägenhet på våning 3 av 3 med balkong i väst-/sydvästläge (eftermiddags-/kvällssol) och mot stor gräsbelagd innergård! Lägenheten har en genomtänkt planlösning med bland annat separerade sovrum, vardagsrum med utgång till balkongen. Kök med rymlig matplats, samt badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Fiber finns indraget. Lägenhetsförråd om ca 5 m² finns i anslutning till trapphuset, intill lägenheten (vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö). Dessutom finns cykelförråd och motorcykelförråd Fräscha tvättstugor. Solarium finns att hyra. Föreningen tillhandahåller även ett gym för sina medlemmar - där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år! Flera lekplatser finns i området och det är nära till livsmedelsbutiker, skola, vårdcentral, sportcentrum och bra bussförbindelser. Till centrum är det ca 2,5 km (kortaste vägen/cykelvägen). Stambyte är på gång och i samband med det kommer badrummen renoveras. Varmt välkomna att boka visning!

 • Balkong
Lantmannavägen 60, Kronogården, Trollhättans kommun

Lantmannavägen 60

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
525 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
5 242 kr/mån
6 818 kr/m²

Nu är en välskött trea med bra läge på Lantmannavägen till salu. Lägenheten ligger på våning 2 av 3 och med en stor inglasad balkong i sydvästläge! Balkongen är nyrenoverad/ombyggd och har skjutbara glaspartier samt fjärrstyrd solgardin - härifrån har man fri utsiktsvy och solmöjligheter stor del av dagen. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med bland annat separerade sovrum, varav ett större med gott om garderober. Rymligt kök med matplats samt vardagsrum med parkettgolv och utgång till inglasade balkongen med utsikt mot innergården. Tvättmaskin (äldre) är installerad i badrummet (tvättstuga finns i källaren). Till lägenheten hör ett ovanligt stort förråd, beläget i källaren. Fri parkering på området för föreningens medlemmar (max två fria parkeringar per lägenhet). Endast förbokade visningar. Varmt välkomna att boka visning!

Flanaden 74, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 74

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
150 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 055 kr/mån
2 459 kr/m²

Tvåa med praktisk planlösning. Äldre ytskikt, men är i överlag i gott skick. Bra tillfälle för den som vill renovera och sätta sin egen prägel. Bostadsrättsföreningen planerar att framöver göra en stamrenovering, som troligen påbörjas slutet 2023. Detta kommer innebära att även badrummen kommer att renoveras. Mer information kommer under hösten. Området erbjuder bl. a. öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift på båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, mataffärer samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 kilometer (gång-/ cykelvägen) och Vänern ligger bara 1,5 kilometer bort. Upplevs bäst på plats, välkomna på visning!

 • Balkong
Bokgatan 36, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 36

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/4
6 214 kr/mån
4 847 kr/m²

Nu finns det en ypperlig chans att förvärva en stor trerumslägenhet med inglasad balkong i söder/sydost! Här har alla rum renoverats under de senaste åren. Parkettgolv i alla rum, kök från IKEA och badrummet renoverades i samband med föreningens stamrenovering 2017. Byte av fönster och balkongdörr kommer ske i slutet av sommaren 2023. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till fastpris om 205 kr/månad. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Trevlig innergård med bland annat grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter, knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Upplevs bäst på plats. Varmt välkomna på visning, bokning krävs!

 • Balkong
Kärsbol 161, Kärsbol, Vänersborgs kommun

Kärsbol 161

Fritidshus
Kärsbol, Vänersborgs kommun
690 000 kr
53 m²
3 rum
2 086 m² tomt

Nu erbjuds ett fritidshus som går att nyttja året runt, eller ett mindre hus för permanentboende! Lantligt beläget, ca 13 km nordväst om Vänersborg och ca 2 km från sjön Lilla Hästefjorden. Tomt om hela 2 086 m² (både trädgårds- och naturtomt), där det förutom huset även finns ett uthus med utedass, förråd/snickarbod och vedbod. På tomten finns även en gjuten ramp att köra upp bilen på om man vill meka med densamma. Under de senaste två åren har det gjorts en hel del renovering, samt viss ny- och ombyggnad - bland annat har man byggt till ett toalettrum med plats för förvaring. Man har även tagit bort tidigare kök (från där allrum är nu) och satt in ett kök ihop med storstugan. Huset fördelas på hall, storstuga (med kamin) och kök i öppen planlösning. Sovrum, allrum samt helkaklat badrum med dusch. Altan under tak och med vacker utsiktsvy över närområdet. Enskilt vatten via servitut och godkänd avloppsanläggning. Asfalterad väg ända fram till tomten. Fiber är ej indraget men fiberledning går intill tomtgräns. Områdena runt ikring erbjuder gott om svamp och bär. Välkomna att boka visning!

Ranvägen 2, Mariedal, Vänersborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ranvägen 2

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
1 975 000 kr
155 m²
6 rum
802 m² tomt

Enplansvilla med intilliggande garage och förråd, belägen på hörntomt i lugnt villaområde. Här bor man med närhet till bland annat skola (f-åk 6) och fina naturområden. Det är ej heller långt till matbutiker och sportcentrum. Villan fördelas på rymlig hall, stort vardagsrum om ca 50 m² (med braskamin), kök (uppgraderat/renoverat -22), allrum, fyra sovrum, helkaklat badrum (renoverat -22), tvättstuga och klädkammare. Från allrummet har man utgång till stenbelagd uteplats (delvis under tak) i söderläge. Huset värms via luftburen värme (ett unikt och patenterat system som enligt tillverkare skall vara ett energieffektivt system. Systemet matas av ett vattenelement, kopplat till elpanna) och luft/luft värmepump. Det finns även en braskamin, men den bör besiktigas innan användande. Fastigheten är förbesiktigad och säljare kommer teckna en försäkring mot dolda fel. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Marierovägen 33 A, Mariero, Vänersborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Marierovägen 33 A

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
1 175 000 kr
86,5 m²
4 rum
4 481 kr/mån
13 584 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva ett bostadsrättsradhus om fyra rum och kök, beläget i den populära HSB brf. Örnen. Bostadsrätten är på två plan och med trevlig uteplats samt trädgårdstäppa i sydvästläge, gränsande till stor gräsbelagd innergård. I anslutning till uteplatsen har man även två förråd, varav det ena är mindre. Bostadsrätten har innehafts av en och samma ägare från att det var nytt 1962 och har till största delen äldre ytskikt, så här får en ny ägare chansen att sätta sin egna prägel. Värme, vatten, en parkeringsplats, samt bredband med tv-paket (baspaket, via Tele 2) ingår i månadsavgiften. Närhet till bland annat busshållplats, servicebutik och pizzeria. Till centrum är det ca 2 km. Här bor man i ett lugnt och trivsamt samt bilfritt område med en stor, trevlig innergård med bland annat lekplats, grillplats och flaggstång. Här finns även separat tvättstuga med torkrum, cykelrum samt container för trädgårdsavfall. Möjlighet finns att hyra föreningslokalen (för exempelvis bjudning eller fest) och övernattningsrum. Dessutom erbjuder bostadsrättsföreningen flera bra saker som: hjärtstartare i tvättstugan, brandsläckare i cykelförråd, lån av ett antal trädgårdsredskap. Dessutom finns släpkärra att hyra. OBS! För att få upp bilderna i full storlek, så klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni även upp bildtexten. Välkomna att boka visning!

 • Uteplats
Rådmansgatan 6 , Mariero, Vänersborgs kommun
 • Mån 2 okt kl 17:00

Rådmansgatan 6

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
450 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 291 kr/mån
6 569 kr/m²

