Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erik Westberg

Erik Westberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sturegatan 57A, Centralt, Falu kommun

Sturegatan 57A

Lägenhet
Centralt, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
1 195 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/2
3 150 kr/mån
29 146 kr/m²

CHARMFULL ETTA MED BALKONG I CENTRALT LÄGE! I ett av Faluns mest attraktiva områden presenteras nu en stilren och generös etta med balkong. Bostaden erbjuder en mycket väldisponerad och ljus planlösning med härligt ljusflöde från fönsterpartier och en takhöjd över standard. Den väldisponerade planlösningen erbjuder en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter, luftigt kök med plats för matbord. Sällskapsrum kombinerat med sovrum som erbjuder plats för såväl säng som soffa, arbetshörna och annan möblering. Här finns även utgång till en fantastisk balkong. Perfekt belägen mot innergården som bjuder på sol större delen av dagen. Här bor man i ett mycket attraktivt läge i populära kulturkvarteren Elsborg- endast ett stenkast från stadskärnan! Stabil förening där både värme, V/A, kabel-tv och hushållsel ingår i månadsavgiften. Bostadsrättsföreningen har välskötta utrymmen med bland annat tvättstuga, torkrum, två förråd och gemensamhetsutrymmen. Välkommen på visning av en riktig pärla!

  • Balkong
Blystigen 13D, Galgberget, Falu kommun

Blystigen 13D

Lägenhet
Galgberget, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
1 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
4 359 kr/mån
26 827 kr/m²

FANTASTISK TVÅA MED BALKONG PÅ ATTRAKTIVA GALGBERGET! Här erbjuds en mycket välplanerad lägenhet om 52 kvadratmeter med perfekt gavelläge och balkong på attraktiva Galgberget! Bostaden har en luftig och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående ljusa färgval tillsammans med generösa fönsterpartier som ger ett härligt ljus i hela bostaden. Härlig balkong i soligt läge. Rogivande sovrum med plats för större säng samt access till walk-in-closet. Rymligt badrum med plats för både torktumlare och tvättmaskin. På Galgberget bor man med närheten till såväl skola, förskola, lekplatser, slalombacke, golfbana och naturområden. Gång- och cykelavstånd till stadskärnan. Stabil och välskött förening med trevlig innergård som gärna nyttjas av föreningens medlemmar. En parkeringsplats med elbilsladdare och ett rymligt förråd finns i direkt närhet till lägenheten. Är detta bostaden ni längtat efter? Välkommen på visning!

  • Balkong
Hjortnäsheden Sundsbäcksbacken 4, Leksand, Leksands kommun

Hjortnäsheden Sundsbäcksbacken 4

Fritidshus
Leksand, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
2 195 000 kr
77 m²
2 rum
1 668 m² tomt

Attraktivt belägen fastighet på återvändsgata, omgiven av grönska i närheten av Siljans strand endast 4 km från centrala Leksand. Här presenteras ett boende som både kan nyttjas som permanentbostad såväl som fritidshus med i fantastisk omgivning. Det charmfulla bostadshuset erbjuder en väldisponerad och social planlösning om 77 kvadratmeter boarea. Här möts du av en välkomnande hall intill kök och ett väl tilltaget vardagsrum med access till veranda vilket blir en naturlig plats att samlas vid. Vidare finner vi även ett rymligt sovrum, badrum och tvättstuga. För både ökad mysfaktor och lägre driftkostnad finns en fungerande vedspis i köket samt en kamin i den öppna spisen i vardagsrummet. Generös tomtareal om 1.668 kvm med ett rogivande läge och endast ett fåtal grannar. Tomten inrymmer lekvänliga grönytor och möjligheter för den trädgårdsintresserade. Intill huset finns även ytterligare byggnader i form av bland annat förrådsbyggnad och bastu. Avgiften för anslutning till det kommunala avloppet är betald, men ej indraget. I dagsläget är avloppet enskilt. In till centrala Leksand är det endast ca 4 km vilket tar ca 6 minuter med bil och ca 15 min med cykel. Är detta det boendet ni länge drömt om? Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Hosjö backe 35, Hosjö, Falu kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00

