Mäklare Marina Jansson

Marina Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Pilgrensgatan 3, Piludden, Filipstads kommun

Pilgrensgatan 3

Tomt
Piludden, Filipstads kommun
Bocentrum
176 150 kr
1 355 m² tomt

Nu har vi nöjet att få erbjuda fem tomter i det nybyggda villaområdet på Piludden i sjönära och trivsamma Filipstad! Tomt i lugnt och barnvänligt område med gemensam badbrygga och båtbrygga. Kommunalt VA, el och fiber finns inom området för köparen att ansluta. Naturnära läge med närhet till Filipstads centrum endast 2 km bort. Denna tomt har en area av 1 355 kvm. Försäljningspriset är 130 kr per kvm. Tomtens försäljningspris är 176 150 kr. Avgifter för Vatten, Avlopp & Dagvatten uppgår till 108 333 kr inkl. moms och tas ut i samband med tillträde (framdragning, förbindelsepunkt, en lägenhetsavgift). Enklare markplanering (pågående) kommer att genomföras innan tillträde. El-anslutning ingår ej. En planavgift (56 760 kr) kommer att tas ut i samband med bygglov. En intressent kan enbart tilldelas en tomt. Vid lokalgatans anslutning till Rv 26 finns en busshållplats. Området Piludden ligger naturskönt mellan sjön Daglösens östra strand och riksväg 26, cirka 2 km söder om Filipstads centrum. Ta del av planbestämmelser för området här i annonsen. Ni är välkomna att själva åka ut och kika på tomterna eller om ni vill kan ni höra av er till oss för mer information och boka en visningstid!

Pilgrensgatan 2, Piludden, Filipstads kommun

Pilgrensgatan 2

Tomt
Piludden, Filipstads kommun
Bocentrum
214 110 kr
1 647 m² tomt

Nu har vi nöjet att få erbjuda fem tomter i det nybyggda villaområdet på Piludden i sjönära och trivsamma Filipstad! Tomt i lugnt och barnvänligt område med gemensam badbrygga och båtbrygga. Kommunalt VA, el och fiber finns inom området för köparen att ansluta. Naturnära läge med närhet till Filipstads centrum endast 2 km bort. Denna tomt har en area av 1 647 kvm. Försäljningspriset är 130 kr per kvm. Tomtens försäljningspris är 214 110 kr. Avgifter för Vatten, Avlopp & Dagvatten uppgår till 108 333 kr inkl. moms och tas ut i samband med tillträde (framdragning, förbindelsepunkt, en lägenhetsavgift). Enklare markplanering (pågående) kommer att genomföras innan tillträde. El-anslutning ingår ej. En planavgift (56 760 kr) kommer att tas ut i samband med bygglov. En intressent kan enbart tilldelas en tomt. Vid lokalgatans anslutning till Rv 26 finns en busshållplats. Området Piludden ligger naturskönt mellan sjön Daglösens östra strand och riksväg 26, cirka 2 km söder om Filipstads centrum. Ta del av planbestämmelser för området här i annonsen. Ni är välkomna att själva åka ut och kika på tomterna eller om ni vill kan ni höra av er till oss för mer information och boka en visningstid!

Pilgrensgatan 5, Piludden, Filipstads kommun

Pilgrensgatan 5

Tomt
Piludden, Filipstads kommun
Bocentrum
162 240 kr
1 248 m² tomt

Nu har vi nöjet att få erbjuda fem tomter i det nybyggda villaområdet på Piludden i sjönära och trivsamma Filipstad! Tomt i lugnt och barnvänligt område med gemensam badbrygga och båtbrygga. Kommunalt VA, el och fiber finns inom området för köparen att ansluta. Naturnära läge med närhet till Filipstads centrum endast 2 km bort. Denna tomt har en area av 1 248 kvm. Försäljningspriset är 130 kr per kvm. Tomtens försäljningspris är 162 240 kr. Avgifter för Vatten, Avlopp & Dagvatten uppgår till 108 333 kr inkl. moms och tas ut i samband med tillträde (framdragning, förbindelsepunkt, en lägenhetsavgift). Enklare markplanering (pågående) kommer att genomföras innan tillträde. El-anslutning ingår ej. En planavgift (56 760 kr) kommer att tas ut i samband med bygglov. En intressent kan enbart tilldelas en tomt. Vid lokalgatans anslutning till Rv 26 finns en busshållplats. Området Piludden ligger naturskönt mellan sjön Daglösens östra strand och riksväg 26, cirka 2 km söder om Filipstads centrum. Ta del av planbestämmelser för området här i annonsen. Ni är välkomna att själva åka ut och kika på tomterna eller om ni vill kan ni höra av er till oss för mer information och boka en visningstid!