Nu finns tillfället att förvärva en trerumslägenhet med riktigt bra läge! För vad sägs om: våning två, gavelläge med fönster i tre väderstreck och balkong i sydost - så är detta verkligen en chans att ta tillvara på! Här välkomnas man av en praktisk hall i vinkel med klädkammare. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck, fiskbensparkett och balkong i sydost. Köket är rymligt, de två sovrummen i bra storlek och badrummet har kaklade väggar samt ett fönster. Populär bostadsrättsförening (Riksbyggen) där flera renoveringar har gjorts, t.ex. stamrenoverades fastigheten under 1992-1993. Fönsterbyte skedde under 2011-2012. Innergård och uteplatser 2015. Ventilation 2016-2018. Föreningen har installerat solcellsanläggning 2023 och i samband med det har de skaffat ett gemensamt abonnemang för elen och individuell mätning för varje lägenhets/hushålls elförbrukning. Fiber finns indraget. Förråd på vinden och i källaren finns matkällare, cykelrum, fräsch tvättstuga och torkrum. Avgiftsfri parkering på gatan utanför huset samt på en närliggande parkeringsplats. Busshållplats i direkt närhet där buss 65 tar dig vidare direkt till Trollhättan och bl. a. Högskolan Väst samt bra kommunikationer med tåg till Göteborg. Närhet till servicebutik, skola och dagis. Gång-/ cykelavstånd, cirka 1,5 kilometer till centrum, resecentrum och Vänern. Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
Poppelvägen 46, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 46

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
245 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
5 740 kr/mån
3 769 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en rymlig tvårumslägenhet om hela 65 m² med gavelläge och balkong i söderläge. Lägenheten fördelas på: hall, kök med matplats, vardagsrum med utsikt åt två håll, sovrum med utgång till balkongen, klädkammare som inretts som ett rum och använts som sovdel/barnrum, samt helkaklat badrum (totalrenoverat 2011, via föreningen i samband med stamrenovering). I månadskostnaden ingår värme, vatten och kabel-TV. Fr.o.m. tidigast december är det planerat ett kollektivt avtal gällande TV och fiber (Telia) för en kostnad om 150 kr/mån. Inre reparationsfond som i dagsläget uppgår till ca 5 450 kr (avsättning 69,61 kr/månad). Ett separat förråd som nås från trapphuset (på samma plan som lägenheten) tillhör också lägenheten. Garage finns att hyra (kö), cykelförråd finns precis intill. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller även ett eget gym där medlemmarna i föreningen kan träna för endast 500 kr/år! Närhet till matbutiker, förskola, skola, sportcentrum, fina promenadstråk, bra bussförbindelser m.m. Välkomna att boka visning!

 • Balkong
Poppelvägen 58, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 58

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
250 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
5 350 kr/mån
4 032 kr/m²

Nu finns tillfället att förvärva en renoverad tvårumslägenhet med hörnläge högst upp i huset. Perfekt läge för den önskar få grannar och mycket ljusinsläpp. Hela lägenheten ger ett fräscht intryck då det mesta renoverats de senaste åren. Köket (från IKEA) är bara ett år gammalt (2022). Badrummet är helkaklat och totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2011. Tillgång till en inre reparationsfond om cirka 8 700 kr, perfekt för den som vill renovera något mer nu, eller i framtiden! Stor balkong i skyddat läge mot innergård i väst-/sydvästläge. Byte av fönster sker sommaren 2023. Välskött bostadsrättsförening, där de boende bl. a. har tillgång till gym (500 kr/år) samt gästlägenhet med fem bäddplatser. Tvättstuga i separat byggnad. Fiber finns installerat. Fr.o.m. tidigast december är det planerat ett kollektivt avtal gällande TV och fiber (Telia) för en kostnad om 150 kr/mån. Innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Närhet till busshållplats, mataffärer, skolor, dagis och idrottscenter. Välkomna att boka visning!

 • Balkong
Poppelvägen 76, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 76

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
95 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/3
3 863 kr/mån
2 209 kr/m²

Kanonpris och hela 15 000 kronor i den inre reparationsfonden! Etta med hörnläge och renoveringschans. Badrummet helkaklades i samband med föreningens stamrenovering 2011 och är i bra skick. I övrigt är det dags för målning/tapetsering och byte av golv. Stort kök med plats för mindre matbord. Perfekt för den matlagningsintresserade. Byte av fönster sker sommaren 2023. Välskött bostadsrättsförening, där de boende bl. a. har tillgång till gym (500 kr/år) samt gästlägenhet med fem bäddplatser. Tvättstuga i separat byggnad. Fiber finns installerat. Fr.o.m. tidigast december är det planerat ett kollektivt avtal gällande TV och fiber (Telia) för en kostnad om 150 kr/mån. Möjlighet finns till garage. Innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Närhet till busshållplats, mataffärer, skolor, dagis och idrottscenter. Välkomna att boka visning!