Hosjö backe 35

Villa
Hosjö, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
2 490 000 kr
97 + 97 m²
4 rum
1 042 m² tomt

FAMILJEVÄNLIG ENPLANSVILLA MED KÄLLARE I POPULÄRA HOSJÖ! Här möts du av ett väldisponerat hus som är uppdelat på 4 rum varav 3 sovrum- perfekt för barnfamiljen! Huset inrymmer en välkomnande hall som leder in till kök samt vardagsrum. I det hemtrevliga köket kan goda middagar tillagas och i vardagsrummet finns gott om plats för umgänge med familj och vänner, här värmer eldstaden gott samt ger extra mysfaktor. Vidare finns tre sovrum och ett badrum. Den rymliga källaren erbjuder badrum kombinerat med tvättstuga, ytterligare sällskapsrum, garage och goda om förvaringsutrymmen – perfekt för alla dina behov och intressen. Uppvärmning via bergvärme (ny pump 2023) samt två nya badrum (2022) är stora plus! Intill huset finns två uteplatser där du kan njuta av solen större delen av dagen. Lättskött trädgård med härliga gräsytor intill mindre skogsparti. Tomten lämpar sig utmärkt för både barnens lek och spring samt för framtida trädgårdspyssel. Här bor man i ett lugnt, familjevänligt område med närhet till både skola, förskola och kommunikationer. Värt att nämna är närheten till populära motionsspåren vid "Pumpen" både sommar- som vintertid. Sandlandets badområde med lekvänliga grönytor, brygga och sandstrand för soliga sommardagar. Här kan du skapa ditt nya drömhem, missa inte chansen – Välkommen på visning!

  • Plus
Tomter i Aspeboda, Aspeboda, Falu kommun

Tomter i Aspeboda

Tomt
Aspeboda, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
695 000 kr
3 159 m² tomt

VILLATOMTER I POPULÄRA ASPEBODA! Möjlighet att bygga ditt drömboende i ett attraktivt läge i Aspeboda! Tomterna ligger på en höjd med härligt utsikt i lantligt och fridfullt läge. Här bor man med närhet till både förskola- och skola, populär golfbana, idrottsplan och strövområden. Från Aspeboda till Falun och Borlänge tar det endast ca 10-13 minuter med bil. Positivt förhandsbesked för nybyggnation av 4 enbostadshus. Pris/tomt för Änget 1:4, 1:5 och 1:6: Sänkta från 795.000 kr/st till 695.000 kr/st. Änget 1:3: SÅLD Änget 1:4 : 3069 kvm Änget 1:5: 3159 kvm Änget 1:6: 3143 kvm Information om kostnad för elanslutning nedan https://fev.se/el/elnat/elnatspriser-privat.html Besök Falu kommuns hemsida https://www.falun.se/bygga-bo--miljo/bygga-nytt-andra-eller-riva/bygglov.html Välkommen att besöka tomterna när det passar!

Ullvi 26:14, Ullvi, Leksands kommun

Ullvi 26:14

Tomt
Ullvi, Leksands kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Leksand
150 000 kr
2 347 m² tomt

Nu finns möjlighet att förverkliga husdrömmen i populära Ullvi! Drömläge om du önskar att bygga nytt hus med vackert, högt och lantligt läge i natursköna omgivningar med bär- och svampskogar runt knuten. Tomten sträcker sig över 2.347 väl tilltagna kvadratmeter med öppna grönytor och skogen som närmsta granne. I Ullvi bor man i en riktig Dalaidyll cirka 4 kilometer från centrala Leksand. El och kommunalt v/a finns i området men inte vid tomten. Förhandsbesked/bygglov söks för att få besked om möjlighet till anslutning. Kontakta kommunen och Dala vatten och avfall för mer information om vad som gäller för den specifika tomten. Här är man inte är knuten till någon specifik husleverantör, utan det är fritt för köparen att bygga vilket hus man vill enligt egna önskemål- så länge man erhåller bygglov. En stor fördel med att bygga ett nytt hus är att det inte är någon fastighetsavgift i 15 år. Ta del av områdesbestämmelserna via dokumentfliken. Varmt välkomna att besöka tomten.

  • Plus
Bivägen 2, Norslund, Falu kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00

Bivägen 2

Villa
Norslund, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
4 595 000 kr
212 + 63 m²
8 rum
847 m² tomt

VÄLDISPONERAD FAMILJEVILLA MED ATTRAKTIVT LÄGE NÄRA STAN! Huset erbjuder en generös och väldisponerad planlösning om hela 8 rum varav 6 st sovrum. Fantastisk takterrass med härlig vy och begränsad insyn. Väl tilltagna förvaringsutrymmen samt dubbelgarage. Villan är ursprungligen från 1921 och har renoverats samt byggts ut succesivt under åren. Uppvärmning via bergvärme samt kamin vilket ger lägre boendekostnader. Även fiber är installerat. Fastigheten har en lättskött trädgårdstomt med lekvänliga gräsytor. Här bor man på en lugn och barnvänlig återvändsgata med promenadavstånd till Faluns stadskärna, regementets handelsområde, resecentrum, Falu lasarett, Högskolan Dalarna samt bad- och båtliv vid sjön Runn och Lugnets populära aktivitetscenter. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Kyrkbacksvägen 39, Haga, Falu kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00

Kyrkbacksvägen 39

Villa
Haga, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
6 450 000 kr
191 + 96 m²
4 rum
1 381 m² tomt

REPRESENTATIVT LÄGE PÅ ATTRAKTIVA KYRKBACKSVÄGEN! Varmt välkomna till ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet med ett högt och representativt läge i ett av Faluns mest attraktiva stadsdelar. Med byggnadsår 1928 kvarhåller denna fastighet fortfarande en del tidstypiska detaljer som bidrar till charm och karaktär, kombinerat med moderniseringar från senare år. Huvudbyggnaden erbjuder en mycket social planlösning i entréplan med generösa sällskapsytor. Välkomnande hall med eldstad, stilfullt kök, badrum, sovrum med access till uterum och altan. Möjlighet att skapa ett extra rum vid behov. Övervåningen inrymmer två sovrum samt ytterligare ett badrum och en mindre hall. I källaren finns väl tilltagna praktiska utrymmen såsom extra kontorsrum, väl avskilt för hemmakontoret, förvaringsmöjligheter, stor tvättstuga samt stort dubbelgarage, pannrum, hall och matkällare. Det vattenburna värmesystemet har en bergvärmepump samt solpaneler som genererar lägre driftkostnader och högre komfort på ett miljövänligt sätt. Möjlighet finns även att värma husen med pellets/ved. På den stora tomten finner vi även ett ytterligare hus om ca 40 kvm, fullt utrustat och anpassningsbart till skiftande behov. Exempelvis för den större familjen med tonårsbarn eller för den som önskar att bo ekonomiskt fördelaktigt genom uthyrning. Högt belägen hörntomt om 1.381 kvm med en viss- gårdsliknande känsla genom dess byggnader, storlek och skyddade läge. Under sommartid är trädgården en grönskande oas med ytor som bjuder in till barnens lek och spring. Mysiga uteplatser i perfekt solläge när familj och vänner kommer på besök. Det är lätt att förstå varför Kyrkbacken är en av Faluns absolut mest attraktiva bostadsområden. Här bor man mycket familjevänligt med gång- och cykelavstånd till det mesta som staden har att erbjuda. Nära oslagbart läge för den aktiva barnfamiljen med tanke på avstånd till förskola, skola, Lugnets populära aktivitetsområden och naturreservat. Välkomna på visning!

  • Plus
Björsvedsvägen 15, Falun, Falu kommun

Björsvedsvägen 15

Fritidshus
Falun, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
895 000 kr
40 m²
2 rum
2 003 m² tomt

ROGIVANDE FRITIDSBOSTAD MITT I NATUREN! Drömmer du om en tillflyktsort mitt i naturen men inte så långt ifrån stan? Nu erbjuds "Bollnäs Fäbod" Mellan Grycksbo och Bjursås till försäljning. Här väntar en fastighet omgiven av lummig grönska mitt i naturen, endast ca 15 minuter från centrala Falun. En plats i naturskön omgivning att längta till för att koppla av med vänner och familj. Fastighetens charmfulla timmerstuga om cirka 40 kvadratmeter byggdes upp på den gamla fäboden under 80-talet. Här inryms en välkomnande farstukvist, praktisk köksdel med gasolspis, diskho, arbetsytor och förvaring. Mysig storstuga med fungerande öppen spis med insats. Sov-del med plats för bäddar. I huset finns genomgående gedigna trägolv, trätak och synliga timmerväggar. Vidare på tomten finner vi både härbre- och uthus med goda förvaringsmöjligheter, rymlig bastu och dass. Tomten om cirka 2.000 kvadratmeter är delvis inhägnad av en gärdesgård och stenmur som angränsar mot skogen som närmsta granne. Högt och fritt läge med kuperad naturtomt samt gräsytor för lek och trädgårdspyssel. Tillgång till jordkällare och porlande bäck i direkt närhet till tomten. Fastigheten är i dagsläget inte ansluten till el, samt vatten och avlopp saknas. Nuvarande ägare har succesivt utfört löpande underhåll och förbättringar. Bland annat renovering av skorsten 2005 (sotad & godkänd 2023). Bastu och dass ca 2007. Insättning av extra fönster i stugan 2008. Ommålning utvändigt 2010, samtidigt som farstukvisten iordningställdes med golv. Köksdelen skapades ca 2011. Diverse möblemang och lösöre såsom soffgrupp, soffbord, matbord, skåp, köksbord, stolar, sängar, elverk, cyklar och båt ingår i försäljningen. I både Grycksbo samt Bjursås finns mataffär, allmän service samt kommunikationer till centrala Falun, Rättvik och Leksand. Varmt välkomna att uppleva denna pärla på visning!

  • Plus
Kårtäkt 53, Sundborn, Falu kommun

Kårtäkt 53

Fritidshus
Sundborn, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
695 000 kr
20 m²
1 rum
1 495 m² tomt

IDYLLISK FRITIDSBOSTAD MED NÄRHET TILL SUNDBORN! Drömmer du om en plats i naturen, inte långt ifrån stan? Nu erbjuds ett riktigt smultronställe omgiven av naturen och närheten till Sundborn. En tillflyktsort att längta till för att koppla av med vänner och familj i mysig tillvaro på landet. Stugan består av 20 kvadratmeter och inrymmer en köksdel samt utrymme för matbord och stolar, plats för våningssäng samt bäddsoffa vilket gör att familjen får plats. Fungerande kamin som skapar hög mysfaktor och skön värme. På tomten finns en gäststuga med möjlighet till ytterligare bäddar vid behov. Praktisk utedusch, dass samt ett uthus med förvaringsmöjligheter. Fastigheten har både el, borrad brunn och enklare köksavlopp. Nuvarande ägare har successivt utfört löpande underhåll och förbättringar under senare tid. Bland annat har man låtit iordningställa en grusväg fram till fastigheten. Samtidigt har markarbeten utförts med gräsmatta samt nedtagning av träd. Anslutning av el via Falu energi & vatten. Elinstallation samt nyinstallation i stugan och i gäststugan. Målning invändigt & utvändigt. Pumphus, inklusive elanslutning, hydrofor och ny djupvattenpump, vattenprov har tagits som visar att vattnet är tjänligt. Stor men lättskött tomt i bra solläge med naturskog- samt gräsytor perfekt för lek och trädgårdspyssel. Allt är som gjort för att njuta av den Svenska sommaren på allra bästa sätt. Inne i populära Sundborn finns livsmedelsbutik, café och kulturella sevärdheter vid Carl Larsson-gården, strövområden såsom elljusspår, Vitsandets badplats vid sjön Toftan. In till centrala Falun tar det ca 15 minuter med bil. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul och ett snabbt tillträde är möjligt!

