Mäklare Robert Hultström

Robert Hultström

Om mig

Det skall kännas tryggt att byta bostad. Jag eftersträvar därför en hög servicenivå och ett nära samarbete med dig som säljare under hela affären. Tillsammans skräddarsyr vi en försäljning efter just dina önskemål och idéer, allt för att göra säljprocessen så bra som möjlig. Jag är alltid tillgänglig för dig; vardag som helg, dag som kväll. Med Mäklarhuset i ryggen, en stark marknadsföring, god lokalkännedom och ett brett nätverk har jag alla de verktyg som behövs för en lyckad affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bokgatan 26, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 26

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
195 000 kr
46 m²
1 rum
vån 4/4
3 877 kr/mån
4 239 kr/m²

Högst upp i huset hittar ni denna stora och renoverade etta med hörnläge! Lägenheten fick sig en rejäl uppfräschning under 2022. Då lades det genomgående gråa laminatgolv i samtliga utrymmen utom badrummet. Hallen, köket och vardagsrummet tapetserades om. Nya garderober med spegeldörrar i hallen. Köksinterören fick sig en uppfräschning med nymålade luckor, nya bänkskivor och kakel över köksbänk samt vitvaror. Badrummet totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2017, då även elen sågs över. Förråd inne i lägenheten som säljaren nyttjat som sovrum, passar också utmärkt som kontor eller spelrum. Nya fönster och balkongdörrar i hela föreningen, byte skedde sommaren 2023. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till ett fast pris om 205 kr/månad. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Lungt läge med trevlig innergård med bland annat grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter, knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Avstånd till centrum är cirka 2,5 km (gång-/ cykelvägen). Kontakta fastighetsmäklaren för visning, upplevs bäst på plats!

Flanaden 72, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 72

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
375 000 kr
61 m²
2 rum
5 015 kr/mån
6 148 kr/m²

Mycket fint renoverad markplanslägenhet i toppskick! Lägenheten totalrenoverades för cirka fem år sedan (köket uppdaterat 2023). Här erbjudes ett mycket estetiskt tilltalande boende, där inget har lämnats åt slumpen. Allt från uteplatsen till badrummet är noga utvalt. Här är lägenheten för dig som bara vill flytta rakt in utan att behöva tänka på att renovera. Praktisk planlösning och lägenhetsförrådet ligger precis intill lägenheten. Fantastiskt fin uteplats i söder-/sydost med trätrall och ljus sten. Perfekt för odlingsfantasten! I avgiften ingår vatten, värme och kabel-TV. För den träningssugne invigde bostadsrättsföreningen hösten 2022 ett gym och kostar endast 500 kr/lgh. och år! Fiber finns indraget (Telia), ingår ej i månadsavgiften. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (cirka 130 kronor kommer att läggas på avgiften för detta). Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum). Planerad återstart april 2024. Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras. Området erbjuder bland annat stora innergårdar med där flera har både lekplats och grillplats. Öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Gemensamt garage under tak eller på parkeringsdäck finns att hyra (separat kö och i skrivande stund finns det lediga platser, avgift på båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, skolor, förskola, sportcentrum samt bra bussförbindelser. Cirka två kilometer till centrum närmaste vägen (cykelvägen) och knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Varmt välkomna på visning, upplevs bäst på plats! Bokning krävs!

  • Plus
  • Uteplats
Poppelvägen 80, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 80

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
175 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
3 784 kr/mån
4 268 kr/m²

Passa på och titta på denna fräscha och trevlig etta med gavelläge. Lägenheten genomgick en större renovering 2019. Inbjudande hall med klinkergolv och gott om förvaring. Stilrent kök från IKEA med vita släta köksluckor, klinker på golv, snyggt med dold diskmaskin med mera. Här finns även plats för ett mindre matbord. Rymligt och ljust vardagsrum med laminatgolv och vitmålade väggar. Snyggt helkaklat badrum i grå nyanser som totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2011. Byte av låssystem med nya nycklar blev precis klart (2024). Föreningen har tecknat ett fördelaktigt kollektivavtal för bredband (1000/1000 Mbit/s) och kabel-TV för 150 kr/månad som ligger med i månadsavgiften. Detta gäller hela föreningen (alla medlemmar), så egna avtal slipper tecknas. I övrigt så ingår värme och vatten i avgiften. Välskött förening (HSB). Som medlem här har man tillgång till bland annat gym för endast 500 kr/år. Gästlägenhet finns med fem bäddplatser. Stor gräsbelagd innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Här bor man med närhet till bland annat mataffärer, skolor, dagis, idrottscenter och busshållplats. Avstånd till centrum är cirka tre kilometer samt knappt två kilometer till Vänern med bad och trevliga promenadstråk. Läs gärna mer under fliken "Området". Upplevs bäst på plats, bokning krävs!