Flanaden 38, Torpa, Vänersborgs kommun
 • Tor 28 sep kl 17:15

Flanaden 38

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
275 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 923 kr/mån
3 595 kr/m²

Välkomna till Flanaden 38. Den här lägenheten lämpar sig bra för den som själv vill renovera och sätta sin egen prägel med golv och tapeter, då lägenheten överlag har äldre ytskikt. Notera att skicket i övrigt är gott så det går givetvis att bo så som den är utan att renovera. Balkongen ligger i härliga V/SV och mot innergård. Lägenhetsförrådet ligger precis utanför lägenhetsdörren, praktiskt! Bostadsrättsföreningen planerar att framöver göra en stamrenovering, som troligen påbörjas under 2023. Detta kommer innebära att även badrummen kommer att renoveras. Mer information kommer under sommaren. Området erbjuder bl. a. öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift på båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral samt bra bussförbindelser. Nära till skola, affärer, vårdcentral, idrottscenter och busshållplatser. Cirka två kilometer till centrum närmaste vägen (cykelvägen). Välkomna på visning, bokning krävs!

 • Plus
Bangatan 25, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 25

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
200 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 847 kr/mån
6 780 kr/m²

Nu förmedlas en trevlig enrumslägenhet om 29,5 m², belägen endast en halvtrappa upp och med gavelläge. Lägenheten består av hall, vardagsrum med fransk balkong och fönster åt två håll. Kökspentry samt badrum med dusch. Till lägenheten hör ett lite större vindsförråd samt matkällarförråd. Föreningen har nyligen installerat solcellsanläggning och i samband med det har man gjort om så att man har ett gemensamt abonnemang för elen och individuell mätning för varje lägenhets/hushålls elförbrukning, (nätavgiften ingår). Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Fiber finns indraget. Tvättstuga, torkrum och cykelrum finns i huset. Avgiftsfri parkering på gatan utanför huset samt på en närliggande parkeringsplats. Föreningslokal finns att låna. Välskött bostadsrättsförening (Riksbyggen) som bland annat lagt ned stort arbete på utomhusmiljön. I närområdet finns pizzeria, minilivsbutik, busshållplats m.m. Det är även nära till mataffärer, apotek, gym samt Sportcentrum och Birger Sjöbergsgymnasiet. Till centrum samt tågstation är det ca 1,5 km. Välkommen att boka visning!

Bangatan 14, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 14

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
390 000 kr
48 m²
1 rum
vån 4/4
3 933 kr/mån
8 125 kr/m²

Trevlig etta om hela 48 m² och som kan ses som en 1,5:a. Lägenheten ligger högst upp i huset - takfönster i kök och matplats samt stora fönster i vardagsrum, ger bra ljusinsläpp. Det höga läget gör att man bor insynsskyddat. Lägenheten fördelas på hall med klinkergolv, stor inre hall/passage som kan nyttjas som sovdel. Barkök med intilliggande matplats, vardagsrum med parkettgolv i original, samt rymligt badrum. Balkong i sydvästläge med bra utsikt över närområdet. Praktiskt med vindsförrådet på samma våningsplan. Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Föreningen har nyligen installerat solcellsanläggning och i samband med det har man gjort om så att man har ett gemensamt abonnemang för elen och individuell mätning för varje lägenhets/hushålls elförbrukning, (nätavgiften ingår). Fiber finns indraget. Bostadsrättsföreningen har lagt ned stort arbete på utomhusmiljön och det finns även flera gemensamma uteplatser. I närområdet finns pizzeria, minilivsbutik, apotek, busshållplats m.m. Det är även ganska nära till Sportcentrum och ca 1,5 km till centrum. Välkommen att boka visning!

