Stråkvägen 13

Holmsbovallen, Skinnskattebergs kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
55 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
3 524 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
13 100 kr/år

- Välskött boende intill Sjön Lillsvan
- Underbart uterum med Sjöutsikt
- Stor naturtomt om hela 3 524 kvm
- Ett stenkast från badbrygga och båtbrygga
- Sällan till salu

Nu ges möjligheten att förvärva fastighet med enorma möjligheter för dig som vill fly vardagen och in till denna underbara oas. Ett välutrustat fritidsboende med utsökt läge intill Sjön Lillsvan. Den magnifika utsikten över sjön och dess natursköna miljö är det som utmärker boendet.

Boningshuset som uppfördes sent sextiotal har brukats som ett fritidshus och är högt belägen på den till storleken generösa tomten. Planlösningen karaktäriseras av två rymliga sovrum, utrustat kök och öppen planlösning med braskamin samt gäst-WC. Utgång till det härliga inglasade uterummet med magisk sjöutsikt. Uppe på tomten finner du även två små uthus som inrymmer både ett nytt gästhus samt ett uthus med bastu och dusch. Härliga veranda på framsidan av huset samt ett nyligen uppfört altandäck med eldstad, belysning längst med trallen och muren.

Stråkvägen 13 med fastighetsbeteckning Holmsbovallen 1:17 säljs tillsammans med Stråkvägen 11 med fastighetsbeteckningen Holmsbovallen 1:16. Alltså 2 tomter om total tomtarea om 3 524 kvm. Välj att nyttja hela ytan eller utveckla tomten intill enligt önskemål.

Beläget i populära Holmsbovallen och dess natursköna omgivning med närhet till badplats med strand och brygga. Ett välskött och populärt fritidsområde med både permanentbostäder och fritidshus, där mycket är under utveckling. Under sommaren kan du avnjuta båt- och badbryggor, härliga naturen runt knuten samt goda fiskemöjligheter. Vintertid när isen lagt sig kan du avnjuta genom att åka skridskor eller att pimpla. Hit tar du dig med en kort bilfärd från hela Mälardalen samt Stockholm.

Ett tillfälle du inte vill missa - Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Rebecca Norgren

Notar
Mäklare Rebecca Norgren, Notar
0721429091
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

  • 11
    jul
    Mån 11 jul kl. 17:30–18:00
    Bokad visning – Anmäl dig på en angiven visningstid. Klicka på ”Boka” på Notars hemsida. Varmt välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.