Främby udde stuga nr 25

Främby Udde, Falun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
30 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Förening
BRF Falun Strandby
Om föreningen
Avgift
2 800 kr/mån
Driftkostnad
10 800 kr/år

Vill du äga ett fritidshus men har inte möjlighet att ta hand om det året runt? Då har du hittat rätt! Nu erbjuds ett fritidshus i bostadsrättsform med ett förstklassigt läge vid attraktiva Runn. Detta fritidshus passar för dig som uppskattar närheten till vatten med dess aktiviteter sommar som vinter, men vill slippa den regelbundna tillsynen av stugan. Konceptet bygger på att stugan hyrs ut när Du själv inte är där vilket ger mycket goda hyresintäkter. Hyresintäkterna för stugorna har genom åren varit goda.
Stugan är ca 30 kvm och disponeras genom hall, allrum med köks-del, två sovrum och ett nyligen renoverat badrum med dusch. Fönsterpartier med fantastisk sjöutsikt på första parkett. Stugan är fullt utrustad och möblerad med bord, soffor, stolar, sängar, utemöbler. Internetanslutning samt tv. Genomgående smakfullt inredd och nyligen renoverad med bra standard.
Bostadsrättsföreningen äger marken och svarar för yttre underhåll. Medlemmarna ansvarar för det inre underhållet. Föreningen driver uthyrningen i egen regi med en uthyrningsenhet som ansvarar för hela området. Uthyrningsenheten servar dig med uthyrningen, nyckelutlämning, avsyning och enklare reparationer mm.
Runn är en skärgårdssjö med mängder med öar, kobbar, klippor och stränder. Runn är Dalarnas näst största sjö med sina 65 kvadratkilometer, och är känd för ett myllrande båtliv och ett utmärkt fiske.
Med bekväm närhet till Faluns stadskärna, fantastiskt läge och utsikt över Runn ligger dessa trivsamma och optimalt planerade fritidshus. Området och anläggningen ger fantastiska möjligheter till en rik och aktiv fritid. Båtplats, badstrand och bastu mm. Vintertid är Runn ett paradis för skridskoåkare. Inte långt från området ligger även Källvikens slalombacke samt Romme Alpin och Bjursås ski-center.
I Villa Herdin "grosshandlarvillan" där restaurangen/serveringen är belägen finns också möjlighet till konferens, middagar i stora sällskap, bröllop mm.
Ta chansen och missa inte denna fantastiska stuga på Främby udde- en plats som ger en upplevelse året om.
Varmt välkommen att boka er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun