Staffansbo 6

Järlåsa, Uppsala kommun Se på karta

500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
36 m²
Tomtarea
1 180 m²
Byggår
1977

Har ni länge drömt om att äga en stuga i ett tryggt och naturnära område med grönskande skogar och ett vackert fågelkvitter precis utanför husknuten? Ni som söker livskvalitet och vill komma bort från storstaden till en plats där ni får vara för er själva, spela monopol eller läsa ut de böcker som nu länge stått och samlat damm har hittat hem!

Här finner ni en bra tomt med stora möjligheter utan gränser, där bara er fantasi sätter stopp för vad som är möjligt. Toppen för den som vil ha en projekt att bita i till sommaren.
Stugan ligger belägen på en tomt om 1180 kvm inbäddad bland träd och grönska.

Ni som bosätter er på Staffansbo kommer att ha nära till både aktivitet och naturliv. I närheten finns Lövhagen, ett gammalt torp som förvaltas av Järlåsa hembygdsförening med aktiviteter sommartid.
Ett par km västerut, i en riktig vildmarksmiljö ligger Ramsmossen. En tre km lång myr omgiven av karg barrskog med norrländsk prägel. I närområde finner ni även Upplands högst belägna sjöar: stora och Lilla Ramsmossesjön med vindskydd och grillplatser.

Vid Siggeforasjön som ligger ca sex km bort från fastigheten finns ett fint bad med sandstrand och en mysig campingplats med restaurang och kiosk. Där kan den aktiva ägna sig åt fiske eller bara ro ut med en eka och njuta av den svenska naturen. För er som gillar långa promenader, löp- eller cykelturer i vackra miljöer finns Upplandsleden som börjar vid Siggefora Camping.

Gå in på vår hemsida för att boka in dig på visningen.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Martin Boholm

Notar
Mäklare Martin Boholm, Notar
0733958640
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021