Kalhyttan Sportbyn 27

Kalhyttan, Filipstads kommun Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Tomtarea
651 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2012
Driftkostnad
47 500 kr/år

Här ges tillfälle att förvärva ett fritidsboende i Kalhyttan Sportbyn med ett attraktivt läge! Stugan är byggd 2012 samt fullt utrustad med möbler, inventarier och har en fristående byggnad med bastu och förråd vid entrén. Trevligt takat utespabad med stor altan/trädäck med fint solläge. Ett lättskött boende med intäktsmöjligheter i form av uthyrning. Centralt läge i stugbyn med mycket nära gångavstånd till Kalhyttans sport- och fritidsarena som är en multisportsarena och konstsnöanläggning. Här finns gott om möjligheter för familjevänlig rekreation året runt, bland annat bad (i Färnsjön ca 150 m), vandring, disc-golf, mountain-bike och skidåkning (längd).

På Kalhyttan Sport- och fritidsarena finns:
- MOTIONSSPÅR. Motionsspår med varierande längd för promenad, jogg och stavgång.
- MOUNTAINBIKELED SAMT TEKNIKBANA. Mountainbikeleden är 13 kilometer lång och går mestadels i skogsterräng. Teknikbanan är cirka 140 meter lång och är belagd med grus och består av kurvor och gupp.
- ASFALTERAD BANA. På Kalhyttan finns även en asfalterad bana på 3 300 meter. Banan följer stora delar av konstsnöbanan och har också en sträckning på 1 300 meter som är anpassad för personer med funktionshinder. En övningsbana på 300 meter finns också. Banorna är till för barn, ungdomar, funktionshindrade, idrottsföreningar och alla kategorier av motionsutövare. Här kan du åka inlines och rullskidor och komma bort från vägarna med den farliga trafiken. På sidan om asfalten kan du promenera, jogga och cykla.
-DISCGOLF. Discgolfbanan på Kalhyttan i Filipstad består av 18 hål av varierande längd och svårhetsgrad. Första utkast är vid skidstadion. Alla hålen är utrustade med bankarta.
-UTEGYM. Kalhyttans utegym erbjuder träningsmoment där du kan stärka många muskelgrupper och samtidigt njuta av naturen och den friska utomhusluften. Kör på med chin ups, marklyft, dips och kombinera med en joggingtur på spåret för en balanserad träningform.

Läs mer hos mäklaren
Bocentrum

Kontakta mäklaren

Marina Jansson

Bocentrum
Mäklare Marina Jansson, Bocentrum
070-380 01 68