Bocentrum

Bocentrum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Långban Karlslund 10, Långban, Filipstads kommun
  • Lör 23 mar kl 12:30

Långban Karlslund 10

Fritidshus
Långban, Filipstads kommun
Bocentrum
850 000 kr
63 + 48 m²
3 rum
1,2 ha tomt

Detta charmiga torp, som använts som ett året runt fritidshus, ligger enskilt i skogen med närhet till Långbanssjön. Med tre rum och kök, samt en toalett med separett, erbjuder det ett bekvämt och mysigt boende. Till fördelarna hör även en uthusbyggnad utrustad med dusch och bastu. Skotergaraget är också ett plus, med port i varje ände för smidigt in- och utåkande. Torpets omgivningar präglas av naturskönt läge vilket ger möjlighet till friluftsliv direkt utanför dörren. På tomten finns dessutom en lekstuga för de yngsta att njuta av. En vedbod finns på plats för de kyliga vintermånaderna. Servitut på vägen säkerställer att du alltid kommer fram till din fastighet – vägen plogas nämligen av grannen. Fiber är draget till tomtgränsen vilket innebär att möjligheten till snabb internetanslutning finns (dock ej installerat i huset).

  • Plus
Hantverksgatan 20B, Centrala Filipstad, Filipstads kommun

Hantverksgatan 20B

Lägenhet
Centrala Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
115 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2
5 889 kr/mån
1 575 kr/m²

Denna charmiga lägenhet, belägen på andra våningen, erbjuder tre rum och kök. Den har ett fräscht badrum med kaklade väggar för en lyxig känsla, samt en tvättmaskin för extra bekvämlighet. Balkongen, i västerläge, bjuder in till avkopplande kvällar i solnedgången. Lägenheten rymmer en entréhall, två sovrum (eller möjlighet till ett sovrum och matrum), vardagsrum samt kök med plats för bord och stolar. Dess placering på andra våningen i ett lugnt område skapar en känsla av trygghet och harmoni. Omkring detta hem finns allt du behöver för din dagliga livsstil. Närheten till butiker täcker alla dina shoppingbehov, medan lokala restauranger erbjuder mysiga middagar. Stadens torg är platsen för olika evenemang och hamnen ger en pittoresk utsikt. Nya Stjärnskolan och nya idrottshallen ligger bara stenkast bort, liksom den nya simhallen som öppnar senare i år. Denna mindre förening erbjuder en unik möjlighet för de som är intresserade av att påverka i styrelsen. Detta ger en chans att direkt påverka ditt boende och omgivningen. Engagera dig i styrelsearbetet och få en djupare insikt i föreningens beslut, något som kan vara mycket givande. Välkomna på visning!

  • Balkong
Klippgatan 7D, Filipstad, Filipstads kommun

Klippgatan 7D

Lägenhet
Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
50 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1
2 229 kr/mån
1 695 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och härliga lägenhet på första våningen. Här erbjuds ett rum med kokvrå som sträcker sig över 29.5 kvadratmeter. Lägenheten är utrustad med en mysig kokvrå och ett charmigt vardagsrum med sovdel, vilket ger en känsla av hemtrevnad och bekvämlighet. Ett av de mest lockande inslagen i denna lägenhet är den västvända balkongen, som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Denna plats blir det perfekta stället för att njuta av ditt eftermiddagsfika. Lägenheten ligger dessutom i sköna omgivningar, endast några minuters promenad från Filipstads centrum eller badplatsen vid Munkeberg, vilket gör det enkelt att utforska staden eller ta sig ett svalkande dopp på varma sommardagar. Sist men inte minst är denna lägenhet belägen i Björnen, en populär och välskött förening. Med sin attraktiva placering och sina välplanerade utrymmen är detta verkligen ett hem att trivas i. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bronellsgatan 3A, Centrala Filipstad, Filipstads kommun

Bronellsgatan 3A

Lägenhet
Centrala Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
110 000 kr
44 m²
1 rum
vån 4
2 947 kr/mån
2 500 kr/m²

Mycket fin och renoverad lägenhet om 1 rum och kök på fjärde våningen (hiss finns). Låg månadsavgift där el, värme, vatten och tv-kanaler ingår. Rymlig balkong med sol hela dagen. Lägenheten är smakfullt renoverad och har vardagsrum/sovrum, badrum och kök. Bostaden upplevs som mycket ljus då den har fönster i två väderstreck. Bra förening med fin och välskött innergård. Denna lägenhet är perfekt för den som vill ha ett fräscht och enkelt boende. Lägenheten ligger i centrala Filipstad med närhet till det mesta såsom butiker, restauranger, torget, hamnen och skolor.

  • Balkong
  • Hiss
Krämaregatan 10, Molkom, Karlstads kommun
  • Budgivning pågår

Krämaregatan 10

Lägenhet
Molkom, Karlstads kommun
Bocentrum
197 500 kr
77 m²
3 rum
vån 2
5 429 kr/mån
2 565 kr/m²

På Krämaregatan 10 finner du denna charmiga hörnlägenhet på 77 kvadratmeter, fördelat på tre rum och kök. Denna ljusa bostad utstrålar en hemtrevnad som genomsyrar hela lägenheten. När du kliver in i lägenheten möts du av en praktisk och välplanerad hall. Med sin hatthylla, goda förvaringsutrymmen, garderob och klädkammare finns det gott om plats för jackor och skor. Därefter kommer köket som är både praktiskt och estetiskt tilltalande med sina släta luckor. Här finns gott om förvaringsmöjligheter samt plats för matbord och stolar. Det rymliga vardagsrummet bjuder på härliga umgängesytor med stora fönster åt två håll, vilket ger rikligt med naturligt dagsljus. Här finns plats för både soffa och matgrupp. Badrummet är utrustat med toalett, handfat, badkar och tvättmaskin - allt du behöver för dagens start eller avslut. I köket hittar vi utgången till den takbeklädda balkongen med markis och eftermiddagssol. Här kan man njuta av friska luften och solens strålar tillsammans med nära och kära. Lägenheten ligger nära elljusspår, affärer samt vårdcentral, vilket gör att det mesta är inom bekvämt räckhåll. Apotek finns också i närheten, vilket underlättar för den praktiska vardagen. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Persberg Annagården, Persberg, Filipstads kommun

Persberg Annagården

Villa
Persberg, Filipstads kommun
Bocentrum
795 000 kr
265 m²
3 rum
952 m² tomt

Detta charmiga församlingshus har förvandlats till en permanentbostad, vars huvudfokus är den stora salen i mitten av huset. Den fulla takhöjden i denna sal ger ett majestätiskt intryck och skapar en känsla av rymd och grandiositet. Salen kompletteras av en balkong med utsikt över den stora salen, vilket ger en extra dimension till boendet. Från salen leder en trappa upp till balkongen och under balkongen finns även ytterligare utrymme med flera garderober. Interiören består av en rymlig entréhall, gästtoalett, den stora salen (vardagsrum), två sovrum, ett stort kök och ett rymligt badrum och tvättstuga i ett. Badrummet/tvättstugan är utrustad med både dusch, handfat, toalett, torktumlare och tvättmaskin, vilket ger bekvämligheter på plats för alla dina behov. Husets charm fortsätter med dess vackra dörrar och trädetaljer som pryder interiören, vilket ger en varm och välkomnande atmosfär. Dessa detaljer bidrar till att skapa en trevlig hemkänsla som kommer att göra dig bekväm från det ögonblick du kliver in genom dörren. På tomten hittar du också ett garage med extra lagringsutrymme i form av ett förråd. Detta ger gott om plats för både fordon och andra ägodelar, vilket gör detta hus till ett praktiskt val för dem som behöver extra utrymme. Dessutom finns det ett äldre uthus på tomten, vilket kan användas för ytterligare lagringsbehov eller som ett projekt för de händiga. Detta renoverade församlingshus erbjuder både karaktär och funktionalitet. Med sina rymliga rum, praktiska bekvämligheter och vackra trädetaljer är detta hus mer än bara en bostad - det är ett hem. Varje detalj i detta hus har noggrant utformats för att skapa en välkomnande och bekväm atmosfär. Villan är utrustad med bergvärme, installerad 2024, vilket ger låga driftkostnader och är ett ekonomiskt smart val för den kostnadsmedvetna köparen. Detta system kommer med garanti, vilket innebär att du kan känna dig trygg i ditt köp. Välkomna på visning!

