Allstakan Nybo 1

Gunnarskog, Arvika Se på karta

1 400 000 kr

1 480 000 kr -5%
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
1 790 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
24 300 kr/år

Välkommen till natursköna Allstakan Nybo i Gunnarskog, här finner vi ett otroligt mysigt fritidshus om 86 kvm som är redo att njutas av precis som det är.

Detta är ett fint och välskött fritidshus som har ett gemytligt naturnära läge och vacker utsikt över de värmländska nejderna. Huset kan användas som åretruntboende och är redo att bara avnjutas så det går utmärkt att flytta in i huset och börja trivas på en gång. Här finns ett rymligt och ljust kök som både är trevligt och funktionellt med bra arbetsytor och plats för bord och stolar, ett vardagsrum med en mysig kamin och generösa sociala ytor samt plats för matsalsgrupp. Det finns flertalet sovplatser med ett stort allrum på övre plan i fritidshuset med tre sovplatser samt ett charmigt enskilt sovrum med dubbelsäng. Det finns även en stor gäststuga med flertalet sovplatser för tillresta gäster. Fritidshuset står på en välskött trädgårdstomt med många soltimmar och utöver det har huset en underbar uteplats med den stora altanen som dubblar de sociala ytorna, här finns det gott om plats för båda vuxna och barn samt möjlighet att ha ett utekök, grill, soffgrupp, matbord och stolar. Det finns även ett praktiskt förråd med mycket bra förvaringsmöjligheter och en verkstadsbod med plats för gräsklippare och trädgårdsredskap.

Gunnarskog ligger i natursköna Värmland och är välkänt för sina många sjöar, vackra skogsområden och spännande djurliv, här finns det gott om badplatser och härliga strövområden samt möjligheter för många utomhusaktiviteter. Outside Adventure Sweden utgår från Gunnarskog som arrangerar alla typer av äventyrsaktiviteter, exempelvis vandring, skidturer, bäversafari, älgsafari, rovdjursafari, fiske med båt, isfiske, eller övernattningsturer med tält i naturen, sommar som vinter och de ser till att man får en oförglömlig upplevelse av denna underbara miljö. Ängåsen är en liten gård i Gunnarskog och de erbjuder grillturer, miniturer och familjeutflykter med häst och vagn, här på hästens rygg eller i prärievagnen kan man lyssna på alla naturens ljud och genom att glömma telefoner, datorer och måsten så får man en möjlighet att ta hand om sitt inre jag. Även Knöppelåsens ridcenter erbjuder ridning för barn med ridlärare de har både helg och sommarkurser. Det finns otroligt mycket trevliga fiskevatten runt Gunnarskog med riklig tillgång på gädda och abborre samt möjlighet till ädelfiske i Stora Korstjärn.

Varmt välkommen på visning av detta trivsamma fritidshus och denna underbara miljö!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sunne