Mäklare Elin Ahlund

Elin Ahlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Köpmangatan 2B, Gimo, Östhammars kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Köpmangatan 2B

Lägenhet
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
795 000 kr
85,5 m²
4 rum
5 088 kr/mån
9 298 kr/m²

Välkommen till Köpmangatan 2B i Gimo och denna rymliga lägenhet som erbjuder 4 rum och kök fördelat på två plan. I entréplanet finns ett renoverat kök, toalett samt ett stort vardagsrum med utgång till den soliga terrassen! En trappa upp finns tre rymliga sovrum samt badrum. Bra med förvaringsutrymmen samt ytterligare ett förråd i husets källare. Unik lägenhet som känns mer som ett radhus och har plats för hela familjen! Här bor du mitt i centrum, endast ett stenkast från mataffär, butiker, restaurang, vårdcentral och apotek. Det är även nära till förskola, skolor och busstationen med bra kommunikationer mot Uppsala och Öregrund. För den aktive finns gym på torget nedanför och på nära håll finns även sport -och simhall, fotbollsplaner och elljusspår. Välkommen att anmäla dig till visning!

Vallonvägen 6B, Österbybruk, Östhammars kommun

Vallonvägen 6B

Lägenhet
Österbybruk, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
1 100 000 kr
67,1 m²
3 rum
vån 3/3
4 494 kr/mån
16 393 kr/m²

Välkommen till Vallonvägen 6B och denna fina lägenhet som erbjuder 3 rum och kök och är belägen högst upp i huset. Här bor du med gavelläge och har fönster åt två håll i vardagsrummet samt utgång till balkong! Bostaden är i genomgående välbevarat och fint skick. Hela lägenheten renoverades i slutet av 90-talet och det helkaklade badrummet renoverades i samband med stambytet 2006. Trivsam planlösning som fördelar sig över kök, stort vardagsrum samt ett större och ett mindre sovrum. En praktiskt klädkammare finns i hallen och för ytterligare förvaring finns ett vindsförråd samt ett mindre källarförråd. Här bor du mitt i centrala Österbybruk och har gångavstånd till mataffärer, förskola, skola, idrotts -och simhall samt till busstation. Bra pendlarläge mot Uppsala eller Forsmark. Det är även nära till fina promenadstråk kring Herrgårdsområdet samt Stordammen. Välkommen på visning!

Norrskedika 34, Östhammar, Östhammars kommun

Norrskedika 34

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
2 595 000 kr
362 m²
11 rum
1 740 m² tomt

Välkommen till denna pampiga villa i Norrskedika som tidigare varit ett pensionat! Idag nyttjas den som familjevilla och lämpar sig perfekt för den stora familjen samt för hobby -eller företagsverksamhet då bra utrymmen finns! Bostadshuset erbjuder idag 11 rum fördelade på husets två plan varav 7-9 möjliga sovrum. Stora rymliga rum som skapar möjligheter och härliga sällskapsytor. Utöver detta har huset också en källarvåning som inrymmer tvättstuga, garage, flera förrådsutrymmen och ett sovrum med pentry samt ett pannrum. Vidare finns även en delvis oinredd vindsvåning. Bostaden är i gott skick och har genom åren renoverats, senast med ny luft/vattenpump (-22). Vidare finns nytt badrum på övre plan (-15) och köket renoverades (-15). På baksidan av huset finns en fin trädgårdstomt med gräsytor samt en stor altan, delvis under tak med plats för utemöbler. Perfekt pendlarläge med busshållplats mot Öregrund, Forsmark och Östhammar ett stenkast från huset. Från Norrskedika har du endast ca 6 min med bilen in till Östhammar där mataffärer, butiker och restauranger finns. Till Öregrund tar det ca 12 min med bil och även där finns ett gott serviceutbud. På cykelavstånd (ca 3 km) kommer du till Norrskedika Gruvor där badplats finns. Välkommen att kontakta mäklaren med ditt intresse!

