Mäklare Robert Hultström

Robert Hultström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlstorpsvägen 129, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 129

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
880 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 592 kr/mån
11 812 kr/m²

Endast en halvtrappa upp hittar ni denna fräscha och trivsam trerumslägenhet med inglasad balkong i söder/sydväst! Mycket välplanerad och trevlig planlösning med till exempel platsbyggda garderober som ger dig förvaring från golv till tak. Här ligger det även parkettgolv i alla rum, förutom i badrummet som har våtrumsmatta och kaklade väggar. Badrummet är stilrent och totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2004. Här bor du bekvämt och lugnt med närhet till trevliga promenadstråk samtidigt som du bara har 2-3 kilometer till Högskolan Väst och centrum. Ett mellanting mellan stad och villaområde. Här erbjuds parkering i direkt närhet, precis utanför huset och även möjlighet till garageplats. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplats (linje 23, 24 och 52). I närområdet finns bland annat livsmedelsaffär, pizzeria och bensinmack. Välskött förening med god ekonomi, bland annat tack vare intäkter från tre lokaler som hyrs ut. Varmt välkomna på visning, bokning krävs!

Flanaden 28, Flanaden, Vänersborgs kommun

Flanaden 28

Lägenhet
Flanaden, Vänersborgs kommun
170 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
5 055 kr/mån
2 787 kr/m²

Här har ni en tvårumslägenhet med trevligt läge och renoveringschans. Verkligen ett utmärkt tillfälle att köpa en lägenhet till riktigt bra pris med tanke på att bostadsrättsföreningen planerar att framöver göra en stamrenovering, som troligen påbörjas slutet av 2023. Detta kommer innebära att även badrummen kommer att totalrenoveras. Mer information kommer under hösten. Praktisk planlösning i hela lägenheten. Hall i vinkel med klädkammare, korridorkök med matplats och balkong i S/SO som nås från vardagsrummet. Området erbjuder bl. a. öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift på båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, mataffärer samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 kilometer (gång-/ cykelvägen) och Vänern ligger bara 1,5 kilometer bort. Upplevs bäst på plats, välkomna på visning!

 • Balkong
Marierovägen 12, Mariero, Vänersborgs kommun

Marierovägen 12

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
350 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/4
3 348 kr/mån
8 235 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en praktisk etta i trevliga Mariero. På andra våningen, en och en halv trappa upp, hittar ni denna trevliga bostad med en mysig och funktionell planlösning där det är möjligt att cirkulera runt i lägenheten från hallen, till köket, till vardagsrummet och tillbaka till hallen igen. Från vardagsrummet nås en ombonad inglasad balkong, som gör att lägenheten upplevs mycket större än vad arean säger. Badrummet renoverades under föreningens stamrenovering 1992-1993 och 2022 installerades nya badrumsskåp. Här finns även ett hemtrevligt kök med rymlig matplats. Med endast en kilometer till centrum och resecentrum, bor man här lugnt och centralt på en och samma gång. Välskött och populär bostadsrättsförening (HSB). Fiber finns indraget och TV (Telias paket lagom) samt bredband (500 Mbit/s) ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att uppgradera (för en kostnad) med mera tv-kanaler och snabbare bredband (upp till 1 000 Mbit/s). Tvättstuga och cykelförråd finns i källare och möjlighet finns till parkeringsplats (kö) eller garage (lång kö). Parkera kan man också göra på gatan utanför i mån av plats och utan kostnad. Bostadsrättsföreningens innergård har flera uteplatser, grillplats och lekplats . I direkt närhet finns minilivsbutik, pizzeria, förskola och busshållplats. Varmt välkomna att boka visning!

Flanaden 62, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 62

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
165 000 kr
40,5 m²
1 rum
3 732 kr/mån
4 074 kr/m²

Tillfälle att förvärva en praktisk etta med gavelläge och stor uteplats i S/SO. Tack vare gavelläget har vardagsrummet fönster åt två olika håll. Vilket gör det perfekt till att dela- eller skärma av till två mindre rum såsom vardagsrum och sovdel. Trevligt kök med plats för ett mindre matbord. Bostadsrättsföreningen planerar att framöver göra en stamrenovering, som troligen påbörjas slutet 2023. Detta kommer innebära att även badrummen kommer att renoveras. Mer information kommer under hösten. Området erbjuder bl. a. öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift på båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, mataffärer samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 kilometer (gång-/ cykelvägen) och Vänern ligger bara 1,5 kilometer bort. Upplevs bäst på plats, välkomna på visning!

 • Uteplats
Flanaden 74, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 74

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
150 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 055 kr/mån
2 459 kr/m²

Tvåa med praktisk planlösning. Äldre ytskikt, men är i överlag i gott skick. Bra tillfälle för den som vill renovera och sätta sin egen prägel. Bostadsrättsföreningen planerar att framöver göra en stamrenovering, som troligen påbörjas slutet 2023. Detta kommer innebära att även badrummen kommer att renoveras. Mer information kommer under hösten. Området erbjuder bl. a. öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift på båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, mataffärer samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 kilometer (gång-/ cykelvägen) och Vänern ligger bara 1,5 kilometer bort. Upplevs bäst på plats, välkomna på visning!

 • Balkong
Bokgatan 36, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 36

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/4
6 214 kr/mån
4 847 kr/m²

Nu finns det en ypperlig chans att förvärva en stor trerumslägenhet med inglasad balkong i söder/sydost! Här har alla rum renoverats under de senaste åren. Parkettgolv i alla rum, kök från IKEA och badrummet renoverades i samband med föreningens stamrenovering 2017. Byte av fönster och balkongdörr kommer ske i slutet av sommaren 2023. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal gällande bredband med Tele2 till ett fördelaktigt pris om 145 kr/månad (100 Mbit/s). Hushållsel till fastpris om 205 kr/månad. Tillgång att hyra både garageplats (varmhyra 300 kr/mån, kallhyra 200 kr/mån) och parkeringsplats (med el 149 kr/mån, utan el 75 kr/mån). Alla dessa har separata köer. Cykelförråd finns. Trevlig innergård med bland annat grillplats samt närhet till matbutiker, busshållplats, sportcenter, knappt 1,5 kilometer till Vänern och härliga promenadstråk. Upplevs bäst på plats. Varmt välkomna på visning, bokning krävs!

 • Balkong
Rådmansgatan 6 , Mariero, Vänersborgs kommun
 • Mån 2 okt kl 17:00

Rådmansgatan 6

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
450 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 291 kr/mån
6 569 kr/m²

Nu finns tillfället att förvärva en trerumslägenhet med riktigt bra läge! För vad sägs om: våning två, gavelläge med fönster i tre väderstreck och balkong i sydost - så är detta verkligen en chans att ta tillvara på! Här välkomnas man av en praktisk hall i vinkel med klädkammare. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck, fiskbensparkett och balkong i sydost. Köket är rymligt, de två sovrummen i bra storlek och badrummet har kaklade väggar samt ett fönster. Populär bostadsrättsförening (Riksbyggen) där flera renoveringar har gjorts, t.ex. stamrenoverades fastigheten under 1992-1993. Fönsterbyte skedde under 2011-2012. Innergård och uteplatser 2015. Ventilation 2016-2018. Föreningen har installerat solcellsanläggning 2023 och i samband med det har de skaffat ett gemensamt abonnemang för elen och individuell mätning för varje lägenhets/hushålls elförbrukning. Fiber finns indraget. Förråd på vinden och i källaren finns matkällare, cykelrum, fräsch tvättstuga och torkrum. Avgiftsfri parkering på gatan utanför huset samt på en närliggande parkeringsplats. Busshållplats i direkt närhet där buss 65 tar dig vidare direkt till Trollhättan och bl. a. Högskolan Väst samt bra kommunikationer med tåg till Göteborg. Närhet till servicebutik, skola och dagis. Gång-/ cykelavstånd, cirka 1,5 kilometer till centrum, resecentrum och Vänern. Varmt välkomna att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
Poppelvägen 58, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 58

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
250 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
5 350 kr/mån
4 032 kr/m²

Nu finns tillfället att förvärva en renoverad tvårumslägenhet med hörnläge högst upp i huset. Perfekt läge för den önskar få grannar och mycket ljusinsläpp. Hela lägenheten ger ett fräscht intryck då det mesta renoverats de senaste åren. Köket (från IKEA) är bara ett år gammalt (2022). Badrummet är helkaklat och totalrenoverades i samband med föreningens stamrenovering 2011. Tillgång till en inre reparationsfond om cirka 8 700 kr, perfekt för den som vill renovera något mer nu, eller i framtiden! Stor balkong i skyddat läge mot innergård i väst-/sydvästläge. Byte av fönster sker sommaren 2023. Välskött bostadsrättsförening, där de boende bl. a. har tillgång till gym (500 kr/år) samt gästlägenhet med fem bäddplatser. Tvättstuga i separat byggnad. Fiber finns installerat. Fr.o.m. tidigast december är det planerat ett kollektivt avtal gällande TV och fiber (Telia) för en kostnad om 150 kr/mån. Innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Närhet till busshållplats, mataffärer, skolor, dagis och idrottscenter. Välkomna att boka visning!