Stenvägen 1, Hälsinggården, Falu kommun

Stenvägen 1

Övrigt
Hälsinggården, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
4 500 000 kr
166 m²
1 801 m² tomt

TILLFÄLLE ATT FÖRVÄRVA EN MINDRE HYRESFASTIGHET MED GODA INTÄKTER! Med ett bra läge finner vi denna lättskötta hyresfastighet med villakänsla som totalt består av 4 st lägenheter om 166 kvm boarea och 83 kvm biarea. Fastigheten inrymmer tre lägenheter om 1-rok samt en lägenhet om 2-rok. Alla lägenheterna är hörnlägenheter och har balkong. I källaren finns förråd gemensam tvättstuga samt cykelförråd. Trädgård med grönytor, äppelträd och plats för uteaktiviteter. Under 2022 utfördes bland annat tilläggsisolering av vind, ny tvättmaskin och torktumlare i tvättstugan. Nytt badrum samt renovering av innertak och golv i lägenhet 1002. I lägenhet 1001 byttes köksluckor samt bänkskiva, nytt tvättställ och duschblandare. 2019 renoverades badrummet i lägenhet 1101. Fiber är anslutet och uppvärmning sker via vattenburen värme genom luft/vattenvärmepump. Lugnt område med gångavstånd till sjön Runn samt natursköna strövområden. Cykel- och promenadavstånd till både centrum, högskolan Dalarna, Lugnet, lasarettet och resecentrum. Fastigheten är i dagsläget fullt uthyrd med intäkter om 339.960 kr/år och driftkostnad om 70 881 kr/år. Perfekt möjlighet för dig som söker en mindre hyresfastighet med stora möjligheter- välkommen på visning!

  • Plus
Tallbacksvägen 3, Lustigknopp, Falu kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30

Tallbacksvägen 3

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
1 975 000 kr
91,5 m²
3 rum
vån 1/4
7 640 kr/mån
21 585 kr/m²

GENERÖS TREA MED ATTRAKTIVT LÄGE PÅ MARKPLAN! Här erbjuds en väl tilltagen trea om 91,5 kvm på populära "Knoppen". Ett mycket bekvämt boende på markplan med direkt access till solig uteplats och föreningens välskötta gemensamhetsytor, lekplats och trädgårdsytor. Planlösningen består av en välkomnande hall med praktisk klädkammare/förråd. Helkaklat badrum med badkar samt ett separat wc-rum. Två rogivande sovrum, kök med plats för matbord samt ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till uteplats. Vardagsrummet har potential till delas av till ett extra sovrum. Här bor man i ett trivsamt område med promenad- och cykelavstånd till bland annat stadskärnan, Lasarettet, Högskolan Dalarna och Lugnets idrottsanläggning. I bostadsrättsföreningen finns bl.a. tvättstuga, övernattningsrum, garageplats/parkering med eluttag via separat kö. Gästplatser finns direkt intill huset. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Åsgatan 79B, Östanfors, Falu kommun

Åsgatan 79B

Lägenhet
Östanfors, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
1 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/2
3 734 kr/mån
22 328 kr/m²

CHARMFULL TVÅA MED BALKONG OCH FUNGERANDE ÖPPEN SPIS I CENTRALT LÄGE! Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade tvåa med balkong och öppen spis i attraktiva Östanfors. Planlösningen är mycket väldisponerad om sina 58 kvm och fördelas genom följande. Välkomnande och praktisk hall med utrymme för avhängning samt garderob och klädkammare. Ljust och inbjudande vardagsrum med karaktäristisk fiskbensparkett samt utgång till balkongen i soligt läge. I vardagsrummet finns en öppen spis som ger bostaden ökad mysfaktor. Vidare finns köket som erbjuder goda arbetsytor och diskmaskin som förenklar i vardagen. Badrum med dusch och plats för installation av tvättmaskin. Här bor man i en HSB-förening med både tvättstuga, cykelrum, uthyrningsrum samt mindre gym, bastu och dusch. Läget är centralt med promenadavstånd om ca 5-10 min till stadskärnans fina utbud av butiker, restauranger, caféer och övrig service. Härliga promenadstråk längst ån till Kålgården och intilliggande parker. Cykelavstånd Lugnets sportanläggning såsom högskolan Dalarna och Lasarettet. Här är det bara att flytta in- Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Vasavägen 12, Enviken, Falu kommun

Vasavägen 12

Villa
Enviken, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
1 195 000 kr
143 + 32 m²
6 rum
984 m² tomt

FAMILJEVÄNLIG VILLA MED BRA LÄGE I POPULÄRA ENVIKEN! Välkommen till denna stora och välplanerade villa belägen i barnvänliga och natursköna Enviken. Med sina generösa 143 kvadratmeter erbjuder bostaden gott om utrymme för hela familjen. Här finns sex rum, vilket ger möjlighet till både gemensamma aktiviteter och avskildhet. Bostaden är ljust och luftig vilket ger en härlig atmosfär och skapar en känsla av rymd. Dessutom ger närheten till naturen möjlighet till härliga promenader och aktiviteter utomhus. Förutom den generösa boytan finns även en altan och balkong där du kan njuta av soliga dagar eller koppla av efter arbetsdagen. Det finns ett generellt renoveringsbehov vilket ger en perfekt möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa sitt egna drömhem. Garaget har behov av mer omfattande, direkt renovering i dagsläget. Läget är perfekt för barnfamiljer då det är lugnt och tryggt här. I närheten finns en nybyggd förskola, Rönndalsskolan f-6, sporthall, motions- och elljusspår, mataffär samt goda kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig till bland annat centrala Falun. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa allt du behöver för att skapa ett trivsamt och familjevänligt boende i barnvänlig miljö. Varmt välkomna att boka en visning!

Hälsinggårdsvägen 35D, Hälsinggården, Falu kommun
  • Sön 4 aug kl 16:15

Hälsinggårdsvägen 35D

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
1 770 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
6 285 kr/mån
24 583 kr/m²

NYPRODUCERAD TRERUMMARE MED BALKONG I HÄRLIGT LÄGE! Här presenteras en fantastisk trea om 72 välplanerade kvadratmeter. Bostadens optimalt disponerade planlösning består av sociala och öppna ytor mellan inbjudande vardagsrum och stilfullt kök med plats för matbord. Smidig access till den härliga balkongen i soligt och insynsskyddat läge. Vidare erbjuds två bra sovrum, rymligt badrum kombinerat med tvättavdelning och en välkomnande hall. Genomgående harmoniska färg- och materialval såsom enhetliga ekgolv samt fönsterbrädor i sten. Här bor man i en trivsam bostadsrättsförening i nästintill helt nybyggda hus med fördelar som tillhörande förråd och möjlighet till närliggande p-plats. Lugnt och naturskönt område med gångavstånd till sjön Runn samt strövområden. Cykel- och promenadavstånd till Faluns stadskärna via gång- och cykelbanor. Prissänkt från 1.795.000 kr. Varmt välkomna på visning av en bostad att trivas i!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kyrkbyns fäbodar 422, Svärdsjö, Falu kommun

Kyrkbyns fäbodar 422

Fritidshus
Svärdsjö, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
1 375 000 kr
85 m²
3 rum
970 m² tomt

CHARMFULLT ENPLANSHUS FRÅN 2014 I NATURSKÖN OMGIVNING! Välkomna till Kyrkbyns Fäbodar och en fastighet som lämpar sig både som permanentbostad såsom fritidsbostad. Huset inrymmer 85 kvm fördelat på tre rum och kök samt flertalet sidobyggnader som skapar en härlig gårdsbild. Husets välplanerade planlösning består av en välkomnande hall/farstu med avhängningsmöjligheter. Inbjudande kök med köksspis, rostfria vitvaror, praktisk köksö och yta för matsalsmöbel. Vidare finns ett ljust och härligt vardagsrum med kamin samt luftvärmepump. Social yta med smidig access till altanen. Två sovrum och ett duschrum med tvättmaskin. Huset har en hög mysfaktor med två fungerande eldstäder, charmfulla trägolv och ljusa ytskikt. Intill huset finns en väl tilltagen altan med ett intilliggande uterum, bastu, förråd, vedbod, dass och växthus. Tomten erbjuder gott om plats för lek och spring med fina, lättskötta grönytor. Här finns möjligheter och utrymme för den trädgårdsintresserade. Från fastigheten har man gångavstånd till sjön Lillsälnan och direkt närhet till naturen. Med bil tar det ca 30 minuter till centrala Falun. Endast ca 10 minuter till Svärdsjö där en mängd aktivitetsmöjligheter samt förskola, skola, matbutik och bussförbindelser finns att tillgå. Varmt välkomna på visning!

Önsgärdesvägen 21, Vika, Falu kommun

Önsgärdesvägen 21

Tomt
Vika, Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
550 000 kr
1 368 m² tomt

TILLFÄLLE ATT FÖRVÄRVA EN ATTRAKTIV VILLATOMT I POPULÄRA VIKA! Drömmer du om att bygga en nyproducerad villa i ett familjevänligt villaområde? Här finns nu möjligheten att bygga dina drömmars hus på en lugn återvändsgata med utsikt över åkrarna. Barnen behöver aldrig korsa en väg på deras väg till Vikaskolan - som endast ligger ett par stenkast från fastigheten. Vika är en aktiv och trivsam by vilket gör platsen idylliskt för barnfamiljen. Närhet till natursköna omgivningar och Vikasjön som ligger i anslutning till Runn. Från Vika når man centrala Falun och Borlänge på ca 20 minuter med bil. Det finns en servis bestående av Kommunalt Vatten, Spill & Dagvatten till fastigheten. Kostnaden för anslutningen är 248 010 kr inkl moms enligt uppgifter från FEV. Dessutom finns möjligheten att ansluta sig till Falu stadsnät (Fiber) för en kostnad om 20.500 kr efter rot-avdrag enligt FEV. Anslutning till elnät via FEV, se länken: https://fev.se/el/elnat/elnatspriser-privat.html Anslutningskostnaderna betalas av köparen. Ta gärna del av bilagda handlingar under dokumentfliken. Välkomna att meddela ert intresse till ansvarig fastighetsmäklare Erik Westberg.

Främby udde 20 (stuga 18), null, Falu kommun

Främby udde 20 (stuga 18)

Fritidshus
Falu kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falun
1 550 000 kr
30,8 m²
3 rum
2 800 kr/mån

Vill du ha ett fritidshus men du har inte möjlighet att ta hand om det året runt? Då har du hittat rätt! Nu erbjuds ett fritidshus i bostadsrättsform vid attraktiva Runn. Detta fritidshus passar dig som uppskattar närheten till vatten med dess aktiviteter sommar som vinter, men vill slippa den regelbundna tillsynen av stugan. Konceptet bygger på att stugan hyrs ut när Du själv inte är där vilket ger mycket goda hyresintäkter. Hyresintäkterna för stugorna har genom åren varit goda. Stugan är ca 30 kvm och disponeras genom hall, allrum med köks-del, två sovrum och ett badrum med dusch. Fönsterpartier med härlig utsikt och fint ljusinsläpp. Stugan är fullt utrustad och möblerad med bord, soffor, stolar, sängar, utemöbler. Internetanslutning samt tv. Genomgående smakfullt inredd och med bra standard. Bostadsrättsföreningen äger marken och svarar för yttre underhåll. Medlemmarna ansvarar för det inre underhållet. Föreningen driver uthyrningen i egen regi med en uthyrningsenhet som ansvarar för hela området. Uthyrningsenheten servar dig med uthyrningen, nyckelutlämning, avsyning och enklare reparationer mm. Runn är en skärgårdssjö med mängder med öar, kobbar, klippor och stränder. Runn är Dalarnas näst största sjö med sina 65 kvadratkilometer, och är känd för ett myllrande båtliv och ett utmärkt fiske. Med bekväm närhet till Faluns stadskärna, ett stenkast från Runn ligger dessa trivsamma och optimalt planerade fritidshus. Området och anläggningen ger fantastiska möjligheter till en rik och aktiv fritid. Badstrand och bastu finns i området. Vintertid är detta ett paradis för skridskoåkare. Inte långt från området ligger även Källvikens slalombacke samt Romme Alpin och Bjursås ski-center. I Villa Herdin "grosshandlarvillan" där restaurangen/serveringen är belägen finns också möjlighet till konferens, middagar i stora sällskap, bröllop mm. Ta chansen och missa inte denna stuga på Främby udde- en plats som ger en upplevelse året om. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka en visning!

  • Uteplats

Visar alla 18