Pilgrensgatan 1, Tomt - Piludden, Filipstads kommun

Pilgrensgatan 1

Tomt
Tomt - Piludden, Filipstads kommun
Bocentrum
174 070 kr
1 339 m² tomt

Nu har vi nöjet att få erbjuda fem tomter i det nybyggda villaområdet på Piludden i sjönära och trivsamma Filipstad! Tomt i lugnt och barnvänligt område med gemensam badbrygga och båtbrygga. Kommunalt VA, el och fiber finns inom området för köparen att ansluta. Naturnära läge med närhet till Filipstads centrum endast 2 km bort. Denna tomt har en area av 1 339 kvm. Försäljningspriset är 130 kr per kvm. Tomtens försäljningspris är 174 070 kr. Avgifter för Vatten, Avlopp & Dagvatten uppgår till 108 333 kr inkl. moms och tas ut i samband med tillträde (Framdragning, Förbindelsepunkt, en lägenhetsavgift). Enklare markplanering (pågående) kommer att genomföras innan tillträde. El-anslutning ingår ej. En planavgift (56 760 kr) kommer att tas ut i samband med bygglov. En intressent kan enbart tilldelas en tomt. Vid lokalgatans anslutning till Rv 26 finns en busshållplats. Området Piludden ligger naturskönt mellan sjön Daglösens östra strand och riksväg 26, cirka 2 km söder om Filipstads centrum. Ta del av planbestämmelser för området här i annonsen. Ni är välkomna att själva åka ut och kika på tomterna eller om ni vill kan ni höra av er till oss för mer information och boka en visningstid! ÖVRIGA TOMTER FINNS PÅ VÅR HEMSIDA: WWW.BOCENTRUM.SE

Pilgrensgatan 4, Piludden, Filipstads kommun

Pilgrensgatan 4

Tomt
Piludden, Filipstads kommun
Bocentrum
210 990 kr
1 623 m² tomt

Nu har vi nöjet att få erbjuda fem tomter i det nybyggda villaområdet på Piludden i sjönära och trivsamma Filipstad! Tomt i lugnt och barnvänligt område med gemensam badbrygga och båtbrygga. Kommunalt VA, el och fiber finns inom området för köparen att ansluta. Naturnära läge med närhet till Filipstads centrum endast 2 km bort. Denna tomt har en area av 1 623 kvm. Försäljningspriset är 130 kr per kvm. Tomtens försäljningspris är 210 990 kr. Avgifter för Vatten, Avlopp & Dagvatten uppgår till 108 333 kr inkl. moms och tas ut i samband med tillträde (framdragning, förbindelsepunkt, en lägenhetsavgift). Enklare markplanering (pågående) kommer att genomföras innan tillträde. El-anslutning ingår ej. En planavgift (56 760 kr) kommer att tas ut i samband med bygglov. En intressent kan enbart tilldelas en tomt. Vid lokalgatans anslutning till Rv 26 finns en busshållplats. Området Piludden ligger naturskönt mellan sjön Daglösens östra strand och riksväg 26, cirka 2 km söder om Filipstads centrum. Ta del av planbestämmelser för området här i annonsen. Ni är välkomna att själva åka ut och kika på tomterna eller om ni vill kan ni höra av er till oss för mer information och boka en visningstid!

Daglösen Edestrand, Daglösen, Filipstads kommun
 • Tis 3 okt kl 16:00

Daglösen Edestrand

Villa
Daglösen, Filipstads kommun
Bocentrum
1 995 000 kr
124 + 55 m²
5 rum
3 702 m² tomt

Detta charmiga hus vid Daglösen strand erbjuder ett underbart sjöläge med lång strandlinje. Huset har stora rum, trägolv och vackra fönster som ger mycket karaktär och en varm atmosfär. Den stora balkongen erbjuder fantastisk utsikt över sjön. Huset har tre sovrum, ett fräscht renoverat badrum med toalett, handfat och dusch, samt ett mysigt vardagsrum och matrum. Köket är praktiskt med skafferi och har bra bänkyta för matlagning. Det finns också en tillbyggd del med tvättstuga. Huset är utrustat med isolerglasfönster och har pellets för uppvärmning. På tomten finns ett uthus med stort loft som är perfekt för sommarfester samt andra sammankomster. Uthuset innehåller även vedbod och redskapsbod. Det finns även ett stort dubbelgarage, dock med omfattande renoveringsbehov. Gräsmattan är perfekt för sommarspel och avkoppling. Vid sjön finns en brygga - idealisk för båtliv och fiske. En badstege leder dig direkt till vattnet, redo för ett uppfriskande dopp närhelst du önskar. Denna fastighet ligger nära Asphyttan, känd för dess vackra natur. Fastigheten är idealisk för dig som värdesätter ett lugnt ställe att bara njuta av och den kan användas både som fritidshus eller permanentboende. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Bergsliden 2B, Filipstad, Filipstads kommun
Bergsliden 2B, Filipstad, Filipstads kommun, bild 2
Bergsliden 2B, Filipstad, Filipstads kommun, bild 3