Flanaden 122, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 122

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
375 000 kr
76,5 m²
3 rum
5 877 kr/mån
4 902 kr/m²

Tillfälle att förvärva en trea med något så ovanligt som två uteplatser! Den ena ligger i Ö/NO (morgonsol) och den andra, som ligger i V/SV har även ett inglasat uterum. Häftigt vardagsrum med infällda spotlights i taket. Nyare kök med stor matplats. Två välplanerade sovrum. Helkaklat badrum som kommer att renoveras i och med kommande stamrenovering. För den träningssugne invigde bostadsrättsföreningen hösten 2022 ett gym och kostar endast 500 kr/lgh. och år! Fiber finns indraget (Telia), ingår ej i månadsavgiften. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum). Detta ska föreningen nu utvärdera. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. (Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras). Relativt nyligen har föreningen gjort flera renoveringar såsom: nya fönster, nya ytterdörrar till lägenheterna, byte av panel på balkonger och uteplatser samt byte av balkongräcken. Området erbjuder bland annat stora innergårdar där flera har både lekplats och grillplats. Öppna gräsytor, flera lekplatser, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Parkeringsplats i gemensamt garage under tak eller på parkeringsdäck finns att hyra (separat kö och i skrivande stund finns det lediga platser, avgift på båda). I närområdet finns det mesta, såsom mataffärer, sportcenter, vårdcentral och busshållplats med mera. Avståndet till centrum är cirka två kilometer och knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Lyxigt med två uteplatser, kom på visning. Den här lägenheten bör upplevas på plats, bokning krävs!

  • Uteplats
Bangatan 20, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 20

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/4
3 933 kr/mån
8 229 kr/m²

Varmt välkomna till denna härliga vindslägenhet med charmigt snedtak, takfönster, nya fräscha ytskikt (-21) och genomgående laminatgolv. Planlösningen har ändrats om och numer finns ett sovrum med plats för 160 cm säng och inbyggda sänglampor i huvudgaveln ger en lyxig känsla och ljusknappen inom bekväm räckvidd. En klädkammare har smarts byggts upp i vardagsrummet, som diskret förvarar alla dina kläder. Fullutrustat kök med intilliggande matplats. Vardagsrummet har generöst fönsterparti och utgång till balkongen som ligger i sydvästläge, ger sol större delen av dagen. Föreningen har nyligen installerat solcellsanläggning och i samband med det har de gjort om så att man har ett gemensamt fördelaktigt abonnemang för elen och individuell mätning för varje lägenhets/hushålls elförbrukning. Fiber finns indraget. Tvättstuga, torkrum och cykelrum finns i huset. Avgiftsfri parkering på gatan utanför huset samt på en närliggande parkeringsplats. Cirka 200 meter till busshållplatsen där buss 65 tar dig till vidare direkt till Trollhättan och bland annat Högskolan Väst. En kvadratsmart, ljus och fräsch bostad att flytta rätt in i, helt klart värd ett besök- välkommen på visning!

  • Balkong
Bokgatan 20, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 20

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
195 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3/4
3 877 kr/mån
4 239 kr/m²

Prisvärd mini-tvåa med hörnläge, som dessutom renoverats för några år sedan. Denna var tidigare en stor etta med förråd inne i lägenheten, men som idag är ombyggd till en liten tvåa. Parkettgolv i samtliga rum och ljusa väggar. Badrummet totalrenoverades i samband med stambytet 2017. Nya fönster i hela föreningen (skedde sommaren 2023). Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till ett fast pris om 205 kr/månad, båda dessa poster ligger med i månadsavgiften som obligatoriska tillägg. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. På Bokgatan bor man med närhet till mataffärer, idrottscenter och busshållplats. Knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Avstånd till centrum är cirka tre km. Trevlig innergård med bland annat grillplats. Upplevs bäst på plats. Varmt välkomna på visning!

Flanaden 10, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 10

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
250 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 923 kr/mån
3 268 kr/m²

Tillfälle att förvärva en trea med balkong i väst/sydväst. Ljust och trevligt läge då lägenheten ligger på våning tre, men grannhuset bara har två våningar, ges här goda förutsättningar för kvällssol. Lägenheten fick sig en uppfräschning under 2016. Då renoverades badrummet som kommer att renoveras snart igen i och med kommande stamrenovering samt så lades det nya golv i flera av rummen. I övrigt så är det dags att tapetsera/måla om. Perfekt för den som vill sätta sin egen prägel. För den träningssugne invigde bostadsrättsföreningen hösten 2022 ett gym och kostar endast 500 kr/lgh. och år! Fiber finns indraget (Telia), ingår ej i månadsavgiften. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum). Detta ska föreningen nu utvärdera. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. (Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras). Relativt nyligen har föreningen gjort flera renoveringar såsom: nya fönster, nya ytterdörrar till lägenheterna, byte av panel på balkonger och uteplatser samt byte av balkongräcken. Området erbjuder bland annat stora innergårdar med där flera har både lekplats och grillplats. Öppna gräsytor, flera lekplatser, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Gemensamt garage under tak eller på parkeringsdäck finns att hyra (separat kö och i skrivande stund finns det lediga platser, avgift på båda). I närområdet finns det mesta, såsom mataffärer, sportcenter, vårdcentral och busshållplats med mera. Avståndet till centrum är cirka två kilometer och knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Passa på och kom på visning, den här lägenheten bör upplevas på plats, bokning krävs!

Flanaden 70, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 70

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
250 000 kr
61 m²
2 rum
5 015 kr/mån
4 098 kr/m²

Tillfälle att förvärva en tvårumslägenhet gavelläge och uteplats i söder/sydost! Den här lägenheten har ett riktigt bra läge i området. Utöver gavelläget är det även utsikt mot grönyta från sovrummet. Lägenheten har en bra planlösning såsom hall i vinkel med klädkammare, korridorkök med matplatsdel, utgång till uteplatsen från vardagsrummet och separat förråd vägg i vägg med lägenheten. För den träningssugne invigde bostadsrättsföreningen hösten 2022 ett gym och kostar endast 500 kr/lgh. och år! Fiber finns indraget (Telia), ingår ej i månadsavgiften. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum). Detta ska föreningen nu utvärdera. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. (Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras). Relativt nyligen har föreningen gjort flera renoveringar såsom: nya fönster, nya ytterdörrar till lägenheterna, byte av panel på balkonger och uteplatser samt byte av balkongräcken. Området erbjuder bland annat stora innergårdar med där flera har både lekplats och grillplats. Öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Gemensamt garage under tak eller på parkeringsdäck finns att hyra (separat kö och i skrivande stund finns det lediga platser, avgift på båda). I närområdet finns det mesta, såsom mataffärer, sportcenter och busshållplats med mera. Avståndet till centrum är cirka två kilometer och knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Området erbjuder öppna gräsytor, flera lekplatser och fräscha tvättstugor. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, sportcentrum samt bra bussförbindelser. Fiber via Telia (ingår ej i månadsavgiften). Möjlighet att hyra garageplats i gemensamhetsgarage, eller egen p-plats. Kom och upplev denna trevliga lägenhet på plats, bokning krävs!

  • Uteplats
Bokgatan 35, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 35

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
265 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/4
5 728 kr/mån
4 015 kr/m²

I populära Torpa hittar du denna trevliga välplanerade tvårummare i fint skick, endast en trappa upp! Här har du chansen att köpa ett hem med fräscha ytskikt i samtliga rum. Här är det lätt att trivas. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong i rakt söderläge som vetter mot den ombonade innergården. Praktiskt kök med matplats där det mesta renoverats 2019. Badrummet renoverades år 2007 i samband med föreningens stamrenovering. HSB brf. Mejseln är en välskött förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum, lekplats, övernattningslägenhet och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och dessutom bredband och el (bredbandet och elen (oavsett förbrukning)) som obligatoriska tillägg om 160 resp. 300 kr/mån. Det finns möjlighet att ha tillgång till garageplats för 300 kr /månad och parkeringsplats med elstolpe 120 kr/månad, utan 70 kr/mån, båda med separata köer. Här har man närhet till det mesta såsom skola, livsmedelsbutiker, sportcentra, busshållplats m.m. Naturområdet Holmängen vid Vänern ligger bara en kilometer bort och avståndet till centrum är cirka tre kilometer. Varmt välkomna att boka visning!

  • Balkong
Flanaden 52, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 52

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
130 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 763 kr/mån
3 210 kr/m²

Nu finns tillfället att förvärva en hörnlägenhet på andra våningen. Perfekt lägenhet som "förstaboende" eller för den som söker något mindre. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och fransk balkong i väster/sydväst. Perfekt för att få en sovdel i vardagsrummet tack vare de två fönstren. Kök med fräsch interiör (2019) och plats för ett mindre matbord. Lägenhetsförråd om cirka fyra kvadratmeter finns i anslutning till trapphuset, bredvid lägenheten. Vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd. Stamrenovering och nytt badrum är på gång via Brf:s försorg. Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum det kommer ske i just denna lägenheten, men stamrenoveringen är påbörjad och en byggnad är gjord (stambyte och nya badrum). Detta ska föreningen nu utvärdera. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. Fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö), cykelförråd och motorcykelförråd. Fräscha tvättstugor. Solarium finns att hyra. Utöver detta tillhandahåller föreningen ett gym för sina medlemmar - där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år och lägenhet! Kom på visning!

Flanaden 30, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 30

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
170 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
5 055 kr/mån
2 787 kr/m²

Dags att förvärva en välplanerad tvårumslägenhet med balkong i söder/sydost och snart även nyrenoverat badrum? Lägenheten har en mycket praktisk och yteffektiv planlösning bland annat tack vare: klädkammaren mellan hallen och sovrummet, förrådet som ligger precis utanför lägenhetsdörren, som även ger en extra distans till grannen och inte minst korridorköket med matplats. Lägenheten har ett renoveringsbehov (färg och tapeter). I övrigt får man här väldigt mycket för pengarna baserat på läget, planlösningen och att badrummet kommer att renoveras. Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras, men föreningen har gjort en byggnad (stambyte och nya badrum) vilket utvärderas innan stamrenoveringen går vidare med alla andra byggnaderna. Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. Planerad återstart är våren (mars-april) 2024. Fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Lägenhetsförråd om ca 5 m² finns i anslutning till trapphuset, intill lägenheten (vid önskemål kan det finnas möjlighet att hyra ett extra förråd). Garageplats i gemensamt garage, eller parkeringsplats finns att hyra (separat kö), cykelförråd och motorcykelförråd. Fräscha tvättstugor. Solarium finns att hyra. Dessutom tillhandahåller föreningen ett gym för sina medlemmar - där alla i hushållet får träna för endast 500 kr/år och lägenhet! Kom på visning, bokning krävs!

Poppelvägen 84, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 84

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
365 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
6 304 kr/mån
5 069 kr/m²

Trerumslägenhet med inglasad balkong i ett av områdets bästa lägen, ytterläge i söder/sydost med utsikt över grönområde. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Badrummen i föreningen totalrenoverades i samband med stambytet 2011. Flera renoveringar gjordes i lägenheten under 2016, medans köket renoverades så sent som 2020 och kommer ifrån Västkustskök. Föreningen har tecknat ett fördelaktigt kollektivavtal med internetuppkoppling (bredband, Sappa) och kabel-TV för 150 kr/månad som ligger med i månadsavgiften. Detta gäller hela föreningen (alla medlemmar), så egna avtal slipper tecknas. I övrigt så ingår värme och vatten i avgiften. Fönster- och balkongdörrbyte samt byte av låssystem med nya nycklar blev precis klart (2024). Ett separat förråd som nås från trapphuset (en trappa upp) tillhör också lägenheten. Garage finns att hyra (kö). Omtyckt förening (HSB), med tillgång till bl. a. övernattningslägenhet med fem bäddplatser. För de som gillar att träna tillhandahåller föreningen ett eget gym för bara 500 kr/år. Närhet till matbutiker, förskola, skola, sportcentrum och fina promenadstråk. Goda kommunikationsmöjligheter och drygt två km till centrum. Den här lägenheten bör upplevas på plats. Kom på visning, bokning krävs.

  • Balkong
Bokgatan 33, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 33

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
475 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4/4
7 789 kr/mån
5 163 kr/m²

Se hit! Tillfälle att förvärva en fyrarumslägenhet om 92 kvadratmeter! Här hittar ni en lägenhet med tre sovrum, stort kök med matplats, trevlig balkong med söderläge som vetter mot en skyddad innergård och två toaletter, då det här både finns badrum och gästtoalett. Flera renoveringar har skett i lägenheten de senaste åren i form av tapetsering och målning. Här har man närhet till det mesta såsom skola, livsmedelsbutiker, centrum, sportcentra m.m. Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Bredband och El ligger med i avgiften som obligatoriska tillägg, elen om 300 kr/mån oavsett förbrukning! Det finns möjlighet att ha tillgång till garageplats för 300 kr /månad och parkeringsplats med eller utan eluttag för 120 kr/månad, båda med separata köer. Välkomna på visning! Denna bostad visas löpande och med enskilda visningar. Kontakta ansvarig mäklare för att boka egen visningstid.

  • Balkong
Karlstorpsvägen 129, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 129

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
880 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 760 kr/mån
11 812 kr/m²

Endast en halvtrappa upp hittar ni denna fräscha och trivsamma trerumslägenhet med inglasad balkong i söder/sydväst! Mycket välplanerad och trevlig planlösning med till exempel platsbyggda garderober som ger dig förvaring från golv till tak. Här ligger det även parkettgolv i alla rum, förutom i badrummet som har våtrumsmatta och kaklade väggar. Badrummet är stilrent och totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2004. Här bor du bekvämt och lugnt med närhet till trevliga promenadstråk samtidigt som du bara har 2-3 kilometer till Högskolan Väst och centrum. Ett mellanting mellan stad och villaområde. Här erbjuds parkering i direkt närhet, precis utanför huset och även möjlighet till garageplats. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplats (linje 23, 24 och 52). I närområdet finns bland annat livsmedelsaffär, pizzeria och bensinmack. Välskött förening med god ekonomi, bland annat tack vare intäkter från tre lokaler som hyrs ut. Varmt välkomna på visning, bokning krävs!

Flanaden 28, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 28

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
170 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
5 055 kr/mån
2 787 kr/m²

Här har ni en tvårumslägenhet med praktisk planlösning i hela lägenheten. Hall i vinkel med klädkammare, korridorkök med matplats, balkong i S/SO som nås från vardagsrummet samt med trevligt läge och renoveringschans. Verkligen ett utmärkt tillfälle att köpa en lägenhet till riktigt bra pris med tanke på att bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum) och föreningen nu ska utvärdera detta. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. Fiber finns indraget (Telia, ingår ej i avgiften). Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Området erbjuder bl. a. öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift på båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, mataffärer samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 kilometer (gång-/ cykelvägen) och Vänern ligger bara 1,5 kilometer bort. Upplevs bäst på plats, välkomna på visning!

  • Balkong
Flanaden 62, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 62

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
130 000 kr
40,5 m²
1 rum
3 732 kr/mån
3 210 kr/m²

Tillfälle att förvärva en praktisk etta med gavelläge och stor uteplats i S/SO. Tack vare gavelläget har vardagsrummet fönster åt två olika håll. Vilket gör det perfekt till att dela- eller skärma av till två mindre rum såsom vardagsrum och sovdel. Trevligt kök med plats för ett mindre matbord. Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. (Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras). En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum) vilket föreningen nu ska utvärdera. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. Fiber finns indraget (Telia, ingår ej i avgiften). Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Området erbjuder bl. a. öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift på båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, mataffärer samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 kilometer (gång-/ cykelvägen) och Vänern ligger bara 1,5 kilometer bort. Upplevs bäst på plats, välkomna på visning!

  • Uteplats
Bokgatan 36, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 36

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/4
6 214 kr/mån
4 847 kr/m²

Nu finns det en ypperlig chans att förvärva en stor trerumslägenhet med inglasad balkong i söder/sydost! Här har alla rum renoverats under de senaste åren. Parkettgolv i alla rum, kök från IKEA och badrummet renoverades i samband med föreningens stamrenovering 2017. Nya fönster och balkongdörrar i hela föreningen, byte skedde sommaren 2023. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till ett fast pris om 205 kr/månad. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Trevlig innergård med bland annat grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter, knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Upplevs bäst på plats. Denna bostad visas löpande och med enskilda visningar. Kontakta ansvarig mäklare för att boka egen visningstid.

  • Balkong
Poppelvägen 58, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 58

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
250 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
5 506 kr/mån
4 032 kr/m²

Nu finns tillfället att förvärva en renoverad tvårumslägenhet med hörnläge högst upp i huset. Perfekt läge för den önskar få grannar och mycket ljusinsläpp. Hela lägenheten ger ett fräscht intryck då det mesta renoverats de senaste åren. Köket (från IKEA) är knappt två år gammalt (2022). Badrummet är helkaklat och totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2011. Tillgång till en inre reparationsfond om cirka 9 200 kr, perfekt för den som vill renovera något mer nu, eller i framtiden! Stor balkong i skyddat läge mot innergård i väst-/sydvästläge. Fönster- och balkongdörrbyte samt byte av låssystem med nya nycklar blev precis klart (2024). Föreningen har tecknat ett fördelaktigt kollektivavtal med internetuppkoppling (bredband, Sappa) och kabel-TV för 150 kr/månad som ligger med i månadsavgiften. Detta gäller hela föreningen (alla medlemmar), så egna avtal slipper tecknas. I övrigt så ingår värme och vatten i avgiften. Välskött bostadsrättsförening, där de boende bl. a. har tillgång till gym (500 kr/år) samt gästlägenhet med fem bäddplatser. Tvättstuga i separat byggnad. Innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Närhet till busshållplats, mataffärer, skolor, dagis och idrottscenter. Välkomna att boka visning!

  • Balkong
Flanaden 38, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 38

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
275 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 923 kr/mån
3 595 kr/m²

Välkomna till Flanaden 38. Den här lägenheten lämpar sig bra för den som själv vill renovera och sätta sin egen prägel med golv och tapeter, då lägenheten överlag har äldre ytskikt. Notera att skicket i övrigt är gott så det går givetvis att bo så som den är utan att renovera. Balkongen ligger i härliga V/SV och mot innergård. Lägenhetsförrådet ligger precis utanför lägenhetsdörren, praktiskt! Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras, men en byggnad är gjord (stambyte och nya badrum) och föreningen nu ska utvärdera detta. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. Fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Området erbjuder bl. a. öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift på båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral samt bra bussförbindelser. Nära till skola, affärer, vårdcentral, idrottscenter och busshållplatser. Cirka två kilometer till centrum närmaste vägen (cykelvägen). Välkomna på visning, bokning krävs!

  • Plus
Bokgatan 41, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 41

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
195 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/4
7 057 kr/mån
2 349 kr/m²

Observera kraftigt prissänkt! Här hittar ni en stor, ljus och praktisk trerumslägenhet på hela 83 kvadratmeter! Visst renoveringsbehov föreligger, men med potential att kunna bli en riktigt trevlig lägenhet på alla sätt. Inre reparationsfond om drygt 16 000 kr medföljer till köparen, perfekt för den som tänkt renovera! Funktionellt boende med en mycket genomtänkt planlösning - här finns det till exempel två toaletter (badrum och gästtoalett, bra om man är flera som ska samsas), rymlig klädkammare med hyllsystem, separerade sovrum, stor och praktisk hall från vilken man når samtliga rum (inkl. båda toaletterna) på ett smidigt sätt. Det höga läget ger lite insyn och mycket solljus, stor skillnad om man jämför med att vara längre ner, och balkongen ligger i det trevliga läget sydväst. För elen betalar man bara 300 kr/mån oavsett förbrukning, perfekt för till exempel den stora familjen! Även bredband ligger med i avgiften om endast 160 kr/mån. Värme, vatten och kabel-TV ingår som vanligt, så det enda som återstår är att teckna en obligatorisk hemförsäkring. Det finns möjlighet att ha tillgång till garageplats för 300 kr /månad och parkeringsplats med eller utan eluttag för 120 kr/månad, båda med separata köer. Fin lekplats på innergården (renoverad för några år sedan), samt grillplats och uteplatser. Här har man närhet till det mesta såsom skola, livsmedelsbutiker, sportcentra, busshållplats m.m. Naturområdet Holmängen med Vänern ligger heller inte långt borta och till centrum har man ca tre km (cykelvägen). Kom på visning, bokning krävs!

  • Balkong
Bokgatan 43, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 43

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
275 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/4
4 987 kr/mån
4 825 kr/m²

Trevlig lägenhet med genomtänkt planlösning. Under 2018 renoverades det mesta, bland annat totalrenoverades köket och här sitter idag ett stilrent kök från italienska CREO-Kitchens (2018) med vitvaror från Siemens och Bosch. Det ljusa vardagsrummet har gavelläge vilket innebär fönster åt två olika håll, vilket är mycket trevligt. Badrummet renoverades i samband med stamrenoveringen 2007, men ger än idag ett fräscht och modernt utryck. Bra utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Här har man närhet till det mesta såsom skola, livsmedelsbutiker, centrum, sportcentra m.m. Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. El ligger med som ett obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån, oavsett förbrukning! Det finns möjlighet att ha tillgång till garageplats för mellan 225 kr - 250 kr /månad och parkeringsplats med eller utan eluttag för 120 kr/månad, båda med separata köer. Välkommen på visning, upplevs bäst på plats!

Flanaden 66, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 66

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
255 000 kr
61 m²
2 rum
5 015 kr/mån
4 180 kr/m²

Välkommen till Flanaden 66! En välplanerad och stor tvåa om 61 m² i markplan. Här slipper man trappor! Uteplats mot söder/sydost omhägnad med buskage, vilket ger en ombonad och privat känsla. Lägenheten har ett praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet stiger man ut på ett trädäck som övergår till grästäppa, perfekt för den som vill odla eller har hund. Lägenhetsförrådet ligger strategiskt placerat precis utanför lägenheten. Bredband via fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Föreningen har nyligen invigt ett gym för en kostnad av 500 kr/lgh. och år. Området erbjuder öppna gräsytor, flera lekplatser och fräscha tvättstugor. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, sportcentrum samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 km (gång-/ cykelvägen). Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg). Det blir helkaklat och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. Det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras men en byggnad är gjord (stambyte och nya badrum) och föreningen nu ska utvärdera detta. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. Varmt välkomna att uppleva denna lägenhet på plats!

  • Uteplats
Flanaden 46, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 46

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
220 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 923 kr/mån
2 876 kr/m²

Högst upp i huset, men ändå bara en trappa upp (våning två) hittar ni denna trea med inglasad balkong i V/SV. Riktigt bra planlösning. Här finns t.ex. ett praktiskt kök med matplats, två jämnstora sovrum och förråd precis intill lägenheten. Bredband via fiber finns indraget. Föreningen kommer att få ett kollektivt bredbansavtal (preliminärt januari 2025) vilket är fördelaktigt då medlemmar slipper teckna egna, (ca 130 kr kommer att läggas på avgiften för detta). Bostadsrättsföreningen har påbörjat stamrenovering, vilket då innebär att även badrummen totalrenoveras (via Brf:s försorg), (det är i dagsläget inte bestämt vilket datum den här lägenheten ska stamrenoveras). Det blir helkaklade badrum och möjlighet kommer finnas för lägenhetsinnehavare att göra vissa tillval (se mer under avsnittet "kommande renoveringar"). Informationsblad finns också och mer information kan fås av styrelsen. En byggnad är gjord (stambyte och nya badrum) och föreningen nu ska utvärdera detta. Planerad återstart våren (mars-april) 2024. Området erbjuder öppna gräsytor, flera lekplatser och fräscha tvättstugor. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, sportcentrum samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 km (gång-/ cykelvägen). Kom och upplev på plats, bokning krävs!

Olof Palmes Gata 16, Centrum, Trollhättans kommun

Olof Palmes Gata 16

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
745 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/3
1 990 kr/mån
25 690 kr/m²

Tillfälle att förvärva en etta i en skuldfri bostadsrättsförening = mycket stabil ekonomi och låg månadsavgift! Välplanerad enrumslägenhet som ger en rymlig känsla tack vare snedtaket som börjar på 2,35 (standardtakhöjd) och fortsätter upp till strax över tre meter! Här finns möjlighet till att ha ett sovloft ovanför ”sovalkoven”, vilket i sin tur ger ett utrymme för ett hemmakontor eller soffa. Perfekt lägenhet som "förstaboende", studenten eller som övernattningslägenhet. Med ett centralt läge, med närhet till kanalen med sina trevliga promenadstråk, affärshuset Odenhuset, restauranger, Högskolan Väst, för att inte nämna det vackra slussområdet bara några kilometer bort, ges här verkligen en perfekt förutsättning för ett trivsamt boende! Då Lägenheten dessutom ligger högst upp följer förstås bra ljusinsläpp och begränsad insyn. Tag tillfället i akt att förvärva denna mysiga lägenhet i trevliga Trollhättan! Upplevs absolut bäst på plats, bokning krävs. Välkomna!

Visar alla 24