Sandviken Bjugforsen 2

Sandviken, Färgelanda Se på karta

595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
36 m²
Biarea
2 m²
Tomtarea
10 340 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
4 400 kr/år

I natursköna omgivningar med gott om sjöar och stora strövområden, inbäddat i en glänta och med ett högt fint läge, ligger detta sommarparadis!
Här erbjuds både fritidshus och gäststuga, så här finns gott om sovplatser. Från byggnaderna har man endast ca 250 m till kommunal badplats vid Sandvikensjön och ca 500 m till den lite större sjön Strandsjön.

Ägarna har sedan förvärvet, för drygt 10 år sedan, lagt ned ett stort renoveringsarbete samt även ny- och tillbyggnad, så här är allt i gott skick.
Bland annat har man öppnat upp till nock i storstugan/allrummet och även gjort ett sovloft, nytt yttertak, installerat en braskamin och byggt till ett badrum. Ny fasad huvudbyggnad och byggt ett förråd/gäststuga om ca 25 m².
Man har även installerat solpaneler, kopplade till ett flertal 12 V batterier och därmed löst elfrågan på ett bra sätt (vanlig elledning finns ej framdragen).
Sommarvatten fås från egen brunn (bra vatten enligt säljare - kommer från en källa).

På den stora tomten om hela 10 340 m² rinner en bäck som sammanbinder Sandvikensjön och Strandsjön.

Fastigheten säljs inklusive möbler och köksutrustning (glas, porslin, bestick).

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, så klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni även upp bildtexten.
Varmt välkomna att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vänersborg