Söderby-Karlsäng 89

Östhammar, Östhammars kommun Se på karta

3 250 000 kr

3 750 000 kr -13 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
52 m²
Tomtarea
2 153 m²
Byggår
2001
Driftkostnad
21 824 kr/år

Varmt välkommen till Söderby-Karlsäng och denna fina fastighet med högt och enskilt läge! Trivsamt och lugnt område med gemensam pool samt tillgång till båtplats! Här erbjuds ett rymligt bostadshus byggt 2001 som inrymmer kök och allrum med öppet upp i nock som ger rummet en härlig rymd. I allrummet finns även en eldstad och en vedspis i köket. Vidare finns badrum, två sovrum samt sovloft som ger utrymme för många sovplatser. Från allrummet når du den inglasade altanen på husets ena kortsida. Här kan du njuta av värmen från tidig vår till sen höst! Utanför finns också en altan som stäcker sig runt knuten mot entrén. Kuperad trädgårdstomt med berg i dagen, gräsytor samt naturtomt. Soligt från tidig morgon till sen kväll!

På tomten finns två fina gäststugor, perfekt för gäster, vänner och familj att nyttja när de kommer på besök. Båda stugorna är fint inredda med trägolv och träpanel på väggarna och inrymmer många sovplatser. Möblerna som finns i samtliga hus medföljer och ingår i köpet så du kan flytta in och njuta av vad fastigheten har att erbjuda på en gång!

Från huset är du promenadavstånd ner till områdets gemensamma pool samt nära ner till bryggorna med tillgång till en båtplats. Ta båten ut och njut av skärgårdslivet, paddla och bada! För dig som spelar golf är det även nära till Öregrunds Golfklubb och likaså nära in till Öregrund, ca 10 min med bilen som under sommartid bjuder på många mysiga restauranger längst med kajen, härliga badklippor och fina omgivningar! Till Östhammar tar det ca 12 min med bil och där finns också ett gott serviceutbud med butiker, busstation och restauranger.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Östhammar

Kontakta mäklaren

Elin Ahlund

Fastighetsbyrån Östhammar
Mäklare Elin Ahlund, Fastighetsbyrån Östhammar
070-591 70 15
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas