Fjälkvarn 126

Fjäl, Östersunds kommun Se på karta

1 275 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
1 263 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
10 695 kr/år

Fastighet som har det där lilla extra vid Indalsälven med allmän badstrand, brygga och båthus. Här kan ni njuta av mycket sol hela dagen både på den stora terrassen som har plats för både loungemöbel och matgrupp samt vid vattnet med vacker utsikt över Indalsälven. Utbyggt bostadshus i etage med gott om plats för både familj och vänner.

Bostadshuset har öppen planlösning mellan kök, matplats och storstuga som ligger i etage med generösa fönsterpartier och vacker utsikt mot älven. Storstugan har utgång till den härliga terrassen och en värmande braskamin för kyliga vår och höstkvällar. Terrassen är delvis under tak med trapp till den välskötta trädgårdstomten. Köket har bra förvaring och moderna vitvaror. Gott om plats för ett stort matbord. Stort sovrum i anslutning till storstuga och mot terrassen. På fastigheten finns också trevlig gäststuga med synliga timmerstockar och gott om plats för stora sängar. Lillstuga med två sängar. Förrådsbyggnad med vedbod och verkstad/ maskinhall. Båthus med brygga. Bostadshuset har stenkista för disk- och duschvatten. Ny vattenpump med filter och slang från Indalsälven. Förbränningstoalett och duschhörna i badrummet.

Välkomna till denna härliga fritidsfastighet i lantlig idyll vid Indalsälven. Här kommer ni kunna njuta av lugnet och koppla med vacker utsikt över Indalsälven och möjligheten till mycket bad vid stranden under sommaren. Till Östersund är det ca 30 minuter med bil. Välkomna att anmäla er till visning.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Björn Löfgren

Storsjömäklarna AB
Mäklare Björn Löfgren, Storsjömäklarna AB
073-843 25 55