Carl Johans väg 6

Bua Strand, Varberg Se på karta

5 000 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
61 m²
Tomtarea
2 180 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
18 972 kr/år
Antal besök
9 371
Dagar på Hemnet
10

Gör du som jag, drömmer om de där magiska och oförglömliga dagarna vid havet? Här får du nu även den unika chansen att kunna njuta av magin och lugnet som havet ger hemifrån, 365 dagar om året, eller så ofta tillfälle ges.

Jag välkomnar dig till detta sensationellt vackra läge vid havet på attraktiva Bua Strand. En kort promenad från vattenbrynet och solvarma klippor ligger denna fastighet med ett högt läge som bjuder på en himmelsk panoramavy ut över Kattegatts ljuvligt brusande vågor. Vakna till, somna till, lev och fyll dagarna med havsluft!
Samla familj och vänner i det inglasade uterummet eller på altanen och skåla och njut till vackra solnedgångar, kanske leker du tafatt med barn och barnbarn på gräsmattan eller bara lutar dig tillbaka i solstolen i någon skön hörna som du hittar på den stora tomten som är på över 2 000 kvadratmeter.

I stugan finns kök med ljusa luckor och det mesta du behöver, vardagsrum med braskamin som sprider en skön värme, två sovrum och badrum med duschkabin och tvättmaskin.
Havsutsikten njuter du av även inifrån stugan oavsett om du är kocken för dagen eller om du ligger i soffan och kopplar av.

Inte långt bort finns Bua hamn och strax nedanför huset finns en liten småbåtshamn, kanske har du tur att kunna ha båten här om intresse finns så du kan ge dig ut och utforska öarna utanför eller ankra till ute till havs och göra den där kanonkulan så barnen kiknar av skratt. Havet skänker både glädje och lugn!

Detaljplanen tillåter att man uppför en byggnad med byggnadsarea på 120 kvm - läs mer om vad som är tillåtet i detaljplanen under Dokument & länkar.

Det är med varmt hjärta jag bjuder in dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Varberg