Telegatan 1D, Centrala Filipstad, Filipstads kommun

Telegatan 1D

Lägenhet
Centrala Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
175 000 kr
73,7 m²
3 rum
3 802 kr/mån
2 374 kr/m²

Denna hemtrevliga lägenhet på Telegatan erbjuder en välplanerad bostad med tre rum och kök, komplett med en balkong. Lägenheten utmärker sig med en låg månadsavgift som täcker värme, vatten och tv-kanaler. Rummen är stora och det finns många garderober samt en klädkammare. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för avkoppling, medan båda sovrummen rymmer en dubbelsäng. Badrummet är både praktiskt och fräscht, utrustat med tvättmaskin. Köket är fullt utrustat för dagliga behov med spis, spisfläkt och kyl/frys. Balkongen i söderläge välkomnar förmiddag- och eftermiddagssolen vilket bidrar till att ljuset flödar in i hemmet. Föreningen har god ekonomi vilket ger en trygg boendemiljö. I källaren finns det tillgång till förråd, cykelrum, tvättstuga samt gym för de boende. För extra säkerhet finns det kameraövervakning i fastighetens gemensamma utrymmen. Lägenheten ligger i hjärtat av Filipstad vilket gör den perfekt för den som söker ett bekvämt boende nära centrum. Möjligheten att hyra parkering eller varmgarage ger ytterligare bekvämlighet. Filipstad erbjuder allt du behöver för dagligt liv med närhet till butiker, restauranger och kollektivtrafik. Denna lägenhet är ett utmärkt val för den som värdesätter enkelheten och bekvämligheten i sitt boende. Välkomna på visning!

  • Balkong
Porsvägen 5, Filipstad, Filipstads kommun
Porsvägen 5, Filipstad, Filipstads kommun, bild 2
Porsvägen 5, Filipstad, Filipstads kommun, bild 3

Porsvägen 5

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
1 195 000 kr
109 + 49 m²
4 rum
686 m² tomt

Välkomna till denna fina enplansvilla på Porsvägen, belägen i ett lugnt och trevligt villakvarter. Villan är fint underhållen och erbjuder ett rymligt kök och stort vardagsrum. Här kan du njuta av solen och ta din fika på den stora altanen med en fin utsikt mot skog och tjärn. För kyligare morgnar och kvällar finns det inglasade uterummet, isolerat så det går att använda även under vintermånaderna. För sommarkvällar är det inglasade uterummet ett perfekt alternativ, där du kan fortsätta att njuta av omgivningen trots svalare väder. Den lättskötta trädgården innehåller ett oisolerat förråd och staket runt tomten, vilket ger en privat känsla. Området erbjuder flera fördelar för dess invånare. Med gångavstånd finns badplats, centrum, vårdcentral och skolor. Det finns även flera fina promenadvägar i området för de som uppskattar friluftsliv. Denna villa erbjuder således både charmiga interiör- och exteriörmöjligheter samt bekvämligheter i närområdet. En perfekt plats för dig som söker lugn men ändå vill ha närheten till service och aktiviteter. Med dess välplanerade ytor både inomhus och utomhus kommer du snabbt att känna dig hemma i detta hus. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Spångbergsvägen 9, Filipstad, Filipstads kommun
  • Budgivning pågår

Spångbergsvägen 9

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
990 000 kr
142 m²
6 rum
471 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga 1½-plansvilla belägen på en hörntomt. Denna välskötta villa med tillhörande garage erbjuder sex rum och kök, vilket gör den idealisk för barnfamiljen eller för den som uppskattar extra utrymme. Här finns ett ljust och luftigt kök med gott om plats för matlagning och familjemåltider. Huset har även två badrum, vilket ger praktiska lösningar för vardagens behov. Från köket når du en trädäckad uteplats, perfekt för avkoppling och umgänge under varma sommardagar. En rymlig tvättstuga med groventré bidrar till husets funktionalitet. Huset har generösa ytor där alla rum är välplanerade. Hallen är rymlig med plats för kläder och vardagsrummet rymmer en stor soffa, samtidigt som dess stora fönster ger en fin utsikt över omgivningen. Garaget har betonggolv samt förråd bakom - allt för att möta dina behov av lagring eller arbetsutrymme. Huset är beläget på en härlig hörntomt med bärbuskar och plommonträd, vilket skapar en trivsam atmosfär. Närheten till Filipstads nya simhall är ett stort plus, bara ett stenkast bort från huset. Området är lugnt och barnvänligt med skolor, gym, idrottshall och ishall inte långt borta. Detta hem erbjuder en kombination av funktionalitet, bekvämlighet och trevlig atmosfär - allt du behöver för att skapa ditt drömhem.

  • Plus
  • Uteplats
Telegatan 1D, Centrala Filipstad, Filipstads kommun

Telegatan 1D

Lägenhet
Centrala Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
120 000 kr
57,6 m²
2 rum
vån 1
3 045 kr/mån
2 083 kr/m²

Denna lägenhet erbjuder två rum och kök med balkong i söderläge. Den utmärker sig med en låg månadsavgift som täcker värme, vatten och tv-kanaler. Lägenheten har genomgått smakfulla renoveringar med tanke på modern design och funktionalitet. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för avkoppling, medan sovrummet rymmer en dubbelsäng. Badrummet är både praktiskt och fräscht, komplett med en tvättmaskin med integrerad torktumlare från 2023. Köket är fullt utrustat för dagliga behov med spis från 2020, diskmaskin samt en ny blandare monterad 2023. Balkongen, som välkomnar förmiddags- och eftermiddagssolen, bidrar till att ljuset flödar in i hemmet. Föreningen har bra ekonomi, vilket bidrar till en trygg boendemiljö. I källaren finns tillgång till förråd, cykelrum, tvättstuga samt gym. För extra säkerhet finns det kameraövervakning i källaren. Denna lägenhet ligger i hjärtat av Filipstad vilket gör den perfekt för den som söker ett fräscht och bekvämt boende med närhet till centrum. Möjligheten att hyra parkering eller varmgarage ger ytterligare bekvämlighet för de boende. Filipstad erbjuder allt du behöver för dagligt liv med närhet till butiker, restauranger och kollektivtrafik. Detta gör denna lägenhet till ett utmärkt val för den som värdesätter enkelhet och bekvämlighet.

  • Balkong
Hornkullsvägen 13, Nykroppa, Filipstads kommun
  • Budgivning pågår

Hornkullsvägen 13

Villa
Nykroppa, Filipstads kommun
Bocentrum
495 000 kr
82 + 103 m²
5 rum
1 441 m² tomt

Denna mysiga och renoverade villa erbjuder mycket charm med sitt stora kök i äkta lantstil. Här finns plats för både familj och vänner att samlas, oavsett om det är till vardags eller till fest. Med sina fyra sovrum och ett rymligt vardagsrum finns det gott om utrymme för alla att känna sig hemma. Villan har genomgått betydande renoveringar, vilket inkluderar installation av nya isolerglasfönster i december 2023. Dessa moderna fönster ger inte bara bättre isolering utan bidrar också till att skapa en ljus och inbjudande atmosfär i hela huset. Villan har även fått nya vindskivor, hängrännor och stuprör under 2023 vilket bidrar till dess välbevarade exteriör. Ett av de mest anmärkningsvärda dragen i denna villa är den charmiga braskaminen som är centralt placerad i huset. Braskaminen ger inte bara extra värme under de kyligare månaderna utan skapar också en mysig atmosfär som är svår att motstå. Belägen i Nykroppa, ett område känt för sin natursköna miljö, erbjuder villan närhet till både badstrand och småbåtshamn. Dessutom finns det flera kanaler i närheten som ger möjligheter för roliga fritidsaktiviteter utomhus. Runt denna villa sträcker sig en välskött gräsmatta, prydd med buskar och träd. Här finns möjligheter för diverse utomhusaktiviteter. Inkluderat på tomten är en rymlig jordkällare, vilken tidigare fungerat som skyddsrum. Detta kan användas som extra förvaringsutrymme eller anpassas efter dina behov. För bilägaren finns det gott om plats att parkera bilar. Dessutom är den här villan utrustad med en robotgräsklippare, vilket gör det smidigt att hålla gräsmattan i toppskick. Sammanfattningsvis är detta en hemtrevlig och välrenoverad villa, perfekt för den som söker ett bekvämt boende i naturskön miljö. Med sina fyra sovrum, stora kök och mysiga vardagsrum med braskamin, erbjuder denna villa både komfort och charm i överflöd.

  • Plus
  • Uteplats
Spångbergsvägen 8, Filipstad, Filipstads kommun

Spångbergsvägen 8

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
1 050 000 kr
180 m²
5 rum
1 535 m² tomt

Denna 1½-plansvilla har genomgått en omfattande inre renovering, inklusive ett nytt tak lagt under 2022-2023. Inredningen är ljus och modern, med fräscha ytskikt i hela huset. Här finns tre sovrum, samt vardagsrum och matrum för gemenskap och avkoppling. Badrummen är nyrenoverade med kakel, klinkers och golvvärme för extra komfort. Spotlights i taken skapar en lyxig atmosfär och bidrar till hemmets välkomnande uttryck. Husets elsystem har bytts ut i sin helhet för ökad säkerhet. Villan erbjuder också ett rymligt uthus med tre garageportar för bekväm parkering eller extra förvaringsutrymme. En inbjudande altan och generös trädgårdstomt ger utrymme att njuta av utomhuslivet. Huset ligger idealiskt placerat nära den nya simhallen som invigs våren 2024, den nya Stjärnskolan samt idrottshallen. Centrum ligger även det på bekvämt avstånd vilket gör detta till ett perfekt val för en aktiv familj.

  • Plus
  • Uteplats
Spångbergsvägen 19B, Filipstad, Filipstads kommun

Spångbergsvägen 19B

Lägenhet
Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
65 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
4 120 kr/mån
1 204 kr/m²

Denna fräscha och fina tvåa ligger centralt i HSB:s bostadsrättsförening Ugglan. Lägenheten är belägen på andra våningen och har en trevlig planlösning om 54 kvadratmeter, komplett med en södervänd balkong. Välkomnande hall leder till ett sovrum med flera garderober, ett rymligt och ljust vardagsrum, ett nyrenoverat kök samt ett fräscht badrum. Till lägenheten hör även ett vindsförråd och en matkällare. I källarplan finns dessutom en fräsch tvättstuga för boende. Parkering kan hyras direkt utanför huset.

  • Balkong
Bergslagsgatan 3B, Filipstad, Filipstads kommun
  • Budgivning pågår

Bergslagsgatan 3B

Lägenhet
Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
325 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 221 kr/mån
3 672 kr/m²

Letar ni efter ett praktiskt och lättskött boende? Denna trerummare med kök kan vara ert nya hem. Bostadsrätten är rymlig, belägen på övre plan, och har sin egen ingång samt trapphiss. Med en lägenhetsyta på 88,5 kvm erbjuder den två sovrum, ett rymligt vardagsrum, ett hemtrevligt kök, samt ett nyligen renoverat duschrum. Hallen rymmer en klädkammare och det finns även en balkong med söderläge. Balkongtaket byttes ut 2019 och element samt persienner har delvis bytts ut. Lägenheten är nyrenoverad med fräscha golv, tapeter och fönsterbrädor. Det här är ett mycket trevligt boende i ett lugnt område som även inkluderar en fin innergård och gårdshus. Gårdshuset innehåller tvättstuga, samlingslokal samt bastu med dusch.

  • Balkong
  • Hiss
Tången 2, Tången, Filipstads kommun
  • Budgivning pågår

Tången 2

Villa
Tången, Filipstads kommun
Bocentrum
790 000 kr
86 + 50 m²
3 rum
4 814 m² tomt

Denna välkomnande villa är belägen nära Nordmarksälven och är omgiven av en generös gräsmatta som erbjuder utmärkt utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsintressen. Här finns det gott om plats för både vila och ro men även för lek och rörelse. Huset innefattar tre rum och kök, vilket ger möjlighet till en flexibel planlösning anpassad efter dina behov. De invändiga ytskikten är i gott skick, vilket gör att du kan flytta in direkt utan att behöva göra några större renoveringar. Fönstren med treglas bidrar till energieffektivitet och komfort under både varma sommardagar och kalla vinternätter. För att öka på bekvämligheten ytterligare har huset utrustats med en luftvattenvärmepump. Denna moderna lösning ger dig möjlighet att hålla nere uppvärmningskostnaderna samtidigt som du bidrar till en mer hållbar miljö. Vid sidan av huvudbyggnaden finns ett praktiskt uthus som kan användas för diverse förvaringsbehov eller som arbetsplats för hobbysnickaren. Här finns även ett garage perfekt för dig med bil eller andra fordon. Det finns även ett garage i källaren som har el-port. På baksidan om huset finns en stor altan under tak där du kan njuta soliga dagar och varma sommarkvällar i skydd från eventuella regnskurar. Här kan du med fördel arrangera trevliga grillkvällar eller bara koppla av med en god bok. Villan ligger i ett område med närhet till Nordmarksälven, vilket ger dig tillgång till vacker natur och friluftsliv direkt utanför dörren. Här kan du njuta av lugna promenader längs älven, fiska eller bara ta det lugnt och njuta av den vackra omgivningen. Fastigheten erbjuder även utmärkta möjligheter för odling och djurhållning. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Bergslagsgatan 148, Lesjöfors, Filipstads kommun

Bergslagsgatan 148

Villa
Lesjöfors, Filipstads kommun
Bocentrum
425 000 kr
164 + 100 m²
5 rum
2 580 m² tomt

Denna charmiga villa har ett naturnära läge med endast 300 meter till sjön. Här erbjuds en inbjudande atmosfär med högt i tak och generösa rum. På nedre plan finner vi ett stort kök med matplats samt ett vardagsrum i vinkel med öppen spis. Här finns även ett sovrum och ett lyxigt badrum med jacuzzi och duschkabin - renoverat så sent som 2020. På övre plan finns två ytterligare sovrum, allrum och toalett. I källaren hittar du praktiska utrymmen som tvättstuga, pannrum, förråd och matkällare samt garage. Till villan hör även en altan under tak med utgång från vardagsrummet – perfekt för sommarens middagar utomhus. Fiber är indraget för snabbt internet. Uppvärmningen sker via vedpanna från 2011 med pelletsbrännare och tre ackumulatortankar från 2005. På den rymliga tomten finner du också ett kallgarage, jordkällare samt ett uthus/vedbod.

  • Uteplats
Bjurbäcken Kärret 1, Bjurbäcken, Storfors kommun

Bjurbäcken Kärret 1

Villa
Bjurbäcken, Storfors kommun
Bocentrum
1 200 000 kr
188 + 65 m²
5 rum
4 092 m² tomt

Denna gård, belägen i det pittoreska Bjurbäcken, erbjuder en rymlig villa med fem rum och kök. Det inkluderar även en tvättstuga och två badrum. Villan är försedd med en inglasad altan , ett mysigt kök och tre sovrum. Med möjlighet att konvertera till fyra rum, ger detta hem alla möjligheter för en växande familj. I villan finns även ett vardagsrum samt ett allrum, vilket ger gott om utrymme för avkoppling och umgänge. En praktisk tvättstuga med groventré kompletteras med ett badrum och ett duschrum, vilket gör det idealiskt för en större familj. På gården finner du ett uthus som inkluderar ett stall och massor av förvaringsutrymme. Tomten har också en carport som rymmer två bilar och med ett förråd på gaveln (f d pannrum). För att ytterligare höja standarden på denna villa har bergvärme installerats 2017. Fiber finns indraget i huset, vilket säkerställer snabb internetanslutning för alla dina digitala behov. Tomten kompletteras av ett växthus och hönshus - perfekta tillägg för de som uppskattar trädgårdsarbete och självhushållning. Den välskötta gräsmattan erbjuder gott om utomhusutrymme för lek och rekreation. Gården är belägen i ett lantligt område, omgivet av grönskande ängar. Området erbjuder utmärkta möjligheter för odling och djurhållning. Inom gångavstånd finner du Bergslagskanalen som leder ut till Stor-Lungen, en perfekt plats för avkopplande promenader eller fritidsfiske. Ännu närmare ligger Bjurbäckens sluss med dess charmiga slusscafé, där du kan njuta av en kopp kaffe samtidigt som du betraktar båtarna som glider förbi. Detta område ger dig möjlighet till ett lugnt och harmoniskt liv i natursköna omgivningar, med alla nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll. Bjurbäcken-området är känt för sin natursköna omgivning och erbjuder ett lugnt och fridfullt boende.

  • Uteplats
Hantverksgatan 12C, Centrala Filipstad, Filipstads kommun

Hantverksgatan 12C

Lägenhet
Centrala Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
225 000 kr
92,5 m²
4 rum
vån 3
6 383 kr/mån
2 432 kr/m²

Vi presenterar här en mycket mysig och välplanerad lägenhet, belägen på tredje våningen och bestående av 4 rum och kök. Med två badrum är detta boende idealiskt för en familj eller för den som behöver gott om plats. En av fördelarna med denna bostad är dess låga månadsavgift, vilket gör det till ett ekonomiskt bra val. Bostadsrättsföreningen har rykte om sig att vara mycket bra. När du kliver in i lägenheten välkomnas du av en inbjudande entréhall. Vidare finns det tre rymliga sovrum som erbjuder gott om utrymme för komfort och avkoppling. Köket är både praktiskt och charmigt, designat för att skapa härliga middagar och minnen. Bostaden har två kaklade badrum båda med dusch, varav ett har tvättmaskin - en verklig vardagslyx. Lägenhetens planlösning är genomtänkt, och det stora, ljusa vardagsrummet leder ut till en möblerbar balkong med tak och har söderläge - perfekt för att njuta av frisk luft utan att behöva lämna hemmet. Tillsammans med andra fördelar erbjuder föreningen även en festlokal som kan lånas vid behov samt gym i källaren. Dessutom finns ett källarförråd som hör till lägenheten. I källaren finns också cykelförråd och gemensam tvättstuga. Parkering finns tillgänglig mot avgift. Lägenheten ligger i centrala Filipstad där du har nära till allt du kan tänkas behöva. Här finns butiker, restauranger, gym, idrottshall, simhall (beräknas öppna 2024), vårdcentral och skolor inom bekvämt avstånd. Välkommen att uppleva denna charmiga lägenhet!

