Bjurtjärn Nolås 9

Bjurtjärn, Storfors Se på karta

500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Tomtarea
2 332 m²
Byggår
1900
Driftkostnad
8 373 kr/år

Välkommen till detta lilla torp med lantligt läge.

Huset erbjuder på entréplan en mindre hall, ett enkelt lantkök med vedkamin samt ett trivsamt vardagsrum med en vacker öppen spis. Från vardagsrummet når man altanen under tak.
På övre plan finns två ljusa sovrum. Huset är byggt runt sekelskiftet och runt om i huset finns flertalet detaljer bevarade så som vackra trägolv och spegeldörrar.
Bostaden har idag en enklare standard och lämpar sig bra som en fritidsbostad, men det finns gott om möjligheter att skapa ett riktigt drömboende på landet.

På tomten finns ett uthus som rymmer bastu, utedass och gott om förvaringsmöjligheter. Då tomten är väl tilltagen så finns det också utrymme att bygga garage eller liknande.
Här bor man i ett fridfullt läge med vacker utsikt över ängar och åkermark.

Torpet ligger ca 20 minuter bort från Karlskoga och Storfors, samt 30 minuter bort ligger Kristinehamn. Här finns det närhet till förskolan Änglagård i Kyrksten och 3 km bort finns Bjurtjärn skola för F-6.
Sjön Alkvettern ligger några km bort, och här erbjuds ett gott sjöliv med fina badstränder och även möjlighet till att ordna en båtplats för den fiskeintresserade.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga