Slättmon Häradsskälet 16

Bjärka, Linköpings kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
49 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
923 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1950
Driftkostnad
12 726 kr/år
Antal besök
6 291
Dagar på Hemnet
12

Eminent tillfälle att säkra drömmen om den perfekta sommarstugan!

Utanför Bjärka, intill Norrbysjön finner ni denna genuint tilltalande fritidsfastighet med en väl tilltagen tomt som har ett sagolikt läge. Huset är beläget utmed en liten grusväg vid skogens bryn och omringas av en härlig atmosfär. Låt er tilltalas av en underbar vy ut över Norrbysjön med ett öppet eklandskap i förgrunden och bekvämt gångavstånd ner till badplats med brygga, bastu och båtplats.

Det finns en huvudbyggnad samt ett litet gästhus. Den större stugan inrymmer generösa ytor för stora sällskap, perfekt för den större familjen som vill hitta sin oas för rekreation och umgänge. Bägge husen är välskötta och har förvaltats med varsam hand. Trädgården är lummig och stor med generösa gräsytor. På framsidan av huvudbyggnaden finns två uteplatser, den ena under tak, med perfekt solläge i väster.

Huvudbyggnaden har två sovrum, kök och vardagsrum med eldstad. Här finns en luftvärmepump med kylfunktion som nyligen installerats. Den lilla gäststugan har ett sovrum med plats för gästsängar samt ett utrymme med toalett (ej vattenburen) och tvättställ. Dusch saknas på fastigheten.

Fastigheten är del av en vägsamfällighet som ombesörjer vägskötseln. Samfälligheten har även båtplatser som hör till husen. Vidare förvaltar samfälligheten även över badplatsen där det bl.a. klipps gräs och läggs ut en flotte utanför vassen. Vid badplatsen finns även en bastu samt utemöbler som kan nyttjas för de boende. Ägarens båt ingår i köpet.

Här finner Ni ett fritidsboende ändamålsenligt såväl för den som söker lugn och ro som för den aktive. Välj själva om ni vill avnjuta långa lata dagar solandes och badandes vid badplatsen. Alternativt drar ni på er löparskorna eller hoppar på cykeln för att svettandes njuta av natursköna vyer åt alla håll längs de åtskilliga vägarna. I närheten av sommarstugeområdet ligger sommaridyllen Borensberg med matbutik, restauranger och glasscafé. En kort bilfärd bort ligger även Ljungsbro och Berg slussar. Det tar ca 25 minuter att åka in till Linköping.

Ett riktigt bra tillfälle att ta vara på - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Skulle du hellre vilja gå på en privat visning är du varmt välkommen att kontakta mäklare även i detta avseende!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Einar Johansson

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Einar Johansson, SkandiaMäklarna Linköping
0735582591

Visningstider

  • 20
    sep
    Idag kl. 16:00
    Viktigt att du anmäler dig till visningen. Det kommer max vistas 3 sällskap i huset åt gången. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.