 • Balkong
Poppelvägen 76, Torpa, Vänersborgs kommun

Poppelvägen 76

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
95 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/3
3 863 kr/mån
2 209 kr/m²

Kanonpris och hela 15 000 kronor i den inre reparationsfonden! Etta med hörnläge och renoveringschans. Badrummet helkaklades i samband med föreningens stamrenovering 2011 och är i bra skick. I övrigt är det dags för målning/tapetsering och byte av golv. Stort kök med plats för mindre matbord. Perfekt för den matlagningsintresserade. Byte av fönster sker sommaren 2023. Välskött bostadsrättsförening, där de boende bl. a. har tillgång till gym (500 kr/år) samt gästlägenhet med fem bäddplatser. Tvättstuga i separat byggnad. Fiber finns installerat. Fr.o.m. tidigast december är det planerat ett kollektivt avtal gällande TV och fiber (Telia) för en kostnad om 150 kr/mån. Möjlighet finns till garage. Innergård med lekplats, grillplats och uteplats. Närhet till busshållplats, mataffärer, skolor, dagis och idrottscenter. Välkomna att boka visning!

Flanaden 38, Torpa, Vänersborgs kommun
 • Tor 28 sep kl 17:15

Flanaden 38

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
275 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 923 kr/mån
3 595 kr/m²

Välkomna till Flanaden 38. Den här lägenheten lämpar sig bra för den som själv vill renovera och sätta sin egen prägel med golv och tapeter, då lägenheten överlag har äldre ytskikt. Notera att skicket i övrigt är gott så det går givetvis att bo så som den är utan att renovera. Balkongen ligger i härliga V/SV och mot innergård. Lägenhetsförrådet ligger precis utanför lägenhetsdörren, praktiskt! Bostadsrättsföreningen planerar att framöver göra en stamrenovering, som troligen påbörjas under 2023. Detta kommer innebära att även badrummen kommer att renoveras. Mer information kommer under sommaren. Området erbjuder bl. a. öppna gräsytor, fräscha tvättstugor, bastu och solarium. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift på båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral samt bra bussförbindelser. Nära till skola, affärer, vårdcentral, idrottscenter och busshållplatser. Cirka två kilometer till centrum närmaste vägen (cykelvägen). Välkomna på visning, bokning krävs!

 • Plus
Bokgatan 41, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 41

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/4
6 897 kr/mån
3 554 kr/m²

Här hittar ni en stor, ljus och praktisk trerumslägenhet på hela 83 kvadratmeter! Visst renoveringsbehov föreligger, men med potential att kunna bli en riktigt trevlig lägenhet på alla sätt. Inre reparationsfond om drygt 16 000 kr medföljer till köparen, perfekt för den som tänkt renovera! Funktionellt boende med en mycket genomtänkt planlösning - här finns det till exempel två toaletter (badrum och gästtoalett, bra om man är flera som ska samsas), rymlig klädkammare med hyllsystem, separerade sovrum, stor och praktisk hall från vilken man når samtliga rum (inkl. båda toaletterna) på ett smidigt sätt. Det höga läget ger lite insyn och mycket solljus, stor skillnad om man jämför med att vara längre ner, och balkongen ligger i det trevliga läget sydväst. För elen betalar man bara 300 kr/mån oavsett förbrukning, perfekt för till exempel den stora familjen! Värme, vatten och kabel-TV ingår som vanligt i avgiften, så det enda som återstår (förutom den obligatoriska hemförsäkringen) är att teckna ett abonnemang för bredband. Det finns möjlighet att ha tillgång till garageplats för mellan 225 kr - 250 kr /månad och parkeringsplats med eller utan eluttag för 120 kr/månad, båda med separata köer. Fin lekplats på innergården (renoverad för några år sedan), samt grillplats och uteplatser. Här har man närhet till det mesta såsom skola, livsmedelsbutiker, sportcentra, busshållplats m.m. Naturområdet Holmängen med Vänern ligger heller inte långt borta och till centrum har man ca tre km (cykelvägen). Kom på visning, bokning krävs!

 • Balkong
Bokgatan 43, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 43

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
275 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/4
4 527 kr/mån
4 825 kr/m²

Trevlig lägenhet med genomtänkt planlösning. Under 2018 renoverades det mesta, bland annat totalrenoverades köket och här sitter idag ett stilrent kök från italienska CREO-Kitchens (2018) med vitvaror från Siemens och Bosch. Det ljusa vardagsrummet har gavelläge vilket innebär fönster åt två olika håll, vilket är mycket trevligt. Badrummet renoverades i samband med stamrenoveringen 2007, men ger än idag ett fräscht och modernt utryck. Bra utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Här har man närhet till det mesta såsom skola, livsmedelsbutiker, centrum, sportcentra m.m. Värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. El ligger med som ett obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån, oavsett förbrukning! Det finns möjlighet att ha tillgång till garageplats för mellan 225 kr - 250 kr /månad och parkeringsplats med eller utan eluttag för 120 kr/månad, båda med separata köer. Välkommen på visning, upplevs bäst på plats!

Flanaden 66, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 66

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
290 000 kr
61 m²
2 rum
5 015 kr/mån
4 754 kr/m²

Välkommen till Flanaden 66! En välplanerad och stor tvåa om 61 m² i markplan. Här slipper man trappor! Uteplats mot söder/sydost omhägnad med buskage, vilket ger en ombonad och privat känsla. Lägenheten har ett praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet stiger man ut på ett trädäck som övergår till grästäppa, perfekt för den som vill odla eller har hund. Lägenhetsförrådet ligger strategiskt placerat precis utanför lägenheten. Bredband via fiber finns indraget. Föreningen har precis invigt ett gym för en kostnad av 500 kr/lgh. och år. Området erbjuder öppna gräsytor, flera lekplatser och fräscha tvättstugor. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, sportcentrum samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 km (gång-/ cykelvägen). Bostadsrättsföreningen planerar att framöver göra en stamrenovering, som troligen påbörjas under 2023. Detta kommer innebära att även badrummen kommer att renoveras. Mer information kommer under sommaren. Varmt välkomna att uppleva denna lägenhet på plats!

 • Uteplats
Flanaden 42, Torpa, Vänersborgs kommun
 • Borttagen före visning

Flanaden 42

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
145 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 763 kr/mån
3 580 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Flanaden 46, Torpa, Vänersborgs kommun

Flanaden 46

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
275 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 923 kr/mån
3 595 kr/m²

Högst upp i huset, men ändå bara en trappa upp (våning två) hittar ni denna trea med inglasad balkong i V/SV. Riktigt bra planlösning. Här finns t.ex. ett praktiskt kök med matplats, två jämnstora sovrum och förråd precis intill lägenheten. Bredband via fiber finns indraget. Området erbjuder öppna gräsytor, flera lekplatser och fräscha tvättstugor. Möjlighet till parkering under tak eller på parkeringsdäck (avgift båda). I närheten finns matbutiker, vårdcentral, sportcentrum samt bra bussförbindelser. Avstånd till centrum är cirka 2,5 km (gång-/ cykelvägen). Bostadsrättsföreningen planerar att framöver göra en stamrenovering, som troligen påbörjas slutet 2023. Detta kommer innebära att även badrummen kommer att renoveras. Mer information kommer under hösten. Kom och upplev på plats, bokning krävs!

Olof Palmes Gata 16, Centrum, Trollhättans kommun

Olof Palmes Gata 16

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
745 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3
1 951 kr/mån
25 690 kr/m²

Tillfälle att förvärva en etta i en skuldfri bostadsrättsförening = mycket stabil ekonomi och låg månadsavgift! Välplanerad enrumslägenhet som ger en rymlig känsla tack vare snedtaket som börjar på 2,35 (standardtakhöjd) och fortsätter upp till strax över tre meter! Här finns möjlighet till att ha ett sovloft ovanför ”sovalkoven”, vilket i sin tur ger ett utrymme för ett hemmakontor eller soffa. Perfekt lägenhet som "förstaboende", studenten eller som övernattningslägenhet. Med ett centralt läge, med närhet till kanalen med sina trevliga promenadstråk, affärshuset Odenhuset, restauranger, Högskolan Väst, för att inte nämna det vackra slussområdet bara några kilometer bort, ges här verkligen en perfekt förutsättning för ett trivsamt boende! Då Lägenheten dessutom ligger högst upp följer förstås bra ljusinsläpp och begränsad insyn. Tag tillfället i akt att förvärva denna mysiga lägenhet i trevliga Trollhättan! Upplevs absolut bäst på plats, bokning krävs. Välkomna!

Visar alla 16