Bergsliden 2B

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
1 495 000 kr
142 m²
6 rum
450 m² tomt

Välskött villa på hörntomt! Välkommen till denna välskötta enplansvilla med tillhörande garage som är smakfullt renoverad i ljusa toner och som har ett fint ljusinsläpp. Med sina sex rum och kök lämpar sig huset till barnfamiljen eller till dig som vill ha gott om plats. Med ett ljust och luftigt kök och två badrum står nu detta hus och väntar på sina nya ägare. Huset är beläget på en trevlig hörntomt i ett lugnt och barnvänligt område med Filipstads nya simhall endast ett stenkast bort. Inte långt från huset finns skolor, gym idrottshall och ishall. Det är fem minuters promenad för att ta sig till centrum med butiker och restauranger. Gillar man ordning och reda passar detta dig utmärkt då det finns många garderober och andra förvaringsmöjligheter. Runt huset finns en välskött trädgård med massor av buskar och odlingar som samsas med blommor och olika dekorationer som fint smälter in i omgivningarna. Perfekt för den trädgårdsintresserade. Solceller installerades 2021 och ger en låg driftkostnad. För er som vill ha ett väl underhållet hus som det är bara är att flytta in i så har ni kommit rätt. Här kan man trivas och bo länge! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Skåltjärn 90, Skåltjärn, Filipstads kommun
 • Budgivning pågår

Skåltjärn 90

Villa
Skåltjärn, Filipstads kommun
Bocentrum
875 000 kr
126 + 18 m²
5 rum
5,2 ha tomt

Välkommen till Skåltjärn 90! Naturskönt belägen lantbruksfastighet med ca 5,2 ha mark inklusive jakträtt. På tomten finns en hemtrevlig enplansvilla med dubbelgarage. En mycket välskött enplansvilla belägen med naturen runt omkring. Tänk dig att sitta här på balkongen med kaffekoppen i handen och höra fåglarnas kvitter en solig och varm sommardag. Villan har ett rymligt vardagsrum, ett allrum, ett kök med utgång till balkongen, ett stort badrum, tvättstuga med dusch, gästtoalett och tre sovrum. Det finns även flera rum i källaren bl a hobbyrum och ett rum som kan göras om till gästrum, allrum eller avlastningsrum. På tomten finns ett dubbelgarage med förråd och redskapsbod. På baksidan om garaget finns ett hönshus. Det finns även flera planteringslådor. Beläget i lugnt område med skog och natur som närmsta granne. Denna villa passar utmärkt för dig som vill bo lantligt och vill ha djurhållning eller ha möjlighet att odla. Villan passar både som permanent- eller fritidsboende. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Finnshyttan Hökbo 2, Lersjön, Filipstads kommun
 • Idag kl 12:15

Finnshyttan Hökbo 2

Fritidshus
Lersjön, Filipstads kommun
Bocentrum
950 000 kr
1 rum
2 564 m² tomt

Välkommen till Finnshyttan Hökbo 2! Ett smultronställe med vacker sjöutsikt och med direkt strandläge perfekt för ett dopp eller bara för att avnjuta en kopp kaffe i solen och se ut över vattnet. Att vakna till morgonsolens skimmer över den fridfulla sjön och höra fåglarnas kvitter! Det finner du här på Hökbo 2. Söker du en mysig sommarstuga med sjöläge, då är detta något för dig. Varma sommardagar intas frukosten vid strandkanten och om regnet faller kan man sitta på altanen under tak. Stugan har ett rum med plats för säng och bord och stolar. Det finns även ett litet pentry. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Daglösen Ulvslyckan, Daglösen, Filipstads kommun

Daglösen Ulvslyckan

Villa
Daglösen, Filipstads kommun
Bocentrum
960 000 kr
61 m²
4 rum
4 704 m² tomt

Välkommen till Daglösen Ulvslyckan! Här erbjuds ett mycket charmigt torpställe med tillhörande uthus. Torpet är varsamt renoverat, med bevarad karaktär, invändigt och har nytt och fräscht kök och badrum så det är bara att flytta in och trivas. Entréplan består av en välkomnande hall med garderob för ytterkläder. Vidare finns ett hemtrevligt kök med kökspanna och plats för köksbord och stolar. Vardagsrummet är mysigt och har plats för soffgrupp och det finns även ett sovrum med plats för dubbelsäng. Badrummet är nytt med toalettstol, handfat, tvättmaskin och dusch. Övre plan består av ett sovrum och ett allrum (alternativt sovrum om man vill). Denna villa passar utmärkt för den som vill bo nära naturen. Det röda torpet med vita knutar är det idealiska boendet för dig som värdesätter ett lugnt ställe att bara njuta av. Interiört råder harmoni och det är en hemtrevlig känsla med lugn energi i rummen. Här bor man i ett lugnt område med skog och natur som närmsta granne. För den som vill ha båt så är det endast 200 m till sjön Daglösen som är en del av det fantastiska sjösystemet Bergslagskanalen som sträcker sig mellan Filipstad och Karlskoga, en 9 mil lång sjöled som består omväxlande av sjöar, sund, älvar och kanaler. Här finns sköna naturupplevelser, härliga äventyr och upptäckarglädje i unik kulturhistorisk miljö. Kanalen rinner från Filipstad i norr till Karlskoga i söder och i Bjurbäcken och Asphyttan finns slussar som förbinder de olika sjöarna. Här har man ett eget smultronställe i den vackra Värmlandsskogen. Detta torp är vinterbonat och kan användas både som fritidshus eller permanentboende. Det är helt nytt avlopp med trekammarbrunn och infiltrationsbädd 2022. Välkomna på visning!

 • Plus
Långban Fallet 21, Långban, Filipstads kommun
 • Budgivning pågår

Långban Fallet 21

Villa
Långban, Filipstads kommun
Bocentrum
795 000 kr
87 + 87 m²
5 rum
1,3 ha tomt

Vackra Långban! Nu finns chansen att förrvärva en trevlig och välskött villa i det natursköna Långban. Med ett högt läge kan du möta solens strålar över en god kopp kaffe i det fina uterummet som har utsikt mot Långbanssjön. Här bor du med naturen som närmsta granne och i skogen runt omkring finner du svamp och bär i mängder. Bergvärmepumpen och eldstäderna hjälper till att hålla driftkostnaderna nere. Med i fastigheten finns en strandnära tomt vid sjön. Denna fastighet är ett permanentboende men går även med fördel att användas som fritidsboende. Välkomna på visning!

Långban Fallet 20, Långban, Filipstads kommun
 • Budgivning pågår

Långban Fallet 20

Villa
Långban, Filipstads kommun
Bocentrum
495 000 kr
62 m²
2 rum
3 988 m² tomt

Högt beläget med fin utsikt finner vi denna underbara villa med närhet till Långbanssjön. På tomten finns ett uthus med gott om utrymme samt en rymlig gäststuga. Denna villa är idealisk för dig som värdesätter ett lugnt ställe att bara njuta av. Interiört råder harmoni och det är en hemtrevlig känsla med lugn energi i rummen. Villan har en möblerbar hall, badrum, ett sovrum, kök med braskamin och ett vardagsrum. Här får du ett eget smultronställe i den vackra Värmlandsskogen. Denna fastighet kan användas både som fritidshus eller permanentboende. Välkomna på visning!

Arrendestuga Lungsund TÄLJBROHÖJDEN, Lungsund TÄLJBROHÖJDEN, Storfors kommun

Arrendestuga Lungsund TÄLJBROHÖJDEN

Fritidshus
Lungsund TÄLJBROHÖJDEN, Storfors kommun
Bocentrum
295 000 kr
43 m²
2 rum

Arrendestuga belägen vid södra Ämten med cirka 20 minuters bilväg från Bjurbäckens slussar. Stugan har ett idylliskt läge och är omgiven av vacker natur. Stugan har ett sovrum med 4 bäddar och det går även att ha en bäddsoffa i det stora vardagsrummet vilket ger tillräckligt med utrymme för familj och vänner att övernatta. På tomten finns en mindre byggnad med utedass och förvaringsmöjligheter. Du kan njuta av lugnet eller umgås med släkt och vänner i det inglasade uterummet som har fin utsikt mot sjön. Det finns en väg som leder ända upp till stugan. El saknas. Med södra Ämten bara några steg bort har du möjlighet att njuta av aktiviteter såsom fiske, båtturer och avkopplande morgon- och kvällsdopp. Observera att stugan är ett arrende och att villkoren för bolån ser annorlunda ut. Ett arrende går inte att belåna eller pantsätta och därför kräver det ofta en högre kontantinsats eller att man som köpare tar lån genom ett så kallat fritidslån/blancolån.

 • Uteplats
Selma Lagerlöfs väg 6, Stenkumla, Filipstads kommun

Selma Lagerlöfs väg 6

Villa
Stenkumla, Filipstads kommun
Bocentrum
750 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
956 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fastighet på en återvändsgata i ett populärt område. Här presenterar vi ett gediget hus med tegelfasad och betongpannor. Fastigheten har bergvärme vilket innebär låga driftskostnader för den framtida ägaren. Huset erbjuder fyra rum och ett kök för en bekväm livsstil. Utrymmena är både praktiska och välplanerade, vilket gör det enkelt att sätta sin egen prägel på hemmet. Altanen ger möjlighet till avkoppling under soliga dagar och varmgaraget erbjuder skyddad parkering för bilen. Trädgårdstomten är generös och ger utrymme för både lek och odling. Dessutom ligger bostaden i närheten av centrum vilket innebär att du har alla nödvändiga serviceinrättningar inom räckhåll – från butiker till vårdcentral. Och för de som älskar att koppla av vid vattnet finns det även en badplats i närheten. Sammanfattningsvis, denna fastighet erbjuder allt du behöver för ett bekvämt boende, med dess praktiska faciliteter och utmärkta läge.

 • Uteplats
Arrendetomt 150/151 Bredreven, Bredreven Ängkärret, Filipstads kommun
Arrendetomt 150/151 Bredreven, Bredreven Ängkärret, Filipstads kommun, bild 2
Arrendetomt 150/151 Bredreven, Bredreven Ängkärret, Filipstads kommun, bild 3

Arrendetomt 150/151 Bredreven

Fritidshus
Bredreven Ängkärret, Filipstads kommun
Bocentrum
500 000 kr
2 rum

Denna charmiga sommarstuga är belägen med ett naturskönt och soligt läge och har ett direkt sjöläge i den idylliska sjön Bredreven. Stugan omges av en vacker natur och erbjuder en ostörd och lugn atmosfär, perfekt för dig som söker en plats att koppla av och njuta av naturen. Den inglasade verandan ger möjlighet att sitta ute även under regniga dagar och beundra de gröna omgivningarna och vattnet som slår rogivande mot stenarna. Stugan har ingen elanslutning, vilket gör det möjligt att leva off-grid och njuta av en mer rustik livsstil. Fastigheten nås med båt från en iläggningsplats som man når med bil. I sjön Bredreven finns möjlighet till bad, fiske samt andra vattenaktiviteter. Detta mysiga boende erbjuder ett unikt tillfälle att komma nära naturen, samtidigt som du har bekvämligheter som en inglasad veranda och närhet till badland. Med sitt soliga, enskilda och lugna läge är denna sommarstuga perfekt för dig som söker ett avskilt boende där du kan slappna av och njuta av den svenska naturen på bästa sätt.

 • Premium
 • Uteplats
Vasagatan 19B, Centrala Filipstad, Filipstads kommun

Vasagatan 19B

Lägenhet
Centrala Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
375 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3
3 637 kr/mån
3 906 kr/m²

Här presenterar vi en trevlig lägenhet belägen på tredje våningen. Lägenheten består av 4 rum och kök, vilket gör den till ett perfekt hem för både ensamstående och familjer. En av fördelarna med denna lägenhet är dess låga månadsavgift, vilket gör det till ett mycket ekonomiskt alternativ. Föreningen är också känd för att vara mycket bra. När du stiger in i lägenheten möts du av en välkomnande entréhall. Vidare finns det tre rymliga sovrum som erbjuder gott om utrymme. Köket är praktiskt och inbjudande, gjort för att skapa härliga middagar och minnen. Badrummet är fint kaklat, utrustat med golvvärme samt egen tvättmaskin och torktumlare - en riktig lyx i vardagen. För ytterligare bekvämlighet finns parkering vid sidan av huset. Lägenheten kan stoltsera med en bra planlösning, stort och ljust vardagsrum samt en stor klädkammare med garderober som ger extra förvaringsutrymme. Balkongen ger dig möjligheten att njuta av frisk luft utan att behöva lämna hemmet. Denna lägenhet ligger i centrala Filipstad där du har nära till allt du kan behöva - butiker, restauranger, torget, vårdcentral och skolor. Välkomna på visning!

 • Balkong
Bjurbäcken Hedbergsängen, Bjurbäcken, Storfors kommun
 • Budgivning pågår

Bjurbäcken Hedbergsängen

Villa
Bjurbäcken, Storfors kommun
Bocentrum
700 000 kr
82 + 25 m²
4 rum
4 557 m² tomt

Denna gård är belägen i det vackra Bjurbäcken och erbjuder en 1½-plansvilla med halv källare. Villan är utrustad med en altan under tak, ett mysigt kök och två sovrum. Förutom detta finns det även ett vardagsrum samt ett allrum, vilket ger gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Badrummet är komplett med dusch, vilket ger en bekväm upplevelse. Gården ligger lantligt till med stora ängar runt omkring. Det är en perfekt fastighet för att odla eller ha djur. Bergslagskanalen som leder ut till Stor-Lungen är på gångavstånd från gården. Bjurbäckens sluss med sitt charmiga slusscafé ligger också nära till hands. På gården finns två stora uthus som erbjuder massor av förvaringsutrymme. En murad dyngstad och en gammal silo bidrar till den rustika charm som denna gård har att erbjuda. Även växthuset samt buskar och träd på tomten bidrar till den lantliga känslan. Området erbjuder närhet till Silverleden vandringsled med rastplatser, vilket gör det möjligt för friluftsaktiviteter direkt från din egen bakgård. Med andra ord, denna villa i Bjurbäcken är inte bara en bostad - det är ett hem där man kan njuta av naturen i dess bästa form.

Hättälvsvägen 6, Hättälven, Filipstads kommun

Hättälvsvägen 6

Villa
Hättälven, Filipstads kommun
Bocentrum
995 000 kr
95 m²
4 rum
2 135 m² tomt

Välkommen till Hättälvsvägen 6 i Nykroppa, ett enplanshus som passar både som permanent boende och fritidshus. Husets funktionella planlösning erbjuder lätta användningsmöjligheter även för de med mindre rörlighet, komplett med två toaletter. Huset är utrustat med vägbelysning och ligger nära en kommunalt skött grusväg, som även plogas under vintermånaderna. Ingen vägavgift tillkommer. Vid bortavaro kan husets temperatur ställas in på 10 grader genom en knapptryckning för att bibehålla luftcirkulationen. När du återvänder värms huset snabbt upp till 20 grader med hjälp av braskamin och två luftvärmepumpar. Eluttag finns det gott om, elpanelen är automatsäkrad och det finns ett 3-fasuttag vid entrén. Extra kyl/frys finns i källaren för den som behöver mer lagringsutrymme. Tomten är försedd med hallonbuskar och några svarta vinbärsbuskar för den trädgårdsintresserade. Östersjön, en del av Bergslagskanalen, löper nedanför tomten, vilket ger möjlighet till vattennära aktiviteter. Kanalen förbinder Hättälven med Storfors, Filipstad och ner till Karlskoga. Området runt Hättälven är känt för sin rika bär- och svampmarker, vilket ger en autentisk upplevelse av den svenska naturen. Fiskeälskare kommer att uppskatta den omgivande Östersjön, där arter som kräftor, gös, abborre, gädda och slom finns i överflöd. För ädelfiske är Västra Skärjen norr om Nykroppa ett utmärkt alternativ. För de som föredrar vandring finns det flera leder att utforska, inklusive Brattforshedens naturreservat. Området är också rikt på skogssjöar och myrar som lätt kan nås med bil, mc eller cykel och erbjuder fantastiska möjligheter för paddling. Under vintermånaderna kan man njuta av skidåkning, långfärdsskridskor och isfiske. När det gäller matställen ligger restauranger som Hennikehammars herrgård, Storhöjden Big Hill och Grythyttans värdshus nära. Prästbäckens vägkrog kan även nås med båt från huset. Det finns en markerad stig till Loka brunn där man kan åka bil en delsträcka och sedan göra en vandring. För hästentusiaster finns det en ridskola före Filipstad. Bergslagen har massor av utflyktsmål med gruvor, hyttor och gamla bruksmiljöer. Några gruvor nära är Hornkullens silvergruva - ett lämpligt vandringsmål. Inlandsbanan passerar Hättälven med en hållplats i Nykroppa. Många européer har valt att bosätta sig i detta område - både för permanent boende eller som fritidshus.

