Kommande

Cornelius väg 10

Närsjö, Eskilstuna kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
35 m²
Tomtarea
645 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
10 415 kr/år
Kommande

Välkommen till Cornelius väg 10 och denna sommarstuga i idylliska Närsjö, ett sommarnöje nära Eskilstuna och Hjälmaren. Vit charmig stuga om ca 35 kvm, fördelad på 3 rum och kök, varav 1-2 sovrum. Arbetskök med vedspis vilket möjliggör vistelse även längre in på höstkanten. Storstuga med plats för både soff- och matgrupp. Hall med matplats som med fördel kan delas av till ytterligare ett sovrum. Sovrum i anslutning till köket. Plan och lummig trädgårdstomt med inramande häck runt fastigheten samt fruktträd så som äpple- och plommonträd samt två körsbärsträd.

Från Närsjö och Hyndevadsån har man en vacker båttur via Närsjöfjärden till Hjälmaren. Närsjö är ett populärt fritidshusområde med anor från 1920-talet med egen sandstrand, badbrygga samt dansbana en kort promenad från stugan. I området finns även en fotbollsplan och en stor studsmatta för barnen. Samfälligheten har även brygga med möjlighet till båtplats. Varje midsommar har samfälligheten ordnat gemensamt midsommarfirande med lotteri, lekar och dans runt midsommarstången som lockar folk från hela området.

Idag finns sommarvatten för hushållsbruk och sjövatten för t.ex. bevattning. Kommunalt v/a samt fiber finns nu vid tomtgräns. Anslutning beräknas till 2024.

Bra bussförbindelser med täta avgångar från tågstationen i Eskilstuna som stannar vid utkanten av stugområdet (Hyndevad). Tåg Stockholm - Eskilstuna går varje halvtimme. Närmaste matbutik, pizzeria och gym finns i Skogstorp, ca 4,4 km från området (ca 6 min med bil). Till det populära handelsplatsområdet Tuna Park som har det mesta och Parken Zoo är det ca 8,3 km (ca 10 min med bil). Till Eskilstuna centrum är det ca 8,5 km (ca 12 min med bil).

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Niina Tihinen

SkandiaMäklarna Eskilstuna
Mäklare Niina Tihinen, SkandiaMäklarna Eskilstuna
073-1507623

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.