Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Mäklare Rebecca Norgren

Rebecca Norgren

Om mig

Driven – engagerad - tillgänglig Jag är en driven och extremt engagerad person som alltid jobbar för att överträffa kundernas mål och förväntningar. Kundnöjdhet och långsiktiga relationer är något som ligger mig varmt om hjärtat och det är något jag verkligen prioriterar högt. Jag är den mäklaren som alltid finns tillgänglig såväl före som under och efter affären. Allt för att du ska känna att du är i trygga händer! Kort sagt är jag en glad och driven mäklare som alltid är tillgänglig

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagelsberga 9, null, Köpings kommun
  • Sön 5 maj

Hagelsberga 9

Fritidshus
Köpings kommun
750 000 kr
45 + 10 m²
2 rum
1 728 m² tomt

- Lantligt och grönskade läge - Stor naturtomt med många möjligheter - Insynsskyddat och privat läge Tillfälle! Nu finns möjlighet att förvärva denna mysiga fastighet med härlig grönskande tomt med lantligt läge! Här möts du av välplanerade ytor, charmigt kök med plats för matbord intill fönster, sovrum, allrum med öppenspis och utgång till inglasat uterum. Vidare på tomten finner Ni ytterligare ett hus med vardagsrum, uterum, mindre köksdel samt sovloft en trappa upp. Generös tomt med plats att odla och skogen som närmsta granne. Nuvarande ägare har fått rivningslov på det stora huset samt bygglov att bygga ett enplanshus om 129 kvm på den platsen det större huset står idag. Vatten och avlopp saknas men förberett för att borra vatten och ett godkännande gällande avlopp finns från kommunen. Naturskön och lugn omgivning med närhet till Köpings golfklubb. Hit tar du dig på ca 5-10 min med bil från Köping och ca 35 minuter från Erikslund köpcentrum i Västerås. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Nyckelbergsvägen 63B, Nyckelberget, Köpings kommun
Nyckelbergsvägen 63B, Nyckelberget, Köpings kommun, bild 2
Nyckelbergsvägen 63B, Nyckelberget, Köpings kommun, bild 3

Nyckelbergsvägen 63B

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
1 095 000 kr
80,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 177 kr/mån
13 602 kr/m²

- Fin skick med inglasad balkong - Populärt område - Välskött förening Välkomna till denna fantastiska lägenhet om 80,5 välplanerade kvadratmeter som är i fint skick och belägen på första våningen. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt, generöst kök med gott om plats för stort matbord samt ett rymligt vardagsrum med utgång till inglasade balkongen. Här återfinns även tre rogivande sovrum, badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin, gäst-WC och en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme. Planlösningen är väl genomtänkt och det finns gott om naturligt ljus från två väderstreck. Det här är verkligen en lägenhet som har mycket att erbjuda! Bo i ett populärt område med närhet till grönområden, livsmedelsaffär och centrum inom gångavstånd. Missa inte chansen till detta mycket trevliga boende. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
Esplanaden 1, Centrum, Köpings kommun
  • Idag
Esplanaden 1, Centrum, Köpings kommun, bild 2
Esplanaden 1, Centrum, Köpings kommun, bild 3

Esplanaden 1

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
1 395 000 kr
100 m²
3 rum
vån 1
5 325 kr/mån
13 950 kr/m²

- Genomgående renoverad - Praktiskt belägen på bottenplan - Centralt läge - Välskött förening med god ekonomi Varmt välkomna till denna renoverade och välplanerade tre om 100 kvm som är bekvämt belägen på bottenplan. Ett härligt ljusflöde från två väderstreck genomsyrar hela bostaden. Boendet karaktäriseras av renoverat kök med vita tidlösa köksluckor, köksö, full maskinell utrustning samt en öppenplanlösning mot vardagsrummet. Vidare återfinns två rogivande sovrum där det ena sovrummet har en stor klädkammare i anslutning, generöst helkaklat badrum, gäst-wc samt gott om förvaring via inbyggda garderober. Attraktivt belägen i city med affärer och Köpings ån som närmsta grannar. Här avnjuter du vackra promenadstråk efter ån, mysiga caféer och restauranger i närområdet. En kort promenad bort når du Köpings centralstation. Välskött och väl ansedd förening med god ekonomi och låg månadsavgift. Ett boende som måste upplevas. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Domkyrkoesplanaden 9, Centrum, Västerås kommun
Domkyrkoesplanaden 9, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Domkyrkoesplanaden 9, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Domkyrkoesplanaden 9

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
3 995 000 kr
130 m²
4 rum
vån 1
7 723 kr/mån
30 731 kr/m²

- Mycket centralt läge - Fräscha ytskikt - Öppen planlösning Tillfälle! Välplanerad lägenhet om hela 130 kvadratmeter mitt i Västerås city. Här möts Ni av rikligt med ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck med fransk balkong samt utgång från lägenheten till den gemensamma innergården. Genomgående fräsch standard genom hela lägenheten med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till social samvaro. Vidare återfinns tre väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av både garderober och klädkammare samt två hel kaklade badrum ena med badkar, tvättmaskin och torktumlare, de andra med dusch. Belägen mitt i city inom en stabil och trivsam förening där bredband ingår i avgiften. Här har du med direkt access till Västerås Citys stora utbud, Centralstation och livsmedelsaffärer inom några minuters gångavstånd. Vackra promenadstråk längs Svartån finner du några minuter från lägenheten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Hopslagarvägen 21, Ramnäs, Surahammars kommun

Hopslagarvägen 21

Villa
Ramnäs, Surahammars kommun
2 695 000 kr
148 m²
6 rum
1 021 m² tomt

- Välskött hus med friköpt tomt - Solceller & laddbox - Garage med uppfart - Inglasat uterum - Attraktivt belägen Varmt välkomna till detta trivsamma och klimatsmart hus med ett attraktivt läge på friköpt tomt som genomgått omfattande renoveringar där inget lämnats åt slumpen. Här erbjuds en optimalt planerad planlösning med fem sovrum, härligt inglasat uterum och lättskött tomt samt stor uppfart med garage och förråd. Boendet karaktäriseras av välkomnande entréhall med trapp upp till övre plan, stilrent renoverat kök med matplats intill fönster, rymligt vardagsrum med kamin och plats för större matbord samt utgång till altanen med inglasat uterum. På entréplan återfinns även två väldisponerade sovrum, stort helkaklat badrum samt tvättstuga med groventré. Övre plan erbjuder tre rogivande sovrum, helkaklat badrum med badkar, mycket goda förvaringsmöjligheter via både klädkammare och garderober. Säljaren har installerat solceller som kan garanterar produktion om minst 11.000 kwh/år i 25 år. Klimatsmart hus med egen elproduktion som enkelt nyttjas för att ladda elbilen eller bekosta driften. Mycket attraktivt boende med lugnt och barnvänligt läge samt närhet till förskolor, skola och allmänna kommunikationer. Ett unikt tillfälle att förvärva en välvårdad familjevilla på populära kvarter med möjligheten att bara flytta in. Missa inte chansen till ditt framtida hem. Varmt välkomna på visning!

Dalavägen 13, Surahammar, Surahammars kommun

Dalavägen 13

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
2 350 000 kr
127 + 49 m²
4 rum
1 037 m² tomt

- FÖRBESIKTIGAD! - Charmig familjevilla - Nyrenoverat badrum - Populärt område TILLFÄLLE! Varmt välkommen till denna charmiga 1,5-plansvilla med källare i barnvänligt område! Här möts du av en villa med boyta om 127 kvm som är fördelat på 4 rum och kök med ljusa och luftiga ytor. Entréplan erbjuder ett tidlöst kök med alla bekvämligheter som behövs samt öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Vidare på entréplan finner Ni generöst allrum/sovrum med härliga fönsterpartier som ger gott om ljusinsläpp. Övervåningen erbjuder två generösa sovrum med goda förvaringsmöjligheter, nyrenoverat badrum med dusch samt ett rymligt allrum. Källarvåningen har oändliga möjligheter att inreda sovrum alternativt relax - i dagsläget används rummen i källarplan för förvaring samt tvättstuga och gäst-wc. Lättskött och mycket trevlig tomt med uteplats samt förråd och uppfart för flera bilar. Beläget i lugnt och familjevänligt område med närhet till lekpark, skolor och förskolor, grönytor och utbud av livsmedelsbutiker. En kort bilfärd bort når ni Västerås stad med mångfacetterat utbud av butiker och stormarknader. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rebecca Norgren för mer info och visning!

Benvägen 37, Bjurhovda, Västerås kommun

Benvägen 37

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
1 050 000 kr
78 m²
2 rum
vån 2
6 164 kr/mån
13 462 kr/m²

- Totalrenoverad 2023 - Genomgående fina och ljusa ytskikt - Inglasad balkong - Stabil förening & goda parkeringsmöjligheter Varmt välkomna till detta välplanerade boende om 78 kvm! Lägenheten präglas av en praktisk planlösning, här återfinns ett kök med plats för matbord in till fönster, stort och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från flertal fönsterpartier samt utgång till inglasad balkong. Rogivande och väl tilltaget sovrum, goda förvaring möjlighet via ett förråd och klädkammare samt badrum med kaklade väggar. Föreningen är välskött med god ekonomi. Här bor du i ett attraktivt område på populära Bjurhovda med närhet till grönska. Bostaden är belägen ett stenkast från matbutik och allmänna kommutationer in till city gör det till en bostad som passar alla. Varmt välkomna på visning!

Ågatan 88, Nyckelberget, Köpings kommun

Ågatan 88

Radhus
Nyckelberget, Köpings kommun
1 795 000 kr
120 m²
6 rum
218 m² tomt

- Välplanerat radhus med lättskött tomt - Lugnt & barnvänligt område - Nytt tak under November 2023 - Närhet till förskolor, skolor och lekplats Nu ges möjligheten att förvärva populärt radhus på eftertraktade Ågatan. Bostaden karaktäriseras av en välplanerad planlösning med sociala ytor på nedre plan samt generöst sovrum, badrum och tvättstuga. På övre plan återfinns hela fyra sovrum samt ett badrum med badkar. Utöver detta påträffas även ett stort förråd på framsidan som även kan användas som rum/kontor. Taket kommer renoveras under november. Garage i länga ingår samt kostnadsfri parkering i området. Sammanfattat ett boende med trevliga sällskapsytor, lättskött tomt med altan under tak, gott om förvaringsmöjligheter och härligt ljusinsläpp. Beläget på barnvänligt och bilfritt område med flertalet lekparker ett stenkast bort, närhet till skolor och förskolor samt gångavstånd till Ica-Maxi. Ett boende ni inte vill missa, varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
Passgatan 4, null, Köpings kommun
  • Sön 5 maj

Passgatan 4

Villa
Köpings kommun
2 395 000 kr
129 m²
4 rum
609 m² tomt

- Välskött hus med ny renoverat kök - Altan under tak och garage - Attraktivt belägen Välplanerad 1 1/2-plans villa i barnvänligt område. Här möts du av en välkomnande hall, nyrenoverat kök med gott om förvaring, badrum med dusch. Vidare på entréplan finner Ni ett mycket generöst vardagsrum med utgång till altan under tak, ett sovrum samt tvättstuga. En trappa upp återfinns två rogivande sovrum samt ett badrum med badkar. Boendet karaktäriseras av goda förvaringsmöjligheter, stora ytor och fantastiskt ljusinsläpp. Önskar du bo med härliga sällskapsytor så har du hittat rätt. Här bor du på lättskött tomt med uppfart där det finns plats för flertalet bilar samt garage. Ta tillfället att förvärva denna mycket trevliga villa där det bara är att flytta in! Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 9