 • Plus
 • Uteplats
Byströmsgatan 5A, Filipstad, Filipstads kommun

Byströmsgatan 5A

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
450 000 kr
117 + 70 m²
5 rum
689 m² tomt

Denna hemtrevliga 1½-plansvilla med källare, utrustad med ett tak som byttes för bara två år sedan, är det perfekta valet för den som söker en bostad med både charm och funktionalitet. Ett par fönster har uppgraderats till 3-glas för bättre isolering, vilket bidrar till energibesparing och komfort. Med en altan under tak kan du njuta av avkopplande stunder utomhus oavsett väder. Invändigt välkomnas du av ett mysigt vardagsrum med öppen spis, vilket ger en hemtrevlig atmosfär. Köket är rymligt nog att rymma matbord och stolar, samt erbjuder många skåp för optimal förvaring. Huset har också fyra sovrum, en gästtoalett på entréplan och ett badrum på övre plan. Källaren rymmer en praktisk tvättstuga med separat utgång, pannrum, matkällare/förråd samt ett garage. Trädgårdstomten är lättskött och prydd med blommor och buskar som skapar en trevlig atmosfär. Fastigheten ligger inom gångavstånd till åsenskolan mellanstadieskola, centrum och vårdcentral.

 • Balkong
 • Uteplats
Stenbrovägen 7, Nykroppa, Filipstads kommun

Stenbrovägen 7

Villa
Nykroppa, Filipstads kommun
Bocentrum
650 000 kr
123 + 74 m²
5 rum
1 345 m² tomt

Denna mycket välskötta villa, klädd i mexitegel, är försedd med en inredd källarvåning. Villan blev utbyggd med ett vardagsrum på entréplan och ett sovrum på övre plan samt en större källardel 1971. Villan välkomnar dig med en fin entréhall, kompletterad med ljusa träpaneler på väggarna. Köket är utrustat med parkettgolv och ekluckor, vilket ger det en elegant touch. Två av sovrummen ligger på övre plan tillsammans med ett badrum. I källaren finns det ytterligare ett badrum som även är tvättstuga och det finns en bastu, perfekt att värma sig i kalla höst- och vinterdagar. Villan inkluderar också en snickarverkstad komplett med alla maskiner och verktyg som går att ta över vid köpet om så önskas. Utomhus erbjuds du en vacker trädgårdstomt prydd med många fina planteringar och rabatter samt en redskapsbod. Dessutom finns det ett fristående dubbelgarage för dina fordon. Utomhuslivet fortsätter på uteplatsen där stenplattor bjuder in till avkoppling eller fikastunder. Villan ligger i Nykroppa, ett lugnt område nära naturen. Fina kanaler erbjuder möjlighet till bad och närheten till Östersjön, som är en del av Bergslagskanalen, bjuder på bra fiske- och båtlivsmöjligheter. Omgiven av skogar och bärmarker har detta hus allt för den aktiva familjen eller för de som önskar gott om utrymme att njuta av livets lugnare sidor. Uppvärmningen sköts effektivt genom jordvärmevärmepump.

 • Balkong
 • Uteplats
Villavägen 1, Lesjöfors, Filipstads kommun

Villavägen 1

Villa
Lesjöfors, Filipstads kommun
Bocentrum
595 000 kr
101 + 125 m²
4 rum
1 082 m² tomt

Välkommen till en trevlig enplansvilla med källare perfekt för den stora familjen eller för den som önskar mycket utrymme. Huset erbjuder fem rum och ett kök vilket ger ett enkelt och praktiskt boende. På sommaren kan du njuta av en god kopp kaffe på den inglasade altanen, omgiven av naturen och skogen där du hittar svamp och bär i överflöd. Ett garage med el-port finns i anslutning till huset, med direkt tillgång till källaren. Villan kan användas både som fritidshus eller permanentbostad. Den härliga trädgården pryds av äppelträd, svarta vinbärsbuskar och blommor. Taket är nyare och vardagsrummet har stora fönster vilket ger mycket ljusinsläpp, köket är ljust och fräscht med många skåp för förvaring. I källaren finns bland annat gillestuga, hobbyrum, duschrum och tvättstuga. Huset har två badrum samt bergvärme och fiber installerat. Huset ligger på en hörntomt vilket ger extra utrymme på tomten och enskildhet. I närområdet finner du Trollstigen - en 3 km vandringsled perfekt för familjen bland tomtar och troll. Från rastplatsen på höjden kan man njuta av utsikten över Lesjöfors och dess omgivande natur. Säfsen Resort ligger ca 30 km från Lesjöfors. Här finns aktiviteter såsom: skidåkning, MTB cykling, fiske och fina vandringleder. Lesjöfors har även fina kanotleder genom vildmarksnatur. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Hantverksgatan 14A, Centrala Filipstad, Filipstads kommun

Hantverksgatan 14A

Lägenhet
Centrala Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
120 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1
4 660 kr/mån
2 000 kr/m²

Mycket trevlig lägenhet med två rum och kök på första våningen. Fräscht badrum med kaklade väggar och tvättmaskin. Balkong med söderläge. Lägenheten har entréhall, sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Ett praktiskt och bekvämt boende på första våningen i lugnt område. Förening med bra ekonomi. Möblerna i lägenheten går att köpa om så önskas. Lägenheten ligger i centrala Filipstad med närhet till det mesta såsom butiker, restauranger, torget, hamnen och skolor. Välkomna på visning!

 • Balkong
Blombackavägen 41, Södra Filipstad, Filipstads kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 5 okt kl 15:00

Blombackavägen 41

Villa
Södra Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
395 000 kr
108 + 20 m²
5 rum
805 m² tomt

Välkommen till Blombackavägen 41 och denna fina 1½-plansvilla med källare. Denna hemtrevliga bostad består av fem rum och kök, vilket gör den idealisk för både stora och små familjer. Villan är belägen på en trädgårdstomt längs en lugn gata, vilket garanterar lugn och ro för dess invånare. Nära till hands finns också en förskola, vilket kan vara praktiskt för barnfamiljer. Huset är utrustat med en altan under tak där morgon- och förmiddagssolen kan njutas i fulla drag. Toaletter finns både på entréplan och övre plan, vilket ger extra bekvämlighet. Köket är hemtrevligt inrett och det stora vardagsrummet leder ut till altanen, perfekt för social samvaro. Garaget ligger i källaren, vilket gör att bilen kan hållas säker och skyddad från väder och vind. Huset har genomgått flera renoveringar; taket byttes ut 2002 och fönstren år 2009. Huset har även nyligen besiktigats, vilket ger extra trygghet för den blivande ägaren. Runt huset finns en välskött gräsmatta som klipps av en robotgräsklippare. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Finnshyttegatan 3B, Centrala Filipstad, Filipstads kommun
 • Budgivning pågår

Finnshyttegatan 3B

Lägenhet
Centrala Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
140 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1
3 729 kr/mån
2 029 kr/m²

Lägenhet med 3 rum, balkong och låg månadsavgift nära centrum. Denna trevliga lägenhet på första våningen erbjuder en välkomnande atmosfär och utmärkt planlösning. Med tre rum och kök, erbjuder denna bostad gott om utrymme för att skapa ett hem som speglar din egen stil. Lägenheten har ett duschrum och ett badrum, vilket ger flexibilitet för familjelivet. En balkong med morgonsol erbjuder en underbar plats att starta dagen med en kopp kaffe i handen. Bostaden präglas av ljus från fönster i två väderstreck, vilket skapar en luftig och trevlig atmosfär. Den låga månadsavgiften inkluderar el, värme, vatten och tv-kanaler, vilket gör denna lägenhet till ett ekonomiskt smart val. Läget är mycket attraktivt med närhet till både natur och stadsliv. Ett stenkast bort ligger en lekplats för barnen samt skolor, vilket gör detta till ett idealiskt boende för familjer. Dessutom ligger lägenheten nära badplats, perfekt för sommardagar. Filipstads centrum med sitt utbud av butiker, restauranger och mataffärer ligger inom bekvämt gångavstånd. Här bor du i hjärtat av Filipstad men ändå med naturen runt knuten.

 • Balkong
Telegatan 1C, Centrala Filipstad, Filipstads kommun

Telegatan 1C

Lägenhet
Centrala Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
80 000 kr
42,8 m²
1 rum
vån 1
2 315 kr/mån
1 869 kr/m²

Denna lägenhet, belägen på första våningen, är mycket fin och erbjuder ett rum och kök. Detta boende präglas av en låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten och tv-kanaler. Balkongen välkomnar förmiddagssolen och ger extra ljus till hemmet. Lägenheten har genomgått smakfulla renoveringar med tanke på modern design och funktionalitet. Den består av ett kombinerat vardagsrum/sovrum, vilket ger flexibilitet i utformningen. Badrummet är praktiskt och fräscht och köket är fullt utrustat för dagliga behov. Föreningen har en bra ekonomi som säkerställer en trygg boendemiljö. Denna lägenhet passar perfekt för den som söker ett fräscht och enkelt boende i hjärtat av Filipstad. Lägenheten kan säljas med möbler om så önskas. Gården är välskött och skapar en inbjudande utomhusmiljö. Dess centrala läge erbjuder närhet till det mesta - från butiker till restauranger, torget, hamnen och skolor. En idealisk bostad för den som vill ha stadslivet inom räckhåll.

Visar 1 - 25 av 39