  • Plus
  • Balkong
Bergslagsgatan 77A-C, Två hus, 106 kvm + 202 kvm, Lesjöfors, Filipstads kommun

Bergslagsgatan 77A-C

Villa
Två hus, 106 kvm + 202 kvm, Lesjöfors, Filipstads kommun
Bocentrum
770 000 kr
2 174 m² tomt

Detta unika hus erbjuder en rymlig lägenhet på övre plan, perfekt för bekvämt boende. Bottenvåningen hyser tre lokaler samt övervåningen en lägenhet, alla uthyrda, vilket ger en stabil inkomstkälla. Fastigheten innefattar även ett ytterligare hus som rymmer två lägenheter med separata ingångar - båda är uthyrda. Ett uthus finns tillgängligt för förvaring. Full uthyrning av fastigheten genererar ett resultat på 165 659 kr. Bergvärme är installerat för energieffektiv uppvärmning. Lesjöfors-området är känt för sin vackra natur och sina rika svamp- och bärmarker. Området erbjuder även fina kanotleder för de äventyrliga samt närhet till Säfsen Resort som ligger endast 30 km bort och erbjuder aktiviteter såsom skidåkning, MTB-cykling och fiske.

  • Balkong
Spångbergsvägen 19B, Bergslagstorget, Filipstads kommun

Spångbergsvägen 19B

Lägenhet
Bergslagstorget, Filipstads kommun
Bocentrum
105 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2
4 058 kr/mån
1 981 kr/m²

Välkommen till en fin tvårumslägenhet med kök belägen på andra våningen. Mycket trevlig planlösning på 53 kvadratmeter, kompletterad med en balkong i västerläge. Skicket på lägenheten är bra, med nymålat kök 2023. En välkomnande hall med klädkammare välkomnar dig in i hemmet. Sovrummet rymmer plats för en dubbelsäng och det rymliga och ljusa vardagsrummet leder ut till balkongen - den perfekta platsen för avkoppling efter en lång dag. Ett fräscht kaklat badrum samt ett ljust och praktiskt kök fulländar denna härliga bostad. Till lägenheten hör även ett vindsförråd samt en matkällare för extra förvaring. Dessutom finns det en fräsch tvättstuga i källarplan för din bekvämlighet. Parkering finns att hyra direkt utanför huset vilket gör detta till ett idealiskt hem för den som värdesätter både komfort och funktion. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Spångbergsvägen 28A, Bergslaget, Filipstads kommun

Spångbergsvägen 28A

Lägenhet
Bergslaget, Filipstads kommun
Bocentrum
275 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/3
4 857 kr/mån
3 022 kr/m²

Välkomna till denna trevliga, renoverade lägenhet belägen på första våningen. Med fyra rum och kök, två badrum och en balkong som bjuder på eftermiddags- och kvällssol, erbjuder detta hem ett riktigt drömläge. Ljuset flödar in genom fönstren i två väderstreck vilket bidrar till en ljus och luftig atmosfär. För att ytterligare öka trivseln har det nyligen gjorts renoveringar såsom byte av el samt nya ytskikt i flera av rummen. Dessutom har nya fönster installerats i vardagsrummet samt en ny balkongdörr. Här bor du i en förening med fina gemensamma ytor såsom en välskött innergård med lekplats och grönområden, perfekt för barnfamiljer eller den som uppskattar gott om utrymme. Lägenheten ligger dessutom nära förskola, grundskola, gymnasium och ishall vilket gör den idealisk för barnfamiljer. Inom gångavstånd finns även en ny simhall som beräknas stå klar 2024. Till lägenheten hör ett källarförråd samt matkällare och det finns även en fräsch tvättstuga nära lägenheten. Möjlighet finns att hyra parkering om så önskas. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Mörnbovägen 33, Lesjöfors, Filipstads kommun

Mörnbovägen 33

Villa
Lesjöfors, Filipstads kommun
Bocentrum
595 000 kr
90 + 117 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till en trevlig enplansvilla med källare, perfekt utformat för den stora familjen eller de som önskar mycket utrymme. Huset ligger på högt läge och erbjuder en fin utsikt. Med fem rum och kök, är detta boende både enkelt och praktiskt. Vardagsrummet är rymligt, utrustat med hemmabio inklusive projektor och ljudsystem i taket samt en hel vägg som bildskärm. Detta rum har även ett vackert klickgolv, målade väggar och stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus. Köket är ljust och fräscht med många skåp för förvaring. I källaren hittar du bland annat gillestuga, hobbyrum, bastu, duschrum och tvättstuga. Ett garage finns i anslutning till huset, med direkt tillgång till källaren. Njut av sommaren med en god kopp kaffe på altanen, omgiven av naturen och skogen där svamp och bär finns i överflöd. Huset har även bergvärme och fiber installerat vilket ger bekvämlighet året runt. Denna villa kan användas både som fritidshus eller permanentbostad. Den charmiga trädgården pryds av äppelträd samt en friggebod/lekstuga. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Hantverkaregatan 15, Lesjöfors, Filipstads kommun
  • Budgivning pågår

Hantverkaregatan 15

Villa
Lesjöfors, Filipstads kommun
Bocentrum
145 000 kr
65 + 35 m²
2 rum
2 026 m² tomt

Denna charmiga 1-plansvilla med halv källare erbjuder ett mycket prisvärt boende. Här finns ett rymligt kök, ett fräscht badrum samt ljusa och trivsamma rum. Villan är utrustad med luft-luftvärmepump som har möjlighet att kopplas till Wifi, vilket ger dig möjlighet att styra värmen i huset på distans. Detta gör det till ett bekvämt och effektivt boende. OBS! Priset är reducerat på grund av att blandaren i badrummet frusit sönder och vatten stänkt ut på golvet i hallen och därav behöver ses över och bytas. Villan ligger nära både slalombacke och promenadstråk, vilket gör det till en idealisk plats för den aktiva familjen. Den kan användas både som fritidshus eller som permanent boende, vilket ger stor flexibilitet. Lesjöfors-området är känt för sin vackra natur och skogarna runt omkring är rika på svamp- och bärmarker. Området erbjuder också fina kanotleder för de äventyrliga. Säfsen Resort ligger endast 30 km bort och erbjuder en mängd aktiviteter såsom skidåkning, MTB-cykling, fiske och vackra vandringsleder. Välkomna på visning!

Hantverksgatan 18B, Centrala Filipstad, Filipstads kommun

Hantverksgatan 18B

Lägenhet
Centrala Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
275 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/3
6 590 kr/mån
3 161 kr/m²

Denna mycket fina lägenhet, belägen på andra våningen, erbjuder fyra rum och kök. Med tre välplanerade sovrum är den perfekt för en barnfamilj eller den som behöver gott om utrymme. Köket, som har renoverats, har hög standard och ger en modern känsla till bostaden. Ett kaklat duschrum komplett med tvättmaskin ger ett praktiskt boende. Vardagsrummet är ljust och luftigt med access till en balkong där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Lägenheten har fönster i två väderstreck vilket skänker rikligt med naturligt ljus in i bostaden. Utsikten mot älven och Monitorholmen ger en lugnande atmosfär. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten samt kabel-TV och fiber finns för bredband (tecknas separat). Detta indikerar att föreningen är stabil och välskött. Läget är idealiskt med närhet till Filipstads centrum, nya Stjärnskolan, nya idrottshallen samt den nya simhallen som beräknas vara klar år 2024. Butiker, mataffärer samt gymnasium finns också inom nära räckhåll. Denna lägenhet kombinerar karaktär med modern bekvämlighet för att skapa ett mycket attraktivt hem. Välkomna på visning!

  • Balkong
Allegatan 3C, Centrala Filipstad, Filipstads kommun

Allegatan 3C

Lägenhet
Centrala Filipstad, Filipstads kommun
Bocentrum
250 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3
4 313 kr/mån
3 356 kr/m²

Denna renoverade lägenhet med tre rum och kök ligger på tredje våningen och erbjuder låg månadsavgift. Med nya ytskikt och ett kök utrustat med ny kyl/frys och spis från 2021, är det tydligt att varje detalj har varit viktig under renoveringen. Bostaden erbjuder generösa ytor, vilket gör den till en perfekt plats för en barnfamilj eller för den som behöver mycket utrymme. Det finns också gott om plats för förvaring, inklusive garderober och extra utrymme för kläder i hallen. Vardagsrummet är rymligt med stora fönster som släpper in mycket ljus, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär. Dessutom finns det plats för en stor soffa - perfekt för avkoppling efter en lång dag. Och inte att förglömma: här finns även en rymlig balkong där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Badrummet är fräscht med klinkergolv, kakel på väggarna, dusch med glasväggar och tvättmaskin. Allt detta bidrar till att skapa ett praktiskt och bekvämt boende. Lägenheten ligger i centrala Filipstad, där du har nära till matbutiker, restauranger och skolor. Välkomna på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 41