Fastighetsbyrån Östhammar

Fastighetsbyrån Östhammar

Mäklare

Ekgatan 4, Öregrund, Östhammars kommun

Ekgatan 4

Radhus
Öregrund, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

1 495 000 kr

110 m²

4 rum

4 467 kr/mån

13 591 kr/m²

Välkommen till Ekgatan 4 i Öregrund och detta trivsamma bostadsrättsradhus som erbjuder 4 rum och kök fördelat på husets två plan. Bostaden är belägen i ett lugnt och välskött område på återvändsgata. Här bor du med villakänsla och har uteplats på både fram -och baksidan av huset där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Bostaden har en trevlig planlösning med hall, klädkammare, kök, badrum och vardagsrum i entréplanet. På övre plan finns 3 sovrum, klädkammare samt badrum. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med nära till såväl centrum som till skog och natur! På promenadavstånd finns skola, förskola och gym. I centrum finns mataffärer, butiker, apotek, vårdcentral, systembolag, restauranger, café och busstation med bra kommunikation mot Uppsala, Forsmark och Östhammar. Under sommartid finns många restauranger öppna längst med hamnen och fler härliga badklippor att besöka runt om Öregrund. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Gräsö 2:94, Gräsö, Östhammars kommun

Gräsö 2:94

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

550 000 kr

3 188 m² tomt

Fint belägen på en höjd i Väster-Mörtarö finns nu denna tomt till salu Gräsö 2:94. Tomtarean är 3188 kvm. Här har du chansen att skapa ditt egna drömboende för permanent bruk eller för fritidsändamål. Tomten är idag grovplanerad, väg är förberedd och det finns ett positivt förhandsbesked för bygglov. Elanslutning är beställd och skrivs över på köparen. Köparen står för kostnaden för elanslutning och eventuella övriga kostnader för elanslutning. Intilliggande tomt, Gräsö 2:42 är också till salu! Här bor du med naturen som granne med fina omgivningar runt omkring och nära ner till havet. Tomten ligger ca 12 min med bil från Gräsöfärjan som tar dig till in Öregrund. Vid färjeläget finns även Ica Sjöboden som är öppen året runt. Från tomten har du ca 300 m ner till havet där du kan njuta av fina vyer och härliga badklippor! Välkommen att besöka tomten!

Väster-Mörtarö 811, Gräsö, Östhammars kommun

Väster-Mörtarö 811

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

500 000 kr

2 875 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva fastigheten Östhammar Gräsö 2:42 i Väster-Mörtarö på Gräsö! Här har du chansen att skapa ditt egna drömboende för permanent bruk eller för fritidsändamål. Tomten är idag grovplanerad och det finns ett positivt förhandsbesked för bygglov. Borrad vattenbrunn finns. Elanslutning är beställd och skrivs över på köparen. Köparen står för kostnaden för elanslutning och eventuella övriga kostnader för elanslutning. Även intilliggande tomt Gräsö 2:94 är till salu! Här bor du med naturen som granne med fina omgivningar runt omkring och nära ner till havet. Tomten ligger ca 12 min med bil från Gräsöfärjan som tar dig till in Öregrund. Vid färjeläget finns även Ica Sjöboden som är öppen året runt. Från tomten har du ca 300 m ner till havet där du kan njuta av fina vyer och härliga badklippor! Välkommen att besöka tomten!

Skolgatan 9C, Öregrund, Östhammars kommun

Skolgatan 9C

Lägenhet
Öregrund, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

895 000 kr

42 m²

1 rum

2 888 kr/mån

21 310 kr/m²

Välkommen till Skolgatan 9C i Öregrund och till denna fina bostad som erbjuder 1 rum och kök högst upp i huset! Lägenheten fördelar sig över välplanerade 42 kvm med ett rymligt allrum som har plats för stor soffa. Här finns även en avgränsad sovrumsdel. Trivsamt och ljust kök med bra förvaringsmöjlighet i skåp och lådor samt plats för matbord och stolar. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Gott om förvaringsutrymmen finns i garderober samt ytterligare förråd i anslutning till lägenheten på samma våningsplan. Perfekt lägenhet för dig som letar efter första boendet! Här bor du i centrala Öregrund med gångavstånd till mataffärer, centrum med butiker och busstation med goda kommunikationer mot Östhammar, Uppsala och Forsmark. Du har även nära ner till hamnen, restauranger och havet! Välkommen på visning!

Albertinas väg 49, Alunda, Östhammars kommun

Albertinas väg 49

Lägenhet
Alunda, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

1 100 000 kr

46 m²

1.5 rum

3 369 kr/mån

23 913 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1,5rok med stor uteplats! Lägenhetens 46kvm fördelar sig över kök och vardagsrum i en öppen planlösning, separat sovrum, badrum, samt en hall med förvaring i skjutdörrsgarderober. Från vardagsrummet och köket kommer du vidare ut på den stora uteplatsen med morgonsol. Välskött förening med låg belåning. Förråd tillhörande lägenheten finns på vinden. I Alunda finner du det mesta. ICA ligger ett stenkast från lägenheten tillsammans med apotek och busshållplats. Uppsala når du på ca 20 min med bil. Vidare finns även fotbollsplan, padelhall samt ett mysigt elljusspår. Alunda erbjuder även sommartid ett utomhusbad, padelbanor samt golfbana (9-hål). Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Guldskärsgatan 1D, Östhammar, Östhammars kommun

Guldskärsgatan 1D

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

950 000 kr

88 m²

3 rum

6 647 kr/mån

10 795 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga trea belägen centralt i Östhammar. Här erbjuds du 88 välplanerade kvadratmeter fördelade över rymligt vardagsrum med parkettgolv, kök med plats för matbord, två sovrum samt badrum. Bostaden har egen entré ut mot en mindre innergård där det även finns ett förråd tillhörande lägenheten. Upp till innergården finns både trappa och hiss. Här bor du med närhet till hamnen och kommunikationer. Centrum hittar du ett stenkast från lägenheten med butiker, ICA, Coop och apotek. Vi ses på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Karin Alinders Väg 7, Alunda, Östhammars kommun
 • Imorgon kl 17:00

Karin Alinders Väg 7

Lägenhet
Alunda, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

1 195 000 kr

120,5 m²

5 rum

6 333 kr/mån

9 917 kr/m²

Välkommen till detta fina bostadsrättsparhus på Karin Alinders väg 7 i Alunda! Här erbjuds du 120 välplanerade kvadratmeter i gott skick. Bostaden fördelar sig över fyra sovrum, kök, vardagsrum, klädkammare, två badrum samt en tvättstuga. Extra förvaring har byggts till tillsammans med förvaring/lekrum under trappan. Vidare finns även ett vidbyggt garage med förråd samt en rymlig uteplats mot den lummiga trädgården. Trevligt familjeområde med lekplats i området. Runt knuten från bostaden hittar du även Korsängens fotbollsplaner. Närhet till både Landbadets utomhusbad, förskola, skola och centrum där även busstation finns med bra förbindelser mot både Uppsala och Östhammar. I centrum hittar du även ICA, apotek, postombud samt kondis. Alunda erbjuder även gott om möjligheter för den motionsintresserade. Bland annat finns både innebandylag, Friskis och Svettis-pass samt friidrott. Vidare finns även en padel-hall med tre banor samt två padel-banor utomhus. Välkommen på visning!

 • Plus
Murargatan 8, Östhammar, Östhammars kommun

Murargatan 8

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

1 350 000 kr

87 m²

4 rum

479 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trivsamma fastighet med perfekt läge som sista hus med hörntomt på mycket lugn återvändsgata! Här erbjuds du en enplansvilla med 87 välplanerade kvadratmeter. Kvadratmetrarna fördelar sig över kök, badrum, klädkammare, vardagsrum, två sovrum samt tillbyggt matrum. Vidare på fastigheten finns även ett garage med ny garageport samt förrådsdel. Lättskött tomt med bland annat en fristående uteplats, vinbärsbuskar samt äppelträd. Här bor du med bekvämt avstånd till bland annat förskola, grundskola samt hamnen. Du har även gångavstånd till centrum där du hittar apotek, butiker, matbutik samt restauranger. I centrum hittar du även Östhammar bussterminal med goda kommunikationer till både Uppsala, Forsmark samt Öregrund.

Skolgatan 7B, Öregrund, Östhammars kommun

Skolgatan 7B

Lägenhet
Öregrund, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

1 495 000 kr

56 m²

2 rum

4 292 kr/mån

26 696 kr/m²

Välkommen till denna fina 2rok i hjärtat av Öregrund som totalrenoverades 2020. Här erbjuds du välplanerade och lättmöblerade kvadratmeter i ett genomgående toppskick. Bostaden erbjuder ett modernt kök, vardagsrum med fungerande öppen spis, sovrum med utgång till den rymliga balkongen, fräscht badrum samt en rymlig klädkammare/förråd. Här bor du i ett bra läge i centrala Öregrund. Du promenerar snabbt ner till antingen hamnen eller badklippor. Från lägenheten har du Coop ett stenkast bort. ICA, apoteket, vårdcentral och Systembolaget finns i centrum några minuter från lägenheten. Där finns även café och restaurang. Sommartid finns även butiker samt flertalet trevliga restauranger. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Stationsgatan 1A, Gimo, Östhammars kommun

Stationsgatan 1A

Lägenhet
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

450 000 kr

33 m²

1 rum

2 211 kr/mån

13 636 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på Stationsgatan 1A i Gimo! Här bor du bekvämt direkt i markplan i en bostad som erbjuder rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i garderober samt allrum med plats för både soffa, säng och matbord intill fönstret. Praktiskt arbetskök och helkaklat badrum. Förråd till lägenheten finns även i husets entréplan. Lägenheten ligger i centrum och du har gångavstånd till matbutik, gym, restauranger och busstation med goda kommunikationer in till Uppsala. Välkommen på visning!

Prästgatan 1G, Östhammar, Östhammars kommun

Prästgatan 1G

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

1 500 000 kr

82 m²

3 rum

4 196 kr/mån

18 293 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna fina bostadsrätt belägen smidigt i markplan på Prästgatan 1G, mitt i centrala Östhammar! Här bor du i det som en gång varit bibliotekslokal men som byggdes om till bostadsrätter under 2019. Bostaden erbjuder 3 rum och kök med öppen planlösning och genomgående ljusa och stilfulla ytskikt. Bekvämt med egen ingång i markplan. Lägenheten har genomgående fina och ljusa ytskikt med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Köket från Ballingslöv går i vitt med bänkskiva i sten och med kvalitetsvitvaror från Siemens. Rymliga sovrum som är placerade mot innergården med garderober för förvaring. Badrummet är stilrent inredd med kakel, klinkergolv med golvvärme, duschhörna samt egen tvättmaskin och torktumlare. Hattmakaren är en gammal och stabil förening. Till lägenheten ingår värme, v/a, p-plats med elstolpe och källarförråd. Fiber finns anslutet till huset via Östhammars Stadsnät. Välkommen på visning!

Långgatan 37B, Öregrund, Östhammars kommun

Långgatan 37B

Lägenhet
Öregrund, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

1 500 000 kr

74 m²

3 rum

4 996 kr/mån

20 270 kr/m²

Välkommen till vackra Öregrund och denna charmiga bostadsrätt som ligger högts upp i huset på Långgatan 37B! Här bor du mitt i Öregrunds centrala kvarter och har det mesta runt knuten! Här är det nära till havet, hamnen, mataffärer, systembolag och vårdcentral men också till restauranger och café. Bostaden erbjuder rymliga 3 rum och kök med genomgående fina ytskikt. Ljust kök med plats för matbord, helkaklat badrum, rymliga sovrum samt vardagsrum! Köks -och vardagsrumsfönstret har djupa fönsterkupor som ger rummet karaktär och extra myskänsla! Från dessa fönstren ser du ut ner mot vattnet och hamnen. Gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ytterligare ett förråd på samma våning. Gemensam bastu med relaxrum finns i källaren. I källaren finns även tvättstuga. Föreningen har även en trevlig innergård som kan nyttjas av medlemmarna. Bra kommunikationer med buss mot Uppsala. Välkommen på visning!

Korsvägen 2, Österbybruk, Östhammars kommun

Korsvägen 2

Övrigt
Österbybruk, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

2 200 000 kr

239 m²

444 m² tomt

Nu kan du bli ägare till ett av de röda gamla magasinen mitt i Österbybruks hjärta! Letar du butikslokal, kontorsutrymme eller har andra planer? Här är möjligheterna många! Fastigheten ligger med bra läge mitt i centrum och är idag inredd invändigt för butik och kontorslokal. Huset fördelar sig på två plan om ca 120 kvm/plan med möjlighet till separata ingångar till vardera plan. Perfekt för dig som vill hyra ut till olika verksamheter eller inreda en våning för annan användning. Fastigheten får enligt detaljplan användas valfritt så länge syftet att bevara fastigheten inte motverkas. Bygglov beviljades 1994 för affärs-/kontorslokaler. Om användningen av fastigheten ska ändras krävs nytt bygglov. Lokalen har varit uthyrd men hyresgästen flyttar ut från 2022-12-31. Därmed säljs fastigheten utan befintlig hyresgäst. Tidigare har hyran exklusive moms varit 9 000 kr/våningsplan och hyresgästen har stått för elkostnaden. Kulturreservat - Värdefulla byggnader och områden. Värdefull miljö. Ändring av byggnaden får inte förvanska dess karaktär eller anpassning till omgivningen. Byggnadens exteriör, form, material, detaljer och färg ska bibehållas. Byggnaden får inte rivas. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning av fastigheten!

 • Plus
Terrilörsgatan 5, Östhammar, Östhammars kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Terrilörsgatan 5

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

2 350 000 kr

79 m²

3 rum

4 750 kr/mån

29 747 kr/m²

Välkommen till Terrilörsgatan 5 och denna välplanerade lägenhet som erbjuder 3 rum och kök. Med hissen tar du sig smidigt upp till husets 4:e våning där bostaden är belägen. Här bor du med gavelläge och har två balkonger i olika väderstreck med utsikt mot Östhammarsfjärden åt båda håll! Trivsam planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum samt gott om ljusinsläpp från 3 olika väderstreck ger rummet en ljus och rymlig känsla. Vidare finns två sovrum, klädkammare samt helkaklat badrum. Här bor du bekvämt i centrala Östhammar med gångavstånd till mataffärer, butiker och busstation. Fina omgivningar och promenadstråk runt krutudden samt sjötorget och småbåtshamnen. Välkommen på visning!

 • Hiss
Terrilörsgatan 5, Östhammar, Östhammars kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Terrilörsgatan 5

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

1 650 000 kr

53 m²

2 rum

3 587 kr/mån

31 132 kr/m²

Välkommen till en mycket fin 2 rummare med inglasad balkong och utsikt mot vattnet i Östhammarsfjärden! Till lägenheten tar du dig bekvämt med hiss från husets entréplan upp till våning 3. Här erbjuds välplanerade 53 kvm som fördelar sig på hall, kök och vardagsrum med öppen planlösning, sovrum, badrum samt rymlig klädkammare. Från köket når du den inglasade altanen om 14 kvm som kan nyttjas som ett extrarum från tidig vår till sen höst! Bostaden har genomgående stilrena och ljusa ytskikt. Den öppna planlösningen ger känslan av rymd samtligt som det blir en naturlig samlingsplats och umgängesyta. Här bor du med centralt läge i Östhammar och har promenadavstånd till centrum med mataffär, butiker och busstation. Njut av de fina promenadstråken längst med vattnet, runt krutudden, småbåtshamnen och Sjötorget där även restauranger finns. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Centrumvägen 7D, Alunda, Östhammars kommun

Centrumvägen 7D

Lägenhet
Alunda, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

975 000 kr

38,7 m²

2 rum

2 513 kr/mån

25 194 kr/m²

Kontakta mäklaren för bokning av visning! Nu finns möjligheten att förvärva denna fina lägenhet i huset på Centrumvägen 7 i Alunda! Bostaden erbjuder 2 rum och kök i genomgående fint skick med bra takhöjd som skapar rymd i lägenheten. Bra arbetskök med plats för matbord, rymligt vardagsrum samt sovrum med garderober. Här bor du ett stenkast från mataffären, apotek och butiker. Till Uppsala (Gränby) tar det ca 20 min med bil. Bra pendlarläge med gångavstånd till busstationen med goda kommunikationer mot Uppsala och Östhammar. Tillhörande lägenhetsförråd samt tvättstuga finns i källaren. Välkommen på visning!

Slottsgatan 9, Östhammar, Östhammars kommun

Slottsgatan 9

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

3 600 000 kr

120 m²

4 rum

1 182,7 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i centrala Östhammar. Här erbjuds du 120 + 110 kvadratmeter fördelat över två plan samt källare. Kvadratmetrarna erbjuder ett genomgående gott skick. På entréplan hittar du vardagsrum, badrum samt ett rymligt kök med gott om plats att kunna duka upp långbord med vänner och familj. I köket finns även en fungerande vedspis. På övre plan hittar du tre sovrum samt ytterligare ett badrum. Vidare på fastigheten finns en altan med ett uterum, en gäststuga och ett dubbelgarage med tillhörande förråd samt loft. Laddbox till elbil finns. Här bor du i ett bra läge i Östhammar med centrum ett stenkast från fastigheten där du hittar både matbutiker, caféer, butiker samt restauranger. Runt hörnet från fastigheten hittar du även Östhammar Bussterminal som tar dig till både Uppsala och Öregrund. Vidare erbjuder Östhammar lagsport i form av t ex fotboll och innebandy. För den träningsintresserade finns även padelbanor, Friskis och Svettis samt gym. Både skola och förskola finns inom gångavstånd från fastigheten.

 • Balkong
 • Uteplats
Marinvägen 4, Östhammar, Östhammars kommun

Marinvägen 4

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

2 850 000 kr

155 m²

6 rum

932 m² tomt

På Marinvägen hittar du denna härliga villa med 4 sovrum, rymliga umgängesytor och ett friliggande garage. Huset har också ett renoverat badrum på entréplanet. Mycket trevlig läge ca 10 minuters promenad från torget och med närhet till Östhammarsfjärden i slutet av gatan. Varmt välkommen på visning!

Stationsgatan 1A, Gimo, Östhammars kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Stationsgatan 1A, Gimo, Östhammars kommun, bild 2
Stationsgatan 1A, Gimo, Östhammars kommun, bild 3

Stationsgatan 1A

Lägenhet
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

895 000 kr

80,5 m²

3 rum

4 794 kr/mån

11 118 kr/m²

Välkommen till denna fina 3:a med balkong högst upp i huset på Stationsgatan 1A i Gimo! Bostaden har en trivsam planlösning som erbjuder ett rymligt kök med plats för stort matbord samt vardagsrum med inbyggda spotlights i taket och utgång till balkongen i soligt söderläge med vy ut över föreningens innergård. Vidare finns 2 sovrum samt helkaklat badrum med badkar. Genomgående ljusa ytskikt. Här bor du med bästa läge, mitt i centrala Gimo och har gångavstånd till mataffär, restauranger, vårdcentral, apotek och gym. Det är även nära till förskola, skolor samt busstation med goda kommunikationer mot Uppsala och Öregrund. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Alörsgatan 4, Östhammar, Östhammars kommun

Alörsgatan 4

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

1 750 000 kr

50 m²

2 rum

3 494 kr/mån

35 000 kr/m²

Nu kan du bli ägare till denna nya lägenhet på Alörsgatan 4 i Östhammar! Bostaden som stod färdig för inflyttning den 28 april 2022 erbjuder två rum och kök samt balkong. Till lägenheten tar du dig smidigt med hiss från markplan. Här erbjuds välplanerade kvadratmeter med genomtänkt och praktisk planlösning där alla ytor kommer till användning. Modernt kök från Ballingslöv med grå inredning och svarta detaljer samt vitvaror från Siemens. Öppen planlösning mot vardagsrum som rymmer både matbord och stolar samt soffa eller fåtöljer. Från rummet når du den stora balkongen med utsikt mot Östhammarsfjärden! Vidare finns sovrum med gott om förvaring, helkaklat badrum samt vindsförråd. Lägenheten ligger i centrala Östhammar med nära till såväl mataffärer, butiker, restauranger och busstation. Nedanför lägenheten finns småbåtshamnen, Krutudden med fina promenadstråk längst med vattnet samt Sjötorget med restauranger och butiker. I närheten finns även idrottshall, gym, padelbanor, tennisbana och elljusspår. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Engelbrektsgatan 1B, Östhammar, Östhammars kommun

Engelbrektsgatan 1B

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

1 300 000 kr

71,4 m²

3 rum

4 019 kr/mån

18 207 kr/m²

Varmt välkommen till Engelbrektsgatan 1B och denna trivsamma bostadsrätt som erbjuder 3 rum och kök samt balkong! Här bor du bekvämt mitt i centrala Östhammar med promenadavstånd till mataffärer, butiker, busstation och sjötorget med restauranger, fina vyer och promenadstråk längst med vattnet. Populär och stabil bostadsrättsförening. Bostaden som ligger en trapp upp i huset bjuder på 2 sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med vy ut över föreningens innergård. Praktiskt kök med matplats samt helkaklat badrum som renoverades i samband med stambytet 2013. Fiber finns indraget. Två förråd i källarens samt gemensam tvättstuga i intilliggande hus. På innergården finns även gemensam uteplats och grillplats för föreningens medlemmar. Välkommen på visning!

 • Balkong
Hornugglan 37, Östhammar, Östhammars kommun

Hornugglan 37

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

595 000 kr

110,2 m²

4 rum

8 040 kr/mån

5 399 kr/m²

Välkommen till Hornugglan och denna trevliga 4 rok med hörnläge. Här bor du ostört utan någon lägenhet vägg i vägg. Lägenheten erbjuder 110 väldisponerade kvadratmeter fördelat över kök, vardagsrum, tvättstuga, rymlig klädkammare, badrum, toalett och tre sovrum. Möjlighet finns att göra om klädkammaren till ett sovrum då den har ett mindre fönster samt plats för säng. Mysig baksida med altan och gräsmatta. Garage samt förrådsdel finns. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med promenadavstånd till Östhammars centrum med hamn, butiker, kommunikationer och restauranger. Gångavstånd på ca 10 min ner till Östhammarsfjärden. Vi ses på visning!

 • Plus
Söderby-Karlsäng 89, Östhammar, Östhammars kommun
Söderby-Karlsäng 89, Östhammar, Östhammars kommun, bild 2
Söderby-Karlsäng 89, Östhammar, Östhammars kommun, bild 3

Söderby-Karlsäng 89

Fritidshus
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

2 995 000 kr

52 m²

3 rum

2 153 m² tomt

Varmt välkommen till Söderby-Karlsäng och denna fina fastighet med högt och enskilt läge! Trivsamt och lugnt område med gemensam pool samt tillgång till båtplats! Här erbjuds ett rymligt bostadshus byggt 2001 som inrymmer kök och allrum med öppet upp i nock som ger rummet en härlig rymd. I allrummet finns även en eldstad och en vedspis i köket. Vidare finns badrum, två sovrum samt sovloft som ger utrymme för många sovplatser. Från allrummet når du den inglasade altanen på husets ena kortsida. Här kan du njuta av värmen från tidig vår till sen höst! Utanför finns också en altan som stäcker sig runt knuten mot entrén. Kuperad trädgårdstomt med berg i dagen, gräsytor samt naturtomt. Soligt från tidig morgon till sen kväll! På tomten finns två fina gäststugor, perfekt för gäster, vänner och familj att nyttja när de kommer på besök. Båda stugorna är fint inredda med trägolv och träpanel på väggarna och inrymmer många sovplatser. Från huset är du promenadavstånd ner till områdets gemensamma pool samt nära ner till bryggorna med tillgång till en båtplats. Ta båten ut och njut av skärgårdslivet, paddla och bada! För dig som spelar golf är det även nära till Öregrunds Golfklubb och likaså nära in till Öregrund, ca 10 min med bilen som under sommartid bjuder på många mysiga restauranger längst med kajen, härliga badklippor och fina omgivningar! Till Östhammar tar det ca 12 min med bil och där finns också ett gott serviceutbud med butiker, busstation och restauranger. Välkommen på visning!

 • Premium
Stenskärsvägen 31, Öregrund, Östhammars kommun

Stenskärsvägen 31

Fritidshus
Öregrund, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

1 895 000 kr

67 m²

6 rum

2 862 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli ägare till denna härliga fastighet i Stenskär utanför Öregrund. Bostaden är vackert belägen på en höjd och utrustat med kök, allrum, vardagsrum, fyra sovrum och badrum. Vidare på fastigheten finns även två uthus varav det ena används som gäststuga och det andra används till förvaring. Stenskär som område erbjuder en lugn och naturnära oas alldeles intill havet där stora tomter omges av skogsområden och betesängar. I Stenskär finns även barnvänlig sandstrand med lekplats. Från fastigheten är det ca 10 km in till Öregrund, eller knappa 6 sjömil för den som föredrar att förflytta sig med båt.

Mineralvägen 2, Österbybruk, Östhammars kommun

Mineralvägen 2

Tomt
Österbybruk, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

450 000 kr

1 199 m² tomt

Nu finns tillfället att förvärva denna obebyggda tomt som är belägen på Mineralvägen 2 i Österbybruk. Här har du möjlighet att själv skapa ditt drömboende från start! Tomten ligger i ett trivsamt villaområde som till stora delar redan är bebyggt. Centralt läge med nära till Österbybruks centrum med matbutiker, förskola, skola och busstation. Fina omgivningar kring Herrgårdsområdet samt Stordammen där camping och välordnad badplats finns. Anslutningspunkt för kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Anslutningsavgiften bekostas av köparen. Elanslutning saknas, anslutningen beställs och bekostas av köparen. Välkommen att besöka tomten!

Blåbärsvägen 12, Gimo, Östhammars kommun

Blåbärsvägen 12

Tomt
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

320 000 kr

910 m² tomt

Obebyggd tomt på Blåbärsvägen i Gimo! Nu har du chansen att planera och bygga ditt drömboende från start. Tomten ligger i ett redan etablerat bostadsområde med villabebyggelse runt omkring. Här bor du med gångavstånd till förskola, skolor och idrottsanläggning. Det är även nära till centrum där matbutik, vårdcentral och apotek finns. Anslutningskostnader för vatten, avlopp och el tillkommer. Det finns just nu 5 tomter till salu på innervarvet på Blåbärsvägen 4,6,8,10 och 12. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Blåbärsvägen 10, Gimo, Östhammars kommun

Blåbärsvägen 10

Tomt
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

330 000 kr

957 m² tomt

Obebyggd hörntomt på Blåbärsvägen i Gimo! Nu har du chansen att planera och bygga ditt drömboende från start. Tomten ligger i ett redan etablerat bostadsområde med villabebyggelse runt omkring. Här bor du med gångavstånd till förskola, skolor och idrottsanläggning. Det är även nära till centrum där matbutik, vårdcentral och apotek finns. Anslutningskostnader för vatten, avlopp och el tillkommer. Det finns just nu 5 tomter till salu på innervarvet på Blåbärsvägen 4,6,8,10 och 12. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Blåbärsvägen 8, Gimo, Östhammars kommun

Blåbärsvägen 8

Tomt
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

480 000 kr

1 394 m² tomt

Obebyggd tomt på Blåbärsvägen i Gimo! Nu har du chansen att planera och bygga ditt drömboende från start. Tomten ligger i ett redan etablerat bostadsområde med villabebyggelse runt omkring. Här bor du med gångavstånd till förskola, skolor och idrottsanläggning. Det är även nära till centrum där matbutik, vårdcentral och apotek finns. Anslutningskostnader för vatten, avlopp och el tillkommer. Det finns just nu 5 tomter till salu på innervarvet på Blåbärsvägen 4,6,8,10 och 12. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Blåbärsvägen 6, Gimo, Östhammars kommun

Blåbärsvägen 6

Tomt
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

400 000 kr

1 146 m² tomt

Obebyggd tomt på Blåbärsvägen i Gimo! Nu har du chansen att planera och bygga ditt drömboende från start. Tomten ligger i ett redan etablerat bostadsområde med villabebyggelse runt omkring. Här bor du med gångavstånd till förskola, skolor och idrottsanläggning. Det är även nära till centrum där matbutik, vårdcentral och apotek finns. Anslutningskostnader för vatten, avlopp och el tillkommer. Det finns just nu 5 tomter till salu på innervarvet på Blåbärsvägen 4,6,8,10 och 12. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Blåbärsvägen 4, Gimo, Östhammars kommun

Blåbärsvägen 4

Tomt
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

400 000 kr

1 132 m² tomt

Obebyggd tomt på Blåbärsvägen i Gimo! Nu har du chansen att planera och bygga ditt drömboende från start. Tomten ligger i ett redan etablerat bostadsområde med villabebyggelse runt omkring. Här bor du med gångavstånd till förskola, skolor och idrottsanläggning. Det är även nära till centrum där matbutik, vårdcentral och apotek finns. Anslutningskostnader för vatten, avlopp och el tillkommer. Det finns just nu 5 tomter till salu på innervarvet på Blåbärsvägen 4,6,8,10 och 12. Plankarta samt beskrivning finns under dokument. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Snesslingeberg 114, Öregrund, Östhammars kommun

Snesslingeberg 114

Gård/Skog
Öregrund, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar

3 750 000 kr

120 m²

5 rum

5,3 ha tomt

Mindre jordbruksfastighet på ca 5,3 ha nära havet med utsikt mot Kallrigafjärden. Två likvärdiga bostadshus på vardera ca 120 kvm med 5 rok i varje. Husen hyrs ut av nuvarande ägare men det är upp till köpare att använda det efter egna behov.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 31