 • Balkong
Poppelvägen 52, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 52

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
175 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 677 kr/mån
4 487 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en enrumslägenhet med bland annat nyare kök från 2019 och helkaklat badrum (totalrenoverat 2011). På senare tid har man också satt in nya innerdörrar, lagt golv, lagt nya golvlister satt upp taklister samt gjort målningsarbeten. Dessutom har man gjort om klädkammare till ett mindre sovrum (lagt in golv och satt in ventiler för tilluft). Lägenheten ligger två trappor upp (3:e våning) med gavelläge, och med balkong i söder mot innergården. Under 2023 är en del på gång som bl. a. fönster- och balkongdörrbyten, tilläggsisolering av tak och byte av låssystem till bostäder och gemensamma utrymmen (se mer under rubriken kommande renoveringar i föreningen). Välskött bostadsrättsförening, där de boende bl. a. har tillgång till gym (500 kr/år) samt gästlägenhet med fem bäddplatser. Tvättstuga i separat byggnad. Fiber finns installerat. Fr.o.m. tidigast december är det planerat ett kollektivt avtal gällande TV och fiber (Telia) för en kostnad om 150 kr/mån. Möjlighet finns till garage. Innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Närhet till busshållplats, mataffärer, skolor, dagis och idrottscenter. Välkommen att boka visning!

 • Balkong
Bokgatan 41, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 41

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/4
6 897 kr/mån
3 554 kr/m²

Här hittar ni en stor, ljus och praktisk trerumslägenhet på hela 83 kvadratmeter! Visst renoveringsbehov föreligger, men med potential att kunna bli en riktigt trevlig lägenhet på alla sätt. Inre reparationsfond om drygt 16 000 kr medföljer till köparen, perfekt för den som tänkt renovera! Funktionellt boende med en mycket genomtänkt planlösning - här finns det till exempel två toaletter (badrum och gästtoalett, bra om man är flera som ska samsas), rymlig klädkammare med hyllsystem, separerade sovrum, stor och praktisk hall från vilken man når samtliga rum (inkl. båda toaletterna) på ett smidigt sätt. Det höga läget ger lite insyn och mycket solljus, stor skillnad om man jämför med att vara längre ner, och balkongen ligger i det trevliga läget sydväst. För elen betalar man bara 300 kr/mån oavsett förbrukning, perfekt för till exempel den stora familjen! Värme, vatten och kabel-TV ingår som vanligt i avgiften, så det enda som återstår (förutom den obligatoriska hemförsäkringen) är att teckna ett abonnemang för bredband. Det finns möjlighet att ha tillgång till garageplats för mellan 225 kr - 250 kr /månad och parkeringsplats med eller utan eluttag för 120 kr/månad, båda med separata köer. Fin lekplats på innergården (renoverad för några år sedan), samt grillplats och uteplatser. Här har man närhet till det mesta såsom skola, livsmedelsbutiker, sportcentra, busshållplats m.m. Naturområdet Holmängen med Vänern ligger heller inte långt borta och till centrum har man ca tre km (cykelvägen). Kom på visning, bokning krävs!

 • Balkong
Bokgatan 43, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 43

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
275 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/4
4 527 kr/mån
4 825 kr/m²

Trevlig lägenhet med genomtänkt planlösning. Under 2018 renoverades det mesta, bland annat totalrenoverades köket och här sitter idag ett stilrent kök från italienska CREO-Kitchens (2018) med vitvaror från Siemens och Bosch. Det ljusa vardagsrummet har gavelläge vilket innebär fönster åt två olika håll, vilket är mycket trevligt. Badrummet renoverades i samband med stamrenoveringen 2007, men ger än idag ett fräscht och modernt utryck. Bra utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Här har man närhet till det mesta såsom skola, livsmedelsbutiker, centrum, sportcentra m.m. Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. El ligger med som ett obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån, oavsett förbrukning! Det finns möjlighet att ha tillgång till garageplats för mellan 225 kr - 250 kr /månad och parkeringsplats med eller utan eluttag för 120 kr/månad, båda med separata köer. Välkommen på visning, upplevs bäst på plats!

Visar 1 - 25 av 31