Höstvägen 4, Östhammar, Östhammars kommun

Höstvägen 4

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
1 750 000 kr
94 m²
4 rum
506,9 m² tomt

Välkommen till denna fina villa på Höstvägen i Östhammar. Här erbjuds du ett bekvämt boende i ett plan med genomgående fräscha ytskikt! Huset inrymmer kök och vardagsrum, tre sovrum varav ett med klädkammare, helkaklat badrum och groventré kombinerad med tvättstuga. På tomten finns gräsytor och uteplatser på både fram och baksida. Högt och fint läge i Edsområdet på återvändsgata med stort garage och uppfart med plats för flera bilar. Promenadväg till centrum, affärer och skola/förskola samt närhet till bussförbindelser. Välkommen på visning! Anmälan sker via mäklarens hemsida.

Skoga hamn, Norrboda 2:79, Gräsö, Östhammars kommun

Skoga hamn, Norrboda 2:79

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
795 000 kr
1 831 m² tomt

Välkommen till underbara Skoga hamn på Gräsö med en av Uppsala läns bäst bevarade och största före detta fiskehamnar! Den gamla hamnen är en riktig idyll med sjöbodar som ligger längs med strandlinjen och med havet som öppnar upp sig framför. Nu ges tillfället att förvärva en obebyggd tomt mindre än två minuters promenad från hamnen (ca 150 m). Tomten erbjuder 1831 kvm där du själv kan planera och bygga ditt hus! I båthamnen har du möjlighet till en båtplats mot avgift (i mån av plats) och här tar du dig lätt ut i skärgården på Gräsös östra sida. Gemensam borrad brunn finns. El och avlopp saknas. Tomten bredvid är även den till salu! Välkommen att besöka tomten!

Skoga hamn, Norrboda 2:78, Gräsö, Östhammars kommun

Skoga hamn, Norrboda 2:78

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
750 000 kr
1 349 m² tomt

Välkommen till underbara Skoga hamn på Gräsö med en av Uppsala läns bäst bevarade och största före detta fiskehamnar! Den gamla hamnen är en riktig idyll med sjöbodar som ligger längs med strandlinjen och med havet som öppnar upp sig framför. Nu ges tillfället att förvärva en obebyggd tomt mindre än två minuters promenad från hamnen (ca 150 m). Tomten erbjuder 1349 kvm där du själv kan planera och bygga ditt hus! I båthamnen har du möjlighet till en båtplats mot avgift (i mån av plats) och här tar du dig lätt ut i skärgården på Gräsös östra sida. Gemensam borrad brunn finns. El och avlopp saknas. Tomten bredvid är även den till salu! Välkommen att besöka tomten!

Skolgatan 9D, Öregrund, Östhammars kommun
Skolgatan 9D, Öregrund, Östhammars kommun, bild 2
Skolgatan 9D, Öregrund, Östhammars kommun, bild 3

Skolgatan 9D

Lägenhet
Öregrund, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
895 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 922 kr/mån
21 059 kr/m²

Välkommen till denna rymliga enrummare på Skolgatan 9D i Öregrund. Planlösningen fördelar sig över hall med gott om plats för förvaring och nyrenoverad kokvrå med ljus inredning. Vidare finns allrum som har utrymme för både soffa och säng och rummet kan enkelt skärmas av. Helkaklat badrum samt tillhörande förrådsutrymme på samma våningsplan. Här har du nära till allt! På en kort promenad finns mataffärer, butiker och restauranger samt havet med hamnen och härliga badklippor. Goda kommunikationer med buss mot Uppsala och Forsmark. Perfekt som första boende! Välkommen på visning! Anmälan till visning sker direkt till mäklaren eller via hemsidan.

  • Premium
Centrumvägen 7D, Alunda, Östhammars kommun

Centrumvägen 7D

Lägenhet
Alunda, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
975 000 kr
38,7 m²
1 rum
vån 0/3
2 513 kr/mån
25 194 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna fina lägenhet på Centrumvägen 7 i Alunda! Bostaden erbjuder 2 rum och kök i genomgående fint skick med bra takhöjd som skapar rymd i lägenheten. Bra arbetskök med plats för matbord intill, vardagsrum samt sovrum med garderober. Tillhörande lägenhetsförråd samt tvättstuga finns i källaren. Här bor du ett stenkast från mataffären, apotek och butiker. Till Uppsala (Gränby) tar det ca 20 min med bil. Bra pendlarläge med gångavstånd till busstationen med goda kommunikationer mot Uppsala och Östhammar. Välkommen att kontakta mäklaren för bokning av visning!

