Kommande

Högslingan 26

Ingarö - Hanskroka, Värmdö kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
2 369 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
14 250 kr/år
Kommande

I härlig skärgårdsmiljö finns nu tillfället att förvara ett fantastiskt fritidshus med både charm och funktionalitet. Underbar tomt i soligt och skyddat läge. Här bor man precis intill hav och natur men samtidigt nära till Stockholms stad. En kort promenad ifrån fastigheten finns områdets trevliga badplats.

Huvudbyggnad består utav en välkomnande hall med förvaring längst väggen. Till höger om hallen återfinns köket med stort fönsterparti mot husets framsida. Köket består utav, spis, köksfläkt, vedspis, ugn, micro, kyl och frys. Intill köket har du en trevlig matplats som är i öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fönsterpartier i tre väderstreck gör att huset får ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet har du en trevlig öppen spis som värmer under sensommaren. I anknytning till vardagsrummet har man ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och andra möblemang.
Till vänster om hallen finns idag ett helkaklat duschrum med dusch, kommod, och Separett toalett med mekanisk ventilation. I anknytning till duschrummet finns ett till sovrum med plats för flera sängar.

Från husets vardagsrum når du en trevlig altan i söderläge med tak där vänner och familj gärna samlas. Fastighetens baksida har en plan gräsmatta med gott om plats för bus och lek. Ett nytt trädäck har byggts intill gräsmattan för att fånga den sista kvällssolen. På husets framsida finns också en plan gräsmatta med gott om plats för planteringar eller odlingar. På höger sida om fastigheten finns ett gästhus där övernattande vänner eller familj gärna bor över.

Varmt välkomna till ett fantastiskt fritidshus i härlig miljö.

OMRÅDE:
Flera badplatser finns i närområdet. På 2 minuter når man områdets egna badplats vid Hanskrokabadet.
Här finns också båthamn med möjlighet till båtplats. På ängen intill anordnas traditionellt midsommarfirande.
En bit bort ligger även Skenoraträsket, ett fint insjöbad med badklippor.
Buss 430 tar ca 50 minuter till Slussen.

Ca 1 mil till Brunn med skola F-9, affär, pizzeria och bensinmack. Här finns också Ingarö IF:s anläggning med både fotbollsplan med konstgräs, gräsplan och friidrottsanläggning.I området kring Brunn finns flera förskolor. Någon kilometer innan Brunn ligger Fågelviks skola F-5 samt förskola.

Här finner ni också Smakriket Säby ett unikt samarbete med lokala mathantverkare som erbjuder en upplevelse för både gom och själ. I detta ingår Värmdö Bryggeri, Värmdö Musteri, Värmdö Bränneri och Säby Gård Rapspresseri. På en och samma plats erbjuds visningar, provningar och försäljning av lokalproducerad öl, äppelmust, saft, sylt, marmelad, gelé, juice, cider, kallpressad rapsolja. Många av råvarorna kommer från fälten och planteringarna runt Säby.

I Fågelvik ligger Ingarö Golfklubb med två natursköna golfbanor. För den ridintresserade finns ett antal stall på Ingarö.

Längst ut på Ingarö ligger Björkviks havsbad och Björnö naturreservat med både klippbad och sandstränder samt härliga strövområden. Här finns också Bistro Björkvik där man kan avnjuta en god middag medan man blickar ut över klippor och hav.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Fabian Weerén

Bjurfors Värmdö
Mäklare Fabian Weerén, Bjurfors Värmdö
070-782 00 60

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.