Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elin Ahlund

Elin Ahlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolgatan 9D, Öregrund, Östhammars kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30
Skolgatan 9D, Öregrund, Östhammars kommun, bild 2
Skolgatan 9D, Öregrund, Östhammars kommun, bild 3

Skolgatan 9D

Lägenhet
Öregrund, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
795 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 922 kr/mån
18 706 kr/m²

Välkommen till denna rymliga enrummare på Skolgatan 9D i Öregrund. Planlösningen fördelar sig över en stor hall med gott om plats för förvaring. Nyrenoverat kök från 2021 med smart planering och alla bekvämligheter samt förråd intill. Vidare finns allrum som har utrymme för både soffa och säng och rummet kan enkelt skärmas av. Helkaklat badrum samt tillhörande förrådsutrymme på samma våningsplan. Här bor du med centralt läge i vackra Öregrund och har nära till allt! På en kort promenad finns mataffärer, butiker och restauranger samt havet med hamnen och härliga badklippor. Goda kommunikationer med buss mot Uppsala och Forsmark. Perfekt som första boende eller övernattningslägenhet! Välkommen på visning!

  • Premium
Långgatan 26, Gimo, Östhammars kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Långgatan 26

Villa
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
1 300 000 kr
74 + 74 m²
3 rum
1 007 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med källare på Långgatan 26 i Gimo! Bostaden ligger med hörntomt mitt i centrala Gimo och du har därmed gångavstånd till såväl matbutik, restaurang, gym, vårdcentral och apotek. Det är även nära till förskola, skolor, idrottsanläggning och busstation. Huset erbjuder kök, vardagsrum, två sovrum och badrum i entréplanet. Från vardagsrummet finns utgång till ett inglasat uterum. I källaren finns tvättstuga, verkstad, garage och flera praktiska förrådsutrymmen samt ett möjligt sovrum. Bostaden värms upp via en luft-vatten värmepump kopplad till vattenburna radiatorer. Trevlig hörntomt med fina gräsytor, träd och buskar samt utrymmen för trädgårdsland för den intresserade. På tomten finns även ett fristående garage, perfekt för bilen, som verkstad eller förråd. Välkommen att kontakta mäklaren med ditt intresse!

  • Plus
Älvsnäs 123, Östhammar, Östhammars kommun
  • Lör 18 maj kl 11:00
Älvsnäs 123, Östhammar, Östhammars kommun, bild 2
Älvsnäs 123, Östhammar, Östhammars kommun, bild 3

Älvsnäs 123

Fritidshus
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
3 195 000 kr
100 + 10 m²
4 rum
2 089 m² tomt

Charmig fastighet med bostadshus från tidigt 1900-tal finns nu till salu i populära Älvsnäs med vy ner mot vattnet från tomten! Fastigheten är en av områdets stamfastigheter och med det följer bland annat fiskerätt! Här har du även tillgång till en båtplats vid gemensam brygga rakt nedanför fastigheten. Ett stenkast bort finns även en fin sandstrand och badbrygga, perfekt även för de små barnen. Bostadshuset har renoverats invändigt under 2015 med nya trägolv på hela entréplanet. Den trivsam planlösningen fördelar sig över det charmiga köket med kamin, kammaren intill, ett ljust och rymligt vardagsrum samt hall och badrum. På övre plan finns allrum med utgång till balkong samt två sovrum. I trädgården finns fina gräsytor, perfekt för spring och lek. Vidare växer här också blommor, bärbuskar och fruktträd. På den inglasade uteplatsen kan du duka upp för festligheter och njuta av vyn ner mot vattnet! På tomten finns även ett garage. Intill fastigheten, en kort promenad bort ligger det gamla magasinet med ångbåtsbryggan som sköts om av föreningen Ytterby Elfnäs. Här kan du bli medlem och ta del av den härliga gemenskapen i gemytlig miljö där olika evenemang anordnas under året. Här har man bland annat gemensamt midsommarfirande, loppis, pub -och musikkväll samt nyårsglögg! Från Älvsnäs tar det ca 20 min med bil till Öregrund och Östhammar där gott serviceutbud finns med mataffärer, butiker och restauranger. Du kan även ta båten både till Öregrund och Östhammar för ett besök. För dig som spelar golf eller padel finns Öregrund golfklubb endast 13 min med bil från fastigheten. Varmt välkommen till Älvsnäs! Anmälan till visning sker via mäklaren eller genom anmälan på hemsidan.

  • Premium
Norrskedika 34, Östhammar, Östhammars kommun

Norrskedika 34

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
2 595 000 kr
362 m²
11 rum
1 740 m² tomt

Välkommen till denna pampiga villa i Norrskedika som tidigare varit ett pensionat! Idag nyttjas den som familjevilla och lämpar sig perfekt för den stora familjen samt för hobby -eller företagsverksamhet då bra utrymmen finns! Bostadshuset erbjuder idag 11 rum fördelade på husets två plan varav 7-9 möjliga sovrum. Stora rymliga rum som skapar möjligheter och härliga sällskapsytor. Utöver detta har huset också en källarvåning som inrymmer tvättstuga, garage, flera förrådsutrymmen och ett sovrum med pentry samt ett pannrum. Vidare finns även en delvis oinredd vindsvåning. Bostaden är i gott skick och har genom åren renoverats, senast med ny luft/vattenpump (-22). Vidare finns nytt badrum på övre plan (-15) och köket renoverades (-15). På baksidan av huset finns en fin trädgårdstomt med gräsytor samt en stor altan, delvis under tak med plats för utemöbler. Perfekt pendlarläge med busshållplats mot Öregrund, Forsmark och Östhammar ett stenkast från huset. Från Norrskedika har du endast ca 6 min med bilen in till Östhammar där mataffärer, butiker och restauranger finns. Till Öregrund tar det ca 12 min med bil och även där finns ett gott serviceutbud. På cykelavstånd (ca 3 km) kommer du till Norrskedika Gruvor där badplats finns. Välkommen att kontakta mäklaren med ditt intresse!

Vallonvägen 6B, Österbybruk, Östhammars kommun

Vallonvägen 6B

Lägenhet
Österbybruk, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
1 100 000 kr
67,1 m²
3 rum
vån 3/3
4 650 kr/mån
16 393 kr/m²

Välkommen till Vallonvägen 6B och denna fina lägenhet som erbjuder 3 rum och kök och är belägen högst upp i huset. Här bor du med gavelläge och har fönster åt två håll i vardagsrummet samt utgång till balkong! Bostaden är i genomgående välbevarat och fint skick. Hela lägenheten renoverades i slutet av 90-talet och det helkaklade badrummet renoverades i samband med stambytet 2006. Trivsam planlösning som fördelar sig över kök, stort vardagsrum samt ett större och ett mindre sovrum. En praktiskt klädkammare finns i hallen och för ytterligare förvaring finns ett vindsförråd samt ett mindre källarförråd. Här bor du mitt i centrala Österbybruk och har gångavstånd till mataffärer, förskola, skola, idrotts -och simhall samt till busstation. Bra pendlarläge mot Uppsala eller Forsmark. Det är även nära till fina promenadstråk kring Herrgårdsområdet samt Stordammen. Välkommen på visning!

Skoga hamn, Norrboda 2:79, Gräsö, Östhammars kommun

Skoga hamn, Norrboda 2:79

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
795 000 kr
1 831 m² tomt

Välkommen till underbara Skoga hamn på Gräsö med en av Uppsala läns bäst bevarade och största före detta fiskehamnar! Den gamla hamnen är en riktig idyll med sjöbodar som ligger längs med strandlinjen och med havet som öppnar upp sig framför. Nu ges tillfället att förvärva en obebyggd tomt mindre än två minuters promenad från hamnen (ca 150 m). Tomten erbjuder 1831 kvm där du själv kan planera och bygga ditt hus! I båthamnen har du möjlighet till en båtplats mot avgift (i mån av plats) och här tar du dig lätt ut i skärgården på Gräsös östra sida. Gemensam borrad brunn finns. El och avlopp saknas. Tomten bredvid är även den till salu! Välkommen att besöka tomten!

Skoga hamn, Norrboda 2:78, Gräsö, Östhammars kommun

Skoga hamn, Norrboda 2:78

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
750 000 kr
1 349 m² tomt

Välkommen till underbara Skoga hamn på Gräsö med en av Uppsala läns bäst bevarade och största före detta fiskehamnar! Den gamla hamnen är en riktig idyll med sjöbodar som ligger längs med strandlinjen och med havet som öppnar upp sig framför. Nu ges tillfället att förvärva en obebyggd tomt mindre än två minuters promenad från hamnen (ca 150 m). Tomten erbjuder 1349 kvm där du själv kan planera och bygga ditt hus! I båthamnen har du möjlighet till en båtplats mot avgift (i mån av plats) och här tar du dig lätt ut i skärgården på Gräsös östra sida. Gemensam borrad brunn finns. El och avlopp saknas. Tomten bredvid är även den till salu! Välkommen att besöka tomten!

Visar alla 7