Mineralvägen 2, Österbybruk, Östhammars kommun

Mineralvägen 2

Tomt
Österbybruk, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
450 000 kr
1 199 m² tomt

Nu finns tillfället att förvärva denna obebyggda tomt som är belägen på Mineralvägen 2 i Österbybruk. Här har du möjlighet att själv skapa ditt drömboende från start! Tomten ligger i ett trivsamt villaområde som till stora delar redan är bebyggt. Centralt läge med nära till Österbybruks centrum med matbutiker, förskola, skola och busstation. Fina omgivningar kring Herrgårdsområdet samt Stordammen där camping och välordnad badplats finns. Anslutningspunkt för kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Anslutningsavgiften bekostas av köparen. Elanslutning saknas, anslutningen beställs och bekostas av köparen. Välkommen att besöka tomten!

Blåbärsvägen 12, Gimo, Östhammars kommun

Blåbärsvägen 12

Tomt
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
320 000 kr
910 m² tomt

Obebyggd tomt på Blåbärsvägen i Gimo! Nu har du chansen att planera och bygga ditt drömboende från start. Tomten ligger i ett redan etablerat bostadsområde med villabebyggelse runt omkring. Här bor du med gångavstånd till förskola, skolor och idrottsanläggning. Det är även nära till centrum där matbutik, vårdcentral och apotek finns. Anslutningskostnader för vatten, avlopp och el tillkommer. Det finns just nu 5 tomter till salu på innervarvet på Blåbärsvägen 4,6,8,10 och 12. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Blåbärsvägen 10, Gimo, Östhammars kommun

Blåbärsvägen 10

Tomt
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
330 000 kr
957 m² tomt

Obebyggd hörntomt på Blåbärsvägen i Gimo! Nu har du chansen att planera och bygga ditt drömboende från start. Tomten ligger i ett redan etablerat bostadsområde med villabebyggelse runt omkring. Här bor du med gångavstånd till förskola, skolor och idrottsanläggning. Det är även nära till centrum där matbutik, vårdcentral och apotek finns. Anslutningskostnader för vatten, avlopp och el tillkommer. Det finns just nu 5 tomter till salu på innervarvet på Blåbärsvägen 4,6,8,10 och 12. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Blåbärsvägen 8, Gimo, Östhammars kommun

Blåbärsvägen 8

Tomt
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
480 000 kr
1 394 m² tomt

Obebyggd tomt på Blåbärsvägen i Gimo! Nu har du chansen att planera och bygga ditt drömboende från start. Tomten ligger i ett redan etablerat bostadsområde med villabebyggelse runt omkring. Här bor du med gångavstånd till förskola, skolor och idrottsanläggning. Det är även nära till centrum där matbutik, vårdcentral och apotek finns. Anslutningskostnader för vatten, avlopp och el tillkommer. Det finns just nu 5 tomter till salu på innervarvet på Blåbärsvägen 4,6,8,10 och 12. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Blåbärsvägen 6, Gimo, Östhammars kommun

Blåbärsvägen 6

Tomt
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
400 000 kr
1 146 m² tomt

Obebyggd tomt på Blåbärsvägen i Gimo! Nu har du chansen att planera och bygga ditt drömboende från start. Tomten ligger i ett redan etablerat bostadsområde med villabebyggelse runt omkring. Här bor du med gångavstånd till förskola, skolor och idrottsanläggning. Det är även nära till centrum där matbutik, vårdcentral och apotek finns. Anslutningskostnader för vatten, avlopp och el tillkommer. Det finns just nu 5 tomter till salu på innervarvet på Blåbärsvägen 4,6,8,10 och 12. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Blåbärsvägen 4, Gimo, Östhammars kommun

Blåbärsvägen 4

Tomt
Gimo, Östhammars kommun
Fastighetsbyrån Östhammar
400 000 kr
1 132 m² tomt

Obebyggd tomt på Blåbärsvägen i Gimo! Nu har du chansen att planera och bygga ditt drömboende från start. Tomten ligger i ett redan etablerat bostadsområde med villabebyggelse runt omkring. Här bor du med gångavstånd till förskola, skolor och idrottsanläggning. Det är även nära till centrum där matbutik, vårdcentral och apotek finns. Anslutningskostnader för vatten, avlopp och el tillkommer. Det finns just nu 5 tomter till salu på innervarvet på Blåbärsvägen 4,6,8,10 och 12. Plankarta samt beskrivning finns under dokument. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Visar alla 14