Sjölundavägen 22

Leken, Lekeberg Se på karta

1 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
55 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
1 577 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
18 135 kr/år
Antal besök
3 508
Dagar på Hemnet
13

Sista huset innan vändplatsen finner du Sjölundavägen 22!
Ett vinterbonad fritidshus med genomgående renoveringar från 2015, härlig natur med gott om bär och svamp samt närhet till sjön Leken. Här ingår man i en privat gemensamhetsanläggning som erbjuder badplats, klubbstuga, boulebana, båtbrygga samt båtplats.

Två sovrum samt en gäststuga, vilket ger möjlighet till 6-8 bäddar, ett öppet vardagsrum med plats för matbord samt soffgrupp framför den gnistrande eldstaden. Från vardagsrummet har du utgång till det inglasade uterummet samt den stora härliga trallen, ut mot trädgårdstomten med natur med plats för lek, spel samt planteringar.

Gångavstånd till en privat gemensamhetsanläggning med barnvänlig strand/badplats, klubbstuga med bastu, stort rum med bar och TV, boulebana, båtbrygga samt grillplats. Som om det inte vore nog finns det även båtplats för den som önskar båt. I sjön finns gott om abborre och gädda. Säljaren har även en aluminiumbåt som kan få övertas efter diskussioner.

I närheten finns Kilsbergen som erbjuder mountainbike-/vandring-leder samt längskidspår. Ånnaboda ligger även i sin närhet med camping, restaurang, fiske och badmöjligheter i Ånnabodasjön. För en extra ordinär naturupplevelse finns även Garphyttans nationalpark i närheten. För den golf och padeltokiga finns Lanna Lodge golf resort som bedöms att vara en av Sveriges bästa golfanläggningar. 18-hålsbana, padelbanor, jaktsimulator, restaurang, hotell med 30 rum samt spa och gym.

Kontakta mäklare Petter 070 454 19 00 alt. [email protected] för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro